Kolář na challengeru v Bielle nepřekvapil a končí ve druhém kole

18. 3. 2021, 14:33
Aktuality 0
ATP CHALLENGER BIELLA - Zdeněk Kolář dál čeká na první letošní výraznější výsledek. Čtyřiadvacetiletý český tenista na challengeru v Bielle končí ve druhém kole, v italské hale dnes jasně nestačil na 116. hráče světa a nasazenou sedmičku Grégoireho Barréreho.
Zdeněk Kolář (© Prosperita Open)

Zdeněk Kolář si po restartu loňské sezony na domácích challengerech zahrál čtvrtfinále a dvě osmifinále a vypadalo to, že by konečně mohl úspěšně atakovat druhou stovku žebříčku ATP.

Jenže 24letý Čech po ostravském čtvrtfinále vyhrál jen pět z 22 zápasů. Už 17 porážku od loňského září si připsal dnes na challengeru v italské Bielle, kde začal vítězstvím 7-6 0-6 6-4 nad domácím Stefanem Napolitanem, ale dnes jasně nestačil 2-6 4-6 na Grégoireho Barréreho.

Proti nasazenému Francouzi byl v úvodním dějství absolutně bez šance, když na příjmu uhrál jen dva fiftýny a dvakrát si nedokázal udržet servis. Ve druhé sadě už to bylo od českého tenisty mnohem lepší, ani jednu ze tří možností jít do vedení brejku však nevyužil a zápas uzavřel dalším ztraceným podáním.

Další vyřazovací boje už budou pokračovat bez české účasti, včera druhé kolo nezvládl Jonáš Forejtek. Barrére ve čtvrtfinále narazí na Ilju Marčenka, dnešního přemožitele turnajové jedničky Lucase Pouilleho.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist