Kuala Lumpur dál trápí déšť, Radwaňská pořád nedohrála 1. kolo

29. 2. 2012, 15:11
Aktuality 18
Ani dnes se v malajsijském Kuala Lumpur nedohraje kompletní první kolo. Stejně jako v předešlých dnech narušil program turnaje déšť, který nedovolil nejvýše nasazené Agnieszce Radwaňské dohrát zápas s Akgul Amanmuradovou. Dvě a půl hodiny nato pořadatelé oznámili, že zbytek dnešního programu ruší.
Agnieszka Radwaňská

Právě kvůli dešti nastoupila Agnieszka Radwaňská ke svému úvodnímu utkání až ve středu, ovšem ani dnes se výhry nedočkala. V duelu s Akgul Amanmuradovou z Uzbekistánu vyhrála hladce první set. Po ztrátě podání na začátku druhého rychle vyrovnala, jenže za stavu 3-3 musely tenistky podobně jako v pondělí a úterý do šaten. Tentokrát už jim vytrvalý déšť zabránil vrátit se na kurt, a tak museli pořadatelé přesunout všechna utkání na zítra.

Dohrát svůj zápas tak budou muset i české sestry Karolína a Kristýna Plíškovy, které v prvním kole čtyřhry vedou 2-1 v úvodním setu.

Výsledky - Kuala Lumpur (tvrdý povrch, dotace 220.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Martičová (5-Chorv.) - Naraová (Jap.) 6:2, 3:6, 6:0, Hsieh (Tchaj-wan) - Dellacquaová (Austr.) 6:1, 7:5.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

18
Přidat komentář
vendulkabendulka
Koukam ted na Karolinu, sice zatim vede, ale je to takovy zdechly nejaky. Musi tam byt fakt horko.
Reagovat
VlS
Kde to koukáš? Mě streamy hlásí, že nemají signál
Reagovat
vendulkabendulka
http://www.sportlemon.tv/v-2/16/130/v-373198.html
Reagovat
VlS
Tohle se objevilo na live score Pliskova - Peng za stavu 1 : 1 na sety. 1. set Kristinka asi docela dobře odpodavala a po 17 minutách byl stav 5:1 pro ni. Pang si Peng uhrala servis a Kristina dopodávala na 6:1. Úvodní dvě hry druhého setu skončily 1:1 výměnou brejků, ale potom si Kristina už prakticky nečuchla a druhý set prohrála 1:6, přitom na servisu uhrála jeden jediný bod za celý set. Na returnu 8. Možná je tam opravdu takové horko, že totálně odpadla, jinak si to těžko vysvětlit. Podle Google earth je tam jasno a kolem 35 stupňů. Tak uvidíme, jak se to vyvine.
Reagovat
VlS
Ve 3. setu začala Kristina dobře a ve 4. hře Shuai brejkla na 3:1. Bohužel brejk nepotvrdila a do stavu 4:4 si držely podání. v 9. hře Shuai brejkla Kristinu na 5:4 a potvrzení brejku znamenalo konec zápasu. Škoda toho druhýho setu, ale dobrý.
Reagovat
tommr
ty prostoje kvůli dešti jsou otravný. Sestrám Plíškovic může ale ten nečekanej den odpočinku trochu prospět, protože mají za sebou včetně kvalifikace 4 těžký zápasy ve 4 dnech. Navíc asi nikam nepospíchají, protože předpokládám, že v IW hrát nebudou ...
Reagovat
Bob
.. co dělá Radwaňská na tomto turnaji. Jestli opravdu přijala nabídku hrát na tomto turnaji za to, že jí zaplatili, tak to je hnus. Radwaňská u mě hodně klesla :(
Reagovat
vendulkabendulka
Tohle nejspis dela spousta poradatelu kteri chteji zvysit prestiz sveho turnaje. Jenom se o tom nemluvi a ted se to nahodou proflaklo. Nedelala bych z toho moc velkou vedu. Aga mohla do IW sedet doma, nebo si jet nekam zapinkat a jeste dostat kralovsky zaplaceno.. tezka volba ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Je nekde psano, ze tam s nadsenim jela? Cetl jsi snad nekde jeji prohlaseni, ze to je super? Rad bych ho videl. Ja cetl jen vypovedi jejiho otce a treneru. Takze predpokladam, ze sis je prostudoval:) nez u tebe nekdo hodne klesne...:)
Je take dobre se podivat na jeji situaci pul roku zpatky a kdo stale ma velky vliv na jeji kalendar:(...pravdepodobne ulitba za to, ze nemusi videt otce na kurtu... Tohle bude asi spis smutne z jineho hlediska...hlediska vztahu rodic vs dcera.
Reagovat
misoSK
nie hnus, ale bezna prax, tak to chodi na vsetkych mensich turnajoch, profesionalnych tenistov predsa ten sport zivi, a preco neprijat financne lakavu ponuku? Usporiadatelia su spokojni, divaci tiez tak kde je problem?
Reagovat
VlS
Stopro souhlasím, tenisti jsou na turnajích v vpráci, to my se tím bavíme.
Reagovat
Bob
Tak já samozřejmě netvrdím, že tam jela s nadšením, nic takové jsem neřekl, jen jsem podotkl, že mi přišlo divné, že jí za pozvání zaplatili. Ale chápu to, vím, že se to takhle dělá a upřímně taky raději koukám na zápas, kde hraje hráč z TOP 20 proti "slabšímu" hráči, baví mě to, ale zrovna Radwaňské jsem to nečekal, to je celý. Ona je kvalitní tenistka, o tom není pochyb. Jako kdyby vám nikdo platit za to, že pozvete jeho pozvání na nějakou akci třeba, to je celé :)
Reagovat
Bob
*přijmete jeho pozvání..
Reagovat
VlS
No, kdyby mě chtěl někdo platit (slušně) za to, že přijmu jeho pozvání na nějakou akci, tak bych se s tím morálně vyrovnal. Když mě někdo zaplatí za práci, kterou si u mě objedná, tak mi to přijde normálka a myslím, že tohle je spíš ten druhej případ.
Reagovat
smazaný uživatel
Chachacah, jako zmoklá slepice. Dobře ti tak!
Reagovat
smazaný uživatel
V Malajsii by z toho meli asi udelat indoor.
Pak bych turnaj i nazval The Monsoon Safe Indoor Int.
Reagovat
tommr
je zajímavý, že pánská verze tohodle turnaje probíhající každoročně v září se hraje v hale:
"The ATP World Tour 250 tennis tournament, officially launched by Malaysian Prime Minister Yang Amat Berhormat Dato' Sri Mohd Najib Tun Razak in 2009, is held indoors at the 16,000-seat Putra Stadium."
možná, že by bylo opravdu nejlepší tam přesunout i ženský...
Reagovat
smazaný uživatel
V zari je v malajsiji obdobi destu,takze je vcelku logicky ze se hraje pod strechou,za to konec unora by mel byt suchy,proto se hraje venku,to ze prsi je dilek prirody.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist