Karlovič s Monfilsem jsou v semifinále

19. 6. 2008, 16:29
Aktuality 0
ATP NOTTINGHAM - Chorvat Ivo Karlovič s Francouzem Gaelem Monfilsem tvoří na trávě v Nottinghamu první semifinálovou dvojici. Karlovič sice poprvé v letošní sezoně na trávě ztratil svůj servis, Itala Seppiho ale ve třech setech porazil. Monfils na vyřazení Spadey potřeboval 78 minut.
Gael Monfils

Chorvat Ivo Karlovič je na trávě v Nottinghamu už jen dvě výhry od obhajoby loňského triumfu. I když dnes poprvé v letošní sezoně na trávě ztratil podání, Itala Andrease Seppiho porazil 6-3 3-6 6-4. 208 centimetrů vysoký rodák ze Záhřebu před týdnem v Queen`s Clubu sice o svůj servis ani jednou nepřišel, přesto ve čtvrtfinále podlehl Nadalovi ve třech tie-breacích. V Nottinghamu ve třech zápasech (7 setech) nasázel už 61 es.

V semifinále se devětadvacetiletý Karlovič střetne s o sedm a půl roku mladším Gaelem Monfilsem z Francie. Ten dnes vyřadil Američana Vincenta Spadeu, který z druhého kola postoupil díky zranění Radka Štěpánka. Monfils, semifinalista nedávného French Open, si tak po výhře 7-6 6-2 zahraje poprvé na trávě duel o postup do finále. A Karloviče už letos porazit dokázal.

ATP NOTTINGHAM - čtvrteční výsledky:

Dvouhra - čtvrtfinále:
Karlovič (4-Cho) - Seppi (7-Itá) 6-3 3-6 6-4
Monfils (8-Fra) - Spadea (kv.-USA) 7-6(4) 6-2
Verdasco (3-Špa) - Simon (Fra) ... od 18:00 hodin
Cilič (Cho) - Johansson (Švé) ... od 19:30 hodin

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist