Hájek v Prostějově vyřadil nasazeného Španěla, Rosol skončil

4. 6. 2012, 23:08
Aktuality 0
CHALLENGER PROSTĚJOV - Jan Hájek porazil v úvodním dnu prostějovského challengeru Czech Open osmého nasazeného Rubena Ramireze Hidalga ze Španělska, naopak o překvapení se nepostaral jiný Lukáš Rosol, který prohrál s trojkou Florianem Mayerem.
Jan Hájek

Prvním českým tenistou ve 2. kole challengeru v Prostějově je Jan Hájek. Osmadvacetiletý tenista, aktuálně až 128. hráč světa, dnes po setech 6-4 6-4 zdolal osmého nasazeného Španěla Rubena Ramireze-Hidalga a buď s Italem Volandrim, nebo Slovákem Čapkovičem si zahraje o čtvrtfinále.

Naopak česká trojka Lukáš Rosol končí hned v 1. kole. Brněnský rodák v něm nestačil na třetího nasazeného Němce Floriana Mayera, kterému podlehl 4-6 2-6.

V druhém dnu turnaje dotovaného částkou 106.500 eur se na Hané představí oba favorité. Druhý nasazený Radek Štěpánek bude hrát s Danalem Udomchokem z Thajska a šestnáctý hráč světa Fernando Verdasco ze Španělska se jako turnajová jednička utká se slovenským hráčem z kvalifikace Markem Semjanem.

- CHALLENGER PROSTĚJOV -
(Česko, antuka, 106.500 dolarů)
pondělní výsledky (04. 06. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Hájek (ČR) - Ramirez Hidalgo (8-Šp.) 6-4 6-4
Mayer (3-Něm.) - Rosol (ČR) 6-4 6-2
Janowicz (Pol.) - Wang (Tchaj-wan) 6-4 6-1
Darcis (5-Belg.) - Muňoz-De La Nava (Šp.) 6-1 6-2
Yang Tsung-Hua (Tchaj-wan) - Rufin (Fr.) 6-4 1-6 4-1 skreč R.
Gabašvili (Rus.) - Menendez-Maceiras (Šp.) 7-5 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist