Kilnarová v Palm Harbouru ukončila po dvou měsících čekání na výhru

3. 4. 2019, 10:11
Aktuality 3
ITF PALM HARBOUR - Monika Kilnarová na turnaji ITF 80k v americkém Palm Harboru potvrdila roli favoritky proti domácí Alycie Parksové a po sérii tří porážek si připsala první výhru od začátku února.
Profily hráčů
Monika Kilnarová

Monika Kilnarová sice na začátku sezony postoupila do semifinále turnaje ITF v Hongkongu, ale od té doby vyhrála pouze jeden ze šesti zápasů. Nicméně s papírově slabší soupeřkou prohrála jen jednou. 

První výhru po dvou měsících si devatenáctiletá Češka připsala na antuce v americkém Palm Harbouru, kde startuje po pětitýdenní pauze. Roli favoritky potvrdila proti domácí Alycie Parksové, kterou zdolala 6-4 6-7 6-3. Jednoduché to rozhodně neměla.

Ve druhém setu totiž Kilnarová neudržela vedení 4-1 s dvěma brejky v zádech a musela do třetího setu. V něm za stavu 0-2 bojovala o servis, ale udržela ho a nakonec dobře rozehraný zápas dotáhla do vítězného konce.

O postup do čtvrtfinále se 322. hráčka světa Kilnarová střetne s šestnáctiletou Američankou Whitney Osuigweovou, s níž na Floridě startuje ve čtyřhře, nebo s Japonkou Harunou Arakawaovou.

• ITF 80k PALM HARBOUR •
USA / Florida, antuka, 80.000 eur
úterní výsledky (02. 04. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kilnarová (ČR) - Parksová (USA) 6-4 6-7(3) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
jacksomm
Jen aby nedopadla jako Genie. Na ni je taky radost pohledet, ale tenisove uz to neni zadna slava.
Reagovat
sojka1
mozna, ze ona sama by finalko Wimbledonu brala.. ;-)
Reagovat
misa
Tak jistě, top 5 a finále grandslamu. Kdo by nechtěl? :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist