Hradecká se veze na vítězné vlně. Záhlavové nepustila jediný servis

16. 2. 2011, 19:57
Aktuality 0
WTA MEMPHIS - Lucie Hradecká v amerických halách vyhrála už sedmé utkání v řadě. Po triumfu na turnaji ITF se jí daří i na prestižnějším podniku v Memphisu, kde po skalpu krajanky Sandry Záhlavové postoupil poprvé od loňského července do čtvrtfinále.
Lucie Hradecká

Lucie Hradecká minulý týden vyhrála turnaj ITF v Midlandu a formu i zvýšené sebevědomí si přivezla také do Memphisu. Nejprve smetla domácí Dittyovou a ukončila sedmiměsíční čekání na vítězný zápas na okruhu WTA, a dnes si zajistila dokonce postup do čtvrtfinále.

Pětadvacetiletá Češka v zápase druhého kola narazila na krajanku Sandru Záhlavovou a stejně jako v poslední dnech se mohla opírat o servis. Ten ji zachránil především v klíčových momentech: odvrátit dokázala všech sedm brejkbolů a za 95 minut se mohla radovat z výhry 6-4 6-3.

V prvním čtvrtfinále od loňského června, kdy na pražské antuce postoupila do semifinále, si zahraje s Ksenií Pěrvakovou. S Ruskou, jež včera deklasovala dvakrát 6-1 Voráčovou, se Hradecká utkala již dvakrát. Naposledy právě před týdnem v Midlandu a stejně jako před dvěma lety ji porazila bez ztráty setu.

- WTA INTERNATIONAL MEMPHIS
(USA / Tennessee , tv. povrch / hala, 220.000 dolarů) -
středeční výsledky (16. 02. 2011)

Dvouhra - 2. kolo:
Hradecká (ČR) - Záhlavová (ČR) 6-4 6-3
Watsonová (Brit.) - Foretzová-Gaconová (Fr.) 6-2 5-7 6-4
Vandewegheová (USA) - Stevensonová (USA) 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist