Každá série jednou končí. 15letá Brenda Fruhvirtová neporazitelnost na ITF na 28 zápasů neprotáhla

30. 9. 2022, 15:51
Aktuality 11
Vítězná série 15leté Brendy Fruhvirtové na turnajích ITF skončila dnes po 27 zápasech ve čtvrtfinále v San Sebastiánu. Talentovaná Češka, která útočila na šestý titul za sebou a osmý letos, nestačila na španělské antuce na nenasazenou Nizozemku Evu Vedderovou. O sedm let starší soupeřce podlehla 3-6 6-2 4-6.
Profily hráčů
Brenda Fruhvirtová

Mladší sestra 77. tenistky světového žebříčku Lindy Fruhvirtové vedla v rozhodující sadě 2-0. Ve zbytku utkání ale přišla čtyřikrát o servis a po téměř dvou hodinách hry utkání ztratila.

Navzdory první porážce po čtyřech měsících se Brenda Fruhvirtová posune zhruba na 150. místo v žebříčku WTA. V minulých týdnech dominovala na turnajích v Santě Margheritě di Pule, Braunschweigu, Mogyoródu, Danderydu a Klostersu.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

11
Přidat komentář
Dobry-den
Nevadí, krásná série. smile Teď hurá do školy. smile
A v listopadu pak trojboj Colina, Buenos Aires a Montevideo 125k. smile
Reagovat
aligo
Bál jsem se, že se to na výše dotovaném a kvalitněji obsazeném turnaji stane. Na druhou stranu je Brendě stále pouze 15 a to, čeho letos dokázala je prostě úžasné smilesmile uvidíme jak se k tomu postaví v roce příštím smile
Reagovat
makro99
kvalitněji obsazeném... Brenda byla šestá nasazená a porazila proti dvěma hráčkám mimo Top 500 a prohrála s hráčkou č. 242... průměrná 25ka; ale hlavně mezi 25kou a 60kou není žádnej významnej rozdíl, vždycky záleží na sezóně, konkurenci dalších turnajů..
Reagovat
tommr
každá série jednou skončí ale je škoda že to bylo právě proti Vedderový kterou Brenda porazit mohla a měla ...

Jinak v článku je uvedeno že se Brenda posunula na 166.místo ale tam už byla před tímto turnajem. Za čtvrtfinále v San Sebastianu dostane dalších 15 bodů a posune se na 150.místo ...
Reagovat
Ondřej.Jirásek
smile
Reagovat
R01316
jeste ji muze par holek preskocit, vcetne Musky
Reagovat
tommr
Karolína jí může přeskočit jen pokud by v Tallinu získala titul což by mi vůbec nevadilo ... smile
Reagovat
Nenela
Titul ziska Bara smile
Reagovat
tommr
ideální scénář je finále Krejčíková vs Muchová a at vyhraje ta lepší ... smile
Reagovat
makro99
"měla porazit".. a neprotiřečíš si náhodou? :)
"neměla" tu vůbec hrát, pže je to moc těžkej turnaj... vs. "měla" vyhrát a postoupit do semi, pže soupeřka prostě nebyla tak dobrá...
Reagovat
tommr
tak tu Vedderovou jí do cesty přihrála štastná náhoda. Původně měla hrát s druhou nasazenou ...
Ale nejde jen o soupeřky. Kdyby pokračovala v Margheritě tak by nemusela cestovat a zvykat si na jíný podmínky. Přechod do San Sebastianu jí evidentně nesvědčil ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist