Kolář po týdnu znovu porazil Cachína a v Lisabonu začal vítězně

14. 5. 2019, 13:42
Aktuality 1
ATP CHALLENGER LISABON - Zdeněk Kolář si znovu po týdnu poradil s Pedrem Cachínem a úspěšně zahájil své působení na challengeru v portugalském Lisabonu. O postup do osmifinále se 22letý Čech utká s nasazeným Lorenzem Giustinem, s nímž v obou letošních soubojích jasně prohrál.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář (© denik.cz)

Zdeněk Kolář v minulém týdnu v Braze postupem do semifinále vylepšil své letošní maximum a dobře rozjetý má i právě probíhající challenger v Lisabonu. Na dalším portugalském turnaji začal vítězstvím 6-3 4-6 6-3 nad Pedrem Cachínem, kterého porazil i před týdnem.

Kolářovi utekl začátek utkání a rychle prohrával 0-3, poté však předvedl sérii šesti vyhraných gamů a šel do vedení. Rovněž ve druhé sadě dokázal otočit stav 0-3, jenže tentokrát koncovka setu patřila favorizovanému argentinskému antukáři. O svém postupu dvaadvacetiletý Čech rozhodl brejkem v osmé hře rozhodujícího dějství.

Koláře v souboji o osmifinále čeká velmi neoblíbený soupeř. S nasazeným Lorenzem Giustinem jasně prohrál oba letošní souboje.

• ATP CHALLENGER LISABON •
Portugalsko, antuka, 46.600 eur
úterní výsledky (14. 5. 2019)
• Dvouhra - 1. kolo •
Kolář (ČR) - Cachín (Arg.) 6-3 4-6 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
Fandina
Zdendu jsem dlouho hrát neviděla, ale je mu 22 let. Pořád si myslím, že by se mohl dostat výše.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist