Gengel během měsíce v Egyptu vyhrál tři turnaje ITF

14. 11. 2021, 20:57
Aktuality 1
ITF ŠARM AŠ-ŠAJCH - Marek Gengel pošesté v kariéře vyhrál turnaj ITF M15 a opět na tvrdém povrchu v Šarm aš-Šajchu. Letos v Egyptu uspěl už počtvrté, z toho potřetí za uplynulý měsíc.
Profily hráčů
© Pavel Lebeda / sportpics.cz

Marek Gengel získal první dva tituly v říjnu 2019 v egyptském Šarm aš-Šajchu a letos ve stejném tenisovém komplexu přidal hned další čtyři trofeje. Poprvé slavil v únoru, podruhé v říjnu a nyní dvakrát během dvou listopadových týdnů.

Tento týden 26letý Čech uspěl z pozice nasazené trojky a s pěti soupeři neztratil ani set. Dnes zvládl dva zápasy, neboť včera se kvůli nepřízni počasí nehrálo. Nejprve porazil 7-5 6-4 Brita Daniela Littleho a o tři hodiny později přehrál 6-0 6-4 belgického outsidera Loica Cloese.

Gengel během uplynulých pěti týdnů v Egyptu odehrál 18 zápasů, 17 z nich vyhrál a získal tři tituly. Letos zvládl i své čtvrté finále. 

Příští týden by měl aktuálně 474. hráč světa startovat na domácím halovém podniku ITF M15 v Opavě.

• ITF M15 ŠARM AŠ-ŠAJCH •
Egypt, tv. povrch, 15.000 dolarů
nedělní výsledky (14. 11. 2021)
• Dvouhra - finále •
Gengel (3-ČR) - Cloes (Belg.) 6-0 6-4
• Dvouhra - semifinále •
Gengel (3-ČR) - Little (Brit.) 7-5 6-4
Cloes (Belg.) - Paulson (ČR) 6-4 7-6(3)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
majkl005
J1rka by se měl začít obávat o svůj post světově-české jedničky smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist