Halepová se odhlásila z New Havenu

24. 8. 2015, 07:04
Aktuality 7
Rumunka Simona Halepová v New Havenu o třetí finálovou účast během tří týdnů bojovat nebude. Vítězka turnaje z roku 2013 si zahrála minulý týden finále v Torontu a tento týden i v Cincinnati a nyní si chce odpočinout před US Open.
Profily hráčů
Simona Halepová (© Getty Images)

V roce 2013 vybojovala Halepová na kurtech v New Havenu svůj první titul z turnaje kategorie Premier, minulou sezonu vypadla již v osmifinále.

Letos se Rumunce na amerických turnajích daří. Po nečekané prohře v prvním kole Wimbledonu se jí vydařily oba přípravné turnaje před závěrečným grandslamem roku - v Torontu i v Cincinnati si zahrála ve finále, na titul však ani jednou nedosáhla. V Torontu minulý týden skrečovala kvůli únavě finálový duel s Belindou Bencicovou a v Cincinnati padla včera se světovou jedničkou Serenou Williamsovou.

"Mám za sebou dva velmi těžké týdny a musím uvažovat směrem ke grandslamu, který startuje již za týden. Mrzí mě, že nebudu v New Havenu hrát, protože je to krásný turnaj, který mám moc ráda, ale potřebuji si odpočinout a načerpat síly na US Open," řekla k odhlášení světová dvojka.

TenisPortal.cz, wtatennis.com

Komentáře

7
Přidat komentář
COMEON
Po odstúpení Simony to má Kaja oveľa ľahšie a bola by škoda keby to nevyužila. Šanca aspoň na SF tam je.
Reagovat
blixa
No... je a není. Formu nechala někde na dovolený, tak nevím, nevím ...
Reagovat
smazaný uživatel
Šanci má slušnou, ale je otázka, jak na tom po těch dvou průserech bude. Zrovna Hercog je z těch kvalifikantek asi nejhorší možnost.
Reagovat
jacksomm
... mela poslat aspon podekovani formou sms :)
Reagovat
smazaný uživatel
správne rozhodnutie, je iste vyšťavená a oddych treba
Reagovat
flex
Měla jít na odpočinek mnohem dřív, zkazila mi několik sázek.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist