Federer podruhé za sebou vypadl s hráčem druhé stovky

20. 7. 2013, 15:53
Aktuality 110
Roger Federer prohrál v semifinále turnaje v Hamburku s Argentincem Federikem Delbonisem dvakrát 6:7 a podruhé za sebou vypadl s hráčem z druhé stovky žebříčku. Účastník kvalifikace Delbonis vyzve ve finále Itala Fabia Fogniniho.
Roger Federer

Pátý hráč pořadí ATP Roger Federer a první nasazený turnaje dopustil podobné překvapení jako na nedávném Wimbledonu. Na trávě v londýnském All England Clubu totiž ve druhém kole nestačil na Ukrajince Sergeje Stachovského, který byl v pořadí ATP na 116. místě.

Dnešní duel se 114. hráčem světa Federikem Delbonisem přinesl pouhé dva využité brejkboly, takže rozhodovaly tie-breaky. V prvním si bývalá světová jednička vypracovala setbol na 7-5, ale nakonec prohrála 7-9. Ve druhém Argentinec využil hned první mečbol.

"Připadám si jako ve snu," okomentoval Delbonis. "Chtěl jsem si ten zápas užít, užít si možnost zahrát si s takovým hráčem, protože Roger je nejlepší hráč všech dob," dodal. "Žádné výmluvy, soupeř byl lepší," nevymlouval se Federer.

Federer před vyřazením se Stachovským s tenistou mimo elitní stovku prohrál naposledy v roce 2005, kdy nestačil na Francouze Richarda Gasqueta. Dnes devátý hráč světa tehdy figuroval v žebříčku ATP na 101. místě.

Prvním finalistou se v Hamburku stal Fabio Fognini, který útočí na druhý titul ve čtrnácti dnech. Šestadvacetiletý Ital, hrající ve skvělé formě, vyhrál v semifinálovém duelu s Nicolasem Almagrem 6-4 7-6 a zvítězil už podeváté v řadě.

První sadu úvodního semifinále rozhodl první gam, ve kterém Fabio Fognini využil pátý brejkbol. Vedení si držel až do samotného závěru setu bez komplikací. Až v desáté hře, kdy Ital podával na zisk sady, měl Nicolas Almagro k dispozici brejkbol, ale Fognini třemi vyhranými fiftýny vývoj gamu otočil a dostal se do vedení 1-0.

Hned v první hře druhého setu získal Fognini soupeřův servis znova, Almagro ale na rozdíl od první sady ztrátu podání smazal ve čtvrtém gamu a vrátil se do hry. Španěl měl v závěru setu na returnu setbol, ten ale nevyužil, a když v tie-breaku Almagro získal pouze jednu výměnu, utkání prohrál.

"Bude to mé druhé finále, první v Hamburku a první na "pětistovkovém" turnaji," řekl Fognini. "Musím zůstat soustředěný a připravit se na zítřek. O své hře jsem přesvědčený, hodně si věřím v důležitých momentech. Vím co musím dělat a co ne. Mám šanci vyhrát další turnaj, zkusím ukázat to nejlepší a vyhrát," dodal.

- ATP 500 HAMBURK -
(Německo, antuka, 1.230.500 eur)
sobotní výsledky (20. 07. 2013)

Dvouhra - semifinále:
Fognini (12-It.) - Almagro (3-Šp.) 6-4 7-6(7-1)
Delbonis (Arg.) - Federer (1-Švýc.) 7-6(9-7) 7-6(7-4)

Čtyřhra - semifinále:
Fyrstenberg, Matkowski (Pol.) - Dlouhý, Kližan (ČR/SR) 7-5 4-6 10-7.

Komentáře

110
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Tedkon bude zajimave pro fans Tomase i Fedexe sledovat vykony obou hracu, protoze jestli jsem dobre pocital tak nasledujici odecty bodu (do Cincineti) budou vypadat asi takhle:

Tomas: nyni ma 4865 bodu minus Canada (90) a Cincineti (90) = 4685 bodu
Fedex: nyni ma 5875 bodu minus Olympiada (450) a Cincineti (1000) = 4425 bodu (stim ze Fedex muze si nejake body vyhrat nyni v Gstadu, max. 250 bodu myslim)

Coz znamena, ze kdyby se pouze odcitaly body tak Tomas by predskocil Fedexe na patem miste. Pro Tomase muze byt postup v zebricku nyni realny. Vzhledem k formam obou akteru to bude velky souboj :-) Vzhuru na Hardy
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem naštěstí neviděl, zdá se, že se ukazuje soumrak Rogerovy kariéry, teď je potřeba si říci co je lepší. Čekat (podobně jako Agassi) ve svých letech na to, že například jednou za sezonu může vyhrát velký turnaj a spokojit se s průměrností nebo skonči kariéru (například příští rok, aby se všechyn turnaje připravily na to, že uvidí naposledy Maestra). Rád bych jej viděl hrát, ale nevím zda bych se smířil s průměrností, možná by byl lepší konec.
Reagovat
smazaný uživatel
Vsichni ho uz odepisujete. Prave zmenil raketu a dela vse pro to, aby neco zmenil. Bohuzel ho zase trapi zada, ale ja verim, ze vetsi raketa bude mit velky vliv na betonu.

Sampras taky prohral v 2. kole Wimbledonu a pak ten samy rok vyhral US Open, tak co na to Roger? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde jenom o Wimbledon a o novou raketu, kdyby šlo jen o něj není to problém, celá tato sezona je velké trápení. Nejhorší na tom celém je, že jsou to zřejmě záda a vyléčení v tomto věku po tolika odehraných letech a zápasech na okruhu se zdá velice nepravděpodobné. Jediný velký turnaj, kde se mu jakžtakž dařilo byl Řím, kde ho ovšem ve finále vypráskal první zvučný soupeř Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Sláva nazdar výletu, po zasloužené dovolené vás zase přijdu otravovat, včerejší SMS s tímhle šokujícím výsledkem byla opravdovou bombou, nechápu prostě.
Reagovat
J.M.
Asi jsi Rogera už rok neviděl hrát. :-) Tohle nebylo žádné překvapení, natož bomba. Bohužel Roger se dostává do fáze, kdy už pomalu ale jistě bude překvapení vítězství nad kýmkoli.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase nepřeháněj.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer by mohl zacit tim, ze nebude hrat se zranenymi zady, fotka zde (https://pbs.twimg.com/media/BPolwGxCUAAd1hv.png:large). Na tento turnaj se prihlasil s tim, ze otestuje uplne novou raketu; nemuzeme ocekavat, ze s ni hned zacne vyhravat - i kdyz je to Federer a brzy mu bude 32. Duvod k jeho vcerejsi prohre je tragicky podani, cervenec 2012 a 2013 velky rozdil. :(

Doufam, ze se da brzy dohromady a ze se mu povede aspon jeden z turnaju v Americe.
Reagovat
Denis92
lenze tie problemy s chrbtom uz budu pretrvavat az do konca kariery..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslim si. :-) Urcite to vyleci pres pauzu prosinec - leden.
Reagovat
J.M.
Jaký je důvod domnívat se, že mu pomůže krátká pauza prosinec-leden, když mu nepomohla ani podstatně delší pauza během letošního jara? Zcela evidentně už je to chronický, běžným způsobem neřešitelný problém. Pauza by musela trvat minimálně rok, ale spíš několik let, aby mohl zase nějaký čas (tedy několik měsíců v kuse) hrát bez větších obtíží, ale i to je nejisté.
Reagovat
Reti64
Trocha historie: Justine vs Roger
http://www.youtube.com/watch?v=6hxDfRvo-NA
a současnosti: Novak
http://www.youtube.com/watch?v=L0qrV6XyeTI
Reagovat
MarcelPersch
Fogninimu po 10. praskl vyplet a pohadal se uz i se Stichem a rozhodcim, uz je to pro nej ztraceny asi :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tieto Federerove výsledky začínajú znervózňovať už aj tak večného kritika akým som ja..To je rivalite RF vs. RN ozaj definitívny koniec???
Reagovat
MarcelPersch
Ja doufam, ze ne.
Reagovat
gigin
Tak jedině, že by se potkali v prvním, nebo druhém kole Wimblíku ;) Samozřejmě až na to bude vhodný rank :)
Reagovat
Roger_Federer
nebud vulgarni..stim obouručakem jste to taky nevyhrali..:)
Reagovat
gigin
Jéé, ahoj Dominiku! Jsem vulgární? :) Hele na RG byla v QF zajímavá kontrontace 1 a 2 ručního BH. Jak to dopadlo, víme. Jednoručák je elegantní, to nepopírám... :)
Reagovat
Sonja
No spíš bych řekla, že vyhráli...
:-)
Reagovat
Roger_Federer
No aby se mohli Nadal a Federer v prvnim kole Wimbledonu, musel by Rafa byt hodne dole v žebřičku a to se mu snad nestane, takže nebud vulgarni:):)
Reagovat
gigin
:)))))) anebo ten druhej, no...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono je to trochu zkreslující, ty jednoručáky měli v tom QF vesměs veteráni a také hráči, pro které je antuka slabý povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
v dnesnom finale v Hamburgu ani niet komu viac priat, kedze obaja su obojrucaci...
Reagovat
gigin
Tak běž čumět na Františku Schiavone, Karličku Suarez Navarro nebo Bobinu Vinci. Anebo si dej u Zdeněčka v Impíku Hamburger "Dvouručák" s hranolky a grilovanou cibulí za 239 Kč. Ten je pro chlapy, Rožírku, tvl...
Reagovat
smazaný uživatel
spomenute zeny sa prejavuju ako chlapi, hraju jednorucak...nie je to v poriadku, rovnako ako muzi, ked hraju obojrucak...to chce napisat studiu, muzi na okruhu WTA a zeny na okruhu ATP...
Reagovat
Roger_Federer
Bylo by hrozne jednoduche, napsat, že Federer prohral kvuli nesehranosti z raketou :), neni to pravda..
Pravda je, že je hrozny...2x za sebou prohratz naprosto prumernym hračem 2stovky se mu nestalo snad nikdy..(od roku 2003 snad určite)..No, je to zcela jiny hrač, než ješte loni napodzim..ten rychli ustup ze sve hry jsou podivne.
Reagovat
smazaný uživatel
Rogere, pri vyhre, pri prohre vzdycky jsme s tebou :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, v dobrom aj v zlom, zamyslajuc sa nad Rogerovou karierou :) ...a ten jednorucak ked trafi, no proste najkrajsi tenisovy uder, nadhera...tomu sa ziadny obojrucak nevyrovna :)
Reagovat
Mayo
obojručák hrajú iba fackovací panáci
Reagovat
smazaný uživatel
krasa, nic krajsie v tenise neexistuje ako jednorucak...

http://www.youtube.com/watch?v=bByvWPmMZ_8
Reagovat
smazaný uživatel
tak zas ich urazat nemusis, hrat luxusne jednorucakom dokaze iba zopar jedincov...
Reagovat
smazaný uživatel
ruku na srdce, nejkasnejsi jednorucak ma Wawrinka... malo platny
Reagovat
Sonja
Každej hraje, co je pro něj nejvhodnější... žádná věda -.-
Reagovat
smazaný uživatel
Nejlepší asi ano, ale mně se jeho styl nelíbí. Nejhezčí je u mě Federer, ale zase asi nejslabší :)
Reagovat
tito
každý mele, co je pro něj (resp. pro jeho favorita) nejvhodnější....žádná novinka
Reagovat
smazaný uživatel
to nepopieram, celkovo prajem jednorucakom ked hraju proti obojrucakom...
Reagovat
smazaný uživatel
a ked je to suboj jednorucakov a pada to tam, tak radost pozerat :)
Reagovat
Reti64
Obouruč. BH je považován za účinnější. Nejlepší jednoručák měla asi Justin.
Reagovat
smazaný uživatel
Fedex nejslabsi backhand? delas si srandu? Vono to tak nevypada, protoze u toho nerve a netvari se tak, ale kdyz se do toho oprel, byly to rany jako z dela...
Reagovat
Mayo
jednoručný BH je fakt ťažký a ten kto ho hrá tak rešpekt...ale obojručný je proste účinnejší podľa mňa aj sa viac človek do toho môže oprieť aj keď aj jednoručákom sa dajú "koule" vypáliť :D
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt mně to tak připadá. Samozřejmě když má den, tak je to paráda, třeba finále Wimbledonu proti Murryamu - tam mu BH psal. Ale jinak mně připadá např. oproti Wawrinkovi, ale třeba i Gasquetovi nebo Almagrovi, nekonzistentní a nejistý...Toť můj názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mluvím o současné hře. Ty si sám napsal"byly to rány jak z děla" :) Teď už to není ono :P
Reagovat
VlS
mě vždycky učili, že tenisový úder je věcí švihu, ne síly a když někdo vzal raketu do obou, tak byl předmětem posměchu okolí. Za mých mladých let byl jednoručák standard a hráli ho doslova všichni. To, že se později začal víc a víc uplatňovat obouručák asi má nějaký důvod a asi dobrý, když se z něj stal standard.
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak, obojrucak = zeny, jednorucak = muzi...
Reagovat
Sonja
Ty jsi trochu jednodušší, viď?

http://1.bp.blogspot.com/-ymNre4gQbT4/ULvjgL4AfOI/AAAAAAAADKo/9GJeCViq5Ww/s1600/Facepalm_9a08b9_59080.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to bral obecne, o jednorucaku. V soucasny dobe mu to tam tak nepada, ale v soucasny dobe uz to nejni Roger jakyho zname... Von uz ted nema zadnej uder, jako kdysi...
Reagovat
smazaný uživatel
ale dnesna doba praje deformaciam, to ked sa na trave hraju dlhsie vymeny ako na antuke, ze byt buze.rantom sa stalo modou, ze cigani biju bielych...je cas na napravu, a zacneme pekne zhora, dame dole tento rezim...
Reagovat
smazaný uživatel
A co na to Marion Bartoli?
Reagovat
smazaný uživatel
jo tak tohle je veliká pravda!!
Reagovat
smazaný uživatel
alebo Santoro a pod...
Reagovat
dadaft
podle mě to souvisí i s plochou výpletu - postupem času se zvětšily rakety a na to se návazně na bekhendové straně začalo postupně prosazovat obouručné držení - obouruč zajišťuje pevnější úchop rakety a z něj se teprve dají využít výhody velké hlavy naplno.

osobně jsem jednoručák Justine Henin miloval.
nicméně když se Li Na "položí" do obouručného bekhendu, je to taky nádhera. ))
blbé by bylo, kdyby jednoručný bekhend vymizel úplně.
Reagovat
Sonja
S tou Na Li souhlas:-))
Obouručák umí být krásný stejně jako jednoručák... a jestli ho hraje chlap nebo ženská, to fakt může řešit jen hlupák typu ...... :-)
Reagovat
VlS
myslím si, že pěknej úder je takovej, kterej pěkně sviští a přesně zapadne a je úplně šumák, jestli byl zahranej tak nebo mak
Reagovat
PetaM
http://www.croatiaopen.hr/media/198353/mds.pdf

Jan Hájek hned na rozjezd Robreda, to nevidím moc růžově. Za to Jirka má v prvním kole Haider-Maurera, toho by mohl dát, nemyslíte? Ve druhém kole ovšem čeká Sepii, tak uvidíme, jak se Jirka vytáhne :) Pojď Pojď!!! :) :)
Reagovat
Sonja
http://www.atpworldtour.com/posting/2013/314/mds.pdf
Reagovat
Sonja
Reagovat
smazaný uživatel
Tak naprosto zřejmé a nepřehlédnutelné je trápení se na servise. Bez něj to prostě nejde, to tady víme všichni - snadné body, rychlé gamy, brut psychika, když ví, že neprosere servis. Znalci by si mohli vzpomenout na finále RG proti Sodovi, jak se servíruje v Tie-breaku.
Reagovat
Olympiada
z vas, vzít v potaz tu nejzasadnejsi več, ktera nepřehlidnutelne ruší svycarovo hru ... a tím je absolutne jina/nova raketa !!! Vlastne co muzu od vas očekavat, že ?!
Reagovat
steve79
Raketou to nebude. Nevsiml jsme si, ze by nova raketa zmenila jeho hru. Spise naopak hral hure. jsem zklamany, ale Roger mel namale uz vcera. Smad beton prinese zlepseni, ale uz tomu prestavav verit,
Reagovat
Olympiada
Tak pust si treba trenink z hamburg....zřetelne treba nova jeho technika šlajzovaneho bekendu !
Reagovat
smazaný uživatel
a můžeš poslat odkaz?díky...
Reagovat
Mayo
už aby bol ten Montreal pre kristove nohy ... vamos Rafa
Reagovat
smazaný uživatel
No s takovou se nedostane Roger ani na turnaj mistrů... Když vemu že 2011 i 2012 měl poslední část roku celkem dobrou a hrál o 80% líp. Nojo už mu není 25 ani 30 ale tím to nebude
Reagovat
smazaný uživatel
momentalne je 6 a nevidim nikoho kto by ho vytlacil
Reagovat
PetaM
Je Pátý ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
1 Nadal, Rafael (ESP) 7,010
2 Djokovic, Novak (SRB) 6,230
3 Murray, Andy (GBR) 5,160
4 Ferrer, David (ESP) 4,440
5 Berdych, Tomas (CZE) 2,775
6 Federer, Roger (SUI) 2,515
7 Tsonga, Jo-Wilfried (FRA) 2,455
8 Del Potro, Juan Martin (ARG) 2,370
9 Wawrinka, Stanislas (SUI) 2,150
10 Gasquet, Richard (FRA) 1,855
11 Haas, Tommy (GER) 1,725
Je 6. no a 10. Wawruš na něj strácí 500 bodů
Reagovat
LukasH
Roger naštěstí už nikomu nic dokazovat nemusí. Prostě někdy ten konec přijít musí a moc nevěřím tomu, že bude někdy někdo lepší než on. Radši se vždycky kouknu na chybujícího Rogera než na vraceče Murrayho.
Reagovat
malchar
Presne tak. At si rika kdo chce co chce tak zapasy mezi Federerem a Nadalem v dobach kdy byli na vrcholu svych sil tem se proste nic vyrovnat nemuze. Zapasy mezi Djokovicem a Murraym se tomu nepriblizuji ani po kotniky. Nechapu jak se nekomu jejich zapasy muzou libit ja se na to koukat nevydrzim ani jeden set.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych nefandil Murraymu tak bych se na ty zápasy taky nedíval. Je to hrozný když převažujou UN nad winnerama
Reagovat
Sonja
A ono jsou jen zápasy RF x RN a ND x AM? Uznávám, že při všech možných kombinacích těchhle čtyř je nejspíš ND x AM nejhorší...
Reagovat
malchar
Jen jsem napsal ze zapasy RFxRN byly ze vsech kombinaci nejlepsi
Reagovat
malchar
Napriklad finale Wimboedon 06 a 07 to byly snad nejlepsi zapasy ktere jsem zatim videl
Reagovat
Sonja
Ne, tos nenapsal, to píšeš až teď:-)
Ok, pro tebe byly nejlepší.
Reagovat
MarcelPersch
To pises jen proto, protoze v nich Roger vyhral.
Reagovat
Amputace
Já mám pořadí oblíbeností vzájemných duelů (beru-li aktivní tenisty) takové: 1) RN x RF; 2) RN x AM; 3) ND x RF. Ale souhlasim s LukasHem, ze Murray proti Djokovičovi je hnus. Doufám, že se Rafa zase zvedne a bude to opět o něm a Djokovičovi. Vůbec si neumím představit situaci, že by teď skončili Federer i Nadal.
Reagovat
LukasH
Bohužel, obranářský styl hry dneska vládne. Strategie je vlastně umět vzít úplně všechno, čekat na chybu druhého, popř. výjimečně zahrát útočněji, pokud to situace dovolí. Svědčí o tom např. porovnání zápasů semifinále Wimbledonu Djokovic-DelPotro a pak finále Djokovic-Murray. Semifinále bylo mnohem zajímavější - spoustu útoku, variací....ve finále pak jen chyby Novaka plus hra "všezpětdokurtu" Murrayho. Tedy, ne, nechci kritizovat. Murray musí neuvěřitelně dřít a Lendl ho vážně dostal nahoru, ale pro mě je to jen lepší Wozniacká v mužským vydání.
Reagovat
Nola
zaujímavé...hodnotenie TOP zápasov :D ty si vlastne protirečíš, tešíš sa na duely s Djokom a tie duely máš až na 3. mieste :D samozrejme si ovplyvnený H2H :D ja mám radšej útočných hráčov a tak dávam prednosť napriek nepriaznivému H2H : NO1 Federer vs Djoker, NO2 ND vs RN, NO3 RF vs AM, Andy a Rafa sú najlepší obranári na okruhu, ale Fedex je kráľom útoku a za ním je Djoker, síce krívajúci, ale z TOP4 mu 2. miesto právom patrí
Reagovat
letityfanousek
taky přispěju se svým názorem. Já se vydržím koukat na hru AM - nejchytřejší tenis na okruhu. Na koho se nevydržím koukat je RF -nejnudnější tenis, ND - je nejlepší současně, ale nesedí mi jeho povaha a pak RN - oceňuju jeho bojovnost, ale pro mne nemá žádné charisma a vnímám jen jeho pot. Zkrátka řečeno, Andy Murray = pan Inteligent, Djoko = bavič simulant, RN = utrpení a síla na kurtu bez emocí a RF = už nic nového nepředvede, jen NUDU na kurtu, už všechno ukázal a dokázal, jeden z nej hráčů v historii.
Reagovat
Sonja
Andy je chytrý jak cyp, připomíná mi to, co jsem psala o Radwě- když nic nezkusíš, nic nezkazíš... Pro mě nuda.
Ty jsi vůbec nějaký zvláštní, když tě baví Andy a RF je pro tebe nuda:-DDDD
Reagovat
Nola
súhlas, Andy čaká na chyby súperov, všetko vráti do kurtu... je inteligentný, nemusí nič tvoriť, má rýchle nohy, žiadna loptička nie je stratená.... Lendl ho naučil stratégiu, ako hráča dostať po 2. podaní, má zápisník, ako bude hrať súper... ja mám radšej hráčov, ktorí tvoria hru, Andy je u mňa na poslednom mieste z TOP4, mám dojem, že Andyho milujú českí fans Toma, kvôli priaznivému H2H....
Reagovat
Mayo
súhlasím s letitým...že Andy je jeden z najchytrejších tenistov na okruhu...a pre mňa z tej špičky aj najchytrejší (samozrejme je tam aj RF) ... ale nepoznám človeka, ktorého hra RF by nudila..ale zase rešpektuvať treba aj taký názor samozrejme
Reagovat
Mr.Pink
:D díky za koment, zvedl jsi mi náladu
Reagovat
Roger_Federer
Tady je na tomle nazoru krasne videt, jak se za poslednich 10 let, vše zmenilo..Hrači, tenis, fanoušci..
Jen me pobavilo, jak nekdo z nickem"letity fanoušek", muže vyzdvyhovat, nejnudneši tenis v top 5..Jako kdyby ty roky 10-15 let ten tenis nevidel, nebo byl dite.. ta varibilita, utočnost, myšlenka je davno v tahu..
Reagovat
Amputace
Neprotiřečím :) Zápasy Rogera s Rafou už nikdy nebudou to, co byly. Ano, Nadal vs Murray je možná varianta, ale přesto si myslím, že v současnosti to nejlepší může být jedině Rafa proti Novakovi. Novak proti Rogerovi už také nebude to pravé ořechové.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak jste tu zminovali ty zapasy tak treba pro me je ND x AM velka nuda (posledni finale to jenom potvrdilo) ale mam rad zapasy kdyz proti oboum hraje Tomas. Agresivni styl na obranny (v pripade Djokera jak kdy ale u Andyho to vzdycky vypada jako hra kocky s mysi)
Reagovat
Mayo
RF je aj tak pánes , stane sa , už má roky
Reagovat
smazaný uživatel
presne tak, pride aj na obojrucakov z top 4
Reagovat
Mayo
príde aj na obojručákov však to je jasné a príde na nich ešte skôr si myslím
Reagovat
SubOptikT
A co je jako na tom, že spousta hráčů hraje bh obouruč? To je snad fuk, ne, jak kdo hraje ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proc tady resite jednoruc obouruc? Federer snad zacina hrat BH obouruc??? Ten turnaj jsem nevidel tak absoulutne nevim.

Jinak podle me je mezi BH takovejto rozdil:
Jednoruc: Hrac chce mit lepsi techniku BH. Lepe se micek umistuje i pod velkyma uhlama
Obouruc: Hrac chce svemu BH pridat razanci, kdyz bude potreba.
Reagovat
a.magerova
A Fabio, doufám, že TO zítra zvládneš :-))
Reagovat
SubOptikT
Příště ho rozpárá Džumhur.
Reagovat
smazaný uživatel
absolutne nestiha, podanie nikde, forehand nikde, jednorucak obcas trafi obcas nie...aspon, ze ho hra, aspon je chlap...
Reagovat
Sonja
Už jsi trapný -.-
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak, stve ta to, kedze tvoj oblubenec hra obojrucak ako zenska...
Reagovat
Sonja
Jj, to mě určitě hrozně štve:-DDD
Ženská jsi spíš ty, když tu tak brečíš.
Reagovat
MarcelPersch
Souhlas se Sonjou :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je kritika na najlepsieho hraca v tenisovej historii...to je nieco, co ty nedokazes, radsej budes obhajovat obojrucaka...
Reagovat
Sonja
Já chápu, že si nas*anej, ale nesmyslným kopáním do ostatních nic nespravíš, bobku;-) Nešlo mi o to, že kritizuješ současnou Federerovu hru, ale o tu druhou část tvého komentáře.
Reagovat
smazaný uživatel
Nuž treba povedať, že Delbonis si to fakt zaslúžil, s takou hrou hrá už teraz krajší tenis ako hociktorý iný ľavák na okruhu :)

Ak vyhrá Hamburg, tak si zdojnásobi svoje body a bude už 40.

K Rogerovi : fakt no comment.
Reagovat
Denis92
je to zle Roger..je to velmi zle..
1.servis nikde..homeruny stale pribudaju..FH chyba presnost a aj razancia.Z pozicii , z kt. hraval pravidelne winnery teraz zahra len taky obycajny uder ktorý jeho super nema problem vratit spat.
Momentalne je to proste cele zle..
Reagovat
smazaný uživatel
Fognini začíná dostávat formu,talent ma jenom aby ho nepromarnil :)
Reagovat
Sonja
Velká šance na druhý ATP titul v rozmezí 2 týdnů (?)...jede jak Halep:-D
Reagovat
smazaný uživatel
neskutocne sa Roger trapi, smutne sa na to pozera po tolkych rokoch uspechu...
Reagovat
smazaný uživatel
Příští rok je Rožérova poslední sezóna. Nevěřím, že tuhle agónii bude dál protahovat.
Reagovat
kada.tom
To co se nepovedlo včera Mayerovi se povedlo Delbonisovi. A nutno dodat, že Delbonis hrál dobře, Federer naopak chyboval, i když to tedy bylo lepší než včera. No ... jsem rád, že je Federer venku a vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby ani příští týden v Gstaadu ten titul nevyhrál - herně jde opravdu hodně dolů, kde je například loňský červenec ...
Reagovat
MarcelPersch
Doufam, ze aspon v tom Gstaadu vyhraje titul, bylo by dobry, kdyby byl trosku povzbuzenej na US Open, Rafa totiz potrebuje zkompletovat sbirku finalovych skalpu na GS :D
Reagovat
smazaný uživatel
Rafik obojrucak ma uz tiez najlepsie za sebou, paradoxne v najlepsich tenisovych rokoch...
Reagovat
MarcelPersch
Uvidime :P
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist