Federer při premiéře v IPTL řádil, nezastavil ho ani Berdych

7. 12. 2014, 13:28
Aktuality 248
IPTL - Nová série exhibičních turnajů IPTL se dočkala dalších hvězdných jmen. V indickém Novém Dilíí se dnes v barvách domácího týmu Micromax Indian Aces představil poprvé Roger Federer, který - i za pomoci dvou deblových parťáků - během necelé hodiny a půl zaznamenal tři výhry a zisk osmnácti gamů. Nejvíce práce měl s Tomášem Berdychem, ale i českým tenistou si poradil. Naopak Pete Sampras či Novak Djokovič prohráli.
Roger Federer

Tým Micromax Indian Aces dnes posílila dvě velká tenisová jména. Američan Pete Sampras sice v úvodním souboji veterénů prohrál hladce 2-6 s Australanem Patrickem Rafterem, ale pak už v Novém Dillí řádil Roger Federer.

Třiatřicetiletý Švýcar nejprve vyhrál dvě deblová utkání, v nichž se představil po boku domácích Saniy Mirzaové a Rohana Bopanny. Ve smíšené čtyřhře s Mirzaovou nadělili kanára slovensko-brazilské dvojici Daniela Hantuchová a Bruno Soares a následně s Bopannou přehráli 6-1 Australany Lleytona Hewitta s Nickem Kyrgiosem.

Sania Mirzaová a Roger FedererVykřesat jiskřičku naděje na obrat se pro Singapore Slammers pokusil Tomáš Berdych, ale ani on sedmnáctinásobného grandslamového šampiona nezastavil. Český tenista sice otočil z 1-3 na 4-3, ale poslední tři gamy získal znovu Federer, který před dvěma týdny slavil premiérový triumf v Davis Cupu,

Nejnapínavější podívanou nabídla až závěrečná dvouhra žen, ve které Ana Ivanovičová dvakrát smazala manko brejku a nakonec Danielu Hantuchovou zdolala až v tie-breaku.

Srbská tenistka tak upravila konečný výsledek na 26-16 pro Indian Aces. Ti si upevnili vedení v průběžném pořadí, naopak Berdychův tým Singapore Slammers zůstává poslední a je téměř bez šance na celkový triumf.



V druhém večerním duelu se poprvé v soutěži představil také Srb Novak Djokovič. Nejlepší tenista současnosti zatím nastoupil pouze do čtyřhry mužů, ve které společně s krajanem Nenadem Zimonjičem prohráli 5-6 s párem Daniel Nestor a Jo-Wilfried Tsonga a nezabránili tak porážce svého týmu UAE Royals s Manila Mavericks.

V indické metropoli se bude hrát ještě v pondělí, kdy by mělo dojít na souboj Federera s Djokovičem. Poslední ze série čtyř třídenních miniturnajů se bude konat od čtvrtka do soboty ve Spojených arabských emirátech v Dubaji. První dva turnaje proběhly ve filipínské Manile a v Singapuru.

Každý zápas je složen z pěti setů - dvouhry mužů, dvouhry žen, čtyřhry mužů, smíšené čtyřhry a dvouhry legend. Podle upravených pravidel, která mají přispět k plynulosti hry, se hraje na šest vítězných gamů, za stavu 5-5 přichází na řadu pětiminutový rozstřel. Zápas vyhraje tým, který v součtu pěti zápasů získá nejvíce gamů.

Vítězný tým si do tabulky připočte 4 body. Poražený tým získá 2 body v případě, že uhraje 20 a více gamů, 1 bod si připočte za zisk minimálně 10 her. Pořadí se sčítá ze všech čtyř turnajů.

- INTERNATIONAL PREMIERE TENNIS LEAGUE 2014 -
(Indie / Nové Dillí, tv. povrch / hala)
nedělní výsledky (07. 12. 2014)
Singapore Slammers - Micromax Indian Aces 16-26
Rafter - Sampras 6-2
Hantuchová/Soares - Mirzaová/Federer 0-6
Hewitt/Kyrgios - Bopanna/Federer 1-6
Berdych - Federer 4-6
Hantuchová - Ivanovičová 5-6
UAE Royals - Manila Mavericks 22-26
Ivaniševič - Philippoussis 3-6
Čilič - Tsonga 6-5
Djokovič/Zimonjič - Tsonga/Nestor 5-6
Mladenovicová/Zimonjič - Flipkensová/Nestor 2-6
Wozniacká - Flipkensová 6-3

tým Z V P gamy B
1. Micromax Indian Aces
8 6
2
203-152 28
2. UAE Royals
8
4 4
190-194 23
3. Manila Mavericks
8
4
4
192-187 23
4. Singapore Slammers 8
2
6
161-213 16
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

248
Přidat komentář
Mayo
Rogi vyučoval kukám...hneď na príjme úder medzi nohami a následne intergalaktický smeč v nejakom akrobatickom záklone...ako inak
Reagovat
Mayo
tak asi to nebolo medzi nohami, tá kvalita na yt ma zmiatla
Reagovat
Kozoroh
RFtheGOAT - "koho asi, naivko :D Roger mu ukáže, co pro něj měl na skladu, kdyby si nezablokoval záda :PP"
Kozoroh - " A i kdyby dnes Fedex porazil Djokera, co mu to bude platné, když se toto utkání nepočítá do H2H a trofej pro vítěze TM 2014 patří No1emu. Vypomůže svému družstvu, toť vše. Škoda, že Roger nebyl zdravý, No1e si moh vylepšit H2H :-D"

GOATka označila dnešní exhibici Fedexe a Djokera za "dohrávku WTF" a nedalo mi to, abych na ni nereagoval. Toť vše :-)
Reagovat
smazaný uživatel
milý Kozorohu, ty to moc žereš a jsi velice soutěživý :D exhibice je exhibice, jistěže to nemá stejnou váhu, jako na ostro, i když to tak chvílemi vypadalo, že si chlapci nic nedarujou no :D
Reagovat
sprchon
Parádní zápas, čekal jsem trochu víc srandy, ale oba hráči to pojali vážně a soutěžili... Rozhodně nejlepší set IPTL. :)
Bohužel jsem neviděl tu dnešní čtyřhru s Gaelem. Kdyby někdo narazil na záznam, hoďte to prosím sem. :)
Reagovat
sprchon
Reagovat
smazaný uživatel
...Pro příští rok mám několik jasných cílů. Chci mít lepší výsledky na Grand Slamech a samozřejmě chci být jednou světová jednička. Už jsem byla blízko, ale doufám, že ten den jednou přijde. Tyhle cíle mě motivují ještě víc, abych se na rok 2015 dobře připravila...

http://petrakvitova.net/cs/pre-season/
Reagovat
tommr
jsem rád, že Petra pomalu začíná měnit přístup a dává si konkrétní a vysoký cíle a už jen alibisticky neříká že chce jen hrát dobře. To je podle mýho názoru základní předpoklad pro úspěch ...
Jinak by mě zajímalo kdo je ten Holandan a Brit v jejím týmu. Nějak si je nevybavuju ...
Reagovat
smazaný uživatel
Holanďan Marijn Bal-manažer z IMG, britka Katie Spellman-PR manažerka.
Reagovat
tommr
no jo, ale to jsou lidi co se jí starají o PR a o peníze. Já myslel, že mluví jen o těch co se o ní starají o sportovní stránce ... :)
Reagovat
Nola
mne sa ten format pacil od zaciatku, sledovala som ho cez vikendy, ak mi vysiel cas, vobec ma nezaujimalo hracske obsadenie, napr. vcera som nesledovala debla s Nolem, videla som Serenu, jej hrozostrasne vystupenie v debli, Gaela som si vychutnala, byvalych borcov detto, je zaujimave, ze Fedex fan mu prisli na chut az dnes, resp. vcera, gratulujem k vyhre, ktora bola podporena vacsinou divakov, rozhodcom na umpire - mala perlicka opakovany prvy servis po jasnom aute, bol to pekny zapas, vyrovnany, s paradnymi vymenami, presne taky som od nich dvoch ocakavala, velka skoda, ze Fedex dnes bali...
divaci v Indii su velmi nedisciplinovani, hucanie do vymen, pobehovanie... pri predoslych zastavkach som nieco podobne neevidovala, podobny chaos a neporiadok charakterizuje Indiu, takze nic nove....
Reagovat
Denis92
Fuha, tak zvalovat v exhibicii prehru na rozhodcu.. a ten jeden moment, tak umpire rozhodca zacal rozpravat do nadhodu Rogera tak mu podla pravidiel udelil novy 1.servis, ktory Roger aj tak netrafil..
Co sa tyka divakov, tak neviem ako to bolo v inych mestach, ale tuto ich ani nikto neupozornoval na spravanie, proste nechavali tomu uplne volny priebeh ved o nic neslo. Myslim, ze keby sa tam hra skutocny zapas tak aj divaci by sa spravali inak.
Reagovat
Denis92
To najlepsie na koniec! Toto si musel vychutnat kazdy kto to sledoval. Celkovo sa mi ten projekt za tie dva dni zapacil, je to nieco uplne odlisne ako klasicke turnaje. ATMOSFERA UZASNA! Rogera miluju vsade, ale taky hukot ako mu vytvorili v Indii som este nepocul. Velakrat to spomenuli aj anglicki komentatori, ze to este nezazili na tenise.
Bavi ma sledovat Rogera pri exhibiciach ked je totalne uvolneny. Dnes sa navyse nechal dotoho vtiahnut tou skvelou atmosferou a naozaj to stalo zato.
Reagovat
spaniel
Tak Novak ma v Indii 427tisic fandů a RF pres 2miliony. Navic hral za domaci.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Roger by byl doma všude. :D Maximálně ve Španělsku a v Srbsku ne. :)
Reagovat
Denis92
Tak tak.. Rogerovi fandia proste vsade. Este aj vo finale DC boli niektori francuzi na jeho strane.
Reagovat
slacker
No a tech fandu by bylo na obou stranach vice kdyby vsechny hladove nakrmili
Reagovat
spaniel
Blablabla.
Reagovat
slacker
Ble
Reagovat
panzer.dragon
parádní zápas, šlapali do toho oba slušně :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Krááál smečí! :-O
Reagovat
smazaný uživatel
A Djoko tradiční looser smečí :D :D Stereotypy potvrzeny :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pre Boha, čo to tam trepú tí dvaja trpáci za mikrofónom na Digi Sport?..Federer je stelesnená elegancia, elegantný ako Buffon!..Wtf, najlepšie prirovnanie roka..Tak predsa prišlo..
Reagovat
Nola
neries "odbornikov" za mikrofonom, tam bolo viac perliciek, nie iba dnes...napr. Fedex zahral paradny volej, ktory skoncil v aute....
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Roger!! Btw: jaktože se hraje deciding point na AD stranu? :) To je trochu znevýhodnění pro servis ne? :)
Reagovat
spaniel
Stranu vybírá hrac na prijmu...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď sleduju první zápas IPTL. To berou všichni tak vážně jak Roger a Nole? :) Tomu říkají oddech hráči a komentátoři? :) Já bych nepoznal rozdíl oproti normálnímu turnaji.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je prostě opravdová bitva, principielně, ty ostatní takové nebyly :)
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou ty nevyřízený účty, víš co, ale Aces už stejně nevyhrajou ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Moc pěkná bitva :)
Reagovat
Denis92
Tak toto bola paradna 4hra. Ja som si to pred TV uzival a Roger s Gaelom na kurte este viac. Chlapci sa bavili na kurte ako som este dlho nevidel .. obaja si to uzivali na maximum.
Reagovat
smazaný uživatel
chci záznam a hned, to byl masakr :D
Reagovat
smazaný uživatel
super teda :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, teď jsem to psala vedle k Berdychoví, ty si to dávaj chlapci, škoda, že to nevidí můj muž právě :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Costigan? :D:D

ale fakt super výměny, Roger u sítě čaruje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak :D :D teď o něco přišel, to byl hukot, Roger a Gael jedou bomby noo :D a ten taneček :D jestli někdo udělá video toho nej z IPTL, tak to bude něco :D
Reagovat
smazaný uživatel
A teď zápas dne :D Koho tipuješ na výhru? Já Djoka :)
Reagovat
smazaný uživatel
koho asi, naivko :D Roger mu ukáže, co pro něj měl na skladu, kdyby si nezablokoval záda :PP
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tipovat a přát si je rozdíl ne? :P
Reagovat
smazaný uživatel
já tipuju, Djoky vypadá nějak znaveně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Znaveně? Neboj :)
Reagovat
smazaný uživatel
nebojim :D
Reagovat
Kozoroh
A i kdyby dnes Fedex porazil Djokera, co mu to bude platné, když se toto utkání nepočítá do H2H a trofej pro vítěze TM 2014 patří No1emu. Vypomůže svému družstvu, toť vše.
Škoda, že Roger nebyl zdravý, No1e si moh vylepšit H2H :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nebuď fanatik a bav se :P
Reagovat
Mayo
čo má spoločný TM s týmto ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Bude ji trénovat Navrátilová?
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/222030/martine-navratilove-se-splni-sen-bude-trenovat-radwanskou.html
Reagovat
sprchon
Když to říká "Plesk", tak to asi bude pravda... :D
Tak snad to Agu někam posune. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem ke zdroji jsem to radši napsal s otazníkem... :D
Reagovat
Kozoroh
Píšou o tom i na webu ČRo -> http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/martina-navratilova-bude-nejspis-trenerkou-polky-agnieszky-radwanske--1429956
Reagovat
tommr
tak to je opravdu bomba! Aga by z toho mohla hodně profitovat ...
Zároven je to ale tak trochu i smutný, že legendy jako jsou Lendl nebo Navrátilová se nedokážou dohodnout s našima hráčema. Hlavně Petra Kvitová by takovou pomoc od zkušený hráčky hodně potřebovala ...
Reagovat
PetaM
Petra umí hrát tenis dost dobře i bez hvězd. Stačí jí fyzička a mentální síla.
Reagovat
tommr
no právě k tý mentální síle by jí mohla Navrátilová dopomoct ...
Reagovat
blixa
A nebo přesně naopak. To nikdy nevíš dopředu. Mě osobně se zdá, že se ty dvě k sobě vůbec nehodí.
Reagovat
PetaM
Tak začala fyzičkou, a pokud jí fyzička dodá mentální sílu, tak na co platit hvězdu ... :D Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se musí cítit s trenérem v pohodě, to je na ní vidět a Kotyza ji zná velmi dobře. Martina nemá trenérské zkušenosti, neznamená vždy skvělá hráčka = skvělá trenérka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už si platí Stobera, ten asi úplně levnej nebude, tak proč si platit nějakýho super kouče z řad bývalých tenistů. Pod Kotyzou dokázala vyhrát dva GS, tak proč by nemohla vyhrát další...
Reagovat
PetaM
Tobě se chce čekat 3 roky? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo si počká, ten se dočká. ;-)
Reagovat
misa
Petra hlavně potřebuje kondici a dobře fungující tělo. Myslím si, že Stober jí pomůže mnohem víc než Navrátilová. P. má dobrou hlavu a výborně vede velké zápasy - svědčí o tom její finálová bilance nebo vystoupení ve Fed cupu, navíc je s Kotyzou spokojená a on sám řekl, že s pohybově mnohem lepší Petrou můžou více pracovat na taktice.
Reagovat
Roger_Federer
Kolik mela pod Kotyzou mentalnich kolapsu?, diky kterym prohrala mnoho zapas..To uz nevytahnete.
Reagovat
misa
Na TP se rozmáhá vykání?

Nejedná se o nějaké mentální tenisové kolapsy, ale o jiné problémy - buď se vztahy, motivací, špatným pohybem nebo zdravím. Petra se tím vším snadno nechává ovlivnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Znáš RF ne, ten přece musí vždy zarýpat. Jen nějak zapomněl pod článek o Rogerovi a jeho účasti na ITPL napsat, že by to tenisti měli hrát pro radost a ne pro prachy :P
Reagovat
misa
RF se dokonce označil za fanouška Petry, tím mě pobavil :-)
Reagovat
Roger_Federer
porad to nechapes? at tam hraji treba za 2mil usd zapas, ale at si pak prestanou stezovat na narocnost a delku sezony..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen podotýkám, žes to psal a řešil pod Tomášem, ale jak hraje Roger, nějak si tu kritiku zapomněl připomenout.
Reagovat
Roger_Federer
RF..nepetri mezi kritiky narocnosti sezony, narozdil od TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, tuhle odpověď jsem přesně čekala.
Reagovat
slacker
Po bitve generalka, ted uz se to cekani tehle odpovedi neda nijak dokazat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemusím být generálka, trochu už RF znám a vím, co mi odpoví. Takže tak, stíhači :P
Reagovat
Roger_Federer
Pak nechapu, proc si tohle vlakno vubec rozjela;)
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem rozjela? Jen jsem přidala komenty, co pořád máš o nějakém rozjíždění? Já jsem si všimla, že od jisté doby máš potřebu se dohadovat a tahat za slovíčka, to sis ale vybral špatně. Fakt si tě radši nebudu všímat, už jsi nějak nakažený.
Reagovat
Roger_Federer
Ty se do me navezes pod koment, kvuli Berdychovi a ja su nakazeny?? Ale no toz toto?
Reagovat
smazaný uživatel
Tomuhle říkáš navezení? Když myslíš.
Reagovat
Roger_Federer
Vzdyt je to pravda.
Reagovat
Fandina
Hrát exibice je něco jiného, než ostrá sezona. To se nedá srovnávat.
Reagovat
Roger_Federer
Nesmysl, misto regenerace a nasledneho treninku, pripravy na sezonu jsou 3 tydny nekde v Asii, prodlouzeni sezony.
Reagovat
Fandina
Během roku musí některé turnaje absolvovat, aby se udrželi tam kde jsou. Tady nemusí nic. Když vyhrají nebo prohrají, je to jedno, žebříček je nezajímá a peníze tady mají za účast, ne za výhru. Takže se nemusí honit a čtrnáct dní tady může být místo dovolené a ještě k tomu placené i místo tréninku. Je to relax, ne ostrá sezona.
Reagovat
Roger_Federer
rekni to jejich telu.
Reagovat
Fandina
Berďa je na tom přibližně stejně jako jiné roky. Po TM ještě hrál DC a před Vánoci naší extraligu. Co se týká tenisu, je na tom obdobně jako jiné roky.
Reagovat
Roger_Federer
nesouhlasim, kdyby ji k tomu Kotyza od zacatku vedl,od zkutecnosti, vypadku by se naucila nenechat rozhodit nebo by je minimalne eliminovali ( spolecne).
Reagovat
smazaný uživatel
Domčo, je snad normální, že lidi dozrávají a sbírají zkušenosti a mentálně vyspívají, někdo dříve někdo později. Petra je ten druhý případ.
Reagovat
misa
Asi má dost kompilovanou povahu. Je taky možné, že jediný Kotyza s ní něco svede.
Reagovat
misa
komplikovanou
Reagovat
slacker
Jak to muzes vedet?
Reagovat
misa
Podle toho, jak se prezentuje na kurtu. Od Wimbledonu se snažila dostat na TM. Stalo se, 1. zápas tam zahrála špatně, ve 2. fantasticky a poslední, který rozhodoval o postupu, odchodila. Nikdo dodnes neví, proč prohrála s Kruničovou na US Open. I Kotyza ji za malé úsilí v tom zápase kritizoval. Atd.
Reagovat
slacker
Jak muzes vedet ze Kotyza je jediny nebo nejlepsi?
Reagovat
misa
To nemůžu, ale těžko bude Petra experimentovat s trenérem, když vyhrála Wimbledon a skončila v žebříčku na 4. místě.
Reagovat
Roger_Federer
Stou to poznamkou mozna i souhlasim..Mohlo by to jeste horsi, jako Vaidiska kdyz se rozesla z Kodatem..umrela uplne.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda :-)) Skvělý krok, vidím tam docela velký prostor pro zlepšení u Radwanske, takže to bude zajímavé sledovat. Může ji dodat hodně, stejně jako Lendl Murraymu na gradnslamech.
Reagovat
slacker
Kdyby ted Radwanska vyhrala s matiinou nejaky GS tak to bude celika voda na muj mlyn (Kvitova nema poradny karierrni tah na branu a necha se pasivne vlacet ze setrvacnosti)
Reagovat
blixa
Od kdy jsou anarchisté příznivci kariérizmu ??? :-o
Reagovat
slacker
Kariera a karierismus je rozdil. Uz si konecne zjisti co je podstatne pro anarchismus a nespojuj to s oblastmi se kterymi nesouvisi
Reagovat
blixa
No což o to, ale pro který anarchizmus, když jich máte asi padesát a každej jinej :D :-P

PS. "karierní tah na branku" není karierizmus ? :D
Reagovat
slacker
Pripada ti napriklad Martina Navratilova jako karieristka?
Reagovat
blixa
Já se s ní neznám, ale myslím, že skoro všichni profesionální tenisti se musí pohybovat na hraně karierizmu, jinak by nebyli tam kde jsou. Neříkám, že jdou přes mrtvoly ale musí si jít tvrdě za svým.
Reagovat
slacker
jen jestli se ti trochu neplete individualismus s karierismem :-)) Kariera je neutralni slovo karierismum je jednoznacne zaporne slovo
Reagovat
smazaný uživatel
mi přijde trochu jako Dodig :D
Reagovat
smazaný uživatel
Goran má pěknej švih u FH, je vidět, že trénuje Marina.
Reagovat
spaniel
Katastrofální úroveň, ten babský singl...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se na to nedívej.
Reagovat
spaniel
Kušuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně teda není jasné, proč se někdo dobrovolně dívá na něco, co se mu nelíbí...
Reagovat
spaniel
Zapl jsem stream a prave to běželo. Moc na vyber ted neni Sherlocku. A nevsiml jsem si, ze bych to směřoval k tobe i kdyz treba hrali dve kobyly z te tvoji podivné stáje.
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, ke komu si to směřoval. Prostě jsem s tím nesouhlasil, tak jsem zareagoval. Asi tak do stavu 2:2 to opravdu vypadalo, že to chtějí mít holky co nejdřív za sebou, ale pak už to bylo mnohem lepší.
Reagovat
spaniel
Vis ze nemam valné mínění o ženském tenise, ale kdyz se smirim s některými zvlastnostmi, tak se to da obcas sledovat. Dnes mne to přišlo i na jejich poměry bida, tolik dvouchyb, UE a brejku. Treba je to tim, ze je to exhibice a nejedou naplno.
Reagovat
smazaný uživatel
No, dvojchyby tam byly celkem asi tři. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jde se na to, Aces s Ančou a Rogerem v čele rozpráší Royals a zvlášť na dohrávku finále WTF se neskutečně těším :D
Reagovat
Kozoroh
Nebo předehrávka finále AO '15 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kozoroha vždycky nachytám :D mě je to jedno, klidně obojí, stejně tě porazíme :D
Reagovat
Kozoroh
Spíš jsem nachytal já tebe, IPTL mi je šuma fuk :-D
Reagovat
smazaný uživatel
srandamače no, mě to celkem baví a hráče taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak Acesu to rozprášení nejde co? :P
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se postará o největší parádu na konec :))
Reagovat
slacker
Mas se postarat o zabavu. Tak se s tim nebabrej
Reagovat
Roger_Federer
Dneska tady neni veš, coz je maly zazrak.Tak zadna zabava nebude.;)
Reagovat
Roger_Federer
tak nic, uz je tu.
Reagovat
smazaný uživatel
cože? :D
Reagovat
smazaný uživatel
nastupuje ti Kikina :)
Reagovat
smazaný uživatel
A Djok na scéně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nastupujou všichni. :) Já se dneska podívám na zápas Ana - Caro, to mi bude stačit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, bude to Ana - Kiki. :) Na livesportu to mají špatně...
Reagovat
smazaný uživatel
Kiki takhle vždycky podává?
Reagovat
smazaný uživatel
Jak takhle? :D No někdy jí to nejde, ale tenhle zápas bych zrovna nebral nějak vážně. Připadá mi, že to holky nechtějí moc zdržovat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím ten styl, připomíná mi trošku Sáru :) jinak já to nemyslím, jestli jí to jde nebo ne, to neřeším.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to nevím. Mně teda Saru nepřipomíná ani trochu. :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=414180489245
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=214180489588
Reagovat
a.magerova
Teda klobouk dolů, furt skvělá !!!
https://www.youtube.com/watch?v=GtCBhlSo5yo
Reagovat
smazaný uživatel
no ženský mě zrovna nezajímají :)
Reagovat
smazaný uživatel
jéžiš sorry, to mělo být u montyho.
Reagovat
spaniel
Dneska Goran za kurz 2, to je nuts.
Reagovat
Roger_Federer
isport.blesk.cz/clanek/tenis/221727/stepanek-o-hvezdach-federer-umi-cesky-serena-je-pohodova-holka.html
Reagovat
a.magerova
Z toho bude mít gigin smíšené pocity....
Reagovat
gigin
Dominiku, mám ti z toho smíšené pocity, člověče....
Reagovat
Roger_Federer
no jo, a.magerova to vedela dopredu, ze budes spatny..Nekdy mam pocit, ze spolu zijete.:)
Reagovat
a.magerova
Jééééžiš, PŠŠŠŠŠŠT !!!
Nemusí to tu všichni vědět ;-)
Reagovat
r.Fever
na to že Radek dá dole aj Serenu som videl niekde kurz 14/1, twitter, pred pár dňami, no kidding..
Reagovat
misa
Nebyl bych proti.
Reagovat
gigin
Má splátka za tvé hlasy Gulbisovi:

http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/December-2014/Andy-Roddick-Now-Honorary-Member-of-All-England-Cl.aspx
Reagovat
carolyn
To se nesmí, takto mi ho připomínat :-((((( uuuuááááá
Dala jsem nakonec tři hlasy :-P
Reagovat
smazaný uživatel
A to jako nemůžeme kritizovat nic? Ani rozhodnutí, kterým zahodil lidi, kteří mu pomohli na vrchol? Kvůli Mauresmo jenom proto, aby nemsuel uznávat, že to byla chyba? Nepřinesla mu nci dobrého, jenom hádky se zaběhlým týmem. Jez Green, díky kterému ze z kluka, co zvracel na kurtu, stal fyzicky skvěle připravený hráč. Jez Gree, který byl duší celého týmu. A Daniho, který o něm věděl úplně vše? Radši bez trenéra a s nimi, než s Mauresmo, která na něho stejně nemá tolik času a podle mě mu nemá co přinést. Ale co, pustil se do boje už jenom tím jmenováním, tak chce ukázat, že to fungovat může. Tvrdohlavé, ale jeho volba. To neznamená ale, že tenhle nesmysl nemůžu kritizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Omg
Reagovat
gigin
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
gigin
První splátka za tvé hlasy Gulbisovi:

https://vine.co/v/OrMKwL202in
Reagovat
a.magerova
Reagovat
gigin
http://www.statoilmasterstennis.com/

Team Elton ? Andy Roddick, John McEnroe, Martina Hingis and Heather Watson

Team Billie Jean ? Kim Clijsters, Tim Henman, Sabine Lisicki and Jamie Murray
Reagovat
Nola
http://tn.nova.cz/sport/blogy/vojtech-bidrmanblog-murrayho-zima-plna-zmen-bohuzel-k-horsimu.html
Reagovat
smazaný uživatel
Skvěle napsáno. Jak se má člověk těšit na novou sezónu po takové šílenosti? Andy už má evidentně to nejlepší dávno za sebou. V příští sezóně bude úspěch, když se udrží v top 10 a pro nejlepší bude takový příjemný sparingpartner, jako to názorně ukázal na TM.
Reagovat
a.magerova
Tak Rafovi TO trvalo 3 roky a Andymu zatím nestačilo ani 5 let :-/
http://www.tenisportal.cz/zpravy/murray-k-prvnimu-mistu-neni-daleko-4436/
Reagovat
smazaný uživatel
Holt to nějak nedopadlo no. :)
Reagovat
Kozoroh
Murray se jedničkou nestane. To spíš Nishikori než Murray.
Reagovat
smazaný uživatel
No teď už určitě ne. To je jasný. Ale tehdy fakt nebyl daleko. Škoda, že ten rok hrál tak mizerně na GS.
Reagovat
smazaný uživatel
ja jednoduse zasnu... Jestlize se Andy rozhodl pro radikalni zmenu (dobre, pod tlakem "udalosti", ale rozhodl se prece ON, ve SVE kariere a je to JEHO zivot... a v zivote nas vsech se proboha obcas vycerpaji sily, temata, postupy, vztahy, motivace...) tudiz postupuje radikalne! Ja bych nakraple hrnce taky nelepila, stejne by uz tekly. Pokud veri Muresmo, at je s Muresmo. Ona jiste z visne nespadla a pocita s nejakym tymem, ktery si s Andym vytvori. Ve z gruntu jine podobe a kvalite - no a co???
Reagovat
gigin
Jaké nakřáplé hrnce? Ty v kterých se dobře vařilo? Snad nepůjde do "tlakáčů"...
Reagovat
smazaný uživatel
To ano a taky ve "z gruntu jine podobe a kvalite" budou Andyho výsledky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zatimco bez Muresmo by vytiral s Djokovicem kurt. Pokazde, ctyri a pul hodiny, minimalne.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ale s ní bez těch dvou to bude horší než s nima a bez ní. Důležitější jsou dva kamarádi, kteří mu pomohli na vrchol, než jedna ženská, která mu nepřinesla vůbec nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic takového netvrdím. Jen mi přijde jako kravina vyhodit něco co dlouhodobě funguje a přineslo mu největší úspěchy a nechat si něco co nefunguje vůbec a nepřineslo mu taky vůbec nic.
Reagovat
gigin
Můra, Nemůra.. šupaj hlasovat :)))

http://www.delfi.lv/sports/news/gada-balva-sporta/jaunumi/balso-par-2014-gada-popularako-sportistu.d?id=45285480#a_emb_14179852587452_678
Reagovat
a.magerova
Počtvrté..... gigine, ta jejich systémová chyba Tě bude stát čest :-P
Reagovat
gigin
:DDDDDD já jsem tam ted byl a znovu se mi to objevilo tak, že můžu hlasovat.. Magu, to bude peklo!!! S****ž století!!
Reagovat
smazaný uživatel
19,6... jaka chyba? Ono me to nestopne? :-)
Reagovat
gigin
Soječko!! Nevykrúcaj sa, prosím tě, aspoň jednou v životě! :)))
Reagovat
smazaný uživatel
A to jako nemůžeme kritizovat nic? Ani rozhodnutí, kterým zahodil lidi, kteří mu pomohli na vrchol? Kvůli Mauresmo jenom proto, aby nemsuel uznávat, že to byla chyba? Nepřinesla mu nci dobrého, jenom hádky se zaběhlým týmem. Jez Green, díky kterému ze z kluka, co zvracel na kurtu, stal fyzicky skvěle připravený hráč. Jez Gree, který byl duší celého týmu. A Daniho, který o něm věděl úplně vše? Radši bez trenéra a s nimi, než s Mauresmo, která na něho stejně nemá tolik času a podle mě mu nemá co přinést. Ale co, pustil se do boje už jenom tím jmenováním, tak chce ukázat, že to fungovat může. Tvrdohlavé, ale jeho volba. To neznamená ale, že tenhle nesmysl nemůžu kritizovat.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak kritizovat je to nejjednodussi. Ja se spis pokousim nejak vcitovat. To rozhodnuti nemusi byt jen tvrdohlavost z prehmatu, copak jste nekdo s nimi? Andy neni prece zadny pozer ani zajic .. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle docela pozérsky právěže vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
dobre, tak ja to jeste doplnim... ani blbec.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, ale ušil si tím jmenování Mauresmo na sebe bič.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v tomhle do puntíku souhlas, už jsme to tu s Mutem oba řešili. Fakt nesmyslný krok.
Reagovat
Roger_Federer
Kdych chtel byt zly, rekl bych ze Murrayho z jeho "prumernosti" vykopal na vrchol Lendl..
Ted se pravdepodobne dobrovolne zahrabava zpet do pr.dele..
Reagovat
smazaný uživatel
To bys nebyl zlý, ale úplně mimo spíše no.
Reagovat
Roger_Federer
Myslis? pockame 2 roky a uvidime zda se Andy dokaze dostat znovu na vrchol, nebo bude stat na miste.
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslel to vytažení z průměrnosti. I když v uvozovkách, před Lendlem hrál 3 finále a v roce 2011 na každém GS minimálně SF.
Reagovat
Roger_Federer
Ano, myslel jsem to tak, ze stal porad 4 vzadu..Coz se z Lendlem zmenilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, to jo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://tn.nova.cz/sport/blogy/vojtech-bidrmantenisova-exhibicni-liga-iptl-kdyz-jde-jen-a-pouze-o-penize.html

Jen co zachrastí zlaťáky, egoistovi stříhají uši.. :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Sice je to Blesk, ale Magerka bude mít radost... :)
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/221925/tenistka-wozniacka-golfoveho-prcka-vymenila-za-ranare.html
Reagovat
smazaný uživatel
To je pitka, zas pôjde dolu..
Ako Kirilenko vs. Ovechkin
Mohla vyhrať aspoň jeden slam, takto nebude nič.
Samé lety do USA, deficit spánku, tréningov atd, atd.
Dúfam, že sa mýlim :)
Reagovat
a.magerova
No konečně dala na mé rady, je vidět, že to tu Caro čte :-)))
Mám manžela o 15 cm většího a nemůžu si ty centimetry vynachválit :-P
Reagovat
carolyn
A těch 15 cm navíc má kde? :-D
Reagovat
smazaný uživatel
už to tu zas začíná :D :D
Reagovat
a.magerova
Jo to víš, já to tu napíšu a pak nebudu dělat nic jiného, než odhánět zvědavkyně :-P
Reagovat
carolyn
co tu začíná???
Reagovat
smazaný uživatel
ty zas začínáš :P
Reagovat
carolyn
já? však já už jsem tu hooodně let, takže nezačínám :-P
Reagovat
smazaný uživatel
mě už můžeš vynechat, na toho tvýho zvědavá nejsem ;)
Reagovat
a.magerova
No ještěže tak, dost že už se s Tebou tahám o Rogera :-/
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
sprchon
Přeju jí to, ale doufám, že se to neprojeví negativně na její hře...
Reagovat
misa
193 cm/118 kg? - papání steroidů bude v téhle lize asi normální, často se to bohužel projevuje v agresivním chování

http://sport.idnes.cz/ameircky-fotbal-nfl-skandal-nasili-d5l-/sporty.aspx?c=A140919_220227_sporty_ten

Je pravda, že ti pánové jsou černí, takže to nejde až zas tak moc srovnávat.
Reagovat
rod_laver
No, dva velmi jednoduché názory v jednom komentáři, to se málo vidí i na TP.

Máš snad vlastní zkušenosti s roid rage nebo sis o tom přečetl v Blesku, že tomu věříš?
Reagovat
misa
Máš snad zkušenosti s dopingovými kontrolami v NFL? Asi sotva, že?

Politicky korektní kecy? Drobná informace o kriminalitě v USA:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Afroameri%C4%8Dan%C3%A9
Reagovat
rod_laver
Ty jsi psal o roid rage a ne o kontrolách v NFL. Na rozdíl od tebe mám za sebou dopingové kontroly v ČR obecně a nad dopingovými řečmi na TP se vždy pobavím.

Co se týče kriminality, jedná se o komplexní problém a nelze soudit lidi dle barvy kůže. Věřím ale, že je to pro tebe pohodlnější.
Reagovat
slacker
A podle ceho lze?
Reagovat
rod_laver
braní steroidů = agresivní chování
Reagovat
smazaný uživatel
Kez by ty price money dali ti hraci tem chudym hladovejicim detem, kterych je v Indii dost a dost. Nebo rovnou turnaj zrusit a misto toho zaplatit lidem jidlo apod. Ja bych do toho nesla, se tem hracum divim, ze si to nechaj tak zaplatit, a muzou vypravet pohadky o tom, ze to delaj pro zabavu lidem...pak si stezujou, ze je sezona dlouha, moc zapasu a bla bla bla... Tak doufam, ze aspon nekteri z nich maj srdce a pomahaji charitou a ne porad jen hrabat.
Reagovat
SubOptikT
+1
Reagovat
Stan_Borowitz
ne + 1, ale rovnou + milión. Co milión, dva nebo tři milióny bodů. Tak rozumný a promyšlený názor se hned tak nevidí. I u nás přece máme spoluobčany původem z Indie a je na nich krásně vidět, že umí s darovanými prostředky v drtivé většině naložit tak, aby se zbavili své závislosti na nich a stali platnými členy společnosti.

A ještě bych dodal, že už by se konečně mělo přestat s tím nesmyslným zbrojením a ušetřené peníze poslat hladovějícím dětem v Africe, Indii a na Středním Východě, aby mohly, až vyrostou, mít každý deset dalších hladovějících dětí, které nám pak kinžály a mačetami, které si za poslané peníze koupí, uříznou hlavy, protože to je přece naše bohatství, co je příčinou jejich chudoby, a když nás vybijou, zbude na ně víc těch peněz, co přece padají z nebes od Alláha či jiného pánaboha...

Teď je ten názor teprve úplný. Ještě možná zrušit farmaceutické firmy, na o by se nemělo zapomenout. A pár dalších drobností, které chybí ke všeobecnému blahu a štěstí všech bytostí ve vesmíru.
Reagovat
a.magerova
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/11789-situace-s-cikany-v-cr-je-temer-identicka-se-situaci-s-cernochy-v-usa-jsou-oblasti-kam-bily-clovek-nevkroci-ani-za-denniho-svetla-jsou-oblasti-kde-bili-lide-prezivaji-v-kazdodenni-hruze-o-sve-zdravi-a-zivot.aspx
Reagovat
Stan_Borowitz
Hoši, nic ve zlém, to není proti vám, já nésu žádný rasista. Pro mě je cigán jak černoch, lidi sú lidi, to je jasné...
Reagovat
smazaný uživatel
palec nahoru!

Chytrý pochopí, hloupému je to jedno..
Reagovat
slacker
Tak smysl by to melo kdyby druh Homo Sapiens byl na vyhynuti, ale zrovna v tehle oblasti je silene premnozeny. To radeji krmit slony indicke, tech ubyva.
Reagovat
gigin
Panebože....
Víš kolik se utratí za kosmetiku, doktory a jiných ptákovin pro psy a kočky? Jenom do ČR se ročně doveze krmivo pro psy a kočky za 2,5 miliardy korun.. Na co jsou psi a kočky.. Na ho*no.. Kdyby to raději dali hladovějícím dětem...
Reagovat
blixa
Hmmm,a na co jsou lidi ? Na ho.no.
Reagovat
gigin
Na tenis.
Reagovat
gigin
Mi jsou psi aj kočky volné. Ať si každý dělá, co chce. Jen jsem tím chtěl říct, že peníze se dají ukrajovat různě...
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Cico93
Jeden ujo tu, skoro sused hovorí: čim viac ľudí pozná tým ma radšej svojích psov:)
Reagovat
smazaný uživatel
Svatá pravda, dneska má moje psí holčička 7 let, chová se pořád jako štěně a tolik lásky, co má v sobě, nikde jinde nenajdu :)
Reagovat
Cico93
krása a jaka rasa?
Reagovat
smazaný uživatel
Mám hnědou labradorku.
Reagovat
Cico93
mne sa páči Sibírsky husky
Reagovat
smazaný uživatel
Nejhezčí a nejhodnější je zlatý retrívr. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak oni s labíkama dost podobní povahově, jen mají delší chlupy a jsou větší. Já mám slabost prostě pro čokoládové labradory, navíc pro fenky, ta moje je děsný pako, leze mi občas na nervy, ale bez ní si to neumím představit. :)
Reagovat
smazaný uživatel
"jsou" mi vypadlo
Reagovat
smazaný uživatel
Teta měla fenku retrívra. Hodnějšího psa neznám. Vždycky když jsem ji potkala, tak se o mě opřela a chtěla hladit nebo dát pac. Ani si nepamatuju, že by ji teta měla někdy na vodítku. Stačilo ji před obchodem říct čekej a ona bez přivázání si lehla a počkala. Bylo to zlatíčko. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Moje Alma by tě láskou porazila, pošlapala, oblízala, přitom u toho dělala prdelkový tanec a pak by sebou plácla na zem na záda a nechala se hladit, strašně šťastná, že někoho potkala. Ten její růžový pohled na život jí děsně závidím. :D
Reagovat
Stan_Borowitz
Stejně je zajímavé, jak spousta lidí vyžaduje v podstatě otrocké chování a miluje, když se před nimi jiný tvor ponižuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Alma to dělá sama, já ji k tomu nenutím, proč to takhle bereš?
Reagovat
spaniel
http://www.extra.cz/konecne-potvrzeno-vedci-prokazali-ze-majitele-kocek-jsou-mnohem-inteligentnejsi-nez-majitele-psu
Reagovat
smazaný uživatel
Ten výzkum dělal majitel koček ne? :D Že nejsou přizpůsobiví to souhlasí, kočky jsou své a v podstatě potřebují jen domov a ne nutně člověka, pes je opak. Já jsem holt méně inteligentní pejskařka. :)
Reagovat
blixa
Já mám obojí, tak teď jsem zmatenej, jsem chytrej nebo blbej .. ?? :-o
Reagovat
spaniel
Já mám 2 kočky, tak pozor na mě :D
Reagovat
blixa
Ale dvounohý, viď ;-) Ty se nepočítaj :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D asociace :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já měla spoustu rybiček, ale nějak postupně nepřežily mojí péči. :(((
Reagovat
smazaný uživatel
a měla jsi je ve vodě? :D:D:D dneska jsou rybičky už dost odolné.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla. :D Já jsem vystřídala hodně druhů, ale vždycky chytly nějakou nemoc. Teď už žádný nemám, protože je mi jich líto, když umřely... Zlášť jednu "skupinu" závojnatek jsem měla fakt ráda, dala jsem jim i jména. Po nich se mi občas stýská. Když si koupím jiný, tak už to prostě není ono..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak závojnatky už nejsou tak kvalitní, já mám dvě akvárka a skaláry mám držáky už několik let. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já měla malý akvárko, tam by se mi skaláry nevešly. Uvažuju, že bych si koupila stádo neonek, ale mám strach, že mi zase pochcípají. Pohled do akvárka mě hrozně uklidňuje. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když si koupíš obyčejné neonky, ty vydrží víc, červené neonky jsou náchylné na vodu a teplotu a dost často, když je tam dál rychle, tak dostanou šok. Je dobrý si koupit Tetra Aqua safe nebo dát trochu dezinfekce. Jo, je to super, čím větší akvárko, tím menší starost, paradoxně.
Reagovat
blixa
Malý akvárko je klíčová chyba v akvaristice. Strašně těžko se v něm udržuje nějaká rozumná biologická rovnováha. Jestli chceš mít rybičky, tak 100 litrů nebo větší, kvalitní filtr, dobré světlo, nešetřit na rostlinách a při troše rozumné péče by neměl být problém. A nekrmit živým krmením, to je dobrý zdroj chorob.
Reagovat
slacker
Nesmis ty nove davat do te same vody kde chcipli ty stare
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych bez tebe fakt nevěděla. Já jsem jim vodu pravidelně čistila.
Reagovat
slacker
Jeste to chce se postarat o kyslik a zradla tak akorat, mozna chciply hlady nebo se jim tam rozkladaly zbytky
Reagovat
smazaný uživatel
záleží, cos měl dřív, jestli psa, tak jsi blbej :D:D

spaniel - dvounohý se nepočítají :P
Reagovat
blixa
Od kdy se to počítá ? Jako dítě jsme měli dřív psa, ale ten byl v podstatě dědy, tak nevím. A ve vlastní domácnosti kočku, tak to bych mohl bejt chytrej, ne ? ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
Znal jsem paní, co měla doma asi 40 koček. Možná byla i chytrá, byla doktorka čehosi, hlavně to ale u ní strašlivě smrdělo. Nic se prostě nemá přehánět, ani touha po moudrosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemilovat knihy znamená nemilovat moudrost. Nemilovat moudrost však znamená stávat se hlupákem.
Reagovat
gigin
A jeden bohatý ujo u nás zase vraví: Čím víc polí, tím víc hlava bolí..
Reagovat
a.magerova
A jeden můj ujo hovorí: "Kdo má chalupu, má prdel věčně v kalupu!!!"
Reagovat
Cico93
a môj triedný učiteľ hovoril, že takú bandu ešte nevidel ani na výlety nás nebral:(((
Reagovat
blixa
Moudrý to člověk ! :D
Reagovat
slacker
Indickym detem? proc kdyz nejsou Indove? Indu je jak sracek, prece si nebudou zivit konkurenci
Reagovat
gigin
Ten turnaj snad tu zemi i zviditelní.. Důkazem toho je tvá gloska o hladu...
Reagovat
rod_laver
uff....
Reagovat
spaniel
Předpokládám, ze davas pravidelne penize na charitu, protoze oni ano. Jinak bys mela zavřít kusnu.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
gigin
https://twitter.com/jessica4stein/status/541571546699923456/photo/1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist