Hantuchová má nového kouče. Slovenku vede Španěl Sánchez

29. 11. 2013, 19:33
Aktuality 6
Daniela Hantuchová vstoupí do sezony 2014 s novým trenérem. Třicetiletá Slovenka se na nový rok připravuje se Španělem Ricardem Sánchezem, který je bývalým koučem Woznbiacké, Jankovičové, nebo Verdaska.
Profily hráčů
Daniela Hantuchová

Daniela Hantuchová v září ukončila spolupráci s Eduardem Nicolásem a do konce sezony jí dočasně pomáhal Vladimír Pláteník. Otázku nového trenéra však už má vyřešenou, na sezonu 2014 se připravuje pod vedením Španěla Ricarda Sáncheze.

Daniela Hantuchová se svým týmem včetně trenéra Ricarda Sáncheze (druhý zleva)"Jsem velmi šťastná, že vám mohu oznámit, že jsem začala pracovat s Ricardem Sánchezem," napsala dnes Hantuchová na Facebooku. "Známe se už několik let, takže přechod byl velmi přirozený. Těším se na všechnu tu tvrdou práci, už teď jsem nadšená z drilu, který jsem minulý týden absolvovali ve Španělsku," dodala třicetiletá Slovenka.

Čtyřiapadesátiletý Sánchez v minulosti trénoval Dánku Caroline Wozniackou, Srbku Jelenu Jankovičovou, Rusku Naďu Petrovovou, Němku Sabine Lisickou, Španěla Fernanda Verdaska či Chilana Nicoláse Massua.

Aktuálně 33. hráčka světa Hantuchová letos neprožila příliš povedenou sezonu, o to víc ní vyniká titul z trávy v Birminghamu a čtvrtfinále na US Open.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
"Aktuálně 33. hráčka světa Hantuchová letos neprožila příliš povedenou sezonu, o to víc ní vyniká titul z trávy v Birminghamu a čtvrtfinále na US Open."

Ja myslím, že pre Hantuchovú to bola celkom dobrá sezóna ona má pravidelne takéto kolísavé výsledky nie len túto sezónu čiže napísať niečo ako "neprožila příliš povedenou sezonu" nie je na mieste ale najlepšie by bolo keby sa sama vyjadrila. :D
Reagovat
whales
Hůavne by Daniela mela zacit navstevovat posilovnu... ty jeji ruce, to je des. Absolutne bez svaly, pak se nemuze divit, ze prohrava s top spickou. Chapu, je to uz temer modelka na ukor tenistky, ale takova MaKiri ma neskutecne vypracovane paze!!! Anicka je jiny level, ta bohuzel je fakt too skinny...
Reagovat
gerd
Hantuchové chybí pořádný sex(alá Radek Vaidiš)tak jako chyběl naší Petře!Která to ovšem vyřešila správně a výsledky se začínají dostavovat!
Reagovat
smazaný uživatel
aha tak grc našiel riešenie
grc za trénera okamžite :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Sánchez už taky trénoval kdekoho, ale přijde mi, že nikde moc dlouho nevydržel... Řeknu to asi takhle: Daniela mi je sympatická, Sánchez ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavne nech ju dobre vypigluje a bude stastna, ona uz surne potrebuje chlapa a potom sa aj vysledky zlepsia :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist