Karolína Plíšková, Martincová a Krejčíková v Dubaji prošly do osmifinále. Vondroušová a Kvitová vypadly

9. 3. 2021, 11:10
Aktuality 288
WTA DUBAJ - Trojí české zastoupení bude mít osmifinále letošní akce WTA 1000 v Dubaji. Karolína Plíšková do turnaje vstoupila třísetovým vítězstvím nad Anastasijí Sevastovovou, kvalifikantka Tereza Martincová si bez ztráty podání vyšlápla na Kiki Bertensovou a Barbora Krejčíková nedala šanci Jeleně Ostapenkové. Naopak neuspěly Markéta Vondroušová a Petra Kvitová, která kvůli zranění vzdala.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková sice pod novým trenérem Saschou Bajinem zvládla úvodní zápas i na pátém letošním turnaji, ale dvě soupeřky po sobě dokázala porazit pouze na Australian Open, kde vypadla ve třetím kole s krajankou Karolínou Muchovou.

Česká jednička se na dubajský podnik WTA 1000 připravovala před týdnem v Dauhá. V katarské metropoli si zahrála své první letošní čtvrtfinále a za hodinu v něm schytala výprask od Jessicy Pegulaové.

Ani do turnaje v Dubaji nevstoupila přesvědčivě. Zápas s Anastasijí Sevastovovou sice měla až do stavu 6-3 5-4, kdy podávala na vítězství, celkem pod kontrolou, jenže neproměnila dva mečboly a set ztratila v tie-breaku, přestože v něm vedla už 4-1 se dvěma minibrejky. V rozhodujícím dějství si ovšem nasazená dvojka své podání suverénně hájila a od stavu 2-2 získala čtyři hry v řadě.

Čtvrtfinalistka poslední tří ročníků a finalistka z roku 2015 Plíšková se v osmifinále znovu po týdnu potká s rozjetou Jessicou Pegulaovou. Američanka smetla 6-1 6-2 Kristinu Mladenovicovou, stejný počet gamů v úvodním kole povolila Jaroslavě Švedovové.

Ve druhém kole naopak neuspěla Markéta Vondroušová. Nasazená dvanáctka si na generálce v Melbourne zahrála semifinále a na Australian Open poprvé osmifinále, avšak na úvodním grandslamu sezony si přivodila zranění třísel a v Dubaji absolvovala svůj první turnaj po téměř měsíční pauze.

Do něj vstoupila očekávaným vítězstvím nad kvalifikantkou Anou Bogdanovou, ale Cori Gauffová už byla nad její síly. Jednadvacetiletá rodačka ze Sokolova přitom začala slibně, když i přes dvě ztracená podání získala úvodní set. Ve zbytku utkání však tahala za kratší konec, ve druhé sadě dokonce schytala "kanára" a americké teenagerce podlehla 6-3 0-6 4-6.

Tereza Martincová v Dubaji z kvalifikace došla až do svého největšího osmifinále v kariéře a teď už má debut v elitní stovce žebříčku WTA opravdu na dosah. Šestadvacetiletá Češka dnes bez ztráty podání porazila 6-1 6-4 světovou jedenáctku Kiki Bertensovou, která neuhrála set ani ve svém druhém zápase po operaci achilovky.

Martincová podala velmi dobrý výkon a takticky naprosto správně vyhledávala hlavně slabší bekhend soupeřky. Zatímco úvodní dějství bylo díky chybám Bertensové v jasné režii české kvalifikantky, ve druhé sadě se nasazená pětka zlepšila, Martincová musela hned v úvodním gamu na podání, kdy potvrzovala brejk, odvracet dva brejkboly a náskok brejku si poté hájila až do konce zápasu.

Martincová, jež si dnes připsala svou žebříčkově nejcennější výhru a druhý kariérní skalp hráček Top 20, si může členství v Top 100 světového hodnocení zajistit v zítřejším osmifinále proti Cori Gauffové, přemožitelce Markéty Vondroušové. Také 16letá Američanka bude hrát své největší osmifinále. Martincová ve virtuálním žebříčku poskočila na 105. místo a na 100. příčku ztrácí 58 bodů.

Barbora Krejčíková při svém debutu v hlavní soutěži v Dubaji pokračuje bez ztráty setu. Pětadvacetiletá Češka na cenný skalp nasazené Marie Sakkariové navázala dnešním hladkým vítězstvím 6-3 6-1 nad bývalou světovou pětkou a grandslamovou šampionkou Jelenou Ostapenkovou a dál pokračuje ve velmi dobré letošní formě.

Krejčíková dnes excelovala na brejkbolech, když ze sedmi hrozeb šest odvrátila a sama využila všech pět šancí sebrat soupeřce podání. O postup do svého největšího čtvrtfinále si překvapivě nezahraje s Elinou Svitolinovou, ale Světlanou Kuzněcovovou. Dvojnásobná grandslamová šampionka a bývalá světová dvojka totiž nasazenou jedničku Svitolinovou přehrála 2-6 6-4 6-1, přestože prohrávala o set a brejk.

Jako poslední z českých tenistek do turnaje vstoupila šampionka z roku 2013 Petra Kvitová, svůj úvodní zápas ale nedohrála. Kvitová, jež v sobotu triumfovala v Dauhá, vzdala za stavu 2-6 a 4-3 Švýcarce Jil Teichmannové. Důvodem bylo zranění přitahovače na pravé noze.

• WTA 1000 DUBAJ •
Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 1.835.490 dolarů
úterní výsledky (09. 03. 2021)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Sevastovová (Lot.) 6-3 6-7(5) 6-2
Martincová (ČR) - Bertensová (5-Niz.) 6-1 6-4
Krejčíková (ČR) - Ostapenková (Lot.) 6-3 6-1
Teichmannová (Švýc.) - Kvitová (4-ČR) 6-2 3-4 / skreč K.
Gauffová (USA) - Vondroušová (12-ČR) 3-6 6-0 6-4
Kuzněcovová (Rus.) - Svitolinová (1-Ukr.) 2-6 6-4 6-1
Sabalenková (3-Běl.) - Cornetová (Fr.) 6-2 6-4
Bencicová (6-Švýc.) - Kuděrmetovová (Rus.) 6-4 5-7 6-4
Šwiateková (8-Pol.) - Doiová (Jap.) 6-2 6-4
Muguruzaová (9-Šp.) - Anisimovová (USA) 6-4 6-2
Mertensová (10-Belg.) - Rogersová (USA) 6-3 6-3
Potapovová (Rus.) - Keysová (11-USA) 6-4 6-3
Džabúrová (Tun.) - Rybakinová (14-Kaz.) 7-6(6) 4-6 6-2
Kontaveitová (15-Est.) - Cirsteaová (Rum.) 6-4 7-5
Pegulaová (USA) - Mladenovicová (Fr.) 6-1 6-2
Garciaová (Fr.) - Trevisanová (It.) 6-2 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Matteková-Sandsová/Pegulaová (USA) - Ninomijaová/Voráčová (Jap./ČR) 6-4 7-6(3)
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

288
Přidat komentář
sojka1
ma mrtvou ruku, tak to je prusvih. Nedivam se od zacatku, ale je jasne, ze ji ochromila panika, hruza a nic nezahraje. Takovy stav naskoci (i odskoci) uplne sam a nic s tim nejde delat (kdyz ho clovek pripusti).... :-(((
Reagovat
Krisboy
https://sport.aktualne.cz/tenis/hadky-dusno-i-pokus-o-sestreleni-vondrousova-mela-spory-se-z/r~c77edd5c816611eba22aac1f6b220ee8/
Reagovat
sojka1
Teruna CoCo srovna, bud ji porazi nebo ji jednu vrazi, nic mezi, ona je presne ten typ (vzpomenme na Tig, holcicku NASI) :-))
Reagovat
lvicek
Aby tam nedoslo k nejake bitce :D.
Reagovat
blixa
Taky bych to viděl na závěrečný pěstní souboj ! A v něm favorizuju Terku ! smile
Reagovat
Petr_Fisk
Jednoznačně.
A pak si obě půjdou na 5 minut sednout...smile
Reagovat
Krisboy
Nepodceňou Kokosku. Černoši jsou v boxu dobří! smile
Reagovat
Petr_Fisk
Terce, když se zatmí, tak na barvě nezáleží...smile
Reagovat
Krisboy
Ale jó, já bych jí taky věřil, jenom říkám, že to nebude snadné a pár direktů rozhodně taky schytá.
Reagovat
Krisboy
Prostě něco jako Kličko s Joshuou smile
Reagovat
Petr_Fisk
Tyhle věci vůbec nevyhledávám, ale u těch dvou bych udělal výjimku...smile
Reagovat
SydneyOpen
na druhou stranu upřímně to co dělá Gauff dělala i Cibulková tak tady POME po chybě i dvojchybě a tohle byla od Cibulkové velká sviňárna https://www.youtube.com/watch?v=rmrOucXR67s
Reagovat
SydneyOpen
stačí si přečíst i komentáře, bohužel Cibulková byla v tomhle taky silně ale silně nefanditelná
Reagovat
Krisboy
Cibule byla jedna z nejhorších a nejnesympatičtějších meger posledních let. Tenis je bez ní o něco hezčí sport.
Reagovat
annah
smile
Reagovat
lukassb
https://youtu.be/uGKywFB3dw8

Tak tady vysvetleni pro ten ?cold handshake? Markety a Coco. Uprimne chovani americanky je otresny. Kricet ?cmon? po absolutne kazdym balonu vcetne nevynucenych chyb, to se jen tak nevidi. Ikdyz to bude tezky, tak Tereze preju zitra vyhru dvojnasob.
Reagovat
EllNino
Strašný ... Markéta se tím nechala ale zbytečně rozhodit bohužel ... i když tohle by asi rozhodilo každého ... a ten naběhnutej bekhend? ...
Reagovat
lukassb
Jojo. Nemam nic proti povzbuzovani, ale tohle je fakt ciste na rozhozeni. Ten bekhend, o tom uz ani nemluvim. Musim fakt rict, ze po tomhle zapase mi je extremne nesympaticka a doufam, ze zitra prohraje.
Reagovat
tommr
na takový chování je nejlepší odpověd dobrej výkon a výhra. To soupeřku naštve mnohem víc než nějakej "cold handshake" ze kterýho si nic nedělá ... smile
Reagovat
EllNino
je to tak ... Markéta měla jako starší a zkušenější vykličkovat lépe, ale bohužel i v ní je tahle klackovitost zakořeněná
Reagovat
sojka1
prave by me docela zajimalo, jestli jste videli vsechno a jestli to od Gauff nebyla odpoved... nerikam, ze nejak spravna nebo prijemna, ale je to jeste "dite" a Maky totiz taky umi cloveka paradne otravit. Slo jen o to, co zahrnuje video?
Reagovat
FulnekUltras
je to všechno dezinformace a konspirace
Reagovat
lukassb
na youtube je i celej zápas a Gauff to její "cmon" řve od začátku už.
Reagovat
lukassb
Tak to rozhodne ! Jen ja treba osobne nevedel o co v tom zapase konkretne slo, takze to video je spis jen pro uvedeni do situace. Marketa se s tim urcite mohla vyporadat lip.
Reagovat
SydneyOpen
poslední dobou je mi silně nesympatická. Při Wimblu 2019 jsem ji i fandil, ale hrozně se mi zprotivila, pomalu i chování Sereny mi přijde mnohem milejší
Reagovat
tommr
sláva a přehnaná pozornost médií jí stouply do hlavy ... smile
Reagovat
lvicek
A o cem se tam dohadovaly na zacatku? Neni to poradne slyset.
Reagovat
sojka1
o opakovane nadhozy Maky a kdyz chytila balon, dotkl se mic rakety...
Reagovat
sojka1
pry, nevim....
Reagovat
Torn
To je s promunitím řešení ho*vna, fouká tam prostě vítr. At si Gauff odletí na Floridu. :D
Reagovat
lvicek
Aha, diky. No symposka to moc nebude, holka...
Reagovat
Blondie
Kurz 1.57 na Pegulu, 2.37 na hráčku top 10. To jsem dlouho neviděla...
Ale že by se Karo nechala porazit podruhé?
Reagovat
SydneyOpen
jo taky jsem čuměl smile ale prostě Pegula má skvělou formu, vyhrává docela jednoznačně a Karolína se celkem trápí a je to jen pár dní co od té samé hráčky dostala klepec, takže ve výsledku se není čemu divit a je možné že Plíšková zítra vstoupí do stejné řeky
Reagovat
EllNino
Super výsledky a nemusí zůstat jen u nich :)
Reagovat
SydneyOpen
https://www.wtatennis.com/tournament/718/dubai/2021/order-of-play
Reagovat
tommr
to je k vzteku: Karolína a Bára hrajou současně už od 9 hodin ... smile
Reagovat
SydneyOpen
tak já se stejně nejvíc těším na Terezu, pro ni troufnu si říct nejdůležitější zápas v životě, který ji může zbavit kvaldy na RG a i kvaldy na spoustě turnajů WTA
Reagovat
tommr
jj stačí zítra porazit Gauffovou a je ve stovce a má po starostech s kvalifikacema na GS. Bude to strašně těžký, ale ne úplně nemožný ...
Reagovat
FulnekUltras
byl by to skoro zázrak, za který bych Terince dálkově zlíbal sedínku... smile
Reagovat
turista
Byl by to druhý zázrak za sebou. Výhra nad Bertensovou je srovnatelná s výhrou Sonega nad Djokovičem.
Reagovat
Petr_Fisk
29 stupňů, vlhkost jen 20%.
Škoda, za normálních okolností by to bylo slušné počasí pro Petru.
Reagovat
SpacialRecognition
Peter Fisk Ano, nekope se ani do zdravých. To by se mělo vysvětlit některým fanatickým Petra fans, který se bezdůvodně často rádi strefují do Karolíny P. Ale pak se rozčilují, když někdo zkritizuje jejich miláčka. Inu, pokrytectví je rozšířenou komunitou mezi Petřiny fanoušky, bohužel.
Reagovat
SpacialRecognition
komoditou
Reagovat
Petr_Fisk
Zbytečné emoce.
Znáš to, "když nejde o život, tak jde o ....."
smile
Reagovat
lvicek
Myslim, ze se tady do Karoliny vsichni strefuji jenom kvuli jednomu komikovi...
Reagovat
Petr_Fisk
Je to vlastně takové tahání kočky za ocásek.
Reagovat
sojka1
tak to me velmi pobavilo a zacinam mit pocit, ze tady v souvislosti s Kajou zni jen Svatovaclavsky choral z kuru andelskych... :-)))
Reagovat
lvicek
Ja teda nevim, ale mam dojem, ze tu neni zadny sileny fanousek Peti, ktery by pral Kaje zraneni a "fanaticky fandil" kazde jeji protihracce, jako ten jeden komediant tady. U Kaji se tu dost probira jeji salamovost v zapasech, obcas i dost spatne vykony, ale ze by ji tu nekdo takovymhle zpusobem hejtil, to si vazne nemyslim. Na rozdil od toho, na Petu tady takovy hnusy haze dokonce vicero niku....
Reagovat
Torn
Fulnek jí tu hejtí značně. :D
Reagovat
FulnekUltras
rovnováha v přírodě musí byt ;-)
Reagovat
PetaM
Kope se do všech. A nejlépe do mrtvých. Ti už se nebrání. Česká povaha.

Ale do Káji je fajn se trefovat, páč to sere komika. :D To je jediný důvod kopání. Bez něj by tady byla Kája v poho. :D
Reagovat
com
me to vubec nesere smile To ze ste zly na Karolinu je vas boj, me je to fuk smile
Reagovat
Blondie
Prosím, můžeš být hodný na češtinu? Děkuji smile
Reagovat
Petr_Fisk
Trefovat se do někoho, abych naštval někoho jiného, mně přijde přinejmenším nefér vůči tomu prvnímu.
Snad to tu Karo nečte...smile
Reagovat
lvicek
Já bych řekla, že se spís testujeme do těch výroků od komika než do Káji samotné. I když ta teda občas dokáže zahrát fakt příšerně...
Reagovat
lvicek
Testujeme mělo být trefujeme
Reagovat
Torn
Jako musím souhlasit. Taky si říkám,zda je přímo nutný do toho vždycky tahat někoho dalšího. :D
Reagovat
Petr_Fisk
Jabeur nebo Rybakina?
Tipuji šikovnou ruku Ons...smile
Reagovat
tommr
tak ted je zase řada na Karolíně aby to vyhrála ... smile
Jinak dneska všechno obráceně: Petra a Markéta končí zatímco Bára a Tereza pokračujou. Kdo na to vsadil má asi žně ... smile
Reagovat
SydneyOpen
No takový překvapení to není, čekal jsem od Petry že po tom titulu to nebude úplně ok a Markéta teď vypadá že tenis ji vůbec nebaví, naopak Krejčíková má slušnou singlovou formu a Kikina potřebuje čas aby se pořádně vrátila do hry
Reagovat
Petr_Fisk
Chci vidět toho, kdo vsadil na Terku-veverku.
Reagovat
tommr
paddy tady dneska machroval, že na Bertensku sázeli jen tenisoví neznalci. Takže si určitě pořádně vydělal ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Stejně nevěřím...namachrované řečičky...smile
Reagovat
paddy
Bertens byla pouze mírná favoritka v utkání mezi hráčkou, která by se nyní přímo neodstala ani na GS, a téměř hráčkou top10 smile

Martincová (125) - Bertens (11) 2.53 - 1.55

01.03. Ostapenko J. - Bertens K. 6-0 6-2
průměrná Ostapenko udělal ještě lepší výsledek

Gauff je srovnatelá s Ostapenko, takže zítra Martincová letí smile
Reagovat
Petr_Fisk
Takže vsadil sis na Terezu nebo ne?
Reagovat
paddy
Tommr to překroutil, já jen argumentoval, že Bertens nebyla překvapením, když se čekal docela otevřený zápas u dvou tenistek různé úrovně
Reagovat
Petr_Fisk
OK.
Reagovat
Ela-fon-isi
Já jsem vsadila. Měla jsem pěkných 65,-smile Ovšem 30,- mi už odčerpala Petra.smile
Reagovat
Petr_Fisk
udělala dobře, že zápas skrečla, ale dva týdny většinou na podobný problém nestačí. Minimálně potřebuje měsíc.
Reagovat
Pavlis
Není každý den posvícení. Asi by bylo lepší Dubaj zrušit rovnou, takhle to Peti udělal též. Akorát až při samotném zápase. Proti této Švýcarce by ale stejně nic nevymyslela. A servis dnes skoro neměla. Je to daň tomu větru v Dauhá.
Reagovat
com
chtela zhrabnout penizky za start smilesmile
Reagovat
SydneyOpen
Garbiňe ve finále v Dauhá smilesmile ano předvedla nakládačku to jsi měl pravdu komiku
Reagovat
zfloyd
ručník je tam ach jo
Reagovat
SydneyOpen
skreč v této situaci byla rozumná za 2 týdny Miami tak ať se dá dokupy smile
Reagovat
lvicek
Nojo, jenže Miami a Péťa..?
Reagovat
SydneyOpen
"nový" Miami ji vyhovuje smile v roce 2019 tam hrála celkem solidně
Reagovat
lvicek
Nojo, ale daji ji zapas ve dve odpoledne v 34 stupnich a 80% vlhkosti a je uplne sumak, kdo bude stat na druhe strane :(.
Reagovat
SydneyOpen
tak zase v tom roce 2019 vyhrála všechny 3 zápasy na slunci odpoledne a pak ten večerní prohrála smile ale jo to počasí je v Miami pro Petru asi nejhorší na okruhu, na druhou stranu ten nový kurt je o dost rychlejší, v Miami kromě počasí Petra bojovala i s hodně pomalými kurty
Reagovat
Blondie
Ted jsem to zapnula, co je to za peklo? XD
Reagovat
com
smile
Reagovat
lvicek
Fnuk.
Reagovat
Petr_Fisk
Ber to z té druhé strany.
Aspoň se "nezrasuje" ještě víc.
Reagovat
lvicek
Nojo, snad jo. Ale ty zraneni me stvou, chvili zacina mit dobrou formu a zraneni :(. Ted zas bude Miami, to taky moc nevidim. Pak antuka, kde ji uz boli ruka :/.
Reagovat
SydneyOpen
a skreč, asi logický smile
Reagovat
SydneyOpen
no místo 5:1 je to 4:3 smile
Reagovat
zfloyd
švýcarka vypadá ře chytla nerva nějak to vyhazuje a vypadá nejistá ne jako na začátku, když pálila jednu čáru za druhou
Reagovat
Petr_Fisk
Její blbost.
Kdyby hrála trpělivěji a Petru rozběhala, tak by nebylo (vzhledem k Petřině stavu) co řešit.
Reagovat
annah
Už není co řešit. Skreč... :-(((
Reagovat
zfloyd
asi se už probrala , bohužel
Reagovat
Andrew89
má většinou začáteční problémy s hráčkama, který nezná, minimálně pár gemů...tady to trvalo se. Ted už to půjde. A to zranění není snad nic vážnýho....ale vypadá to, že ne
Reagovat
Andrew89
achjo
Reagovat
com
no ta tvoje jednicka se dneska moc nepredvadla smile
Reagovat
SydneyOpen
za to tvoje jednička Garbiňe nám tu nakládačku v Dauhá ukázala smilesmile
Reagovat
Andrew89
je zraněná, tak co:) Pegula vyhraje zítra, neboj:)
Reagovat
tommr
třeba Karolína překvapí a vrátí Pegule porážku podobně jako to udělala nedávno Collinsový ... smile
Reagovat
com
smile beztak to v Dauha projela s Pegulou schvalne, protoze nechtela hrat s Kvitovou smile
Reagovat
Torn
No, to je hrozně super..vzdát zápas, protože s někým nechce hrát. :D
Reagovat
zfloyd
že by? ještě potvrdit
Reagovat
lvicek
Peta teď zavádí novou sportovní disciplínu - tenis z místa - kombinace tenisu, chůze a střelby ;).
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmile Pořád si nemyslím, že je dobrý nápad v turnaji pokračovat.
Reagovat
SydneyOpen
bože alespoň ty BB ale využítsmile
Reagovat
lvicek
Ty jo, tedka koukam, ze Terka Martincova je letos uz 47. (jak uz tu dnes zaznelo), ale Bara Krejcikova dokonce 29.! Karolina je az 25. jen kousek pred Barou. To jsem teda zvedava, jak se bude sezona vyvijet dal.
Reagovat
Petr_Fisk
Vypadá to zajímavě, ale hraje se v podstatě teprve druhý měsíc.
Reagovat
SydneyOpen
tříseťák asi nedá, navíc 3.kolo se hraje hned zítra...
Reagovat
zfloyd
no jo vypadá to na ručník
Reagovat
com
Karolinka potesila smile A Peťulka me zatim taky tesi smile
Reagovat
SydneyOpen
ještě ses nevyjádřil k té totální demolici co předvedla Garbině ve finále v Dauhá smilesmile
Reagovat
lvicek
Uzasem mu z toho spadla brada a nebyl schopen slova :D.
Reagovat
Petr_Fisk
A do teď ji hledá...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Do zraněné se nekopesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Ani do zdravé.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No to teda... Ale trolling, pokud někdo fandí někomu jinému ještě dokážu akceptovat. Jen, všechno má své hranice.
Reagovat
Petr_Fisk
Přemýšlím kolik znám trollů, kteří dokáží vnímat nějaké hranice.
Reagovat
annah
Troll rovná se blb čili žádné hranice neznají...
Reagovat
Petr_Fisk
Škoda, že ten vikingský troll dostal v současnosti takovouhle podobu.
Oni tedy hodná stvoření většinou nebyli, ale rozhodně to nebyli blbové.
Reagovat
SydneyOpen
Petru to evidentně dost bolí, možná lepší si dát teď 2 týdny pauzu do Miami, ale to už je jen na ní jak to cítí a jak to moc to bolí, ale je jí 31 let a v tomhle věku se už moc nevyplatí chodit na krev
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Nechápu, nemá to smysl...
Reagovat
SydneyOpen
to už je Petra no smile ale moc to dneska nechápu, zvlášť i kdyby vyhrála tak další kolo hraje už zítra.
Reagovat
Petr_Fisk
To nevypadá dobře. Na Petře je vidět, že ji to bolí a staví se trošku jinak k úderům.
Reagovat
kodkar
Zatím to tam řeže jak smyslů zbavená.smile
Reagovat
SydneyOpen
pokud ji limituje pohyb tak ji ani nic jiného nezbývá
Reagovat
Petr_Fisk
Tak, tak.
Hop nebo trop.
Reagovat
SydneyOpen
je otázka jestli ji to zranění limituje zda není lepší skreč a raději se pořádně připravit na Miami a následnou antukovou sezónu, v jejím věku už se nějaký risk fakt nevyplatí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Je to tak.
Vypadá to, že zkusí první set a pokud jí nevyjde dobře začátek druhého, tak to možná zabalí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
má to cenu?smile
Reagovat
lvicek
Hmmm, to teda nevypada nadejne.
Reagovat
tommr
zatím je to od Petry hrůza a navíc má nějaký zdravotní potíže ... smile
Reagovat
zfloyd
švýcarka totálně riskuje to nemůže vydržet , jinak by s tím musela vyhrát mraky turnajů
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Zatím plní, co říkalo v rozhovoru - že se kanára nebojísmilesmile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
No vida, aspoň v prvním setu nebude...
Reagovat
SpacialRecognition
To vypadá na post-titulovou kocovinu.
Reagovat
lvicek
Ajajaj, to je zase zacatek...
Reagovat
SydneyOpen
musíme se zastřelit smile
Reagovat
SydneyOpen
né jako zastřelit, ale zastřelit smile
Reagovat
lvicek
Ja bych to radsi rekla biatlonovou terminologii, at v tom tady nikdo nevidi neco nepekneho, ale nastrel se Pete zatim uplne nedari a lita to dost mimo terce :/.
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasný, že tady vůbec netrénovala a šetřila břicho. Uvidime jestli se do toho dostane.
Pomalejší kurt, jiný míče..
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak problémy s břichem jsou teď v módě, prý se s nimi líp hraje. Má je kdekdo...
Ale jestli s břichem není opravdu něco v pořádku, tak se na to spíš měla vykašlat. Nám to moc na náladě nepřidá, ji na zdraví taky ne. Už mohla běhat po Dubaji s kámoškousmile
Reagovat
smazaný uživatel
To musí posoudit sama. My to nevyřešíme.
Reagovat
Petr_Fisk
Pokud tam má nějakou trhlinu, tak udělá nejlíp, když si dá pauzu. Přemáhání se v tomto případě absulutně nikam nevede.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to půjde, bude hrát. Petra neskrečovavá i kdyby by to měla být chyba.
Reagovat
Petr_Fisk
Tak to asi fakt nešlo.
Reagovat
Petr_Fisk
Klid.
Teprve se dostává na provozní teplotu a dokud nesundá čelenku, tak o nic nejde...smile
Reagovat
lvicek
Nojo, ale ona casto zacina 4:0 na sve strane a sype se to az potom, takze proto mam trochu obavy :D.
Reagovat
lvicek
I kdyz je fakt, ze to plati spis v zapasech ve vedru.
Reagovat
tommr
je tam 29C což není málo ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
Rozumím.
Potřebuje chytit rytmus a naladit hlavu. Je těsně po finále a emočně možná trochu v útlumu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bez podání to nepůjde..:(
Reagovat
SydneyOpen
ale Teichmann dost solidně returnuje
Reagovat
tommr
Petra má volnej kurt. Doufám, že se od mladších krajanek nenechá zahanbit a taky vyhraje ... smile
Reagovat
SydneyOpen
Zajímavé že Shitolince vadí nízké prize-money ale podle posledních výsledků se v pohodě spokojí i za prize-money za 1. a 2. kolo smilesmile
Reagovat
Nola
Sveta ma uz svoje roky, ale ma pestrejsi uderovy arzenal
Reagovat
SpacialRecognition
Potom, co Svitolina prohrála v Doha se zraněnou
Äzarenkou tohle není moc velké překvapení
Reagovat
SydneyOpen
Shitolina prohrála 2.set asi ji chybí motivace smilesmilesmile
Reagovat
tommr
jj vypadá jako kdyby si říkala "proč se tady sakra kvůli těm pár mizernejm dolarům vůbec namáhám" ... smile
Reagovat
Nola
museli sestrit na startovne pre GOATA, ktory tam hra buduci tyzden smile
Reagovat
Petr_Fisk
Betty to sluší, ale škoda že už tam není s Luckou.
Reagovat
tommr
výhra Báry mě nepřekvapila, ale čekal jsem větší drama. Naštěstí mě Bára "zklamala" a moc se s Ostapenkovou nepárala ... smile
V současný formě je Bára schopná porazit i lepší z dvojice Svitolina/Kuznetsova. Moc bych si přál, aby došlo na český derby v semifinále ... smile
Reagovat
Petr_Fisk
...raději prosím Tě tommruj...smile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
kde je takovýhle pěkný shrnutí na Terezu, jako? to se mi vůbec nelíbí smile
Reagovat
tommr
zápas Terezy jsem bohužel propás. Dneska nějak nestíhám ... smile
Reagovat
Fandina
Je to dobře, že Krejča se nepárala, protože když se párá, tak pak nastává šití a to může všechno prodloužit.

Ale obecně Krejča je šikovná švadlenka, nejen nepárala, ale šila to tam jako na Veritasce.
Reagovat
sojka1
Krejcikova vystrihla Ostapenko.... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
vyndala ;-)
Reagovat
Krisboy
"vyšlápla si"
Reagovat
sojka1
kdyz ja jsem zahrnula, ze je KREJCIkova!

jinak ale jsem i smutna za Penko... :-(
Reagovat
Fandina
také by šlo vítězství jako vyšité
Reagovat
sojka1
jj, vysivala pekne.... :-)
Reagovat
Petr_Fisk
Nebo třeba KREJČÍková "odpárala" Ostapenko...smile
Reagovat
Krisboy
To zní sice taky dobře, ale na párání nemusíš být Krejčí, natož Krejčíková smile
Reagovat
Petr_Fisk
I takové párání může být věda.
Když něco blbě odpářeš...kolikrát si v životě páral?...smile
Reagovat
lvicek
Takovych krasnych navrhu tady, ted si musi autor za to svoje "ztratila jen ctyri hry" drbat hlavu :D.
Reagovat
Petr_Fisk
Kdyby to býval byl věděl, co nastartuje...smile
Reagovat
Krisboy
Aha, to mi nedocvaklo smile
Reagovat
Torn
si namazala na raketu smilesmile
Reagovat
sojka1
:-)))
Reagovat
Fandina
přesně tak, ke švadlence se to hodí
Reagovat
brixner
Vytřelasmile
Reagovat
Ondřej.Jirásek
to až bude hrát talentovaná Uklízečková někdy v budoucnu.
Reagovat
Petr_Fisk
Taky mě to napadlo, tak jsem si zkusil vyhledat a tohle příjmení asi u nás neexistuje.
Díky Bohu...
Reagovat
Fandina
návrh na šaty, jasné
Reagovat
dadaft
smázla, přejela, zničila, převálcovala
Reagovat
lvicek
Tak Barca co - poklidne zvitezila? :) Velka gratulace!
Reagovat
FulnekUltras
smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
Penko z kurtu.
Bravo...smile
Reagovat
Fandina
Dívala jsem se chvíli na Káju Plíšče a jevilo se mi, že se celkem dost po kurtu pohybovala. Dřív to bylo opravdu jen na základní čáře a esíčka, ale teď podle mě trochu mění hru.
Reagovat
Fandina
Na Nova Sportu 1 a 2 teď závají turnaje kluků a v Provence je přece jenom veseleji, když tam jsou plné tribuny, proti těm prázdným co jsou u holek v Dubaji. I když ... ale je to veselejší. smile smilesmile
Reagovat
Fandina
dávají
Reagovat
lvicek
Bara ma set, super! Kdo by to byl cekal, jake pekne zapasy pripravi Krejcikova a Martincova, co? Kdyz predkrm v podobe Markety a Kaji byl celkem nepekny, alespon teda, ze ta Kaja to urvala.
Reagovat
Torn
Káji výkon bych přirovnal k bramborovému salátu před expirací. :D Když ho sežereš dost rychle, nepos*reš se po něm.
Reagovat
lvicek
:D To by urcite ocenila :D.
Reagovat
Torn
Jako dneska jí chválit nebudu, až vyhraje Dubaj. :D
Reagovat
lvicek
Ale stejne je to takove zvlastni se koukat na Baru, jak (zatim) celkem v pohode zvlada zapas, a uvedomit si, ze hraje proti GS vitezce ;).
Reagovat
Torn
Jelena sice GS vyhrála, al je tam velké ALE!
Reagovat
FulnekUltras
duc duc... a došlo
Reagovat
paddy
Takticky chytrý pokyn při MB ve 2setu, aby to protáhla do 3setu a získala větší zápasovou praxi

smile smile smile

Jestli Bertík nerozchodí tu nohu, tak letos půjde do důchodu
Reagovat
Petr_Fisk
Už něco naznačila?
Moc jsem to nesledoval.
Reagovat
paddy
Ne, ale oko není fazol, oko vidí smile
Reagovat
Michaelus
Btw Pegula pokračuje ve výborných výkonech (smetla Švedovou i Mladenovic), myslím, že Kája bude ráda, když tentokrát uhraje víc gemů než minule (4)smile
Reagovat
tommr
pokud bude Karolína hrát tak jako dneska ve druhým setu tak si možná s Pegulou neuhraje ani tu čestnou hru ... smile
Reagovat
SydneyOpen
no a v Live WTA race rankingu je Tereza dokonce 47. smile
Reagovat
tommr
a pokud porazí v příštím kole Gauffovou tak se konečně dostane do první stovky v žebříčku ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
takze nedostane
Reagovat
tommr
no je to dost nepravděpodobný, ale ne úplně vyloučený. Před dnešním zápasem s Bertenskou asi taky Tereze věřil jen málokdo ...
Reagovat
paddy
Pouze lidi, kteří tenis odhadují podle rankingu

Bertík uhrál pouze 6 gemů ve 2 zápasech po návratu
Reagovat
sojka1
vyradila - udolala - zdolala - prohrala... :-))
(expresky)
Reagovat
Ondřej.Jirásek
jedu bomby smile
Reagovat
sojka1
gratulka... :-)))
Reagovat
Petr_Fisk
Tak u Báry by třeba za dvě hodiny mohlo být
"porazila".
Moc bych jí to přál.
Reagovat
Fandina
obecně je to od redaktorů pestré

teď momentálně včetně kluků na deseti expreskách:

nezaváhala
vyřadila
udolala
zdolala
prohrála
má výhru
nepřekvapil
vyhrála
začala vítězně
využil mečbol
Reagovat
FulnekUltras
zametla
Reagovat
Fandina
to tam teď není
Reagovat
FulnekUltras
smetla
Reagovat
Fandina
není to tam a do desítky by se to stejně už nevešlo
Reagovat
FulnekUltras
vymetla
Reagovat
Fandina
To není moc nápadité, jeden základ slova a točíš ho, s různými předponami už potřetí.
Reagovat
lvicek
Muzem jim tu udelat takovy navodny slovnicek :D. Treba "zvratila zapas". Zajimave je, ze obycejne porazila se tam moc nevyskytuje :D.
Reagovat
blixa
Porazila je málo expresivní smile
Reagovat
FulnekUltras
neudržela
Reagovat
Fandina
Asi máme ten náš jazyk květnatý, když se dá tolik slov a spojení použít na výhru nebo prohru zápasu.
Reagovat
Petr_Fisk
U toho "zvrátila" si nemůžu pomoct a pořád se mi vynořuje jiná představa...
Reagovat
Fransoas
Gratulace k postupu přes jasnou favoritku.Poměrně hladce ji vyřadila.
Reagovat
turista
Tak vypařit Kiki Bertens, 11.hráčku světového žebříčku i když není t.č. na svém levelu na to bych nevsadil ani troník. To je životní úspěch pro Terku omalovánku.
Reagovat
turista
Na její přístí výhru už by se dalo vsadit i pár štrougalíků. Možná i to kilo.
Reagovat
smazaný uživatel
T. Martincovésmilesmile
Reagovat
turista
Nemožné se stalo možným.
Reagovat
turista
Že by šla cestou Stana Wawrinky? Taky se prosadil později. Ale měl zabijácké údery odjakživa.
Reagovat
SydneyOpen
Super, po tom potrápeném začátku sezóny a potrápené kvalifikaci teď 3.kolo na turnaji WTA Premier 5 (nebo teď ta blbá tisícovka nebo jak se tomu říká) no a další kolo nemusí být úplně nehratelné, ČF by byla velká bomba. Stovka už je opravdu na dostřel
Reagovat
Petr_Fisk
Coco bude asi hodně velký a těžký oříšek pro Terku - veverku...smile
Reagovat
Alien
Nevím jestli se nepletu, ale Coco Vandeweghe dnes vylítla!
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Petr_Fisk
Je to trošku matoucí, ale Cori také říkají Coco.
Jinak ale Vandeweghe by určitě byla pro Terezu v současnosti hratelnější.
Reagovat
FulnekUltras
Cori je Cori. smile
Reagovat
Petr_Fisk
Pro tvrdohlavé...smile
https://en.wikipedia.org/wiki/Coco_Gauff
Reagovat
FulnekUltras
jedna Coco už tady je, takže Cori black Coco bude holt muset být Cori - jinak se v tom už nikdo nevyzná smile
Reagovat
Fandina
Tu přízdívku si dala sama. Tak se z toho nezblázni.
Reagovat
FulnekUltras
jenom interní směrnice smile
Reagovat
Fandina
Kterou kde kdo používá, včetně komentátorů.
Reagovat
FulnekUltras
na TP je třeba jednoznačnost ;-)
Reagovat
Petr_Fisk
Těch nařízení a předpisů máš málo, tak si ještě pro sebe vytváříš interní směrnice?...smile
Reagovat
FulnekUltras
až na sebe ty dvě narazí, musí být jasno smile ;-)))
Reagovat
Petr_Fisk
Pořádek musí být, co?...
Reagovat
FulnekUltras
tak je to správne... smile
Reagovat
blixa
Bejvalej lampas, co čekáš ? Předpisů není nikdy dost ... smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
vnitřní nařízení k zabezpečení vnějších definičních opatření smile
Reagovat
Petr_Fisk
Přesně to jsem čekal, ale není nad to, když se sám odkope...smile
Reagovat
Michaelus
Takže Karolína Muchová nemůže být Karolína, protože tu už před ní byla Plíšková? Supr logika
Reagovat
FulnekUltras
Muška teď už Káje dává pravidelně na budku. ;-)
Reagovat
blixa
To je náš zkroucenej mozeček. Logika v jeho přítomnosti zdrhá pryč a zoufale kvičí smilesmile
Reagovat
Petr_Fisk
...Tereza jedině Tereza
Je toho pravou příčinou...

Její zatím největší tenisové vítězství a hrála svůj nejlepší tenis..smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
r176
Je to doma!!!smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
r176
Teď to jen dopodávat Terko pojď smilesmile
Reagovat
r176
Terka zatím jede smilesmile
Reagovat
sojka1
prechazim na Terunu, zatim radi jak cerna ruka... :-)) ale taky jsem dneska vsechny holky zastavila, tak uvidime, co vydrzi... ;-)
Reagovat
blixa
Jak může řádit jak černá ruka, když neumí hrát tenis ? (tvoje slova) smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
ta ruka je akorát kropenatá ;-)
Reagovat
sojka1
moje slova zasadne prekrucujes, pisu, totiz zehram, na jeji uderovou techniku a stereotypnost hry.. ;-) a na Bertensku dneska zrejme v klidu postaci prehodit balon...
Reagovat
blixa
Jsem jen zestručnil tvoje sáhodlouhé litanie, které stejně měly jednoznačně tento význam, Nic nepřekrucuju smilesmilesmile
Reagovat
sojka1
neni ve slove zkratka zakladem zkrat? :-))
Reagovat
blixa
Píšu snad něco o nějaké zkratce ? smilesmilesmile
Reagovat
sojka1
zestrucnenim ses vydal po zkratce, no ni? :-)
Reagovat
blixa
Zestručnění má jiný slovní základ ! smilesmilesmile
Reagovat
lvicek
Cerna je castecne, ale kupodivu tam ma i nejake cervene fleky (??) a z dalky to vypada, jako by to tetovani mela permamentne podebrany a zaniceny - celkem nepekny pohled! Vubec nechapu ...
Reagovat
Petr_Fisk
Bohužel první, co mi to připomnělo, když jsem to "dílo" uviděl, byly pomalované stěny veřejných toalet.
Taky nechápu.
Reagovat
sojka1
ma i nejake cerne smouhy na hrbetu ruky a prstech, spis to vypada, ze ji bouchly saze... dnesni hra by tomu i nasvedcovala... :-))
Reagovat
tommr
Karolína sice nakonec přece jen vyhrála, ale její přístup k zápasům mě začíná pěkně štvát. Dneska zcela trestuhodně prodrbala druhej set a nebýt toho, že je Sevastova už dlouho úplně mimo tak mohla přijít o skvěle rozehraný zápas ... smile
To co předváděla ve druhým setu bylo skutečně na pár facek. Nejdřív dvakrát promrhá vedení 40:15 na returnu, pak nedopodává zápas i když měla dva mečboly a nakonec v TB prošustruje vedení 4:1 při vlastním servisu. A to všechno proti průměrný soupeřce, která už byla smířená s prohrou. Jsem opravdu zvědavej jak dlouho jí tohle bude Bajin ještě tolerovat ... smile
Reagovat
blixa
Spíš jak dlouho to Kája bude tolerovat bigsašovi, aneb "kdo způsobil, že náčelník vydával tak zmatené rozkazy ?!" smilesmile
Reagovat
Jimbo
Opět jedna ze zbytečných proher. I v 3. setu po výprasku a ptáku ve 2. setu měla možnost zápas úspěšně odehrát a vyhrát. smile
Reagovat
EllNino
Karolína to měla vyhrát tak 6:3 6:2 ... místo toho totální kolaps a zbtečný třetí set ... jsem zvědav na další zápasy ... nic moc

Markéta hrozný ... první set ještě šel, ale to se CoCo vyharovala ... rozhodly ty těsné gemy na začátku druhého setu ... a pak stav 3:3 40:15 ve třetím .. to se prostě musí využít ...Markéta opět klackovitá i protivná, nějak mě jí sledovat přestává bavit ...
Reagovat
lvicek
Jo, taky si rikam. Hodne jsem ji fandila driv, videla jsem ji i nazivo v Praze. A ted proste otraveny ksichtiky, pohazovani rukama a nasleduje bohuzel Katku Siniakovou :(. Uz me ty jeji zapasy ani moc neberou (taky proc by mely, kdyz neberou ani ji, ze jo).
Reagovat
EllNino
jak už jsem psal vedle, aspoň má, narozdíl od Katky, výsledky (občas)
Reagovat
lvicek
No zatim je na tom lip, ale taky je o dost mladsi... Tak snad se to nebude ubirat stejnym smerem! Jako ja ji fandim, ale chce to ukazat taky nejake zaujeti pro zapas a nejak prekonat pocit ublizenosti (ktery nevim, jestli ma kvuli tem zranenim nebo co se deje...). Snad bude lip.
Reagovat
EllNino
má to v sobě ... jako "všechno je proti mně"
Reagovat
FulnekUltras
to náhodné finále GS přišlo v tomto konkrétním případě bohužel moc brzo
Reagovat
trener
Já jí také fandím od Prahy, kdy jí bylo 16, sehrála vyrovnaný zápas se zkušenou Samanthou Stosur a chovala se dospěle, teď je to jak mladší žáček... Že by jí to nebavilo, se mi nechce věřit, asi hlava, možná se jí po Paříži nepřestala motat, škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduji Martincovousmile . Kája spolehlivě uspí. Fuj nuda
Reagovat
FulnekUltras
smile
Reagovat
Torn
No, nakonec to zvládla, ale úplně přesvědčivé to nebylo.
Reagovat
sojka1
mne prijde, ze se alespon na chvilku rozklepe snad uz uplne v kazdem zapase, musi to byt psychicky velmi vycerpavajici a jen ji to oslabuje do kazdeho dalsiho. S tim Sasha nehne... copak asi dela jeji "cvokar"? :-(
Reagovat
Torn
Problém je možná v tom, že Karolína si v těchto momentech často volala na kurt trenéra, což asi teď kvůli covidu nejde.

Buď jí ujistil, že je všechno ok nebo zkrátka rozbil její pochybnosti, ale jinak máš pravdu. Je to hodně vidět na servisu, že je pomalejší, častěji na střed, je nejistá.

Co dělá Jelínek? Já nevím, vlastně mi příjde, že jí je k ničemu, ale to musí posoudit ona sama, zda jí pomáhá.
Reagovat
makro99
bohužel, je to tak... obávám se, že se toho tlaku může zbavit jen tak, že na tom žebříčku konečně zahučí dolů... jestli se teda někdy začne odečítat...
Reagovat
SpacialRecognition
zbytečný, extrémně zbytečný třetí set...
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
blixa
Potřebuje se rozehrát, furt žehrá na málo zápasů.
Reagovat
SydneyOpen
aby nežehrala ještě v Sprnu smile
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist