Haas jde na operaci, sezona pro něj skončila

16. 6. 2014, 13:51
Aktuality 11
Tommy Haas si kvůli zranění pravého ramena letos už nezahraje. Šestatřicetiletý německý hráč řekl v rozhovoru pro deník Bild, že si problémy vyžádají novou operaci, kterou podstoupí zítra v New Yorku.
Profily hráčů
Tommy Haas

"Ačkoliv jsem samozřejmě v posledních týdnech cítil, že všechno není v pořádku, s tímhle jsem nepočítal. To byl šok. V první chvíli jsem tomu nechtěl věřit, ale nejde to jinak," řekl Haas, který musel odstoupit ze svých posledních dvou zápasů a poté se odhlásil z domácího podniku v Halle.

"Bojuju s tím od začátku roku a už jsem musel skrečovat pár zápasů, což není nikdy legrace. Minulý týden jsem po Paříži podstoupil znovu magnetickou rezonanci, protože mě rameno znovu hodně bolelo. Bohužel je to stejné zranění, které už jsem dřív měl. Tehdy mi to spravili, šlacha se ale znovu utrhla," upřesnil.

Ačkoli je Haasovi 36 let a ozvalo se mu zranění, které mu už dříve zkomplikovalo kariéru, na to, že by skončil s tenisem, prý nemyslí. "Zda to vyjde, to ale nevím. Až za pár měsíců budu moct rozhodnout, zda to ještě jednou půjde," dodal.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
SwissMaestro
Spolu s Federerem a Hewittem jej mám nejraději, ale raději bych se na jeho místě nevracel a neriskoval zdravíčko. Na druhou stranu jen on a jeho lékař budou vědět do jaké rizika jdou.....C MON TOMMY!
Reagovat
smazaný uživatel
s4.tennisdue l.com/r3236 (psáno bez mezery)
Hra, která uričtě zabaví a zažene dlouhé chvíle...

Zkuste sami a uvidíte !!!
Reagovat
PetaM
Po nějaké době přestane bavit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak.. :) Dřív jsem to hrála, ale pak mě to přestalo bavit, protože to bylo furt dokola to samý..
Reagovat
Mayo
Mal by sa nato už vysr.ť podľa mňa.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvaldu ve wimbledonu hraje american Buchanan (cti bjukenen). Ze by bracha Mitche? :) fandim mu
Reagovat
rod_laver
podle mě to je brácha Jamese Buchanana.
Reagovat
spaniel
Ja myslím, že je to syn starého Buchanana.
Reagovat
Fandina
Moc jsem si přála, aby ta zranění letos už zmizela. A nakonec je to takhle. Tak ti moc přeji, aby to dobře dopadlo a i přes věk ses zase vrátil a vyhrával, tak jako dřív. Držím palce Tommy a přeji hodně zdraví. Go Tommy go go!
Reagovat
carolyn
Já už moc návratu nevěřím :-( dokonce sezony už hrát nebude a kdo ví co bude za rok... v jeho věku bude návrat hodně složitý
Reagovat
smazaný uživatel
Je to velká škoda, Tommy se už sice dokázal vrátit, ale ...Držím mu palce, sympaťákovi, inteligentnímu jednoručákovi!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist