Hopman Cup letos přilákal rekordní počet návštěvníků. Pořadatelé chtějí i příští rok účast Federera

31. 1. 2018, 10:25
Aktuality 54
Jubilejní 30. ročník nejprestižnější exhibiční týmové soutěže se mohl pyšnit rekordní návštěvností a v příštím roce chtějí jeho pořadatelé stanovený rekord ještě překonat. K tomu však nejspíše budou potřebovat, aby hrající legenda Roger Federer potřetí v řadě zahájil sezonu v australském Perthu.
Profily hráčů
Vítězové Hopman Cupu 2018

Letošní ročník Hopmanova poháru, celkově už třicátý, byl obrovským úspěchem. Na exhibiční týmovou soutěž se přišlo podívat rekordních 106 tisíc diváků. Největší zásluhu na tom rozhodně má v tuto chvíli již 20násobný grandslamový šampion Roger Federer, který po boku krajanky Bencicové vybojoval titul pro Švýcarsko.

Šestatřicetiletému Švýcarovi se v posledních dvou letech účast nesmírně vyplatila. V australském Perthu se totiž rozehrál do velmi dobré formy a ovládl poslední dva ročníky úvodního grandslamového turnaje sezony Australian Open. Proto by dle slov ředitele Paula Kilderryho nemuselo být tak těžké švýcarskou tenisovou ikonu přilákat potřetí v řadě a rekord už v příštím roce překonat.

"V posledních dvou letech se Rogerovi po účasti v Hopman Cupu dařilo. Letos i loni vyhrál Australian Open, takže příprava v Perthu zřejmě funguje. Rádi bychom ho přivítali i příště," řekl Kilderry.

"Roger je takovou třešničkou na dortu, co se účastníků týče. Ale letos jsme tu měli celkově skvělé herní pole - včetně Rogera hned čtyři hráče Top 8 a také hráčky jako Kerberovou, Vandewegheovou nebo Bouchardovou," dodal ředitel exhibiční akce a jasně naznačil, že hvězdné startovní pole je cílem pořadatelů i v příštím roce.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

54
Přidat komentář
panzer.dragon
https://pbs.twimg.com/media/DU0G4yGX0AApTVO.jpg:large
Reagovat
a.magerova
Geny klackem neumlátíš... samozřejmě láskyplná výchova nic nezkazí.... ;-)

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/521968/desivy-experiment-s-trojcaty-skoncil-tragedii-rozdelili-je-a-zkoumali-jejich-zivoty.html
Reagovat
smazaný uživatel
mě zaujala jiná bleskovka, tady je taky hodně lásky.

http://www.blesk.cz/clanek/volby-prezidentske-volby-2018/521402/byl-jsem-otraven-zlinkovany-rokytka-ze-zemanova-stabu-tvrdi-ze-mu-dali-do-piti-jed.html
Reagovat
Fandina
A jsem zvědavá, jestli Roger výzvu přijme. Samozřejmě se to nabízí, když se mu tam dva poslední roky tak daří. A přiznám se, že i když to není do žebříčků, tak se moc ráda na tyhle mače dívám. I letos to bylo hodně zajímavé a třeba Kerber tam hrála úžasně.
Reagovat
Pe3k
Dle tisku ze Švajcu, Roger jede do Dubaje a titul mu zajistí pozici 1.
Reagovat
Franky
Podla mna riskantny tah trosku nadeuhej strane chapem ze je to jedna z jeho poslednych sanci zasadnut na tron, tym padom podla mna aj nazncil ze antuka bude tento rok opat vynechana. Uvidime, snad nenarazi opat na Onskoya :( :D
Reagovat
Fandina
:-))
Nic proti tobě, ale říkat o někom, kdo je na druhém místě v žebříčku, že má poslední šanci vystoupat na ten první je úsměvné. Ať už se jedná o kohokoli.
Reagovat
Franky
Bavim sa v globale z hladiska veku...ne konkretne v tyzdnoch do konca sezony...
Reagovat
Fandina
Ani z hlediska veku to není na místě :-)).
Reagovat
annah
Já myslím, že má Franky pravdu. Nedá se počítat, že znovu uspěje na IW a v Miami, a obhajuje tam spoustu bodů. A jak se Rafa pustí do antuky, tak to bude úprk. Těžko ho pak Roger bude s body dohánět.
Reagovat
Fandina
To ano, ale kdo má blíž k jedničce na žebříčku, než ten kdo je dvojkou. Samozřejmě to chce obhajoby, ale to se týká všech.
Psala jsem to obecně, ne v pohledu na Rogera. Vždycky má k jedničce nejblíž ten, kdo je dvojkou.
Reagovat
Fandina
Ale co se týká Rogera, tak samozřejmě, že teď má k jedničce hodně blízko. Rozdíl je minimální. Takže se uvidí, jak to nakonec dopadne a stejně tak pak v IW a M. Jestli se mu bude dařit jako vloni, tak není čeho se bát.
Reagovat
Fandina
A antuka je samozřejmě Rafy :-)).
Reagovat
Franky
tak bavime sa na urovni alebo ako deti?! pisat ze najblizsie k jednotke ma dvojka...no jesis to si tu vniesla revolucne svetlo do debaty!! si tak tupa alebo sa len hras? chce to aj trosku prehlad ked tu chce prispievat nelen 2na3 tu pisat
Reagovat
Fandina
Nerozčiluj se, škodí to zdraví.
Reagovat
Kojinho
+1 :)
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
Ondra979
no nepredbihal bych. Musi se dat hlavne Rafa do kupy, a necekam, ze by obhajil uplne vse z lonska. Ted uz bude hrat vek proti nemu a nejpozdeji pristi sezonu by se to mohlo ukazat i na hline.
Reagovat
Jam
S body ho právě může Roger nahánět i na antuce a to i kdyby ji celou vynechal. Nic neobhajuje a Rafa obhajuje téměř vše, co se dá na antuce získat.
Reagovat
Franky
ale predtym je sunshine double a tam ma Roger slusnu porciu na obhajobu...aspon jeden by mal vyhrat inak musi ist na antuku...
Reagovat
Ondra979
snad ne, asi tam ale jede kvuli te sanci, ktera se nemusi opakovat, obhajit wimledon neni rozhodne automaticke ani pro Rogera a on to vi. No myslim ale, ze pak asi skipne Miami, hlavne at mu drzi zdravi
Reagovat
panzer.dragon
Roger Federer
?Ověřený účet @rogerfederer
33 min.před 33 minutami

Thank you Australia for the support, the passion and all the epic memories. Can't wait until next year. #RF20 #ausopen #Norman #readyforsomerest
Reagovat
Pe3k
Lol on během závěrečné děkovné řeči jen v záplavě emocí zapomněl říct see you next year a lidi už vymýšlejí konspirační teorie...pokud zdraví vydrží, tak bude hrát do 40 nebo alespoň do 2020 a i tak ho fans nepustí...
Reagovat
panzer.dragon
jasně, ale tak nevadí mi si přešíst to "next year" :-)
Reagovat
a.magerova
Roger na toto odpovídal v pozápasovém studiu Barbaře a Matsovi, že se snažil ukočírovat emoce a už to prostě nestihl říct, takže u nás panika nebyla... ;-)
Reagovat
panzer.dragon
US Open Tennis
?Ověřený účet @usopen
6 hod.před 6 hodinami
Odpověď uživateli @rogerfederer

"Next year" is music to our ears. ????
Reagovat
steve79
20 grandslamu je zazrak. Roger hraje od ledna 2017 uzasny tenis. Doufam, ze to jeste nekolik roku vydrzi! Je to buh.
Reagovat
Roger_Federer
http://tenis.laura.esports.cz/article/detail/5395--za-vsim-hledej-zenu-bez-mirciny-podpory-bych-uz-tenis-davno-nehral-rika-federer
Reagovat
Kozoroh
23. místo - Stan Smith
http://www.tennis.com/pro-game/2018/01/50-greatest-players-open-era-m-no-23-stan-smith/71816/

V dnešním ATP-díle se Steve Tignor věnuje Stanu Smithovi, vítězi USO 1971 a WCh 1972.
Reagovat
a.magerova
Uměla bych mu/nám zařídit naprosté soukromí.... ;-)
Reagovat
Padme
Ty nezklameš :D Nevím, jak by se to líbilo Mirce... ;)
Reagovat
a.magerova
A musela by TO vědět?!
Já taky bych doma ani muk... ;-)
Reagovat
Franky
co ked manzel chodi tiez na TP? :D
Reagovat
a.magerova
Nechodím na TP tajně, takže ví a kouknout může kdykoli, ale taky ví, že nejsem tak blbá, abych si ve virtuálu a ještě veřejně, sháněla chlapy.
Reagovat
blixa
Já myslím, že už je se vším smířen ... ;-) :D
Reagovat
Roger_Federer
Jakby se to libilo tvemu Mirkovi?
Reagovat
blixa
Co oko nevidí ... ;-)
Reagovat
a.magerova
Jéééžiš, PŠŠŠŠT a HOTOVO DVACET.... ;-)
Reagovat
blixa
Sim tě, prostě ví, že má doma krásnou a chytrou ženu a že holt nesmí být sobec ... :D :D
Reagovat
Franky
matko zem tebe to musi poriadne chybat :D uz tyzden tu naznacujes kazdemu nieco a teraz este platonicky snivas o tom zeby ta podviedol s Mirkou :D
Reagovat
Pe3k
Ona jen tak sní...
Reagovat
Franky
tak jej uz niekto prosimvas splnte sen! lebo to zacina byt uz celkom otravne :P
Reagovat
a.magerova
Tak tak... jsem pes, co ve virtuálu jen štěká a nekouše.... ;-)
Reagovat
Franky
To je klasika :) tato ikona tenisu je divacky pritazliva :) nemusi pritom ani pumpovat umele svaly a kricat vamos
Reagovat
Pe3k
Nadal a ty jeho oslavy...to je tak úroveň řeznického psa, podobně jako jeho zdejší fandové tady na tp.

Nejvíc k smíchu bylo, jak si Vamos brigade stěžovala na Čilicovy oslavy poté co zničil Nadala... přitom Nadal dělá to samé a celou kariéru. Skupina pokrytců a hlupáků, Vamos!
Reagovat
Franky
Vamos brigade :D :D :D
Reagovat
annah
Ono jsou oslavy a oslavy. Oslavovat, když regulerně vyhraju, je povolené. Ale skákat a jásat, když soupeř pro zranění vzdal, mi připadalo trochu divné. Marin se prostě neudržel, místo aby zachoval dekorum. Roger mu budiž příkladem - po skreči Čonga ani nešel na kurt poklepat vítězně na raketu a pozdravit diváky.
Reagovat
Marduch
Nesrovnatelné. Pro Marina byl postup do finále grandslamového turnaje přes namlsaného Nadala o poznání speciálnější událostí ve srovnání se situací Federera.
Reagovat
Marduch
mimochodem, kde tam Cilic skákal a jásal? Krom toho vypuštění adrenalinu směrem ke svýmu týmu po ctyrsetovem dramatu ještě decentně poděkoval divákům a šmitec.. Jestli ty to s tím zbožšťováním RF už trošku nepřeháníš.
Reagovat
Nola
vaz slova, aby si nebol so mnou na hate zozname...
Reagovat
smazaný uživatel
Z Petříka tady zase tříská ego, jako za Rogerovy největší slávy. Nicméně ten to alespon předváděl na kurtu, a ne takové řitní půlky, kterými se tady prezentuješ.
Reagovat
Franky
klidek :) aj Rafa este daco raz uhaluzi :) mozno 250ku v kilimandzaru dakde ;)
Reagovat
Pe3k
LoL
Reagovat
kubiik
Řekl ten nejchytřejší :) Já třeba proti Čiličově oslavě nic nemám. Ať si každej proboha slaví jak chce. To musí být každej sluníčkář? Člověk aby se bál projevit emoce...hrozná doba. Podle mě se nestalo nic, co by nebylo fair play. Podali si ruce a čau. Každej, aby furt ze všeho dělal nějakou aféru.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist