Hlaváčková draží svou olympijskou výbavu na charitu

10. 8. 2012, 15:09
Aktuality 7
Chcete tričko, potítko nebo boty, ve kterých Andrea Hlaváčková vyhrála v Londýně olympijské stříbro? Nyní máte možnost. Česká hráčka, která po boku Lucie Hradecké vybojovala cenný kov ve čtyřhře, draží část své výbavy z olympijského turnaje na internetu. Výdělek z aukce chce šestadvacetiletá tenistka věnovat dětskému stacionáři pro postižené děti v Plzni.
Nabízené věci

Plzeňská rodačka, která v páru s Lucií Hradeckou prohrála na londýnském turnaji jen finále s americkými sestrami Serenou a Venus Williamsovými, nabízí věci na své stránce na Facebooku.

O stacionáři, kterému chce vybrané prostředky věnovat, bude ještě informovat. "Jakmile bude vše potvrzené, tak vám dám bližší informace, ale bude to krásné nové místo, kde si budou děti hrát, rehabilitovat, bydlet a snad se i uzdravovat. Tak pokračujte v podpoře a dohromady uděláme zázraky," napsala Hlaváčková.

Příznivci české hráčky mohou dražit podepsané tenisové míčky, boty a další části olympijské výbavy. Do nabídky se dostala i trika nošená při duelech ve Wimbledonu, ale také gumové holinky, v nichž nastupovali čeští sportovci při slavnostním zahájení her a Hlaváčková s Hradeckou je obuly i na medailový ceremoniál.

pva, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
Fandina
Dobrý nápad šikulka Andejka ... super
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejka je nejen krásná, ale i dobrosrdečná. :) Celkově se mi líbí, jak spousta tenistek pomáhá dobrým věcem.
Reagovat
a.magerova
jen to nejlepší a hodně zdraví !!!
Reagovat
a.magerova
Tak to je moc hezké !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Na první pohled to vypadalo, že na obrázku jsou kalhotky:D To by byl výtěžek...
Reagovat
a.magerova
No tak ty jsou tam určitě taky ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, taky jsem je tam na chvíli viděl, no škoda :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist