Karolína Plíšková si v derby poradila s Muchovou, do 2. kola postoupila i její sestra Kristýna

15. 1. 2019, 02:26
Aktuality 144
AUSTRALIAN OPEN - Karolína Plíšková odstartovala své působení na letošním Australian Open suverénním vítězstvím nad krajankou a kvalifikantkou Karolínou Muchovou a vyhrála i šestý letošní zápas. Do druhého kola se o pár hodin později dostala i její sestra Kristýna, která si poradila s Ruskou Annou Blinkovovou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková vstoupila do letošní sezony triumfem na turnaji v Brisbane, který ovládla podruhé (2017), a dnes úspěšně zahájila své působení na Australian Open. V prvním zápase na úvodním grandslamu sezony si poradila 6-3 6-2 s krajankou a kvalifikantkou Karolínou Muchovou.

Plíšková potvrdila roli favoritky i díky solidnímu poměru vítězných míčů a nevynucených chyb (21-15) a k šestému vítězství v letošním roce si pomohla čtyřmi esy.

Muchová si sice v úvodu utkání dokázala vzít ztracený servis zpět, nicméně Plíškové se povedl rebrejk a náskok brejku si udržela až do konce setu. Ve druhé sadě Plíšková na podání excelovala, za celý set ztratila dohromady jen tři fiftýny. Muchová navíc přispěla svými chybami a skóre 0-4 už zvrátit nedokázala.

"Dneska jsem začala opravdu dobře. Cítila jsem se výborně už při rozehrávce," uvedla Plíšková. "Myslím, že jsem do turnaje vstoupila dobře. Je vždy těžké hrát proti krajance, takže jsem ráda, že to bylo rychlé," dodala světová osmička, která na kurtu strávila 69 minut.

Plíškovou ve druhém kole vyzve Madison Brengleová. S Američankou, která smetla 6-4 6-0 kvalifikantku Misaki Doiovou, oba předchozí souboje vyhrála.

Muchová může být se svou premiérou v Melbourne i přes dnešní porážku spokojená. Dvaadvacetiletá Češka stejně jako na loňském US Open, kde si zahrála dokonce třetí kolo hlavní soutěže, prošla tříkolovou kvalifikací a po skončení Australian Open vylepší své žebříčkové maximum.

Kristýna Plíšková loni na všech grandslamech vypadla v prvním kole, první letošní grandslamový zápas ale zvládla. Rusku Annu Blinkovovou přehrála i díky 13 esům 7-6 2-6 6-2.

"Od začátku jsem se cítila docela dobře, změnila jsem raketu a hraje se s ní lépe odzadu. Ve druhém setu mi nevyšly jeden dva gamy a trošku se to otočilo. Ale jsem samozřejmě ráda, že jsem třetí set dohrála po dvou brejcích. Bylo by asi těžké zápas doservírovávat, trošku jsem byla i nervózní," komentovala Plíšková.

V Melbourne hraje Kristýna Plíšková popáté a počtvrté se dostala do druhého kola. Ještě o kolo dál se dostala před dvěma lety, kdy vyrovnala své grandslamové maximum z Wimbledonu 2015.

O svůj celkově třetí postup do 3. kola grandslamu si zahraje ve čtvrtek v prvním vzájemném střetnutí proti Číňance Shuai Zhang. Ta dnes zdolala 6-2 4-6 6-2 slovenskou finalistku z roku 2014 Dominiku Cibulkovou, s níž si poradila až na šestý pokus.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 62,500.000 australských dolarů
úterní výsledky (15. 1. 2019)
• Dvouhra žen - 1. kolo •
Kar. Plíšková (7-ČR) - Muchová (ČR) 6-3 6-2
Kr. Plíšková (ČR) - Blinkovová (Rus.) 7-6(2) 2-6 6-2
Halepová (1-Rum.) - Kanepiová (Est.) 6-7(2) 6-4 6-2
Ósakaová (4-Jap.) - Linetteová (Pol.) 6-4 6-2
Svitolinová (6-Ukr.) - Golubicová (Švýc.) 6-1 6-2
Bacsinszká (Švýc.) - Kasatkinová (10-Rus.) 6-3 6-0
Mertensová (12-Belg.) - Schmiedlová (SR) 6-2 7-5
Sevastovová (13-Lot.) - Barthelová (Něm.) 6-3 6-1
S. Williamsová (16-USA) - Mariaová (Něm.) 6-0 6-2
Keysová (17-USA) - Aiavaová (Austr.) 6-2 6-2
Muguruzaová (18-Šp.) - Saisai Zheng (Čína) 6-2 6-3
Qiang Wang (21-Čína) - Ferrová (Fr.) 6-4 6-3
Suárezová (23-Šp.) - Burelová (Fr.) 7-5 6-2
V. Williamsová (USA) - Buzarnescuová (25-Rum.) 6-7(3) 7-6(3) 6-2
Shuai Zhang (Čína) - Cibulková (26-SR) 6-2 4-6 6-2
Giorgiová (27-It.) - Jakupovičová (Slovin.) 6-3 6-0
Su-Wei Hsieh (28-Tchaj-wan) - Vögeleová (Švýc.) 6-2 6-1
Potapovová (Rus.) - Parmentierová (Fr.) 6-4 7-6(5)
Kruničová (Srb.) - Dijasová (Kaz.) 3-6 7-5 6-1
Kontaová (Brit.) - Tomljanovičová (Austr.) 7-6(4) 2-6 7-6(7)
Bouchardová (Kan.) - Shuai Peng (Čína) 6-2 6-1
Brengleová (USA) - Doiová (Jap.) 6-4 6-0
Zidanšeková (Slovin.) - Gavrilovová (Austr.) 7-5 6-3
Vichljancevová (Rus.) - Lepchenková (USA) 6-7(2) 6-2 6-4
Andreescuová (Kan.) - Osuigweová (USA) 7-6(1) 6-7(0) 6-3
Siegemundová (Něm.) - Azarenková (Běl.) 6-7(5) 6-4 6-2
Cornetová (Fr.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-2 6-2
Kužmová (SR) - Kozlovová (Ukr.) 4-6 6-4 6-2
Jastremská (Ukr.) - Stosurová (Austr.) 7-5 6-2
Swiateková (Pol.) - Bogdanová (Rum.) 6-3 3-6 6-4
Gasparjanová (Rus.) - Ču Lin (Čína) 4-6 6-2 6-2
Keninová (USA) - Kuděrmetovová (Rus.) 6-3 3-6 7-5
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

144
Přidat komentář
mahycek
A proto dobrou noc. UŽ JDU A VE TŘI.
Reagovat
mahycek
A Berďa nastoupí v 03.00 a budou ho vysílat na Euro !!!
Reagovat
PetraFans..
"With 1R completed
@AustralianOpen
, 9 players now have a chance to overtake Halep at No.1 after Melbourne.

Player/Min. Round needed

Stephens: QF
Osaka: QF
Kvitova: QF
Kerber: SF
Svitolina: F
Pliskova:F
Bertens: F
Wozniacki: Title (eliminated if Halep wins 2R)"

Pochybuju, že Petra bude mít ještě někdy větší šanci stát se světovou jedničkou než teď.
Reagovat
PetaM
Takovou šanci bude mít podle mě před každým GS :D Tedy letos :D

Hlavně žádné tlaky a nevyletět s Begu! :D Hezky kolo po kole.
Reagovat
milik254
To nevím, teď je to fakt nejblíž, protože má v rankingu tituly z Doha a Madridu, což už pravděpodobně už v květnu mít nebude
Reagovat
PetaM
No jen ať se snaží holka :D
Reagovat
com
Karolina super :) ..a Kristyna taky - se aspon udrzi v prvni stovce :)
Reagovat
Torn
Mne skutečně rozhovorem pobavila. Měla by si vrátit trochu nohama na zem. Tvrdit, že má zbraně na hráčku TOP10, je trochu předčasné.
Reagovat
peggy
Velke blahoprani Pliscicim.
Reagovat
FulnekUltras
nikoho lepšího zatím v Čechách nemáte, no...
Reagovat
mahycek
Taky si myslím, že dříve jak 17 hod. Melbournského času,
(07.00) našeho nenastoupí. Spíš to čekám v 18 h (8.00) našeho.
Thomson - Seppi bude delší zápas a Monfils s Fritzem také,
co hrají před Petrou. Tedy pokud Monfils neskrečuje.
Bude to ideální ve 4.30 - 5 začne Roger a pak Petra.
Reagovat
Fandina
Petra určitě nenastoupí dříve než v 17 hodin, protože je to tak uvedeno v programu. To samé Roger, ne dříve než ve 14 hodin.

https://ausopen.com/schedule#!8016
Reagovat
Fransoas
Karolína + kristyna Plíškovi.Karolína Muchová nestačila svojí hrou na favoritku.Čekal jsem určitě vyrovnanější duel mezi českými hráčkami.Co se týká Kristýny,tak je dobře,že je ve druhém kole.Problém bude v dalším kole,kdy hraje s nebezpečnou Číňankou.Pokud se jí bude dařit jako v prvním kole,byla by určitá naděje na dobrý výsledek a možná i na postup.Bude ale hodně těžký.Tak Karolíno a Krystýno pojďte pro výhru.
Reagovat
Fandina
Petruška zítra ne dříve než v 17 hodin, ani bych se nezlobila, kdyby to bylo trochu dýl, kvůli vedru, ale podle předpovědi prý nemá zítra být až takové.

Jinak zajímavé jsou dnešní teploty, v 11 hodin 33, ve dvanáct 35, ve čtrnáct 33, v patnáct 30.

Přesná definice, kdy je nejvíc není.

https://freemeteo.cz/pocasi/melbourne/historie/denni-historie/?gid=2158177&station=25399&date=2019-01-15&language=czech&country=australia
Reagovat
Fandina
A vůbec největší vedro 37 stupňů v 12:30. Pak to šlo dolů.
Reagovat
Holahej
Tomáš se vyjádřil, že vedro má rád, ale Markéta hraje v 11.hod., by mohla mít s takovou teplotou velký problém, zvlášť se soupeřkou, jako je nasazená Martič, která hraje dlouhé výměny...a přehrát ji, aby se sama nevykazila, bude fuška...
Reagovat
Fandina
Doufám, že zítra bude míň, tady se uvádí 26 v jedenáct, 28 ve třináct a 27 v sedmnáct. Pořád lépe pro Maky než dnešní teploty.

https://freemeteo.cz/pocasi/melbourne/historie/denni-historie/?gid=2158177&station=25399&date=2019-01-15&language=czech&country=australia
Reagovat
Holahej
Karolína M., měla nevýhodu, dlouho nehrála na túře, kazila odzadu i z klidových pozic, podání nevracela, když si něco ojediněle vypracovala, tak i vyloženou, nahranou smeč, volej zkazila, velmi slabý zápas, nudný, obě hráčky celý zápas totálně kožený výrazy, diváci ani netleskali, jedině, kdo "žil? aspoň trochu tímto zápasem, byla povzbuzující /radící?/ C. Martinez...., je trochu s podivem, že ji Mugu po získaném GS, kde se tak objímaly v lóži, hned propustila a od té doby výkonnostně a výsledkově spadla?..

Tak zítra snad Petra, Tomáš, Markéta budou lepším tenisovým pokoukáním, budu fandit, Markéta má ?papírově" nejtěžší soupeřku....
Reagovat
EllNino
zápasy Češek jsou ošemetné ... a nejsou moc příjemné ani pro jednu ... takže chápu tu "náladu"
Reagovat
blixa
Kvěši ?
Reagovat
lars
to neni Kves. To je jiny mega-hater Pliskove
Reagovat
blixa
Já vím :D
Reagovat
Holahej
Máš něco k tenisu?, zajímavost?, zážitek?,....nic nemáš?, jako obvykle.... a trochu si i pleteš pojmy....

Jsi jen troll, který nemá žádný názor na tenis, nic k tenisovému dění, ale jen komentuje za účelem vyvolat polemiku nebo vytvořit emocionální reakci.

Fandím např. Petře K., Lucce Š., Markétě V., dříve Kim Clijsters, prostě holkám dobrého lidského charakteru a to, ať už prohrávají nebo vyhrávají a ano, nejsem fanoušek Plíškové, ale to je tak vše. Ona jich mnoho nemá, co tak vidím a slyším kolem sebe a i v kuloárech, když nedávno hrála s Marií Bouzkovou, většina ?kupodivu? přála Marii...a samozřejmě, každý přece může fandit komu chce. V mezích slušnosti, což tady obecně mnoho ?anonymních přispěvatelů? porušuje.

Hater (z angl., "hate=nenávidět") je hanlivý termín, který se vztahuje k osobě nebo skupině, která vyjadřuje nenávist na veřejných fórech.
Hateři se odlišují od trollů, kteří se snaží upoutat pozornost tím, že píší provokativní poznámky. Obětí těchto akcí může být každý, ale hlavním cílem jsou osoby s veřejným životem. Takové komentáře mohou být považovány za akt kyberšikany a on-line obtěžování, protože mohou být agresivní nebo urážlivé.
I přesto, že oba dva mohou mít tendenci psát agresivní komentáře, troll nemá ve skutečnosti žádný názor na věc, ale jen komentuje za účelem vynutit si pozornost, vyvolat polemiku nebo vytvořit emocionální reakci uživatele.
Reagovat
Torn
To jsou zase skutečné perly. :D S timhle jdi do televize.
Reagovat
EllNino
to sedí na larse jako ulité
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))
Reagovat
lars
tobe to ulitlo daleko do autu
Reagovat
blixa
A ty si nám sdělil co ? Že tě nebaví Plíšková, že hraje blbě a nudí asi všechny, že jí moc lidí nefandí. To je opravdu "něco k tenisu" :D :D A že máš rád tenistky "s charakterem" :D No to asi každý, jen každý vidí ten charakter jinak. Tvoje příspěvky jsou na úrovni Kvěšových blábolů, tak nekritizuj druhé.
A díky za rozbor výrazů "hater" a "troll", to bychom bez tebe fakt nevěděli :D
Reagovat
Torn
Nebuď tak přísnej! :D
Reagovat
Holahej
Máš asi praxi ..., všechno překroutit ?ad absurdum?, nic nepodsouvej, mluvím v reakci obecně, o příspěvcích, které sem ta osoba dává a ten jeden krátký koment je jen o jednom konkrétním zápase 1.kola KM-KP, kde o hře KP nepíši nic, a už vůbec ne, co podsouváš, jen to, že zápas byl příliš jednoznačný, KM velmi jednoduše chybovala, nebyla schopna vracet podání do kurtu a navenek nevykazovala sportovní touhu to změnit a to není divácky atraktivní a že se obě hráčky tváří koženě, bez zájmu a i proto ti diváci byli nezvykle ticho?., doplňuji, KP ztratila na podání jen 3 body za celý zápas, hrála dobře, kontrolovala zápas?

Poznámka, mluvím jen o dobrém charakteru, to je důležité nepřevracet!

Zajímavé, jak ti ?skalní? KP, jsou si tak podobní... peggy, com a ti, co se tu v našli.....
Reagovat
com
tak kdyz se ti hra Karoliny nelibi, tak na ni necum ne
Reagovat
lars
k prispevku z 15.01.2019 12:29
K.M. odehrala letos pred dnesnim zapasem v Australii 6 zapasu, coz neni ani podprumer toho , co odehraly jine tenistky hrajici letos na AO

k ostatnimu se vyjadrim pozdeji, mam dulezitejsi veci nez reagovat na klamace Holaheje
Reagovat
Fransoas
Možná se Vám to zdá celkově slabý.Pokud se setkají stejní hráči z jedné země,tak může u nich být buď rivalita,anebo to bude herně slabší.Plíšková hrála to co potřebovala.
Reagovat
Holahej
KM...?Nebyl to můj den,? konstatovala však po porážce 3:6, 2:6. ?Mám na ni účinné zbraně, věřila jsem si. Ale proti takové hráčce nemůžu udělat tolik chyb.?
Reagovat
Torn
No, ona měla podobné řeči i po zápase v extralize. Pro mě Muchová není herně zajímavá a není mi dvakrát sympatická, Maruška Bouzková mi z těch mladších příjde zajímavější.
Reagovat
bIbec
tak z mého pohledu je zajímavá dost. Přesto ta Maruška asi jednou bude úspěšnější tenistka. Má takový poctivější základ (držet solidně lajnu, ale už postupně zagresivňuje hru)
Reagovat
bIbec
jakoby v ní dřímalo víc prostoru ke zlepšení u té Marušky.
Reagovat
bIbec
navíc mám obavy, že Karolínu bude brzdit kondička.
Reagovat
Torn
Taky mám trocu ten pocit, ale uvidíme. Markéta začala taky velmi slibně a teď to tak kroutí + to zdraví.
Reagovat
EllNino
tak tam je to hlavně zdravím, ona je jinak výborná, ale prostě tím, jak se musí furt vracet, nemá vůbec nějaký turnajový rytmus a nemůže tak naplno prodat svůj talent :/
Reagovat
Torn
Je to škoda, mám její drop shoty rád...
Reagovat
FulnekUltras
jsem narychlo četl kundička ;-)))
Reagovat
blixa
To je vidět, na co furt myslíš ... leč marně, viď :D
Reagovat
FulnekUltras
jsem už subjektivně docela blízko ;-)))))
Reagovat
mahycek
Tak, tak, zaregistroval jsem, že Cibulková je venku. Alespoň
si už může zase vyvalovat ty své šunky a za.nici v
Dubaji ze svým drahým a dávat to na sociální sítě.
To bratry slováky zase nakrkne.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Fandina
Simona hrála dobře a v pohodě. Ze začátku jsem si myslela, že Kaia bude lepší, ale ono nic. Takže čtvrtinka smrti Halep, Serena, Kája pokračuje. Kájino pojď!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Kaia byla lepší po dost dlouhou dobu zápasu, rozhodla koncovka 2. sady a pak puchýře Kaji, která nemohla pevně držet raketu ... a pak taky už fyzička
Reagovat
EllNino
pokud vezmeme v úvahu, že Naomi vyhraje, tak AO po prvním kole opustilo pouze 6 nasazených tenistek, Kasatkina(10), Goerges(14), Ostapenko(22), Buzarnecu(25), Cibulková(26) a Strýcová(32) - a to vyloženě vyhořela akorát Dasha, která prohrála 3:6 0:6 s Timi ...

Jule podávala na výhru, stejně jako Mihaela, navíc proti Collins a Venus - těžké soupeřky, Bára hrála s Putinou, která jí absolutně nesedí, Penko teď dost mimo a Sakkari je nebezpečná... a Dominika prohrála s Zhang, která to tu má velmi ráda a Dominika je taky v útlumu ...

Docela překvápko při těch upsetech poslední doby, 2. kolo už bude jiné kafe :))
Reagovat
blixa
No řekl bych, že je vymalováno. Překvapení na úkor Simony a Naomi se konat zřejmě nebudou.
Reagovat
Krisboy
Pí_a Cibule má aspoň čas na instagramfacebooktwitter. Nějaký pěkný kožich na sebe - ideálně z koaly nebo klokana - a šup s tím na net. Dementi budou mít radost, o Cibuli se bude mluvit, i když prohrála a všichni budou spokojení :)
Reagovat
ttopi
karma se jí drží. Hlavně za to, co předvedla loni, kdy se dohadovala na kurtu o nesmyslu.
Reagovat
rybicka
jj
Reagovat
Pavol
Cibulková je malá tenistka - jej prehra bola očakávaná.
Reagovat
VlS
Ty jí to platíš, že tě to tak točí? Pěkný koupání přeju :-)
Reagovat
Krisboy
?
Reagovat
vojta91
zatím krásný den... Ivo a Marius jdou dál a i s Milošem to vypadá dobře..!!
Reagovat
Torn
Jj, Miloš se nám na hradě asi ještě zdrží...
Reagovat
vojta91
je to tam, skvělý Miloš..!! 3:0 easy..!
Reagovat
blixa
Číňani ho krmí kvalitním žen-šenem, aby jim co nejdéle vydržel ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
annah
Bohužel...
Reagovat
kada.tom
arcinesympatická Čobolačka Cibulková krásně vylítla hned v prvním kole, balzám to na duši :-)
Reagovat
vibbi
snažím se být ke všem laskavá, vstřícná a nehejtovat....ale mám dvě tenistky, u nichž si nemůžu pomoct, takže ano, je to balzám na duši :D

ta druhá je plíšková. karolína.
Reagovat
Torn
Ty určitě. :D
Reagovat
vibbi
pusu :*
Reagovat
Torn
:D:D
Reagovat
blixa
Ty a laskavá a vstřícná ? A ještě něco vtipnýho tam máš ? :D :D
Reagovat
Torn
Blixo, třeba ti taky pošle pusu. :D:D
Reagovat
blixa
Šmarjá, nestraš !!! :-o
Reagovat
FulnekUltras
ganc richtich ;-)))
Reagovat
annah
Taky je mi Cibulkoví mimořádně nesympatická. Vždycky držím palce její soupeřce. Jedině v případě Sereny bych váhala.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Se dívám že Petra je v tento moment na 3.místě žebříčku.
Reagovat
vibbi
no jo, ale všechny okolo se najednou taky drží :D
Reagovat
tommr
ale jen pokud Osaka prohraje svůj zápas s Linette. Hrát se bude za pár minut ...
Reagovat
smazaný uživatel
Však jo,pokud Osaka vyhraje tak je 3 ona.Je to tam hrozně našlapaný.
Reagovat
vibbi
GIBS shledal postup olomoucké kriminálky v souladu se zákonem a další teze žondry padá.

https://olomoucky.denik.cz/zlociny-a-soudy/gibs-prepadeni-kvitove-20190114.html
Reagovat
FulnekUltras
díky za info
Reagovat
Krisboy
Laura skvěle, gratuluji.
Reagovat
FulnekUltras
Hejkal ádié...
Reagovat
milik254
Tenisový trůn se otřásá.
Reagovat
EllNino
Kaia je taky talent od pánaboha, něco jako Petra, prostě od US Open nehraje a pak se z ničeho nic objeví a hraje víc jak vyrovnanou partii s nr. 1 ...:)
Reagovat
Andrew89
jojo, škoda, že její kariéru provází samá zranění:/

Simona má velký problém...pokud nevyhraje, tak je jasný, že máme novou světovou jedičku...otázka bude...která z dívek to bude:)
Reagovat
milik254
Kaia hraje parádně. Ostatně jako vždycky proti top hráčkám nebo na grandslamu.
Reagovat
milik254
Nebo spíše proti top hráčkám na grandslamu
Reagovat
blixa
Simona už se rozjela, takže to pro Kaiu vidím černě :(
Reagovat
mahycek
Teď tam ještě dali lyžování a zápas Nick a Miloš musím
někde hledat.
Reagovat
EllNino
https://ausopen.com/schedule#!8016

Petra na 1573 jako poslední, tak opět večer :D ... a Tomáš s Markétou 1. a 2. runda na kurtu č. 8 ...naši moc netáhnout, čekal jsem, že nasazenou osmičku dají aspoň do Melbourne arény ...
Reagovat
PetaM
Tak Petra doplatila na to, že má nezajímavou soupeřku :D Se kterou ale klidně může vyletět, ale všechny ostatní zápasy na větších kurtech jsou prostě zajímavější ...
Reagovat
PetaM
Hlavně, že nehraje nějak brzo :D Se aspoň vyspím :D
Reagovat
Andrew89
no...taky jsem čekal,že jí dají lepší kurt. Ale zas už tam hrála a zas večer, tak snad to zas půjde
Reagovat
tommr
na nejlepší kurty večer se dostanou jen ty nejatraktivnější zápasy a to určitě zápas s Beguovou není. Budme rádi, že Petra zase hraje večer a navíc na kurtu, kterj už zná z prvního kola ...
Reagovat
Fandina
Domča má oblečení od Lacoste a výjimečně to není styl prodloužené triko, šatičky jsou hezké, ale já jí v tomhle snad ani nemohla poznat.

Tak jsem zvědavá, jestli se ještě zvedne a zápas s Zhang otočí. Pořád ji ještě vidím ve finále s Nalinkou, nebylo by marné to ještě někdy zopakovat.
ˇ
Reagovat
milik254
Tak s "Nalinkou" už si asi finále nezopakuje, kromě toho filmu, který natáčely.
Jinak tak Dominičina soupeřka má naprosto nechutný účes, omlouvá si ji jenom, že je z Číny.
Reagovat
EllNino
přitom předtím nosila nomrální culík .. teď mi připomíná Skřitka Racochejla
Reagovat
rybicka
Normální krátké vlasy. Mimochodem máte představu kolik váží vlasy Asiatek?
Onen obyčejný culík pořádně tíží. Serena má sice hlavu jako díži, ale váhově třetinovou. Já bych si to ostříhání kritizovat netroufla.
A gratulace k vítězství. Další hekání pryč.
Reagovat
Fandina
S Nalinkou ne, ale finále platí.
Reagovat
EllNino
Mečbol jsem si pustil až zpětně, protože jsem koukal souběžně na Venus s Mihaelou (zatím nejlepší zápas turnaje, skvělý tenis od obou dvou, pecka) a Dayanu se Sam, která si připsala vůbec první výhru na GS v životě (dneska vyhrála i její kamarádka Nasťa Potapova nad Parmentier)

Týna trochu haluz ten závěr :D Čekal jsem, že odpadne, ale odpadla spíš Anička ... jsem rád, že vyhrála, snad se trchu vzchopí ...
Reagovat
tommr
Blinkova je hodně šikovná, ale ten závěr neustála v hlavě a dělala hloupý chyby. Ten proměněnej mečbol při kterým měla Kristýnu na lopatě byl typickej příklad ...
Reagovat
kada.tom
holky Plíškojc super, hlavně Kristýna překvapila, že se nesložila :-D :-)
Reagovat
turista
Obě dvě holky Plíškovy si zaslouží uznání za úspěšné první kolo.
Reagovat
tommr
se v závěru zápasu nečekaně vzchopila a slaví první výhru na GS od předlonska ...
V příším kole jí nejspíš čeká Cibule i když ta ted trochu překvapivě teče s Zhangovou ...
Reagovat
EllNino
překvapivě moc ne, Zhang tenhle turnaj miluje ... a Dominika je jen stínem té hráčky z předešlých sezon
Reagovat
mahycek
Nejedou na Eurosportu jenom chlapi . V jednu, ve tři v pět
i v šest tam byly ženy !!!!!! Chápu, že i spaní může
být koníček, tak i noční, ale to už asi velká záliba nebude.
Reagovat
ttopi
Ten Cecchinato ještě snad prohraje.
Reagovat
SpacialRecognition
fascinující.
Reagovat
marcel19752
dechberoucí :-)
Reagovat
Nenela
Neuveritelne.
Reagovat
blixa
Tak šup šup, ještě nějaké superlativy přidat !!! ;-)
Reagovat
EllNino
sory, ale prohrát si podání s tvýma bombama ze serviu ze 40:0 ...
Reagovat
rybicka
Myslím, že obě holky Plíškovic trochu snížily kvalitu podání.
Reagovat
tommr
dneska dala Kristýna 13 es což není špatný ...
Taky ale udělala dvakrát dvě dvojchyby za sebou a nabídla tím soupeřce dvakrát dvojitej brejkbol. Zajímavý je, že jí to v obou případech prošlo bez trestu ...
Reagovat
EllNino
Vypadá to, že Týna opět po výhře v 1. setu odpadá
Reagovat
marcel19752
hrozná povaha. Vypadá to,že teď teče . Chvilku se jí nedaří a otrávená,až na střechu.
Reagovat
rybicka
Týna mě pravidelně "zabíjí". Ale moje vina. Už bych měla vědět, že nesmím doufat.
A zrovna mi bere radost i Mihaela. Nic proti starší sestře, ale od loňské Prahy jsem fandila MB.
Reagovat
rybicka
Ale světe div se !!! Týna to dala.
Reagovat
Nenela
Ja uz se na Tynu nedivam. Driv jsem ji fandila hodne a predloni vypadala nadejne, coz se pro me zahadnym zpusobem zlomilo po incidentu s vetrakem v Cine. Od te doby hraje h...o s vyrazem spici princezny pripadne s vyrazem naprosto otravenym. Jakoze je ji to jedno.
Ale samozrejme jsem rada, ze dneska vyhrala.
Reagovat
hippos
s tim vetrakem ji doslo jak je vypatlana a sebevedomi je fuc
Reagovat
rybicka
Letos si nechala větrák upravit od podavačů :-).Sama už na něj nesáhla, ačkoliv tentokrát byl bezpečnější.
Reagovat
tommr
jj vypadá to na tradiční průběh po vyhraným prvním setu. Ve druhým promarnila mraky šancí a ve třetím nejspíš úplně odpadne ...
Reagovat
tmora
V TV letos jedou jenom chlapy. Nechápu uprednostneni Krajinovice před zápasem V. Wiliams. Ani včera nebyla Petra v TV.
Reagovat
tommr
zlatá O2TV. Tam se vysílají z každýho turnaje všechny důležitý zápasy v multidimenzi a člověk si může vybrat ke sledování ten kterej ho zajímá ...
Reagovat
Fandina
To můžeš na EurosportPlyeru také, máš tam všechny zápasy, které jsou na kamerách, ale je fakt, že když včera Petru přesunuli na jiný kurt, tak jsem jí tam nenašla. Ale jinak si můžeš přepínat kam chceš. A je to v dobré kvalitě a samozřejmě bez reklam. Já si ho vždycky před GS, který dává Eurosport na měsíc koupím za 65 eur a můžeš se na to podívat i zpětně, co dávají na kterém kurtu live, najdu si zpětně i za pár dní.
Reagovat
Fandina
oprava za 5 eur ... sorry
Reagovat
marcel19752
to divné zrovna týnu jedu na Eurosportu,ale včera skoro nic to je pravda. Taky mě to štve.
Reagovat
Fandina
Tady v programu je ale těch žen mraky. Jestli to dodržovali nevím, teď jsem přišla.

https://www.eurosport.cz/tenis/predbezny-program-ao-v-utery-15.-ledna-pliskova-vs-muchova-s.-williamsova-djokovic-a.-zverev_sto7090200/story.shtml
Reagovat
marcel19752
to vlastně je s Luckou Šafářovou. AO měl být pro ni rozloučení.
Reagovat
sosna
Byla toho plná média, rozlučka se odkládá, Lucka opět není fyzicky fit.
Reagovat
ttopi
Kr. Plíšková utekla hrobníkovi z lopaty a teď má na dosah výhru v TB :-)
Reagovat
bIbec
Collins x Goerges a Kasatkina x Bacsinszki (tady ani né tak, kdo vyhrál, ale skore) sou zatím asi největší překvapení turnaje. Což je na ženský tenis z poslední doby celkem "držák". Tak nějak skoro vše dle očekávání. Nic, co by vyrazilo dech.

Ještě sem zvědavý na tu Kanepi s Halep. Tam čuju "nebezpečí"
Reagovat
bIbec
vlastně největší překvapení je v tom, že se zatím nestalo moc "překvapení" :-)
Reagovat
tommr
jj zatím je to docela "nuda" - oproti předchozím GS prakticky bez překvapení ... :)

Kromě Kanepi by ještě mohla překvapit Venus, ale v jejím případě by vlastně ani nešlo o překvapení i když letos není nasazená ...
Reagovat
George_Renel
To že je venku houkačka taky nermoutí.
Reagovat
Krisboy
Už předala štafetu mladším...a hlasitějším :D (i když to je sporné :)
Reagovat
Fandina
To asi ano, hlavně svojí krajance s podobným jménem. Tam bych řekla, že je to ložené.
Reagovat
bIbec
no.. nakonec si na výsledek nestěžuju. Karolína P. je přeci jenom někde jinde. Muška má na čem pracovat.
Reagovat
mahycek
Querrey, Sock a náš Jirka venku !!!
Reagovat
mahycek
Hned na začátku zápasu Plíškové a Muchové byla legrace.
Komentátor Eurosportu Tomáš Petr opakovaně říkal, že se hrajě,
v areně Roda Lavera. Přitom se hrálo v bývalé Hisense
areně, nyní Melbourne arena !!! Přitom tam měl napsaný
program, jako vrata na obrazovce ze všech tří největších aren.
Reagovat
hippos
to byla teda ohromna legrace :D
jsi stastny clovek
Reagovat
EllNino
Mohly mít šanci postoupit obě a měly bychom třeba víc než jen 3 holky ve druhém kole ... nějak to ubylo, ale tak ono zase přibyde :) Hlavně je, že postupují Petra s Karolínou a naše momentálně největší tenisová naděje Markéta ... Bára stárne a Katka má svoje silnější a labší období ...Uvidíme ještě, co Týna, ale upřímně na tu mě ani nebaví se koukat, stejně jako třeba na Jiřího ...

Bohužel taková ta opravdu kvalitní stálice k Petře a Karolíně a "náhrada" za Lucku zatím chybí, ta poslední roky na GS přeci jen pravidelně postupovala alespoň do toho 3. kola :)

ve 2. kole čeká Karolínu Doi/Brengle, pokud to nepodcení, mělo by to dopadnout podobně jako dneska
Reagovat
EllNino
*měli bychom
Reagovat
bIbec
s tím Jirkou a Kristýnou to mám úplně stejně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jyrka a Týna mixed doubles je hrozivá představa
Reagovat
tommr
jasná výhra pro Karolínu bez většího vypětí sil ...

Karolína Muchová sice podala sympatickej výkon, ale na v pohodě hrající světovou osmičku to nestačilo. Škoda blbýho losu - jsem přesvědčenej, že kdyby dostala kteroukoli jinou soupeřku tak měla velkou šanci na postup ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist