Golovinová musí na operaci

12. 3. 2008, 10:58
Aktuality 1
Několik týdnů si nezahraje tenis třináctá hráčka světa Tatiana Golovinová. Francouzka se musí podrobit operaci, při které jí lékaři vyjmou cystu z kyčle.
Profily hráčů
Tatiana Golovinová

Golovinová měla už na začátku letošní sezony problémy se zády. Kvůli zdravotním potížím si vítězka dvou loňských turnajů připsala na turnajích WTA pouhé dvě výhry.

Ta druhá bude možná až do konce dubna také její poslední. Lékaři totiž zjistili, že za její bolesti může šesticentimetrová cysta v kyčli, kterou budou muset vyjmout.

"Ani nevím, jestli budu moci obhajovat titul na Amelia Island (7. - 13. dubna). Je to pro mě těžké, ale teď aspoň vím, co bylo příčinou těch problémů," prohlásila dvacetiletá Golovinová.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
I když se do turnaje v Amelia Island dá dohromady, nemyslím, že nebude mít moc velkou šanci tam titul obhájit, ale hlavně ať je zdravá a může hrát...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist