Heninová čeká dítě

12. 9. 2012, 18:09
Aktuality 6
Bývalá světová jednička Justine Heninová čeká první dítě. Narodit se má příští rok v březnu. Vítězka sedmi grandslamových turnajů ve dvouhře a olympijských her v Aténách to oznámila na své profilu na Facebooku.
Profily hráčů
Justine Heninová

"S Benoitem pro vás máme radostnou zprávu. Brzy budeme tři. Naše malé se narodí v březnu. Jsem ohromně šťastní," uvedla na svém Facebooku Heninová, která přes rok žije s filmovým režisérem, kameramanem a hercem Benoitem Bertuzzem.

Třicetiletá Belgičanka definitivně uzavřela svou úspěšnou kariéru na začátku loňského roku. Předtím skončila s tenisem v květnu 2008, v dalším roce se ale na kurty vrátila. Celkem vyhrála 43 turnajů, sedm z nich grandslamových.

pva, ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
At se jí daří i v soukromém životě, Nenápadná tenisová super star,No ten její backhand jednoruč naprosto dokonale provedený, to byla tenisová básen. Tak at jí vztah vydrží,už jeden rozchod zažila. Gratulace budoucí maminko.
Reagovat
Tominoo
congratulation :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si zaslouží gratulaci. :)
Reagovat
Heather_Fedex
tento krat ale zadny falesny poplach, ano? ;)
gratulace k miminku
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčka s úžasným stylem :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist