Hingisová s Lisickou budou hrát v Miami o titul

28. 3. 2014, 21:13
Aktuality 1
Martina Hingisová se Sabine Lisickou při své teprve druhé společné účasti na turnaji útočí na titul. Švýcarsko-německá dvojice se do finále dostala po vítězství 6-3 6-4 nad párem Blacková, Mirzaová.
Sabine Lisická a Martina Hingisová

Loni v létě se Martina Hingisová vrátila po šesti letech na profesionální tenisový okruh, na výraznější úspěch ale nedosáhla. Se Slovenkou Danielou Hantuchovou odehrály pět turnajů ve čtyřhře a jen třikrát se dostaly do 2. kola.

Premiérové představení Hingisové po boku nové partnerky Sabine Lisické v Indian Wells rovněž nedopadlo úspěchem. Nad síly páru tvořeného trenérkou a svěřenkyní byly hned v prvním kole Australanky Asleigh Bartyová a Casey Dellacquaová.

V Miami se ale Hingisové s Lisickou daří. V prvním kole vyřadily turnajové šestky Hlaváčkovou se Šafářovou, ve čtvrtfinále odvrátily hned sedm mečbolů v duelu s párem Garriguesová, Švedovová a konečně dnes zvítězily nad turnajovými pětkami Carou Blackovou se Saniou Mirzaovou.

Hingisová s Lisickou v úvodním setu dnešního semifinále prorazily servis soupeřek hned čtyřikrát v pěti hrách na returnu a první sadu vyhrály po půl hodině 6-3. Ve druhém setu měly zprvu navrch favoritky Blacková s Mirzaovou, když se dostaly do vedení 4-2, ale čtyřmi prohranými gamy v řadě ztratily celý zápas.

Ve finále švýcarsko-německou dvojici prověří turnajové dvojky Jekatěrina Makarovová s Jelenou Vesninovou. Rusky v semifinále porazily dvakrát 7-5 Američanky Racquel Kopsovou-Jonesovou s Abigail Spearsovou.

Martina Hingisová bude v Miami hrát své už 52. finále debla při pozitivní bilanci 37-14. Sabine Lisická bude hrát finále počtvrté, úspěšná byla ve dvou zápasech o titul.

Výsledky - Miami - ženy (tvrdý povrch, dotace 5,427.105 dolarů):
Čtyřhra - semifinále:
Hingisová, Lisická (Švýc./Něm.) - Blacková, Mirzaová (5-Zimb./Ind.) 6-3 6-4
Makarovová, Vesninová (2-Rus.) - Kopsovoá-Jonesová, Spearsová (USA) 7-5 7-5

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Gratulace, holky :))) Jsem ráda, že se Sabi konečně letos něco podařilo...:D je to sice "jenom" čtyřhra, ale doufám, že ji to nakopne a že se ted pořádně rozehrála a bude to ok...ono je hrozný, když v pulce turnajích na kterých letos startovala, vzdala před zápasem...Sabča má hold na ty nemoci a zranění prostě smůlu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist