Karolína Plíšková na US Open prohrála osmifinále s Kontaovou a na post světové jedničky se nevrátí

1. 9. 2019, 18:35
Aktuality 170
US OPEN - Karolína Plíšková si čtvrtým rokem po sobě čtvrtfinále US Open nezahraje. Poslední česká zástupkyně ve dvouhře letošního ročníku v třísetové bitvě podlehla Johanně Kontaové, se kterou v osmém souboji prohrála teprve podruhé, a přišla o možnost vrátit se na post světové jedničky. Kontaová se ve svém prvním newyorském čtvrtfinále utká s Elinou Svitolinovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková na svém neoblíbenějším turnaji od prvního zápasu nepůsobila vůbec přesvědčivě a roli jedné z největších favoritek nenaplnila. Navíc vypadnutím před semifinále přišla o možnost vrátit se na post světové jedničky, na němž předloni v létě strávila osm týdnů.

Finalistka US Open 2016 a čtvrtfinalistka posledních dvou ročníků měla potíže už v prvním kole s krajankou a kvalifikantkou Terezou Martincovou, ve druhém kole sice přejela další kvalifikantku Mariam Bolkvadzeovou, nicméně po vydřeném vítězství nad Ons Džabúrovou v dnešním osmifinále nestačila 7-6(1) 3-6 5-7 na Johannu Kontaovouse kterou v osmém souboji prohrála teprve podruhé.

"V určitých momentech hrála (Kontaová) extrémně dobře, takhle proti mě nikdy nehrála. Šla na riziko a kazila míň než jindy. Ale šlo to vyhrát. Měla jsem šance, ale nevyužila je," řekla Plíšková. Nenavázala tak na předešlé tři roky, kdy se v New Yorku dostala minimálně do čtvrtfinále. "Bylo by hezký si to zopakovat, ale bohužel. Zápasy jsem nehrála nejlépe. Určitě tenhle turnaj není můj highlight sezony."

Plíšková do utkání nastoupila s obvázaným levým stehnem a vůbec si nevedla dobře. V úvodní sadě kvůli vlastním chybám a dvojchybám v kombinaci se solidní hrou Kontaové čelila celkem 10 brejkbolovým hrozbám, naštěstí pro ni devět z nich zlikvidovala. Kontaová přesto měla možnost set dopodávat, to však psychicky nezvládla, Plíšková vycítila šanci, výrazně se zlepšila a úvodní dějství nakonec po suverénním tie-breaku získala.

Ve druhé sadě vedla Plíšková dvakrát o brejk a mohla definitivně zlomit odpor soupeřky. "To byla škoda, ona byla dole, a kdybych si třeba vyhrála servis na 2-0..., ale těžko říct. První set jsem měla zase prohrát. Hodně do toho šla, hrála hodně lajny, což se jí vyplatilo, s tím jsem trošku nepočítala," řekla Plíšková.

Od stavu 3-1 však ztratila pět her v řadě, přestože mohla Kontaové znovu nedovolit set doservírovat, když disponovala dvěma šancemi na brejk. Ve druhém dějství Plíšková získala jen 7 z 21 bodů na podání, po druhém servisu, s nímž se trápila celý zápas, nevyhrála jediný fiftýn.

V rozhodující sadě se Plíšková výrazně zlepšila na podání, jenže ani Kontaová do stavu 5-5 brejkbol nepřipustila. Plíšková jedenáctou hru absolutně nezvládla a své soupeřce ji dvěma dvojchybami a nevynucenými chybami darovala. "Zkazila jsem lehké míče, které jsem nezkazila celý zápas. To se občas stane," řekla. Poté sice měla možnost vynutit si tie-break, ale Kontaová mečbol vítězným forhendem zlikvidovala a po skoro dvou a půl hodinách využila druhý mečbol.

"Byl to výborný zápas, z hlediště se mohl líbit. Ona hrála agresivně, šla si pro to. A letos má výbornou sezonu, proto je nebezpečná," zhodnotila Plíšková.

Kontaová, která si zahraje čtvrtfinále na třetím grandslamu v řadě a poprvé v New Yorku, bude v úterý čelit Elině Svitolinové.

Světová pětka zastavila devět zápasů neporaženou Madison Keysovou a připsala si premiérový skalp hráčky Top 10 na grandslamech. Předloňské finalistce a loňské semifinalistce dokonce nenabídla jediný brejkbol a po vítězství 7-5 6-4 poprvé postoupila do čtvrtfinále newyorského grandslamu. V úterý zaútočí na své druhé grandslamové semifinále (Wimbledon 2019). S Kontaovou vyhrála všechny čtyři předchozí souboje.

Světovou jedničkou může v případě úspěšné obhajoby loňského triumfu zůstat Naomi Ósakaová. Japonku čeká osmifinále až zítra. Pokud titul neobhájí, vrátí se do čela žebříčku Ashleigh Bartyová, která stejně jako Plíšková dnešní osmifinále nezvládla. Roli favoritky naopak potvrdila Serena Williamsová.

• US OPEN •
New York, USA, tv. povrch, 57,238.700 dolarů
nedělní výsledky (1. 9. 2019)
• Dvouhra ženy - osmifinále •
Kontaová (16-Brit.) - Kar. Plíšková (3-ČR) 6-7(1) 6-3 7-5
Qiang Wang (18-Čína) - Bartyová (2-Austr.) 6-2 6-4
Svitolinová (5-Ukr.) - Keysová (10-USA) 7-5 6-4
S. Williamsová (8-USA) - Martičová (22-Chorv.) 6-3 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

170
Přidat komentář
tommr
a to ani v deblu. Dnešní bídu završila Květa Peschke, která spolu s Melicharovou nestačila na mladý americký hvězdičky ...
Pro pár Melichar/Peschke dnešní porážka s největší pravděpodobností znamená konec nadějí na letošní deblovej TM ...
Reagovat
Fransoas
Po nečekaném obratu v prvním setu a začátku druhého setu to vypadalo docela nadějně.Mohlo to být ve dvou setech.Opět se bohužel potvrdilo to - pokud se nepodaří udržet vlastní servis,zpravidla to soupeřka otočí - viz třetí set. Hodně záleží též na tom,jak hraje soupeřka - některé mičky od Johany byly neskutečně přesné.Bylo to hodně těsné a Karolíně se to bohužel nepodařilo.
Reagovat
com
tak grandslam letos zase nebude :/ ..tak ted by aspon Karolina mohla vyhrat Turnaj mistryn a zakoncit rok jako svetova jednicka, kdyz uz nic jinyho
Reagovat
tommr
teoreticky to sice možný je, ale přiznejme si upřímně: když už Karolína nedokáže porazit ani Kontaovou tak na ten post jedničky prostě nemá nárok ...
Reagovat
Jan
Obávám se, že ten GS nebude nikdy. Je to rok za rokem stejné.
Reagovat
Krisboy
Jj, Karolína se zlepšuje tak, že hrále čím dál stejněji :)
Reagovat
EllNino
:D Bezmezný optimismus mě fakt dostává
Reagovat
com
kdyz ho vyhrala i takova Cibule, tak proc ne Karolina :D
Reagovat
Paseka
Karolína narazila zřejmě na strop svých možností. Sice v dnešním ženském tenise je možné (skoro)všechno, ale tohle ( GS) pravděpodobně nikdy nedokáže.
Reagovat
fujtajblick
že je Karolína spojena pupeční šňůrou s Barty - alespoň v tomto roce. Barty prohraje a Karolína má šanci jít o kousek dál a pod tíhou okolností nedá zápas, který by jinak uhrála. Taky mi připadalo, jakoby si byla jistá, že s Kontou prohrát nemůže, že s Johannou přece musí utrpět vítězství. A taky, když diváci začali výrazně více povzbuzovat soupeřku, jakoby to už nebyla ta stará netečná Karolína, která byla zvyklá hrát proti celému stadionu, zvlášť na US Open, kdy porazila Venus i Serenu. Začíná stárnout a už jí není všechno šumafuck
Reagovat
spaniel
Arane uz zarusta i celo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro cigány je vlastně černoch totéž, co pro bělocha cigán. spaniel a jeho cigánská holka Serena.
Reagovat
spaniel
Pro me je cikan jako laponec.
Reagovat
smazaný uživatel
Snažíš se vyšvihnout z ghetta :)
Reagovat
spaniel
Jj, ze ti to nevyslo, neznamena ze se to nemuze povest mne :)
Reagovat
Oin
Můžeš dostat Laponce z tundry, nikdy ale nedostaneš tundru z Laponce.
Reagovat
peggy
Karolína,je to škoda,stačilo málo.
Reagovat
d@ve
Otázka tedy je: Vyhraje někdy Karolína nějaký GS?
Reagovat
Nola
Kaja je taky Marin Cilic, az dnes som ti uvedomila, ak sa raz vsetko zide vyhra GS, dnes mohla prehrat vo dvoch, Konta ju aj v prvom sete prehravala, ale nedokazala vyuzit BP, na damy velmi pozeratelny zapas, netreba hned vesat hlavu, WTA dnes nema ziadnu silnu osobnost
Reagovat
smazaný uživatel
S tym Cilicom, je to fantasticky vystihnuté..

Aj Cilic je, resp. bol taká nenápadná špička, širšia špička. A tiez posobí jak taký studený čumák, jeho zápasy moc nevtiahnu a nema moc fanusikov.
Reagovat
smazaný uživatel
(fajfka) Ashle1gh Barty 5476

Škoda, že po prohře v osmifinále... Těšil jsem se na zápas se Serenou nebo Karolínou.
https://live-tennis.eu/en/wta-race
Reagovat
insanezy_
WTA neni tenis
Reagovat
Andrew89
ATP taky ne :D jeste vetsi labilove nez zensky
Reagovat
spaniel
Ty by ses tam posraI...chytrý jak rádio.
Reagovat
Andrew89
chytrejsi
Reagovat
Andrew89
jak jsem kritizoval její hru minulé zápasy, tak ted byla konečně aktivnější a o hodně hodně lepší. Problém byla bohužel podle mně přílišná pasivita po druhých podáních Konty + uspěšnost po svém druhém podání...ta byla za celý zapas JEN 7/31 tj 23%, kdežto Konta měla 50%.

Neřekl bych, že Karolína hrála špatně, naopak byla na její poměry i dost aktivní, ale Konta se vzchopila a šla si pro to asi odhodlaněji. Závěr už byl o hlavě a tam byla Kája slabší. 4 kolo je asi uspěch i tak bych řekl, kdyby měla těžší soupeřky v minulých kolech nemusela by dojít ani sem.
Reagovat
Andrew89
jo a USO vyhraje Matka :)
Reagovat
Blondie
Mně by to nevadilo :)
V mnoha věcech mě štve, samozřejmě je v mnoha aspektech fakt arogantní... ale prostě oceňuji celkový její příběh a GS jí přeju.

Ale nutno říci, že bych jí daleko víc přála třeba WIM nebo RG.
Pro případ, kdy by vyhrála letošní USO, se mi těžce nelíbí ten framing - spousta nekriticky uvažujících to bude interpretovat tak, že si došla pro nápravu "křivdy" z loňského roku.

Ale je to ještě daleko :)
Reagovat
Andrew89
neeee kotnik si zvrkla:( snad to nic nebude
Reagovat
Alien
Komu říkají matka?
Reagovat
paddy
Reagovat
chosoi
Kvalifikantky došly a první lepší hráčka poslala Plíškovou domů.
Alespoň si preventivně zavázala nohu.
Reagovat
Torn
další pako z hlubin.
Reagovat
dadaft
po druhém servisu Karolína vyhrála 7 z 31 výměn, to je 23% !!! ,,,,,,,,,, k žádnému kolapsu v závěru třetího setu to nemuselo dojít, kdyby bylo bývalo tohle číslo lepší...

ale pěkný zápas
Reagovat
paddy
Mynář out, Dimitrov to celé vyhraje :)
Reagovat
tommr
tohle je absolutní dno. Karolína už je na tom psychicky tak špatně, že si neporadí ani s Kontaovou, která jí dneska nabízela jednu šanci za druhou ... :(
Reagovat
spaniel
Tak Karolina venku, Arana Williams ma set, vse spatne.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace.
Reagovat
marsden
Ta chce byt cislo 1? Hlavicka jaksi derava a jalova. Zadne prekvapeni.
Reagovat
Dobry-den
Naopak - docela zřetelně dává najevo, že jedničkou být nechce!
Reagovat
tommr
jj po vypadnutí Bartyový mi bylo okamžitě jasný, že Karolína bude následovat její příklad aby se nedejbože nějakým nedopatřením nedostala na post jedničky ...
Reagovat
Blondie
Zajímalo by mě, zda to ty holky fakt tak drtí.
Reagovat
stopan
tak pred 15 rokmi by bola rada za prvu 20tku, ale v sucasnej hernej tenisovej krize staci zahrat par turnajov a pol roka si v svetovej desiatky ani ta vidiet nemusi byt :D , cca pred 15 -20 rokmi bol omnoho vacsi problem sa prepracovat do top ten, vacsia kvalita aj konkurencia.
Reagovat
Jon61
Konta vyhrála zaslouženě, byla aktivnější, útočnější, a to ještě spoustu bodů darovala Karolíně někdy i hloupými chybami. Jsem sice fanda, ale realista, bezbřehý optimismus přináší zklamání, že Blondie.
Reagovat
Torn
Fanoušek leda na dvě věci. kája toho kontě darovala mnohem víc než ona ji.
Reagovat
Blondie
Proto mám u hráček, na kterých mi záleží, sklon tommrovat ;)
Reagovat
sojka1
ja ale hlavne nechapu tu obrovskou angazovanost, kdyz Kaje nefandis. Nedovedu si predstavit ani ve snu, jak ted farizejsky vletim na TP a budu obhajovat Djokovicovo rameno, vykon, UE, povahu, svetonazor.... asi jsem malo uslechtila.... :-))
Reagovat
Blondie
Já jsem právě ušlechtilost sama! :D :D :D

Je to jednoduché. Karolíně sice nefandím, ale šíleně nesnáším a) nespravedlnost a b) jsem alergická na lidi, co všechny soudí a odsuzují z gauče.

Jo a mám kapacitu i pro lidi, které obecně moc nemusím. Jo, šíleně tím lidi vytáčím, hlavně ty, co chtějí svět vidět černobíle. Ono je totiž černobílé vidění HROZNĚ pohodlné! :D
Reagovat
sojka1
ale tohle prece neni svet, jen TP.. :-)
Reagovat
Blondie
Mno jo, ale to by si člověk mohl říkat "tohle není svět, tohle je drogerie, tak se toho, kterému ukřivdili, nezastanu..."

:-)

Mě baví sledovat její zápasy. Je hrozně talentovaná, dře na sobě, má odvahu měnit věci, co nefungují. Tím mě dokonce docela inspiruje. Ale zároveň ji zcela iracionálně nemám ráda. Stejně jako mě zcela iracionálně baví a mám ráda Báru Strýcovou nebo Nicka K. Rozumově vzato bych měla Karolínu milovat a ty dva mít na imaginárním blacklistu. Holt některé věci jsou fakt jen o sympatiích a nedá se to překopat. A že jsem se roky snažila! Tak to kompenzuji tím, že jí sice nefandím, ale zastávám se jí.
Reagovat
sojka1
hlavne neprehanet, vsichni jen klofeme do klavesnice, nejsme ani v te drogerii..... :-) A tak teda na rovinu - rypla jsem si! Sympatie a antipatie chapu, jsou prirozene a vnimam i jejich iracionalitu, je zabavna. Ale stejne jako se v beznem zivote (pro zmenu v ramci racionality) vyhybam lidem, ktere nesnasim (tim nijak nenaznacuji, ze je vsechny hned pozurazim a smahem neuznavam) stejne tak necitim potrebu sledovat zapas a rozebirat nekoho, kdo mi pije krev (cimz opet ani naznakem, ze nevidim jeho pribeh, talent a um)... proste mi pripada, ze se hrozne stylizujes.... :-)
Reagovat
Blondie
Jenze ja se na zapasy Karoliny tesim, ten naboj me bavi :)
Dobre se u toho jezdi na rotopedu :D :D
Reagovat
dadaft
bohužel, opět to rozhodl Karolínin špatný pohyb, pokud to jde hrát z kroku - v poho, ale pod tlakem muset doběhnout a ještě zkoordinovat s úderem - to je problém.
no nic.
třeba někdy jindy ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
tommr
žádný jindy už nebude. Ted půjde Karolína pomalu ale jistě dolů s tím jak jí začne odcházet i fyzička. Hlava už jí nefunguje nějakej čas ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ash, Simona, Karolína + vítězka US usilují o no.1 na konci sezony.
Kdyby Karolína šla sešupem dolů pokaždé, kdy ji odepisuješ, tak by končila už předloni :-)
Reagovat
Blondie
+1
Reagovat
d@ve
Zápas jsem žel nemohl vidět, ale dle tvého popisu si dokážu dost dobře představit, jak byla Karolína v tom svém pohybu pribržděná.. :/
Reagovat
Dobry-den
Tak se nám z Karolíny pomalu ale jistě stává velká labilka. Dnes v tomhle ohledu předčila i Kontu, to se nepovede každýmu. Co to bylo, ten game za stavu 5:5? :-)

Johance Driblence gratulka, teď prosím čtvrtfinále s Madison a vítězka ať to vyhraje celý. :-)

Češky na tomhle turnaji zcela vyhořely - ostuda jako hrom. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrát to celé, na to nemá JoKo hlavu.
Serenu by spíš mohla zastavit Mad - titul přeju nejvíc jí. Klidně v americkém finále :-) Z Naominy části bych ale nejraději viděl finálový úsměv Šípkové Růženky.
Reagovat
Alien
Myslím si, že US OPEN vyhraje Blanka Andreescu!
Reagovat
bIbec
No vida. Nakonec dobrý. Pěkná prohra ve třet setech. Žádná ostuda :-)
Reagovat
Blondie
Tak co čučím, čekala jsem, že se JK sesype.
Ale hustý match...
Reagovat
com
zas dve hodiny v cudu a takhle zprznit konec
Reagovat
Andrew89
dve obrovsky chyby, 2x DF
Reagovat
Andrew89
1x df
Reagovat
Blondie
Ještě to JK musí doservírovat.
A to jí v 1. setu vůbec nevyšlo, ve druhém odvracela 2 BB....

Nepodceňovat.
Reagovat
Jabadu
Amen. Konta si pro výhru jde. Karolína jenom dobře vrací.
Reagovat
Dobry-den
Pěkná smeč, Kájo.
Reagovat
Dobry-den
To byl teda game.
Reagovat
com
ted brejk a konec!
Reagovat
Jon61
Kdepak, kobyla to zvládla.
Reagovat
Blondie
teď se sama rozhodila...
Reagovat
SpacialRecognition
Táhni doprdele, zakřikávačko
Reagovat
Blondie
Hele, hysterko, až mi ji vylížeš, jo?
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
Andrew89
takove namluvy
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Blondie
*vyprskla smíchy*
Reagovat
SpacialRecognition
přeji ti, ať ti za každé zakřiknutí v tomhle foru zemře člen rodiny.
Reagovat
Andrew89
jsi vazne ubozak
Reagovat
Kojinho
Okamžitý a doživotní BAN prosím.
Reagovat
Blondie
Další malý penis, který si myslí, že si to péro zvětší tím, že bude hrdina v diskuzi. Smutný příběh, smutný příběh :D

A jelikož si JEN TY myslíš, že zakřikávám, tak se nic nestane, hňupíku, ju?

A tak co, mám se připravit? Půjdeš lízat?
Teda ne že by se mi chtělo, nejsi zrovna můj typ.
Reagovat
Blondie
Mnha, to bylo hloupé, vůbec jsem neměla reagovat.
Omlouvám se OSTATNÍM členům fora.
Reagovat
Andrew89
rozhodnpu body po 2. servisu. ktera jich uhraje vic vyhraje. Karoliny uspech stoji a pada na tehlech bodech. nepujde prvni servis= prohraje
Reagovat
Jon61
Také to tak vidím, Konta zlepšila servis, nedělá na rozdíl od Karolíny dvojchyby.
Reagovat
Jon61
Naštěstí Konta také dělá chyby a poměrně hloupé, ona snad dala všechny smeče do sítě a dokáže se netrefit do volného kurtu.
Reagovat
Jon61
Konta zlepšila podání a neudělá dvojchybu, neudělá.
Reagovat
tommr
a Karolína jich už udělala 8 tzn. darovala soupeřce 2 hry úplně zadarmo ...
Reagovat
Blondie
Tak teď KP darovala 2 body, takové faily XD
Reagovat
brixner
Ta Kvangová nehrála špatně!
Reagovat
Pedronegro
asi radši přepnu na hnus fialovej :)
Reagovat
Jabadu
Nenarodila se jako šampiónka. Bohužel.
Reagovat
Jon61
Bohužel, vypadá to, že z ní bude Berdych v sukni. Bude se držet ve špičce, ale Grand Slam asi nevyhraje.
Reagovat
Blondie
Lidi, vždyť hraje... je to 1:1... Karolína má větší zkušenosti, není důvod ji odepisovat za stavu 1:1 ve třetím ;)
Reagovat
Torn
Přesně. Konta hraje zatím víc než solidně.
Reagovat
Blondie
Mně tohle tak štve - já víceméně fandím Kontě, ale tohle odepisování Karolíny v době, kdy bojuje, se mi zajídá. A to ještě od jejích fanoušků. Furt si myslím, že to vyhraje.
Reagovat
Blondie
No vida, 0:30 pro KP.
Reagovat
SpacialRecognition
Pěkně zakřikáváš.
Reagovat
Blondie
Už zase? *tváří se otráveně*
Ale když tě to baví, máš na to stejné právo jako já na své tipy.
Reagovat
Blondie
Tak schválně: KP nabudí čistá hra a breakne!
Reagovat
tommr
Karolína svojí šanci prováhala ve druhým setu. Další už nedostane ...
Reagovat
Jon61
V první set zahránila především, že nenechala Johanně další brejk, když odvrátila devět brejbolů. Karolína dělá hodně dvojchyb a z druhého servisu neuhraje skoro nic.
Reagovat
tommr
první set Karolína příkladně zachránila, druhej naopak příkladně pokonila. Ztratit set z 3:1 na 3:6 by se prostě takový hráčce stávat nemělo ... :(
Reagovat
stopan
tak prvy set karolina uhaluzila, mala problemy pri vlastnom podani, mohlo to kludne skoncit 6-1 pre konteovu, ta nevyuzila dost moznosti na breaky a pri podani na vitazstvo to mentalne nezvladla, zrejma sa to prejavilo aj v tiebreaku.
Reagovat
Dobry-den
Nemám slov.
Reagovat
Andrew89
a fakt jsem nemel pocit,ze to prohraje. ale 0% po druhem servisu rozhodlo...
Reagovat
Andrew89
po druhem servisu ma Karolina 0 % bodu?
Reagovat
Andrew89
v tom zaberu Karolina do p ci, ku rva vole :D
Reagovat
Torn
Tak jsem to říkal. :D
Reagovat
Blondie
Tak co, bude se opakovat scénář koncovky?
Reagovat
Blondie
Nečekaně O_o
Reagovat
tommr
no moc nechybělo. Je ale vidět, že Karolína je totálně v háji ... :(
Reagovat
Jon61
Konta prošustrovala dobře rozehraný 1. set, Karolína dělá totéž s druhým.
Reagovat
Blondie
JK si ten míček v ruce naciťuje hrozně legračně XD
Reagovat
Jon61
Její podání je komické, působí jako parodie.
Reagovat
jirkaS
poslední fiftýn paráda
Reagovat
Torn
Ještěže se Kája nenechala odpálkovat, ale dost hloupě přišla o brejk. :(
Reagovat
tommr
to se Karolíně opravdu nepovedlo. Konta ted bude jako vyměněná ...
Reagovat
Blondie
nebude :)
Reagovat
Torn
Ono upřímně, Konta umí hrát fantasticky, ale nevydrží jí to většinou dlouho a Kája hrála na začátku prvního setu jako poloviční, takže pokud si udrží teď servis, tak by to mohla dát. Vidím u ní konečně trochu zapálení pro hru, což ty tři předchozí zápasy vidět moc nešlo. :)
Reagovat
com
si ho zas vybrejkla :D
Reagovat
tommr
ale na jak dlouho?
Reagovat
Blondie
Máš dojem, že je JK dostatečně psychicky odolná, aby ten zápas otočila?
Podle mě pro to NIC nesvědčí.
Reagovat
Andrew89
ja ti nevim...ale dneska ti to ,,fandeni" Karoline vubec neverim
Reagovat
Blondie
Já Karolíně nefandím.
Jen jsem přesvědčena, že vyhraje, je prostě jinde než psychicky slabší JK :)
Reagovat
tommr
no ted to tak rozhodně nevypadá ... :(
Reagovat
com
souhlas :D
Reagovat
Blondie
Až budu fandit Karolíně, tak se podívej na nebe.
Pravděpodobně na nás v následujících 10 sekundách spadne meteorit.
Alespoň jako fanda vynikneš ty, ne? ;D
Reagovat
Jabadu
Ehmm ...
Reagovat
tommr
v posledních 3 hrách uhrála Karolína jedinej míček ... :(
Reagovat
Jabadu
když Konta hraje prd, je třeba jí pomoci. Fakt v pravou chvíli ...
Reagovat
tommr
jsem to říkal, že Karolína má šanci jen když bude Kontaová pomáhat a zatím se to naštěstí vyplnuje ... :)
Reagovat
SpacialRecognition
Ten tiebreak ale zahrála Karolína fantasticky.
Reagovat
tommr
jj ten jí vyšel, ale základ toho byl už v tý desátý hře, kterou Kontaová totálně pohnojila ...
Reagovat
Andrew89
ziskala Karolina po kolapsu Joko. To ona umi. 1/10 vs 1/1 mluvi za vse. Karolina se zlepsila v mezihre. Prvni set je jeji,ale tohle taky zname...delaji ji problemy 2.sety,tak uvidime. dneska se mi i libi ze jen nevraci,hraje aktivne. Tohle ji nese ovoce,zpasivni a bude mit problem
Reagovat
Jon61
Ke konci setu hodně Karolína zlepšila servis, Konta musí být psychicky rozhozená, tolik brejbolů nedokázala využít.
Reagovat
com
krasna koncovka :) ..tak hlavne nepolevit :)
Reagovat
Dobry-den
Kája nakonec s přehledem po tom ospalém začátku :-)

Konta to vůbec nezvládla v závěru :-)
Reagovat
Blondie
Takže TB, který je hodně o nervech a psychice.
Tak to asi nic pro JK? :)
Nicméně udivila, čekala jsem, že dá už tenhle gem.
Reagovat
Blondie
Takže asi tak :D
Druhý set čekám 6:1 XD

Ona jaksi ta vzájemná bilance není náhodná :)
Reagovat
rybicka
Jsem samozřejmě ráda, ale je mi té Johany i líto. Hraje výborně a pak si to...
Reagovat
Blondie
Já jí docela fandím, ale výhru nečekám.
KP je hodně mentálně daleko silnější, proto je taky dlouhodobě v TOP5 :)

Jen je mi těch hráček, co podají výkon jako JK a podělají si to skrz zahozené šance, líto. Umím si představit, jak to pak obrečí :)
Reagovat
Kozoroh
Kontaová jako obvykle psychicky selhala v gemu, v němž podávala na zisk setu.
Reagovat
Blondie
Rozhozená JK si teď prohraje podání :)
Reagovat
Jon61
K neuvěření! Konta také není mentálně silná.
Reagovat
Jabadu
Tak to tedy klobouček ...
Reagovat
com
ufff brejk v pravou chvili :) Labilka Konta no :D
Reagovat
Blondie
Nedáš, dostaneš.
Klasika všech klasik - tohle Konta pravděpodobně nevydýchá a bude mít v hlavě své neproměněné šance.
Reagovat
rybicka
Johano, Johano, trošku vypomoct nemůžeš?
Reagovat
Blondie
Třeba vám udělá radost a nedoservíruje.
Nedivila bych se, KP se teď zvedla :)
Reagovat
rybicka
No vida, není nad blondýnky, díky. :-)
Reagovat
Blondie
KP tohle umí.
Zvedá se v pravý okamžik - zatímco ty holky, co mají šance proti TOP5 hráčce, se z toho v kritické chvíli podělaj :)
Reagovat
rybicka
Stačilo jen požádat. :-))
Reagovat
Andrew89
je skvela na BP,ale takhle si hraje o ohnem. uz to mohlo byt 0:5. Joko s prehledem lepsi v mezihre
Reagovat
Andrew89
Joko mete lajny prava leva:D docela na milimetry tyjo:D
Reagovat
Blondie
To, že KP nabízí šance na break, je špatný, ale to odvracení je na klobouček.
Reagovat
bIbec
Johanna je dneska taková jakoby nadržená po tom vítězství. Není otázkou kdo vyhraje, ale jak moc ostudná porážka to pro Káju bude.
Reagovat
Blondie
To je hodně předčasný, ne? :-)
Reagovat
Kojinho
Hmmmmm
Reagovat
bIbec
jj, když neprohraje ten třetí set 60 tak to úplná ostuda nebude.
Reagovat
SpacialRecognition
dolik dvojchyb dělala naposledy, kdy byla nemocná/po nemoci.
Reagovat
com
brejknout a znicit Kontu!!!
Reagovat
Mantra
nene :-)
Reagovat
Jabadu
Ale líbí se mi, že Karolína pochopila, že na tomto povrchu se musí do toho mlátit.
Konta hraje totální baseball a doufejme, že jí to nevydrží.
Reagovat
Jon61
Dnes to vypadá, že Karolína schytá debakl.
Reagovat
Blondie
Ale houby.. jen zaspala začátek :)
Reagovat
Jon61
Ale u ní se v poslední době stává, že se neprobudí.
Reagovat
Dobry-den
To bude rychlovka.
Reagovat
com
A Karolina zacina cistou hrou :D
Reagovat
Jabadu
Viděl jsem teprve dva balony a zdá se, že vše je jasné. Karčí je úplně v hayselu!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist