Halepová se zotavila z koronaviru

9. 11. 2020, 11:01
Aktuality 18
Simona Halepová oznámila, že má nákazu koronavirem úspěšně za sebou. Dvojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová jednička se o informaci podělila na sociálních sítích.
Profily hráčů
Simona Halepová

Halepová se nemocí covid-19 nakazila na konci října a s mírnými příznaky se léčila v domácí izolaci. Po necelých dvou týdnech fanoušky o svém stavu informovala na sociálních sítích. "100% uzdravená," napsala 29letá Rumunka, jež letos vyhrála 23 z 26 zápasů, na svůj účet na Twitteru.

Halepové nemoc překazila přípravu na novou sezonu, která má v lednu vypuknout v Austrálii. Nyní se ale světová dvojka může k tréninku opět vrátit.

Na okruhu WTA je dvojnásobná grandslamová vítězka Halepová jednou z mála hráček, které měly test na koronavirus pozitivní. Nakazily se i její krajanka Ana Bogdanová nebo například Markéta Vondroušová, jež kvůli tomu přišla o domácí akci J&T Banka Ostrava Open.

Mnohem více se do statistik s pozitivním testem na covid-19 zapisují tenisté. S různými příznaky či úplně bez nich nemoc prodělali Novak Djokovič, Grigor Dimitrov, Kei Nišikori, Borna Čorič, Fernando Verdasco, Fabio Fognini, Frances Tiafoe, Viktor Troicki, Benoit Paire, Thiago Seyboth Wild, Marcel Granollers, Bruno Soares, Sam Querrey, David Goffin či Ruben Bemelmans.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

18
Přidat komentář
FulnekUltras
už dlouho není vidět strašáka Flegra - řekl bych, že svůj úkol v Česku splnil zhruba stejně jako Mikulášových milion chcanek, a penězovod od kasty modrých dobroserů z USA mu tudíž také záhy skončí smile
Reagovat
Patik
Simona je čistý šmolko..
Reagovat
blixa
Šmolko ? To je co zase ? Šmolko je slovensky Šmoula, ale proč šmoula ?
Reagovat
Patik
ja neviem proste mi pripomína šmolka..alebo teda skôr šmolinku som chcel napísať..taká malá hlavička s gulatým noštekom..taká že keď sa aj nasere tak je viac rozkošná ako nebezpečná..proste...šmolinka čistá..hlavne výzorovo..
Reagovat
blixa
No nevím nevím, nasraná Simona by mi teda přišla dost nebezpečná !!! smile
Reagovat
Patik
Nasraná Serena je nebezpčená..nie simona..ale samozrejme toto všetko je len môj dojem z nej :)
Reagovat
blixa
Přijdeš mi ještě mladý a nezkušený smile Nikdy nepodceňuj nasranou ženu !!! smile
Reagovat
Patik
nepodceňujem ich..ale strach z nich nemám..smile
Reagovat
blixa
Ale měl bys mít hochu, měl bys mít ... smilesmilesmile
Reagovat
Patik
záleží do akej miery si muž a ako si veci zariadiš..smile
Reagovat
blixa
Naivní chlapče ... smilesmilesmile
Reagovat
Patik
vôbec :)
Reagovat
tommr
soudě podle tý fotky na ní ovšem ta nemoc zanechala následky ... smile
Reagovat
blixa
Moc 100% na ní nevyhlíží smile Tak lékaři tvrdí, že covid mnohdy zanechává trvalé následky ... akorát neříkali, že i na psychice ... smilesmile
Reagovat
Nenela
Vypada jak po solidni parbe smilesmile
Reagovat
blixa
Simono, Simono, to jsou samý orgie s Ultrasem a pak to takhle dopadá !!! smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
jsem Simonce říkal, aby podle všech pravidel současné doby zůstala cvičit radši pěkně doma... ;-)
Reagovat
Grape
Super smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist