Karolína Plíšková uspěla proti Halepové a vybojovala postup do semifinále Turnaje mistryň!

1. 11. 2019, 14:00
Aktuality 408
TURNAJ MISTRYŇ - Karolína Plíšková na turnajích už potřetí v řadě našla recept na dvojnásobnou grandslamovou šampionku Simonu Halepovou. Bývalou světovou jedničku na Turnaji mistryň v Shenzhenu zdolala v přímém souboji o semifinále a snížila její vedení ve vzájemné bilanci na 7-4. Česká jednička si na závěrečném vrcholu sezony zahraje semifinále už třetím rokem po sobě. V něm narazí na momentální světovou jedničku Ashleigh Bartyovou.
Karolína Plíšková (© AFP)

Karolína Plíšková letos na tour posbírala nejvíce titulů (4), na závěrečný vrchol sezony se dostala čtvrtým rokem po sobě a třetím rokem po sobě si na akci pro osm nejlepších tenistek sezony zahraje semifinále, které je jejím maximem.

Česká jednička a světová dvojka na Turnaji mistryň vůbec poprvé nezvládla úvodní zápas, když ve dvou setech prohrála s obhájkyní titulu Elinou Svitolinovou. Nemusí ji to však nakonec mrzet, protože ve středu jí vzdala Bianca Andreescuová a dnes v přímém souboji o semifinále zdolala 6-0 2-6 6-4 Simonu Halepovou. Rumunku na turnajích porazila už potřetí v řadě.

Plíšková měla fantastický vstup do zápasu. V úvodním dějství trefila 11 vítězných úderů, v mezihře zaznamenala jedinou nevynucenou chybu a Halepové nadělila "kanára". Jenže ve druhé sadě se české naději přestalo dařit. Plíšková začala kupit nevynucené chyby, třikrát si prohrála podání, Rumunka ucítila šanci, výrazně se zlepšila a za necelou hodinu hry skóre utkání srovnala.

Za stavu 0-2 0-30 v rozhodujícím setu to už s Plíškovou vypadalo hodně špatně. Sedmadvacetiletá Češka ale začala opět hrát svou hru, ta vycházela a pěti gamy v řadě vývoj otočila. Náskok brejku si však světová dvojka nepohlídala. Naštěstí pro ni v desáté hře otočila stav 0-30 a po šťastném prasátku z voleje proměnila hned první mečbol.

"Se Simonou je to pokaždé vyrovnané, ale šla jsem do zápasu pozitivně naladěná, protože jsem předešlé zápasy hrála dobře. Nejdřív jsem byla nahoře, pak set a brejk dole, ale našla jsem cestu k postupu. Se štěstím v koncovce, ale jsem ráda," řekla Plíšková v rozhovoru na kurtu a děkovala českým fanouškům v hledišti za podporu.

Plíšková po dnešním vítězství obsadila druhé postupové místo ve Fialové skupině a v zítřejších semifinálových bojích vyzve aktuální světovou jedničku Ashleigh Bartyovou, která při svém debutu na Turnaji mistryň vyhrála Červenou skupinu. S vítězkou letošního French Open může srovnat vzájemnou bilanci.

"Má skvělý rok, bude to super těžké, ale je to velká výzva. Nemám co ztratit," řekla Plíšková.

Elina Svitolinová měla už před dnešním posledním soubojem ve Fialové skupině jistotu prvního místa. Obhájkyně titulu přesto vyhrála i třetí utkání bez ztráty setu, když si dnes poradila 7-5 7-6(10) s náhradnicí Sofií Keninovou, a protáhla svou neporazitelnost na závěrečném vrcholu sezony na devět zápasů.

"Jsem hrozně ráda, že se mi povedlo zápas ukončit ve dvou setech. Bylo to fyzicky hodně náročné, musela jsem pořád bojovat. Někdy vám to nejde nejlépe a musíte to vydřít, což byl dnešní případ," uvedla Svitolinová, která má stále šanci, že jako neporažená šampionka získá nejvyšší prémii v dějinách ženského sportu 4,7 milionu dolarů.

V zítřejším semifinále čeká 25letou Ukrajinku Belinda Bencicová. S o tři roky mladší Švýcarkou ve vzájemné bilanci prohrává 1-2.

Semifinále v Shenzhenu bude hrát také Barbora Strýcová s tchajwanskou partnerkou Su-Wei Hsieh ve čtyřhře. Jejich soupeřkami v sobotu budou Němka Anna-Lena Grönefeldová s Nizozemkou Demi Schuursovou, které letos dvakrát porazily.

• TURNAJ MISTRYŇ •
Shenzhen, Čína, tv. povrch / hala, 14.000.000 dolarů
páteční výsledky (1. 11. 2019)
• Dvouhra - Fialová skupina •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Halepová (5-Rum.) 6-0 2-6 6-4
Svitolinová (8-Ukr.) - Keninová (10-USA) 7-5 7-6(10)
Pořadí skupin
• Čtyřhra - Červená skupina •
Babosová/Mladenovicová (3-Maď./Fr.) - Mertensová/Sabalenková (1-Belg./Běl.) 4-6 6-2 10-5
Grönefeldová/Schuursová (8-Něm./Niz.) - H. Chan/L. Chan (5-Tchaj-wan) 6-2 6-4
Pořadí skupin
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

408
Přidat komentář
paddy
dnes se to tu vyhrotilo jako ve Fulneku na hřišti

https://www.youtube.com/watch?v=YaOo9JD3Rfc
Reagovat
smazaný uživatel
Cim dal vic agresivity. V zivote, a ve sportu obzvlast.
Reagovat
smazaný uživatel
+1 je to tak, hrůza
Reagovat
blixa
Vážně ? Myslíš, že třeba ve středověku bylo agresivity méně ?
Reagovat
VlS
Hlavně bylo dalekomíňmravokárců, páč ti měli extra krátkej život, holt středověk
Reagovat
paddy
co na to říct? asi tohle... :)

https://www.youtube.com/watch?v=74BHOk3sz_s
Reagovat
FulnekUltras
je to tak - s Palachy a Zajíci bychom to daleko nedotáhli
Reagovat
Vlk-v-trave
https://www.youtube.com/watch?v=GCY1RkMcIaY

Tak Tebe by nezmákli ani na uzavřeném oddělení 17B...:D)
Reagovat
FulnekUltras
Ti kluci, co tenkrát prostě jen zapálili Rudé právo a strčili ho do tanku zezadu, nakonec v životě dokázali mnohem víc... ;-)
Reagovat
blixa
Kdepak. To chce samostatnou polstrovanou celu bez výhledu ! ;-)
Reagovat
Vlk-v-trave
Zbytečné, asi jako chytat vítr...
Reagovat
FulnekUltras
neznám
Reagovat
EllNino
Prasátko na MB, podle mě to je taková trochu symbolická věc, protože přesně od toho míčku na MB v zápase s Muškou byla Karolína celé léto taková nijaká a prohrávala právě takovéhle zápasy těsně v koncovkách ...

Dneska konečně vyhrála vyrovnaný zápas s top hráčkou a neprohrála ve třech setech ... :) A třeba se vrátilo stěstí, které naše holky poslední turnaje trochu opustilo, protože ty těsné zápasy vesměs prohrávaly ...

Přál bych Karolíně ten titul, už má nějaký věk a letos je možná jedna z posledních šancí to vyhrát, ty mladice jsou hladovější a hladovější
Reagovat
cabuna
To je vlastně fakt máš pravdu až když jsi to napsal tak mi došlo,že to přesně sedí ...že by osud vše vrátil :-D a v pravou chvíli.
Reagovat
FulnekUltras
Jako ne že bych tu jednu víceméně už konečně zaslouženou TM haluz Káje nepřál, ale zítra budu samozřejmě tlačit slajzbábu. ;-)
Reagovat
cabuna
Ale je jasný ,že máš Káju moc rád možná nejvíc ze všech holek ,protože tolik pozornosti ,kdyby tě jak říkáš nezajímala by jsi jí nevěnoval :-D Ty jsi takový skrytý přední fanoušek ,ale jak tě to samotného děsí tak děláš že jí nesnášíš.Jsi filuta :-D
Reagovat
FulnekUltras
Faktem je, že to dělám i pro její dobro. ;-)
Reagovat
cabuna
Tak vidíš stačí si ty city přiznat a jak se uleví :-D Jsi moc hodný osobně bych byla moc ráda kdyby to Káje vyšlo , a poprvé by mi vyšla anketa ,Aryna mi na Elite vyšla ,tak ted ještě tu Káju .Tak čaruj chlapče at to vyjde.:-D
Reagovat
Fandina
On také miluje Káji manžela. Toho ještě víc než Káju.
Reagovat
Nenela
Fulnek je na kluky?
Reagovat
Fandina
mluví o něm hodně
Reagovat
blixa
StalinUltras je jako SMRT. Bere všechno ! :D
Reagovat
cabuna
:-D :-D
Reagovat
EllNino
Olsenovic dvojčata :))
Reagovat
Torn
To máš pravdu, ale takové ne moc povedené. :D
Reagovat
EllNino
no dovol, vždyť je to pěkná holka :)
Reagovat
Torn
Tak mne se víc líbí selka Elina :D
Reagovat
EllNino
tak to vubec :)
Reagovat
jirkaS
http://www.tenisportal.si/modules/aktualno/uploads/e1_copy2.jpg
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
EllNino
Reagovat
com
no bylo na case :D
Reagovat
SpacialRecognition
už hightlighty?
Reagovat
FulnekUltras
snad do zítřejšího poledne někde naskočí - pak už to nikoho zajímat nebude ;-)
Reagovat
Fandina
trapný jako vždycky
Reagovat
Vlk-v-trave
Děkujeme naší Federální Ústředně za rozbor...

...takže bychom to uzavřeli tím, že do Dřevoplechu napíšeme, že Fulnek je magor a může psát příspěvky jen pod dohledem zkušeného pracovníka, a protože TP takovými pracovníky nedisponuje, tak by bylo nejlepší, aby pan Hrdlička nerozebíral tyhle příspěvky s Kájou ani Týnou.
Tím zaručíme bezpečnost práce na tenisovém pracovišti, a hlavně pána na empajru. Tím také zajistíme klidný průběh úkolů v Číně, který ma za cíl zvýšit věhlas nejen české dřevo výroby ale tenisu především, i díky tomu že další Češka se nám stane Mistryní.

S pozdravem tenisoví družstevníci.
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
Fandina
On prý k Turkovi nechce. :-)
Reagovat
Fandina
Natož po žních.
Reagovat
Fandina
Reagovat
cabuna
https://www.facebook.com/WTA/videos/1214097148799611/
https://www.facebook.com/WTA/videos/2298620220429060/
Poděkování fanouškům na konci i v češtině https://www.facebook.com/CeskeSrdceTenisoveSrdce/videos/486855528573438/?epa=SEARCH_BOX
https://www.youtube.com/watch?v=Q4LP9818d_4&t=23s
Reagovat
smazaný uživatel
Ten zapas mel fakt tri příběhy. 1 set, 2 set a 3 set. Kazdy si zil svym vlastnim zivotem. 1 set zbytecne rozepisovat. Halep 15%, Pliskova 95%. Abaolutni dominance. Druhy set se Halep po navsteve Cahilla abaolutne zvedla. Jina Halep. Jakoby az ted si uvedomila, o co hraje. Tim tenisem ze druheho setu vyhrala letos Wimbledon. A treti set? Halep se dva a pul gemu vezla na vlne z druheho setu. A paj prisly klicove returny a body za stavu 2:0 a 30:0 pro Halep pri podani Pliskove. Zde se zlomil zapas. Kdyby dokazala uhrat ty dva body a dala na 3:0, je po zapase. Pliskova byla v te dobe dole psychicky. Vadili ji divaci, kteri rvali po kazdem bodu pro Simonu a tleskali ji za DF. Halep zkratka vratila Pliskovou do zapasu sama. Svymi chybami. Ta se chytla, a s ni i ti divaci, kteri ji fandili. A podle vseho tomu nasadila definitivni korunu ta rozprava Cahilla za stavu 2:3 z pohledu Halep, ktery ji rekl, ze poslednich patnact minut je Halep ostuda na kurtu. Melo ji to nabudit, ale zrejme ji to dostalo jeste niz. Simona od Wimbledonu abaolutni nic. A podle me ji zacina horet koudel. Ne ani tak kvuli veku, jak rikaji v Rumunsku, ale kvuli jejimu stylu hry. Vzdyt ona nehraje nic jineho, nez jen BH a FH. Zadne zmeny hry, zadne slajsy, zpomaleni, kratasy, zadna pestrost atd. Jen zleva doprava FH a BH. Vyvoj tenisu ale naznacuje, a potvrzuji to hlavne mlade hracky, ze k titulum bude vest cesta cim dal vetsi pestrosti a rychlosti. Za me si myslim, ze mimo antuku, a tady takoveho pomaleho povrchu, bude mit fakt velke problemy vyhravat velke tituly, jako jsou Grandslamy a Mandatory. A co se tyka Pliskove, jak jsem uz napsal, obrovsky progres v pohybu behem této sezony. Driv stacilo dat balon jednou do leveho rohu, pak do pravého, a treti uz byl bud nality winner, nebo prisla hned chyba z jeji strany. Ted protahuje vymeny az na takovych 8 balonu uplne s klidem, a hlavne to zvlada fyzicky. Martinez s ni udelala velky kus prace v tomto smeru.
Reagovat
FulnekUltras
80% všeho i nadále rozhoduje hlava. Takže podle tří setů bych opravdu nikoho nepodceňoval ani nepřeceňoval, natožpak předvídal další vývoj. Cca 24 hodin se teď prostě mohou radovat plechojedi.
Reagovat
Petur_Fisk
To je fakt. No a pokud by se zadařilo i o víkendu, tak se můžou radovat až do ledna...:)
Reagovat
annah
:-))))))
Reagovat
Fandina
Nebo i déle :-)))).
Reagovat
lars
zadnyho plechojeda neznam
Znam jen nejake fanousky Pliskove
Reagovat
FulnekUltras
hrdlozobové mi připadá už trochu moc OT
Reagovat
Fandina
obojí je trapné
Reagovat
FulnekUltras
podle mě je furt lepší žrát Káju než zobat z ruky hochštaplerovi
Reagovat
Fandina
Že ti to není trapné. Jak říkám. Jsi ubožák.
Reagovat
FulnekUltras
čas ukáže
Reagovat
Fandina
Už ukázal. Co Kotyza, kdy se vrátí k Petře.
Reagovat
FulnekUltras
pořád na to má ještě čtyři roky
Reagovat
Fandina
mlžíš
Reagovat
Fandina
i s těmi čtyřmi roky, nikdo neví kolik, i když OH
Reagovat
FulnekUltras
Vaněk si po příštím Wimblu sice trochu upevní pozici, ale...
Reagovat
Fandina
nedivila bych se, kdyby Petra zvolila změnu a tím nemyslím zpět Kotyzu
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by jako volila zmenu? :D S Vankem je naprosto spokojena. Obe dve strany jsou spokojene. Takze duvod?
Reagovat
Fandina
A proč ne? Změna je život.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsou spolu deset let. A hlavne to funguje. Kvitova urcite nic menit nebude.
Reagovat
Fandina
Že něco funguje, neznamená, že se to nemusí měnit. Já třeba byla také v práci spokojená, fungovalo to a rozhodla jsem se najednou, že udělám změnu. Já nevím, jestli budou dělat změnu, ale kdyby ano, tak bych se nedivila.
Reagovat
FulnekUltras
Peťa to bere trochu jinak.
Reagovat
Fandina
To nevíš. O Kotyzovi se také mluvilo, že ho nikdy nevymění.
Reagovat
FulnekUltras
zatím tam mezi nimi žádný zásadní konflikt nevidím
Reagovat
Fandina
Nemusí být konflikt, aby se trenér s tenistkou nebo naopak rozcházely. Mohou se dohodnout, jeden nebo druhý může chtít změnu.
Reagovat
Fandina
rozcházeli
Reagovat
Torn
O tom stylu hráček, je to spíše trend. Takové ty prvoplánové hráčky od základní čáry jdou pomalu do ustraní a vrací se do hry náběhy na síť atd.

Ale jinak má Fulnek v tomhle pravdu. U hráček kalibru Simona, Karolína, Petra a plno dalších, je to často o hlavě, která pak rozhoduje zápasy. Když jsou ty hráčky v pohodě, dokáží porazit v zásadě kohokoliv, ať už utočnou hrou nebo vracením do zblbnutí.
Reagovat
Fandina
A pro x dalších, nejen hráček platí, že jsou v pohodě a neuhrají nic. :-))
Reagovat
Torn
Tak samozřejmě, ale ty nás v tenhle okamžik až tolik nezajímají. :D
Reagovat
gigin
tak si čtu komenty na jednom příspěvku na Fb a najednou:

To se ani nedá komentovat slušně, jaký má ta koza nehorázný štěstí. Celej turnaj hraje úplný houno, a to i ve srovnání s Petrou, které se tu úplně nedařilo, ale uhaluzí to. Ach jo.

Může mi to někdo prosím vás vysvětlit? :))))
Reagovat
tommr
to vypadá na Kvěše ... :)
Reagovat
gigin
Ano je to on. Je tam ofiko. Ale proč to dělá? :DDD
Reagovat
tommr
bud je úplně blbej nebo provokuje. Možná obojí ...
Tady v diskusi o pár příspěvků níž se zminuje prohra Karolíny ve Wimbledonu s Muškou, která taky skončila prasátkem při mečbolu. To měla tenkrát Karolína taky nehorázný štěstí?
Reagovat
gigin
Tak jako on asi nemyslel to prase na konci, ale celkový postup.
Reagovat
gigin
Obojí.
Reagovat
Enterprise
No nevím, mi se zdá hodně inteligentní (z hlediska hodnoty IQ), problém je emoční inteligence. Jakmile se mu do myšlení zamíchají emoce, tak se chová jak pětileté děcko.
Reagovat
gigin
Tak to aj já. Ale to se dá krotit. Většinou to dělám ihned v afektu, bez rozmyšlení. Ale tohle je jiné. Plánované. Petra vypadla včera a jeho koment ke Káji je vložený před hodinou.
Reagovat
Enterprise
Tak ono nejde jen o Petru. Minulý týden po zápase Plzně se Slávii hysteričil kvůli gólů Slávie a nedal si říct, že to opravdu nebyl faul na brankaře.
Reagovat
lars
On fandi Plzni ?
Reagovat
FulnekUltras
konečně zas normální otázka
Reagovat
Enterprise
Nevím jestli fandí Plzni, ale evidentně nefandí Slávii.
Reagovat
Fandina
Nemá rád Káju. Jednoduchá odpověď.
Reagovat
gigin
Jasně. To chápu. Tak ty taky třeba nemáš v oblibě nějaké hráče a po jejich úspěchu nechodíš nikde plivat.
Reagovat
Fandina
Nechodím a ani mě nezajímá, že to druzí dělají.

Ale jinak když na to přijde a někdo mě naštve. Tak plivu taky. Nicméně, na tenisty nemám důvod, ty mě osobně neurazili.
Reagovat
Jon61
Také nechápu, jak někdo může být zlý a sprostý na někoho, kdo mu osobně neublížil.
Reagovat
Petur_Fisk
Projekce.
Reagovat
Vlk-v-trave
...jo nechapu, proc chodit na ty projekce do kina, kdyz davaji ty trihlery a dramata, kdyz je muzeme sledovat kazdy den lajf:)
Reagovat
lars
Kvesismus
Reagovat
Jabadu
"Von je prej momentálně zaostalej, říkal doktor ..."
Reagovat
Petur_Fisk
:)
Reagovat
gigin
To bude ono. Díky moc.
Reagovat
VlS
Gigine, parafrázuji Wericha:
Když se někdo minutu hádás blbem, tak je to hádka dvou blbů. Kvěše nemá smysl řešit.
Reagovat
Petur_Fisk
A jak říkal Horníček (lze aplikovat i obecně):
"Když řídím auto, neustále si opakuji, že nejsem jediný blbec za volantem"...:)
Reagovat
Jon61
Do diskuzí se zatrvrzelým blbem nemá cenu se pouštět, zbytečné marnění času a stejně to nikam nevede. Jak říkali naši předci, že je to mlácení prázdné slámy.
Reagovat
Petur_Fisk
A ještě ke všemu písemně a na tenisové diskuzi...:)
Reagovat
Torn
Kveš je vylízané pako jako pár dalších. Speciálně mne baví jedna puberťačka, která hejtuje Karolínu, kde může, případně pak jedna kadeřnice. :D To jsou tenisové expertky :D
Reagovat
tommr
dneska chodí z Číny na rozdíl od včerejška samý dobrý zprávy ...
Karolína Plíšková příjemně překvapila a porazila Halepku čímž si zajistila druhé místo na konci sezóny. Karolína už sice byla pár týdnů jedničkou, ale na konci roku byla zatím nejlíp čtvrtá ...
Bára Strýcová sice dneska nehrála, ale dnešní deblový výsledky jí už taky zajistily medaili na konci sezóny - bude nejhůř třetí. A šance na post koncoroční jedničky je opravdu velká. Báře k tomu stačí bud postup do finále nebo vypadnutí Babos/Mladenovic v semifinále ...
Reagovat
Petur_Fisk
Přijdu domů, kouknu na výsledky a vidím, že Sabalenka prohrála. Hned jsem si vzpomněl na naši včerejší diskuzi, že by to chtělo její prohru...:)
Reagovat
tommr
ona by ani ta prohra ještě nestačila, ale naštěstí vyhrály i Groenefeld/Schuurs a tak Mertens/Sabalenka na TM končí a před Báru se už dostat nemůžou. Dneska měly prostě naše holky kliku jak od blázince ... :)
Reagovat
Petur_Fisk
Takový opak včerejška...:)
Reagovat
peggy
Karolína,byla výborná,chvilkami jsem myslela,že to nedá,ale ona pri Své výšce se jen natáhne.Byly chyby,ale vyhra a postup jsou hlavní.
Reagovat
Petur_Fisk
Občas mně připomněla svou dnešní hrou USO 2016 a to už je co říct.
Reagovat
Drzymalski
Halep by se neměla mlátit do stehen ale po palici. Ve třetím mít brejk, dvakrát vést 30:0 na podání Karol a zahrát tak školácké returny, to se nevidí. Rozhodlo to, že od stavu 0:2 ve třetím Plechovka přestala prakticky kazit a chytře servírovala. Ta podání z pravé strany ven z kurtu Rumunku naprosto zdeptala. Navíc při razanci úderů Karoliny jí pomáhala i páska doslova nevídaně. Nepamatuji na téhle úrovni mečbol prasátkem. Štěstí přeje připraveným.
Reagovat
Enterprise
Karolína Muchová x Karolína Plíšková Wimbledon 2019
Reagovat
Drzymalski
Dík. Už si to vybavuji...
Reagovat
Kozoroh
K proměnění mečbolu prasátkem došlo rovněž ve finále TM 1988, kdy takto uzavřel Becker výhru nad Lendlem:
https://youtu.be/74iw0PvFKkI
Reagovat
turista
Na Henryka Drzymalskiho si pamatuji.
Reagovat
Torn
Možná je to náhoda, ale když má Kája oblečení s límečkem nebo jak se tomu říká, tak většinou hraje dobře. Vyhrála s ním Řím, v Miami byla ve finále, Stuttgart vyhráa. Teď ho má i na TM. :D
Reagovat
FulnekUltras
jako za mě dneska pěkný autfit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takový vězeňský
Reagovat
Petur_Fisk
Už jednou dříve měla na sobě něco černého podobného. Je to pěkné, na rozdíl od těch hnusů od Niku nebo Adidasu a Karolíně to sluší, včetně té svrchní bundy...
Je to trošku podobný styl jako míval Björn Borg - ten ale měl vždy bílou nebo hodně světlou barvu. Jedno takové BB i s podpisem mám doma...:)
Reagovat
Torn
Ona je to asi tmavě modrá...ale měla. Vyhrála v tom Stuttgart. :D
Reagovat
Fransoas
Tento turnaj je hlavně prestižní záležitost a taky současně určitým bojem o body.Proto je to bezvadné,že se Karolíně podařilo další ze svých rivalek vyřadit.Gratulace k postupu do SF.
Reagovat
Torn
Zítra bude favoritka Ovčí babička, takže by Kája nemusela být úplně mimo, ale chtělo by to hrát méně staticky, místy to bylo zase hodně předvídatelné. Hrát víc na síti, slajz atd.
Reagovat
Petur_Fisk
A znovu platí...nepouštět se do příliš dlouhých výměn a nebát se tvrdě zakončovat.
Reagovat
Fandina
Dneska byla favoritkou na Tipsportu pro 93 procent Halep. Včera když hrála Petra tak také tam 92 procent Barty. Včera se to potvrdilo, dneska ne. Jsem zvědavá na odhad teď pro Kája Barty. A jinak doufám, že Kája bude zase útočná.
Reagovat
Jon61
Večerníčky (ještě černobílé) Pohádky ovčí babičky pamatuji, ale proč tak říkáte Barty? Já jí říkám Koala ogar.
Reagovat
Torn
Protože mi připomíná takovou hodnou ovčí babičku. :D
Reagovat
Petur_Fisk
Je to buldoček...:)
Reagovat
Jon61
Ona má takový dobrácký výraz (proto u mne koala, navíc je z Austrálie). ogar je na Valašsku chlapec (pro její chlapecké vzezření). Shrnuto: Koala ogar :)
Reagovat
EllNino
to už tu taky slyším po 160. :) Dlouhohrající deska
Reagovat
FulnekUltras
;-))
Reagovat
Jon61
Margaritas ante porcos, to je ode mne schválně speciálně pro Ellnina, když ho tak rozčiluji.
Reagovat
FulnekUltras
však je to jen sranda - za sedm stovek měsíčně ;-)
Reagovat
Pedronegro
takže spíš puercos, ne? to je poněkud rozdíl ...
Reagovat
FulnekUltras
a i ta podoba - ta tam prostě je nebo není ;-)
Reagovat
dadaft
Karolína byla o chlup lepší, gratulace.
Reagovat
Torn
O čí chlup?:D
Reagovat
Petur_Fisk
Tak to tedy zkusím...
Finále bude Karolína vs Belinda, ale jak to dopadne zatím netuším...:)
Reagovat
annah
Pravděpodobnější je Barty vs Svitolina, ale tvůj tip kdyby vyšel, byla by to paráda... :-)
Reagovat
Drzymalski
Tohle finále bych tipoval pro Plechovku. Belinda je labil.
Reagovat
Petur_Fisk
Já jsem psal pocit. Rozum říká Ash vs Elina.
No a z finále zatím žádný pocit nemám.
No a jinak ty holky jsou tak nevyzpytatelné, že jeden den může být Belinda za labilku a druhý den za hvězdu...:)
Reagovat
Drzymalski
Asi jo. Viděl jsem letos Belindu prakticky nezkazit míč, ale taky zesiniakovat.
Reagovat
tommr
Bencicová není labil ale psycho. Někdy jí to srazí jindy pomůže ...
Reagovat
tommr
mečbol proměnila se štěstím, ale jinak byla dnešní výhra zasloužená. Škoda jen že neudržela tempo z prvního setu po celej zápas. Dva kanáry pro Halepku by byly boží ... :)
Reagovat
FulnekUltras
kdyby ten volej při MB skončil o milimetr níž v síti, mohl celý zápas dopadnout obráceně - to je ta krása dotovaného tenisu oproti dotovanému divadlu
Reagovat
rybicka
Jo, jo. Kdyby nevyhrála, tak by prohrála. Geniální :-)
Reagovat
rybicka
... a kdyby prohrála první set, tak bylo po druhém hotovo a žádné štěstí by jí nepomohlo :-)
Reagovat
FulnekUltras
spíš mně šlo o ty milimetry ;-)
Reagovat
rybicka
Vám jde úplně o něco jiného, než o milimetry... :-))
Reagovat
Torn
Jj, to ve tvém případě hraje zásadní roli. :D Každopádně, v zápase měla i Simona dost těsných míčů pro sebe. O tomhle je tenis. K. Muchová taky vyhrála na W díky prasátku, jestli si vzpomínám dobře a těch utkání by bylo dost, kde rozhodl 1-2 míče na milimetr.
Reagovat
Jon61
On je takový lidový filozof. Je to stejně duchaplné jako Kdyby byly ryby v p..., nemusely být v rybníku. :)
Reagovat
rybicka
:-)
Reagovat
Fransoas
Na kdyby se nic neuhraje.Samozřejmě je k tomu mít štěstí,což bylo více na straně Karoliny.
Reagovat
aape
takže nakonec gratulace, byla by škoda nechat si vzít
tak slušně rozehraný zápas,
mám radost, že to Karolína nedopustila a nakonec
to urvala pro sebe, ale ještě na začátku 3. setu
to vypadalo dost bledě..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Po takovem vítězství by melo dojit u KP k uspokojení. Navic Barty ji to bude zitra slajsovat, nebude to jak dneska jen bh a fh od soupeřky. Jsem zvedavy, jak si s tim poradi KP.
Reagovat
Torn
No, možná lucky MB, ale na druhou stranu to byla trochu kompenzace za ty příšerné rumunské fanoušky. Simony je mi líto, ale mohla vyhrát jen jedna, tak snad toho Kája využije ve svůj prospěch, i když Barty bude těžká soupeřka. :)
Reagovat
Drzymalski
A co ta parta studentíků patrně z VŠE? Kdo neskáče není Čech?
Reagovat
annah
Parááda! Tak Simonka přece jen netrhala. A hezky se vztekala a mlátila raketou o zem... Mám radost velikou.
Jakmile je uřvaná myš na kurtu, přeju soupeřce, ať je to kdokoliv (tím spíš Češce). Snad jen kdyby byla na druhé straně sítě velematka, váhala bych... :-)
Reagovat
tommr
jj uřvaná a vzteklá Halepka je strašně nesympatická a to včetně jejího namachrovanýho trenéra a otravných fanoušků ...
Reagovat
Drzymalski
Mě přijde Cahill v pohodě. Po kanáru naordinoval Simoně způsob hry, který na Karol seděl jak dekl na hrnec. A druhá sada podle toho vypadala. Žádné "pojď, ty jsi naše lvice"...
Reagovat
Petur_Fisk
:)
Reagovat
tommr
tak dávat lepší rady než Vaněk není žádný umění. Že je Cahill dobrej trenér ale nepopírám ...
Reagovat
Drzymalski
On mi připomíná nějakého filmového herce. Ale nevím kterého.
Reagovat
Andrew89
to vydřela, docela se na to i dalo dívat. MB teda haluz hrozná, ale je v SF. A tam čeká další hodně těžká soupeřka. To se hraje zítra, že jo?
Reagovat
tommr
jj semifinále zítra a finále v neděli ...
Reagovat
Andrew89
díky:)
Reagovat
Petur_Fisk
cca 11:30 první semifinále asi Svitolina vs Bencic
následuje

cca 13:00 druhé semifinále asi Barty vs Pliskova
Reagovat
vrabejka
Tak přece jen to tak zpackaný závěr sezóny nebude. Kája zdolala svou nemesis a je v semifinále TM. Líbilo se mi jak ve 3.setu bojovala o každý míč a bylo vidět, že v sebe věří a nakonec to dokázala. Zajistila si, že zakončí sezonu na 2.místě a na to, že to nic extra sezona nebyla tak super.
Reagovat
Kytka
Paráda, velká gratulace. Jsem ráda, že jsem se v předpovědi výsledku sekla.
Reagovat
Fandina
A těch Čechů, co tam bylo. Mám dojem, že nějaké cestovky TM nabízely.
Reagovat
Andrew89
určitě skupina těch týpků jela přes cestovku...:D tak určitě. To jezdíš leda tak ty ;)
Reagovat
Fandina
Aby ses nedivil. Jednou jsem jela na DC do Bělehradu s cestovkou a bylo to plné týpků.
Reagovat
Torn
No, byla to VŠE (pofle triček), jestli jsem dobře koukal a tam nechodí zrovna chudáci. Pro ně je takový výlet do Číny prostě sranda jak rodičům provětrat peněženku. :D Ale jel bych taky. :D
Reagovat
Fandina
Jj, možná ale sportovci. VŠE tam bylo, to jsem si všimla moc dobře, protože jsem ji studovala. Ale jinak já jsem jednou jela s Čedokem na DC do Srbska a dostali jsme tam trika, všichni a vzali jsme si je na sebe. Bylo to s českou vlajkou, ale byl tam také jiný nápis sponzora. Takže buď je to skupinka sportovců z VŠE, protože tam měli fotbal team, anebo to dostali na sebe, jako tenkrát my v Bělehradu.
Reagovat
Petur_Fisk
Tohle bude fotbalový team.
Reagovat
Andrew89
správně píšeš tenkrát....přes 15 lety..časy se mění. Ještě nezapomen zdůraznit, že jsi na VŠE chodila a vše víš, všechno znáš a tak...celá Kačanová ti řeknu :)))
Reagovat
Fandina
I kdybych studovala deset vysokých škol, tak tobě to musí být ukraden

Jinak v Bělehradu jsem byla před pěti, šesti lety. Takže v novodobé historii. A už někde jsem tu psala, že není potřeba se vysmívat zájezdům cestovek na tenis. Vyjde to dráž než když jedeš sám a je to s pohodlím.

A konto před třema lety jsem byla s cestovkou na tenise v Halle. Bylo to plné mladých týpků.
Reagovat
HayashiM
Studenti VŠE nebývají chudáci až po studiu, to, že tam studují ještě o jejich finančnícb možnostech nic nevypovídá.
Reagovat
Torn
No, já tam pár lidí znám, co tam chodilo a většinou šlo o děti z bohatších rodin, ale tak možná je to náhoda. :D
Reagovat
FulnekUltras
to školné taky dneska není zadarmo... ;-)
Reagovat
HayashiM
Já tam zas chodil... Je to jen náhoda ;)
Reagovat
Fandina
VŠE je státní škola, tam nejde o peníze rodičů.
Reagovat
Fandina
Takže školné by se nemělo platit. Jestli se nepletu.
Reagovat
Drzymalski
Myslíte Tour de Černošek z Prostějova? Játra a ledviny v ohrožení...
Reagovat
Fandina
To ne, já byla s Čedokem. :-))
Reagovat
Fandina
Cestovkám se ale moc nevysmívej. Z vlastní zkušenosti vím, že vyjdou dráž, než když jedeš, letíš, ve vlastní režii. Mluvím o tenise.
Reagovat
Andrew89
no proto jsem to psal. To jsi objevila ameriku. Marže na tom mají ve stovkách procent...ale chápu, že pro ty, kteří nejsou jazykově vybaveni je to jediná možnost
Reagovat
FulnekUltras
jazyk je většinou to poslední ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Jako tvor, který se celý život pohybuje v cestovním ruchu to musím trochu upřesnit.
Není to jen o jazycích. Řada lidí nemá čas si něco zjišťovat nebo zařizovat sami. Vůbec to nemusí být katalogový zájezd, ale může to být ušito na míru při spolupráci s klientem, pro určitou skupinu zákazníků. To know how, které daný specialista má, se nedá "vysurfovat" za pár hodin a většinou se neletí jen na tu jednu akci, ale rovnou se spojí s nějakou poznávačkou dané země.
Reagovat
FulnekUltras
CR už prý teď živí každého desátého člověka. Tak snad to novodobí piráti se svými záchrannými kocábkami příliš nezprasí. ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
BTW Na Islandu, který má cca 350 tis. obyvatel bývá za rok až 2 miliony turistů...:(
Reagovat
FulnekUltras
Komáři na Myvatn je vysají ještě víc... ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
To je jen nesmysl, z turistických průvodců. Komáři na Isl.nejsou, jsou to malé mušky, které nic nesají, ale všude vlezou a je to hodně nepříjemné...
Islanďani, ti vysají turisty dokonale. Je to jedna z nejdražších zemí na světě.
Reagovat
FulnekUltras
muchničky
Reagovat
Petur_Fisk
Ani muchničky. To o čem mluvím má tak 3mm.
Jo a muchničky opravdu vykousnou kousek kůže, tohle jen lechtá.
Reagovat
gigin
Něco jako malý šulin.
Reagovat
Petur_Fisk
No ale opravdu hodně malý...:)
Reagovat
FulnekUltras
do oka nebo ucha úplně stačí ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Ta grupa byli nějací fotbalisti.
Reagovat
Fandina
Jj, měli na sobě VŠE fotbal team.
Reagovat
annah
Karolína je v rozhovoru na kurtu oslovila: "Díky moc," řekla směrem ke skupince s českou vlajkou.
Reagovat
FulnekUltras
ukradenou klausoidy z dědictví Československa
Reagovat
aape
že si nedáte někdy pohov s těmi ..oidy
Reagovat
FulnekUltras
a to teď máme ve WTA naštěstí klid od steroidů
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Nemám slov.
Reagovat
Fandina
gratulka. Ukázala, že umí bojovat. A je super, že to dala. Simona také moc chtěla a já jsem ráda, že to má Kája. Nádhera, gratulace veliká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
tak to bylo na pásce o milimetry - semifinále je dalším pěkným korálkem na Hrdlově vodítku
Reagovat
Petur_Fisk
Tak to skousni. Je to jen tenis...:)
Reagovat
FulnekUltras
už to žužlám ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
To je dobře. Nic na světě nestojí za zkaženou náladu. Jinými slovy - silní jedinci se nenechají jen tak něčím rozhodit...:)
Reagovat
vrabejka
Tak to je maso :D Gratulkaaaaa
Reagovat
com
Luxusni zaver :D
Reagovat
Jon61
Tak to byl mečbol! Karolína si výhru zasloužila, kdyby jí šel lépe servis, nemusela se osud zápasu obávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby neměla křeč, lépe by se jí dýchalo. Obava z prohry, z toho že něco pokazí. Tak se tváří a těžko se jí dýchá.
Reagovat
tommr
jj při tom servisu na zápas bylo na Karolíně vidět jak se bojí. Naštěstí se pak uvolnila na returnu ...
Reagovat
smazaný uživatel
je to tak-kdyby tohle dokázala bylo by to dobrý
Reagovat
Petur_Fisk
Drsný konec zápasu.
Karolina za dnešek zaslouží pochvalu. Nenechala se několikrát zdeptat a po celý zápas statečně bojovala na povrchu, který vyhovoval daleko více soupeřce.
Reagovat
gigin
Přesně tak!! A jak čtu diskuzi, tak šťasnými neudělala všechny. Tak taky není víno, že jo. Jinak paráda, fakt hrála super!
Reagovat
Dobry-den
Opět úřadovala
Reagovat
Fandina
Kájina holčina naše ......................... joooooooooooooooooooooooooooooo
Reagovat
George_Renel
letos nebude na Češky vzpomínat v dobrém. :-)
Reagovat
tommr
už bylo načase tu tragickou bilanci našich hráček s Halepkou trochu napravit ...
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
d@ve
Uffff, tka přeci jen ji zlomila. :))
Reagovat
Fandina
VŠE fotbal team, na trikách, že by moje alma mater?
Reagovat
Kojinho
Co jsi studovala za obor? Vnitřní obchod, Zahraniční obchod,...?
Reagovat
Fandina
Ekonomické informace. Fakulta řízení.
Reagovat
Andrew89
spíš fakultu věčné chytrosti :D
Reagovat
Fandina
Jsi hloupý.
Reagovat
Fandina
Jinak přeloženo, účetnictví, počítače, kontrola.
Reagovat
vrabejka
Ted nebo nikdy
Reagovat
FulnekUltras
nikdy
Reagovat
FulnekUltras
Pojď ještě Simi, holčičko naše...
Reagovat
Petur_Fisk
Nemáš Ty v tom Rumunsku nějaké předky...?
Reagovat
FulnekUltras
to se nikdy bezpečně neví ;-)
Reagovat
Petur_Fisk
Dneska už se to dá zjistit, ale levné to není...:)
Reagovat
Fandina
Ani moc ne. Tady píší od 3200 Kč.
http://urceni-otcovstvi.org/objednavka?gclid=Cj0KCQjwr-_tBRCMARIsAN413WSbm4Z-uyP1pBKRTzBkpWtWeZpyeJjuNYGoNT8c_eyLU7pR31Y3LHIaArRREALw_wcB
Reagovat
Petur_Fisk
No to je ale otcovství. Pokud se zjišťuje DNA vazba na určitý kmen nebo národ, tak se těch vzorků musí odebrat víc.
Reagovat
Fandina
To ale také není nijak drahé. To si dal dělat můj syn, který se zabývá rodokmenem a mám dojem, že to stálo kolem 4000. Ale vzal jen svoje vzorky a šlo o předky po mužské linii.
Reagovat
Petur_Fisk
Já jsem vycházel z toho, že Fulnek vůbec neví jestli nějaký předek byl Rumun, takže tohle není moc o rodokmenu, protože ten Rumun tam mohl být před několika tisíci lety a v rámci rodokmenu je to nedohledatelné. Tady je třeba porovnávat řetězce kmenové a národnostní a hledat shodu. Tak jako Češi jsou Slovani, Germáni, Keltové atd. tak i v Rumunsku je více migračních skupin a je třeba podobnosti v těch řetězcích porovnávat. Výsledek pak není, že konkrétní jedinec byl jeho praprapradědem, ale že např. jeho řetězec obsahuje časté cykly vyskytující se u Rumunů.
Reagovat
Fandina
Já to zase brala jen jako nadsázku od Fulneka, ve stylu "otec jistý matka nejistá". Ale teď vážně. Ten test, co si dal dělat můj syn, tak to byl právě test, z jaké skupiny národů pochází. Nešlo o otcovský test, ale bylo zkoumáno, vzhledem k tomu, že je muž, jaké má shody s ostatními muži předky. Vyšlo z toho nějaké označení, které si nepamatuji, ale většina té skupiny obsahovala Slovany.
Reagovat
Petur_Fisk
To je zajímavé. A to fakt stálo jen kolem 4000?
Reagovat
Fandina
Ano. On zas v tom mezi otcovským a tímhle testem nemusí být extra rozdíl. Vzali jeho DNA a porovnali ho se známými vzorky u jednotlivých etnických skupin. Tak jednoduše to vidím já. Ale třeba jen shrábli prachy a nedělali nic. :-))
Reagovat
Petur_Fisk
:)
Reagovat
FulnekUltras
a vo tom to je ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Muchová česká jednička.
Reagovat
marsden
U nas doma oblibena hracka. Mame to jako komedie a ted se doma uprimne smejeme. Plisek je hloupa a proste nema na to.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
FulnekUltras
teď se to rozsekne
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
Torn
Za to ty si posbíral inteligenci asi na smeťáku. :D
Reagovat
Jabadu
Tvl ... vona ji nedá!
Reagovat
Fandina
:-))
Kačenka s přítelem, jako dvě hrdličky :-))
Reagovat
Petur_Fisk
Jo, vypadali spokojeně.
Reagovat
bIbec
Pořád 85% na Simonu.
Reagovat
FulnekUltras
žádnej blbec ;-)
Reagovat
bIbec
Jj, pomohl sem Káji. Super.
Reagovat
com
este ze sem stihnul konec :) ..snad uz ten game da :)
Reagovat
Krisboy
Jestli zvládne Halepovou, zvládne i ve finále Svitolinu.
Reagovat
FulnekUltras
ještě je mezi tím jeden zápas, ne?
Reagovat
Andrew89
a tam Barty..nic příjemnýho, ale ještě tam nenni
Reagovat
Petur_Fisk
Simona se chvilku pokoušela trhat, ale už zase jen žužlá..:)
Na víc dneska nemá. Karolína hraje dobře.
Reagovat
FulnekUltras
vypadá to na další semifinále do sbírky
Reagovat
Fandina
Tvrdil si, že finále. Nějak se ti práší z úst.
Reagovat
Jabadu
Zničit krtka!
Reagovat
Patik
prehrávať z 0-2 na 5-2

https://media.makeameme.org/created/eny.jpg
Reagovat
vrabejka
Jak je najednou ticho :D :D
Reagovat
d@ve
Super!! A už si "jen" udržet podání.. ;)
Reagovat
d@ve
Ajajaj, tak takhle tedy nevím.. :/
Reagovat
smazaný uživatel
Darren Cahill je trenerska legenda. Tohle by si Halep nedovolil nikdo rict.
Reagovat
Blondie
Jo, člověče, vyloženě ji nabudil O_o
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle ted neni o Halep, ale o Pliskove. Hraje jak v prvnim setu
Reagovat
Andrew89
spražil jí docela slušně:D
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečně
Reagovat
FulnekUltras
a ve světlejších momentech máchají československou vlajkou.
Reagovat
Fandina
Kája Plíšková ... pár Čechu tam bude, když takhle řvou
Reagovat
Blondie
Slyšela jsem dobře, že byla "disgrace"? O_o
Reagovat
smazaný uživatel
Ano
Reagovat
Fandina
Kája si nevolá trenérku, Simona svého nově starého ověřeného pořád.
Reagovat
Drzymalski
Jí netrénuje Hrdlička?
Reagovat
Petur_Fisk
Záleží na tom, kterou disciplínu máš na mysli?...:)
Reagovat
Jon61
Uff, uff, dobře to nakonec dopadlo. Servis Karolíně moc nejde, na game se nadře. Halep spoustu bodů uhraje po čáře.
Reagovat
vrabejka
To by mohlo Halepicu trochu nalomit pojd.
Reagovat
Fandina
ty jsi naše holčina. Pojď!!!
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Blondie
j, pak Karolína break na 4:2
Reagovat
Fandina
Kája čistý kanár Simona nečistý, je čas zase na ten Káji. Pojď!!!
Reagovat
Pavlis
Halep - Plíšková, to je tedy neuvěřitelný. Ale sleduji jen od prvního gamu třetího setu. Každopádně, letošní turnaj mistryň je hodně prapodivný turnaj.

K Petře, nachází se asi v největší krizi kariéry. Mohlo to přijít už dřív, vzhledem k tomu, že laborovala s pořezanou rukou a zotavovala se. Ale ani ta mizérie s Američankami před dvěma lety nic nespustila. Peti jela od ledna 2018 jako splašený vlak, který se po sedmnácti měsících zastavil a už nerozjel.
Reagovat
FulnekUltras
krizi mají leda někteří takyfanoušci ;-) to momentální zranění fakt není sranda - i když se nedivím, že rukáv už Peťu při hře otravuje
Reagovat
Petur_Fisk
Hlavně proto, že to je z přetížení a nikdy už to nemůže držet tak, jako dříve. Jinými slovy, je tam slušná pravděpodobnost, že se to bude vracet. Takové zranění je potřeba nechat několik měsíců dobře srůst.
Reagovat
FulnekUltras
přesně - klidně bych oželel začátek příští sezóny
Reagovat
Petur_Fisk
No je otázka jestli už není pozdě, protože nějak už to srostlo, ale jde o to jak. Ta kvalita srůstu (pevnost a pružnost) se nepozná ani na magnetické rezonanci.
Nejlépe by udělala, když by před FO zabalila celou letošní sezónu.
Reagovat
FulnekUltras
to už nevrátíme
Reagovat
vrabejka
Pojd dobrý gem Simona je k poražení.
Reagovat
Fandina
Dobře Kájino, ještě je potřeba vzít si z5 podání. Pojď!!!
Reagovat
paddy
Nekoukám, ale všichni víme, že tamní povrch znamená delší zápasy, a sám sobě hráče utahá víc, než je zvykem

Jinými slovy motorová myš zápas otočí. Když to dokázala i z MB proti nejlepší hračce letoška, tak dnes to také nebude problém.
Reagovat
Petur_Fisk
Já tipuji, že dnes vyhraje Karolína, mimo jiné proto, že je odpočatější a dnes vypadá dobře. Simona nemá žádnou zázračnou formu a Karolína zvládá i delší výměny, jen se nesmí bát včas zakončovat.
Za poslední dva roky je to 2:2 H/H.
Reagovat
smazaný uživatel
Ti Simona ultras v podstate vyhrali Halep zapas. Udelali ji domaci Fed Cupovou atmosferu. A naopak Pliskovou dostali dolu.
Reagovat
FulnekUltras
přitom do Číny je teď i z Prahy ideální spojení
Reagovat
smazaný uživatel
Lol
Reagovat
Fandina
evidentně i z Bukurešti
Reagovat
smazaný uživatel
Milda mel vypravit pro fandy vladni special
Reagovat
FulnekUltras
chtěl bych vidět, kolik lidí od nás by kvůli Plechovi vážilo cestu - i kdyby to bylo zadarmo ;-)
Reagovat
Fandina
Proč kvůli Káje, bylo to pět holek a dvě jsou pořád ve hře. Čímž neříká, že má vláda vypravovat letouny na cokoli.
Reagovat
FulnekUltras
Do Budapešti to na jaře vidím přece jen optimističtěji.
Reagovat
Fandina
FED je něco jiného. Navíc, je to za humny.
Reagovat
bIbec
Musíš věřit zkušeným odborníkům a jejich procentuálním predikcim.
Reagovat
Blondie
K výhře je ještě HODNĚ daleko!
Reagovat
lvicek
Ted to teda lita vsude mozne. Jestli nenajde musku ted v pristim gamu, tak uz tezko otoci.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni micek druhého gamu treti setu, kdy vylila Pliskova nahrany tutovy backhand se otocila na svuj box a prohodila: Nech jdou do pi*e ty vo*e. Myslela tim divaky, kteri skanduji a preji Simone, a kteri řvou po kazdem balonu pro SH :D
Reagovat
Andrew89
jojo je evidentně rozhozená, ale že to říkala jsem nepostřehl:D a nedivím se..jsou jak jelita
Reagovat
aape
Kája jak dobře začala, tak to tam teď plácá,
podání někam odešlo..
Reagovat
smazaný uživatel
Jako vždy. Dobrovolně odevzdává zápas.
Reagovat
Jon61
Karolína kupí chybu za chybou. :(
Reagovat
Andrew89
A Simoně hodně vychází BH po lajně...
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Blondie
Karolína tam dneska poctivě lítá jak vítr, takže má rozhodně šanci :)
Uvidíme.
Reagovat
Andrew89
je hodně nas**ná , když to ustojí v hlavě, tak možná. Ale přijde mi až moc rozhozená
Reagovat
Blondie
Mně přijde Simona šíleně vytočená...
Jako fláknout za stavu 30:30 raketou?
Reagovat
FulnekUltras
bez vnitřního hecu takovéhle mače hrát nejdou - teď to bude na krev
Reagovat
d@ve
Ach jo Kiki, 3. set jak přes kopírák. :/
Reagovat
vrabejka
Stream?
Reagovat
Fandina
Reagovat
lvicek
Reagovat
Fandina
Tak bohužel. Druhý set pro Halep. Jen doufám, že Kája ten třetí set zase začne sázet, jako v tom prvním. I když Halep je také rozjetá a obě hrají rychle. Jinak by to byl pěkný mač. Kájino pojď!!!!!
Reagovat
lvicek
Tedy docela koukam, ze nejen jak Halepka silene rve, ale taky jak se na tom kurtu chova... Jak nejaka vztekla fuchtle. To tak delala vzdycky?
Reagovat
Jon61
Karolína začala více chybovat a Simona se chytla.
Reagovat
annah
Teda za ten odporný řev by měla Halepka dostat co deset minut trestný fiftýn. To je děs.
Reagovat
Andrew89
tady se hodně rychle zapomíná na Marušku....nebo třeba taková Larcher de Brito Michelle...to je teprve paráda
Reagovat
Blondie
Bojím se to druhé jméno vygooglit :D
Reagovat
Andrew89
jen to udělej..a dej si zvuk hodně nahlas...:D
Reagovat
Andrew89
ten zápas s Maruškou si dej..to je echt:D
Reagovat
lvicek
Nepis Maruska, akorat to dava spatny dojem o Marusce Bouzkove...
Reagovat
Andrew89
ta taky řve :D ale myslím Sharapku, to je jasnééé:))
Reagovat
Blondie
Hele, není - já si napřed říkala, že to mě teda mrzí, pokud Maruška vříská. Pak jsem si teprve uvědomila, že asi myslíš Šarapku :D
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
lvicek
Na Sharapce fakt neni nic, co by odpovidalo jmenu Maruska ;), tu tu mame prece jen jednu :).
Reagovat
Andrew89
já jsem si to neuvědomil. Je pravda kdybych řekl MeldoQueen, tak každý ví:D
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
misa
Myslíš Marfušu ze Sibiře?
Reagovat
Andrew89
jop
Reagovat
FulnekUltras
zatím to - bohužel - nikdo nezakázal ani pořádně netrestá, takže HAIDEEEEEEEEEE Simonaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)
Reagovat
Fandina
nelíbí se mu to, ale není to zakázané ........... fakt trapáček
Reagovat
Dobry-den
HOTOVO
Reagovat
Andrew89
ted teda jede jak pila. škoda, že jsem neviděl první set. Tam to bylo asi zas opačně:D
Reagovat
Blondie
To slavení dvojchyb KP je trapný.
Reagovat
smazaný uživatel
Je. To je jak nekde v Argentine na Davis Cupu. Na takovem turnaji, kdyz nehraje proti domaci hracce to je s podivem.
Reagovat
Blondie
Pravda je, že na FC v O2 Aréně se taky našli experti, co u dvojchyb soupeřek tleskali...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to skoro vsude, kde je plny dum a jedna se o dulezity micek. Ale v Argentine to je extrem.
Reagovat
Fandina
To bych řekla, že bylo fakt jen ojediněle. Nebo jestli tak v důležitý moment, ale běžně se to u nás určitě nedělá.
Reagovat
dadaft
Karolína začala pálit po všech čertech a vypadá to na férovku ve třetím ,,,,,
Reagovat
FulnekUltras
Takhle se cupuje lendloplech.
Reagovat
Fandina
trapné
Reagovat
FulnekUltras
nádherný volej
Reagovat
Fandina
Máš trapné výrazy.
Reagovat
FulnekUltras
neruš
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
Blondie
Musíš? Fakt? :)
Taky fandím spíš Simoně (ačkoliv bych byla v šoku, kdyby otočila), ale Lendloplech je fakt vošklivárna.
Reagovat
Jon61
Doporučuji návštěvu psychiatra.
Reagovat
Torn
Ty si neskutečně sereš do huby. Celej podzim tady píšeš, at to TM vyhraje, že si to zaslouží a pak píšeš tohle? :D Ty seš vážně tragéd :D
Reagovat
FulnekUltras
Ještě pořád se to může stát. ;-)
Reagovat
Torn
Tomu nevěřim.
Reagovat
lvicek
To nebylo moc dobre rozhodnuti :/.
Reagovat
Jon61
Dnes zatím výkon odpovídající 2. místu WTA.
Reagovat
Jon61
Tak jsem to zakřiknul.
Reagovat
dadaft
na druhou stranu --- když už konečně nějací diváci přišli, evidentně se jak u zápasu Svitolina - Kenin, tak teď u Simony s Karolínou, velice dobře baví a spousta výměn je ukončená nadšeným potleskem...

a musím říct, že i mně se zápasy dost líbí...
Reagovat
lvicek
Ty jo, pekne se Halepka vzteka. No, ted ale musi Karolina zabrat...
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt dobre zjisteni pro fandy Pliskove, jak se KP pohybuje. Zatim ji Halep ani jednou nenacapala, a u vsech balonu je nohama vcas. Zajimave. Udelala za tento rok obrovsky posun kupředu, co se tyka pohybu. Driv ji stacilo rozhybat, a kdyz ne druhý, tak treti balón do rohu znamenal pro souperku winner. Ted drzi krok a stiha vse. V tomto Martinez dobra práce.
Reagovat
Blondie
Taky čučím! Souhlas ;-)
Reagovat
dadaft
tak tak, to zlepšení tam je, podle mě je teď na svém koordinačním maximu.

je pár hráček její výšky, které jsou na tom ještě o stupínek líp, třeba Polona Hercog předvádí obranné skluzy na betonu a pod.......... ale to je myslím prostě nad možnosti Karolíny.

ale na tomhle dosaženém levelu by se měla zkusit udržet co nejdéle...
Reagovat
FulnekUltras
a teď už začneme cupovat.
Reagovat
Blondie
To si nemyslím, čověče :D
Reagovat
Petur_Fisk
Zatím jenom "žužlá"...:)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))
Reagovat
mahycek
Kromě O2, nevíte kde to ještě dávají ?? Na Sport zone nejde
ani ATP Paříž a ani Plíšková- Halepová. Nevím co s tím je ?
Včera večer v pohodě.
Reagovat
Fandina
Reagovat
Fandina
https://live-stream365.com/sport/tennis.php

Holky ještě na satelitu SuperTennis.
Reagovat
mendrit
http://tennisnow.ml/tennis-1.php
Reagovat
Petur_Fisk
Na Sportzone to je... tenis\ třetí utkání od shora.
Reagovat
annah
Mně SportZone jede. Akorát bez zvuku.
Reagovat
Kytka
No kanárek v prvním setu pro Halep, to jsem nečekala. jen tak dál. Ale hlavně, aby to nedopadlo jako loňské semifinále proti Sloane Stephens
Reagovat
bIbec
Už vidím ten titulek "Halep se otřepala z kanára"
Reagovat
Petur_Fisk
..."a ve druhém setu už dokázala uhrát dva gamy"...:)
Reagovat
Andrew89
i mě to napadlo:D:D::D:D
Reagovat
Petur_Fisk
Simona dostala v prvním setu "nařezáno" a fanatičtí Rumuni mezi diváky sympaticky ztichli...:)
Reagovat
Jabadu
Tsss ... jdu si uvařit kafe a želvy frnk, frnk ... a set je v hayselu.
Reagovat
Jon61
Úžasné! Karolína přejela nervozní Simonu kanárem. Spíše bych čekal skóre 6:2 pro Simonu.
Reagovat
jirkaS
to je nějaký jiný vesmír?
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková je jako ve snu. Nemůže tomu uvěřit. No nic. Druhý set před námi.
Reagovat
d@ve
Wow. Nehraje náhodou Kristýna? :)
Reagovat
d@ve
Asi jo.. druhý set odevzdává.. :)
Reagovat
Krisboy
Woe co se to tam děje? :)
Reagovat
Fandina
Nádhera ........... 20 minut a ještě jednoho ............... nádhera!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
kanára
Reagovat
Blondie
Tak to je kruty :D
Reagovat
bIbec
Aga ve studiu. Má pravdu. It's not over.
Reagovat
Andrew89
a 5:0. a asi kanár? To hraje Karolína tak dobře?
Reagovat
annah
Já taky. Zapnula jsem to a nevěřím svým očím: 5:0. Vzápětí kanár.
Co se děje? Uřvané rumunské myši něco je? Nějaký zdravotní problém? Jinak to přece není možné!
Reagovat
Fandina
Je tam nějaká banda s fotbalovými triky, co to je.

Jinak Kája super. Zatím jede a doufám, že to tak bude do konce dvou setů. Jupíííííííííííííííííííííí.
Reagovat
Petur_Fisk
Čekal někdo takovýhle začátek zápasu?...:)
Hlavně aby nám Karolína neusnula během druhého setu, tak jak se jí často stává.
No a Simonu by zase pro změnu neměli budit...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vsechno je to o tom, jestli ma Pliskova den a bavi ji to, nebo ne. Dneska ho ma. A zrovna ji to vyslo na nejdulezitejsi zapas na turnaji (zatim). Simona je naopak uplne mimo. Ty predikce na zacatku byly mimo, protoze to je souboj 2 hráčky s pátou, a navic ji v Miami porazila.
Reagovat
lvicek
Kája zatím hraje docela v poklidu a soustředěně, zatímco teda Simona vůbec. No jen jsem to napsala, tak dvojchchyba, tak snad to vydrží.
Reagovat
Blondie
Teď jsem přišla, řekl někdo Simoně, že už utkání začalo? :D
Reagovat
Jon61
Simona je nervozní a Karolina se snaží hrát co nejtvrději, žádné pinkání.
Reagovat
dadaft
docela čučím ,,,,,,,,,,,
Reagovat
Jon61
Zatím Karolína je klidná síla.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to vypadá dobře. Chtělo by to už to finále.
Reagovat
smazaný uživatel
93% lidi tipuje vitezstvi Halep. Nevidel bych to tak jednoznacne.
Reagovat
tommr
jj já to taky vidím jen na 90% ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ironie je zbytecna. Porazila ji v Miami, verim, ze ji porazi i dneska.
Reagovat
bIbec
89%
Reagovat
smazaný uživatel
Jaksi ty vase procenta dostavaji na frak. Odborníci.
Reagovat
tommr
nic bych si nepřál víc ... :)
Reagovat
Petur_Fisk
Tommruj a nenech si do toho od nikoho kecat. Potřebujeme aby Karolína vyhrála. Pokud by z pěti Češek zůstala o víkendu jen Bára, byla by to škoda...:)
Reagovat
bIbec
ok, tak vzhledem k celkem příznivému skóre půjdu na 85%. Ale níž ani o píď.
Reagovat
Blondie
Zatím to tak rozhodně vypadá :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist