Kristýna Plíšková v Nanchangu čtvrtfinále nevybojovala

12. 9. 2019, 11:59
Aktuality 10
WTA NANCHANG - Kristýna Plíšková si své první letošní čtvrtfinále na okruhu WTA na tvrdém povrchu nezahraje ani v Nanchangu. Nasazená Češka ve druhém kole nestačila na domácí Shuai Peng, která svou neporazitelnost na domácím podniku prodloužila na 12 zápasů. O postup do semifinále si zahraje s krajankou Lin Zhu.
Kristýna Plíšková

Kristýna Plíšková se do Nanchangu vrátila po dvou letech od incidentu, kdy se na kurtu v utkání druhého kola poranila o větrák a musela vzdát. Také letos se dostala do druhého kola, když si poradila se Stefanií Vögeleovou, ale další výhru už nepřidala.

Nasazená Češka ve druhém kole podlehla 3-6 6-0 4-6 domácí Shuai Peng a své první letošní čtvrtfinále na okruhu WTA na tvrdém povrchu nevybojovala, jejím maximem tak zůstává semifinálová účast na antukové akci v Luganu.

Plíšková se po prohrané úvodní sadě, v níž dvakrát ztratila servis, výrazně zlepšila a soupeřce ve druhém setu nadělila "kanára". V rozhodujícím dějství však nedokázala využít ani jeden ze dvou brejkbolů, v deváté hře po dvojchybě přišla o podání a Číňanka zápas úspěšně doservírovala.

Dvojnásobná šampionka Peng tak v Nanchangu vyhrála i 12. zápas. Vítězka ročníků 2014 a 2017 bude o postup do semifinále bojovat s krajankou a loňskou semifinalistkou Lin Zhu. Té za stavu 0-6 0-1 vzdala turnajová jednička Shuai Zhang.

Další čtvrtfinálové dvojice utvořily Jelena Rybakinová s Viktorijí Golubicovou, Rebecca Petersonová s Magdou Linetteovou a Kateryna Kozlovová s Ninou Stojanovičovou.

• WTA INTERNATIONAL NANCHANG •
Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů
čtvrteční výsledky (12. 9. 2019)
• Dvouhra - 2. kolo •
Shuai Peng (Čína) - Kr. Plíšková (8-ČR) 6-3 0-6 6-4
Lin Zhu (Čína) - Shuai Zhang (1-Čína) 6-0 1-0 / skreč
Rybakinová (4-Kaz.) - Xinyu Wang (Čína) 7-6(4) 6-2
Stojanovičová (Srb.) - Stosurová (Austr.) 6-4 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

10
Přidat komentář
jirkaS
:-)
https://pasteboard.co/Ixa8VkF.jpg
Reagovat
tommr
Kristýna nehrála špatně, ale na houževnatou Pengovou to bohužel nestačilo ...
Reagovat
Vlk-v-trave
vzdyt se na svem servu totalne odstrelila...
peng hrala tak max. houzevnate kopce:)
Reagovat
tommr
to trochu přeháníš. Pengová hrála ve třetím setu velmi dobře. Je ale fakt, že Kristýna si to prohrála sama. Mohla ve třetím soupeřku dvakrát brejknout a pak si hloupě prohraje klíčovej servis když udělá dvě dvojchyby ...
Reagovat
Vlk-v-trave
No prijde mne, ze ta Peng uz neni to, co byvalo,...ale az tak podrobne jsem to dnes nesledoval...na to nemam az tak cas. Za mne je to takovy rychly pohled, toho co jsem behem zapasu zachytil...mozna Peng mela nejake pekne chvilky, bohuzel jsem je nezachytil, takze pokud byly, tak se holcine omlouvam:)
Reagovat
dadaft
měla brejkboly na vedení 5:3, nic, a pak svůj servis zmačkala a hodila do kanálu............. :((
Reagovat
lars
mela jen 1 BB na 5:3 a ten Peng odvratila, Tyna pri tomhle BB nic nepokazila
Reagovat
EllNino
a t je přesně ten největší problém ... nic nepokazit, nechat hrát soupeřku ... hráčka její tělesné konstituce má zahrát return pod nohy a ukončit výměnu ... týna zahraje forhend slice po vzoru Niculescu
Reagovat
lars
to nebylo pri BB na 5:3, tam podle me Tyna nezahrala nic spatne. To bylo v jinych castech zapasu, ze Tyna hrala malo razantne predevsim z FH
Reagovat
tommr
měla ještě jeden brejkbol na 4:2 a ten zbytečně promarnila ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist