Jistá semifinalistka Plíšková uhrála s Ostapenkovou jen čtyři gamy. Jako druhá postupuje Williamsová

26. 10. 2017, 11:19
Aktuality 92
TURNAJ MISTRYŇ - Karolína Plíšková si stoprocentní bilanci na letošním Turnaji mistryň v Singapuru neudržela. Česká jednička, která si po předchozích dvou vítězstvích zajistila prvenství v Bílé skupině, v posledním zápase skupinové fáze jasně nestačila na Jelenu Ostapenkovou. Druhé postupové místo vybojovala Venus Williamsová, jež ve dvou těsných setech přehrála Garbiñe Muguruzaovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková do sobotního semifinále s třemi výhrami na kontě nenastoupí. Česká jednička v posledním utkání v rámci Bílé skupiny dostala výprask 3-6 1-6 od Jeleny Ostapenkové, která se tak se svou premiérou na Turnaji mistryň rozloučila vítězstvím.

Plíšková hned ve druhém gamu nevyužila tři brejkboly a od té doby byla lepší hráčkou na kurtu Ostapenková. Lotyška sice první brejk, který jí Plíšková darovala dvojchybou, potvrdit nedokázala, nicméně i nadále byla mnohem aktivnější a po vyhrané dramatické sedmé hře slavila další brejk. Výhodu tentokrát potvrdila, české jedničce v devátém gamu sebrala servis potřetí a ujala se vedení 1-0 na sety.

Dvacetiletá Lotyška diktovala tempo hry i nadále, Plíšková si s razantní hrou Ostapenkové absolutně nevěděla rady a pokračovala v nevýrazném výkonu na podání i na returnu. Výsledkem byl jediný uhraný game a první porážka s vítězkou letošního French Open.

Už před startem zápasu bylo jasné, že Plíšková má jisté prvenství v Bílé skupině, zatímco Ostapenková se nehledě na výsledek s akcí pro osm nejlepších tenistek sezony rozloučí.

"Prohrála jsem tady první dva zápasy, ale jsem tu poprvé a jsem ráda, že jsem mezi osmi nejlepšími tenistkami světa. Dnes jsem si připsala výhru a to je pro mě nejlepší možný konec letošní sezony," řekla v pozápasovém rozhovoru na kurtu Ostapenková. "Dnes jsem neměla co ztratit. Věděla jsem, že letos hraju naposledy. Možná proto se mi tak dařilo," dodala Lotyška, jež v zápase nastřílela 25 vítězných míčů.

Plíšková si svůj debut na Turnaji mistryň odbyla loni, kdy s bilancí 1-2 skončila již ve skupině. Jelikož pořadí Červené skupiny určí až zítřejší souboje, může Plíšková v semifinále vyzvat kohokoli z kvarteta: Halepová, Svitolinová, Wozniacká a Garciaová. Dnes pětadvacetiletá rodačka z Loun přišla o šanci připsat si do žebříčku 125 bodů navíc, které mohou hrát roli v boji o tenisový trůn.

V nezvyklé situaci, kdy v zápase nešlo o setrvání v turnaji, se Plíšková nedokázala správně zkoncentrovat. "Bylo to hodně zvláštní, hrálo se mi dost blbě. Do toho ona hrála extrémně dobře tím, že neměla co ztratit," poznamenala po utkání.

Všechny zápasy Plíškové v Singapuru byly poměrně rychlé, takže jí průběh turnaje připadá až příliš rozvláčný. Myslí si ale, že den volna před semifinále jí může prospět. "Normálně si půjdu zahrát a připravím se na sobotu, kdy budu mít úplně jiné hráčky, než jsem měla teďka. To bylo všechno taková rychlá hra, teď ty výměny budou delší," řekla českým novinářům.

Plíšková po úvodním duelu s Williamsovou v dalších dvou utkáních příliš výměn nezažila. "Druhý zápas (s Muguruzaovou) byl hodně o chybách, takže se moc nehrálo, a teďka to taky byla taková střelba," poznamenala třetí hráčka světa.

Za rozhodnutého stavu ve skupině se dnes potýkala s tím, jak k utkání s vítězkou Roland Garros přistoupit. "Ani jsem neměla nějaký plán v hlavě, jak chci hrát. Bylo to takové napůl tréninkové, napůl zápasové. Samozřejmě vyhrát jsem chtěla, ale nepodařilo se mi tam vůbec dostat herně, ani tou hlavou," líčila.

Vedle tréninku bude v pátek také sledovat, jak se vyvine situace v Červené skupině. "Přání nemám. Kdo tam přijde, ten tam přijde, jsem připravená na každou," doplnila.

Dvě výhry v Červené skupině má zatím na kontě Dánka Wozniacká, která povolila jen dva gamy Ukrajince Svitolinové i Halepové. "Myslím si, že Wozniacká tady hraje velmi dobře. Ale to, že vyhrála oba zápasy takhle snadno, je pro mě přesto překvapení," komentovala Plíšková výkony někdejší světové jedničky z Dánska.

Statistiky zápasu

Z druhého místa do semifinále postupuje Venus Williamsová, která si i při své páté účasti na Turnaji mistryň zahraje minimálně semifinále. Sedmatřicetiletá Američanka v přímém souboji o postup mezi nejlepší kvarteto porazila 7-5 6-4 světovou dvojku Garbiñe Muguruzaovou a oplatila o třináct let mladší Španělce porážku z letošního wimbledonského finále.

Úvodní sada reprízy letošního wimbledonského finále byla do poslední chvíle vyrovnaná. Muguruzaová sice již v sedmém gamu slavila zisk premiérového brejku, nicméně Williamsová si ztracený servis okamžitě vzala zpět. Za stavu 5-6 15-30 udělala Španělka obrovskou chybu, když nedokázala umístit nalitý forhend do odkryté části dvorce, čímž Američance nabídla dva setboly. Ty ještě Muguruzaová zvládla zlikvidovat, na třetí hrozbu ale už odpověď nenašla.

Ve druhém setu měla dlouho navrch Španělka. Williamsová ale celkem třikrát dokázala skóre srovnat a koncovku znovu zvládla lépe. V deváté hře si suverénně udržela podání a v následujícím gamu po chybě Muguruzaové z forhendu využila druhý mečbol.

"Dnes jsem proti sobě měla skvělou hráčku, která prožila vynikající sezonu. Jsem moc ráda, že poslední bod zápasu patřil mně. Vůbec to nebyl lehký zápas. Musela jsem se soustředit na každý míč, jinak bych hodně rychle prohrávala," zhodnotila utkání Williamsová. "Ona hrála velmi dobře v důležitých okamžicích. Já jsem udělala pár chyb, které jsem udělat neměla," uvedla Muguruzaová.

Na Turnaji mistryň startuje Williamsová po dlouhých osmi letech. Svou premiéru si odbyla před neuvěřitelnými osmnácti lety. Ani při jedné ze svých čtyř účastí na závěrečné akci sezony neskončila ve skupině. Do semifinále se probojovala v letech 1999 a 2002 (ještě se nehrál systém skupin), v roce 2008 získala trofej pro vítězku a o rok později hrála finále.

Statistiky zápasu

V semifinále si Američanka zahraje buď s Caroline Wozniackou, nebo Caroline Garciaovou, Halepová ani Svitolinová již vyhrát Červenou skupinu nemohou. Naopak Plíšková může vyzvat kohokoli ze zmíněného kvarteta, jelikož bude čekat, kdo se umístí na druhé pozici. O pořadí rozhodnou zítřejší zápasy.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Singapur, tv. povrch (hala), 7,000.000 dolarů
čtvrteční výsledky (26. 10. 2017)
• Bílá skupina •
Ostapenková (7-Lot.) - Kar. Plíšková (3-ČR) 6-3 6-1
V. Williamsová (5-USA) - Muguruzaová (2-Šp.) 7-5 6-4
Konečné pořadí Bílé skupiny:
# JMÉNO Z V P S G B
1. Plíšková 3 2 1 4-2 28-20 2
2. Williamsová 3 2 1 4-3 37-38 2
3. Muguruzaová 3 1 2 2-4 25-32 1
4. Ostapenková 3 1 2 3-4 36-36 1
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

92
Přidat komentář
miros
Tak jsem viděl tu bídu s Ostapenkovou. No prostě, při tom pohybu na kurtu co má Pliskova, fakt nechápu, jak mohla být světová jednička, a vůbec, jak se mohla dostat na žebříčku takhle vysoko. Naprosto nevyrovnana hra, koordinace pohybů, no prostě strašný, nehledě na to, ze se na ten její styl fakt nedá koukat. Plouzi se po kurtu, no hrůza. A ty.její řeči, ze to bylo napůl tréninkové, ale chtěla vyhrát, no to jsem
přesně čekal. Prostě z její strany zase ty kecy, myslím, ze ji takhle rádi ten její seladón, no víte kterej.
Reagovat
EllNino
je fakt strašná ta Plíšková, že vyhrála Bílou skupinu a předtím vymetla s dvěma GS šampionkami, jak rychle člověk dokáže zapomenout :) a to je to doslova dní
Reagovat
blixa
Blboučkej hatter, co je celej šťastnej, že si může zanadávat ;-)
Reagovat
Frick
https://www.instagram.com/p/BaZKsAHFI58/
Reagovat
Fandina
Tak teprve teď vidím záznam zápasu Venus Mugu na O2 TV Tenis a i když je už asi nosit nebude, tak šatičky Mugu jsou pěkné. Venus jsem už viděla, ale Mugu šaty vidím teprve teď, předtím na nich něco měla s dlouhým rukávem.
Reagovat
EllNino
po operaci zad, dost možná byl zápas s Petrou na US Open jejím posledním zápasem kariery ...

Fricek se tu nedávno ptal a Schiavone, ta hraje ITF v Maconu, takže si myslím, že příští sezonu ještě dá ...

Roberta Vinci nevím nevím ...
Reagovat
sprchon
No jo, jsou to už veteránky... Jeleně bych přál, aby ještě chytla poslední dech. Ale pokud to má bejt trápení jako letos, tak ať na to raději dlabe.
Reagovat
Haitik
:-((
Reagovat
Frick
Vypadá to tak, že Baba Jaga to ještě dá :o). Možná do Říma/FO?
Reagovat
baggik
Škoda, toho závěru proti Williams, mohla tam Jelena v klidu být.
Reagovat
peek
Kája-Elina
W-W
Reagovat
bIbec
někteří zde dělají z Karolíny flákačku a zárověň z Ostapenko úplný nemehlo.. i bych řek, kdyby třeba té Aljoně o něco dneska šlo, tak to bude zřejmě vyrovnanější zápas, že by se na ni ty nervičky podepsaly. Takhle mohla hrát naprosto v klidu. Ona tahle hráčka dovede divy. Koneckonců to ona je GS šampionka.
Jinak věřím, že Karolína chtěla dneska vyhrát.. ale mezi chtít a chtít může být rozdíl, těžko říct. Tyhle zápasy (v rámci formátu toho TM) budou vždycky tak trošku "zvláštní", jak ta Karolína říká.
Reagovat
Fandina
Škoda, neviděla jsem to, ale podívám se na záznam, ale Ostapenko zřejmě hrála dobře a nepochybuji o tom, že Kája chtěla vyhrát, body potřebuje, o tom nepochybuji.
Reagovat
Torn
Aby ses z toho "nepochybování" nedostala do vlastních pochyb...:)
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Torn
Jak už jsem včera psal nebo kdy, tohle je tak trochu o tom ..chce se mi/nechce semi? Jako body a odměna dobrý, ale stejně mi to nijak nic negarantuje. Dle mého tam chybělo hlavně to odhodlání, každopádně nevím, co je za problém. Taková Cibule to vyhrála celé spíše omylem, i ten postup ze základní skupiny. Kája proti tomu prošla do SF v doslova suchém tričku.
Reagovat
sprchon
Jak nechce semi? V semi by byla tak jako tak. :)
Reagovat
Torn
tam má být nechce se mi (přečti si ten kontext znovu.)
Reagovat
sprchon
Nikdo nevyhraje zapas omylem. Nepis nesmysly. ;)
Reagovat
Torn
Jdi radši umejt záda Fandině. :D
Reagovat
sprchon
Rejpal jsem jen kvůli tý Dominice. Ke konci sezony měla fazonu jak hrom. Stejně jako předloni Aga. Je nesmysl nazývat to omylem. ;)
Reagovat
Fandina
takže si tam spojil dvě slova, stačí to napsat a ne radit někomu, aby si to znovu přečetl
Reagovat
Torn
Kontext je zcela jasný, nespojil jsem ta slova záměrně, když už někoho opravuju, přečtu si to znovu...A speciálně ty Fandino. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Někdo opravuje, jiný otravuje, Torne. Náhodou se ti povedlo kouzlo nechtěného (semi), jinak blbosti o Dominice. I kdyby vyhrála náhodou, tak ani náhodou to její vítězství na TM 2016 nesnižuje.
Tak nahoď zpátečku, třeba na hodně dlouho :-)
Reagovat
Torn
Tu výhru TM jí nikdo nebere, to pozor, narážim jen na to, že ona byla ještě v méně lichotivé siutaci, než je teď Karolína. Samozřejmě to vyhrála regulérně, ale teda to musí uznat každý, měla to v základní skupině dost nahnuté.
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Se suchým trikem souhlasím :-)
Na TM je podstatný víkend, a jestli se tam někdo dostane jednou výhrou den před tím víkendem, to už k TM patří.
Reagovat
Torn
Samozřejmě, každopádně tohle je spíš jen o tom, že Fandina se chytá zase trollení. Už tady dlouho netrollila :D
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže se nudíš. Trapný.
Ignor.
Reagovat
Torn
Nenudim, akorát tu nehodlám uctívat nějakou důchodkyni.
Reagovat
Fandina
Chudáčku maličký, je mi tě líto.
Reagovat
Torn
To nemusí :D
Reagovat
Fandina
Je, protože se nechováš jako normální člověk.
Reagovat
Fandina
Nevím, jestli jsi tak hloupý, nebo nerozumíš psanému textu. Ty jsi úplně mimo.
Reagovat
Torn
Trollerka zase v akci. :D
Reagovat
Fandina
Ano, jsem v akci, když čtu příspěvky hlupáků, jako tvoje, tak mi to nedá. Bohužel ty vůbec nechápeš, o čem je řeč.
Reagovat
Torn
Důchodci a internet. :D
Reagovat
Fandina
Včetně téhle tvojí trapné reakce.
Reagovat
Torn
Včetně tvé celé trapné osoby, Fandino. Jdi radši vymyslet, jak vykastruješ zbytek ATP svými praštěnými přezdívkami a lá pervezní babička a čau... :D
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák, nic jiného.
Reagovat
Torn
No, já radši nebudu psát, co seš ty...ještě by se ti vztek srolovaly ponožky. :D
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák.
Reagovat
Fandina
Četl jsi nedavno informaci WTA, že věkový průměr lidí, kteří sledují tenis je 55 let a v roce 2006 to bylo ještě víc, 63? Jestli ne, tak si na to vzpomeň, až budeš psát s despektem o důchodcích nebo internetu.
Reagovat
Torn
Ano, tuhle informaci jsem viděl, nicméně ty si přečti, jak fungují tyhle statistiky, ještě obzvlášť, když se uvádí průměr, což je snad nejvíce náchylná "proměnná" vůbec. Stejně tak bych ti doporučil si zjistit, od kdy se bere důchodový věk. Většina lidí v současnosti nechodí do důchodu v 55, stejně tak demograficky je člověk v 55 letech stále brán jako ekonomicky aktivní.
Reagovat
Fandina
Není to tak dávno, tak se v 55 letech do důchodu chodilo, obvzlášť ženy, které měly děti. A jestli se nepletu, tak před pár lety byl průměr sledování tenisu hluboce i do dnešního důchodového věku 63 let.
Sledovat tenis v důchodu, když už máš všechno uděláno, jen si užíváš života je normálnější, než u mladého člověka, který je v aktivním věku a má sám dost možností jiných, než pasivní fanouškovství. Jenže to ty při své hlouposti nechápeš.
Reagovat
Torn
Před pár lety je před pár let, ne teď. A co je dle tebe normální, je dost relevantní, Fandino. :D A teda sledování zápasů/utkání je u mladých zcela normální věc, obzvlášť když plno mladých sází nebo ten sport hraje aktivně. Nevidím nic špatného, když mám večer volno, že si místo seriálu pustím zápas. :D Tohle si vážně nevybrala, opět...:D
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že když někdo napíše průměrný věk 55 nebo 63 roků, že se jedná o mladé lidi? Ani náhodou. Jsi hloupý.
Reagovat
Torn
Já z tebe radši dojmy nemám, dobrou Fandino. :D
Reagovat
Fandina
Ubožáčku.
Reagovat
Jabadu
Myslím, že se dalo čekat, že to dnes Karolína nebude hrotit a koneckonců jenom by se zbytečně stresovala.
Přání pro semi:
"Vasquezová, udělej to správně!"
:-)
Reagovat
Nola
Penko to je prekvapko, nevidela som, ale ak si Karolina sla iba zatrenovat na zapas mala by vratit vstupne divakom, Penko ju mala na lopate uz na AO, iba jej odisla hlavicka, takze priznat kredit superke bez vyhovoriek by bolo namieste...
skoda toho nezvladnuteho zapasu s Venus, Penko sice skoncila posledna, ale ziadny debakel sa nekonal
Reagovat
Davor1
Muguruza neskutočne trápny a tragický výkon. Fakt smutné, že také hráčky dnes vyhrávajú GS a sú svetovými jednotkami, keď väčšinu roka hrajú doslova humus a v tých zápasoch vyzerajú ako by boli na vychádzke z psychiatrickej liečebne. Kde sú časy Henin, Clijsters, Davenport, Hingis a ďalších? To boli podľa mňa zlaté časy ženského tenisu, hra bola omnoho pestrejšia, boli konzistentnejšie a skutočné osobnosti. Dnes je tam jediná mamička Serena, ktorá nehraje, ostatné... no škoda slov...
Reagovat
aligo
přesně...
Reagovat
Nola
koho s tych dam by si rad videl na poste NO1? Garbine ma aspon GS titul, na konte ma dva, finalove zapasy zvlada, z mojho pohladu tam bola uplne zasluzene, ostatne damy sa tam nejak prepracovali, ktora vlastne z tohorocnych NO1 nepodala na turnaji aspon jeden trapny vykon?
Reagovat
tommr
Venus dneska příjemně překvapila a vybojovala si postup do semifinále. Po jejím úvodním debaklu s Karolínou to asi čekal málokdo ...
Muguruza naopak opět zklamala a končí už ve skupině na posledním místě. Zcela jasně se tak ukázalo že volba nejlepší hráčky sezóny ještě před začátkem TM je od WTA nebetyčná hloupost...
Reagovat
PetaM
Ále nekecej :D Na posledním místě ve skupině skončila Ostapenko :D
Reagovat
tommr
pokud se konečný pořadí ve skupině určuje podle vzájemných zápasů tak bude Muguruza sice třetí, ale to nic nemění na tom, že byla nejhorší hráčkou ve skupině, protože Ostapenková má lepší poměr setů i her ...
Reagovat
PetaM
No jo, chtěla zaútočit na světovou jedničku, tak taky tak dopadla :D :D
Reagovat
tommr
ony se vůbec ty hráčky co bojujou o post jedničky nějak předhánějí v tom, která z nich zahraje hůř ...
Reagovat
kada.tom
Venus je bohyně! Doslova! :-)
Paráda, jak jí první zápas nepoložil a dokázala vybojovat postup :-)

A zpráva, že Hingis končí kariéru je naprosto fantastická!!! Konečně bude tý otravný blbky konec.
Reagovat
tommr
Hingisku sice vůbec nemusím, ale její konec za dobrou zprávu rozhodně nepovažuju. Její absence bude pro prestiž deblů hodně citelná ...
Reagovat
kada.tom
prestiž debly budou mít i nadále, je tam hodně výrazných osobností
Reagovat
blixa
Já bych to nesváděl na hlavu. Prostě forma opět odchází do prdele. To je Kájin velký problém. Neudrží vysokou úroveň po delší dobu.
Reagovat
marekv
Ježiš proč by odcházela forma :-) prostě na takovýhle utkání musí být motivace, a ona už má v hlavě SF...
Reagovat
PetaM
Tak aby v té hlavě toho SF nebylo až moc ;)
Reagovat
Lunej..
Nechápu, proč se z toho dělá taková věda? Kdyby vypadla nebo tak, ale ona postupuje do SF a tady jí myjete zadek jako kdyby už jela domů. Co má říkat Mugu nebo Simona, ty taky předvedly parodii na tenis.
Reagovat
lars
Halep jeste muze vyhrat :
Reagovat
Lunej..
No kez by:)
Reagovat
blixa
MBSH !!!
Reagovat
tommr
nestraš ... :(
Reagovat
Frick
Nepřijde mi to dobré. Zpravidla bych vyšší šance v SF přisuzoval hráčkám, co si ho musely tvrdě vybojovat ve třetím zápase a tedy jsou "ve varu".

Navíc ty první dva zápasy byly opravdu velice rychlé, nebylo to tak, že by musela hrát tříhodinový maratony nebo hrát singl a debl. Zkrátka sil měla mít skutečně dost i na to, aby zvládla i tenhle zápas na 100%.

Ty body mohou chybět.
Reagovat
freeteepek
už jsem si myslel, že Karolína s trenérkou našly recept, jak zvýšit úspěšnost prvního podání. Dnes ovšem opět propad v tomto kritériu:-/
Reagovat
George_Renel
https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/929179-pliskova-po-vyprasku-bylo-to-napul-treninkove-nedostala-jsem-tam-hlavu.html#hp-sez
Reagovat
freeteepek
Největší problém Karolíny. Včera netrénovala, nechala si to na dnešek, ale bohužel to bylo vidět. Dřív, než se do zápasu dokázala dostat, byl konec:-/
Reagovat
Holahej
Plány Petry Kvitové:
Bude hrát finále extraligy. Začátkem roku se zúčastní turnajů v Brisbane a Sydney.
Pomůže v 1.kole Fed Cupu proti Švýcarsku a taky odehraje v dubnu domácí turnaj v Praze.
Petra Kvitová na titulce a v časopisu Cosmopolitan.
Reagovat
Torn
Hlavně at se preventivně celý prosinec zamkne doma, jinak si může dělat zase leda tak plány...
Reagovat
Stan_Borowitz
Ale pod dohledem. Hlavně ne sama a s nožem...
Reagovat
smazaný uživatel
Další konspirátor?
Reagovat
kada.tom
To mě vůbec nepřekvapuje, že to Karol vypustila. O nic jí nešlo. Ale tak pro Jelenu dobrý body :-)
Reagovat
Holahej
Závěrečný čtvrteční duel Bílé skupiny proti Lotyšce Jeleně Ostapenkové rozhodně nehodlá vypustit. "Bylo by hezké vyhrát všechny tři zápasy ve skupině. A taky tam půjde o hodně bodů i peněz," řekla česká tenistka.

Kdo ví, třeba bude výhra nad Ostapenkovou dalším krůčkem k postu světové jedničky, který je pro Plíškovou těsně před koncem sezony stále ve hře.
Reagovat
freeteepek
Ona to úplně nevypustila. Má s tím problém. Trenérku si zavolala, nechala si poradit. Nechtěla prohrát. Jen tu hlavu tam prostě nedostala...
Reagovat
smazaný uživatel
bylo moc mentolky.
Reagovat
drabona
Přesně situace kdy se sebevědomí vytrácí, nepovedené začátky obou setů a výsledek je nasnadě. U Karolíny běžná věc. Není dobré od sebe očekávat nejvíce, pak to většinou člověka začne strašit a dopadá to všelijak.
Reagovat
tommr
dneska byla vyloženě trapná a od stavu 3:3 v prvním setu na kurtu působila jen jako statistka. Na začátku zápasu měla přitom velkou šanci na to aby šla jako první do brejku podobně jako v předchozích zápasech. Tentokrát jí ale lehkovážně promarnila, soupeřka se chytla a pak už si s ní Karolína absolutně nevěděla rady. V závěru zápasu se pak už ani moc nesnažila s tím něco udělat ... :(
Nevím co si od takovýho výkonu Karolína slibovala, ale myslím si, že se jí to v semifinále zle vymstí. Soupeřka - at už to bude kdokoli - proti ní bude nastupovat s vědomím, že se nemusí ničeho bát. A to je v zápasech vyrovnaných soupeřek často rozhodující ...
Dnešní porážka znamená taky krok zpět v boji o post světový jedničky. Karolíně dokonce hrozí, že příjde i o pozici trojky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Hrůza!
Tragédie!
Semifinále :-)
Reagovat
Lunej..
:D:D
Reagovat
d@ve
To si ještě po SF povíme! :D
Reagovat
d@ve
Ale tak co, něco si už vydělala, dostala se do SF. Myslím, že i tak má splněno. :)
I když.. možná měla i jiné cíle..
Reagovat
Lunej..
Ona uz dohrala ci co?:)
Reagovat
d@ve
No dneska určitě.. :D
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim kterej blbec nebo krava vymysleli aby to s tou Ostapenko vypustila !!!!!! Chtelo to vyhrat vsechno a 1500 bodu. Ted je to ve vzduchu a asi tim pomohla pritrouble Halep udrzet No I. Prestava mne bavit Karol Pliskova s celym svym podivnym pseudo tymem vcetne potomka Hrdlicky a Borhy. Chudak dite.
Ta dnesni pseudo takticka prohra bude mrzet spis jeji priznivce. Ji asi ne, ona bude nakonec preci jenom asi blboucka. Tenisportal sbohem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist