Golovinová se odhlásila, Šafářová čeká na jméno náhradnice

9. 8. 2008, 12:11
Aktuality 0
OH PEKING - Česká tenistka Lucie Šafářová se v prvním kole olympijského turnaje neutká s Tatianou Golovinovou, ale s náhradnicí. Francouzská tenistka se totiž kvůli bolesti zad účasti v Pekingu vzdala. Šafářovou tak potkal stejný osud jako jejího přítele Tomáš Berdycha. Ten už nové jméno soupeře zná.
Tatiana Golovinová

Agenturu AFP dnes o odhlášení Tatiany Golovinové informoval technický ředitel národního tenisového svazu Patrice Dominguez.

Golovinová v zimě absolvovala operaci kyčle a od května nehrála. V posledních týdnech se sice uzdravovala, ale před třemi dny ji začala bolet záda. Vedle dvouhry se kvůli tomu odhlásila i ze čtyřhry, takže o olympijskou účast v deblu přijde i Pauline Parmentierová.

Zatím není jisté, zda se Golovinová zúčastní grandslamového US Open.

Šafářovou, která zatím na jméno náhradní soupeřky čeká, potkal v Pekingu podobný osud jako jejího přítele Tomáše Berdycha. Jeho původní soupeř Ivo Karlovič kvůli horečkám na olympiádu nedorazil. Rodák s Valašského Meziříčí se tak utká s čínským náhradníkem.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist