Hlaváčková v Indian Wells proti Kuzněcovové nepřekvapila

7. 3. 2013, 07:42
Aktuality 85
V Indian Wells odstartoval prestižní turnaj WTA Premier Mandatory. Z českých tenistek do soutěže zasáhla zatím jen Andrea Hlaváčková, která prohrála hladce s Ruskou Světlanou Kuzněcovovou a už na čtvrtém z pěti letošních turnajů tak vypadla hned v 1. kole.
Andrea Hlaváčková

Andrea Hlaváčková neprošla na elitním turnaji v Indian Wells v prvním kole dvouhry přes bývalou světovou dvojku a vítězku dvou grandslamů Světlanu Kuzněcovovou. Deblová specialistka a olympijská medailistka prohrála se zkušenou Ruskou 3-6 1-6.

"Světlana se sice vrací po zranění, jenže letos třeba byla i ve čtvrtfinále Autralian Open a má už ve sbírce z minulosti i grandslamový titul. Los mi tedy moc nepřál," uvedla na svém webu Hlaváčková, která sice v úvodu zápasu dohnala ztrátu dvou gamů a vyrovnala na 2-2, od té chvíle se už ale nedostala k žádnému brejkbolu. V Kalifornii se nyní bude soustředit na čtyřhru s Lucií Hradeckou, v prvním kole je čeká americko-čínská dvojice Varvara Lepchenková a Saisai Zheng.

Světlana Kuzněcovová"Na začátku zápasu se mi podařil rychlý brejk, protože udělala několik chyb. Ale pak jsem jí dala šanci vrátit se do zápasu. Od stavu 2-2 jsem však hrála znovu svou hru, lépe jsem se pohybovala a podařilo se mi řídit tempo zápasu," komentovala Kuzněcovová.

Sedmadvacetiletá Ruska, aktuálně 46. v žebříčku, finalistka v Indian Wells z let 2007 a 2008 a vítězka 13 turnajů WTA, promarodila druhou polovinu loňské sezony s kolenem. Proti Hlaváčkové využila všech pět brejkbolů a zápas ukončila po hodině a 11 minutách.

"Jsem ráda, že jsem zpátky na kurtu, to je to hlavní. Každý den se snažím dělat maximum a vše pak přichází samo. Cítím se teď vyváženě, což je pro mě důležité. Tady v Indian Wells mám sebou i svého psa, který je skvělý! Jsem šťastný člověk, dělám oblíbenou práci, jsem na tomto pěkném místě s parádním počasím. To je vše, co potřebujeme," řekla Kuzněcovová, kterou ve 2. kole čeká souboj s bývalou světovou jedničkou Srbkou Jelenou Jankovičovou.

"Několik let jsem s ní už nehrála, takže to bude zajímavý zápas. Velmi těžký, samozřejmě. Vzpomínám si, že měla skvělý bekhend a měla dobrý pohyb. Ale už jsem jí docela dlouho neviděla, tak uvidíme, jak to půjde," dodala Kuzněcovová, jež ve vzájemné bilanci prohrává 5-6. Poslední dva zápasy absolvovaly ve Fed Cupy, na turnaji WTA spolu hrály naposledy v roce 2009.

Ve čtvrtek se v Indian Wells představí Lucie Hradecká, kterou čeká domácí šestnáctiletá naděje Taylor Townsendová, jež loni vyhrála juniorku na Australian Open. Na mužském Masters 1000 do bojů zasáhne Lukáš Rosol, který vyzve bývalou světovou jedničku Lleytona Hewitta.

Kvitovou čeká Govorcovová
Další tři Češky, jež jsou nasazené, mají v úvodním kole volný los. Petra Kvitová do prvního turnaje od triumfu v Dubaji vstoupí prvním vzájemným zápasem proti Bělorusce Olze Govorcovové, která zdolala ve třech setech Mandy Minellaovou z Lucemburska, byť v rozhodující sadě prohrávala 2-4. Lucie Šafářová a Klára Zakopalová na jméno první soupeřky čekají.

Po třech letech se na okruhu WTA utkaly zkušené Italky Francesca Schiavoneová s Flavií Pennettaovou , která se vrací po půlroční pauze, a v Indian Wells - stejně jako před pěti lety - už popáté v sedmém vzájemném duelu zvítězila o dva roky starší Schiavoneová.

Začátek zápasu přitom patřil Pennettaové, která se ujala vedení 5-3. Jenže bývalá světová čtyřka Schiavoneová pak získala devět gamů v řadě, zvítězila 7-5 6-1 a zajistila si souboj se světovou trojkou Marií Šarapovovou.

"Flavia se vrací po zranění, takže před dnešním zápasem toho moc neodehrála. Přesto byl dnes první set velmi těžký. Ale ve druhém jsem si začala více věřit. Cítím se teď lépe, protože úroveň mé hry se zvyšuje," řekla dvaatřicetiletá Schiavoneová. "Jsem ráda, že si v dalším kole zahraju s Marií a budu moct znovu zvýšit level své hry," těší se bývalá vítězka French Open na souboj s Ruskou, se kterou prohrála všechny tři vzájemné duely.

Schiavoneová také potvrdila, že turnaj v Indian Wells tenisté milují. "Tohle místo je pro nás rájem. Klub je velký, hotel má veškeré vybavení, které potřebujeme, a zdejší lidé tenis opravdu milují. Je to prostě skvělý turnaj."

Blízko první výhře na okruhu WTA byla Grace Minová. Osmnáctiletá Američanka, jež v kvalifikaci po odvrácení mečbolu vyřadila Kristýnu Plíškovou, vedla nad Lourdes Domínguezovou-Linovou 6-1 a 4-2, náskok však neudržela a se Španělkou nakonec prohrála 6-1 4-6 3-6.

V loňské sezoně na sebe několika povedený zápasy upozornila Mallory Burdetteová, na konci roku ale musela na operaci se zápěstím a na začátku nové sezony se jí příliš nedařilo. V Indian Wells však v kvalifikaci smetla Slovenku Janu Čepelovou i Maďarku Melindu Czinkovou, které si minulý týden zahrály ve čtvrtfinále turnaje ve Florianópolisu, a v 1. kole hlavní soutěže nedala šanci ani osmatřicetileté veteránce Jill Craybasové.

"No konci loňského roku jsem byla na menší operaci zápěstí. V lednu jsem nemohla hrát na sto procent a na Australian Open jsem tak nebyla připravená. Musela jsem to brát s nadhledem - odletět domů a trénovat. Ale myslím, že mi to pomohlo. Hodně jsem dřela a teď jsem nadšená, že zase mohu hrát na takto velkých turnajích. Mám teď super motivaci a jsem šťastná, že jsem tu v hlavní soutěži," září spokojeností dvaadvacetiletá Američanka.

Nyní ji čeká trojnásobná vítězka turnajů WTA a dvojnásobná wimbledonská čtvrtfinalistka Tamira Paszeková. "Nikdy jsem s ní ještě nehrála, ale samozřejmě vím, kdo to je. Je to skvělá hráčka. Za posledních 12 měsíců měla výborné výsledky a já se na tuhle výzvu moc těším."

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.030.408 dolarů)
středeční výsledky (06. 03. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Kuzněcovová (Rus.) - Hlaváčková (ČR) 6-3 6-1
Pěrvakovová (Kaz.) - Jie Zheng (Čína) 6-1 6-2
Halepová (Rum.) - Davisová (USA) 6-2 6-0
Larssonová (Švéd.) - Babosová (Maď.) 6-7(5) 6-2 6-0
Solerová (Šp.) - Kingová (USA) 6-7(7) 6-2 6-1
Scheepersová (JAR) - Mladenovicová (Fr.) 6-4 6-1
Burdetteová - Craybasová (obě USA) 6-3 6-1
Arruabarrenaová (Šp.) - Karatančevová (Kaz.) 6-4 1-6 6-3
Medinaová (Šp.) - Dellacquaová (Austr.) 6-1 6-3
Curenková (Ukr.) - Moritaová (Jap.) 6-1 6-2
Domínguezová (Šp.) - Minová (USA) 1-6 6-4 6-3
Sanchezová (USA) - Pučkovová (Rus.) 6-3 6-3
Peerová (Izr.) - Erakovicová (N. Zél.) 6-3 6-4
Govorcovová (Běl.) - Minellaová (Luc.) 6-2 3-6 6-4
Schiavoneová - Pennettaová (obě It.) 7-5 6-1
McHaleová (USA) - Pironkovová (Bulh.) 6-3 6-4 

Čtyřhra - 1. kolo:
Jankovičová/Lučičová-Baroniová (Srb./Chorv.) - Birnerová/Cibulková (ČR/SR) 6-2 6-2
Görgesová/Švedovová (Něm./Kaz.) - Grandinová/Uhlířová (JAR/ČR) 6-2 7-6(1)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

85
Přidat komentář
gigin
V suchým 6-3, 6-2!! Go Ernie Go!!
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim nema niekto z vas live stream na Rybarikovu s Oprandi?????
Reagovat
freeteepek
Bohužel právě prohrály ve třech tiebreacích!!!
Reagovat
blixa
Já bych řekl že uhrály přesně to co chtěly :D
Reagovat
pepin
Tak duo HH to zvládlo poměrně s přehledem i když za stavu 5 - 1 ve druhém setu prohrály podání. Zato Petra v prvním když prolomily podání tak to nedopodávaly a 1 set prohrály.
Reagovat
blixa
Já je podezírám že si chtěj co nejvíc zahrát ale nechtějí vyhrát :D Takže 7:6 6:7 8:10 :D
Reagovat
pepin
Ptal jsi se na přenosy na eurosportplayeru, dál nevím, ale dnes zde nic nedávají, aspon ted v noci.
Reagovat
gigin
Milé místní uživatelky, přeju Vám k svátku žen pevné zdraví, mnoho lásky, spokojenosti a radosti ze života. Děláte tento svět hezčím a lepším a proto Vám patří upřímný dík.. Váš giginek :)))
PS: Julči, Anči, Makiri, Bojaně, Petře, Andrejce, Sabině, Lauře Jeleně&spol samozřejmě taky :DDDD
Reagovat
pepin
I já se přidávám, vše nejlepší a speciélně Tobě Fandinko.
Reagovat
Fandina
je tak to je milé, děkuji za přání k svátku!

gigin ... také díky moc!
Reagovat
smazaný uživatel
Co to je, Marcos projel 1.set proti Brandsovi "stylově"- kanárkem:-O
Reagovat
Elisabeth
Dá se někde koukat Live?? Jestli někdo na internetu koukáte, kde? :)
Reagovat
Fandina
Já se dívám jen na čísílka:

http://www.livesport.cz/zapas/z7rKw2LE/#prubeh-zapasu;3

http://www.onlajny.com/match/index/id/58427

http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?rn=18021660409&stf=1

http://www.tennisform.com/
Reagovat
Fandina
Ach jo, Lucka to projela a přitom první set byl její. Tak nic Lucie a vrhněte se s Andy do debla. Držím palce a pojďte!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to všechno komedie. Ať raději přestanou se zpomalováním povrchů, čímž se zápasy natahují, a vrátí se o čas dozadu a nebudou muset vymýšlet, jak zkrátit časy utkání.
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, to mělo být dolů.
Reagovat
VlS
To podepíšu s tebou
Reagovat
martinezi
měl bych jěště dotaz znáte někdo nějaky dobrý stream kde se dá koukat na indian wells děkuji
Reagovat
Fandina
Já to hledám na tomto odkazu buď konkrétně uprostřed nebo nalevo v nabídce nahoře na nějakém odkazu.
http://www.tennisform.com/
Reagovat
smazaný uživatel
Že by se dal šéfredaktor české verze Eurosportu na komentování KHL na onlajnech? Anebo je to jenom shoda jmen? :)
http://www.onlajny.com/match/index/id/58244
Reagovat
gigin
Maria a reklama na její novou raketu :) A Novak zase do kulí :((

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jMgThTJWycw
Reagovat
smazaný uživatel
No, sice to není pro mě, ale přesto dám první reakci. :D My už jsme se na tu reklamu těšili včera s haitikem... Dobře jsem se u toho pobavil, Masha je skvělá. Moc jí to tam sluší a je pro takové reklamy jako dělaná. :) Novak tam samozřejmě nemohl chybět... Jenom nevím, jestli s ním Jelena bude moct mít děti. :D

A ještě abych se zastavil u Mashy: Moc se mi líbí v kampani WTA nazvané "40 LOVE". :)
http://www.wtatennis.com/40love/article/3098994/title/wta-launches-40-love-campaign
Reagovat
carolyn
Tak Mária do třetice, trošku mladší tady je, ale snad to neva
http://www.youtube.com/watch?v=WCu3WpN1xHM
Reagovat
smazaný uživatel
Jé, na to jsem zrovna nedávno koukala...hrozně se mi to líbilo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To rozhodně neva. :) Začátek toho videa jsem už kdysi viděl... Masha byla kouzelná dívenka a vyrostla z ní krásná žena. :)
Reagovat
carolyn
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro ani nenacházím slov... Bojana je neskutečně krásná! :)

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/166742_542804225749844_1770074725_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549323_536740923022841_523623250_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529847_540914619272138_1133614696_n.jpg
Reagovat
Heather_Fedex
kocka ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Photoshop :D je rozdíl mězi tím kouknot se na netu na upravený a vyretušovanýho fotky a potkat někogo na ulici...
Reagovat
smazaný uživatel
Tos objevil Ameriku, mufiku:-D

Bojana je krásná, souhlas;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak mi se ona víc líbí na kurtu, tohleto čančání podle mě vůbec nepotřebuje.-)
Reagovat
rubens
Není to špatný, monty, není to špatný, ó... :)
Reagovat
gigin
Máš na mysli třeba tohle?

http://www.q3.cz/images/91Bojana.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Z mého pohledu je Bojana taková normálně hezká, ale jinak celkem nezajímavá, podobně jako Caroline, Makiri nebo naše Andrejka. Třeba obě naše Petry (Kvitová, Cetkovská), Klára, Bára i Iveta mi přijdou mnohem atraktivnější. Sestry Williamsové sou krásné ženy.. nebo Li Na, Sabine má krásný úsměv... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, třeba tohle, přehnaný a nehezký...
Reagovat
gigin
Tak Makiri mi přijde teda hodně zajímavá. O Aničce ani nemluvím, ale tu tam ani nezmiňuješ. A Julča? Za trochu její lásky šel bych světa kraj :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Julia je moc pěkná a má moc hezkou ženskou postavu :) Ana je krásná, ale něčím hrozně nesympatická.. nedovedu říct čím :D
Reagovat
VlS
máš pravdu, jak z katalogu pro úspěšné postarší pány - fuj :-D
Reagovat
gigin
Zajímavá dvojka, co? Ne? :))
http://www.wtatennis.com/news/article/3100174/title/goerges-shvedova-reach-second-round
Reagovat
smazaný uživatel
Nedávno tady o tom byla řeč... Akorát nevím, proč v tom článku píšou Frank Williams, když se jmenuje Richard.

http://sport.aktualne.centrum.cz/kvitova-se-sester-williamsovych-bat-nemusi-bojkot-trva/r~4f2529a6870a11e28c10002590604f2e/
Reagovat
freeteepek
Originál:
Shot to shot, point to point, day to day, month to month, you really never know what Petra Kvitova is going to do next. She spent February rescuing herself from January; how will March go? Kvitova starts as the second seed in this section, with a seemingly manageable draw in front of her. Still, she often struggles with the elements as much as she does her opponents, and there are plenty of elements in Indian Wells
Překlad:
Rána za ranou, bod za bodem, měsíc za měsícem, opravdu nikdy nevíš, co Petra Kvitová příště udělá. Únor strávila tak, že se zachraňovala z lednových problémů. Jak to půjde v březnu? Kvitová začíná jako druhá nasazená v této části (třetí čtvrtina pavouka) se zdánlivě zvládnutelným losem před sebou. Avšak, ona často zápasí s živly stejně jako se soupeřkami. A v Indian Wells je působení přírodních vlivů silné.
Reagovat
tommr
no jsem velice zvědavej jaká Petra se objeví v Indian Wells ...
Los má na první pohled velice příznivej, ale zdání může klamat. V prvním zápase narazí na Govortsovou se kterou ještě nikdy nehrála a je proto otázka jak se jí proti neznámý soupeřce povede. I v dalších kolech má poměrně nevyzpytatelný soupeřky - ve třetím Shvedovou nebo Tsurenkovou, ve čtvrtým Cibulkovou nebo Zakopalovou ...
Největší záhadou je ale v jaký bude Petra kondici. Podařilo se jí vyléčit zranění ramene a další bolístky? A jak to bude letos vypadat s tím jejím astmatem?
Reagovat
ludolf
Astma by snad v IW nemělo být takový problém (oproti Miami). Vloni to byla souhra více věcí - mj. pauza kvůli doléčení achillovky, krátce před turnajem antibiotika a na něm střevní chřipka.
Reagovat
J.M.
Ta "lekce pro pokročilé" mi docela silně připomíná výstup z překladače Google. :-)
Reagovat
J.M.
Ta "lekce pro pokročilé" mi docela silně připomíná výstup z překladače Google. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Tady v Indian Wells mám sebou i svého psa, který je skvělý!"

To asi Kuzna říkala před tím, než došla na hotel -> http://instagram.com/p/WieeD0gN4X/ :DD
Reagovat
dadaft
Stránka nebyla nalezena
Reagovat
smazaný uživatel
bez té dvojtečky :-)
Reagovat
freeteepek
Pejskové dokáží být velmi roztomilí, ale já mám radši kočky. Ta maximálně shodí vázu nebo se mi projde po klávesnici, když zrovna něco píšu:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nový blog Andrejky na stránkách HN je celkem zajímavý. Píše tam o pravidlu "no-ad", super tie-breaku, časovém limitu ve hře a možném legalizování "prasátek" při podání. Hráčky proti těmto krokům ("no-ad", super tie-break) dokonce loni sepsaly petici... Řekl bych, že tenistky mají úplně stejný pohled jako většina fanoušků. Bafuňáři jsou ovšem proti a jejich snahou je zrychlit zápasy za každou cenu...
http://hlavackova.blog.ihned.cz/c1-59450490-zrychlete-zrychlete-povoli-tenis-prasatka-a-bude-se-hrat-bez-vyhod

Co se týká mě, tak souhlasím s Andrejkou prakticky ve všem. Snad jenom super tie-break namísto 3. setu v deblu mi nevadí. Je ale fakt, že ve dvouhře si to vůbec nedokážu představit... Systém "no-ad" je podle mě naprostá blbost a hlavně složitost pro statistiky. Časový limit je taky nesmysl a hlavně po dlouhých výměnách, jak uvádí Andrejka. No a povolení "prasátka" při podání by z tenisu udělalo úplně jiný sport...
Reagovat
tommr
já s Andreou taky souhlasím skoro ve všem - zejména to pravidlo "no-ad" se mi vůbec nelíbí. Jen to pravidlo o povolení prasátek při podání se mi zdá poměrně rozumný a myslím si, že by to hru docela zjednodušilo a zrychlilo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No-ad je naprostá zhůvěřilost, jestli to někdy zavedou i v singlech, nedej bože na Grandslamech, bude to druhá největší tragédie mého tenisového života...superties ve čtyřhrách mi přijdou celkem rozumné, bývá to dost napínavé. Ale na grandslamech rozhodně ne, o singlech ani nemluvím, tenis by to strašně degradovalo.
Reagovat
VlS
Hrát No Ad a se super TB místo rozhodujícího setu se mi nelíbí vůbec, ale umím si jej představit. Co si představit neumím je legitimace prasat. Je totiž podstatný rozdíl, jestli jde o teč, která nezmění směr, rychlost ani rotaci míčku a o teč, která míček zastaví tak, že ten jen přepadne za síť - tedy bez šance reagovat a hrát jej. Připadá mi to jako pitomost. Na druhou stranu, trvání na časovém limitu na servis považuji za správné, je otázka, jestli 25 s je správné, jestli tam nemá být třeba 30, ale modlení Maši u zdi nářků (a Petra to od ní chytá) mě připadá úplně zbytečné a skutečně zápasy neúčelně natahuje.
Reagovat
tommr
a jak často k tomu, že míček při teči zásadně změní směr dochází? Na turnajích se podání opakuje v drtivý většině případů jen kvůli nepatrný teči, kterou často dokáže rozeznat jen speciální technika ...
Reagovat
smazaný uživatel
To já si to teda neumím vůbec představit. Mohlo by docházet k ovlivňování zápasů. Vezmi si, že by se ta situace, kdy míček změní směr nebo rotaci, stala třeba na mečbolu. Já doufám, že se to nikdy do nejvyšších soutěží nedostane.
Reagovat
tommr
bylo by to úplně stejný jako kdyby někdo zahrál prasátko ze hry. A obě strany jsou na tom co se týče šancí, že k tomu dojde úplně stejně ... :)
Reagovat
Fandina
V tomto souhlasím s tommrem. Prasátko už nyní ovlivňuje hru. Kam padne míček po styku se sítí, to se počítá.
Reagovat
smazaný uživatel
A právě proto, že už teď prasátka během výměny hru ovlivňují, a někdy i v dost zlomových momentech zápasu, už bych k tomu teč při servisu nepřidával.:))
Reagovat
Fandina
Oskar ... a nebo naopak, když už je to ve hře, tak proč ne i při podání. Změna je život ... úsměv
Reagovat
dadaft
v singlu
NIKDY, ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ.
Reagovat
VlS
Nemám žádnou statistiku, kolik prasat je jasnejch a vůbec nikdo se u nich ani nezamyslí, jestli jo nebo ne a kolik jich je spornejch. Jistě, i v mezihře šťastné prase ovlivní hru, ale v mezihře nejseš přikovanej na returnu a to je dost velkej rozdíl.
Reagovat
dadaft
Curenková s Burdettovou zatím jedou jako pily...
Reagovat
tommr
Tsurenková je potenciální soupeřka Petry ve třetím kole. Doufám proto, že jí nejpozději proti Petře dojdou síly ... :)
Reagovat
carolyn
sorry že to dávám sem, ale článek o Radkovi tu není

http://sport.aktualne.centrum.cz/online-rozhovor-s-daviscupovym-hrdinou-radkem-stepankem/r~e4f6de9c863411e2989e0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_campaign=A&utm_term=position-4
Reagovat
taffer
Díky za odkaz. Moc pěkné.
Reagovat
Fandina
Také moc děkuji. Pěkné. Jen malinká poznámečka, článek o Raďovi je ještě pořád na hlavní straně TP ... úsměv
Reagovat
carolyn
joo, já si všimla až pak
Reagovat
Fandina
carolyn ... bála jsem se to tady napsat, to víš, my nechápaví nevíme, jestli článek na hlavní straně TP je nebo není ... úsměv
Reagovat
VlS
na první kolo. Neva, teď udělejte něco v deblu holky.
Reagovat
ludolf
Jsem zvědav, zda bude zase hrát proti Petře a Yanině.
Reagovat
tommr
je to dost nepravděpodobný - narazit na sebe by mohly až v semifinále a velice pochybuju, že by se oba páry tak daleko dostaly - zejména Petra nejspíš s deblem skončí velmi brzo ... :)
Reagovat
ludolf
Nejspíš jo. V Paříži mi přišlo, že to Petra a Yaninou braly jen jako rozehrání a ani nepočítaly s tím, že by postoupily. Zajímalo by mne, zda tomu tak je - nikde jsem Petřino vyjádření ke čtyřhře nečetl.
Reagovat
tommr
řek bych, že Petře jde v deblu hlavně o to, aby si vyzkoušela podmínky na kurtu v zápase ještě než začne hrát singla a že jí výsledek v deblu moc na srdci neleží ... :)
Reagovat
Fandina
tak teď přeji soustředit se na debla a dejte to!
Reagovat
Fandina
Berďo všechno nej, ať se daří a všechno ti vyjde!
Reagovat
Fandina
a na kurtu pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
...připojuji se ke gratulaci.
Reagovat
martinezi
nevíte proč žádná tv nevisílá takovej turnaj jako je Indian Wells?to jsme tak ubohej národ?
Reagovat
tommr
mužskej turnaj bude vysílat Nova Sport, ale až od soboty ...
Co se týče ženskýho turnaje tak tam údajně nedošlo k dohodě mezi Eurosportem a WTA a televizní práva proto získal jeden slovenskej sportovní kanál ...
Reagovat
martinezi
a nevíě jaký vid?
Reagovat
tommr
myslím, že se to jmenuje slovak šport nebo tak nějak. Já ho bohužel nechytám a tak si ten název přesně nepamatuju. Tady na TP se o tom ale v poslední době hodně diskutovalo ... :)
Reagovat
martinezi
a mas nějaky tip kde se dá na to koukat myslím dobrej stream
Reagovat
tommr
pokud bude z IW k dispozici nějakej stream tak ho určitě najdeš tady:
http://www.pazdera.name/tennis-live-stream
vysílat by se snad mělo už od druhýho kola tj. od zítřka, ale nevím jestli nebudou streamy pro Evropu nějak omezený. Něco o tom tady psal freeteepek ... :)
Reagovat
martinezi
a co na eurosportu player tam by to meli hrat ne?
Reagovat
tommr
dost pochybuju když to nevysílá Eurosport, ale s jistotou by to moh říct asi jen někdo kdo ten Eurosportplayer má, což já nejsem ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist