Jednička Gasquet si zahraje čtvrtfinále

11. 9. 2008, 22:36
Aktuality 0
ATP BUKUREŠŤ - Nejvýše nasazený Francouz Richard Gasquet postoupil do čtvrtfinále tenisového turnaje v Bukurešti a o postup mezi nejlepší čtyři se utká s Rusem Gabašvilim. Uspěl i vítěz z roku 2004 Acasuso, kterého však potrápil krajan Vassallo-Arguello.
Richard Gasquet

Richard Gasquet si postup do čtvrtfinále zajistil po snadné výhře nad domácím Victorem Crivoiem. Dvanáctý hráč světa, jenž letos pouze jednou hrál v semifinále, dnes porazil držitele divoké karty za 65 minut 6-3 6-2 a jeho příštím soupeřem bude Rus Tejmuraz Gabašvili. Ten dnes smetl dalšího Rumuna Cruciata.

Více práce měl s postupem vítěz turnaje z roku 2004 Argentinec José Acasuso, jenž zdolal i potřetí v kariéře krajana Martina Vassalla-Arguella za dvě hodiny 6-4 7-5. V prvním setu osmý nasazený Acasuso prohrával 1-4 a v druhém 0-3, ale nepříznivý vývoj vždy otočil.

Do čtvrtfinále prošel i Španěl Ivan Navarro, jehož soupeř Němec Denis Gremelmayr zápas kvůli zranění kotníku skrečoval.

ATP BUKUREŠŤ (Rumunsko, antuka) - čtvrteční výsledky :

Dvouhra - 2. kolo:
Gasquet (1-Fr.) - Crivoi (Rum.) 6-3 6-2
Acasuso (8-Arg.) - Vassallo-Arguello (Arg.) 6-4 7-5
Navarro (Šp.) - Gremelmayr (Něm.) 6-3 1-0 skreč G.
Gabašvili (Rus.) - Cruciat (Rum.) 6-1 6-2

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist