Halepová má stále problém se zády, po Dauhá vynechá i Dubaj

4. 3. 2021, 15:32
Aktuality 5
Simona Halepová kvůli problémům se zády kromě právě probíhající akce v katarském Dauhá musí vynechat i podnik WTA 1000, který je v příštím týdnu na programu v Dubaji. Světová dvojka, jež loni ve Spojených arabských emirátech slavila svůj jubilejní 20. triumf, to oznámila na sociálních sítích.
Profily hráčů
Simona Halepová (© j48tennis.net)

Halepová měla problém se zády a další zdravotní komplikace už v Austrálii, kde si na generálce i úvodním grandslamu sezony zahrála čtvrtfinále. Do akce by se měla vrátit na konci března na dalším turnaji série WTA 1000 ve floridském Miami.

"Bohužel se necítím stoprocentně fit, zlobí mě bederní páteř a musela jsem učinit těžké rozhodnutí a odhlásit se z Dubaje. Na loňský ročník a svůj 20. titul mám skvělé vzpomínky, mrzí mě, že ho nemůžu obhajovat," napsala dvojnásobná grandslamová šampionka na sociální sítě.

Dubai Duty Free Tennis Championships tak přišel o další velké jméno a zástupkyni Top 10, dále nepřijedou světová jednička Ashleigh Bartyová, Sofia Keninová ani Bianca Andreescuová. Přihlášku vůbec neposlaly Naomi Ósakaová ani Serena Williamsová.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

5
Přidat komentář
com
Bez Halepky bude aspon Karolina nasazenou dvojkou smile
Reagovat
PetaM
O to bude její prohra potupnější.
Reagovat
SydneyOpen
A k čemu jí to bude smile
Reagovat
smazaný uživatel
Brzké uzdravení hvězděsmile
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist