Kolář na úvod challengeru v Cherbourgu ztratil jen tři gamy

11. 2. 2019, 12:28
Aktuality 3
ATP CHALLENGER CHERBOURG - Zdeněk Kolář na úvod challengeru v Cherbourgu potvrdil aktuální velmi slušnou formu. Dvaadvacetiletý Čech ve francouzské hale smetl španělského tenistu Roberta Ortegu-Olmeda a oplatil mu nedávnou porážku. V dalším kole se premiérově utká s Alexanderem Bublikem.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář v minulém týdnu na challengeru v maďarské Budapešti poprvé po šesti měsících vyhrál dva zápasy po sobě, ale ve čtvrtfinále nestačil na pozdějšího finalistu Itala Marcoru.

Svou aktuální velmi slušnou formu potvrdil na právě probíhajícím challengeru v Cherbourgu. Ve francouzské hale na úvod smetl 6-1 6-2 Roberta Ortegu-Olmeda a oplatil mu nedávnou porážku.

Dvaadvacetiletý Čech sice v utkání jednou ztratil servis (za stavu 3-1 ve druhé sadě), ale okamžitě si ho dokázal vzít zpět a španělskému soupeři celkem šestkrát sebral podání.

V dalším kole Kolář vyzve Alexandera Bublika, jenž v minulém týdnu ovládl právě challenger v Budapešti. S aktuálně 144. hráčem světa se utká poprvé.

Na francouzské akci budou z českých tenistů hrát ještě Václav Šafránek, kterého na úvod čeká domácí kvalifikant Manuel Guinard, a Lukáš Rosol, jenž měl coby nasazená šestka v prvním kole volno a o osmifinále se premiérově utká s domácím Antoinem Cornutem-Chauvincem.

• ATP CHALLENGER CHERBOURG •
Francie, tv. povrch / hala, 46.600 eur
pondělní výsledky (11. 2. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kolář (ČR) - Ortega-Olmedo (Šp.)
Taberner (Šp.) - Lamasine (Fr.) 7-6(3) 2-6 6-4
Brancaccio (It.) - Ilkel (Tur.) 6-2 6-4
Cornut-Chauvinc (Fr.) - Domíngues (Portug.) 6-2 3-6 7-6(4)
Janvier (Fr.) - Martineau (Fr.) 6-4 2-6 7-6(9)
Moroni (It.) - Safiullin (Rus.) 7-5 6-2
Crepatte (Fr.) - Wang (Fr.) 7-6(5) 6-4
Galovič (Chorv.) - Masur (Něm.) 6-2 7-5
Darcis (Belg.) - Zapata Miralles (Šp.) 1-6 6-2 6-1
Ignatik (Běl.) - Barranco (Šp.) 6-3 6-3
Benchetrit (Fr.) - Bourgue (Fr.) 6-3 6-4
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
Marduch
Reagovat
spaniel
Uz jaem se lekl, ze Stan prohraje s tim bIbem.
Reagovat
jurasekh
Pojď Zdendo!!! :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist