Haas doplní Djokoviče a Paese při Štěpánkově tenisové rozlučce

21. 9. 2018, 12:50
Aktuality 8
Bývalý druhý hráč světového žebříčku Tommy Haas doplní sestavu při rozlučce tenisty Radka Štěpánka s kariérou. Němec se 18. října v pražské O2 areně na akci Český lev se loučí přidá k letošnímu vítězi Wimbledonu a US Open Novaku Djokovičovi ze Srbska a k elitnímu deblistovi Leanderu Paesovi z Indie.
Profily hráčů
Tommy Haas

"Tommy je čtvrtý kluk do party. Dokázal toho v tenisu spoustu a je to můj velice dobrý kamarád," řekl na facebooku Štěpánek o trojnásobném semifinalistovi Australian Open Haasovi, který skončil s tenisem stejně jako český hráč loni.

Nyní čtyřicetiletému Haasovi předpovídali velkou budoucnost, ale v rozletu ho brzdily časté zdravotní problémy. Za sebou má devět velkých operací počínaje ramenem přes lokty, kyčle a kotníky. Od loňska je ředitelem turnaje v Indian Wells.

Ve dvouhře vybojoval Haas patnáct titulů na okruhu ATP a jeden ve čtyřhře. V roce 2009 se radovali právě se Štěpánkem v americkém San Jose.

"Pouto máme blízké. Deset let jsme v našich domech na Floridě sousedi, takže jsme spolu strávili spoustu tréninkových hodin. V pozdějším věku jsme se hecovali a byli jsme si inspirací, abychom vydrželi co nejdéle," uvedl Štěpánek.

Dvojnásobný vítěz Davisova poháru Štěpánek prozradil, že se diváci můžou těšit na čtyřhru ve složení párů Štěpánek, Paes a Haas, Djokovič. "A na interaktivní změny, ale nebudu předbíhat," nechtěl karvinský rodák odhalit celý scénář.

O Štěpánkovu rozlučku je velký zájem. Devadesát procent vstupenek z 12 tisíc lístků bylo prodáno během prvního dne a nyní zbývá okolo 500 míst. "Vnímal jsem, že spousta lidí bylo zklamaných, že zápas neuvidí. Zoufat nemusíte, bude to v televizi," oznámil Štěpánek, že exhibici bude přenášet Česká televize.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

8
Přidat komentář
Patik
Nakoniec tam pôjde vačšina kvôli Djokovičovi a Haasovi a zabudnú vlastne že sa tam koná nejaká Štepánkova rozlúčka :)
Reagovat
Fandina
Dívala jsem se na Tiketportal, nějaké lístky tam ještě jsou. Sice jsem všechny viděla na turnajích v neexhibicích, takže jsem původně nechtěla jít, Tommy je moje láska, takže váhám, i když jsem ho také viděla hrát na kurtu a letos i jako diváka ve Wimbledonu. Takže uvidím.
Reagovat
Fandina
Ticketportal
Reagovat
Twofinger
Na Ticketportalu uz jsou vetsinou na ne moc dobra mista. Daji se ale jeste sehnat listky na netu od prekupniku, ale samozrejme za 2x tolik... Tohle bude velka podivana ! :-)
Reagovat
Fandina
Jj, lístky jsou tam hodně vysoko do haly. To by stejně šlo spíš o tu atmosféru, než že bych to viděla hodně zblízka. Ale bude to v České televizi, tak předpokládám, že i kdybych tam šla, tak to pak mohu ještě zhlédnout zpětně na webu. Jinak lístky asi byly hned pryč. Takže i kdybych asi bývala hned chtěla jít, tak bych je možná ani nekoupila, stejně jako předminulý týden na FED, byla jsem v Chorvatsku a zapomněla jsem na to a když jsem šla navečer na web, tak už bylo všechno pryč.
Reagovat
Twofinger
Mas recht, ale nevidet louceni s Radkem, to by mi bylo lito. Muj nejoblibenejsi cesky tenista. A propo, kolik znas hracu, kteri se bez "poradnyho" forehandu dostali do top 10 ? :-) Pro mne osobne neuveritelne.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, Radek hrál hodně chytře, líbilo se mi, jak nabíhal na síť a jak často hrál servis volej. Já jsem ho zažila při DC na finále tady v Praze se Španělskem a byla jsem i v Bělehradu tam to bylo úžasné a viděla jsem ho i třeba v Ostravě na challengeru a taky před čtyřmi lety ve Wimbledonu, to hral na nějakém menším kurtu a tam jsem seděla těsně u něj. Viděla jsem ho i v Prostějově na challengru a je škoda, že už má věk a končí.
Reagovat
Fandina
A také zdraví, i to je důvod jeho konce. Já si kdysi myslela, že až přestane hrát singl, tak se vrhne na debla. Ale třeba to ještě bude.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist