Isner se oženil. Po šesti letech známosti si vzal zakladatelku šperkovnictví

3. 12. 2017, 11:18
Aktuality 9
Sedmnáctý hráč světa John Isner rozšířil klub ženatých tenistů. Dvaatřicetiletý Američan si v pátek vzal majitelku klenotnictví Madison McKinleyovou. Mezi svatebčany byli také američtí tenisté a přátelé novomanželů Sam Querrey a Steve Johnson.
Profily hráčů
John Isner a s manželkou Madison

John Isner a Madison McKinleyová, která loni v lednu otevřela vlastní obchod se šperky v Dallasu, tvoří pár od roku 2011. Letos v červnu se zasnoubili a v pátek 1. prosince si v Palmetto Bluff v Jižní Karolíně řekli 'Ano'.

Místo i termín svatby se páru podařilo utajit. Konala se v rodinném kruhu, mezi hosty však byli také tenisté Sam Querrey a Steve Johnson.

Bývalý devátý hráč světa Isner letos získal dva tituly, když v červenci vyhrál během dvou týdnů dva domácí turnaje v Newportu a Atlantě. Do poslední chvíle měl šanci kvalifikovat se poprvé na Turnaj mistrů, na Masters 1000 v Paříži ale prohrál semifinále se Srbem Krajinovičem a potřebný titul nevybojoval.

Sezonu 2018 dvaatřicetiletý Isner zahájí na oblíbeném turnaji na Novém Zélandu v Aucklandu, kde v letech 2011 a 2014 triumfoval.

Los Angeles Cowboys #madaboutisner @samquerrey

Příspěvek sdílený Steve Johnson (@steviej345), Pro 1, 2017 v 2:57 PST

#madaboutisner @kendallmb

Příspěvek sdílený Steve Johnson (@steviej345), Pro 2, 2017 v 4:00 PST

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
spaniel
Zlatotepka...
Reagovat
Fandina
mírně OT
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/939337-mam-lendluv-syndrom-bal-se-nadal-na-zacatku-kariery.html
Reagovat
peggy
Hodne stesti a at Vam to vydrzi az do smrti.
Reagovat
annah
Novomanželům to na rozdíl od těch šperků sluší, i přes ten extrémní výškový rozdíl. Isner je báječný chlapík, pro mě druhý nejsympatičtější hráč na okruhu - hned za Fedexem. Tak hodně štěstí!
Reagovat
Krisboy
Tak tak, já sice moc nemusím jeho tenis, ale sympaťák to je, vo tom žádná :)
Reagovat
turista
John Isner je sympaťák. Tak všechno nejlepší.
Reagovat
horska.kraslice
Hmm, Steve se jeví jako docela šprček.
Reagovat
blixa
Jóóó, to se tak někdo umí oženit ! Hezká a ještě bohatá ! :D Jo a když už skloňujeme, tak prosím "se šperky", "se šperkami" fakt nevím, co je to za vzor ;-)
Reagovat
a.magerova
No... nechala bych se šperkami bo to co nabízí na netu, si já jako obchod se šperky fakt nepředstavuju... čili ušetřils, nemusíš mi nic objednávat.... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist