Kolaps trenéra Searse při Australian Open asi způsobilo sushi

17. 2. 2016, 11:28
Aktuality 14
Za kolaps Nigela Searse, trenéra srbské tenistky Any Ivanovičové a tchána Andyho Murrayho, na Australian Open nemohla srdeční slabost, vedro ani přepracování. Lékařská vyšetření žádné závažné zdravotní problémy neodhalila a kouč je přesvědčen, že potíže způsobil špatný kousek sushi, který snědl.
Profily hráčů
Nigel Sears

"Vážně si nemyslím, že by za můj kolaps mohlo vyčerpání," řekl osmapadesátiletý novopečený dědeček listu The Times. "Vím, že z toho doma byla velká událost a je mi líto, že jsem tolika lidem způsobil zbytečně problémy. Upřímně řečeno se cítím trochu jako podvodník," uvedl.

"Deset dnů po sobě jsem měl v Melbourne sushi a vše bylo v pořádku. Ale myslím, že tím se zvýšila pravděpodobnost, že jsem snědl jeden kousek syrové ryby," dodal britský trenér, který byl s Ivanovičovou už minulý týden na turnaji v Petrohradu, Nyní jsou v Dubaji.

Sears skončil v nemocnici v Melbourne poté, co zkolaboval v hledišti při zápase své srbské svěřenkyně, Murray hrál ve stejné době zápas na jiném kurtu. Britský kouč strávil na klinice den na pozorování a vyšetřil ho i kardiolog, poté ale dostal povolení odletět domů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

14
Přidat komentář
Frick
:o)
Reagovat
blixa
To by už nepindal ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, pravidla ČP o žádném sushi nemají tucha, ještě mohl autor použít ??
Reagovat
smazaný uživatel
a z krásných japonských znaků mi to udělalo otazníky ...
Reagovat
darek.vrana
Snad suši, ne?
Reagovat
janek_da
Tak mě by kleplo, už 5. den.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jsem to neměl a už delší dobu si to chci dát, ale tohle mě trochu odradilo. Zlatej tatarák... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sushi je vlastně jenom ta lepivá rýže, případně se řasou. A do té rýže můžeš "zabalit" prakticky cokoliv, i ten tatarák. :-)
Reagovat
Lunej..
Sushi je výborné, kdybych mohla, cpu se tím od rána do večera. Tak se nacpu občas alespoň na sushirunning :)
Reagovat
EllNino
já taky :D
Reagovat
blixa
Tatarák skýtá o dost větší rizika než syrové ryby. Já myslím že pán se drobet vymlouvá, kdo ví kde skotačil ;-) Sushi si klidně dej, když papáš tataráček tak to tohle neublíží ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Prej papáš. Měl jsem ho dvakrát, přičemž ten klasický jenom jednou. :D Bylo to konkrétně v mojí oblíbené pražské hospodě (Ztracený ráj), kterou mohu doporučit... :)
Reagovat
blixa
Aha, tak to já ho papám, ba přímo žeru. Nejraději doma, hovězí z domácího ekologického chovu (ty bejčky znám většinou osobně). Hospodám moc nevěřím, pokud to nejsou opravdu dobré hospody, jenže ty jsou zase pekelně drahé. Radši si připlatím na kvalitní suroviny.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem tady asi desetkrát (většinou před basketem, protože USK má poblíž halu) a nikdy jsem si nestěžoval, ani jsem se nepos*al... :D
https://www.zomato.com/cs/praha/ztracen%C3%BD-r%C3%A1j-1-bubene%C4%8D-praha-7
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist