Gajdošovou má zvednout Van Grichen

23. 12. 2012, 12:52
Aktuality 2
Po sezoně, na kterou by nejraději co nejdříve zapomněla, angažovala Jarmila Gajdošová nového trenéra. Australanka se slovenskými kořeny se domluvila s věhlasným Antoniem van Grichenem, který v minulosti vedl Victorii Azarenkovou, Anu Ivanovičovou nebo Věru Zvonarevovou.
Profily hráčů
Jarmila Gajdošová

Slovenská rodačka s australským pasem Jarmila Gajdošová má za sebou smutné životní období. Loni na jaře se po dvou letech manželství rozvedla se Samem Grothem, laborovala se zraněními a od konce dubna vyhrála jen jedno ze 13 utkání, navíc po skreči soupeřky. Před poslední porážkou sezony, kterou utrpěla v září v čínském Guangzhou s hráčkou třetí světové stovky Thajkou Nudnidou Luangnamovou, ji dorazila zpráva o úmrtí její matky. 

Od té doby aktuálně až 184. hráčka světa nehrála, nyní už se však připravuje na novou sezonu, ve které se chce vrátit mezi padesát nejlepších tenistek světa. "Blíží se nový rok a nic horšího - než mám teď za sebou - se mi už stát nemůže," řekla pětadvacetiletá Gajdošovová během přípravy v australském resortu Palmer Coolum, kde se na Štědrý den utká v exhibičním zápase se Slovenkou Danielou Hantuchovou. 

Antonio Van GrichenZpět na tenisové výslunní má Gajdošové pomoci věhlasný portugalský trenér Antonio Van Grichen, který má za sebou už štace s Victorií Azarenkovou, Anou Ivanovičovou či Věrou Zvonarevovou. 

"Pokud se mi podaří dostat se zpět do Top 50, tak by to pro mě byl skvělý rok," vyhlásila vítězka dvou turnajů WTA své cíle na rok 2013. "Musím jít po malých krůčcích, pokusím se zlepšovat svou hru i sebevědomí a třeba se vrátím na pozice, na kterých jsem dříve byla," dodala bratislavská rodačka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Vojtiik
ten kouč ma pekne triko... jde videt, ze vi co a jak, ze ma spravny class:))
Reagovat
EllNino
Snad se zase vrátí tam, kde byla ...když byla ve formě, dokázala vymlátit úplně každou...když se ale nedařilo, vyházela se neskutečným způsobem...doufám, že už jí žádný životní zvrat nepekvapí a pujde zase znovu tam, kde byla ve 2011 ...Je to moc milá holka :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist