Halepová v Montrealu slaví třetí triumf v sezoně

31. 7. 2016, 21:08
Aktuality 88
WTA MONTREAL - Simona Halepová vyhrála i třetí letošní finále. V Montrealu rumunská tenistka porazila v utkání plném chyb Američanku Madison Keysovou a získala svůj 14. titul.
Profily hráčů
Simona Halepová

Simona Halepová ve finále porazila Madison Keysovou z USA 7-6 6-3 a v pondělí se v novém vydání světového žebříčku posune na třetí místo. Jejím maximem je druhá pozice z roku 2014.

Halepová nastoupila ve finále kanadského turnaje opět po roce, loni však duel s Belindou Bencicovou ze Švýcarska kvůli zranění skrečovala. S Keysovou měla přemožitelka Karolíny Plíškové ze druhého kola problémy jen v prvním setu, který získala až v tie-breaku.

Halepová v zápase trefila pouhé 4 vítězné údery a spáchala 19 nevynucených chyb, zatímco Američanka měla na kontě 22 winnerů a 45 chyb.

Díky vítězství si Halepová udržela letošní finálovou neporazitelnost, když zvládla i třetí utkání o titul. Celkově má čtyřiadvacetiletá Rumunka na kontě čtrnáct turnajových triumfů.

Rumunská tenistka si dnes zahraje i finále ve čtyřhře, ve které s krajankou Monicou Niculescuovu vyzvou Rusky Jekatěrinu Makarovovou a Jelenu Vesninovou.

• WTA PREMIER 5 MONTREAL •
Kanada, tv. povrch, 2.714.413 dolarů
nedělní výsledky (31. 07. 2016)
• Dvouhra - finále •
Halepová (5-Rum.) - Keysová (10-USA) 7-6(2) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

88
Přidat komentář
cheeky
Ty vo.e, tady to zas jede . Slizák Fricek šmíruje internety a spekuluje, kdo co bere. Pošahanej Fulnek zase maluje komouše růžovějc než byl ten tank na Smíchově. A k tomu Číslo Dvě, co je buď rasista nebo troll nebo obojí....
Reagovat
blixa
Třeba si říkají spolu s klasikem, "ach ten můj proklatý koníček !" ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
růžovou někdo rozkradl už při PraguePride... ;)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BIjRSPKghuT/

Myslíš, že by mohla brát nějaký svinstvo? Ale moc se mi nechce věřit, že by po něčem takovym sahala takováhle bloďatá princezničke.

Je to asi jeko se dívat na malé hyeňátko, co se snaží svými mléčnými zoubky rozápat kus antilopy.
Reagovat
Frick
Mám pro vás dobrou zprávu, Ruďas je on-line.

Je tedy skutečně fakt, že zpravodajství z US Open se po emigraci v roce 1986 stalo více než strohým

http://archiv.ucl.cas.cz/index.php?path=RudePravo/1985/9/10/8.png

http://archiv.ucl.cas.cz/index.php?path=RudePravo/1986/9/9/8.png
http://archiv.ucl.cas.cz/index.php?path=RudePravo/1987/9/16/8.png
Reagovat
Stan_Borowitz
A ta mnou zmiňovaná Nová svoboda byla ještě stručnější. Tam se v zásadě jména Lendl a Navrátilová nesměla objevit, takže to zpravodajství z tenisu vypadalo někdy až komicky.
Reagovat
Frick
Díval jsem se na WTA profil Báry Kr. a její počet deblových parťaček od začátku minulé sezony je tedy impozantní.

Od Aucklandu 2015 hrála postupně s Irigoyen (ARG), Knoll (SUI), Voráčovou (CZE), Ozgen (TUR), Kromačevou (RUS), Vogtovou (LIE), Jurakovou (CRO), Kaniou (POL), Görges (GER), Beygelzimer (UKR), Ostapenko (LAT), Schuurs (NED), Piter (POL), Peterson (SWE), Mestach (BEL), Zhao (CAN), Minellou (LUX), (2016) Wang (CHN), Duševinou (RUS), Jans-Inagnacik (POL), Chan (TPE), Mertens (BEL), Siniakovou (CZE), Malečkovou (CZE) a Lottnerovou (GER).

25 parťaček za sezonu a 2/3 :o)
Reagovat
Frick
Do sezóny 2014 pak ještě

(2010) Hnatyshyn (UKR), Malová (SVK), (2011) Smitková (CZE), Kunčíková (CZE), Kanova (RUS), (2012) Dvořáková (CZE), Malíková (CZE), Kubičiková (CZE), (2013) Leykina (RUS), Juriková (SVK), Bukta (HUN), Mihaila (ROU), (2014) Eraydin (TUR), Soylu (TUR), Juhaszova (SVK), Tomova (BUL), Duque-Mariňo (COL), Sasnovič (BLR), Krunič (SRB), Maria (GER), Hradecká (CZE)

dalších 21...

Čili za její nedlouhou kariéru celkem 46 parťaček. Slušný, slušný :o)
Reagovat
Stan_Borowitz
že 30. titul Novaka z Masters nestojí TP ani za článek ještě téhož dne...

Za chvíli to bude jak za komoušů, kdy o celém US Open napsali v novinách akorát, že ve finále prohrál Američan John McEnroe 6-7 3-6 4-6. I když tehdy to mělo politické důvody.
Reagovat
svetova.dvojka
No a Lendl snad nebyl Američan... ? A podle mě tady ani žádný komunismus nebyl... i v té v době tady existovaly třídní rozdíly. Maximálně tak nějaký pokus o první fázi komunismu, to znamená vládu dělnické třídy , ty pokusy začaly na začátku 50.let a nepovedlo se to, a v 80. letech možná se dalo mluvit o další fázi komunismu tedy socialismu, to znamená, že byty zdarma a práce pro všechny a nájemné nějakých 100,200 Kč..., já jsem to ještě stihl zažít.
Reagovat
Stan_Borowitz
Pointa je v tom, že o Lendlovi, se kterým ve finále MCEnroe prohrál, nebyla v článku ani zmínka...

Jinak jsem nemluvil o komunismu, ale o komouších, to samozřejmě není totéž.

O přednostech a nedostatcích tehdejšího systému nemá smysl se dohadovat. Uznávám, že pro někoho to mohl být skutečně ráj na zemi...
Reagovat
FulnekUltras
Cos to četl za noviny? ;))) Jméno Lendl bylo samozřejmě uváděno vždycky, jen v závorce "bez státní příslušnosti". Když už si guwno pamatuješ, neoblbuj tady aspoň mladší generace... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Nová svoboda, bejvala papežtější než Rudé Právo. Dá se to dohledat v archivech. Nemůžu za to, že tvoje paměť je selektivně pozitivní.
Reagovat
FulnekUltras
Tenhle plátek jsem nečetl, ale silně pochybuju, že by tam uvedli něco jiného, než v Rudém právu. Spíš předpokládám tvou paměť selektivně negativní, resp. záměrně přizpůsobenou dnešnímu antikomunistickému vnímání v tzv. "lepší společnosti"... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Severomoravský KV KSČ pod vedením krajského tajemníka Mamuly byl znám jako ideově nejpevnější v celé ČSSR. A noviny v ideologicky citlivých otázkách (jakou emigrace předního sportovce jistě byla) zveřejňovaly jen to, co příslušný orgán KSČ povolil, chceš to snad popřít? První roky po Lendlově emigraci to bylo jak v Orwelovi, teprve později se mohlo uvádět jeho jméno. Říkám, že není problém to dohledat v archivech.... I když ty bys byl jistě schopen tvrdit, že jsou to podvrhy nastrčené vrahy z Vólstrítu...
Reagovat
FulnekUltras
Lendl oficiálně nikdy neemigroval - to byla právě ta sranda. Nicméně mu bylo po exhibici v JAR odebráno československé občanství a minimalizována pozornost v médiích. U většiny lidí ovšem neměl valnou oblibu ani předtím, ani potom...

https://www.youtube.com/watch?v=xeaiTtat9J8
Reagovat
Stan_Borowitz
"...bylo mu odebráno občanství a minimalizována pozornost v médiích..." úplně na mne dýchl závan té doby. Tak nějak se tehdy skutečně psalo. "...byl zastaven let korejského letadla..." "...byl zastaven narušitel státní hranice..."

Jinak já o žádném antikomunismu nevím. S ohledem na to, co tady napáchali, se s nimi zacházelo a zachází velmi shovívavě, jako v bavlnce, dá se říct... ani zlomku toho, co oni sami dělali svým "třídním nepřátelům", se nedočkali, tak na co si stěžuješ?
Reagovat
svetova.dvojka
http://www.romea.cz/cz/zpravodajstvi/byvala-vezenkyne-z-let-mohli-vas-ubit-k-smrti-kdy-se-jim-zachtelo

Tohle mají na svědomí, tak ti "slušní Češi" ...
Reagovat
svetova.dvojka
a taky ty české zrůdy za to nikdo nepotrestal, hlavně že si Čecháčci honili ego na prvorepublikových hercích že..., které zavírali a rozkrádali jim majetek.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, za války se dělo hodně zvěrstev, ale jak to souvisí se shora uvedeným?
Reagovat
svetova.dvojka
Souvislost je jasná , zůstali nepotrestáni stejně jako ty estebácké zrůdy co mučili Třesňáka, Wonku a další.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, tak to jo, to je fakt. Samozřejmě měli být hnáni k odpovědnosti, ti i oni. To je bez diskuse.
Reagovat
FulnekUltras
Nějak mi odbíháš od tématu... ;))) Pro nepamětníky jen ještě připomenu, že odebráním čs. občanství končila možnost normálního návratu do ČSSR - proto dnes zřejmě těch pár přes google dostupných zdrojů ztotožňuje onen rok 1986 s Lendlovou "emigrací". Fakticky však o naši zemi přestal jevit zájem už po roce 1980, kdy se mu zdálo, že nemůže být na Západě dostatečně často a stále více odmítal hrát DC. Jeho odluka od ČSSR tak probíhala dlouhodobě a poslední kapkou se po necelých šesti letech stala právě účast na exhibici v JAR, kterou kvůli státně posvěcenému rasismu tehdy rozhodně nebojkotovaly jenom socialistické země, ale mj. i drtivá většina odvětvových sportovních federací a MOV.
Reagovat
Stan_Borowitz
Já jsem tady téma antikomunismu nevytahoval, to byl někdo jiný, vzpomínáš?

Lendl si dal za cíl stát se světovou jedničkou a stanovil si jasný plán, který obnášel hodně tréningu a zápasové praxe mimo ČSSR. To "se nelíbilo a bylo mu nařízeno" postupovat jako uvědomělý socialistický sportovec. On to odmítl respektovat. Exhibice v JAR nebyla "poslední kapka", ale vítaná záminka. Nehodlám se dohadovat, jestli emigroval nebo "byl emigrován", to druhé je ostatně ta z dnešního pohledu horší varianta. Ukázka toho, jak si komouši neuměli vážit lidí, kteří něco chtěli dokázat (a dokázali).
Reagovat
FulnekUltras
Antikomunismus tady rozhodně není třeba nijak vytahovat Staníku, ten z tebe přece dlouhodobě čpí na sto honů. ;)))

Pokud jde o JAR, byla to skutečně také záminka, ale právě pro samotného Lendla, který už byl v té době zřejmě hodně nervózní z toho, jak ho komouši do té jeho milované Ameriky pořád jaksi nechtějí vyhodit ;), a tak do Johannesburgu zamířil zcela vědomě a záměrně. Další jeho myšlenkové pochody, jakož i případnou "pracovitost" a "čestnost" lze pak nádherně sledovat i dnes, např. v jeho přístupu k Berďovi. Lidsky to můj šálek čaje prostě nikdy nebyl a není, a jsem přesvědčen, že tento názor má hodně dalších lidí dokonce i zde na TP, jenom ne každý ho napíše.
Reagovat
Stan_Borowitz
Antikomunismus zni stejně divně jako antinacismus... každý normální člověk přece ví, že nacismus je zrůdná ideologie, podobně jako komunismus, takže to "anti" je pro něj taková samozřejmost, že mu až připadá zvláštní, že má někdo potřebu to zdůrazňovat...

No, na rozdíl od "Berdi", který dlouholetého kouče vyhodil esemeskou, a to, že nepojede do Ria, oznámil parťákovi přes média, Lendl alespoň "Berďovi" řekl do očí, že nemá zájem...
Reagovat
FulnekUltras
Srovnávání "komunismu" (který u nás na rozdíl od socialismu nikdy nebyl) s nacismem nebo fašismem je klasickou, tisíckrát dokola otřepanou frází a jednou z posledních zoufalých berliček současného režimu, který se vůči něčemu prostě vymezit musí, aby zejména u mladších generací bez osobní zkušenosti už dočista neztratil i ty poslední zbytky jakés takés důvěry. Stejná demagogie jako s lenochy, závistí a frontami na banány - nebylo by tam už konečně něco nového? Ne - chápu, že už to jde zvlášť takhle v noci těžko... ;)))

No Berďu taky lidsky nijak nehájím - jenom Lendl mu prostě řekne, že nemá čas kvůli jiným aktivitám a kdesi cosi, aby vzápětí čas na Andyho bez problémů našel...ale i to se tady už několikrát propíralo - sám bych tedy ať už na čemkoliv spolupracovat nechtěl ani s jedním... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Komunismus u nás ani nikde jinde samozřejmě nikdy nebyl, ani být nemohl a nemůže, protože jde o utopickou vizi. To, co se po VŘSR praktikovalo v SSSR a po Únoru u nás a zároveň i jinde ve světě byla taková v reálném světě nejproveditelnější verze. Výsledky jsou všeobecně známy, včetně obětí na životech. V tom byl s nacismem srovnatelný, stejně jako v ideových východiscích. Jen cílová skupina nenávisti a svalování viny za vlastní neúspěchy byla jiná. U nacistů hlavně Židé, u komunistů hlavně "buržoazie"...

No, díkybohu je to už za námi, což si dobře uvědomuje i drtivá většina mladé generace, která tu dobu naštěstí pro ně nezažila. A to i bez intenzivního vymývání mozků, které bylo tehdy na denním pořádku a na někom je patrné dodnes...
Reagovat
FulnekUltras
Nejvíc je dnes bohužel vidět vymývání mozků režimem současným. A pokud jde o nenávist, jejím klasickým příkladem je právě antikomunismus, který se sice svou koncovkou tváří jako ideový směr, ale v podstatě to není nic jiného než uhlazeně pojmenovaná forma černobíle primitivní zášti nejen proti samotným komunistům, ale podle potřeby i proti všemu levicovému, sociálnímu, případně i ruskému, slovenskému, zemanovskému, zkrátka všemu, co prozápadně a spotřebitelsky orientovanému posthavloidnímu maloměšťákovi nevoní.
Reagovat
makro99
Vymývání mozků režimem současným... za toho tvýho socialismu by si nedopsal ani tohle moudro a už by si mašíroval "podat vysvětlení" na SNB/STB. Dneska si může i sebevětší exot svobodně vykřikovat, co chce...
Reagovat
FulnekUltras
A nejroztomilejší je, jak soudobé mozečky kolikrát ani neví, jak masivně proplachovány vlastně jsou... ;)))
Reagovat
blixa
Že ty sis zase zapomněl vzít prášky !!! Už od včerejška tě to bere ! Tak šup šup, zapít a honem do postele ;-)
Reagovat
Stan_Borowitz
No to víš, že jo... jediní nepropláchnutí jsou komunisti, Rusové, Zemanovci a Číňani. A pak ještě jeden z Fulneka.

Ještě jednou to zopakuji. Antikomunismus je totéž co antinacismus, prázdná, nepřirozeně znějící nálepka. K těmto zvráceným ideologiím s desítkami až stovkami milionů obětí na kontě při pokusech o jejich praktickou realizaci musí cítit přirozený odpor každý slušný člověk, nepotřebuje k tomu žádné "anti".
Reagovat
FulnekUltras
"Miliony" mrtvých a klasicky elitářská sebechvála "slušného" člověka - další prázdné bláboly, které už 26 let známe nazpaměť. Pravdivý argument z nich však nikdy nevytvoříš. Doufám, že sis také z okolí bydliště nechal obecním úřadem pečlivě odstranit všechny lavičky, aby tě "neobtěžoval" pohled na bezdomovce. ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Ty jsi fakt prase. Odporný člověk. Ještěže už se k moci nikdy nedostanete, bo ty jsi jeden z těch, co by zabíjeli znovu. Jestli ti jednou dojde, jaká jsi svině, tak spácháš sebevraždu, to ti garantuju.
Reagovat
FulnekUltras
Tvůj slovník dokládá, že jsem se opět trefil... ;))) Mám teď totiž shodou okolností asi 100 m daleko obytný resort přesně pro individua tvého ražení. Důchodci si v parčíku u něj už deset let nemají kam sednout, zato byty na prodej a půjčky se tam inzerují pořád... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Ano, trefil jsi se, zmetku zkurvenej, v tom, že můj prastrýc, který bojoval proti fašistům ve válce a přežil i zajetí u nich, umřel v tom vašem jáchymovském lágru. Takže kdybys mi to o té prázdné bublině řekl do očí, tak bych ti jednu takovou vyšil do té tvojí prázdné bubliny, co nosíš místo hlavy, až by ti před očima zatančily pěticípé hvězdičky, možná i se srpem a kladivem, parchante.

Jak píše Vilda níže, vy komunisti nic jako svědomí nemáte. Jenom si to touto diskusí (opět) dokázal. Nakonec je to dobře, ať to každý vidí.
Reagovat
FulnekUltras
V tom Riu jsem tě fakt čekal, Stane ;)...no ale třeba to jednou vyjde aspoň v Havaně (před Černým mostem ;)...tam ještě pár laviček kupodivu nechali a občas tam po ránu u rohlíku a jogurtu probírám současnost s místními bezďáky - tak kdybys měl náhodou někdy čas... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Už zas střílíš z Aurory? Nezapomeň u Zimního paláce pozdravovat Dzeržinského!
Čest!
Reagovat
FulnekUltras
Čerstvě opravené kulturní památce teď nikdo nesmí zkřivit ani vlásek... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=eo1fZ_Mjthc
Reagovat
smazaný uživatel
Stane, bohužel, nic se mu nestane, protože bolševici a svědomí? Zapomeň!
Reagovat
Stan_Borowitz
Ještě jsi v tom svém kočičkopejskovském dortu zapomněl na vše čínské... a kousek klobásky, myš a spoustu dalších dobrot.
Reagovat
FulnekUltras
To rád přenechám vaší vzorně sešikované letce konzumních prosťáčků... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jen si užij to bezmocné prskání, dnes už naštěstí víc nemůžeš. Dřív bys nám ukázal, jak tvrdá umí být pěst dělnické třídy, dnes si maximálně můžeš čmárat na zeď s marné naději, že tím někoho aspoň urazíš...
Reagovat
FulnekUltras
Jsi směšný, ale to je u posthavloidních antikomunistů celkem běžný poznávací znak... ;) ...proto už se radši drží pospolu jen ve větších skupinkách, aby jim z toho nezadržitelně se hroutícího bordelu v této zemi nebylo tak abstraktně. Jsou-li mezi stále početněji se vyskytujícími lidmi opačného názoru sami, drží už dnes na veřejnosti pysk...
Reagovat
Stan_Borowitz
:-) Ztrácíš nervy, komoušku? To je dobře... klidně ať ti praskne žilka, na světě ubude zla.
Reagovat
FulnekUltras
Řekl bych, že tvoje plynule vyhnívající názorové společenství, které se dnes už v případě ohrožení bohatě vejde za deset amerických ótéček, jsem charakterizoval docela přesně. ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jojo, vyhníváme už skoro sto let, určitě to ještě nějaký ten pátek vydrží. To vy jste vyhnili o dost rychleji, kámo. Teď ještě abyste dovymřeli a bude klid. Sovětské tanky už vám na pomoc nepřijedou...
Reagovat
FulnekUltras
Tak uvidíme, kdo z nás to tady nakonec dýl vydrží... ;))) ...fičák totiž půjde samospádem a možná i z úplně opačné strany... ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
http://az247.cz/muz-z-jihlavska-prisel-behem-jednoho-dne-o-praci-auto-i-zenu-muze-za-kalousek-tvrdi/
Reagovat
janek_da
To hrál DC za Československo bez občanství?
Reagovat
FulnekUltras
po roce 1986 už v DC nenastoupil, do té doby občanství měl
Reagovat
janek_da
Jenomže exhibice v JAR byla v 83. Potom nechápujak mohl hrát ještě v 85. proti západnímu Německu. Když podle tebe ho hned po exhibici zbavili občanství.
Reagovat
Stan_Borowitz
No vida, tady se někdo oháněl pamětí...

Národ tohohle vytáhlého chlapce miloval, jenže komunističtí pohlaváři mu na ruku příliš nešli. Do složité situace se dostal zejména v roce 1983, kdy společně s Currenem, McEnroem a Kriekem startoval na exhibičním turnaji v Bophutatswaně, formálně nezávislém satelitním státečku, fakticky náležícímu k JAR.
Legenda se vrací k trénování. Lendl bude v Americe cepovat juniory
Lendl byl v Československu pasován na zrádce, který podporuje rasistický režim. Od Československého svazu tělesné výchovy dostal za exhibici pokutu 150 tisíc dolarů, čímž se mezi oběma stranami jakékoliv vztahy i důvěra ? dosud velmi křehké ? definitivně rozpadly. Nicméně čeští funkcionáři si chtěli po čase Lendla přeci jen udobřit: Pokud bude reprezentovat příštích deset let, zařídí mu vystěhovalecký pas. Lendl na jejich nabídku kývl, avšak pasu se nedočkal. O rok později proto definitivně odjel za Atlantik a v roce 1987 požádal o americké občanství. Téhle situace litoval i wimbledonský vítěz z roku 1973 Jan Kodeš: ?Je velká škoda, co se tehdy přihodilo. Myslím, že problémy kolem té exhibice v JAR se zbytečně vyhrotily, mělo se to řešit v klidu. S Ivanem jsme mohli Davis Cup vyhrát ne jednou, ale třeba čtyřikrát. Vážně, velká škoda...?
Lendl, který nesmírně toužil po tom, aby se stal světovou jedničkou, později přiznal, že vlastně jinou možnost než emigrovat neměl. ?Odešel jsem kvůli lepším podmínkám, ale také proto, že jsem poznal, co je komunismus zač,? vysvětloval.
Reagovat
FulnekUltras
Nezmůžeš se na víc než z googlu kopírovat Neffův netový plátek či Lidovky? Přesné datum oné exhibice je to nejmenší, co může pohled na postupný vývoj záměrného odchodu Lendla z ČSSR i na charakter jeho osobnosti změnit.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tvůj pohled na něj nikoho nezajímá, ten si strč za klobouk...

Ostatní se můžou alespoň přesvědčit, že jsi lhal s tím odebráním občanství po exhibici... ale od komunisty nějaká ta lež nikoho nepřekvapí, to je to nejmenší, co máte na svědomí...
Reagovat
FulnekUltras
Je patrné, že vůbec nechápeš anebo záměrně překrucuješ obsah toho, o čem se tady bavíme, když se musíš upnout k jednomu číslu, které v dané věci absolutně nehraje roli. Podstatné je, že po exhibici v JAR už Lendl směřoval z ČSSR zcela jednoznačně a neudržel by ho tady nikdo. Na druhé straně není vyloučeno, že až to pro něj ve vyšším věku bude zase výhodnější, bude se chtít do Česka vrátit, což už taky nedávno opatrně sondoval. Takže Luder bleibt Luder platí v tomto případě měrou vrchovatou.
Reagovat
FulnekUltras
S tím datumem máš pravdu - a jen to potvrzuje, že i potom (po vysoké pokutě od svazu a dočasném vyloučení z reprezentace) ještě Lendl jakousi šanci dostal. Ovšem ve splnění jeho cíle - dostat se trvale do USA - mu nakonec stejně nikdo nezabránil. To, že ho komouši "vyštvali", je totální báchorka. Když už se do Československa prakticky nevracel a zažádal o americké občanství (1986-7), byl šlus definitivní.
Reagovat
smazaný uživatel
A věděl co dělá, třeba tušil, že i po třiceti letech tady budou lidi s takovými dementními názory!
Reagovat
FulnekUltras
a pořád ne a ne jenom v rezervacích ;)
Reagovat
Stan_Borowitz
Jinak dříči jako Lendl nikdy nebyli u lenochů ve velké oblibě, obzvlášť když tou dřinou dosáhli nějakého úspěchu... to se v komunistickým rovnostářstvím zamořených českých zemích nikdy neodpouštělo. Bohužel to přetrvává dodnes a je to nejhorší dědictví po komouších.
Reagovat
FulnekUltras
Tak tohle bych už opravdu označil jako poslední demagogický výkřik čirého zoufalství... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Nic jiného se od tebe ani nedalo čekat...
Reagovat
FulnekUltras
jj, jsem průhledný jak slovo boží... ;)
Reagovat
Pedronegro
jj, hezky jste si to tady, chlapci, vysvětlili, a vlastně nejste v zásadním rozporu :)
Reagovat
Pedronegro
tak jsem se mýlil, nějak se to tu ideologicky vyhrotilo ...fakt je, že tanečky kolem Lendla byly v té době nechutné, škoda že režim měl ještě sílu, ale aspoň mu už nezabránil v odchodu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Stane, plně s tvými názory souhlasím, ale ze zkušenosti, kterou jsem již za totality získal vím, že bojovat proti komunistické demagogické ideologii je hrozně obtížné. Můžeš tisíckrát argumentovat, ale je to jen házení perel sviním!
Reagovat
FulnekUltras
Nejpozději po tisící prvé totiž už většinou argumentace, založená na soustavném překrucování pravdy, zákonitě přestává fungovat...
Reagovat
Stan_Borowitz
Zlatá slova. Proto jste taky šli díky Bohu nebo evoluci koncem minulého století definitivně do prdeIe, protože prostě lidi prostě už po tisíciprvní neuvěřili té lži, jak se vlastně mají v tom komunistickým lágru dobře...
Reagovat
FulnekUltras
Zato dneska nedokáží uvěřit, čemu to po roce 1990 naletěli. Zvenčí vnucený vstup do NATO v roce 1999 a věci, které u nás i ve světě následovaly potom až do současnosti, jsou pak nejpádnějším důkazem "hodnot" a především metod, na kterých se tobě podobné kreatury ještě aspoň ve virtuálu ;))) drží nad vodou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jakýkoli pokus o urážku od "člověka" tvého charakterového profilu je pro mne vlastně pochvalou...

Jo a když mluvíme o tom, kdo se taktak drží nad vodou, tak na kolik procent se cítíte na podzim? Dvanáct?
Reagovat
FulnekUltras
Když se kácí starý les, na procenta sere pes... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, máš pravdu, ale já neházím perly téhle svini, jeho svět je mi zcela lhostejný, ať si žije ve svých bludechm, jen nechci, aby jeho lži zůstaly bez odezvy a jednostranně tady zamořovaly veřejný prostor.

Máme - na rozdíl doby jejich vlády - svobodu slova, tak jen ať se svobodně projevuje, ale vždycky je fajn ho cíleně dovést k tomu, aby ukázal svou/jejich pravou tvář, která se nezměnila. Žádná pokora, lítost, stud za to, co provedli. Z toho je jasně vidět, že by neváhali udělat to znovu, kdyby dostali šanci. A to je třeba, aby všichni viděli. Jsou to takové perličky, které neházím sviním, ale těm, koho by ty svině rády zase zmanipulovaly.
Reagovat
FulnekUltras
Trochu zapomínáš, že svou tvář tady - a svobodnému prostoru TP díky za to - ukazuje každý včetně tebe, Staníku... ;)))
Reagovat
Stan_Borowitz
Já se - na rozdíl od tebe - nemám za co stydět...
Reagovat
FulnekUltras
Myslím, že tohle už nejlíp zhodnotí ostatní čtenáři... ;)
Reagovat
svetova.dvojka
Ať žijí bratří Srbové...
Reagovat
Stan_Borowitz
Já dávám přednost sestrám Srbkám, jsou vášnivé.
Reagovat
Romario
Gratulace Nolemu 30 titul z 1000, vynikající.
Reagovat
svetova.dvojka
no pokud Nišikori přestane tolik kazit, Djokovič bude mít problém...
Reagovat
FulnekUltras
mnou předpovídaných sedm gemů kamikadze právě uhrál... ;)
Reagovat
FulnekUltras
nakonec 8 - mnohem zajímavější je ale finále deblu v Montrealu - Rusky vyhrály první set, ale v koncovce druhého mají víc Rumunky a Metelescu předvádí málo vídané krkolomnosti na síti...
Reagovat
FulnekUltras
tak Rusky přece jen urvaly i druhý set - 7:5 v TB - a je zřejmé, že budou brát zcela vážně i LOH
Reagovat
FulnekUltras
věrně odráží "popularitu", jaké se Halep u nás momentálně těší. Škoda, že Mad byla dnes až kvitovsky nepřesná a hrozivý počet jejích UE prakticky rozhodl zápas. Věřím ale, že i ona se jednou svého velkého úspěchu dočká - má k tomu všechny (kvitovské;) předpoklady...
Reagovat
horska.kraslice
Taky jsem dnes viděla paralelu s "mladou" Petrou ve stylu hry. Ovšem Kvitová ve stejném věku už vyhrála po prvé Wimbledon.
Reagovat
janek_da
když očistíš komentáře o Petře od iqeho vláken, tak to není zas tak tragické
Reagovat
Frick
Utká se v prvnim kole s Maďarkou Jani. Ta je na hardech úplně nulová. Od roku 2015 (bez tohoto turnaje) tam má bilanci 0/2..
Reagovat
Frick
Možná si pamatujete, jak se Williamsky, Pete a Andre objevili v Simpsnech. Nyná něco podobného s jinou tenistkou. :o)

https://pbs.twimg.com/media/CoouH7mWYAQSTXw.jpg:large
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist