Karolína Plíšková na úvod Turnaje mistryň nestačila na Svitolinovou a loňskou porážku jí neoplatila

28. 10. 2019, 11:15
Aktuality 228
TURNAJ MISTRYŇ - Karolína Plíšková zahájila své působení ve Fialové skupině letošního Turnaje mistryň v Shenzhenu dvousetovou porážkou s Elinou Svitolinovou. Na Ukrajinku, která obhajuje loňský triumf, nestačila ani loni v Singapuru a už s ní prohrála počtvrté v řadě.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková letos na tour posbírala nejvíce titulů (4) a na závěrečný vrchol sezony se dostala čtvrtým rokem po sobě. Jejím maximem je předloňské a loňské semifinále.

Česká jednička a světová dvojka na Turnaji mistryň vůbec poprvé nezvládla úvodní zápas. S obhájkyní titulu Elinou Svitolinovou, na kterou nestačila ani loni v Singapuru, prohrála 6-7(12) 4-6 a podlehla jí už počtvrté v řadě.

Plíšková hned v úvodním gamu slavila brejk, ale náskok si dlouho neudržela, když o tři hry později přišla o podání. V dalším průběhu úvodního dějství nebyl k vidění jediný brejkbol a rozhodnout musel tie-break. Zkrácená hra nabídla pořádné drama. Aktivnější Plíšková se po třech odvrácených setbolech sama k jedné šanci dostala, tu však neproměnila a Svitolinová nakonec napínavý tie-break po využitém sedmém setbolu ovládla 14-12.

"Dostala jsem se z několika setbolů a sama je taky měla, pak to pro hlavu bylo těžké. V tie-breaku prakticky neudělala chybu. Buď jsem to já zabila, nebo zkazila. Měla jsem to pocitově ve svých rukou, bohužel to nevyšlo," litovala Plíšková.

Ve druhé sadě Plíšková často tahala za kratší konec. Ve čtvrtém gamu sice dokázala smazat manko brejku, jenže servis znovu ztratila a Svitolinová si tentokrát náskok brejku pohlídala, přestože za stavu 4-5 měla česká naděje dvě příležitosti se do boje o druhý set vrátit.

Plíšková po utkání prohlásila, že ze svého výkonu nemá vůbec špatný pocit. "Bohužel se proti top hráčkám dost často stává, že hraju dobře, ale prohraju. Tak to je. Myslím, že jsem neudělala moc věcí špatně, bylo to o pár míčích," řekla na webu iDNES.cz Plíšková, která v předchozích dvou ročnících Turnaje mistryň došla do semifinále.

"Trochu zklamaná jsem - pocit mám celkem dobrý a bohužel to nevyšlo, což je asi ta nejhorší možná kombinace. Na druhou stranu se dá na čem stavět. Je tam spousta věcí, které si můžu vzít do dalšího zápasu. Jsem víc v klidu díky tomu, že můj tenis má docela slušnou úroveň. Může se stát cokoli: buď vyhraju další dva zápasy, nebo pojedu na dovču," dodala Plíšková.

Českým tenistkám tedy vstup do letošního Turnaje mistryň nevyšel. Petra Kvitová ve včerejším utkání Červené skupiny ve třech setech nestačila na Naomi Ósakaovou.

Pětadvacetiletá Svitolinová naopak na akci pro osm nejlepších tenistek sezony vyhrála už sedm zápasů v řadě. Porážku naposledy okusila při své premiéře v roce 2017. "Karolína má skvělý servis, ale je tady o něco pomalejší povrch, takže jsem měla trochu víc času zareagovat. To mi docela pomohlo," řekla Svitolinová.

Halepová utekla Andreescuové z mečbolu
V dalším zápase Fialové skupiny Plíškovou čeká ve středu vítězka US Open Bianca Andreescuová z Kanady, která dnes nevyužila mečbol a se Simonou Halepovou z Rumunska prohrála po tříhodinové bitvě 6-3 6-7 3-6.

Halepová čelila mečbolu ve druhé sadě za stavu 5-6 při při vlastním podání. Finalistka Turnaje mistryň z roku 2014 ale srovnala, uspěla ve zkrácené hře a ve třetím setu už měla navrch.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Shenzhen, Čína, tv. povrch / hala, 14.000.000 dolarů
pondělní výsledky (28. 10. 2019)
• Dvouhra - Fialová skupina •
Svitolinová (8-Ukr.) - Kar. Plíšková (2-ČR) 7-6(12) 6-4
Halepová (5-Rum.) - Andreescuová (4-Kan.) 3-6 7-6(6) 6-3
Pořadí skupin
• Čtyřhra - Červená skupina •
Grönefeldová/Schuursová (8-Něm./Niz.) - Mertensová/Sabalenková (1-Belg./Běl.) 7-5 1-6 10-7
Babosová/Mladenovicová (3-Maď./Fr.) - H. Chan/L. Chan (5-Tchaj-wan) 6-2 5-7 10-6
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

228
Přidat komentář
lars
je pomalejsi nez v Singapuru ?
Reagovat
smazaný uživatel
Karolina dneska řekla, že takhle pomalý kurt není nikde.
Reagovat
paddy
suchý zip je prý rychlejší povrch :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak nějak! :)
Reagovat
lars
muzes napsat odkaz na to?
vyjadrily se k tomu i jine tenistky
Reagovat
Fandina
Že je pomalý se vyjádřila Svitolina po zápase a je to i v tomhle článku.
Reagovat
lars
" je tady o něco pomalejší povrch" ale neni tam uvedeno porovnani s jinym kurtem
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to stačí. Takhle vyjádřeno.
Reagovat
FulnekUltras
to je medicínka, viď? ;-)))
Reagovat
Fandina
Nejsem nemocná na rozdíl od tebe.
Reagovat
cabuna
O tom ,že je kurt pomalý mluvila pomalu každá v rozhovoru tady ti kopíruji Karolímu
Myslím, že jsem neudělala moc věcí špatně, bylo to o pár míčích. Asi rozhodl první set (12:14 v tie breaku). Dostala jsem se z několika setbolů a sama je taky měla, pak to pro hlavu bylo těžké. I ve druhém jsem ještě mohla jít na 5:5... Ale moc mi toho nedala.

A o moc jiné to nebude ani proti Halepové a Andreescuové, že?
Nebudu si stěžovat na los, tak to je. Ne že bych si přála Petru (Kvitovou), to určitě ne, ale co jsem viděla její zápas s Ósakaovou, aspoň tam jsou od nich nějaké chyby. Já mám skupinu, kde jich moc nebude; vlastně jediná, kdo chyby dělá, jsem já... Musím si to uhrát, což je fyzicky i psychicky náročné. Hodně se mi toho vrátí zpátky. Takto pomalý povrch není nikde za celý rok.

Karolína
Reagovat
paddy
Pliskova
http://www.asapsports.com/show_interview.php?id=154916

Svitolina
http://www.tennisnow.com/News/2019/October/Svitolina-Stops-Pliskova-in-WTA-Finals-Opener.aspx

Nick by řekl "fucking slow"
Reagovat
LukasH
Ještě když se k tomu vrátím, tak já tedy vidím v Petřině hře obří posun.
Pod Vaňkem se totiž skutečně projevuje ta práce. Akorát ji vždycky něco srazí. Na začátku jejich spolupráce ten útok, ze kterýho se dlouho vzpamatovávala a je zázrak, že se jí to podařilo a teď zase zranění ruky v době, kdy byla během "druhé kariéry" blízko absolutního vrcholu.
Ta první polovina sezóny byla v podstatě úplně bez výkyvů. A těžko by se "vabank" tenisem dostala třeba do finále Doha, kde zrovna formu moc neměla. Kdo ji bedlivě sledoval v těch hluchých letech pod Kotyzou, tak mu to musí být jasný..
A co se týká servisu, to si vůbec netroufnu hodnotit. Připadá mi, že se s ním pere skoro každá. A že se to těžko přeučuje. Se Serenou prosím nesrovnávat...proč může takhle podávat Barty a stejně vysoká Errani podává spodem? :D
Reagovat
EllNino
s tou první polovinou letošního roku absolutní souhlas, stačilo by si držet ten standard, bohužel to přišlo v době obrovských turnajů a GS (i když 4. kolo Wimbledonu ujde) ...třeba by ta jednička vyšla ... ale Peťa ještě nesložila azbraně, doufám, stále v ní vidím ten oheň
Reagovat
dadaft
Petra má před sebou ještě dost sezón na té nejvyšší úrovni, pokud zdraví dovolí ...............doufám.
Reagovat
dadaft
1+
Reagovat
dadaft
a u toho Kotyzy bych nebyl tak přísný -- poznal, že je Petra komplexní hráčka a podporoval to, nesnažil se ji předělat, ale rozvinout...
(že ke konci spolupráce trochu přstala nést plody a že se profesionálně rozešli, na tom nic nemění)
Reagovat
Pedronegro
tak trochu zírám na ty komenty tady, já jsem moc rád, že máme na TM dvě naše hráčky a zatím hrají vcelku vyrovnanou partii se soupeřkami, mladšími děvčaty, která bojují o vlastní prosazení se s velkým nasazením, ta naše hrají holt tak, jaká jsou a jak momentálně mohou a přes vaše výhrady tady jim jen přeji úspěch v každém utkání :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten tenis je stejne nejlepsi sport. Jinak asi to vite všichni, ale od roku 2021 vysila ATP Eurosport.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 nevíme, teď už jo-dík
Reagovat
smazaný uživatel
wta většinou supertennis,tv (Hotbird 13°E)

https://www.supertennis.tv/On-Demand/Palinsesto
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, ale je to furt na netu. Malokdo si ho naladi na satelitu. Zatímco ES je na satelitu u vsech operátorů, a mas to s CZ komentarem bez dalsich moznych problemu, ktere se muzou stat na ST.
Reagovat
smazaný uživatel
supertennis je volný bez karty
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, ale potrebujes nějakého odbornika, ktery ti správně nastaví parabolu. Ten prijem je slozitejsi. Rozhodně to neni tak, ze si clovek ten kanal naladi a sleduje.
Reagovat
gigin
Je to poměrně levné a snadné a můžeš jet na jeden talíř. Jen ho rozšilháš. Pár stovek.
Reagovat
smazaný uživatel
My máme společnou anténu. Jinak FHD.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tady

https://www.eurosport.cz/tenis/eurosport-rozsiruje-partnerstvi-s-atp-na-evropskych-trzich-vcetne-cr_sto7508484/story.shtml

Ja se jen bojim, aby nedavaly moc turnaju na Eurosport Playeru :/ Co se tyka zapasu cechu a slovaku, tak je na okruhu moc nemame, takze v tomto je dobre, ze naopak O2 ma WTA dalsi tri roky, takze nase hráčky + slovenky muzeme kdykoliv naladit bud na hl. kanale nebo v multidimenzi.

Ale jak pisu, snad Eurosport nebude moc turnaju davat na Playeru, protoze maji i zimni sporty, snooker, cyklistiku atd.
Reagovat
brixner
No, bejvávalo, to snad eště když hrála Steffi, z dnešní Káji to fakt nehrozilo...Jenže i todle je vošemetný, když to neni pod kontrolou, zrovna nedávno...Zatahal mě za nohavici malej Míša, to je asi tříletý antikoncepční selhání mý jedný sousedky a prej :"Stlejdo, už si našel tu svojí elekci? Taťka jí taky ztlatil, řikala to máma, vy ste s taťkou asi kamaládi, že jo!" No fakan jeden, kam na to dneska ty smradi choděj! Už sem ho chtěl vejchovně proplesknout, ale pak mi to došlo! Nedávno sem, jak je mým zvykem, vodved skvělou práci u nich doma, když byl fotr celej den někde na srazu kdo ví koho a čeho a já moh v klidu potvrzovat svojí pověst skvělýho servismana. Když sem skončil, dal sem si vanu s volejíčkama a vyfénoval svojí kštici a způsobně used ke stolu v kuchyni, kde to už vonělo. Sousedka byla sice ňáká zaražená, ale to mi nebránilo v tom se hezky nasytit a napojit, to víte, kde doplnit všechny ty proteiny, když ne v kuchyni. A v tom sousedka praví:"Hele, Brixi, kam se poděla tvoje erekce?" No, urazilo mě to, jak by né, až mi přestalo i chutnat, co si to dovoluje, nána jedna, že jo! Uraženej sem ještě slupnul posledních pár, asi vosum, kousků štrůdlu a zalil to půllitrem Coly a prostě sem vodešel. A teď mi to docvaklo - von ten parchant musel poslouchat za dveřma, i když dostal kilo, aby zmizel někam na zmrzku! A když sem cvaknul dveřma, jen slyšim z televize "sertyól", no vůbec sem netušil, že sousedka je fanynka tenisu! Tenhlencten tenis má ma nás fakt vliv, příště k ní pudu raději mezi turnajema, přece se nenecham imrvére urážet, no že jo?! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Trochu zklamaná jsem - pocit mám celkem dobrý a bohužel to nevyšlo, což je asi ta nejhorší možná kombinace. Na druhou stranu se dá na čem stavět. Je tam spousta věcí, které si můžu vzít do dalšího zápasu. Jsem víc v klidu díky tomu, že můj tenis má docela slušnou úroveň. Může se stát cokoli: buď vyhraju další dva zápasy, nebo pojedu na dovču," dodala Plíšková.
Reagovat
Fandina
"Karolína má skvělý servis, ale je tady o něco pomalejší povrch, takže jsem měla trochu víc času zareagovat. To mi docela pomohlo," řekla Svitolinová.
Reagovat
FulnekUltras
A tak to taky je.
Reagovat
Fandina
Nedávno jsem tu psala svoji predikci na TM a hned po prvním kole to dopadlo opačně, čtyři, které jsem měla v popředí prohrály. Ještě že nesázím.
Reagovat
FulnekUltras
vopovaž se ;-)
Reagovat
rybicka
Jinak Sabalenková splnila přání několika jedinců zde a oblékla stejný růžový oděv jako Bianka. :-))
Reagovat
Petur_Fisk
Přání?...????
Huh. Měl jsem to vypnuté a po Tvém příspěvku mi to nedalo. No to jsou tedy orgie, teď už snad jen zbývá sešít dvoje šaty dohromady a navléct do toho Serenu...:)
Reagovat
Jon61
A ze stejného množství látky by šlo ušít ložní povlečení. :)
Reagovat
FulnekUltras
to je tedy docela síla... Ovšem zcela zasklít evidentní fakt, že tu packu pořád ještě nemá úplně v richtiku, to už chce poměrně dost přezíravosti.
Reagovat
Fandina
Ano, to zamrzí, stejně jako zamrzí, když tu píšeš nesmysly o Káje. Všechno se člověku vrátí. Tomu věř.
Reagovat
FulnekUltras
Zmíněné pepinoviny mě - věř tomu - nějak ani nemrzí. Ve snaze o mikulášsko-veřejnoprávní objektivitu holt sem tam něco zapomněl. Spíš je příznačné, jak má právě tento typ přispěvatelů obvykle největší potřebu vytrubovat, že tady kvůli někomu skončil. ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Tak, co jsem různě zaslechl, tak tu packu bohužel už nikdy nebude mít "úplně v richtiku"...:(
Reagovat
FulnekUltras
Natržený sval se ještě může dostatečným klidovým režimem vylepšit. Jenže to chce opravdu tři měsíce srát na body - i když to následně třeba bude znamenat horší pozici při nasazování. Je mi jasné, že to je teď pro Peťu i tým velké dilema, ale při jejích kvalitách tenisové naturščice (na rozdíl třeba od Šafi) se myslím delší herní pauzy bát netřeba.
Reagovat
Fandina
Podle vyjádření Petry, ruku šetřila, netrénovala s raketou, aby ji nenamáhala a od FO odehrála pár zápasů. Nepřeháněj to.
Reagovat
FulnekUltras
Já to nepřeháním.
Reagovat
Fandina
Podle mě ano.
Reagovat
Petur_Fisk
Tak to jo, psal jsi packu a já myslel ty prsty. Samozřejmě svalová vlákna se při nepřetěžování a dobré rehabilitaci (a dostatku času) zase spojí.
Reagovat
Dobry-den
Prohru Bianky jsem nečekal, přiznám se, že pro mě byla největší favoritkou turnaje. Proti top 10 působila neporazitelně, ale teď má už dvě prohry po sobě.
Simonu mám ze všech účastnic TM nejméně rád, ale dneska jsem spokojen, Bianca ztratila punc neporazitelnosti, podle mě teď bude vývoj v této skupině hodně zajímavý...

Spokojen ovšem nejsem s druhým dnešním zápasem, ale tam jsem to čekal, Karolína je podle mě spolu s Belindou nejslabší ze všech hráček na TM. Tam čekám, že neuhraje v žádném zápase ani set...
Reagovat
Petur_Fisk
Prohra Biancy mě také překvapila, ale Karolínu bych ještě neodepisoval. Možná ale, že jen "přání je matkou myšlenky". Střízlivě vzato se mi zdá, že po nepopiratelném posunu ve hře způsobeném přínosem Conchity, teď Karo už několik měsíců stagnuje a jakoby nevěděla jak a kam se se svou hrou vydat dál. Je na vrcholu sil, ale pokud chce být ještě lepší, tak jí moc času nezbývá. Conchitu mám rád, ty dvě si asi sedly, ale možná by potřebovala nový impuls a změnit trenéra.
Reagovat
honza333
Zítra jsou dva černé scénáře
1. Petra prohraje 0:2
2. Petra a Osaka prohrají

Tyto scénáře by znamenaly konec turnaje mistryň pro Petru
Reagovat
SimonaHalep12
Si-mo-na, Si-mo-na...ja to dievča proste zbožňujem :) :) :) :)
Reagovat
FulnekUltras
presne ;-)

Na vrcholu sice přezimuje slajzbába, ale dlouhodobá No.1 je jasná.
Reagovat
SimonaHalep12
Správne, podpisujem sa :)
Reagovat
George_Renel
Andreesku zvadla jak pětasedmdesátník bez Viagry. .-)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 a ten její trenér?
Reagovat
smazaný uživatel
Famózní závěr,
Reagovat
janek_da
po 10 MTO by mely mit tenistky zakazane mesic hrat, aby se uz konecne uzdravily
Reagovat
Pavlis
Kolik si jich Bianca vzala? Ale je už unavená a pustila Halep zpátky do zápasu. Škoda toho nevyužitého mečbolu.
Reagovat
Petur_Fisk
:):)
Reagovat
honza333
11:30 Osaka- Barty
13:00 Kvitová- Bencic

Jak to že nezačíná zápas poražených ?? Ale že začínají vítězky
Reagovat
Krisboy
Myslím, že zápasy jsou rozlosované predem a výsledky na tom nic nemění.
Reagovat
milik254
Nejsou
Reagovat
SimonaHalep12
Nie sú rozlosované dopredu...aspon podľa aplikácie Flashcore, kde mi písalo, že v stredu hrá Halepová s Plískovou aj Svitolinou :D ...podľa toho usudzujem, že sa to robí počas turnaja.
Reagovat
Krisboy
Já se nehádám. Píšu, že nevím...(
Reagovat
SimonaHalep12
Neber to v zlom, ani mi sa nehádame, len preberáme situáciu :) inak nechápem, prečo to nie je dopredu pripravené...si predstav, že napr. MS v hokeji by žrebovali počas turnaja :D
Reagovat
FulnekUltras
a vystěhuj tu kredenc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona už to kredenc není, ale fandím taky Simoně. Jiná možnost není. Simona je sympaťačka.
Reagovat
com
MTO.. a hlavne ze Halepku v zapeti hned brejkne, simulantka jedna
Reagovat
Andrew89
Ukoristila set,tak snad to dotahne:) dalsi zapas pres dve hodky. Vsechny to maji docela narocne
Reagovat
Andrew89
Drama queen zas v akci
Reagovat
pepin
Přestože se zde již v podstatě nevyjadřuji neznamená, že tenis nesleduji a tak musím určitě za oba dva dny naprosto souhlasit s Tommrem. Dnešní výkon Karolíny proti slaboučké soupeřce byl opravdu a to hlavně ve druhém setu mizerný a její prohlašování před začátkem TM jak se těší, jak je odpočatá vyznívá zcela mimo. Ke včerejší porážce Petry a k tomu co napsal Tommr a zaznělo i v jiných komentech tak zcela jednoznačně je dáno. Vaněk je určitě hodný, dobrý a přátelský trenér, ale ani pod jeho vedením není vidno, že by se Petra posouvala výkonostně dál. Servis, který by měl být při jejích fyzických parametrach ozdobou je spíše sázkou do loterie a její kdysi prohlášení, jsem taková jaká jsem je sice hezké, ale když si nedá poradit či není sama přístupná v určitých momentech zápasu změnit styl hry a její variabilitu tak sice občas nějakého úspěchu dosáhne, ale aby byl její výkon konzistentní tak to je bohužel problém. Vím, že zde budou někteří oponovat výhrami ve Wiblasu a kolik titulů již získala. To je v pořádku, ale při jejích možnostech a hlavně když jako mladá vyhrála 2x Wimbl. měla předpoklady opravdu trošku výše a myslím si, že to není názor jen můj, ale názor více lidí včetně tenisových odborníků.
Reagovat
EllNino
Předpoklady jsou jedna věc, realita druhá :) Já myslím, že Petra toho dokázala celkem hodně na to, jak je emočně křehká a nevyzpytatelná :) Samozřejmě, mohla toho vyhrát více, ale já si myslím, že právě pod Vaňkem se její hra tak nějak učesala a stabilizovala ... jak už tu psal LukasH, přestala bouchat s hráčkami typu Luksika Kumkhum, přidala pár velkejch titulů, holt prostě nenaplnila oprávněná očekávání fanoušků, namlsala je, má velkou hru, ale prostě není tak konzistentní, aby třeba měla o pět, šest GS víc ... já jsem rád za to, co vyhrála, není toho málo, je svá, jedinečná, ne pro každého koukatelná, ale rozhodně atraktivní a není s ní nuda :D A navíc, pokud by někdy během kariéry začala hrát něco, co jí není vlastní, třeba by neměla ten GS ani jeden
Reagovat
FulnekUltras
a nevyhrála by už brzy ani ten třetí

https://www.youtube.com/watch?v=RxYFhqoiUfw
Reagovat
d@ve
+1
Reagovat
Pavlis
Petra je dost atypická, že na ni žádné předpoklady kohokoli neplatí. Stačí si vzít, v jaké situaci byla před prvním Wimbledonským finále, proti komu hrála. Dva naprosto odlišné světy tehdy. Ale postupně se Peti ve velkém tenise zabydlela. Jenže, je normální lidská bytost, stíhaná neuvěřitelnými peripetiemi, že by je nikdo nevymyslel. To vše formuje její psychiku, ta se následně promítá do zápasů. Petra, kdyby se měla absolutně přetrhnout a s obrovským vypětím něco odehrát, tak by to nezvládla do konce zápasu. Vezmi si loňský Madrid, ani neměla sílu se pořádně radovat z trofeje. Já jsem rád, že Petra stále hraje, že stačí nejlepším, ale dávno jsem si zvykl. Co se koučů týče, Petra musí být s někým, s nímž si lidsky sedne. To by s cizincem asi moc nešlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nečekej od Pepina nebo Tommra empatii vůči Peťe. Pepin tu kdysi psal velmi často a v podstatě totéž co Tommr.
Peťa podle nich dělala špatně úplně všechno, odpuštěno bylo jen pokud něco vyhrála. Kotyza byl úplný zlo. Teď to vypadá, že nejen dělá Peťa pořád všechno špatně, protože nevyhrává jeden GS za druhým, ale už i Vaňek je marnej.
Reagovat
pepin
Tak typickej příklad lidí, kteří se zde začali vyskytovat a jsou úplně mimo mísu a papouškujou nějaké nesmysli. Proto jsem nejen já, ale spousta normálních lidí přestala chodit a psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Chodím jsem spoustu let a moc dobře si pamatuju, cos tu vypisoval.
Reagovat
sojka1
take jsem tu spoustu let... :-)) Tommr a pepin neni totez, tommr vidi sice i za roh a vsechno cerne, neunasi, prohra, co prohra, slabsi den, kazdicka errorka jsou nejen otresne, ale primo ostudne.... ale sleduje poctive a peclive vsechny nase holky, tlaci je, pocita jim body, nejradeji by jim odstrelil vsechny souperky, kalkuluje a sni svuj sen o milovanem zebricku, kteremu kraluji, chce pro vsechny nase holky jen to nejlepsi, fakt... :-))) Ovsem pepin uvazlive prispecha se svou zdanlive velmi objektivni, slusnou a predevsim rozumnou kritikou doklepnout a totalne dorazit jen spicku, vzdy to nejlepsi, co mame a jen a pouze v pripade prohry. Protoze on (a mnoho dalsich kovanych odborniku) to videl a rikal uz davno a ted na ta svata slova konecne i doslo a kdo oci ma, ten to prece vidi... :-)))
Reagovat
dadaft
jo.
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě souhlas. Jen mám u Tommra pocit, že nefandí holkám, ale úspěchu, českému samozřejmě. Je jedno která holka, hlavně aby vyhrávala.
Reagovat
rybicka
A které holce po prohře Tommr nenaloží? Mám dojem, že nakládá všem rovným dílem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No dřív nakládal hlavně Petě, dlouho byla ve špičce sama.
Reagovat
rybicka
Takže tehdy Petře proto, že jiná dobrá nebyla. To má logiku, ne? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Úplnou! ;)
Reagovat
pepin
Ale já jsem přece vůbec nepsal, že by Petra měla mít zahraničního trenéra a k tomu názoru níže týkajícího se teoretika já jej respektuji je to názor Tvůj, Fulnek, ale to, že Petra za celá léta nedokázala zlepšit servis, aby jí v rozhodujících chvílích držel a podržel, jako např. Serenu, tak to je prostě neoddiskutovatelné, mysli si co chceš. Já Petře vůbec neodpírám to co vyhrálam to co dokázala a to při různých peripetiích, ale jen si myslím a je to můj názor, že v systému její hry prostě žádný výrazný posun nenastal a to je, bylo a bude k její škodě.
Reagovat
FulnekUltras
Osobně jsem velice šťastný, že se z Petry nestala nová Serena - a zdaleka ne jenom kvůli tomu, čím si krakatice pomáhá na servisu.
Reagovat
Pavlis
Ok, beru. Ale poukazoval si i na jiné komentáře zde. Něco jsem četl. Při té zmínce Vaňkovi mi z toho tak vyplynulo, co jsem psal. Aby byla Petřina hra na výši, musela by její levá ruka být alespoň dva roky za sebou vystavena neměnným podmínkám tenisového a kondičního tréninku. Což je u Petry právě dost nemožné. Ona sama pak pracuje s tím, co má, přizpůsobuje se, aby vůbec mohla nějak hrát. zaplatila za to ale zhoršeným servisem. Já si ještě pamatuji tak rok 2013, jak podávala. I tehdy měla dost nestálý servis.
Reagovat
lars
takze podle tebe uz Svitolina nevyhraje na letosnim TM ani 1 set ?
Reagovat
FulnekUltras
Promiň - ale bohužel teď píšeš jako klasický konzumní fanda teoretik.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
petrulinka
Jen tak pro připomenutí. Ty že jsi který na žebříčku a kolik máš titulů? Nějak si nemůžu vzpomenout. Takové kecy, to mám fakt ráda. Asi si nikdo neumí představit, jak jen vůbec dostat se do TOP100 je dřina, natož se dlouhodobě udržet v TOP10. Petry výkony jsou nekonzistentní? Vždyť se pořád drží v TOP10, a to téměř půl sezony nehrála, dostala se na TM, i přesto, že nejen, že už nikdy v životě nebude mít prsty zdravé, ale ještě ke všemu měla natržený sval na levé ruce. Co víc by si mohl fanoušek přát, než to, ať jí drží zdraví. Já jsem vůbec ráda, že ji ještě můžeme sledovat. Hodně jsem si prostudovala Petřino zranění (myslím prsty) a je opravdu velký zázrak, že hraje. Spousta lidí, kteří měli takto poraněný byť jen jeden prst, tak nejsou schopni v životě ani fungovat. Já myslím, že takoví jako ty by si raději měli zamknout hubu a být rádi, že jsou rádi. A co se týká trenéra, Petra má takového, který jí sedne lidsky. Ona nepotřebuje někoho, kdo jí bude říkat, jak má hrát. To ona moc dobře ví, ona potřebuje někoho, kdo ji podrží psychicky a dodá jí sebevědomí, což Vaněk umí velmi dobře. Běž se ty i tobě podobní fakt bodnout. A co se týká Karolíny, no tak bože, dnes se jí nezadařilo, povrch je bohužel pomalý a Svitolina byla všude. Věřím, že Andreescu by jí mohlo podařit porazit. U Halep nevím, ale třeba taky. Je to proboha teprve první zápas. To je taky řečí furt. Nechte ty holky žít, je to jejich práce a naše tady kecy je nezajímají. Asi by se nám nikomu nelíbilo, kdyby neustále rozebíral naši práci.
Reagovat
Dobry-den
Od toho tu ale je diskuze, aby se každý vyjádřil. Argument typu 'kde jsi na žebříčku a kolik jsi toho vyhrál' je opravdu směšný, to by se tady potom nemohl vyjadřovat vůbec nikdo.
To spíš ty, pokud neunášíš odlišné názory druhých lidí, nemáš v takové diskuzi vůbec co dělat...
Reagovat
pepin
Konečně normální člověk a názor, to co je napsáno nad tebou nestojí ani za coment. Díky.
Reagovat
Krisboy
souhlas
Reagovat
petrulinka
Diskuzi beru, ale toto není diskuze. Toto je navážení se do našich hráček, jejich velká kritika, a to vždy, jakmile prohrají. To je hned, jak mají špatný servis, jak hned mají měnit trenéra a další stupidní rady. Až budete chtít tady někteří diskutovat, tak stačí říct, ale toto diskuze fakt není. A za další, vy si tady můžete říct svoje názory a já svůj ne? Evidentně nesneseš můj názor, když na něj takto reaguješ. Tak kde tedy vidíš tu diskuzi?
Reagovat
petrulinka
A ještě k tomu, co jsem napsala ohledně toho, zda dotyčný něco vyhrál či ne. Podle mého názoru můžeme být rádi, že máme takové hráčky, jaké máme. Protože u chlapů je to naprostá bída, která zřejmě bude ještě nějakou dobu pokračovat. Pokud tady chceme normálně diskutovat, tak se můžeme pobavit o tom, jestli si myslíme, že třeba Petra či Karolína hrály dobře či špatně. Ale to je asi tak všechno. Stupidní názory o tom, zda mají zlepšit to či ono, nebo vyměnit trenéra a podobné nesmysl, nám nikomu naprosto nepřísluší. Toto je pouze a jedině věc hráček, nikoliv naše. A jak jsem napsala, může začít kritizovat ten, co něco v životě dokázal, ale ten, kdo sedí doma na gauči, čučí na telku, tak si může tak akorát kritizovat u telky. A jestli někomu vadí, že naše dvě nejlepší hráčky se už několik let drží trvale v TOP10, mají už několikátou účast na TM, tak by se měl jít léčit anebo se jít zkusit sám propracovat alespoň do TOP100, což by se myslím nikomu z nás nepodařilo. Jak nedávno říkala Karolína Muchová, člověk musí obrážet nižší turnaje, pak hraje všude kvalifikace a z těch je těžké se dostat do hlavní soutěže. Takže podle mě, jen ti opravdu nejlepší to dokážou. A jak víme, tak jen ti opravdu nej, nej, nej se tam dokážou udržet.
Reagovat
Dobry-den
Ano, opravdu můžeme být hrdí na to, jaké máme skvělé hráčky. Ale o tom tahle diskuze není, ne?

Když si člověk přečte ten původní pepinův příspěvek, tak vidí, že byl napsán slušně, prostě nečí názor podpořen argumenty, pouze konstruktivní kritika našich hráček. (Nejhorší, co napsal, bylo, že výkon Karolíny byl mizerný, s čímž teda osobně musím souhlasit, těch chyb prostě dneska bylo přes únosnou mez). Ty taky můžeš souhlasit, nebo nesouhlasit. Ale ne, to ty nechceš. Místo toho se nám snažíš vnutit, co smíme a nesmíme hodnotit. A v podstatě z toho, co píšeš, plyne, že z naší pozice asi máme hráčky jenom nekriticky obdivovat, na nic jiného nemáme právo... Navíc sama několikrát shazuješ jiné diskutující - píšeme 'stupidní názory', eventuelně bychom se 'měli jít léčit' a celkově furt tam máš nějaké rejpavé narážky... Tak nevím, jestli by nestálo za zamyšlení, jestli není třeba nějaký problém spíš na tvé straně. (Pokud samozřejmě nejsi troll a nerejpeš úmyslně, to netuším...)

BTW: Já jsem nechápal, proč jsem tě měl v ignoru, protože mi tvůj nick není povědomý, tak jsem tě vytáhl a říkal jsem si, že to byl asi nějaký omyl, ale teď vidím, že nejspíš ne. Takové lidi, kteří nám de facto poroučejí, jak se máme na diskuzi chovat, opravdu nesnáším. :-)
Reagovat
petrulinka
Jo, tak o tom tahle diskuze není. Tak to potom jo. Takže podle tebe je o tom, že si tady budete hrát na tenisové odborníky, ba přímo velmi úspěšné trenéry, kteří naprosto přesně vědí, co a jak má která hráčka dělat, jak nevyužívá svůj potenciál a podobné blbosti. Vy si tady absolutně nevážíte našich hráček, neustále je tady na ně nehorázná kritika, a to jak na Petru, tak na Karolínu. Pouze, když vyhrají, tak buď chvála nebo se tu nevyjadřuje nikdo z vás. A napsat, že pepin se vyjádřil slušně, má znamenat, že já se nevyjadřuju slušně? Kde jsem byla na někoho sprostá nebo vulgární. Já mám názor, vy máte názor. Tvrdíte, že neumím skousnout jiný názor a vy tady ho skousnout umíte, když se tak do mě všichni navážíte? Já mám názor pořád stejný, a to ten, že co se týká Petry, tak můžeme být rádi, že vůbec ještě hraje. Díky tomu, že má zcela jistě trošku jiný úchop rakety, jí praskl sval na levé ruce, nemá v pořádku ani prsty a ani ruku. Já ji obdivuju, že ještě vůbec hraje a jsem za to ráda. A ty vaše kritiky na ni, její potenicál, podání a podobné věci, jsou absolutně mimo. Ona hraje to, co jí její ruka dovolí. Sama říkala, že kolikrát letí míček jinam, než chce, protože ruka zahapruje. Ale vy chytráci, odborníci, trenéři, tady budete vidět jen chyby a nic vám není svaté. Oprávněnou kritiku bych brala, ale ne na hráčku, která je vůbec ráda, že hraje a ještě ke všemu je tam, kde je. Ještě, že to tady Petra nečte. Asi by jí bylo dost smutno z takových komentářů rádoby odborníků na tenis.
Reagovat
Dobry-den
Kritika ke sportu patří. Byla tu, je a bude tu vždycky. Je potřeba se s tím smířit, jiné to nebude. :-) To, že někoho kritizujeme, ale v žádném případě neznamená, že si dotyčného nevážíme... Jenom prostě u něj, nebo zde konkrétně u Petry, vidíme potenciál ke zlepšení, to je celé. :-)

Nepíšu, že jsi vulgární, ale urážíš (že by se měl někdo jít léčit prostě není jako argumentace v pohodě) a ještě nás poučuješ, co máme/nemáme psát.
Nejsi naše máma. :-) Máme právo psát naše názory tak, jak my sami uznáme za vhodné. Pokud je to samozřejmě napsané ve slušnosti. :-)
Reagovat
Kozoroh
Normálně diskutovat neznamená uchylovat se k argumentačním faulům. Petru, Karolínu a další tenistky či tenisty můžeme podrobovat kritice, samozřejmě záleží na tom, jak je ta kritika podložená, vyargumentovaná.

Na pepinově kritice jsem neshledal nic zavádějícího. To ty máš problém ji skousnout a na jejího autora útočíš. My fanoušci máme právo rozebírat výsledky hráčů, rozhodnutí, která ovlivňují jejich kariéry. Jestli ne, tak můžeme toto fórum zavřít.
Reagovat
petrulinka
A čím je dle tebe podložená tato kritika?: "ale když si nedá poradit či není sama přístupná v určitých momentech zápasu změnit styl hry a její variabilitu tak sice občas nějakého úspěchu atd", on někdo z vás Petru trénoval či byl s ní na tréninku, že tady plácáte takové nesmysly? Proč by proboha Petra měla ve svém věku měnit styl hry? Každá hráčka má svůj styl a těžko ve třiceti ho bude měnit. Fakt opravdu podložená kritika.
Reagovat
lars
takze podle tebe uz Svitolina nevyhraje na letosnim TM ani 1 set ?
Reagovat
Dobry-den
Jsi mimo téma.
Reagovat
lars
cim nebo jak ?
Reagovat
Kozoroh
Nejenže je ten argument směšný, ale je to argumentační faul, přesněji řečeno appeal to accomplishment - klam vyžadování odbornosti kritika. Petrulinka se snaží uživatele pepina shodit dotazem, jak moc úspěšným tenistou je. To ale není předmět diskuze! Tím je, zda Petra plně využila svůj potenciál a pepin uvedl svůj názor, že ho nevyužila. Dalo se čekat, že tento názor vzbudí negativní odezvu ze strany fanoušků Petry, jichž je na tomto fóru hodně. Ale mé pochopení a souhlas si pepinův komentář získal. Je mi jedno, jestli pepin hraje tenis nebo ne. V diskuzi o profesionálním tenisu je naše postavení (tedy jestli hrajeme tenis, jestli jsme ho v minulosti hráli a teď uz ne nebo jsme pozorovateli, kteří tenis aktivně nikdy nehráli) irelevatní! Není to předmět diskuze.
Reagovat
FulnekUltras
Jedna věc je praktická zkušenost, druhá docela obyčejná empatie. Kdo sleduje Peťu dlouhodobě - což je v Česku skoro každý - z tohoto pohledu zřetelně cítí, že pepin minimálně přestřelil. Z beóbachtunkštele na komíně se to může stát raz dva. ;-)
Reagovat
petrulinka
přesně tak
Reagovat
Dobry-den
Takže nakonec ještě budeme hrát na city? Myslel jsem si, že máš na víc. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Mám na vcítění se - a to mi bohatě stačí. ;-)
Reagovat
Fandina
Nerozumíš tomu.
Reagovat
FulnekUltras
Vygúgli si obsah pojmu empatie. Děkuji.
Reagovat
Fandina
Jestli je někdo empatický, tak ty to nejsi.
Reagovat
cabuna
Moc hezky jsi to napsala.
Reagovat
Holahej
Plíšková těží ze své obrovitosti, velmi dlouhé nohy i ruce, velký dosah, podává z velké výšky, její podání je pro holky těžko hratelné, dělá s ním oproti soupeřkám lehké body, většinu, stačí jí držet si servis a jeden průlom na příjmu za set nebo minibreak v TB, kdy soupeřce třeba nechodí první servis, takhle může porazit každou, to jí nahrává a stačí jí k tomu málo ?tenisu?, když se hraje hodně ?tenisu?, běhavé, tvrdé, rychlé výměny, technická hra, už zaostává, pokud stojí u míčku, její, hlavně forhend, píše, ve větším pohybu, bez nastavení nohou, hra v obratnosti, pak má problémy a chybuje, její výhody, servis, free body bez námahy, vítězné údery z klidu a dosahu, odehrání hodně turnajů za sezónu, bez výpadků, ji výsledkově řadí do top 8, s hracím polem zde má bilanci 13/20, ale komplexně, tenisově není úplná top špička.
Reagovat
sysel
toto by se melo poslat jako odkaz pro Conchitu
Reagovat
Torn
Ano, s její příšernou hrou je vlastně druhá na světě. :D Kdyby šlo jen o servis a údery z místa, tak v životě nebude tam, kde je. To je prostě realita, kterou hater těžko pochopí. Kdyby si viděl zápas, tak bys třeba například slyšel komentáře Kláry, která říká, že Kája je sice vysoká, ale hlavní roli v tom hraje velmi dobrá technika servisu. Karolína nikdy běhat nemůže, protože je konstitučně dost blbě řešená protože je vysoká a hubená, kdyby byla těžší, měla by níž těžiště, ale otázkou je, zda by jí to pomohlo nebo ne. Karolína je především hráčka od základní čáry, ale na síti umí hrát taky, leč tam moc nechodí (nechápu proč).

A Karolína nevymetá internacionály, jako to dělají některé vysoce postavené hráčky. Mohla 2-3 turnaje vynechat, ale to je tak max, jelikož objížděla jen ty nejvyšší turnaje.
Reagovat
Petur_Fisk
Vem si třeba, jak se pohybuje Venus při své výšce. Nějakých 1,85m není v dnešním ženském tenisu zas tak moc. Maruška s Muškou mají 1,80m a pohyb mají výborný...
Prostě už se z té Karolíniny výšky stává jakési zaklínadlo.
Reagovat
rybicka
Nic proti, ale když bude stát Kája vedle Marušky, těžiště budou mít viditelně jinde. Určitě nebudou mít kyčle ve stejné rovině. A Muška, ta má asi ideální postavu.
Reagovat
Petur_Fisk
Určitě to není jen o výšce, ale celkově o tom, kdo je jaký somatotyp. Chtít zrovna po Karolíně, aby měla vynikající pohyb, není reálné, ale o to více by se měla vyhýbat dlouhým výměnám.
Prostě se snažit více zakončovat, přidat na razanci a na dobrém umístění úderů. Jak se pustí do dlouhých výměn, tak vlastně dobrovolně opouští teritorium ve kterém je dobrá.
Reagovat
rybicka
Nemohu nesouhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Šarapka je ještě vyšší.
Reagovat
kada.tom
Elina hezky, jsem rád, že vyhrála, snad na to naváže i v dalších zápasech, přál bych si její postup do SF minimálně :-)
Reagovat
Andrew89
Hraje otresne, biance staci jen vracet pres sit a ona se Simona vyhazi sama:D a porad nechapu simony liftovany forhendy,ktery jsou slaboucky,tak ze je Bianca v pohode uklidi
Reagovat
Petur_Fisk
Bianca v růžových šatičkách, to je jak tank narůžovo...:)
Reagovat
Nenela
To jo, ale na Sabalenku nema, tu bych vazne chtela v ruzove videt. Nebo radsi ani ne??
Reagovat
Petur_Fisk
Taky mě to napadlo a ta představa se mi snažila narušit harmonické "sváteční" odpoledne...:)
Reagovat
marsden
Jezis cikani ve zlutych trickach tam zbouraj klidnym cinanum halu.
Reagovat
Vlk-v-trave
Kaja ZLoun me prekvapila. Tipoval jsem, ze urve apson set...o vitezstvi jsem ani nesnil:)
Bianca, tam se neodvazuji ani tipovat, ale tu Simonu, tu Simonu snad vyridi...
Reagovat
Petur_Fisk
Dost bylo myšího tenisu. Doufejme, že ji Bianca porazí...
Reagovat
com
dneska radsi bez komentare, nebo bych musel bejt sprostej :(
Reagovat
Krisboy
Jen buď, rekni nám, co všechno z dnešního trapného představení Karoliny má na svedomi Petra.
Reagovat
Krisboy
Pardon, kde se tam vzala ta Bianca, netuším...
Reagovat
lars
Asi vzdy nevis , co pises :)
Reagovat
Krisboy
No tak o Biance jsem nepsal fakt nic... tohle je záhada. Pane Jirásku, žádám vysvětlení!
Reagovat
com
No tak ze za to muze i Kvitovka, o tom zadna :D ..když včera prohrala, tak se Karolina nemusela dneska tolik hecovat :D
Reagovat
Krisboy
A měl jsi pevnější erekci včera nebo dnes? Prohrávající Kvitová by se mohla intenzitou tvého vzrušení vyrovnat trapně hrající Karolíně, bo jak to vy zakomplexovaní dementi máte?
Reagovat
Krisboy
Anebo erekci znáš jenom z videí na internetu?
Reagovat
PetaM
Silně pochybuji i o tom, že ví, co to slovo vlastně znamená ... ;)
Reagovat
com
hlavne ze to vite vy dva spolu :D tak se hošani nenechte rusit
Reagovat
paddy
Turnaj zatím překvapivě bez překvapení.

Plané naděje, že obě naše hráčky současně vyhrají titul asi přijdou nazmar. Forma posledních týdnů často nelže.

Dnes ještě zbývá rumunské podsadité derby, a pak večer hodit oko na to, jak bojovník proti komunismu a propagátor Číny dostane další metál.
Reagovat
Vlk-v-trave
?
Reagovat
rybicka
Asi nejmenovat...
Reagovat
tommr
pro dnešní trapnej výkon Karolíny není žádná omluva. Poslední hra byla typická pro celej zápas: za stavu 15:0 udělá šílenou chybu na síti, soupeřka jí přesto doslova daruje vedení 40:15, načež Karolína není schopná čtyřikrát za sebou (!) pořádně zreturnovat podání soupeřky i když servis Svitoliny je slabej jako čaj. Petra sice včera taky zbytečně prohrála, ale aspoň chvílema se na její hru dalo dívat a navíc měla o třídu kvalitnější soupeřku ...
Po prvních zápasech už je víceméně jasný, že obě naše hráčky letos skončí bez výhry na posledním místě ve skupině. Možná Petra by mohla vyhrát aspoň nad Bencicovou, ale dost o tom pochybuju ...
Reagovat
Torn
Tak Naomi byla včera dost vlažná a Elina na TM loni vyhrála. A trapný výkon to rozhodně nebyl, prostě to nevyšlo, zápas to byl dost vyrovnavý.
Reagovat
Torn
To je zase plků. Tie-break rozhodl v podstatě jeden míč, mohla to vyhrát klidně i Kája. Druhý set byl taky vyrovnaný, ale Kája prostě udělala víc zbyečných chyb než Elina, která měla dneska i docela štěstí no. Zkrátka najít tu hranici rizika je těžké, Kája nehrála úplně špatně, snaha tam byla. Kupodivu mne dneska překvapila tím, jak jí šel backhand. V čem vidím chybu, hrála s Elinou moc strojově, chtělo to změnu rytmu klidně i prostě pomalejší míč, aby to soupeřku překvapilo, chodit na síť, třeba i po servisu. Pro Elinu to bylo až moc strojové a povrch jí jde do karet. A Kája by měla ten servis trochu víc mixovat, dost často na to zapomíná a hraje to 4krát do stejného místa.

Zápas to rozhodně ostudný nebyl a netvrdil bych, že včerejší zápas Naomi s Petrou byl nějak extra koukatelný.

Co k tomu závěrem. Kája s Petrou by si z toho měly vzít ponaučení, protože mají šanci na reparát.
Reagovat
tommr
jak už tady bylo řečeno: je úplně jedno jestli hráčka ztratí TB 1:7 nebo 12:14 je to pořád ztracenej set. Karolína v tom TB navíc jen neustále dotahovala a nebyla schopná zahrát dva dobrý míčky za sebou. Druhej set už byl z její strany úplně tragickej po všech stránkách. A vůbec nejhorší na tom všem je, že Svitolina byla dneska slabá jako čaj a Karolína se tudíž nemůže ani vymlouvat na to, že soupeřka hrála dobře ...
Reagovat
Torn
To tommruješ brzo. :D Nevím no, zápas jsem viděl a nepřišlo mi, že hraje až tak příšerně.
Reagovat
EllNino
jestli Petra s Karolínou vůbec nějakej zápas na tomhle povrchu vyhrajou :) ...

Elina hraje šílenost, ale je to na Karolínu už počtvrté v řadě velice účinné ... jak se může H2H najednou otočit ...:)

Mysím, že největší šanci na výhru má zejtra Petra proti Belindě, jinak si myslím, že to bude strašně těžké, včetně toho zítřejšího zápasu
Reagovat
PetaM
Já věřím, že Petra porazí aspoň tu Belindu :D
Reagovat
milik254
Což může stačit v pohodě na postup. :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Da Belindu, a myslim, ze i da tu Barty...postoupi a ve finale prohraje s Naomi zase 2:1 na sety. Neco ve stylu AO a prvniho zapasu tady.
Holky zacinaji byt stabilni:)
Reagovat
PetaM
Právě si myslím, že pokud by se teda náhodou v tom finále fakt potkaly, tak vyhraje Petra :D
Reagovat
Vlk-v-trave
No nevim:)
Tak hlavne, aby Petra postoupila, o tu Belindu strach nemam, ta chytne hysterak, a bude to celkem vklidu...snad...
Horsi to bude s Kralovnou Slajsu:) Tam budem potrebovat hodne stesti, a hlavne aby Petra nejancila.
Reagovat
paddy
Když to shrnu tak tvrdíš, že je da da da

https://youtu.be/lNYcviXK4rg
Reagovat
LukasH
Petra potřebuje zlepšit podání. Mezihru má totiž hodně dobrou...ale zas dá se to hodnotit proti Ósace? Na AO mi taky přišla jaksi zabržděná a to měla výbornou formu. A s Ash by se to zas mohlo převrátit na její stranu..je na řadě :D
Karolínu jsem neviděl, ale třeba jí to proti Simoně nabudí.
Reagovat
Fandina
Svitolina všechno vrátila. Mám dojem, že povrch i míče jsou pomalé. Je to děs pro naše holky.
Reagovat
Fandina
Na druhou stranu, byl to první zápas, třeba se obě pokusí do dalších něco vymyslet. Ale dívat se na to nedalo, Svit byla u všeho. Ach jo.
Reagovat
misa
Svitolina zvládla otočit poslední gem výborně.
Reagovat
Petur_Fisk
Karolína si nemůže GS nebo titul z TM "upinkat"... Ona si ho musí svojí statečností a bojovností vyhrát...
Kotyzova slova i po dlouhé době stále visí ve vzduchu...
Reagovat
George_Renel
Bylo to špytné,není snad nic, za co by se dnes dalo Plíškovou pochválit.
Reagovat
lvicek
Com se tu vždycky velmi starostlivě ptá, jestli máme připravené kapesníčky na zápasy Petry, tak by mě zajímalo, co všechno má na Karolínin zápas připraven on...
Reagovat
rybicka
No, myslím, že můžete být spokojení na obou stranách... :-(
Reagovat
PetaM
Com je největší fanda Petry, ví o ní první poslední, více, než její ostatní fanoušci. A přitom si tu hraje na jejího hatera, je roztomilý ...
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
lvicek
To jo, hlavne tu furt komentuje, kdyz hraje Peta a kdyz hraje Karolina, tak je ticho po pesine ;). Ma tu Petu fakt dopodrobna nasledovanou :D. (Btw. ja nejsem na zadne strane a Kaje fandim, ale proti Pete ne).
Reagovat
Krisboy
26 nebo kolik nevynucenych chyb za set? Se s někým vsadila nebo co...?
Reagovat
Patik
No len pozri na štatistiku winnerov..hra na riziko zahŕňa UE.
Reagovat
Krisboy
Dobře, ale 26 je prostě moc, bez ohledu na winnery. I kdyby dala winnerů 50, není to dobrý herní projev, herní styl...
Reagovat
Torn
Není to moc. Ten set byl skoro za 2 sety.
Reagovat
lars
takze v 2.setu hrala lip , kdyz udelala min UE nez 1. setu ?
Reagovat
Krisboy
Já jsem na to nekoukal, tak nevím. Předpokládám, že hrála stejně trapně jako v prvním.
A s 26 UE za set se podle mě nedá pomýšlet na velké tituly.
Reagovat
cabuna
Nekoukal jsi na to a víš ,že hrála trapně ?:-D :-D Tak už jsem pochopila proč se tady objevují takové komentáře , nevidím zápas,ale melu nesmysly ....to potom jo .
Reagovat
Krisboy
Druhý set jsem neviděl. Sorry za špatnou formulaci.
Reagovat
Torn
Tak kdyby si viděl první, nemužeš tohle psát. Hrál se dlouhý ie-break. Těch chyb je dost, ale není to tak hrozný.
Reagovat
Krisboy
Příšerný zápas, příšerná Karolína. Petra taky prohrála, ale alespoň se bylo na co koukat. Tohle je antitenis. Díky bohu za Mušku, aspoň nějaká radost :(
Reagovat
rybicka
Zrovna jsem si říkala, poslední letošní tenisová radost - Muška...
Reagovat
Jon61
Ještě máme želízka v deblu.
Reagovat
misa
Muška by si příští rok na TM mohla zaletět.
Reagovat
lvicek
To máme Maki, Muška, Péťa, Kája, furt slušná šance že do semi nepostoupí ani jedna ;).
Reagovat
Krisboy
Jasně, poletěj s Maruškou příští rok, to je jas jasů.
Reagovat
rybicka
Aby to byla alespoň jedna...
Reagovat
Krisboy
Obě!!!
Reagovat
rybicka
Které?
Reagovat
Krisboy
Muška a Bouzkovic Maruška přece!
Reagovat
rybicka
Áááha :-)
Reagovat
Torn
Jasně jediná. :D Petra a Kája toho letos uhrály mnohem víc.
Reagovat
Andrew89
Hroznej zapas,kdyz to porovnam se vcerejsima. Karolina nehraje dobre a pokracuje ve svych dosavadnich nevyraznych vykonech
Reagovat
tommr
velmi špatnej výkon od Karolíny bohužel pokračuje i ve druhým setu. Karolína není schopná zahrát dva údery po sobě do kurtu ... :(
Reagovat
paddy
Svitolina míří za obhajobou
Reagovat
Kozoroh
Naomi nebo Bianca letos vyhraje TM, jsou současnými TOP hardařkami.
Reagovat
Krisboy
Doufejmež.
Reagovat
tommr
Svitolina už na letošním TM neuhraje ani set ...
Reagovat
lars
tommrujes ?
Reagovat
tommr
v případě Svitoliny nemám nejmenší důvod. Je mi úplně jedno kdo z fialový skupiny postoupí do semifinále když už je jasný, že Karolína to nezvládne. Jen si prostě neumím představit, že by slabě hrající Svitolina mohla něco uhrát proti Andreescu nebo Halep ...
Reagovat
Jon61
Zápas Karolína neotočí, když prohraje svůj servis. :(
Reagovat
tommr
Karolína to bohužel vede úplně stejně jako včera Petra. Nadějnej začátek, pak zbytečná ztráta vedení a nakonec podělanej TB. I ty strašný chyby dělá úplně stejně jako Petra ...
Reagovat
EllNino
je to hrozně pomalý, opět dělaný pro obranářky, naše holky na tom musí hrát přesně a nechybovat, což je šíleně těžký ...
Reagovat
tommr
s tím sice souhlasím, ale těch zbytečných chyb je tam příliš mnoho ...
Reagovat
rybicka
Včera Petra TB mizerný, Karolína sice bojovala, ale výsledek stejný :-(
Reagovat
lvicek
Hmmm, no tak ono je to skoro jedno prohrat tiebreak 1:7 nebo 12:14...
Reagovat
rybicka
Ta druhá varianta je možná horší.
Reagovat
tommr
taky si myslím ...
Reagovat
Jon61
Pro Karolínu by měla být Svitolina nejsnadnější soupeřkou ze skupiny, ale ukrajinské selce stačí trpělivě vracet míčky, než udělá Karolína chybu, třikrát více winneru je jí houby platné.
Reagovat
lvicek
A trikrat vice chyb, statistika byla dost vyrovnana.
Reagovat
Jon61
Tie breaku nakonec byly chyby rozhodující.
Reagovat
Michaelus
Tyvole to je tak hnusný tenis co produkuje ta Elina...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nevedel, ze tu hrajeme na estetiku
Reagovat
Michaelus
řekl jsem snad, že hrajeme?
Reagovat
kodkar
Ještě hnusnější předvádí Karolína.:-(
Reagovat
Patik
Svitolina zaslúžene minimálne tiebreak zaslúžený..
Reagovat
smazaný uživatel
Typicka Pliskova
Reagovat
Jabadu
Holka na zabití ...
Reagovat
marsden
GS nikdy nevyhraje, ale za tenhle povrch muze dekovat vsem. Dalsi roky tam ma semi jisty.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja tipoval, ze Svitolina tam bude letos jen do poctu. Zatim na Pliskovou staci. Jestli tento zapas Pliskova prohraje, tak bych se vazne zamyslel. Pokud bude hrat svuj standard, tak ji musi smaznout ve dvou.
Reagovat
Jabadu
Mno, takže Karčí začala už dost brzy "pinkat", čili dnes letí ...
Reagovat
tommr
na tomhle povrchu má vracečka jako je Svitolina velkou výhodu ...
Reagovat
Oin
Nějaký stream, pls?
Reagovat
lvicek
Taky bych byla rada za stream se zvukem (mam pouze bez zvuku).
Reagovat
paddy
Lepší než zvuk bez obrazu :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:D)
Reagovat
Jon61
Také nemá zvuk, ale jen :) pěkný obraz.
https://live-stream365.com/sport/tennis.php
Reagovat
Jabadu
https://www.youtube.com/watch?v=dy2cIoqLELU

Ale počítám, že to vydrží tak jeden set. Pak to západní pravda stopne.
Reagovat
rybicka
http://live.harleyquinnwidget.live/freelivematch/7435271731396070.html

Tohle funguje i pro další zápasy, netřeba ani zavírat, stačí jen ukončit "čtverečkem" po utkání a při dalším aktualizovat. Mám otevřené od včerejška, kdy na youtube ustřihli...
Reagovat
lvicek
Díky všem :).
Reagovat
tommr
dobrej začátek. Ted stačí držet si servis ...
Reagovat
SpacialRecognition
Pěkně zakřiknuto.
Reagovat
rybicka
Jo, jo. Tommrování by bývalo bylo lepší. Ačkoliv za to je mu hubováno :-)
Reagovat
tommr
tak bez pořádnýho podání to Karolína určitě nevyhraje ... :(
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist