Henman: Kapitánem být nechci. Zatím

11. 3. 2010, 20:08
Aktuality 1
Bývalý britský tenista Tim Henman odmítl, že by v dalším kole Davis Cupu vedl výběr své země, která je jedinou porážku od propadu do nejnižší skupiny slavné soutěže. "Možná někdy v budoucnu budu chtít být kapitánem, teď ale není ten správný čas," prohlásil Henman.
Tim Henman

Do hledání nového kapitána se britská média pustila okamžitě po páté porážce ostrovního daviscupového výběru v řadě. Dosavadního kapitána Johna Lloyda mohl podle nich nahradit bývalý reprezentant Greg Rusedski, který to ale rychle odmítl. Stejně zareagoval i Tim Henman, někdejší britská jednička.

"Možná za tři roky, možná za třináct, někdy v budoucnu budu chtít být kapitánem, teď ale na to není ten správný čas," řekl Henman. Užívám si rodinu a gol - a to, že můj život nemá žádnou strukturu. Dvacet osm z prvních 33 let mého života jsem nedělal nic než tenis. Neměnil bych to a jsem si jistý, že přijde čas, kdy se do tenisu v Británii zapojím. Teď bych se ale nechtěl zavazovat k tomu být daviscupovým kapitánem," dodal.

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ja přijdu až někdo přede mnou ten tenis trošku pozdvihne a spasi a pak ho vystrčim jelikož několikrat SF GS, světova 4. a prostě star in Britain.) To podle mě je cela věta kterou chtěl řict. Ale s hrači maji vělkou mizerii...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist