Federer porazil Kohlschreibera i podesáté a už 15 let nechybí v osmifinále US Open

6. 9. 2015, 10:41
Aktuality 143
US OPEN - Roger Federer v New Yorku i nadále potvrzuje svou velmi dobrou formu. Ve třetím kole si poradil i v desátém vzájemném střetnutí s Němcem Philippem Kohlschreiberem a na US Open postoupil už popatnácté v řadě do osmifinále. Navíc již poosmé to zvládl bez ztráty setu.
Roger Federer

První dvě kola zvládl suverénně a ani se třetím soupeřem se příliš nezapotil. Roger Federer po výhrách nad Leonardem Mayerem a Stevem Darcisem přehrál 3-0 na sety i Philippa Kohlschreibera, kterého za hodinu a 33 minut porazil 6-3 6-4 6-4 a vyhrál tak i desátý vzájemný souboj. 

Čtyřiatřicetiletý Švýcar sice v zápase přišel dvakrát o podání, navíc pokaždé čistou hrou, německý sok ale brejk nedokázal ani jednou potvrdit. 

"Ze začátku jsem se snažil hrát hodně stylem servis-volej, ale pak jsem při této variantě ztratil cit a cítil jsem, že to není ono. Tak jsem se do toho tolik netlačil," komentoval Federer změnu taktiky v průběhu utkání. "Asi to pak mohl vypadat, že nehraju tak agresivně, jako obvykle."



Sedmnáctinásobný grandslamový šampion startuje na US Open pošestnácté v kariéře a už popatnácté v řadě nechybí v osmifinále. Letos podobně jako sedmkrát v letech minulých ještě neztratil ani set.

O postup do čtvrtfinále, v němž by mohl být soupeřem Tomáše Berdycha, si zahraje s Johnem Isnerem. S americkým dlouhánem prohrál z pěti vzájemných duelů pouze před třemi lety na antuce v Davis Cupu. Třicetiletý Isner se přes 3. kolo US Open dostal poprvé od roku 2011, kdy došel až do čtvrtfinále.

Zapomenout na trápení v druhém kole dal Andy Murray. Třetí nasazený Brit dva dny po obratu z 0-2 na sety proti Mannarinovi nedal šanci Thomazi Belluccimu. O rok mladšího Brazilce, který vzdoroval pouze v závěru třetí sady, porazil 6-3 6-2 7-5 a oplatil mu porážku z jediného střetnutí.

V osmifinále šampion z roku 2012 narazí na Kevina Andersona, nad kterým vede 5-1. Ovšem Jihoafričan, který před týdnem vyhrál generálku ve Winston-Salemu, neprohrál už osm zápasů v řadě. Naposledy zdolal 3-0 na sety rakouského mladíka Dominica Thiema.

Bez ztráty setu postoupil do 4. kola vítěz loňského Australian Open a letošního Roland Garros Stan Wawrinka. Ale ani proti Belgičanu Rubenu Bemelmansovi nepředvedl nikterak přesvědčivý výkon, navzdory třem prohraným servisům zvítězil 6-3 7-6 6-4.

O zopakování loňského čtvrtfinále si semifinalista z roku 2013 Wawrinka zahraje proti Donaldu Youngovi. Třicetiletý Švýcar s o čtyři roky mladším Američanem prohrál na US Open v roce 2011 pětisetovou bitvu, pak muporážku oplatil v Šanghaji. Od té doby spolu nehráli.

68. hráč světa Young letos ve Flushing Meadows předvedl už dva obraty z 0-2 na sety, přitom před turnajem prohrál všesch 17 zápasů na tři vítězné sety, v nichž prohrál první dvě sady. Po Simonovi se zachránil i proti Srbovi Viktoru Troickému, kterého zdolal 4-6 0-6 7-6 6-2 6-4 a podruhé postoupil do grandslamového osmifinále. Dál ještě nebyl.

"Z devadesáti procent to je vaše zásluha a z deseti moje," děkoval Young fanouškům za podporu.

• US OPEN 2015 •
USA / New York, tv. povrch, 19.852.700 dolarů
sobotní výsledky mužů (05. 09. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Berdych (6-ČR) - García-López (31-Šp.) 6-7(2) 7-6(7) 6-3 6-3
Isner (13-USA) - Veselý (ČR) 6-3 6-4 skreč V.
Federer (2-Švýc.) - Kohlschreiber (29-Něm.) 6-3 6-4 6-4
Murray (3-Brit.) - Bellucci (30-Braz.) 6-3 6-2 7-5
Wawrinka (5-Švýc.) - Bemelmans (Belg.) 6-3 7-6(5) 6-4
Gasquet (12-Fr.) - Tomic (24-Austr.) 6-4 6-3 6-1
Anderson (15-JAR) - Thiem (20-Rak.) 6-3 7-6(3) 7-6(3)
Young (USA) - Troicki (22-Srb.) 4-6 0-6 7-6(3) 6-2 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

143
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ak chcú Slováci sledovať tenis v TV, s radosťou si pustia Novu alebo Eurosport a tie sú v češtine. Mne osobne to nerobí problém a som vďačná, že mám túto možnosť.
apropo, TP je vzorový príklad toho, že si navzájom všetci rozumieme a diskutujeme bez akejkoľvek jazykovej bariéry.
Reagovat
Fandina
Když chtějí Slováci sledovat tenis v TV, s radostí si pustí Novu nebo Eurosport a ty jsou v češtině. Mně osobně to nedělá problém a jsem vděčná, že mám tuto možnost. apropo, TP je vzorový příklad toho, že si navzájem všichni rozumíme a diskutujeme bez jakékoliv jazykové bariéry.

Takhle je to v češtině. Jsou tam detaily, ale ani jedno slovo, kterému by člověk nerozuměl.
Reagovat
FulnekUltras
jj, běžní Němci se taky diví, jak jsou si Češi a Slováci blízcí nejen jazykově a přesto někdo dokázal jejich společný stát rozklížit a nakonec rozbít... ;)
Reagovat
Fandina
Někdo? Zase to byli Češi a Slováci. Nikdo jiný.
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel ano - dali by se možná spočítat i na prstech...
Reagovat
Fandina
A ti ostatní mlčeli.
Reagovat
FulnekUltras
Soustavnou mediální manipulací byli postupně umlčeni.
Reagovat
Fandina
Každý svého štěstí strůjce.
Reagovat
FulnekUltras
Když se tehdejší ODS bál i prezident, není co dodat...běžní lidi měli jen malou možnost něco ovlivnit...
Reagovat
Fandina
Kdyby tak moc běžní lidé chtěli, vyšli by do ulic, jako v listopadu 1989. Asi jim to rozdělení zas tak nevadilo.
Reagovat
FulnekUltras
Je fakt, že čeští politici tehdy záměrně hráli s kartou "kdo na koho doplácí", a to se při současné glorifikaci Klausových ekonomických reforem a pochybné vějičce všeobecného zbohatnutí - nejlépe pomocí "koženého desetinásobku" ;))) - ukázalo velmi účinné... ;)
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Mezi tehdejšími novodobými zbohatlíky bylo hodně těch, kteří profitovali i za komoušů.
Reagovat
FulnekUltras
To samozřejmě...byli tak nějak blíž ke zdrojům a informacím...ovšem to modré, co se vyprofilovalo po nich, to už byla skutečná mafie se vším všudy - a i když už trochu za scénou, drží dodnes, potvůrky...
Reagovat
Fandina
To modré už není u moci. A těžko se tam někdy vrátí.
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, že se aspoň jejich veřejný vliv bude dál už jen snižovat...byť bez zpětného prověřování původu majetku a případného propadnutí neprokázaných položek státu (když už většina těchto prostředků je dávno v zahraničí) to bude spíš jen takové symbolické gesto navenek...
Reagovat
Fandina
Pokud je voliči nezvolí, těžko můžou mít nějakou moc.
Reagovat
FulnekUltras
Přes peníze ve stávajícím systému bohužel ještě mohou...
Reagovat
Roger_Federer
Ano, cela vase generace mlcela moc dlouho.
Reagovat
Fandina
Zato teď se mnozí nemohou vypovídat.
Reagovat
FulnekUltras
Tady je třeba si uvědomit, jak neuvěřitelně zrůdný byl v období 1990-97 kult osobnosti Václava Klause a jak děsivě se v té době přeceňovala role peněz v ničím nevázaném, bezohledném tržním prostředí podle hesla "urvi potmě rychle co můžeš, než tady někoho napadne rozsvítit". Lidem, kteří v téhle doslova z řetězu utržené divočině potřebovali elementárně přežít, nebylo jakékoliv ozývání nic platné - zvlášť při záměrné trvalé mediální dehonestaci všeho třeba jen sebemíň protiklausovského - včetně samotného Slovenska v čele s Mečiarem.
Reagovat
Fandina
Byl to kultík a pak se proti němu média postavila a byl odkultíkován, aby se poté, zase s podporou bývalých komunistů vrátil jako prezident.
Reagovat
Fandina
bývalých a současných komunistů
Reagovat
FulnekUltras
pro které byl v dané chvíli menší zlo než pravdoláskařští pokrytci...
Reagovat
Fandina
takže zase za vším hledej komunisty
Reagovat
FulnekUltras
jj, to je celých skoro 26 let to nejjednodušší... ;)
Reagovat
Fandina
napsal jsi to, že pero ně byl menší zlo než pro pravdoláskaře
Reagovat
Fandina
pro ně
Reagovat
FulnekUltras
pero ;)))))
Reagovat
Fandina
děs
Reagovat
FulnekUltras
kouzlo nechtěného... ;)
Reagovat
FulnekUltras
No...nejdřív se proti němu postavili členové vlastní strany (Ruml a spol.) se vždy ochotnou lidoveckou "klidnou sílou", pak v Rudolfinu náhle "odvážný" Havel, a servilní novináři raději až nakonec...
Reagovat
Fandina
Postavili se proti němu a pak se zase našli jiní, kteří ho na vr hol zpět vrátili.
Reagovat
FulnekUltras
To už byl spíš jen takový vrchol útěchy... ;)
Ale dodnes jsou mi některé Klausovy názory sympatické, jakož i jeho syna např. v otázce znalostí maturantů apod.
Reagovat
Fandina
Rozdělení republiky mi vadilo a také kuponová privatizace, bylo to v podstatě rozdání majetku, ale zase někteří si ho přisvojili více.
Reagovat
FulnekUltras
Autorům kuponového tyjátru bylo jasné už od začátku, že potřebné informace bude mít a využije jen poměrně úzká skupina, které zbytek "lidu" takto odevzdá de facto legálně skoro vše, co se zde za předchozí desítky let vytvořilo...
Reagovat
Fandina
Jako za totáče, všichni budete mít stejně, aby jedni měli víc.
Reagovat
FulnekUltras
Až na to, že "míň" dneska spoustě lidí nestačí na základní životní potřeby...
Reagovat
Fandina
To je samozřejmě špatně, pokud někdo nemá na základní potřeby a nemělo by to být. Já ale nemám ve svém okolí nikoho takového. Tím samozřejmě netvrdím, že to není.
Reagovat
smazaný uživatel
Bez jazykových bariér, ale přesto bariéry jsou. :))
Reagovat
gigin
Tak na Nova sportu máte aspoň Havrilu :)
Reagovat
Pe3k
Reagovat
Pe3k
Je prostě bůh. Vyhrál US open 5x v řadě, byl ve finále 6x v řadě a v semifinále 8x v řadě. Na to, že je to prakticky nejlepší hráč US Open historie, tak je pravda, že už delší dobu nevyhrál, potažmo chyběl ve finále. Tak snad to klapne letos :) Já ho budu tlačit zuby nehty rakety...
Reagovat
smazaný uživatel
Federer si včerejší výhrou nad Philippem K. definitivně zajistil 14.start na Turnaji mistrů v řadě. Gratulka!
Reagovat
smazaný uživatel
ještě aby tam chyběl, to by se pak nemohlo nazývat Turnaj mistrů :))
Reagovat
Kozoroh
Ale mohlo. No1e je velmistr tenisu, srovnatelný s Fedexem...
Reagovat
smazaný uživatel
však jasně, já jen prudím, že mistr se váže k maestro :P bez nich by to nebylo ono prostě :)
Reagovat
Mayo
Bez Byka ten turnaj je nic :D
Reagovat
smazaný uživatel
skutečně je pravý čas vytahovat Býka v souvislosti s Turnajem mistrů? :D ne sranda, Rafa mi tam loni chyběl ;) ale říct, že bez něj je to nic :P
Reagovat
smazaný uživatel
:) Letos tam snad bude. I když asi jen do počtu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Asi bych ten turnaj mistrů i oželel, měl by delší čas na přípravu a psychice by to mohlo pomoct. Pokud dostane debakly od Rogera, Noleho, Můry potažmo třeba i Nishiho..tak to nebude nic moc a potopí se ještě hlouběji.
Reagovat
smazaný uživatel
Výhodou je, ze moze dostat maximálne tri debakly, nie štyri :)

Aj keď tam bude do počtu, musí tam ísť..Ten turnaj mu može viac dať, než zobrať..Vie, že nebude favorit a keď prehrá, bude sa to očakávať..
Reagovat
a.magerova
Berte to z té lepší stránky, dostane svůj vlastní ručník se jménem.... a Berdych zas určitě udělá společné selfíčko.... prostě jen samá pozitiva ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To selfíčko by bylo zajímavý... jak by se všichni po loňské zkušenosti snažili cpát na stranu k Nolemu a Rogerovi.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, Berdych umí selfíčka, to se mu nedá upřít :P

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/1962816_649120698539929_3114503715605938540_n.jpg?oh=f143e167fb6ee451b36223721709bad8&oe=5664041A
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se pridavam!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hoci výsledok už dávno viem, zápas si nenechám ujsť...Izzy je moj stratený adoptívny syn a úspech by som mu doprial, no som realista..Kazdopádne pre veľkého Janka je 4. kolo solídnym úspechom..Ak by túto fázu GS dokázal opakovať pravidelne, dnes je top 10 hráč..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konecne je to tady. Pro mne zapas turnaje;) Jasny z jakeho duvodu...uz se tesim...;)
Jednak jsem stastny, ze John nemusi hrat zase s Kohlim., bo by mne asi svaclo, ale jde na Fedexe!!!
Sice zde budu dost asi osamocenej, (((hatery neberu a nepocitam))) a proti mne magerka, spaniel, venca, RF, atd...ale ja ho do toho dalsiho kola protlacim skara;D)

IzzY kdy jindy nez ted a kde jinde nez tady v NY, a pri jake prilezitosti nez kdyz se Fedovi dari;)!

IzzY COMEEE ON!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fandim s tebou :)
Reagovat
smazaný uživatel
super ve dvou se to lepe tahne;)
Reagovat
a.magerova
Jj táhněte :-P
Reagovat
smazaný uživatel
pche...;D)
Reagovat
a.magerova
Pche nepche, to jsem přece nemohla nechat jen tak bez reakce ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
hoši, nechte si to až na zítra :P :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neponechavame nic nahode...my to nepodcenujeme tu mentalni podporu...jdem pekne na to uz s jednodenni pripravou... vy si to delejte jak umite...;)))
***
btw...kdybyste to nepodcenovali a poradne zabrali tak den pred finale Wimbledonu a neee az tesne pred zapasem, mozna by Fedex neprojel...;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
hele ty rejpale :P Wimbl jsem nezanedbávala ani na dovolený, kámoška ze mě rostla ;) mě stačí fandit až při zápase, ale co je hlavní, bez RF kšiltovky, protože pak to většinou projel, takže teď se jí ani nedotknu! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
29 :_((((
Reagovat
smazaný uživatel
Zato už od roku 2009 chybí ve finále :))) Včera jsem byl svědkem dalších elegoš fanatických výblitků na adresu potencionálního finále s Novakem. Co všechno se mus stát, kolik GS finále musí Fedex prohrát s Djokerem, aby se fanatici drželi trošku při zemi a nezesměšňovali hráče, který si na něm na posledních 2 GS finále smlsnul? :)
Reagovat
Kozoroh
Jsem Novakův fanoušek, ale ani já bych netvrdil, že Novak si v posledních dvou wimbledonských finále "smlsnul" na Rogerovi. Loňské finále bylo vyrovnané a v závěru dramatické. No1e za stavu 3:3 čelil BP, kdoví jak by se duel odvíjel, kdyby ho Roger využil. Pátý set vyhrál Novak ne tím, že byl lepší herně, ale psychicky.
Letošní finále sice Novak ovládl s větším přehledem, ale i tak toto finále nepostrádalo drama, tentokrát v první polovině - Novak v prvním setu odvrátil dva setboly a v druhém naopak nevyužil 7 setbolů! Opět se můžeme jen domnívat, jak by se zápas odvíjel, pokud by Fedex získal první set...

A nevšim jsem si, že by třeba magerka, spaniel nebo vencape zesměšňovali Djoka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, smlsnul by mělo být v uvozovkách, ale prostě ani Fedex v takové formě (mnohými pasován na titul) na Djokera nestačil a to na Novakově horším povrchu, kde ho má Fedex největší šanci porazit. Proč tedy tak extrémní jistota, že ho tady Fedex ve finále porazí? :) Myslím si, že by měl větší šanci v semifinále, než ve finále kde je Djoker mentální mašina. Argumentovat Cincinnati je taktéž zajímavé. :)) Nikdo z nich ne a nebylo to tady, ale jistě i tady se takoví najdou. A když ne Djokera tak Rafu a to je ještě horší. :))
Reagovat
Kozoroh
Tak zrovna na US Open No1e není finálovou mašinou, vyhrál jen jeden z pěti finálových duelů. Mašinou je na AO, tam Novak uspěl ve všech pěti finálových duelech, které hrál.

Newyorský hard je o něco rychlejší než melbournský, což snižuje výhody Novakovy hry a naopak zvyšuje Fedexovy šance. No1e je v New Yorku zranitelnější, fanoušci soupeřů proto větří větší šanci na úspěch než na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
To máš těžko. V Austrálii se ještě ve finále nestřetli, tak není spíš logičtější se odrazit od zápasů, které proběhly? :) A brát v potaz celkovou bilanci na USO, tak je Fedex jasný vítěz, protože drtí Novaka na tituly. Není spíš vhodnější vzít v potaz bilanci od určité sezony, aby to bylo průkaznější současnosti? :) A ta bilance je pak pro Rogera vcelku tristní. Jelikož když bych vzal v potaz, že Novak není v New Yorku mašinou, tak ani Roger už ne a od svého posledního finále 2009 prohrál s Novakem oba duely a to i před Novakovou průlomovou sezonou 2011. Pořád si myslím, že Fedex má na trávě největší šanci Novaka porazit, střetli se dvakrát a oba zápasy Novak vyhrál. Je jedno čím, souhlasím že první zejména mentální silou ale i to je aspekt hry a zbraň, která může fungovat stabilně. Právě proto si myslím, že má Roger větší šanci porazit Novaka v SF než ve F GS a když už, tak největší šanci má na trávě, nikoliv na USO. O to spíš bude Novak hladovější.
Reagovat
Tornes
Ve finále GS opraqvdu Djoker není "mentální mašina". Od roku 11 hrál 14 finále, vyhrál "pouze" 8. Bilance tedy slabých 8:6. Naopak v SF prohrál pouze 4 zápasy z 18, bilance 14:4.

Na každého fanouška Fedexe, který zesměšňuje Nadala, ti najdu minimálně jednoho fanouška Nadala, který shazuje Fedexe. Na toho, kdo shazuje Noleho, ti najdu opět minimálně jednoho, kdo shazuje i Fedexe. Mimochodem ty sám jsi dobrý příklad.
Reagovat
smazaný uživatel
S Rogerem prohrává spíš SF než F. :) Nad Rogerem má jasnou mentální sílu.
Reagovat
smazaný uživatel
A co se týče Rafa fans, tak bych řekl, že drtivá většina z nich má teď jiné starosti než řešit Fedexe. Já jsem výjimka. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Apropos, 14 finále z 19 možných je úžasná bilancia, skoro z inej planéty..A to prehral v roku 2013 v SF RG s Rafou, a vsetci vieme, ze to bolo de facto finále..Takže pre mna 15/19..

Vo finále prehral 6x, no ani raz s Rogerom..3x s Rafou, 2x s Andym, 1x so Stanom..V prípadnom finále by Roger mal Roger dve prehry v podvedomí..
Reagovat
Tornes
No z jiné planety... Jsou to Djokovičovy nejlepší roky, Federer měl například do roku 09 bilanci v GS SF 21:3, tedy 21 GS finále z 24 možných a Nadalova celková bilance je 20:3, tj. 20 finále z 23 pokusů. A to ani nemluvím o tom, že Rafa z posledních 12 SF má 12 postupů do finále...

Jako není Djoker špatnej, to ne. Ale jak Roger, tak Rafa jsou lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, navíc 3 GS finále prohrál na FO, kde je mu to zakleté, respektive se tam utkal 2x s nejlepším antukářem všech dob a to v jeho lepších sezonách. Plus ono SF-F roku 2013. Jednou ho tam v jeho nejlepší formě vyšplouchl fantasticky Roger v SF. Prostě FO beru jako jakýsi samostatný ostrůvek jeho kariéry, který má Novak problém dobýt, ať už z jakýchkoliv důvodů a vymyká se všem zákonitostem.
Reagovat
Mayo
Ivane, ty si Rafov fanda?
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se říct. :) Ne nijak radikální ale mám ho nejradši z tradiční Big Four. :)
Reagovat
Pe3k
Hlavně je hater Federera, ale to asi každý poznal...
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně hater tobě podobných, Petříku :))
Reagovat
Pe3k
no těší mě, že si mě pleteš s Federerem :D
Btw. hejtuj si koho chceš, ale nevím čeho tím docílíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepletu si tě s Federerem, to snad ani v tvém případě nejde. :)) Čeho tím docílím? Nejspíš ničeho, ale je to lepší než se neozvat. :)
Reagovat
Pe3k
Ne není. Kdybys tu neprudil, tak by to bylo lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší v tom, že by fanatici a demagogové měli pocit, že mají pravdu a jejich diskutování je v pohodě, jsi chtěl napsat, ne? :))
Reagovat
Pe3k
Očividně nevíš, že víc fanatiků a demagogů je na vaší straně...Navíc ty jsi začal a zbytečně. Kašli na to a pod fandit s námi Rogerovi :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vedeš si nějaké stats? :) Nebudu fandit Rogerovi, teda ne, že by se to někdy už nestalo v minulosti, ale nechci jít stejným směrem jako ty a někteří další. A nezačal jsem já, chtěl jsem začít slušně nebo i jít tím směrem pořád, ale zrovna tu nejostřejší diskuzi začal Soob, tam tahal Rafu atd.
Reagovat
Pe3k
Nemusíš chodit stejným směrem jako já nebo další. Zvol si svůj a lepší a třeba pak i já a další zvolí jiný směr...
Reagovat
smazaný uživatel
Když tu nebudu nebo budu mít jinou filozofii, tak budeš stejně pořád takový. :) Nepřispíval jsem tu, jenom občas kouknul a velké změny jsem nepozoroval. Mimochodem působí zde ještě Barney? :)
Reagovat
Pe3k
Na mě se nevymlouvej. Jakou jsi měl před tím přezdívku? Barny? Ani nevím. Mám hodně lidí v ignoru a on mi nikdy nepřišel zajímavý abych ho sledoval, celkově tam u vás je to bída, sem tam někdo v pohodě a soudný.
Reagovat
smazaný uživatel
A víš, že už ani přesně nevím? Měl jsem jich tu hodně, občas jsem si hrál na Mourka a dost lidí mi to baštilo. Ale to nebylo až tak zábavné jako se tu dohadovat. :))) Přesto jsem chtěl přijít se slušností, no byl jsem rychle vyveden z omylu. To je škoda, že nevíš.
Reagovat
Pe3k
Nějaké nápady bych měl, ale vystřídalo se tu hodně lidí a já raději sleduji tenis než hatery Rogera...Fakt, že ani nepřiznáš svůj hlavní nick ukazuje, že jsi ještě krom hatera zbabělec. Což nechápu, protože za prvé o nic nejde a za druhé jsou lidi, kteří tvůj nick znají.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se jich zeptej, ne? :) Já nevím, jaký byl můj hlavní nick, ani nevím podle čeho se to určuje. Měl jsem tu prostě mraky nicků, to bych ti musel vypsat snad všechny a to fakt po mně nemůžeš chtít. :)
Reagovat
Pe3k
Zajímavé je, že tahle ta zbabělost je společná pro většinu fandů Nadala, možná proto fandíte někomu kdo porušuje pravidla a nehraje fér, vy jste prostě křiví a vy jste dakr side. Už jen to, že si zakládáš více přezdívek je do nebe volající dmnce. No nic už jsem z tebou ztratil hodně času. Hodně štěstí s příštím nickem a Rafovou sezonou 2016.
Reagovat
smazaný uživatel
Do nebe volající demence to asi nebude, pokud chce člověk přispívat, ale není mu to umožněno. Už ti to docvaklo nebo jenom děláš tupého, aby jsi mohl shazovat druhého? Pokud je to tak a nejsi hlupák, jen si na něho hraješ, tak jsi křivý právě ty a možná proto tak nazýváš i ostatní nebo proto, aby jsi tomu nemusel čelit u sebe. :)
Reagovat
Pe3k
Poslední rada do tvého ubohého života. Pokud chceš pořád dokola psát urážky, vulgarismy a sr ačky tak se nediv, že ti budou pořád dávat ban...Buď dobrý a ocením, když už mi nebudeš nic psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Petříku, to že nepoužiješ extrémní vulgární slovo neznamená, že mě neurážíš, děláš to chytře, přesně dle tvé pravděpodobné úskočné povahy, jsi jako lasička. A urážet jsi mě začal ty, nemůžeš čekat, že na tebe budu hodný. :) Ano, konečně ti to docvaklo, že jsem měl BAN, tedy že jsem si nevytvořil milion přezdívek už na začátku, gratuluji.
Reagovat
D@nny
Minimálně se mu povede naštvat pár lidí tady. Mně by spíš zajímalo, čeho si chtěl dosáhnout nebo dosáhl ty tím, že si tady tolikrát tak "hezky" psal o Nadalovi... Nechci se tady teď vůbec zastávat toho Ivana z Mrazíku, protože to je kapitola sama o sobě, ale myslím, že ty mu moc co vyčítat nemůžeš, protože "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá":)
Reagovat
Pe3k
Očividně to nesleduješ od začátku. V roce 2009 jsem zde začal psát čistě proto, že jsem zde četl nenávistné a zcestné komenty ze strany Nadal fans a chtěl jsem jim to vrátit. No a od té doby je z toho nekonečná spirála, jen s tím rozdílem, že Federer hraje vrcholově i ve 34 letech a všichni víme jak je to s hrou Nadala a to jeho fanoušci nezvládají a proto zde ventilují sračky jako Ivan Pastor.
Ale jinak máš pravdu s tím co jsi napsal...
Reagovat
smazaný uživatel
"Myslím si, že by měl větší šanci v semifinále, než ve finále kde je Djoker mentální mašina. " ...na to se da rict jen: :DDDDDDDDDDDDD neztrapnuj se troubo
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš se neztrapnuj ty vocásku, asi máš krátkou paměť a moc nemáš zmapovány jejich vzájemné zápasy. :)) Ale to dopiluješ, neboj.
Reagovat
smazaný uživatel
djoker je teda mentalni masina podle tebe ve finale? videls nekdy jeho statistiku GS finale? fakt nevim jestli si delas srandu nebo ne
Reagovat
smazaný uživatel
Bavíme se tu o finále Djokovic-Federer, dobré ráno. :))) Miluju lidi co přijdou, něco vytrhnou z kontextu a užijí to jako svou zbraň v domnění, že mají vyhráno se začnou bušit do hrudi a dělat z druhého blbce. Congratulation, vyhrál jsi tuhle pomyslnou soutěž. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
pocky takze jestli tomu rozumim dobre podle dvou finale 3:2 a 3:1 tvrdis ze je djokovic finalova mentalni masina oproti federerovi? ikdyz kdyz si odmyslis tyto zapasy je djokovic co se tyce gs finale v minusu? ojojooj
Reagovat
smazaný uživatel
Nebudeme se přeci bavit o pralesu, kdy Novak nebyl ještě současný Novak, že ne? To by pak neměl ve finále moc šancí, jelikož na US Open vede co do titulů 5:1 a Fedex si ho často louskal jako oříšky. Pokud ale nebudeš tupé hovado, tak se budeme bavit o Novakovi od roku 2011 a pak si uvědomíš pro tebe jednu nehezkou věc a to, že na velkých turnajích (Masters, GS) má ve finále bilanci s Rogerem 8:2. Pěkný večer, ty trumpeto. :)
Reagovat
smazaný uživatel
takze zapasy djokovic vs 34-lety federer pocitat budes a zapasy federer vs 21,22,23-lety djokovic pocitat nebudes? si fakt takovy de*ent? :D vazne se ptam jestli to fakt tak pocitas jak rikam
Reagovat
smazaný uživatel
Přeci nejsi takový blb ani ty, aby ses řídil dle zápasů starých 5-8 let v první řadě namísto zápasů aktuálnějších, navíc když víš, že u toho hráče proběhla obrovská změna ve výkonnosti. Tak ber kariérní bilanci Novaka s Rogerem, to pak musíš věřit Rogerovi ze 70% ve finále a pokud sázíš, musíš zastavit barák a prát všechno na Fedexe, jelikož přeci už pětkrát vyhrál US Open a Novaka dřív porážel často. Hodně štěstí. :))
Reagovat
smazaný uživatel
o cem mluvis ty vole? chces zakryt svoji blbost a vyuzivas toho ze federer je naprosto famozni a ve veku nad 30 je schopny porazet vsechny okrem jednoznacne svetove jednicky se kterou se utkava ve finale. Proste pocitas jen zapasy ktere se ti hodi,to nemuzes poprit a v tom pripade si mimon, coz si.
Reagovat
smazaný uživatel
No ano, počítám zápasy, které se mi hodí k objektivnějšímu zhodnocení zápasu nadcházejícího. Což je logické. Průkaznější určitě budou zápasy staré několik měsíců-rok než ty staré 7 let. :D To mi neříkej, chlapče, že touha vyzdvihnout do nebe Rogera v každém příspěvku ti zatemňuje racionální uvažování. Neboj Rogera nijak moc neshodíš, když se budeš soustředit na jeho novodobější bilanci s Novakem. Trpíš paranoiou, jako většina Rogerových fans, už v každém příspěvku vidíte touhu dehonestovat. :D Aniž by ten příspěvek byl ještě napsán, něco s tím dělej, musí být obtížné s tím žít.
Reagovat
smazaný uživatel
Toto je inak charakteritickou črtou FFF sekty..V mojom ponímaní to je celkom obdivuhodné, ako dokáže jeden tenista vzbudiť u cudzích ľudí takú súdržnosť a boj za spoločný cieľ..Veľakrát to nie je len boj, ale aj krvopotná obrana, hoci nikto neútočí..
Reagovat
smazaný uživatel
:D toto zeru, jak si hrajete, jak ste nad veci
Reagovat
smazaný uživatel
Ale my si na nic nehrajeme, my jsme v pohodě. Není důvod nebýt, je to normální diskuze, to až ty jsi přišel a udělal z ní něco víc na základě svých subjektivních pocitů, strachů o čest Rogera. Čest Rogera nebyla podupána, ale prostě se snažíme využít fakta v objektivnější zhodnocení finále. Nebudeme se opravdu soustředit na rok 2007, 2008 jen aby jsi měl pokojnou duši. To by bylo zase na jinou debatu. Možná je to jen tvoje obrana před vlastním nepokojem, když ho hledáš v nás? :)
Reagovat
smazaný uživatel
zhodnoceni finale ktere neexistuje?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, proto je řeč o potencionálním finále, tedy chceš-li případném finále. Vždyť vy elegoši k němu už v myšlenkách taky jistě směřujete, tak nač si hrát? :) Nebo možná počítáš, že tam nebude Novak. :D
Reagovat
smazaný uživatel
no 100% neni nic, nedelej z neho federera v nej vykonosti
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, nedělám z něho Novaka r. výroby 2011 :) ale stejně tam bude a i Roger.
Reagovat
Mayo
čo máte všetci s Djokovičom 2011 a viac...čiže ostatné výsledky jeho dovtedy sa nebudú počítať či čo..alebo odvtedy sa hrá tenis? :D je to smiešne...potom by sa dalo povedať aj to, že teda Roger bol ale už cez 30 rokov v tých časoch a tie posledné dve finálové prehry mal 32 a 33, najlepšie roky za sebou
Reagovat
smazaný uživatel
Boha, to je pořád dokola jako s malými dětmi. Koukáme na novodobého Djokera, abychom mohli objektivněji analyzovat zápasy. Když budeme koukat na Djokera před rokem 2011 a totéž na Rogera, moc vypovídající hodnotu to mít vůči současnosti nebude. :) Prostě přijměte fakt, že jsou karty rozdány jinak než před x lety. To přes to vaše ego je tak složité? :)
Reagovat
Roger_Federer
A pro tvoje ego je slozite, ze jsou karty jinak, nez pred xlety?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vůbec ne, já jsem s tím smířený, ale budu rád, když se karty zase zamíchají. :))
Reagovat
smazaný uživatel
:D zakladni otazka: snazis se shazovat Feda? Snazis. Delas to aniz by se te o to nekdo prosil nebo te provokoval ? Delas. Takze tvuj mindracek je famozni a nesnaz se to hodit na me ze ja mam nejakou paranoju, kdyz se zastavam a nepis jako bys byl nad veci, kdyz te fedys drazdi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vogo :D Ale jsem rád, že jsi mi dal za pravdu a potvrdil mi můj dojem tím, že ses oprostil od základního tématu naší diskuze a již to vedeš čistě psychologickým směrem. Ne, ne, ne. Ani nevím, jestli sis kladl tolik otázek, ale ber to třeba tak, že jsem ti odpověděl dopředu, i když to je spíš tvá dovednost. :) Soustředil jsem se na potencionální finále Novaka a Rogera. Měřit si ramena v rámci fanda táborů nebyl cíl této diskuze.
Jenže já nevím, odkud bereš tu nutnost se zastávat. Přeci, když člověk přenese na scénu fakta, tak ta nejde nijak změnit ve svůj prospěch, prostě reálně existují. Nebyl to útok na Rogera jen snaha zanalyzovat finále. Jestli máš pocit, že z toho vychází Roger nějak špatně, tak to není můj problém, ale možná tvůj? Nebo statistik? Já můžu napsat cokoliv, ale vždy to bude o tom, jak se k tomu postaví ten druhý, ted tedy ty. Pokud to vezmeš jako útok, bude to útok. :)
Reagovat
smazaný uživatel
fakta ve stylu ze je Novak mentalni masina? at uz celkove nebo proti Rogerovi? :D ptz tim to zacalo...divej se, docela by me zajimalo jak dlouho by jsme byli schopni jeden na druheho reagovat, ale ja uz nemam silu, tak se shodnime, ze se neshodneme, ptz ja mam svou pravdu a ty ji pravdepodobne neuznas, takze to nema cenu, jedine co by me zajimalo komu fandis
Reagovat
smazaný uživatel
No ty jsi mi dokázal, že už jsi to uznal, aniž by sis toho byl vědom, tím že jsi odvedl rozhovor od tématu a jel jsi čistě obhajobu Fedexe a podezírání mě z jeho dehonestace. :) Ano, Novak mívá ve finále proti Rogerovi mentálně navrch, protože ne vždy předvádí ve finále svůj top tenis a přesto je schopen nakonec Fedexe přetlačit. At už se přetlačí Roger sám (nevyužije setboly, brejkboly v klíčových situacích) nebo ne, pořád je to hodně o mentální stránce. Naopak v semifinále, které není tak mentálně svazující jako finále, je schopný ho v poslední době Roger spíš porazit. Jak jsem pravil, od roku 2011 bilance ve F velkých turnajů 8-2, zatímco v SF je to jistě pro Rogera lichotivější. To, jestli budeš spoléhat na kariérní bilanci těchto dvou, to je jen na tobě. Ale nic moc průkazného směrem k případnému finále na USO tam nenajdeš.
Reagovat
smazaný uživatel
No statistku 34ročného Federera s 28rocnym Djokovicom brat do uvahy logicky treba, kedze to ukazuje sucasnú výkonnost..
Reagovat
smazaný uživatel
prosiiiim, klid
Reagovat
Roger_Federer
:):):)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD http://www.tenisportal.cz/vzajemne/federer/djokovic/ ty si srandista kluku usata
Reagovat
smazaný uživatel
Hezká bilance, takže Fedex přejede Novaka na základě tohoto, žejo? :)
Reagovat
smazaný uživatel
V prípadnom finále Nole Roger by bol Djokovic favoritom, celkom prirodzene..Od roku 2014 sa spolu stretli 10krát (3xSF a jedno finále 500ky, tie vyhral Roger a 4x finále Masters a 2x finále GS, tie vyhral Nole)..Z tohto titulu by bol pre mna Nole favoritom, v tych najvacsich zápasoch má prakticky 100% bilanciu..

Do statistik vsak neradím posledný match v Ohiu, v Cinnci..Na tom može Federer stavať, tam ho dokázal vo velkom zápase zdolat..Navyse si nemyslim, ze Nole hra v sucasnosti v nejakej mimoriadnej forme..Este ho nikto nepreveril a do finále nikto nepreverí, to sa moze otocit proti nemu..

Zároveň si nemyslím, ze Roger ma finále isté, očakávam lumpárnu z Andyho strany..Do SF pojde ako outsider a presne to je pozicia, ktora mu bude vyhovovat..Ten tlak vo W/ Andy nezvládol a bude mat ideálnu sancu sa revansovat..
Reagovat
spaniel
Andy byl vzdy outsider s nikdy mu to nepomohlo.
Reagovat
smazaný uživatel
V SF Wimbledonu rozhodne nebol...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo letos ve Wimblasu to bylo velice vyrovnané předzápasově, možná i Murray slight fav. Respektive viděl jsem mnoho tiketů s Andym a mnoho názorů, že vyhraje právě Muzza. A to i od lidí na svém místě (legend a různých expertů). Měli by pouvažovat nad pátým grandslamem v Asii a dát ho do Šanghaje, tam by byl často Andy favorit. :D Andy prostě potřebuje od sebe oprostit pozornost, aby nebyl hlavním terčem, což US Open splňuje.
Novak je jinak pro mě velice nevyzpytatelný hráč co do formy. Vypadá, že nehraje nic moc a pak to roztočí nebo přeci jen nějak ty velké zápasy uhraje. Cincinnati si myslím hodí za hlavu, ale tím nepopírám, že to Rogerovi může pomoct.
Reagovat
spaniel
Vim, ale nikdy jsem to nechapal.
Reagovat
Roger_Federer
Muzes mi ukazat, kde nekdo(kolik) ze zdejsich stabilnich fans Rogera favorizuje proti Novakovy v pripadnem finale??

Diky
Reagovat
smazaný uživatel
Exhibice vztahovačnosti? :)
Reagovat
Roger_Federer
Vubec ne, zajima me to, protoze je to tady uz trosku kolorit tohle psat, ale dukaz zadny.
Stabilnich fanousku Rogera, kteri by se stabilne zapojovali do diskuzi behem celeho roku je tady par..
Od nikoho znich jsem ani ve Wimbledonu ani ted necetl, ze Roger je favoryt.
Proste mistifikujes.
Jinak samozdrejme je dobre, ze Novak je od 2011 tam kde je, Rogera nenechava vladnout.
Protoze to bychom zcela jiste opet poslouchaly neco o slabe ere, hracich.Kdyz Rafa uz neni schopny byt nikomu konkurenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba jeden Slovák tu měl včera tendenci extremizovat své názory vůči konkurenci Fedexe. Tohle nejsou jediné tenisové diskuze na celém internetu, tak proč to hned vztahovat na zdejší osazenstvo, potažmo třeba na sebe? :) To, že jsem to napsal právě sem, nic speciálního neznamenalo. Ale vím, že by se v tom někteří mohli najít. Vždycky to máš tak u každého fanouškovského táboru, je rozštěpen na části. Když ovšem znám a potkávám jedince ze zdravého jádra, tak nemohu popírat existenci těch zbylých minorit. :)) Počkejme, až bude onen zápas klepat na dveře, bude smysluplnější se tím zabývat. Nic byste neslyšeli, protože nic nelze opakovat, ani éru nelze opakovat. Dnes už není Roger v top formě a konkurence je i mimo Djoka vyšší než byla tehdy. Navíc onen Novak není pro Rogera obecně až takový strašák jako byl Rafa, který ho dokázal porážet pravidelně i v jeho top formě.
Reagovat
Roger_Federer
No nevim, ale podle me sem neprinasis nic noveho, stejne rypani, poznamky, pokusy dehonestovat, dobu, eru, hrace..
Sice zkousis presvedcit(sam sebe), ze si nad veci, ovsem vyberes si na diskuzi extremistu Pe3ka.A evidetne se v tom vyzivas.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Petříka mám rád, je to legenda zdejších diskuzí a v minulosti jsme si měli co říct, je to jakýsi druh nostalgie. :)) S dobou jsi začal tyasi máš fobii z toho, že o tom někdo začne. Proč mám pocit, že fans Rogera mají tendenci nakousnout téma, ať už je to téma "doba" nebo téma "srovnání R+F" a pak to uzavřít tak, že si začali Rafa fans a že bez nich by bylo líp? :)) Když s váma to slušně snad ani nejde protože ty slovní úskoky, demagogie apod. je příšerný.
Reagovat
Roger_Federer
:),jsi dobry trolik, ovsem me moc nezajimas..
Jiste je, ze o diskuzi ti vubec nejde.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale docela i jde, pokud je to alespoň trošku možné tedy. Což ale teď zrovna moc není, protože začít sám s dobou a pak tím argumentovat proti mně, to je síla. :)
Reagovat
spaniel
Kasli na to vemeno. Je tady novy a nestoji za to. Mame protistranu uz zabehlou...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist