Kilnarová si v Řecku došla pro třetí titul z turnaje ITF 15k

1. 4. 2018, 10:01
Aktuality 0
ITF HERAKLION - Monika Kilnarová poprvé v sezoně a potřetí v kariéře vyhrála turnaj ITF 15k. Také ze třetí trofeje se osmnáctiletá Češka raduje na antuce, když v dnešním finále v řeckém Heraklionu porazila dvakrát 6-3 Švýcarku Lisu Sabinovou.
Profily hráčů
Monika Kilnarová

Monika Kilnarová, jež patří mezi nejtalentovanější české teenagerky, se mezi ženami začala prosazovat v loňské sezoně. V létě vyhrála dva antukové turnae ITF 15k ve Finsku a Polsku a rok zakončila v Top 500.

Třetí trofej osmnáctiletá Češka přidala dnes opět na antuce v řeckém Heraklionu, kde v pěti zápasech neprohrála ani set. Ve finále druhá nasazená Kilnarová přehrála za 79 minut hry dvakrát 6-3 turnajovou trojku Lisu Sabinovou ze Švýcarska.


Kilnarová na třech ze čtyř posledních turnajů nechyběla v semifinále, finále si zahrála také před měsícem v italském Solarinu. Na antuce má bilanci 8-1, když jedinou porážku utrpěla před týdnem po skreči. V žebříčku vylepší své dosavadní maximum (405. místo).

• ITF 15k HERAKLION •
Řecko, antka, 15.000 dolarů
nedělní výsledky (01. 04. 2018)
• Dvouhra - finále •
Kilnarová (2-ČR) - Sabinová (3-Švýc.) 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist