Kolář sedmou výhru v řadě nepřidal, ve Splitu podlehl Kokkinakisovi

8. 4. 2021, 13:18
Aktuality 0
ATP CHALLENGER SPLIT - Zdeněk Kolář v neděli v portugalském Oeirasu získal svou první trofej z challengerů, ale v chorvatském Splitu na úspěch z minulého týdne nenavázal. Čtyřiadvacetiletý Čech ve druhém kole prohrál se svým žebříčkovým sousedem a bývalým 69. hráčem světa Thanasim Kokkinakisem a sedmé vítězství v řadě nepřidal.
Profily hráčů
Zdeněk Kolář

Zdeněk Kolář v neděli v portugalském Oeirasu nečekaně získal svůj nejcennější titul a výborně zvládl vstup do dalšího challengeru ve Splitu. Na chorvatské antuce drtil kvalifikanta Akiru Santillana, než mu Australan za stavu 2-6 0-5 vzdal.

Výbornou formu potvrzoval i v úvodním dějství souboje o čtvrtfinále s Thanasim Kokkinakisem. Bývalému 69. hráči světa a svému nynějšímu žebříčkovému sousedovi v první sadě nenabídl jediný brejkbol, za stavu 6-5 však na returnu nevyužil ani jeden ze tří setbolů a o set přišel v tie-breaku. Ve druhé sadě už neměl rodák z Bystřice nad Pernštejnem sílu Australanovi vzdorovat a za půl hodiny mu podlehl hladce 1-6.

Kolář se s turnajem ještě neloučí. Dnes po boku krajana Lukáše Rosola zvládl čtvrtfinále čtyřhry, v němž české duo porazilo 6-3 3-6 10-8 nasazené čtyřky Purava Raju a Tristana-Samuela Weissborna.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist