Karlovič se vrátí do Davis Cupu, bude hrát finále s Argentinou

26. 9. 2016, 15:19
Aktuality 1
Ivo Karlovič se po více než čtyřech letech vrací do chorvatského daviscupového výběru a bude hrát v listopadovém finále s Argentinou. Informoval o tom kapitán Željko Krajan, kterému přišlo rozhodnutí dvacátého hráče světa vhod po operaci týmové dvojky Borny Čoriče.
Profily hráčů
Ivo Karlovič

"To je ta nejlepší možná zpráva. Naše šance teď vypadají o moc lépe, myslím, že jsme favority," řekl novinářům. Finále se hraje od 25. do 27. listopadu v Záhřebu, hlavní zbraní hostujících Argentinců bude olympijský finalista Juan Martín del Potro.

Sedmatřicetiletý Karlovič letos ovládl turnaje v Los Cabos a v Newportu, finále hrál i ve Washingtonu. V Davis Cupu nastoupil naposledy v dubnu 2012 rovněž proti Argentině, pak dal ze zdravotních důvodů přednost individuální kariéře.

V semifinále s Francií byl chorvatskou dvojkou Čorič, ten je ale po operaci kolena a není jisté, zda finále stihne. Týmovou jedničkou je jedenáctý hráč světového žebříčku Marin Čilič.

pva, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
panzer.dragon
To bude Ivuv zivotni rok pojd si pro davis cup
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist