Kar. Plíšková je poprvé ve třetím kole Wimbledonu, pokračuje i Šafářová

4. 7. 2018, 15:24
Aktuality 161
WIMBLEDON ŽENY - Karolína Plíšková zlomila své wimbledonské prokletí. Světová osmička v souboji bývalých světových jedniček přehrála Viktorii Azarenkovou a v All England Clubu poprvé v kariéře postoupila do třetího kola. V něm je také Lucie Šafářová, jež si poradila s bývalou finalistkou Agnieszkou Radwaňskou. O postup dnes zabojují ještě Barbora Strýcová a Kateřina Siniaková.

Karolína Plíšková neměla vydařenou generálku na nejslavnější turnaj světa. V Birminghamu se loučila už v prvním kole a v Eastbourne po porážce ve čtvrtfinále neobhájila loňský titul. Ve Wimbledonu ovšem i přes nepovedenou přípravu konečně zlomila sérii nezdarů.

Šestadvacetiletá Češka v All England Clubu v posledních pěti ročnících skončila vždy ve druhém kole, ale dnes své wimbledonské prokletí zlomila, když po výhře nad domácí Dartovou v souboji bývalých světových jedniček porazila 6-3 6-3 Viktorii Azarenkovou. S Běloruskou si letos poradila už podruhé a srovnala vzájemnou bilanci.

Plíšková si dnes výborně pomáhala svou největší zbraní - servisem. Světová osmička trefila 74% prvních podání, v celém utkání nečelila jedinému brejkbolu a na returnu využila 3 ze 7 brejkbolů.

Rodačka z Loun dnes výborně zvládala klíčové momenty. V úvodní sadě proměnila v pořadí pátý brejkbol a náskok brejku si uhájila až do konce setu. Ve druhém dějství byl zápas až do stavu 3-3 vyrovnaný, ovšem poté už na centrálním dvorci dominovala Plíšková.

"Myslím, že jsem hrála velmi dobře. Byla jsem hodně silná na servisu. Ona hrála tradičně dobře odzadu. Jsem šťastná, protože jsem tady poprvé ve třetím kole. Mám za sebou dvě těžká utkání a cítím se skvěle," řekla Plíšková v televizním rozhovoru.

"Vždycky jsem věřila, že tady můžu něco uhrát. Nevím, jestli třetí nebo čtvrté kolo, ale vždycky tady budu mít šanci," věří svěřenkyně kouče Tomáše Krupy.

Mezi novináři později hodnotila, že perfektní výkon ještě nepředvedla. "Ale blížil se tomu. Pořád můžu o něco lépe podávat, mít vyšší úspěšnost a více es. Když ale někdy nemusíte tolik tlačit, tak nepodáváte na nejvyšší úrovni. I tak to ale byl letos jeden z lepších výkonů na trávě proti opravdu těžké protivnici," řekla Plíšková.

Plíškovou nečeká ani v dalším kole jednoduchá soupeřka. Nasazená sedmička se po šesti letech střetne s Mihaelou Buzarnescuovou. Rumunka je teď úplně jinou hráčkou než v roce 2012. Životní sezonu potvrzuje také při svém debutu ve Wimbledonu, kde vyřadila ve formě hrající Sabalenkovou a dnes smetla 6-0 6-3 domácí Katie Swanovou.

Šafářová vyřadila Radwaňskou
Přes silnou, nicméně oblíbenou soupeřku se dostala Lucie Šafářová. Jednatřicetiletá Češka se po sedmi letech utkala s finalistkou z roku 2012 Polkou Agnieszkou Radwaňskou a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila na 5-1.

První střetnutí na trávě Šafářová rozhodla povedenou fází na přelomu prvního a druhého setu. V úvodním dějství za stavu 4-5 čelila dvěma setbolům, ale odvrátila je a od té chvíle soupeřku zmrazila ziskem sedmi gamů v řadě.

Za stavu 5-2 sice poprvé přišla o servis, ale na druhý pokus už utkání dopodávala, byť v poslední hře musela zlikidovat celkem sedm brejkbolů. Game dlouhý skoro čtvrt hodiny nakonec ukončila svým celkově devátým esem.

"Jsem strašně ráda, že jsem to zvládla, protože zápas by se od stavu pět pět mohl vyvíjet úplně jinak. Ona cítila šanci, já byla pod tlakem, abych to dohrála. Jsem ráda, že jsem udržela hlavu a dobře zaservírovala," řekla Šafářová. Finalistku Wimbledonu z roku 2012 Radwaňskou porazila popáté ze šesti vzájemných zápasů. "Pozitivní bilance dodá sebevědomí, ale Agnieszka zadarmo nic nedá. Musela jsem si všechno uhrát," řekla brněnská rodačka.

Šafářová, jež si v prvním kole poradila rovněž ve dvou setech s Ukrajinkou Bondarenkovou, vyhrála dva zápasy po sobě teprve potřetí v sezoně. Víc jak dva duely na jednom turnaji vyhrála naposledy před 10 měsíci v Québecu.

Makarovová vyřadila Wozniackou
O čtvrté wimbledonské osmifinále za posledních pět let si semifinalistka z roku 2014 Šafářová zahraje proti další soupeřce, se kterou vede ve vzájemné bilanci 4-1. Utká se s Ruskou Jekatěrinou Makarovové, kterou před čtyřmi lety v Londýně smetla ve čtvrtfinále. "Na trávě hraje ráda a určitě bude na tomhle povrchu nepříjemná," řekla Šafářová.

Třicetiletá Makarovová dnes nečekaně vyřadila světovou dvojku Caroline Wozniackou. Dánku porazila poprvé loni ve druhém kole US Open až v osmém vzájemném střetnutí a nyní ji zastavila ve stejné fázi turnaje i ve Wimbledonu. Ruska zvítězila 6-4 1-6 7-5, přestože ve třetím setu přišla o vedení 5-1 a v devátém gamu nevyužila čtyři mečboly.

Wozniacká je po třech dnech už pátou vyřazenou hráčkou Top 10 a přišla o šanci vrátit se na post světové jedničky. Tou zůstane i po Wimbledonu Rumunka Simona Halepová.

O postup do třetího kola dnes budou bojovat ještě dvě české tenistky. Barbora Strýcová se utká s Ukrajinkou Curenkovou a Kateřina Siniaková změří síly s divokou kartou Ons Jabeurovou z Tuniska.

Venus Williamsová musela ve Wimbledonu i ve druhém kole otáčet nepříznivý stav. Pětinásobná šampionka a loňská finalistka zdolala 4-6 6-0 6-1 rumunskou kvalifikantku Alexandru Dulgheruovou. V souboji o osmifinále narazí na Bertensovou, nebo Blinkovovou.

• WIMBLEDON 2018 •
Londýn / Velká Británie, tráva, 34.000.000 liber
středeční výsledky (04. 07. 2018)
• Dvouhra žen - 2. kolo •
Kar. Plíšková (8-ČR) - Azarenková (Běl.) 6-3 6-3
Šafářová (ČR) - A. Radwaňská (32-Pol.) 7-5 6-4
Makarovová (Rus.) - Wozniacká (2-Dán.) 6-4 1-6 7-5
V. Williamsová (9-USA) - Dulgheruová (Rum.) 4-6 6-0 6-1
Keysová (10-USA) - Kumkhumová (Thaj.) 6-4 6-3
Bertensová (20-Niz.) - Blinkovová (Rus.) 6-4 6-0
S. Williamsová (25-USA) - Tomovová (Bulh.) 6:1, 6:4
Buzarnescuová (29-Rum.) - Swanová (Brit.) 6-0 6-3
Rodinová (Rus.) - Cirsteaová (Rum.) 1-6 6-3 6-3
Vekičová (Chorv.) - Petersonová (Švéd.) 7-5 6-4
Wickmayerová (Belg.) - Petkovicová (Něm.) 6-4 6-3
Giorgiová (It.) - Brengleová (USA) 6-4 6-4
• Čtyřhra žen - 1. kolo •
Hradecká/Su-Wei Hsieh (14-ČR/Tchaj-wan) - Boulterová/Swanová (Brit.) 6-3 6-2
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

161
Přidat komentář
Madrileno
Karolina je nesympaticka kráva, vzhledem k jejím kecum na Wimbledon ji přeju rychlý konec. Safinka přeju jen to nej.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo!
Reagovat
letityfanousek
"Wimbledon pokračuje i dnes s několika napínavými zápasy!
K. Plíšková střetne soupeřku z Bulharska V. Azarenkovou a zkusí poprvé postoupit do třetího kola. "

spadl jsem ze židle
Reagovat
jirkaS
:-D
lidi od fochu
Reagovat
smazaný uživatel
Kvido brejkuje:)
Reagovat
kada.tom
od poařadatelů pěknej hnus, určitě dobře věděli, že ještě bude pršet a stejně je tam oba drželi a přinutili hrát dvě hry ... a zvlášť Marin tedy nadšený určitě není
Reagovat
smazaný uživatel
a radeji to prerusili, proste se Kvida lekli vsichni...moc se rozehral...:D)
Reagovat
Nola
to je neuveritelne, co organizatori zase predviedli, vyhnat hracov na dve hry, ked je kurt mokry, to sa len tak nevidi, na ostatnych kurtoch sa nehralo, asi tam bola vacsia vlhkost :D - su vzdialene na mile..... palec dole tym anglanom, a to mi je celkom jedno, ze ma Pella brejk
Reagovat
smazaný uživatel
tobe mozna ano, ale neee mne:D)
ale je videt, Kvido je zvykly na ledacos... proste, to tak neresil jak Marin...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvido si s Marinem pinkaji:)))
super...rozpinkavat se budou dele nez bude trvat cely zapas:D)
Takovy live trening ...
Reagovat
kada.tom
no pořád tam ošahávaj trávu a nikdo moc neví jestli a jak dlouho se bude hrát, hráčům se do toho moc nechce, co tak koukám
Reagovat
kada.tom
už zas prší, takže to vypadá, že dneska krom Jedničky asi dohráno, Marinovi zatáhnou střechu a pro dnešek šlůs
Reagovat
Nola
asi som mimo, ale tam je strecha?
Reagovat
tommr
bude - ale až od příštího roku ...
Reagovat
Nola
ved prave.... som myslela, ze kada.tom vie nieco viac, ako my ostatni......
Reagovat
kada.tom
jo bude až příští rok, já to napsal zmatečně ... jsem tím myslel, že Marinův zápas přesunou na Centr, kde by to mohl pod střechou dohrát
Reagovat
smazaný uživatel
no a prosim KiKina vyhrala:)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak ta strecha ve Wimblu, to je celkem prusvih...ono ted vlastne probiha pararelne jiny turnaj...indoor strajk grass.
Jako v USA, nebo Australii na tech gigantech, se to tolik asi neprojevi, ale v tom Londyne,,,to uz je i pomalu jiny sport:)
...s tou letosni travou by to mohlo byt pod strechou vsechno...
Reagovat
smazaný uživatel
az do konce turnaje.
Reagovat
EllNino
ale oni nezatáhli ne ? čekali, až přestane
Reagovat
smazaný uživatel
jj uz jsem si vsiml:)))
ale tak zatahnout by mohli na zapas DelPo Nadal, pokud k tomu dojde vuuubec...myslim Juana, jestli prejde prez Lopeze.
Reagovat
smazaný uživatel
uz to Marin chce zavrit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobry, dostal returnovy winner od Marina jak z partesu, tak zkusil jestraba, jestli nahodou ten jeho serv nesel do autu, a taky ze jo :D)
Radost z vlastniho autu a zahravani druheho servu...majstyrstyk,,,
no jinak uz svoje uhral,,,4 gemy ma...na vic to nebude...v tom jeho stavu.
Reagovat
smazaný uživatel
no prosim 5 gemu:)
jedeme nadplan.
Reagovat
smazaný uživatel
6 gemu, to uz je pomalu prekvapeni:)
Reagovat
svetova.dvojka
Kája je ve 3.kole Wimbledonu ? Tak to přepište dějiny...
Reagovat
tommr
ledaže by jednu z nich ještě přesunuli na centr pod střechu ...
Reagovat
kada.tom
plachty už jsou dole, za chvíli se začne hrát :-)
Reagovat
tommr
už je ale příliš pozdě na to, aby se ještě začínaly nový zápasy ...
Reagovat
slacker
meli by dostasvat odskodne za dlouhe cekani a handicap pro pripadne dalsi kolo
Reagovat
misa
V programu už jsou jejich zápasy "cancelled". Takže zítra.
Reagovat
tommr
svým způsobem je to možná dobře, protože aspoň budeme mít někoho z našich na koukání i zítra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
skvele, zaclo prset 1111 ma sanci se nejak dostat z toho pekla...
...jako nejlepe aby nastoupil az zitra:D)
Reagovat
smazaný uživatel
jesteze to je Anglie, tohle nemuselo dobre dopadnout.
Reagovat
smazaný uživatel
jedine komu ten dest nepomuze je Kvido,
1111 nepromeneny MB a byt v tezkych problemech v patem...uf...
zase takovy Muller se konecne dostal do hry, a pauza...takze ten asi dest uplne neprivita, to samy Standa, kdyz uz se do toho konecne dostal...
zato mladej Tsici, ma o cem premyslet behem destove pauzy...:)
Reagovat
smazaný uživatel
nebo ta slajsova princezna Maria, ta tu prestavku rozhodne oceni:)
Ovsem KiKina, tam je to asi jedno, prestavka, neprestavka, tezko rict co na tom kurtu v jakekoliv chvilce vyvede...nema asi vliv nic:)
Reagovat
svetova.dvojka
Podívejte se na romského kuchaře z Maďarska, ten je ale vykrmený...

https://www.youtube.com/watch?v=sObkczyK-VA
Reagovat
blixa
Vaří tak blbě, že všechno co uvaří musí sežrat sám ;-)
Reagovat
Frick
cigáňoš ...tomu jedinýmu jsem rozuměl
Reagovat
svetova.dvojka
já ještě rozuměl mangalica, to je druh prasete myslím, právě chovaný hodně v Maďarsku...
Reagovat
Frick
To asi mluvili o tom kuchaři
Reagovat
EllNino
Jinak zápas Maria - Mladenovic je na centru :) Nevíte, čím si to zasloužily?
Reagovat
kada.tom
na CC bylo dohráno, tak tam přesunuli nějakej singl, no ...
Reagovat
Fandina
Jupííííííí Hráďa postupuje v deblu. S Hsieh jsou ve druhém kole. Nádhera. Tak jen tak dál!!!!!!!!!!!!!!§
Reagovat
bIbec
ten Bemamlas s tím 1111m to nějak natahujou.
Reagovat
EllNino
o Andersonovi se Seppim nemluvě, bůhví, kdy zas holky nastoupí :/
Reagovat
tommr
ženský jsou ve Wimbledonu neustále znevýhodnovaný a musí hrát většinu posledních zápasů při kterých už skoro není vidět ...
Reagovat
a.magerova
Paráda... středa a už mám 6 bab mimo kurty... :-/
Reagovat
Jabadu
Tebe si pošlu pro smrt. To se určitě vyplatí!
(pardon)
:-)
Reagovat
a.magerova
A tak... nazývejme TO milejším pojmem čili návrat domů... tady jsme jen na návštěvě... ;-)
Reagovat
Jabadu
Život je cesta od jednoho průseru k druhému a nakonec to stejně nikdo nepřežije.
:-)
Reagovat
com
jo kdybys nebyla blbá
Reagovat
Jabadu
No co to ... (polk) ... jak se to chováš k dámě?!!
"Já ho radši propíchnu. Je to rychlé a stavovské!"
Reagovat
blixa
Škoda tupit meč. Umlátit klackem. Trvá to dýl a víc si užiješ ;-)
Reagovat
Jabadu
A ... a nebo tak!
:-)
Reagovat
Fandina
Jasně, to se to mluví, ty tam máš všechny?
Reagovat
Fandina
Já tři a dvě z toho hodně těžce nesu, Petrušku a teď Caro. Ach jo.
Reagovat
misa
dnes potěšila obrovskou bojovností, zejména v kritických momentech, kdy by jí ztracené podání za stavu 5-4 možná stálo zápas. Občas se divím, jaké nečekané varianty své hry dokáže v těch momentech vytáhnout: slajzy, voleje, dropshoty, které by snad jindy nezahrála :)

130 bodů za 3. kolo je pro ni hodně důležitých. Dále ji čeká Makarova, se kterou má bilanci 4-1. Nicméně bych brzil nadšení z možného postupu do osmifinále, protože ten velký kondiční výpadek Šafářové z letošního roku se musí někde projevit. Ale Lucka bude bojovat až do konce, jako vždy.

Tady jedna krásná vzpomínka na rok 2014:
https://www.youtube.com/watch?v=lRYobe89n3Q
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc letos už je Kvitovka v čoudu. :o)
Reagovat
Frick
To jsem psal já.
Reagovat
misa
Jsou tam jiné neprůchodné tenistky, ale to nevadí.
Reagovat
Carloss
dnešní prohra Wocniacki a i prohra Sabalenko a včera Petry jednoznačně značí, že není dobrý to před W přepálit. Serena už dlouho ignoruje turnaje před W na trávě a ve W jí to vychází. sezóna je dlouhá a po FO to chce dát si pauzu. Petra by se nad tím měla zamyslet.
Reagovat
tommr
já si naopak myslím, že Petra udělala chybu když z Eastbourne odstoupila. Pro ní by bylo určitě lepší kdyby hrála v jednom zápřahu a neměla čas před Wimbledonem moc přemýšlet co jí tam čeká ...
Reagovat
Mr.Pink
jasne, Petra je robot a tak klidne muze hrat 4 tydny v kuse. Premyslej trochu
Reagovat
tommr
a k čemu jí je, že je krásně odpočatá když hned na začátku vypadne protože je nervózní a nerozehraná?
Reagovat
Fandina
Neřekla, že je nerozehraná. Nervozní byla, protože si připouštěla roli favoritky.
Reagovat
Mr.Pink
rozhehrana byla dost. bez odpocinku by nemela sanci a jeste by ji to stalo zdravi.
Reagovat
Fandina
Jj, Petra takhle hraje celou svou kariéru, vyhraje turnaj a pak vypadne v prvním kole. Rozhraná byla, možná až moc, má nebo měla nejvíc zápasů na okruhu. Výher určitě.
Reagovat
Carloss
neřekl bych nervozní a nerozehraná. u těchhle velkých hráček o rozehrání může jít až na samotném tom velkém turnaji. důležitá je motivace a taková jakoby nadrženost to vyhrát. :)
Reagovat
Carloss
s tímhle by jí právě měl poradit nějaký superkouč kterej velmi dobře zná jaké je to znovu hledat motivaci a neplýtvání silami. u těch velkých šampionů kterým petra je jde hodně o težko přenositelné zkušenosti. podle mě byla chyba že po FO na trávě před W hrála.
Reagovat
tommr
superkouč by moh pomoct (napadá mě třeba Navrátilová), ale pochybuju, že by si Petra dovolila "urazit" Vanka tím, že by ho jako trenéra upozadila ...
Reagovat
Carloss
njn. Petra by měla o zaangažování superkouče, byt třeba jen jako poradce na GS, fakt uvažovat. Vaněk je podle mě skvělej trenér, ale nedokáže podle mě dohlédnout "jejich výšin" a poradit ji správně s přípravou. nemusí to být zrovna Navrátilová, kterou mám moc rád, ale trochu mi vadí jako komentátorka. možná by byla fajn taková Monika Seles. :)
Reagovat
LukasH
Ted se pred Petrou tyci prekazka a vyzva - dostat se vubec na nejakym GS do druhyho tydne. Nechci ji tedy nejak zvlast omlouvat, ale ono se ji to trochu nakupilo vsechno dohromady. Na AO nebyla uplne fit, na FO nehrala vubec spatne, ale Kontaveit se proti ni extra vytahla (ve ctvrtym kole pak byly mnohem slabsi souperky). Ted ve W to teprve skutecne nezvladla hlavou. Btw: Sasnovich pak rikala, jak byla dobre pripravena. Ano, ale proti tretinovy Petre. Podle me se potrebuje dostat dal aspon na dvou GS po sobe, aby to z ni spadlo.
Reagovat
Kytka
Tak přeci jen Makarova. Pro Lucku asi lepší.
Reagovat
kada.tom
Caro mě naštvala :-/
Vůbec nemám chuť něco k ní komentovat ..
Reagovat
misa
Napiš že jen čeká na chybu soupeřky.
Reagovat
Dobry-den
:D
Reagovat
kada.tom
Serena ve 3. kole, dobrá práce :-)
V 1. setu jasná záležitost, ve 2. už to byla tužší práce, hlavně Bulharka začala hrát mnohem líp. Ovšem tedy při odchodu se dopustila faux pas, když odešla mnohem dřív jak Serena, ta se na ní taky podívala, co jako dělá ...
Reagovat
tommr
tak asi není zvyklá hrát na centru a normálního člověka by nenapadlo, že musí na soupeřku čekat ...
Reagovat
kada.tom
od toho má tým, který jí má seznámit s tím jak to ve Wimbledonu a zejména na CC chodí
Reagovat
kada.tom
ale měla štěstí, že tam nebyl nikdo z královské rodiny, předpokládám, že by se ani nepoklonila ...
Reagovat
tommr
to jsou v 21.století tak neuvěřitelný stupidity, že se tomu ani nechce věřit. Jen čekám až se budou klanět tý Markhleový nebo jak se ta americká zlatokopka jmenuje ...
Reagovat
kada.tom
když už, tak Markle a není to žádná zlatokopka, nýbrž vévodkyně ze Sussexu ... a nesouhlasit s tradicemi, kterými žije drtivá většina VB je tak to jediné, co proti tomu můžeš udělat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechapu, vzdyt tam nezijes? Tak o co ti jde?:D)
btw.
Mozna se klani kralovne, ale zase nehrbi zada pred EU.
Reagovat
slacker
no a proc by se ji meli klanet neobcane Velke Britanie? co to je za argumnent vzdyt tam nezijes? Nikdo nema mit narok na dedicna privilegia ze zakona

Mozna se nehrbi pred EU ale hrbi se pred USA
Reagovat
smazaný uživatel
no a mozna diky te vyjimecne tradici, ten Wimbledon ma slusnou silu a prestiz.
mozna, jak by od vseho upustili, stal by se z toho GS jako kazdy jiny...zapadl by do toho sera...bych rekl.
Reagovat
smazaný uživatel
a jeste te potrapim...
Ta volna nedele je skvela:)
Do soboty se presne dohraji vsechny 3.kola, potom diky nedeli se uz do druheho tydne vsechno pekne srovna a zacina se pekne od 4.kol...

Je to vlastne posledni GS, kde jeste hodne znamena, kdyz se rekne, ze se dostanes do druheho tydne GS. U jinych je to uz vic relativni...
Reagovat
EllNino
akorát to 4. kolo, kdy se hrají všechny zápasy najednou, je pěkně naprd a nic se nestíhá sledovat
Reagovat
Dobry-den
Všechny jsou to labilky. Jedna vedle druhý. Makarova nakonec postupuje, což je pro Lucku asi lepší varianta. ;-)
Reagovat
Jabadu
A já se těšil, že si užijeme Kátiny slzičky s Luckou a ono hofno.
:-)
Reagovat
kada.tom
Caro, uff ... 5-5, snad se hecne a Rusku rychle dorazí
Reagovat
jirkaS
Caro WAAAAAUUUUU!
Reagovat
misa
Další otravná polská vracečka :((
Reagovat
tommr
ty Polky jsou fakt jako mor - Radwanská, Wozniacká, Kerberová ...
Reagovat
kada.tom
až na to, že Polka je jen Aga
Reagovat
fujtajblick
tak jsou to poliny jako poleno... země, za jakou hrají není podstatná
Reagovat
Fandina
A ještě Lisicki.
Reagovat
tommr
to ale není vracečka. Lisicki hraje pěknej útočnej tenis ...
Reagovat
EllNino
hrála :/
Reagovat
smazaný uživatel
hrála :-(
Reagovat
Fandina
Tenis není jen o kráse, jde o výhry a když umiš zahrát tak, že jsi světová jednička, tak je to víc, než hrát pěkné rány, ale nevyhrát.
Reagovat
Fandina
Respektive jedničky a GS vítězky.
Reagovat
Fandina
Jinak samozřejmě Sabine super. Na její super bomby se krásně dívá/lo.
Reagovat
blixa
Během tenisu někdy mluvím anglicky ... jsem proto snad Brit, blbe ?
Reagovat
Frick
Jsi kráva.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi býk.
Reagovat
Jabadu
"Hele, oni ty kluci sem furt koukaj."
"Nech je, ať koukaj. A mě znáš?"
"Já je vlastně ani moc neznám. Hele, voni sem jdou."
"A mě znáš?! Kam koukáš?"
"No do trávy. Zelená barva uklidňuje oči."
"A tak proto jsou krávy tak klidný. Protože furt koukaj do zelenýho. ... Jé, promiň. Já to tak nemyslel."
"Ty býku."
(nesmrtelný)
:-)
Reagovat
blixa
Býk, ale bez koulí ! ;-)
Reagovat
Dobry-den
Takže Makarovka zahodila 5:3 a 40:0. A já hlupák už hledal její vzájemnou bilanci s Luckou. ;-)
Reagovat
misa
Škoda, bilanci s ní má Lucie dobrou.
Reagovat
Dobry-den
Je marná. Ta už nevyhraje snad ani míček :-(
Reagovat
Kytka
Škoda, Makarova by byla pro Lucku lepší. I když taky levačka. Ale další běhavou obranářku v podobě Wozniacké je asi horší. No uvidíme.
Reagovat
misa
Tak uvidíme.
Reagovat
Jabadu
Jekatěrina - holka na zabití.
:-)
Reagovat
tommr
fandit Makarovový musí bejt na nervy ještě horší než fandit našim holkám ... :)
Reagovat
Jabadu
Ale Káťa je z takovýho toho slovanskýho těsta. Labilní, hodná, milá ... a jak spustí moldánky, je to v prd ...
:-)
Reagovat
tommr
vždyt ona brečí kolikrát i když vyhrává ... :)
Reagovat
Dobry-den
Vozék je v úzkých, to je zajímavé ;-)
Reagovat
jirkaS
:_-(
Reagovat
tommr
Makarova chce zřejmě jasnej zápas zdramatizovat stejně jako Lucka ...
Reagovat
misa
Ukázkově zazdila vyhraný zápas, dokonce vedla 40-0 při svém servisu, kterým měla uzavřít.
Reagovat
tommr
já jsem napočítal 4 zahozený mečboly - měla tam ještě jeden mečbol při výhodě ...
Reagovat
misa
To máš pravdu. Ale zahodit tři mečboly v řadě v při vlastním podání je hrůza.
Reagovat
Frick
Petře se to povedlo v Riu...
Reagovat
Frick
Připomnělo mi to zápas s Garciu ve FC 2015, kdy Lucka ve 2. setu odvracela též hromadu mečbolů souipeřky.
Reagovat
misa
Lucka strašně moc bojuje, dokáže vyhrávat. Snad si dá ještě říct i na další rok.
Reagovat
Dobry-den
A nebo 9 mečbolů proti Wickmayer, z toho dvakrát tři v řadě ;-)

Lucka holt umí no.
Reagovat
tommr
dneska ale odvracela jen brejkboly. I kdyby Radwanská jeden proměnila tak by to bylo pořád 7:5 5:5 pro Lucku ...
Reagovat
Dobry-den
To ano, ale byla by to silná rána pro Lucčinu křehkou psychiku.
Reagovat
tommr
to by byla silná rána pro každou hráčku ... :)
Reagovat
Dobry-den
Ale Lucka nic takového naštěstí nepřipustila. A tak si, doufám, zahraje s tou Makarovkou, ale ta začala dělat všechno pro to, aby to na rozdíl od Lucky fakt projela :-(
Reagovat
Frick
Kdyby srovanala, tak by to bylo 5:7/6:7 a pak 2:6....
Reagovat
PetaM
No to víš, že jo :D :D
Reagovat
Jabadu
komentátorka:
Luuusy Sejfarouva ... tuhle verzi jsem ještě neslyšel.
:-)
Reagovat
jirkaS
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Luci, konec byl strašně těžkej, ale na ty brejkboly si zahrála parádně. Vynikající hra!
Reagovat
tommr
Lucka hrála dobře, ale k těm brejkbolům v první řadě vůbec nemělo dojít ...
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanska zjistila, že Lucka neví, co dělat se slicem :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Radwanska hraje teď bez chyb no, snad to Lucka dá. Pojď!
Reagovat
bIbec
dáme reparát?
Reagovat
bIbec
Dáme. Nakonec pohodička =)
Reagovat
tommr
jak pro koho. Já byl na mrtvici ... :)
Reagovat
blixa
A teraz Lucinka bije svojmi tlapami Angeliku cez palicu cez papulu ... no to sa nerobí, toto, kde ťa to učili takto hrať šach ... pardon, tenis ??!!!!
Reagovat
kada.tom
tak Venus nakonec otočila, a to docela suverénním způsobem :-)
Reagovat
Paseka
Bohužel.
Reagovat
Mayo
Vikina vyfackana.
Reagovat
Torn
Na konci toho videa Vika na někoho čeká nebo se mi to zdá? :D To skoro vypadá, jakoby čekala na Káju, netuší někdo? :D
Reagovat
EllNino
hráčky na sebe čekají na společný odchod z centru
Reagovat
tommr
jedna z nejstupidnějších tradicí ve Wimbledonu ...
Reagovat
dunphy
Děkujeme za názor, tady máte klíčenku.
Reagovat
Holahej
.....měla dobrý los 171 a 87 SINGLES RANK, kdo to měl..., výkonnost se teprve ukáže.....
Reagovat
Kytka
Číslo 87 u Azarenky a u někoho, kdo tam trčí rok, dva se nedá srovnat.
Reagovat
tommr
dneska příjemně překvapila. Oproti prvnímu kolu se zlepšila skoro ve všem a Azarenku jasně přehrála. Azarenka si na returnu nevypracovala ani jeden brejkbol zatímco o její podání se hrálo prakticky pořád ...

Pokud bude Karolína hrát tak jako dneska i nadále tak by mohla dojít daleko. Buzarnescu v příštím kole je rozhodně hratelná ...
Reagovat
Kytka
Buzarnescu je hodně běhavá, rychlá. Ale naštěstí pro Karolínu je ta tráva přece jen rychlejší než antuka.
Reagovat
Kytka
¨Gratulace, parádní zápas. jen tak dál. Karolína snad potřebuje velké dvorce, velká jména, aby se vybudila. Dneska super. A to Azarenka nehrála špatně.
Reagovat
Kytka
I když Viky je mi trochu líto. Serenu jako navrátivší se matku zvýhodnili v nasazení a Viku ne? Ještě po těch peripetiích co musela prožít. To mně nepřijde spravedlivé.
Reagovat
tommr
nemá správnou barvu kůže ...
Reagovat
Kytka
No to jsou problémy pozitivní diskriminace.
Reagovat
slacker
vzdyt ji zvyhodnili, dali ji na 35 misto namisto puvodniho 80
Reagovat
Holahej
Vika hraje druhou sezónu po porodu, Wimbledon hrála i loni, 2017, tak je pochopitelné, že ji letos nenasadili, Serena hraje první sezónu po porodu a komentovala to,... že myslela, že nebude na Wim nasazená, stejně jako na RG, ale je příjemně překvapená....
Reagovat
com
dneska super, hlavne neztratit formu na pristi zapas proti Buzarnescu, ktera je letos bohuzel na hodne dobre urovni :/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist