Federer otočil duel s Istominem, Gasquet i Štěpánek v Basileji dohráli

23. 10. 2013, 20:27
Aktuality 75
ATP BASILEJ - Pro Turnaj mistrů zbývají ještě tři volná místa, očekávaná bitva o poslední vstupenky do Londýna se ale zatím nekoná. V Basileji po Wawrinkovi vypadl v 1. kole i Francouz Gasquet, jejichž zaváhání tak využil Roger Federer. Ani pětinásobný vítěz turnaje v rodném městě nebyl přesvědčivý, po obratu s Istominem však postoupil už do čtvrtfinále a pokud turnaj vyhraje, zajistí si Turnaj mistrů. V 1. kole dnes skončil Radek Štěpánek.
Roger Federer

Na začátku týdne se hrálo ještě o čtyři volná místa na Turnaj mistryň. Kombinace výsledků však už nyní do Londýna poslala Tomáše Berdycha a zbývají tak už jen tři neobsazené pozice. Na nich jsou s minimálním bodovým rozestupem vyskládaní Švýcaři Wawrinka a Federer a Francouz Gasquet. Všichni tento týden startují v Basileji a mohli si tak vytvořit náskok na Jo-Wilfrieda Tsongu, jenž v těchto dnech nikde nehraje. 

Jenže už první kolo bylo včera konečnou pro Stanislase Wawrinku a dnes i pro Richarda Gasqueta. Pátý nasazený Francouz podlehl 4-6 2-6 krajanu Michaelu Llodrovi, se kterým v hlavní soutěži turnaje ATP prohrál poprvé, a postupovou pozici do Londýna tak bude muset tvrdě hájit příští týden na Masters 1000 v Paříži. 

Případným triumfem v Basileji si start na Turnaji mistrů 12. rok po sobě může zajistit Roger Federer, kterému pomohla zaváhání jeho konkurentů. Dvaatřicetiletý Švýcar v rodné Basileji postoupil už do čtvrtfinále, s Denisem Istominem se ale na výhru nečekaně nadřel. 

V první sadě Federer jako první ztratil podání, a když pak sám nevyužil žádný ze tří brejkbolů, v pátém vzájemném střetnutí s uzbeckým tenistou poprvé ztratil set.  Pak už si ale zkušený Švýcar všechny své servisy pohlídal a zápas otočil. V úvodu třetího dějství ještě musel odvracet čtyři brejkboly, aby nakonec zvítězil 4-6 6-3 6-2. 

"Publikum dostane málokdy šanci vidět mě hrát zápas na tři sety, ať už to dopadne dobře, nebo špatně. Bylo příjemné vidět, jak mě diváci podporují a snaží se mě dostat zpátky do zápasu. Dám do toho pak něco navíc," přiznal Federer.

"Miluju zápasy tady v té úžasné atmosféře. Když jsem byl malý, pořád jsem myslel na Wimbledon a Basilej, to pro mě byly dva velké turnaje. Jedůležité na své sny nezapomínat. Je to sen, za kterým si jdete už od dětství," Federer nostalgicky zavzpomínal na dobu, kdy v Basileji dělal podavače míčků.

Federer v Basileji triumfoval v letech 2006 až 2008 a 2010 až 2012. Čtyřikrát prohrál ve finále, stejně jako loni s Juanem Martínem Del Potrem, se kterým si letos souboj může zopakovat. Argentinský obhájce titulu dnes do soutěže vstoupil výhrou 6-4 6-4 nad domácím outsiderem Henrikem Laaksonenem. Ve druhém kole se utká s Baghdatisem.

V pátečním čtvrtfinále se pětinásobný vítěz turnaje Federer utká buď s Dolgopolovem, nebo poprvé s Grigorem Dimitrovem, který je svým stylem hry přirovnáván právě k Federerovi.

Dvaadvacetiletý Dimitrov, který v neděli ve Stockholmu získal první titul na okruhu ATP, si dnes v prvním vzájemném zápase poradil s Radkem Štěpánkem. V prvních čtyřech gamech Bulhar prohrál jen čtyři fiftýny, a i když pak o 12 let starší český veterán hru vyrovnal, zvítězil Dimitrov po zásluze 6-3 6-3.

- ATP 500 BASILEJ -
(Švýcarsko, tv. povrch / hala, 1,988,835 eur)
středeční výsledky (23. 10. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Dimitrov (8-Bulh.) - Štěpánek (ČR) 6-3 6-3
Del Potro (1-Arg.) - Laaksonen (Švýc.) 6-4 6-4
Llodra (Fr.) - Gasquet (5-Fr.) 6-4 6-2
Mathieu (Fr.) - Kudla (USA) 6-4 7-5
Pospisil (Kan.) - Haase (Niz.) 6-4 6-4

Dvouhra - 2. kolo:
Federer (3-Švýc.) - Istomin (Uzb.) 4-6 6-3 6-2
Dodig (Chorv.) - Nišikori (6-Jap.) 6-1 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

75
Přidat komentář
Fandina
Grigorovi k dnešní výhře a dodatečně Rogerovi k včerejší. Na společný zápas se už moc těším.

PS a s nadsázkou doufám, že oba přijdou v těch pantoflích, ve kterých jako jediní oni dva na okruhu hrají.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hoodně fanoušku ATP se dočkalo!!
Zítra zápas Roger vs. Grigor!
Reagovat
smazaný uživatel
Nechcem byť zlým prorokom, ale vzhľadom na posledné videné zápasy oboch mám pocit, že:

Vajce bude sliepku učiť..
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak či onak, bude to jednoznačně zápas sezóny. Já například narychlo sháním povolení k přeletu Německa, abych si mohl zítra večer zaletět do Basileje.

Ale když to nevyjde, tak si to vynahradím na finále US Open 2014, jehož bude zítřejší zápas generálkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím. Zápas svetovej 22. a 7. nebýva častým javom. Možno sa sám pozriem ;)
Reagovat
J.M.
Já jsem se na duel Otce a Syna těšil léta, ale jak se zpívá v té písni "Měli jsme se potkat dřív, zdá se mi"... Grigorova hra se mi ani dnes nelíbila, už řadu měsíců hraje bezzubý tenis připomínající dávné bitvy stolních tenistů, kteří donekonečna vraceli z pěti metrů za stolem... Aspoň v tom získal trochu jistotu a kazí o trochu míň než dřív (ale pořád víc než by to chtělo), ale Rogerově bleskové, agresivní hře se zase o dost vzdálil a už taťku moc nepřipomíná. To Roger včera sám sebe připomínal aspoň v některých výměnách, kdy se do toho pořádně opřel.
Reagovat
smazaný uživatel
verim sliepce - byla prvni a ma kridla.. :-) A vejce jeste mnoho casu.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky myslím, že vejce pukne :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Bude tam Otec, Syn a pokud se zjeví i Duch svatý, může se stát úplně cokoli. Uvidíme!
Reagovat
Stan_Borowitz
Přesně tak, 7 a 22 jsou magická čísla. Například když před sedmičku přidáš jedničku, což je v dlouhodobém horizontu Federerova pozice v tenisu, dostaneš počet grandslamových titulů, které zatím získal. Když mezi číslice v čísle 22 vložíš 7, připočteš součet čísel 7 a 22, no a nakonec přidáš jedničku, což je v dlouhodobém horizontu Federerova pozice v tenisu, dostaneš celkový počet týdnů, které Federer zatím strávil na prvním místě žebříčku ATP. Takže jsou ta magická čísla vlastně tři, třetí implicitně vyplývá z prvních dvou a bezprostředně se váže k oběma hráčům i k tomuto zápasu...
Reagovat
smazaný uživatel
Sliepka má síce krídla, no keď chce vzlietnuť do skutočných výšok, tvrdo padne na zem.

Stan, pomýlil som sa. Je to súboj 6. a 22 hráča.

Každopádne, sám si ten match nenechám ujsť.
Reagovat
J.M.
Jinak samozřejmě i tak to pro mě bude zajímavé. Dřív jsem hlavně chtěl vidět v přímém srovnání, v jakých detailech se jejich hra liší. Dnes už to bude spíš konfrontace rozdílných stylů, pasivnější hráč proti agresivnějšímu. Grigor ho může přehrát konzistentností a obranou, pokud se Roger bude moc vyhazovat (ale i Grigor často dost kazí), naopak Roger ho může převálcovat přímočarostí a tvrdostí. Spíš bych ještě sázel na Rogera, i když už je na tom dost špatně.

Přitom nejsou tak dávno doby, kdy opravdu byli skoro jak svatá dvojice (nebo ta Stanova trojice):

http://imageshack.us/a/img405/3385/17943746020662073059413.jpg

http://i2.wp.com/federerfan07.com/wp-content/uploads/2013/05/federer_2013_rotterdam_57.jpg

http://cdn.perfect-tennis.co.uk/wp-content/uploads/2013/10/Federer-Dimitrov-in-Rotterdam.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
vysek tentokrat netreba, staci se mirne povznest, vejce se kutali po zemi.. :-)

Jinak samozrejme souhlas s J.M. - Meli jsme se potkat driv.. ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
To na magičnosti utkání nic nemění, jedná se systém stabilní vůči drobným výchylkám. Když totiž k 6 připočteš jedničku, což je v dlouhodobém horizontu Federerova pozice v tenisu, dostaneš dvojici 7 a 22, no a dále platí to, co jsem napsal výše...
Reagovat
Stan_Borowitz
To bude ze strany Dimitrova asi pohodlnost. Pasivně vracet míčky a čekat na chybu soupeře je snadnější než aktivně útočit, stačí rychlé nohy a schopnost jakžtakž trefit kurt. Existuje nemálo hráčů, kteří si na tomto stylu založili poměrně hvězdnou kariéru.
Reagovat
J.M.
No to ano, ale jednak ho to hodně vyčerpává (i když kromě Stockholmu má v posledních měsících průměr jeden zápas za turnaj, tak to nevadí), jednak ty jeho superrychlé nohy mu vydrží ještě nanejvýš pár let, pak budou zpomalovat. Takže by si podle mě neměl budovat tenhle styl jako základ pro svoji kariéru, protože zas tak dobrý v té obraně není - rychlé nohy zatím má, ale balanc, práci nohou a schopnost vracet (hlavně z bekhendu) není zdaleka na úrovni Djokoviče, Murrayho a spol. (kteří útočí i agresivně). Míček třeba vrátí, ale jen nicenříkajícím slajzem. Není to na to, aby mu to vyhrávalo tolik zápasů, aby to stačilo na absolutní špičku. Spíš často zbytečně těžce bojuje i s průměrnými a podprůměrnými hráči.

Mně už dlouho přijde, že takhle hraje i proto, že ty bleskové agresivní údery ála Roger ještě neumí tak dobře (chce to výborný timing, techniku i sílu), tak zatím hraje v pomalejším tempu s tím, že jednou třeba až si to víc procvičí, do toho víc šlápne.
Reagovat
J.M.
(oprava: kteří brání i agresivně)
Reagovat
Roger_Federer
Doufam, že zitra nebudu litovat:):), ale myslim, že pokud Roger zahraje aspon o trochu lepe než včera, nebude mit z Dimitriovem žadny problem..
Reagovat
Stan_Borowitz
Souhlas. Ono ty bleskové agresivní údery a lá Roger dnes neumí asi nikdo, včetně - až na světlé momenty - samotného Rogera...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som Rogera videl s Istominom len v záverečnom sete a bolo to fakt dost zlé..Naopak Griogor s prehladom, sebavedomo a aj herne na vysokej úrovni..Je to úplne otvorené..
Reagovat
smazaný uživatel
Od RF sa v tejto sezone dá očakávat už naozaj čokolvek,takze aj porážka od kohokolvek,takže ak ho GD dnes porazí nebude to pre mňa osobne ziadne mega prekvapenie.Kedže v tejto sezone ho dali dole hrači typu Brans Del Bonis a podobne.
Reagovat
smazaný uživatel
Od RF sa v tejto sezone dá očakávat už naozaj čokolvek,takze aj porážka od kohokolvek,takže ak ho GD dnes porazí nebude to pre mňa osobne ziadne mega prekvapenie.Kedže v tejto sezone ho dali dole hrači typu Brans Del Bonis a podobne.
Reagovat
Stan_Borowitz
Zrovna ty dva bych mu nevyčítal. No tak já kdybych hrál s Kosmodiskem a úplně jinou raketou než celý život předtím, tak bych s Brandsem nebo delBonisem asi prohrál taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Prepáč tí dvaja mi napadli ako prví.Ano je pravda,že v lete testoval novú raketu,ale to nemení nič na tom,že táto sezona mu hrubo nevyšla.Zarazaju ma u neho hlavne tie banalne chyby a vela necistých uderov a nech to už dnes dopadne ako kolvek,dufam,že to aspon bude pekný zapas.
Reagovat
Stan_Borowitz
tak sezóna to je hrubě nevydařená, o tom žádná...
Reagovat
lexikon
Kde jsou časy kdy byl Roger s takovými cucáky hotov za 40 minut.
Reagovat
gigin
http://www.q3.cz/images/87sojkatp.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Victor.
Reagovat
Pe3k
Reagovat
tommr
celkem podle očekávání si s ním hladce poradil Pospisil. Tomáš Berdych by měl opravdu zpytovat svědomí - vypadnout s takovým nemehlem, který kromě podání nic neumí je pro hráče první desítky pořádná ostuda ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Proti Karlovicovi prehrávali aj lepší hráči ako Berdych a bolo to na dôležitejších turnajoch.

Námatkovo, Federer.
Reagovat
Vojtiik
Trollhand :))
Reagovat
Pe3k
Vypadnou s Karlovicem v Cincinnati osmifinále 2008 bylo jistě mrzuté.

Nic se ovšem nevyrovná tomu jak Nadal prohrál v druhém kole Wimbledonu s Rosolem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, chlapci..Vy sa necháte vyviezť z miery aj vtedy, keď to nebolo účelom..

Jak cvičené opičky reagujúce na meno Federer..hu-hu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím, že se neshodneme, ale Karlovič tentokrát jako nemehlo, které neumí nic jiného než podání, nehrál. Tak už se těš na TM a nekaž si náladu :))
Reagovat
Roger_Federer
Já bych jen dodal, že rok 2008 byl pro Karloviče jeden z nejlepších, hral ve velké pohodě a skalp Federera v roce 08 byl velmi ceněn.
Reagovat
smazaný uživatel
Moze byt..

Chcel som tým len povedať, že prehrať s Karlovičom nie je taká hanba a stalo sa to aj lepsím hráčom z TOP 10 a na lepsich turnajoch..Naozaj si okrem Rogera na nikoho nepamatám..Tusím este Hewitt s ním prehral, rok po výhre na Wimby..
Reagovat
Roger_Federer
13.06. Nadal R. - Karlovic I. ČF 6-7, 7-6, 7-6
17.10. Simon G. - Karlovic I. ČF 7-6, 4-6, 7-6 2.13 1.63
16.10. Karlovic I. - Djokovic N. OF 7-6, 7-6 3.63 1.24
15.10. Karlovic I. - Soderling R. 2K 7-6, 7-6 2.57 1.44
Reagovat
Stan_Borowitz
Karlovič je nebezpečný soupeř, kterého není radno podcenit. Djokovič má s Karlovičem vyrovnané H2H, stejně jako Berdych. Federer s ním také prohrál jeden zápas z celkově jedenácti vzájemných. Nadal s ním odehrál jen minimální počet zápasů, ale všechny byly velmi vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Nabízí se zde otázka, zda má pro něj objektivní význam jet na TMC, když ho dokáží potrápit hráči jako Istomin. Tito hráči mají nevýhodu, že neudrží nervy v důležitých momentech a tím to Roger nakonec urve, ovšem proti nejlepším mu tyto výkony rozhodně stačit nebudou. Letos už to nějak dohraje ať to dopadne jakkoliv, otázkou je, co bude příští rok, chtělo by to nový impuls...
Reagovat
tommr
momentálně se z účastníků TM nezdá v top-formě skoro nikdo takže se tam Federer určitě neztratí. Berdych, Gasquet a Wawrinka v Basileji ostudně vypadli už v prvním kole. Del Potro a Ferrer sice postupujou, ale nehrajou nic moc a Djokovic, Nadal a Tsonga pro jistotu vůbec nehrajou. Tak koho by se měl Federer tak bát, aby na TM radši nejezdil? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže za tím je něco jiného. Wawrinka má výkyvy proti těm slabým hráčům, ale proti nejlepším se nahecuje, to samé Tsonga. Gasquet v neděli hrál ještě náročné finále v Moskvě a v Paříži to bude jiná píseń. Roger dostane naložené od těch nejlepších při současné formě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Ti nejlepší vědí, že mají formu a ještě jim nějaké síly před koncem sezony zbývají, proto také teď nehrají, aby jim nedošla šťáva... Na druhou stranu i Roger v srpnu v Cinci dokázal, že stále umí hrát na vysoké úrovni viz utkání s Nadalem... Nechci předvídat, jak TM dopadne, ale viděl bych to tak max na postup ze skupiny v současné formě, kéž bych se mýlil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja som minulý rok na jeseň (možno po USO?) čítal na webe BBC slová nejakého amerického odborníka (nenapadne ma meno) a ten písal, že rok 2012 bol pre RF "babím letom", a prišlo na jeho slová...
Reagovat
Pe3k
Jo podobně jako všichni odborníci po sezoně 2011 tvrdili, že se Roger už nestane světovou jedničkou a jak jim pak vytřel zrak ...
Reagovat
Roger_Federer
Je jedno kdo co řekne, i neodborník vidí, že jeho hra šla o proti lonsku hodně dolů.A pokud chce myslet na top 3, musí stím prostě do nové sezony neco udělat.
Reagovat
Pe3k
Jasně, že jeho hra lša dolů, ale nikdy bych nepodceňoval muže se jménem Roger Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
viac reci ako cinov. Roger sa nejak moc rozkecal a vsemozne sa snazi obhajovat vysledky v tomto roku zraneniami a podobne. Toto mi k nemu nesedi. Uz to nie je ono a myslim si, ze je to vsetko o hlave. Uz nieje tak mentalne odolny ako by potreboval, vidno to na zapasoch, kde robi uplne trivialne chyby. Dufam len, ze sa este trochu pozbiera...
Reagovat
Mayo
obrázok - to elegantné držanie rakety jedna báseň
Reagovat
smazaný uživatel
Strely na branu : Bayern 34 - Plzen 0 WTF? :-D
Reagovat
Stan_Borowitz
Plzeň nevystřelila na bránu ani v Barceloně, tak to zase takový překvapení není...
Reagovat
smazaný uživatel
34??..

Čo by za to čislo nejeden hokejový tím dal...
Reagovat
smazaný uživatel
Opožděně gratuluju, že budeš taťka :)) chtěla jsem ti sem dát návod, jak se koupou miminka, ale je to ve formátu VMV a nevím, jak ti to poslat. Neporadíš mi?
Reagovat
Mayo
Plzeň fackovací panák ale čelili najlepšiemu tímu no
Reagovat
smazaný uživatel
Ďakujem Lunej ;)

Máme doma hŕbu knižiek s podobnou tématikou, tak zatiaľ netreba..Už ich pomaly študujem a učím sa :)..

Napríklad plod má v 8-9 týždni veľkosť jahody, ak by ste nevedeli :))..Ja som nevedel, už viem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, neboj, to je jen strašně vtipnej klip a já bych ti moc ráda poslala, hodně mě pobavil, jak můžou miminka vypadat :) Jen nevím, jak to sem dostat, na to jsem blbka.
Reagovat
smazaný uživatel
Koľko to má MB?..Rád by som si ho teda pozrel :)

Ak je prilis velký mozes to dat zdielat na urcité stránky, z ktorých si to potom mozem vyzdvihnut..
Reagovat
smazaný uživatel
Má to 4MB, zkoušela jsem to dát na ten q3 image hosting, ale to je jen pro fotky. Tak kam to máš šoupnout? Ani do vzkazů ti vlastně jako formát vmv nemůžu asi dát že jo? Když mi to vysvětli polopaticky ano? :)))
Reagovat
smazaný uživatel
promiň, píšu jak čuně, vynechávám písmena...
Reagovat
smazaný uživatel
Kludne mi to mozes poslat na mail, napisem ti do posty adresu..;)

Vopred vdaka..
Reagovat
smazaný uživatel
OK, ale je to opravdu nadsázka, snad tě to pobaví :))
Reagovat
Marduch
34 střel nebylo na bránu, ale celkem (včetně střel mimo bránu).
Na bránu bylo tuším "jen" kolem 20.
Reagovat
Vojtiik
tvle ten Grisha proti Olekovi musí, proste musi
Reagovat
Nola
prajem si ten zápas možno viac ako FedFans :D to bude dilema....
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak Grigor ještě jeden zápas a může dojít na čtvrtfinále snů :-)
Reagovat
J.M.
Kolikrát už podobná situace byla? I loni v Basileji chyběl jeden zápas k mytickému duelu. Ale jako kdyby tomu střetnutí prostě osudem nebylo přáno. Bohužel i kdyby Griša dal Dolgopolova (což není jisté), tak Roger už je hodně, ne-li nenávratně mimo (s Istominem zase půl zápasu působil jako důchodce), a Grigor zatím pořád nehraje zdaleka tak jak by mohl (ani v Stockholmu nehrál nic moc), takže ten jejich zápas už asi nikdy nebude moct být něčím jiným než roztomilou, leč bezvýznamnou kuriozitou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Napsal jsi to tak syrově, až mi z toho běhá mráz po zádech. Ale je to tak.

Leč kdoví, třeba až se ti dva opravdu jednou setkají na kurtu, bude to nevídaná tenisová bitva a nejlepší tenis, jaký tento sport může nabídnout, a až si po jejím skončení na síti podají ruce, dojde k zázračnému splynutí - podobně jako v kultovním filmu Moucha - a povstane nový SuperFederer, Federer Neporazitelný, Gríša Lví Srdce, Barbar Dimitrov, Grigor Dobyvatel. Každá sága o jeho velkých skutcích se o něm bude zmiňovat pod jiným jménem.

Možná právě proto se temná strana Síly snaží jejich vzájemnému střetnutí všemožně zabránit.
Reagovat
smazaný uživatel
súhlasim s tebou a podla mňa sa Federer ani nemusi snažiť kvalifikovať na TM.Ved čo tam chce hrať toto?To radšej nech sedí doma na zadku,lebo uz naozaj občas na kurte pôsobí ako starý dedo tie jeho necisté udery a banálne chyby,no škoda slov.
Reagovat
a.magerova
Ale stejně..... dnes kdykoli slyším "James Bond" tak si představím jedině tohoto ;-)
http://pictures.4ever.eu/data/674xX/people/actors-and-actresses/[pictures.4ever.eu]%20pierce%20brosnan%20160180.jpg

U tenisu mi vždy naskočí první myšlenka na tohoto muže, ať už bude od teď hrát jakkoli :-))
http://www.mi6-hq.com/news/images/brosnan_wimbledon_2007_3.jpg
Reagovat
Stan_Borowitz
Jak je to vše individuální... pro mne je ztělesněním Jamese Bonda Sean Connery. PB mne okouzlil ještě coby tajemný Remington Steele a jako 007 je taky špičkový, zatímco Daniel Craig mi do té role vůbec nesedí.

A tenis si budu spojovat nejspíš taky vždy s Federerem, podobně jako třeba poker s Nadalem.
Reagovat
a.magerova
Conneryho mám hodně ráda ve filmu Skála, tam je daleko přitažlivější (z mého pohledu) než za mlada ;-)
Brosnan mě víc rajcuje v Rozpoutaném pekle než jako 007, přesto Bond je to pro mne se vším všudy nejhezčí.... a máš pravdu Craig NE E :-/

Poker a Rafa ve vaně - jo super :-))
Reagovat
Stan_Borowitz
Mně se Sean Connery zamlada vůbec nelíbil... ale když se řekne Bond, vybaví se mi právě on. Přestože dokonce ani není "nejčastějším" Bondem. Asi to bude tím, že tehdy měly ty filmy nějak výraznější příběh nebo co. A souhlasím s tebou, že až když zestárnul a nechal si narůst fousy, začalo být teprve ono... třeba The Rising Sun nebo tebou zmíněná Skála, to je TEN Connery.
Reagovat
a.magerova
Až někdy poletíme tím Tvým tryskáčem, tak se určitě nebudeme nudit ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Pokud ještě nejsi členkou, velmi rád tě uvedu do Mile High Club. A můžeme si k tomu pustit něco se Seanem nebo Piercem...
Reagovat
a.magerova
Rogere měl jsi moc pěkné tričko ;-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist