Indian Wells bude letos bez světových jedniček. Do Kalifornie nedorazí ani Djokovič

29. 9. 2021, 22:52
Aktuality 18
Světová jednička Novak Djokovič se nezúčastní turnaje Masters 1000 v Indian Wells, jenž po odložení ze svého tradičního březnového termínu začíná příští týden.
Profily hráčů
Novak Djokovič (© AFP)

"Je mi líto, že neuvidím své fanoušky v Indian Wells a nezahraju si v poušti, na svém oblíbeném místě. Doufám, že se uvidíme příští rok," uvedl bez bližších podrobností 34letý Srb, jenž začátkem měsíce po finálové porážce na US Open s Rusem Daniilem Medveděvem přišel o šanci získat kalendářní Grandslam.

Pětinásobný šampion je Po Rogeru Federerovi, Rafaelu Nadalovi, Stanu Wawrinkovi a Dominicu Thiemovi dalším bývalým grandslamovým šampionem, který se letos v kalifornském Indian Wells nepředstaví. Z ženského turnaje se už dříve odhlásily světová jednička Ashleigh Bartyová, Naomi Ósakaová či Serena Williamsová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
Pe3k
Můra prý znovu můžu porážet ty nejlepší a den na to dostane 2:0 od Ruuda...smile
Reagovat
sojka1
tak klukovi je dvaadvacet a je svetovou desitkou... a videl jsi Andyho behat a videl jsi, co zahraje? Ja uplne zasnu, ze dospeli lide, kteri sleduji tenis a umi psat, jsou presto nevidomi a tu cestu, kterou Mura leti, proste nevidi, zvlastni, no.... jo a kdo by to byl rekl, ze ja tu budu jednou bojovat za Spinavou nohu, no pani... a jak me stvala jeho mati... :-)))
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Casper si udržuje svůj vyšší standard. Na ty nejlepší zatím bohužel nemá hlavu. Múra se nemá za co stydět. Zápas jsem neviděl, ale výsledek naznačuje vyrovnaný zápas.
Reagovat
Pe3k
Ty jsi zase slepá z ohledem k tomu, co letos dokázal Karatsev (12. v race) a velebíš Můru (tvoje věc) 112 v race...
Reagovat
sojka1
my se ovsem nebavime o velebeni, ale o srazeni... :-)
Reagovat
Pe3k
A já jsem ho srazil jak? Tak, že jsem napsal pravdu?
Reagovat
sojka1
nene, ty sis kopl do syra. Znovu... ;-) Ale mas pravdu, prohral....
Reagovat
com
Djokobitch jeste nerozdejchal porazku od Medvidka smilesmile
Reagovat
Kuzzie
https://www.google.cz/amp/s/www.tennismajors.com/atp/chardy-puts-his-season-on-hold-due-to-covid-vaccine-complications-501156.html/amp?espv=1
Reagovat
Ereinion
jsem zvědavej, jestli se Djokovič po tomhle nechá očkovat...musí to být celkem dilema, buď risknout vakcínu, anebo mít jako neočkovanej v Austrálii hodně ztížený podmínky...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
ATP ho suspenduje a bude mít po dilematu.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
hanz bude za tuhle zprávu štěstím bez sebesmile
Já se ho teda v tomhle výjimečně zastal s tím, že bych u tenistů/ek nějaký problém po vakcíně rozhodně nevylučoval. Jak uvádí Jeremy, lidí s určitými vedlejšími účinky není tak málo a každému přetrvávají jinak dlouho...
Reagovat
Pe3k
Novak se už nezajímá o ranking a tím myslím rekordní počet týdnů a ani let (kde musí udržet letos pozici 1 aby překonal Samprase). Kdyby Novak hrál tuhle podzimní parodii na IW, tak by měl téměř jistou jedničku na konci roku. On bude raději odpočívat, aby zvýšil šance na AO (wtf kde může získat historický rekord, nebo Masters 1000 dtto je pro něj jen side quest.
Reagovat
Marduch
Je po USO zklamanej, raketa někde ve sklepě, si myslim. Mohl mít odpracováno a v klídku zabalit, takhle se zase bude vyhrabávat zpátky a Fedal vesmír se ho ani tentokrát nezbaví :D
Reagovat
turista
No je škoda, že nehraje. Už ho ani ty tisícovky bohužel příliš nemotivují i když by měly aby se nemusel dělit s Nadalem o 1. místo v jejich celkovém počtu. Ale on ví, že Golden Masters už nikdo z jeho konkurentů stejně nezíská. Léta běží. Fedal vesmír se Novaka nezbaví nikdy. To dřív zanikne sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutočne si zlepšil angličtinu. Palec hore rybár.
Reagovat
paddy
Kdy se na krátké schůzce shodli, že na podzim odloženého IW se nemá smysl účastnit smile smile smile

https://www.youtube.com/watch?v=6QKenejDKds
Reagovat
Mantra
to video nemá chybu smilesmilesmile ukládám si
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist