Kvitová i Šafářová postoupily do 3. kola French Open

29. 5. 2014, 15:20
Aktuality 409
Obě české tenistky dnes na French Open zvládly své zápasy a postoupily do třetího kola. Lucie Šafářová vyhrála utkání s Australankou Casey Dellacquaovou, kterou porazila ve třech setech 6-1 5-7 6-3 a podruhé v kariéře překročila na Roland Garros bránu druhého kola. Česká jednička Petra Kvitová zvítězila nad Novozélanďankou Marinou Erakovicovou dvakrát 6-4 a do třetího kola postoupila bez ztráty setu.
Petra Kvitová

Lucie Šafářová rozehrála utkání s Casey Dellacquaovou skvěle. Za necelou hodinu vedla 6:1, 5:2 a při svém podání 30:0, ale pak si duel zkomplikovala. Začala chybovat, a to převážně z bekhendu, o druhý set přišla a o výhru bojovala v třetí sadě. Zápas nakonec dotáhla do vítězného konce až skoro po dvou hodinách.

"Druhým setem jsem si zápas dost zkomplikovala, mohl být celkem jednoznačný. Ztratila jsem trochu koncentraci a zbytečně jsem znervózněla," řekla po utkání Šafářová českým médiím v Paříži.

Sedmadvacetiletá Šafářová hraje French Open podesáté v kariéře a většinou vypadla v 2. kole (pětkrát). Dva zápasy po sobě v Paříži vyhrála před letošním ročníkem jen před sedmi lety; v roce 2007 tehdy vypadla až v osmifinále.

"Tenkrát jsem porazila Mauresmovou na centru, byl to krásný zážitek. Teď mám zase dobrý rok, třetí kolo je pro mě super, tak doufám, že to ještě půjde dál," řekla Šafářová.

Příští soupeřkou rodačky z Brna bude turnajová jedenáctka a vítězka French Open z roku 2008 Ana Ivanovičová, jež je jednou ze spolufavoritek letošního ročníku. Dnes šestadvacetiletá Srbka porazila 7-5 6-2 Ukrajinku Jelinu Svitolinovou, se kterou si poradila i ve čtvrtém vzájemném střetnutí.

Šafářová sice s Ivanovičovou jediný vzájemný duel na antuce před šesti lety právě na French Open v druhém kole prohrála a soupeřka pak nakonec vybojovala svůj jediný grandslamový titul, poslední čtyři souboje ale vyhrála česká hráčka, která tak v celkové bilanci s někdejší světovou jedničkou vede 4-2.

"Bude to velmi náročný zápas," očekává Ivanovičová. "Ona (Šafářová) hraje v poslední době velmi dobře. Několik posledních zápasů jsem s ní prohrála, tak se budu snažit o odvetu. Moc se na to těším. Musím se na zápas dobře připravit a doufám, že to pro mě dobře dopadne," dodala Srbka, která si před dvěma týdny v generálce v Římě připsala skalp Šarapovové a set sebrala světové jedničce Sereně Williamsové.

O postup do třetího kola dnes bojovala i Petra Kvitová. Světová šestka odehrála duel s Marinou Erakovicovou na kurtu Suzanne Lenglenové.

Kvitová zvládla zápas s Novozélanďankou poměrně s přehledem, jen s malým výkyvem na začátku druhé sady. Ztrátu 1-3 ale dohnala a zápas ukončila čistou hrou při svém podání. Za hodinu a deset minut hry zvítězila dvakrát 6-4.

"Jsem ráda že jsem utkání zvládla ve dvou setech. Asi to zní zvláštně, ale stále tento způsob výhry preferuju před třísetovým zápasem," řekla vysmátá Kvitová.

"Mám tenhle kurt moc ráda, je to krásné prostředí a je tu vždy skvělá atmosféra. Před French Open jsem hrála několik turnajů na antuce, takže jsem si na ten povrch už celkem zvykla. Uhrála jsem semifinále v Madridu, což je pro mě určitě dobrý výsledek."

Kvitová se na kurtu vyjádřila i k vyřazení světové jedničky a obhájkyně titulu Sereny Williamsové a světové dvojky Na Li: "Vím, jak se asi cítí, sama jsem to zažila letos v Austrálii a není to nic příjemného. Každý zápas na grandslamu je hodně těžký pro všechny, takže i pro nasazené hráčky."

Příští soupeřkou Kvitové bude vítězka Roland Garros z roku 2009 Světlana Kuzněcovová. Ruska dnes vyhrála zápas s Italkou Camilou Giorgivovou, kterou porazila 7-6 6-3.

Pokud Kvitová a Šafářová v sobotu přes bývalé šampionky Roland Garros porazí, zahrají si proti sobě o postup do čtvrtfinále.

Favoritky nezaváhaly
Svůj druhý zápas na letošním Roland Garros dnes zvládla i bývalá světová jednička Jelena Jankovičová, jež vyhrála utkání s Japonkou Kurumi Naraovou, kterou porazila bez ztráty podání 7-5 6-0.

"Na začátku jsem si nebyla tolik jistá, nedokázala jsem se dostat tak rychle do tempa, ale ve druhé části zápasu už to bylo skvělé. Začala jsem hrát agresivně, ne jako v prvním setu."

"Soupeřka toho hodně vrátila, dobře se hýbala, takže to bylo náročné a hodně jsem se nadřela, abych uhrála bod. Jsem spokojená se svým výkonem a jsem ráda, že jsem ve třetím kole," komentovala utkání Srbka.

Postupuje též loňská semifinalistka a předloňská finalistka Roland Garros Sara Erraniová. Italka dnes do třetího kola postoupila po výhře 6-2 6-4 nad Němkou Dinah Pfizenmaierovou.

O osmifinále si na druhém grandslamu sezony zahrají také patnáctá nasazená Američanka Sloane Stephensová, která hladce porazila Slovinku Polonu Hercogovou, či domácí Kristina Mladenovicová, jež v prvním kole vyřadila světovou dvojku Číňanku Na Li a dnes uspěla proti Američance Alison Riskeové.

- FRENCH OPEN 2014 ženy -
(Francie / Paříž, antuka, 23.968.900 eur)
čtvrteční výsledky (29. 05. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Kvitová (5-ČR) - Erakovicová (N. Zél.) 6:4, 6:4
Šafářová (23-ČR) - Dellacquaová (Austr.) 6:1, 5:7, 6:3
Halepová (4-Rum.) - Watsonová (Brit.) 6:2, 6:4
Jankovičová (6-Srb.) - Naraová (Jap.) 7:5, 6:0
Erraniová (10-It.) - Pfizenmaierová (Něm.) 6:2, 6:4
Ivanovičová (11-Srb.) - Svitolinová (Ukr.) 7:5, 6:2
Stephensová (15-USA) - Hercogová (Slovin.) 6:1, 6:3
Glušková (Izr.) - Flipkensová (21-Belg.) 6:4, 3:6, 6:4
Makarovová (22-Rus.) - Vandewegheová (USA) 6:4, 6:3
Bertensová (Niz.) - Pavljučenkovová (24-Rus.) 5:7, 6:4, 3:0 skreč
Cirsteaová (26-Rum.) - Pereiraová (Braz.) 6:2, 7:5
Kuzněcovová (27-Rus.) - Giorgiová (It.) 7:6 (7:5), 6:3
Petkovicová (28-Něm.) - Vögeleová (Švýc.) 6:2, 4:6, 6:2
Solerová (Šp.) - Wickmayerová (Belg.) 6:2, 6:4
Parmentierová (Fr.) - Švedovová (Kaz.) 1:6, 6:3, 6:3
Torróová (Šp.) - Rybáriková (SR) 6:2, 2:6, 6:2
Ormaecheaová (Arg.) - Niculescuová (Rum.) 2:6, 7:5, 6:2
Mladenovicová (Fr.) - Riskeová (USA) 7:6 (7:5), 3:6, 6:3
• Čtyřhra - 1. kolo •
Koukalová/Niculescuová (14-ČR/Rum.) - Puigová/Wickmayerová (Portor./Belg.) 6:7 (1:7), 6:0, 6:3
Aojamaová/Voráčová (Jap./ČR) - Hesseová/Johanssonová (Fr.) 6:1, 6:4
Dateová-Krummová/Záhlavová-Strýcová (Jap./ČR) - Medinaová/Švedovová (11-Šp./Kaz.) 6:4, 6:2
Gajdošová/Husárová (Austr./SR) - Kar. Plíšková/Krist. Plíšková (ČR) 1:6, 6:3, 6:3
Coinová/Parmentierová (Fr.) - Burjačoková/Uhlířová (Ukr./ČR) 6:3, 6:3
TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

409
Přidat komentář
Fandina
Lunejko ... vzkazník, díky a úsměv.
Reagovat
Cico93
O zabavu postarane,)))))
Reagovat
smazaný uživatel
To jsi asi jeden z mála, kdo to bere jako zábavu.
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))
Za chvíli to vypukne. Dneska fandím Berďovi, Štěpulovi, Rogerovi, Martinovi ... pojď pojď pojď a go go go!!!
Reagovat
Fandina
Nemusíš dělat závěry z toho, že se tady někdo s někým dohaduje. Věřím ti, že je ti to cizí, ale zase, není to o tobě, tak se na to povznes a ber to s nadsázkou. Na webech se dějí různé věci. Tohle je také realita.
Reagovat
Cico93
Ešte keď sa zapoji RF až potom to je ;)))))
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že mi nejdeš příkladem a taky se neumíš povznést, jinak děkuju za radu, netušila jsem, že dělám dojem nesvépravné osoby. Tak si ty diskuze užij, naštěstí je tady pořád dost lidí, se kterými se můžu normálně bavit. I s tebou to někdy. Nereaguj, nechci tady spamovat.
Reagovat
Fandina
OK ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
To chce klid....
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec tu budu za blázna považována já že? :) Neboj, jsem v klidu.
Reagovat
Roger_Federer
Jenom exotka..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš to tu je už jak u blbečků na dvorečku. Kdyby se ta debata alespoň nějak vyvíjela, ale ono to je stále stejný, "jsi šmejd, ne nejsem, ty jsi šmejd......"
Reagovat
slacker
A je to smejd?
Reagovat
smazaný uživatel
To já nevím. Já si myslím, že si tu z nás Fandinka dělá jednu velkou pr...ču, protože někdy nad tím slovíčkařením člověk žasne...
Reagovat
slacker
zasnuti je prvni faze :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hola ty, jak se jmenuješ... No ty, moralistická kvazihumanistko.
Doufám, že fandíš Karle. Bertha Townsend je i ve svojich letech pořád nebezpečná.
Reagovat
smazaný uživatel
To asi nebylo na mě, ale Karličce fandím :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, bylo :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Vida, moje oblíbenost stoupá, co si víc přát :D:D:D
Fandíš Marinovi? Karličce věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ohledně Marina jsem nezaujatý divák. Přece jen trochu fandim Novakovi, aby už konečně dal to FO.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak myslím, že Marin Djoka nedá, nicméně mohl by ho trochu potrápit. Těším se na Queens :)
Reagovat
rib
Je zajímavé vidět naživo, jak všechny národy fandí svým tenistům hodně, vesele, s nadšením. Češi taky, ale chvilku se rozehřívají... zápasy holek jsem viděla, Lucka začala pinkat a Casey se tak dostala do hry a tlacila ji. A Petra v rozhodující chvíli dobře zamakala a v klidu vyhrála. To třeba taková Giorgi se vůbec v rozhodující chvíli se Světlanou vycházela. Uvidíme. ..
Reagovat
Fandina
Přeji moc hezké zážitky na RG a díky za info. Hezké zážitky a užij si to tam!!!
Reagovat
slacker
Videl jsi nejake Cechy co fandili pri zapasu nasich souperkam?
Reagovat
VlS
Rib je dáma, jestli to nevíš :-)
Reagovat
slacker
nevim, respektive nevedel jsem. Doufam ze se na me nerozlobi
Reagovat
Frick
Pobavilo, děvče, pobavilo.... A to jsem chtěl po výhře 6:1, 6:2 psát cosi o tom, co tahle hráčka dělá vůbec v TOP 50... Jinak tedy Lucka projela podruhý během 4 zápasů set, kde vedla o dva brejky. To asi není nejlepší vizitka...

Snad estetika Lucčiny hry je odvislá na estetice soupeřky, tak to proti Aně bude lepší. Ale žádná švanda-dudák to nebude. No ale jestli má Lucka nějaký okruh svých oblíbených soupeřek, tak by to proti Aně vyjít mohlo. :-) na druhou stranu by to znamenalo i to, že by Lucka opět nevyhrála český derby. Byla by to docela pr.del, kdyby za 5 měsíců šly proti sobě už počtvrtý. Ale to je ještě daleko. Kurzově je český osmifinále na hodnotě asi 6,30....
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole na FO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na FO do třetího kola a může tam ještě získat nějaký body:

1. Williams, S. 9660 (+5090)
2. Li 7450 (+2880)
3. Radwanska, A. 5990 (+1420) *
4. Halep 5265 (+695) *
---------------------------------------
5. Kvitová 4570 *
---------------------------------------
6. Jankovic 3885 (-685) *
7. Azarenka 3841 (-729)
8. Cibulkova 3735 (-835) *
9. Kerber 3720 (-850) *
10. Pennetta 3324 (-1246)
11. Ivanovic 3305 (-1265) *
12. Sharapova 2871 (-1699) *
13. Errani 2820 (-1750) *
14. Wozniacki 2700 (-1870)
15. Bouchard 2670 (-1900) *
16. Suarez Navarro 2635 (-1935) *
17. Lisicki 2466 (-2104)
18. Stosur 2455 (-2115) *
19. Stephens 2331 (-2239) *
20. Vinci 2150 (-2420)
...

Petra se díky tomu, že Azarenková na FO nestartuje dostala na pátý místo, který by si za určitejch okolností mohla udržet i v případě, že na FO nepřejde přes třetí kolo ...
Předstihnout Petru můžou ještě Jankovicová, Cibulková a Kerberová - ovšem jen pokud by na FO došly až do finále ...
Ještě těžší to mají Ivanovicová, Sharapova a Errani, který by mohly Petru předstihnout jen pokud by na FO získaly titul ...
Nečekaný vypadnutí Sereny ovšem Petře trochu zkomplikovalo pozici, protože je ted mnohem větší pravděpodobnost, že některá z výše uvedenejch hráček do toho finále skutečně dojde nebo že získá titul. Petra by proto potřebovala pořádně zabrat a dojít co nejdál, aby si to pátý místo pojistila vlastníma silama. S každým dalším vítězstvím na FO se totiž šance Petry na udržení pátýho místa budou samozřejmě o něco zvyšovat. ...
Reagovat
tommr
k dnešnímu dni tj. po kompletně odehraným druhým kole na FO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Tomáše Berdycha.
Hvězdička znamená, že hráč postoupil na FO do třetího kola a může tam ještě získat další body:

1. Djokovic 11220 (+6810) *
2. Nadal 10590 (+6180) *
3. Wawrinka 5480 (+1070)
4. Federer 4855 (+445) *
----------------------------------
5. Berdych 4410 *
----------------------------------
6. Murray 4210 (-200) *
7. Del Potro 4125 (-285)
8. Ferrer 3920 (-490) *
9. Raonic 2975 (-1435) *
10. Nishikori 2645 (-1765)
11. Isner 2600 (-1810) *
12. Dimitrov 2435 (-1975)
13. Gasquet 2355 (-2055) *
14. Fognini 2155 (-2255) *
15. Gulbis 2095 (-2315) *
16. Youzhny 1930 (-2480)
17. Tsonga 1685 (-2725) *
18. Dolgopolov 1680 (-2730)
19. Haas 1655 (-2755)
20. Robredo 1630 (-2780) *
...

Tomáš Berdych loni překvapivě skončil na FO už v prvním kole a po odečtení lonskejch výsledků se proto v průběžným letošním žebříčku posunul na pátý místo místo lonskýho finalisty Ferrera, kterej se propadl až na osmý místo ...
O to pátý místo ale bude muset na FO ještě tvrdě bojovat hlavně s Murraym, kterej za ním zaostává jen o 200 bodů a s Ferrerem ...
Tomáše by mohli teoreticky předstihnout ještě Raonic a Isner, ale ti by k tomu potřebovali na FO získat titul což se jim nejspíš nepovede ...

Zajímavá je situace na špici kde Djokovic vystřídal Nadala na prvním místě. Pokud se chce Nadal vrátit na post jedničky musí na FO uhrát výrazně lepší výsledek než Djokovic ...
Reagovat
smazaný uživatel
Neuvěřitelně, opravdu neuvěřitelně mi vadí, tenhle moralisticko, alibistický přístup, hlavně, abychom si nepopálili prsty, přitom hlavní problém je v chování Fandiny, v ničem jiném, rozhodně to není naopak, ten princip kauzality je tady naprosto učebnicový, absolutně nechápu někoho, jako je Quesh nebo Tommr a jejich potřebu podobně se snižovat...já opravdu nemám potřebu se tu do někoho navážet a někoho bezdůvodně napadat, ale to, co předvádí Fandina, je tak bestiální způsob chování, že na to se reagovat prostě musí a kdo to nedělá, nebo se ji dokonce zastává, je představitelem toho nejodpornějšího morálního relativismu, který se mi hnusí a vždy hnusit bude!
Reagovat
smazaný uživatel
Amen. A já myslela, že jsme na webu o tenise a ne o honbě na čarodějnici. A je fajn, že píšeš, jak se nemáš potřebu do nikoho navážet, tak proč to děláš? Psalo se tu stokrát, proč ji neignorujete? Když jí tady urážíte a sprostě nadáváte, to je jako řešení? Hlavně, že ty to máš vše srovnané a hned odsuzuješ, kdo s tebou nesouhlasí. Zářný příklad.
Reagovat
smazaný uživatel
Důvod, proč to dělám, mám výše jasně uvedený, není těžké ho dohledat. A jak rovněž píšu výše, v podstatě odsouhlasit zdejší projevy Fandiny ( když odneguje část tvé otázky ) je něco tak neuvěřitelně relativistického, že nikdy nepochopím, jak někdo v podobně myšlenkové? bublině vůbec může existovat a já se proti tomu budu vždy vymezovat. A samozřejmě, že je to web o tenise, já sem kvůli tomu rád chodím a čtu si o něm.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, tak piš o tenise a přestaň taky napadat jiné jen proto, že mají jiný názor než ty a nazývat jejich chování jako nejodpornější morální relativismus. Nevšimla jsem si, že jsi byl zvolen místním diktátorem, určujícím jiným, jak mají nebo nemají na Fandinu reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro tebe je to napadání, pro mě je to morální relativismus. Tady totiž nejde o názorovou různorodost ( sekundárně, v tomto případě, jinak samozřejmě také), ale o její prezentaci, která je dosti prapodivná, čehož by sis jistě všimla, kdybys příspěvky ostatních četla trochu pozorněji, což ty neděláš, jak jsem si mohl nejednou všimnout. A poznámka o diktátorovi už je pouze zoufalý výkřik do prázdna, ale prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
Čtu, co mě zajímá, jako každý. Ale milion příspěvků o jednom nickovi a jeho odpůrcích mě teda opravdu číst nebaví, protože si myslím, že si můžu sama vybrat, na co budu reagovat a na co ne. Jestli ty tu vyhlašuješ válku proti Fandině a myslíš si, že je to od tebe vysoce morální, prosím. Ale to neznamená, že ten, kdo se toho nezúčastní, je pomalu odpadlík a chudák. Já si tak teda nepřipadám a je mi jedno, jestli tady křičím do prázdna nebo ne. Ty totiž děláš to samé, jen si myslíš, že je to správné. Tak si to užij.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo tu nikoho za chudáka a odpadlíka nevyhlašuje, tak přestaň zobecňovat. Pokud jsi zvyklá na přístup ode zdi ke zdi, já tedy ne. Já si tu chci hlavně užít zajímavé a inspirativní čtení, které je tu nejen mě zcela zbytečně nabouráváno někým, kdo nemá ani tu základní slušnost přiměřeně reflektovat své vyjadřování.
Reagovat
smazaný uživatel
Na co jsem zvyklá ti může být jedno, až tenhle web bude tvůj, tak si tu zaveď cenzuru, kdo tu smí nebo nesmí přispívat, zatím je veřejný, takže bohužel sem může psát každý, ať se ti to líbí nebo ne. Já sem chodím číst taky zajímavé věci, za což teda tvoje komenty a komenty jiných nicků vůči Fandině rozhodně nepovažuju. Tím končím, jsem ráda, že nechodíš ode zdi ke zdi. Měj se.
Reagovat
smazaný uživatel
Připadá mi zcela absurdní nějakým způsobem reagovat na ten tvůj "odezdikezdismus", který je o to podivnější, že tu zastáváš zrovna to svoje mírumilovné stanovisko, takže netuším zda-li jsi na tolik názorově rozpolcená osobnost, zda je to jen pouhé nevědomí, nebo zdá se tomu mám jen natrouble posmívat....asi to třetí, nazdar.
Reagovat
smazaný uživatel
a jen (zbytečná?) poznámka nakonec, já jsem možná vysoce morální a jsem za to rád, ale ty jsi jen moralistická kvazihumasitka, což je daleko horší.
Reagovat
rib
Podle toho, jak píšeš, bych si řekla - chytrý kluk, ale v životě toho za sebou ještě moc nemá. Hezký den s tenisem, z Paříže :-)
Reagovat
Fandina
Doporučuji ti, zabývat se tenisem a nevěnovat se jiným nickům. Není to tvoje starost, kdo tu co píše. Piš o tenise a ne o jiných nicích. K tomu tenisový portál neslouží.
Reagovat
slacker
Opet vyron dusevni hnusoty fandina. Kazat vodu pit vino
Reagovat
Fandina
slacker ... proč o mně píšeš?
Reagovat
slacker
Protoze verejne prekazis a siris zlobu
Reagovat
Fandina
slacker ... nic zlého jsem nenapsala, to jen ty si to tak vysvětluješ, ty jsi zlý, ve své hlavě.
Reagovat
slacker
Doporucovat druhym neco co sama nejsi schopna delat je pokrytecke. pokrytectvi dela zlou krev
Reagovat
Fandina
slacker ... jakto, že jen jsem něco napsala odpovídáš, čekáš, až se přihlásím?
Reagovat
slacker
Prepokladam ze se budes chovat podle svych rad druhym a pujdes prikladem. Takze se venuj jen tenisu a ne diskuzim o tve malickosti. Pokud to dosrzovat nechces jses naprosto amoralni
Reagovat
Fandina
slacker ... tak o mně nepiš. Pokud o mně píšeš, chci vědět proč.
Reagovat
slacker
Protoze jses naprosty amoralni smejd, a odted uz se muzes venovat jen tenisu
Reagovat
Fandina
Nejsem amorální šmejd, to jen ty si to o mně myslíš a nemáš důvod.
Reagovat
slacker
Mam, respektive mame. je nas docela hodne s takovym zanorem. Tak od ted uz se laskave venuj jen povolenemu fandeni a tenisu
Reagovat
Fandina
slacker ... i ostatní nemají důvod si myslet, že jsem amorální šmejd, to není důkaz pro tvé tvrzení.
Reagovat
slacker
proc nepises o jen tenisu?
Reagovat
Fandina
protože ty píšeš o mně, tak se ptám proč to děláš. To je tvůj problém, že se věnuješ Fandině a ne tenisu. Ne můj.
Reagovat
slacker
Proc se dokola ptas na jiz zodpovezen kdyz chces jen fandit a psat o tenise? Ja se neridim podle cizich rad druhym, kdyz jejich autori se jimi sami nehodlaji ridit
Reagovat
slacker
Tvuj problem ze jsi tady za naprosty amoralni bahno
Reagovat
Fandina
slacker tak nepiš o Fandině, nebudu na tebe reagovat. Pokud o ní budeš psát, bude se ptát, proč to děláš.
Reagovat
Fandina
slacker ... já vím co jsem a ujišťuji tě, že nemorální bahno to není. Takže jsi mimo mísu.
Reagovat
slacker
Jsi nekdo kdo se neumi nebo nechde chovat podle svych rad druhym, neslucitelne s jakymkoliv respekovatelnym moralnim nebo hodnotovym systemem
Reagovat
slacker
Ostani se nebuddou k tobe chovat pod toho co si o sebe namlouvas.
Reagovat
Fandina
Nepiš o mně, nebudu na psaní o sobě reagovat.
Reagovat
Fandina
Piš si o jiných nicích, kterých tu je hodně a ne o Fandině. Nikdo tě o to nežádal, nebo ano?
Reagovat
slacker
Proc reagujes na psani o tobe? Tyka se to snad fandeni nebo tenisu?
Moje psani neni v rozporu s mymi zasadami. Mlcet a tolerovat zlo nechci
Reagovat
Fandina
Nepiš o Fandině ani o sobě, piš o tenise. Tohle není web o osobách, ale o tenise.
Reagovat
slacker
Proc bych se mel ridit tvymy radami nebo rozkazy kdyz se jimi neridis sama?
Reagovat
Fandina
Pokud píšeš o mně, tak ti odpovídám, nepiš o mně nebudu reagovat
Reagovat
slacker
Pokud se projevujse jako naprosty amoralni smejd, budu se vuci tobe vymezovat.
Reagovat
slacker
Neprojevuj se jako smejd ja o tobe nebudu mit potrebu psat.
Reagovat
Fandina
Nejsem šmejd, to ty ho ve mně vidíš. Tvůj problém.
Reagovat
slacker
Vetsina ho v tobe vidi, tvuj problem.
Reagovat
Fandina
Většina vidí špatně.
Reagovat
slacker
vidi dost dobre
Reagovat
Fandina
Většina vidí úplně špatně mimo mísu bez důkazů bez logicky úplně špatně.
Reagovat
slacker
Dukazy jsou dosloava posrane hektary diskuzi. Kazdy si muze najit dukazu co hrdlo raci.
Reagovat
Fandina
slacker ... ty diskuse o mně nezačínám já. Já nemám potřebu tu o sobě psát nic. Pokud někdo začne o mně psát, ozvu se. Já nikdy o sobě sama nepíši. Nemám k tomu důvod tady na TP se píše o tenise, ne o Fandině.
Reagovat
slacker
Tvoje amoralnost se projevuje i v mnoha diskuzich na jine tema. Tenhle uz asi 3 denni kolotoc vyrostl puvodne okolo diskuze o anglicke transkripci ruskych hracu. Rikam dukazu jsou lany
Reagovat
Fandina
slacker ... v té diskusi jsem napsala o fonetice a uživatel J.M. napsal, že jsem nemorální. Ozvala jsem se. Pokud by to nepsal, nereagovala bych. Zeptej se J.M., proč to musel začít psát a útočit na Fandinu, když jsem psala o tom, jak se povzbuzovalo na kurtu při zápasu. Jeho se zeptej, proč o tom psal. Proč psal o Fandině. Jeho problém.
Reagovat
slacker
Kdybys jsi nebyla amoralni a nediskutovala v te zalezitoti dle tve prirozenosti tedy jako amoralni smejd. J.M by to nenapsal.
Reagovat
Fandina
slacker ... jenže on to psal o mně, proto jsem mu odpověděla. Já si o něm také ledacos myslím, ale nemám potřebu to psát na webu. On ano. Je to neslušné, proto jsem se ozvala.
Reagovat
slacker
O kom jinem by to mel napsat?
Reagovat
Fandina
Třeba o sobě, že by to napsal? Proč o mně, když nejsem nemorální?
Reagovat
Fandina
Proč vůbec píše o druhých, proč je uráží, proč to dělá? Proč má tu potřebu druhé urážet?
Reagovat
slacker
Napsat amoralnimu smejdu ze je amoralni smejd neni urazka ale moralni imperativ a nazyvani vecmi pravymi jmeny
Reagovat
Fandina
slacker ... docela se mi s tebou hezky povídá, asi také budeš amorální šmejd, nemyslíš, nebo jsi chytrý chlapec, co myslíš?
Reagovat
Fandina
Já osobně si o tobě myslím, že jsi docela chytrý chlapec, ale nemáš vlastní názor, řídíš se to co si povídá většina. Co myslíš, jak to je?
Reagovat
slacker
Mam svuj vlastni dozor, pod tihou vetsinove akceptovatelneho vkusu jsem ho mirne obrousil a rozhodl se nahradit kravu amoralnim smejdem.
Reagovat
Fandina
Máš dozor nad čím? Ale neměl bys měnit názory. Ještě včera jsem byla ve vzkazníku kráva, dneska šmejd, co bude zítra????????????????????
Reagovat
slacker
mezi nama, jsi stale oboji :-), ale odted budu preferovat mene poburujici oznaceni
Reagovat
Fandina
slacker ... preferuj si co chceš, stejně mám z tebe jen legraci, jak se snažíš :-))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
slacker
A neboj, vzkaznik uz pouzivat nebudu. Protoze nehodlam byt verejne obvinovan a co jsem potreboval vedet jsem si uz overil.
Reagovat
Fandina
slacker ... neboj, já tě nesežeru, tak zajímavý pro mě nejsi :-)))))))))))))))
Reagovat
Fandina
Klidně do vzkazníku piš, já to tady zase zveřejním, přece se nemáš čeho bát, tak proč bys tam nepsal, ne?????????????
Reagovat
Fandina
Víš o tom, že šmejdi pořírají na internetu nicky ve vzkazníku, stačí tam napsat a jsi sežraný, vážně, já už několik nicků tady sežrala ........................
Reagovat
Fandina
Dneska je pro mě hodně dobrý den. Dostala jsem zase jeden dobrý kšeft na webové stránky. To víš my šmejdi máme štěstí a to nám padá samo se shora, například teď, spadlo to samo do klína. Už se těším, jak to odpoledne rozjedu. Je to supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Denis92
https://twitter.com/dm_mauron/status/472110320971173888/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Fešák:)))
Reagovat
nitrotaj
Reagovat
Cico93
Kde si? ;((((((
Reagovat
smazaný uživatel
jsem hlavně zvědavá na souboj titánů, pak Marin a Berďa.

z holek hlavně Sam dá doufám Cibulku, pak Aga a tak nějak nestranně by mohla vyhrát Karlička.
Dnešek byl velmi pěkný z hlediska výsledků, doufám, že zítřek bude to samé. Snad nevadí, že jsem psala o tenise :D
Reagovat
PetaM
Zlynčujeme tě! :D :D :D
Reagovat
slacker
Tohle bylo o tenise? Vypada to jako nejaka drbarna o jmenech ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, hlavně, že máš " nabroušený brk " . přijde mi to od tebe ve stylu, všichni jsou blbci, jen já..... jsem letadlo.
Reagovat
Cico93
Prepač suboj titanu to ako Rado _ Ernest ?
Reagovat
slacker
to ti prijde skoro dobre :-)
Reagovat
Cico93
Slacker ;)))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra Štěpec, Kližan, Cibulková, Berdych, Hantuchová, Schmiedlová + Radwa, Ormachea (= prohra Sharapky), Simon a Marinovi bych to pral, i kdyz ani vyhra Djoka by mi nijak nevadila..
Reagovat
Cico93
Zato že tak vehementne prajete prehru Marii, tak ona to tam vyhra ;))))
Reagovat
slacker
Ja si preju hlavne klidne zvuky pri prenosech z FO. Takze si musim prat co nejrychljsi prohru te soucastne nejhorsi hekny
Reagovat
smazaný uživatel
Já za to nemůžu, že neznáš skoro žádné tenisty kromě Petry :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co prepáč? Každý si pod pojmem "titán" představí něco jiného, já se na zápas těchto dvou "celebrit" těším :D Ernest bude předvádět své skvělé dropshoty, Radek taky, budou se honit u sítě, prohazovat, Ernest flákne raketou... už to vidím v živých barvách :)
Reagovat
Cico93
Ok sak som sa len pytal
Reagovat
slacker
ten Berda zni povedome, to uz jsem asi nekde slysel. Ale Cibule, Aga, Marin. To je nejaka kucharka detektivka nebo cestopis?
Reagovat
smazaný uživatel
píšu Cibulka, když už, to byl náš známý mykolog :D:D Místo dvou monitorů na stole si přečti žebříček, jak se kdo jmenuje, to bude pro tebe ta správná detektivka :D
Reagovat
slacker
Mykologa znam jen Smotlachu. Jeste je mi znam dalsi mykolog n a jehoz jmeno si nezpomenu ale ten ma tak extremi nazory (jako ze schvalne nepisou v atlasech hub ze jsou jiste druhy jedovate aby umrelo co nejvic blbcu ) ze je povazovan za hrozbu a blazna.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš třeba, že bys vůbec neměl sbírat babky? (myslím houby, ne stařenky ze země :D). Mají na kloboučku takovou potvoru, která není zdravá pro člověka, hlavně se nemají sušit, protože pak se nakazí i ostatní houby. Vidíš, co užitečného se dozvíš na TP? Věřím, že blbci mají to štěstí, že ty otrávené houby nenajdou a proto se tak vesele množí dál :D
Reagovat
slacker
Jiri Baier
http://borovicka.blog.idnes.cz/c/277724/Zpusobuji-houby-babky-rakovinu.html
to je poctenicko resp poposlouchanicko jeho projevu v radiu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to je ono, moc pěkné a poučné :)
Reagovat
smazaný uživatel
vámoz. tak nevym. no. cau.
Reagovat
smazaný uživatel
Hasta la vista, kafe
Reagovat
slacker
Uz je vypite? Takhle k veceru bude uz dost studene a hnusne
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem tady celkem dlouho nebyla, ale dnes mám radost z postupu Lucky a Petry. Fandino, nic si z toho nedělej, já opravdu nevím, proč mají potřebu psát ti takové urážlivé věci. Pro ty, kdo Fandinu častují nevybíravě : Proč to píšete ? No, Lucka i Petra dnes postoupily do třetího kola a jako vždy se jim nevěří.... Copak asi říkáte o Sereně Williams ?
Reagovat
slacker
O serene william nerikam vetsinou nic. jeji uspechy a neuspechy me nedrasaji a drtive prevazuji uspechy.
Reagovat
smazaný uživatel
No jistě....Ale proč se tu Lucce a Petře zase nevěří ? No, s tou Williamskou... jen, že se pasovala hned do role vítězky FO 2014 a ono nic. Ale snad je lepší nedůvěra lidí než přehnané očekávání. Takže zítra kluci a v sobotu děvčata. Snad budou mít dobrý den.
Reagovat
slacker
Co se jim podle tebe neveri? Ze postoupi do nejakeho 3 kola (no to by obe mely) nebo ze vyhraji FO (to se jim proste neveri)?
Reagovat
smazaný uživatel
Asi sis nepřečetla pořádně článek

"Sedmadvacetiletá Šafářová hraje French Open podesáté v kariéře a většinou vypadla v 2. kole (pětkrát). Dva zápasy po sobě v Paříži vyhrála před letošním ročníkem jen před sedmi lety; v roce 2007 tehdy vypadla až v osmifinále."
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? Nechápu souvislost s mým příspěvkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevěří se tomu, že zvládnou další kolo.
Reagovat
smazaný uživatel
tvoje "nechápu proč se Lucce zase nevěří" :), tak jsem ti zkopíroval odpověď proč se ji moc nevěří.
Reagovat
gedzitka
Docela hezký rozhovor s Petrou. A hrozně se mi líbí ty první dvě fotky ve fotogalerii, takhle rozzářenou jsem ji už dlouho neviděla!

http://sport.idnes.cz/rozhovor-s-petrou-kvitovou-po-2-kole-roland-garros-fw6-/tenis.aspx?c=A140529_194018_tenis_tny
Reagovat
Cico93
Krasavica z Fulneku ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
A je s Petrou asi taky legrace, viz její "Porážky favoritů mě varovaly".
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci a děvčata, co říkáte na vyjádření Ivana Hrozného? To o tom narušení je pravda, ale nevěřím, že se do toho Andy a Roger ještě nevpraví :)

http://sport.lidovky.cz/blizi-se-soumrak-velke-ctyrky-tenis-konec-jim-vesti-i-legendarni-ivan-lendl-16f-/ostatni-sporty.aspx?c=A140529_125813_ln-sport-ostatni_lso
Reagovat
Denis92
Nemyslim si. TOP 4 je urovnou inde a pokial budu hrat budu stale dominovat. Dokonca aj Roger co bude mat zachvilu 33 si stale drzi svoj standard a mozno prida GS. Takisto Murray. Vobec si nemyslim, ze by mal ustupit zo svojich pozicii. Naopak ocakavam ze bude vyhravat GS. Wimbledon, USO aj AO ma sancu vyhrat. Praveze Novak aj Rafa trochu herne "upadli" a dali sancu dalsim, takze som opacneho nazoru ako to ze sa Nole a Nadal osamostatnia.
Reagovat
Denis92
Roku 2011 - dominoval Novak.
2012 - vyhral kazdy z TOP 4 1GS.
2013 - Djokovic,Nadal,Murray,Nadal
2014 - Wawrinka.
Nadal a Djokovic sa sice drzia na cele rebricka a v tomto smere dominovat budu no to ze sa GS budu rozdelovat len medzi nich si nemyslim.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes hrála Petra skvěle a Lucka také, jen je škoda,že jsi to Lucka pokazila,ale naštěstí to uhrála,jinak můj oblíbenec Fernando Verdasco po boji zaslouženě postoupil a utká se v zajímavém zápase s Gasquetem. Škoda je, že Wickmayerová, moje oblíbená hráčka vypadla, ale určitě jí to pomůže do dalších zápasů,zítra Radek a Tomáš snad vyhrají :)
Reagovat
Cico93
Federer and Fandina +slacker nekonečny pribeh ;))))
Reagovat
Fandina
a slacker už pokračuje i v mém vzkazníku ... úsměv
Reagovat
Cico93
;))))neee Toto by som si rad prečital
Reagovat
Fandina
Je to stejné, co píše tady, pořád dokola, nadává mi a pořád dokola.
Reagovat
Cico93
;)))))
Reagovat
Roger_Federer
Je zo smutne, me prijde Fandinka stracena..potrebuje ukazat smer..;)
Reagovat
Cico93
Na vas sa vždy dobre bavim;))))
Reagovat
Fandina
Stracená? Proč myslíš, že stracená? Před chvílí jsem se do všeho pletla, byla arogantní, každému vadila, teď zase stracená Fandinka??????
Reagovat
slacker
Presne se potvrdilo co jsem o pripadnych pokusech psat F do vzkazu rikal uz pred casem. Ze se to obloukem zase dostane do diskuze a ve stylu ublizene chudinky.
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že ty si mi ve vzkazníku nadával, kdybys to nedělal, nemohla bych to tu psát.
Reagovat
slacker
VZdy sama vyzivas k tomu aby se ti nadavalo privatne.
Reagovat
Fandina
Nevyzývala jsem tě, abys mi ve vzkazníku nadával, to ty jsi začal. Já chtěla normální rozmluvu.
Reagovat
smazaný uživatel
pro shnilotiny
https://www.google.cz/maps/search/roland+garros/@48.8465987,2.2494585,380m/data=!3m1!1e3
Reagovat
dadaft
to je super!
Reagovat
Cico93
Neže jej vynadaš Do vzkazu
Reagovat
Cico93
Super obrazek
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. Někdo psal Aně, že to asi musí být bolestivé... :D
Reagovat
Cico93
pravačka neskutočne vykrutena ;))))
Reagovat
smazaný uživatel
A tady ještě zezadu... :)
https://pbs.twimg.com/media/Bo0odYrCMAE-93F.jpg:large
Reagovat
tommr
Ivanovicová je jak hadí žena. Udělat tohle nějaká na zranění náchylná hráčka jako třeba Lisická nebo Petkovicová tak skončí v nemocnici ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Anička měla občas taky nějaká zranění, ale díky bohu spíš krátkodobá...
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je jediny jeji tweet, kterej jsem si musel zalohovat :D

http://s9.postimg.org/q5z12a1kf/1625688_843408179008027_13037460_n.jpg
Reagovat
Cico93
Och yehhhh wooow
Reagovat
smazaný uživatel
Krááásně Ana :)
Reagovat
smazaný uživatel
dybyh aspon vedel,kaj vlastne hraly. nak se my zasek tabled,tak nic nevydim,vono se my zasek tenis na tabledu a tetkonc tam stoji jako sochi. ale vo to strah nemam. tak nevym. no. cau.
Reagovat
Cico93
;)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim, pouzivate nekdo twitter, pokud jo, tak mate nejakej tip koho sledovat? Chodim tam jednou denne procist si novy zpravy, sleduju asi 6 tenistu/tek, nejlepsi jsou asi Anca s Berdychem :D
Reagovat
Denis92
Tak to je na tebe..su tam vsetci zo spicky - Roger, Murray,Novak, Rafa,Berdych,Stan,Tsonga, Dimitrov,Stepanek,Vika,MaSha,Genie Bouchard, Serena,Woznicki, Kvitova,Safarova,Cibulkova, Hantuchova..
Reagovat
smazaný uživatel
Jasny, ja myslel, jestli mate nekoho osvedcenyho, nejakyho oblibence.. :p nekteri tam posilaj jen kraviny a reklamy nebo pisou v rodnym jazyce, tak tem se radsi vyhnout :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já používám Twitter. :) Sleduju všechny svoje oblíbené hráčky (kromě Katky Siniakové, která Twitter zatím nemá)... Těžko říct, koho sledovat. Pokud ale chceš mít přehled, tak si přidej do seznamů tuhle stránku od WTA, kde máš všechny tenistky a třeba pak budeš lépe vědět, koho si přidat do sledovaných. :)
https://twitter.com/WTA/lists/players
Reagovat
Denis92
Ja napr followujem aj @PseudoFed. Velmi vtipny ucet akoze Rogera..Inak fakt ten Tomas je taky naj. Dalej by som teda odporucal Genie Bouchard, ktore je celkom mila a vtipna. Stan Wawrinka, Radek Stepanek , Roger a Andy Roddick.
Reagovat
Cico93
Ančeeeeeeeee Idemoooo
Reagovat
slacker
Anceee Kubooo hajneej, ke me
Reagovat
pepin
Fandino a spol. přestante se tady nesmyslně hádat o h... je to stejně k ničemu a podme se bavit o tenise nebo o něčem jiném, vhodnějším.
Reagovat
Fandina
Já se nehádám. Nevím, proč pořád má někdo potřebu o mě psát, na mě útočit.

Jinak souhlas co se týká tenisu, tak dneska pro mě byl dobrý den. Petra, Lucka vyhrály. Také jsem fandila Ríšovi a Kohlimu, také dobré. Koukala jsem, že Klárka a Bára uspěly se svými partnerkami v deblu a také mladé holčiny Katka S. a Bára K. uspěly a postoupily do dalšího kola na ITF v Maridoru.

Jinak Petra dneska hrála dobře, tak mám radost a Lucka je taková milá holka, že se vždycky ráda na ní dívám a navíc vyhrála. Super den.
Reagovat
Fandina
oprava zase hrubka ... o mně ... 6. pád.
Reagovat
Fandina
Tady je odkaz na livescore mladých holčin v Mariboru. Teď Katka s Bárou hrají debla. První set mají, tak ještě jeden.

http://scores.itftennis.com/?alias=itf&layoutid=72&versionid=1&language=en&tID=W-C25-SLO-01A-2014
Reagovat
Roger_Federer
A co te nuti sem psat?, nikdo te prece nenuti..Pokud to ovsem tady neni tvuj jediny kontakt se svetem, predpokladam ze ano.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... co nutí psát tebe?
Reagovat
Roger_Federer
Hlupák dovede během jedné hodiny dát víc otázek, než moudrý člověk dát odpovědí za celý život...nad tebou musi i kaceny letat bachorem navch,aby se na na to nemuzou divat....
Reagovat
Fandina
Myslíš, hodně tě to baví druhé urážet? Veřejně. Už jsem ti mockrát nabízela, že je tu vzkazník, proč do něj nepíšeš, proč to píšeš tady. Evidentně nemáš dobré umysly s pisatelem Fandina. Kdyby tomu tak bylo, napsal bys do vzkazníku, neveřejně.
Reagovat
slacker
Uzivatel Fandina nema dobre umysly, jinak by psala do vzkazniku.
Reagovat
Roger_Federer
Naco budu na verejnem webu pouzivat vzkaznik? Navic jsem te nijak neurazil, ani nikdy nenadaval vulgarne..narozdil od tebe.
Reagovat
Fandina
Uživatel Fandina nikoho veřejně neuráží a pokud bych měla tu potřebu, tak bych si to vyřídila ve vzkazníku.
Reagovat
slacker
O otazkach moudrych a odpovedi hloupych plati co?
Reagovat
Fandina
Roger_Federer ... pokud mi někdo nadává, tak se bráním. Když to dělá veřejně, odpovídám veřejně.
Reagovat
slacker
Tak ja to s tim vzkaznikem zkusim :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... chytrý pochopí, ostatním je to jedno není urážka, je to příměr, pokud tě to uráží, tak soory. Rozumný člověk se nemůže urazit, když tohle někde slyší, tomu doufám rozumíš.
Reagovat
Roger_Federer
To je nezkutecne Fandino..tvoje potreba byt zde za "dobrou", ublizenou, pritom z povzdali, rafinovane vyvolat spor..Jsi ucebnicovi priklad, pravdepodobne to pochazi z nejakeho pocitu ublizeni, odstrcenisti ve tvem dectvi??.
Nebo se mylim?
Reagovat
slacker
Ublizeni v detstvi by mozna vyresilo vazne ublizeni v dospelem veku :-)
Reagovat
Fandina
Rogere, jiné vysvětlení, proč tu píši nemáš, musí to být něco negativního? Něco jiného tě nenapadá? Ty tady píšeš proč? Proč na mě reaguješ? Co tě k tomu vede?

Já tu fandím, jestli sis nevšiml. Proč píšeš ty tady?
Reagovat
Roger_Federer
Fandis...? Co presne to znamena na verejnem anonymnim webu.Vcem tkvi podstata te myslenky, uplne stejne muzes psat svoje komentare na Facebooku nebo jinde bude to stejne..Pokud sem nechodis diskutovat, jsi zde zbytecne..
Reagovat
Fandina
Já nemám potřebu s nikým diskutovat. Napíši, pokud se mi zdá něčí příspěvek zajímavý, ale většinou jen zafandím. Co je na tom tak zvláštního?
Reagovat
Roger_Federer
Je to divne, ..napises na svuj Facebook Tome pod pod pod a tvoji kamaradi ti to olajkuji, odiskutuji, budete si povidat..rozeberete to.Tady jen fandis, vykryky do tmy, o diskuzi rikas nestojis, presto zde mas pravidelne nejvice prizpevku ze vsech..neco mi na tom nesedi...
Reagovat
Fandina
Já mám nejvíc příspěvků? Samozřejmě, pokud vlákno jmenuje Fandinu, tak se tam nějak angažuji, ale jinak že bych měla nejvíc příspěvků já? Ne ne. Co je ti na tom tak divného, že tu píše Fandina. Tady přece píše hodně nicků, proč zrovna já tě tak zajímám. To mi nejde do hlavy?
Reagovat
slacker
Pokud se vlakno jmenuje fandina tak je zajiste rec o teto fesande Františka (fandina) Kelnar (roz. Krutilová)
http://www.myheritage.com/FP/genealogy-search-ppc.php?lang=CS&type&action=person&siteId=29468881&indId=1000028&origin=profile
Reagovat
Fandina
Já jsem Fandina od slova fandit ne Františka. Už jsem ti to psala vedle, že to nejsem já.
Reagovat
slacker
No vsak taky nepisem o tobe ale o frantisce-fandine, tak odpresjni :-)
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi na veřejném webu, pokud se ti moje příspěvky nelíbí, nečti je.
Reagovat
slacker
jsi na verejnem vebu tak se chovej rozumne a snesitelne at nepoburujes verejnost. Kdyz to neumis nebo nechces zustan a exhibuj doma. Mam na verjnosti zavrit oci a zacpat si usi kdyz vidim zlodeje nebo vraha?
Reagovat
Fandina
Já nejsem ani zloděj ani vrah, takže tvůj příměr není na místě.
Reagovat
slacker
Obrazne si zlodej naseho casu a vrah nasich idealu o dobrych umyslech kazdeho cloveka
Reagovat
Fandina
Proto bude nejjednodušší, když nebudeš o mně psát a reagovat na mě, abys neobtěžoval jiné. Já myslím, že to je nejlepší řešení. Co ty na to?
Reagovat
Fandina
A jinak samozřejmě souhlasím. Člověk s dobrými úmysly druhým na veřejném webu nenadává. Takže se tím řiď sám. Ty jsi začal.
Reagovat
slacker
Promin ale tohle je nerealne a jednostrane ocekavani. Co hodlas zmenit ty aby ubylo obtezujich kopmentaru? Zjevne VUBEC nic
Reagovat
Fandina
Já nikoho neurážím. Pokud nebude nikdo urážet mě, tak na něj nebudu reagovat. Například na tebe reaguji jen proto, že jsi mě začal nadávat. Kdyby toho nebylo, nepsala bych si s tebou.
Reagovat
slacker
Co hodlas zmenit ty? Zjevne VUBEC nic. Proc bych mela ja nikomu prece nadavam, uplne to slysim hlasem Normanovy "matky" ;-))
Reagovat
Fandina
slacker ... nemám potřebu se měnit, já nenadávám, nemám tu potřebu do druhých vandrovat. Ty se změň, ty to děláš.
Reagovat
slacker
A co ty dalsi tvoje "potreby" a "manyry"? Ty zrejme podle tebe nikoho neobtezuji?
Reagovat
slacker
"Ty se zmen" ... ciste prakticky k cemu to pomuze kdyz bez tve zmeny do tebe budou "vandrovat" jini?
Reagovat
Fandina
Nezveřejňuji tady žádné svoje potřeby a manýry. Dobře si přečti, co tu píši, kromě toho, když na mě někdo začne útočit. A navíc, nemusíš to číst, co tu píši.
Reagovat
slacker
Presne tahle tvoje reakce byla jedna z tech manyr.
PS: A protoze si reagovala na tolik mojich prispevku tak je mi divne ze v kazdem je nejaka urazka, Ty prece reagujes jen na urazky a jen musis se branit (pred kym vlastne se musis branit a pro koho dalsiho to delas?). Hnusna a trapna lez, dalsy tvoje "manyra" co obtezuje verejnost
Reagovat
Fandina
slacker ... tvůj problém je, že ty začínáš. Nečekej, že ty budeš druhému nadávat a on ti za to poděkuji. Kdybys nezačínal, nebude odpověď.
Reagovat
slacker
CO je na "zmiz zmiz zmiz" za urazku k nutnemu dalsimu reagovani? A co je na tehle otazce za urazku na kterou budes zajiste take reagovat?
Reagovat
Fandina
zmiz zmiz zmiz je negativum, žádá pochovala, netolerance
Reagovat
slacker
Takze urazka zadna, reakci fura a jeste si "princezna" dupne ze chce jen pochvaly ;-))))))))) a sama nic nez pochvaly na vsechny strany nepise
Reagovat
slacker
Lzi a zlo - to je tvuj pravidelny "dar" verejnosti TP. Ooo dekujeme ti za ty vzacne dary
Reagovat
Fandina
Ty jsi četl, že bych chtěla pochvalu? Já to nikde nepsala, napsala jsem jen, že zmiz zmiz zmiz není nic pozitivního, je to útok na druhého a vyhánění ho odněkud, to si napsal.
Reagovat
slacker
Ano cetl jsem dalsi ubohe zduvodneni proc neustale reagujes na moje prispevky bez urazek (neni to pry pochvala).

Takze kdyz nehodlas nic na svem chovani menit, nema valny smysl aby se kvuli tobe menil byt jen jediny clovek
Reagovat
Fandina
Kvůli mě se měnit nemusíš, ani jsem to nepsala, ale sám si ten, kdo na druhé útočí, je to tvůj problém.
Reagovat
safi1313
KLIIIIIIIIID
Reagovat
hluuusa
Ahoj.

Petra podle me az tak dobre nehrala a drzelo ji hlavne podani. Na returnu ji to v posledni dobe nejde. Nemyslim si, ze se dostane dale nez do ctvrtfinale, kde skonci na rakete Simony Halep a mozna prohraje uz s Kuznecovovou. Je trochu skoda, ze tam ma prave ji (Halep), ale to uz je zivot...
Reagovat
slacker
Taky se mi zdala ta dnesni velka chvala PK ponekud kratkozraka. baseball na returnu (kolikrat neuhrala ani fiftyn v gamu), hodne zbytecne uspechanych uderu, no ja byl na trni prakticky furt. Jeste ze tech prohranych podani nebylo vic nez jen 2,
Reagovat
Cico93
To že su Kvitovci zaslepeni je jasna vec:DDDDD
Reagovat
tommr
jj returny měla dneska Petra hodně špatný - vypadá to, že je opravdu trénuje s baseballovou pálkou ... :)
Jinak já osobně bych postup do čtvrtfinále považoval za velkej úspěch, ale moc na něj nevěřím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála ve dvou. To vám pánové nestačí? :-)
Reagovat
slacker
Me to staci a taky sem rekl ze zyhru ve 2 jsem rad. Ale kritizuji spise to velke chvaleni samotne nez primo PK
Reagovat
slacker
Na krakodoby Godzilla mode dneska nezapla
Reagovat
slacker
teda zacatek 1. setu nestihl, mozna v nem hrala prvni 2 gamy ale nevidel jsme zatim
Reagovat
pepin
Já si zase naopak myslím, že ji podání zase až tak moc nedrželo, vždyt chvílemi nedala za gem ani jedno první podání, komentoval to i ten v televizi. Jinak si myslím, že se tady nikdo až tak "nenaparuje", že Petra vyhrála, ale máme prostě radost, že to po dlouhé době proběhlo až tak bez nervů.
Reagovat
Denis92
Este jeden set krasavica!
Reagovat
dadaft
teď už působí velmi přesvědčivě.
Reagovat
Cico93
Idemoooooooooo
JEJ radosť je tak sexy
Reagovat
smazaný uživatel
Mohlo by to být dobré i jako rozcvička... :D
https://pbs.twimg.com/media/BopovLUCQAACqr8.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
S tím, že Simona postoupí jsem se asi smířil. Snad ju ještě někdo před titulem zastaví. Ale že Ana bude toto..předvádět. hmm. Ano sakra zaber!!! Pomalu nemám komu fandit. ach jio :/
Reagovat
Cico93
akým titulem titul bere Maruška !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Davor1
Čo ti na nej tak vadí ???
Reagovat
smazaný uživatel
To je další špatná varianta. Ani Simona ani Maruša nesmí získat titul!!!! To by byl nejhorší scénář. Otřesné na tom je, že už tu není moc hráček, které by byly schopné porazit ty dvě trumbelíny! -_-
Reagovat
Cico93
čo meleš naj to vyhra ta najlepšia teda Maria
Reagovat
smazaný uživatel
Na Simoně? Všechno!!! Je mi nesympatická a už potřebuje pořádnou porážku. Nemůžu se už dívat na její nic neříkající hru!
Reagovat
smazaný uživatel
Aně by ta výhra slušela víc. Je při výhře tak sexy.
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravim, pouzivate nekdo twitter, pokud jo, tak mate nejakej tip koho sledovat? Chodim tam jednou denne procist si novy zpravy, sleduju asi 6 tenistu/tek, nejlepsi jsou asi Anca s Berdychem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, jak se to sem dostalo?
Reagovat
Denis92
Anicka,dusicka zaber!
Reagovat
Cico93
Neskutočne krasna žena woooow!
Reagovat
Cico93
čo hovorite na 2,8 kurz na Autistu Bautistu
na antuke super tenis
Tomovi jeho šťýl nevyhovuje ma to hodnotu skusiť???
Reagovat
Davor1
2,8 už takú hodnotu nemá, včera bolo výrazne cez 3...skôr by som skúsil nejaký over...
Reagovat
tommr
a jakej kurs je na Toma? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tom 1,37.. 2,8 není špatný, ale věřím tomu, ze Berďa vyhraje... Před turnajem bylo na celkové vítězství Anči 17, to má hodnotu! :D Teď. když je LiNa i Serena venku, bude tak 7
Reagovat
Cico93
ja mam Marušku za 7 pred začiatkom RG
a teraz je 2,7
Reagovat
Cico93
7,5 presne:DDD
Reagovat
tommr
já teda Tomášovi moc nevěřím. Proti Bautistovi mu to moc nejde a jeho výsledky na FO jsou dlouhodobě velice špatný. Myslím si, že ten kurs na Toma je příliš nízkej ... :)
Reagovat
gigin
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule11.html

Souboj kašparů v 11 hodin na kurtu číslo 1.
Reagovat
dadaft
ano, toto bude extrémní záležitost. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyz natebe tak koukam s tou tvou uzasnou agresivni a natlakovou hrou. Nemuzu se ubranit jedne myslence... Doufam, ze nebudes takovy mrhac jako tvuj spolukolega Alex...
Reagovat
Cico93
je ale Delo!!!
Reagovat
Mayo
Anička je slabá.
Reagovat
Cico93
slaba neni:)))
ja hovorim o jej krase tenis ma nezaujima momentalne:)))
Reagovat
Mayo
Petra je krajšia
Reagovat
Cico93
tvoj názor :DDDDD
Reagovat
Mayo
:D
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji jak Petře tak Lucce. U Lucky nervy, ale dala to :) Petra hrála moc pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
ten cygan hraje taky dobre,to zase jo. von se my libi jak hraje,to zase jo. tak nevym. cau.
Reagovat
Mayo
a kde si vynechal "no." ?
Reagovat
dadaft
jsem překvapen tak komorní atmosférou.
Watsonová chytla formu.
dá se čekat skvělý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevim...stale spis ocekavam Simonu v suchem ve tretim kole;)
Reagovat
dadaft
Simona chce vyhrát svůj první grandslam, o tom není pochyb.
skoro nechybuje.
Reagovat
dadaft
Heather teď poslední dobou nehrála špatně, a ani nevzdávala zápasy,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, uvidíme.
Reagovat
dadaft
že by se to lámalo už v prvním gemu druhého setu?
Reagovat
dadaft
tvl seber se Feather, 4x se vyhodit v řadě, to by asi nešlo dámo. ((
Reagovat
smazaný uživatel
jj, jenze Simca je nastavena na jasnou strategii, udelala vsechno, aby zlepsila pohyb krokovani (obet i tela), a ustaveni na mic tak, aby uderove splnovala jednoduchou tenisovou teorii, ktera zaznela ke konci filmu Wimblas z ust herce Nikolaje Costera-Waldaua...
"tenis je o tom, abys vratil mic na druhou stranu..." :)

Tuhle jednoduchost povysila do toho, ze z kazde pozice se to snazi dat tak, aby byla pripravena na dalsi mic, a pokud ma moznost, tak to dat tak, aby s tim souperka mela kupu prace, a ona cas na dalsi uder...myslenkove hraje uplne jednoduse, a dokaze to pouzit v hodne situacich...a proto je tak tzv. kontroverzni hrackou;) Nekdo ji nemuze prijit na jmeno, nekdo ji proste zboznuje;)

Jednoduche, ale ucinne;))) a to by melo dnes i na dobrou Warson stacit...
Reagovat
dadaft
souhlas.
podle mě - hraje to dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
coze, nase petra zase vihrala? dyt vona furt jenom vihrava,ale to zase jo, to jo. mozna este zase nedky vihraje, ale vo to strah nemam. tak nevym. no. cau.
Reagovat
Cico93
Si alergický na Fandinu?
Reagovat
Fandina
podejte si ruce s alagrií ... pojď pojď pojď
Reagovat
Cico93
čo to meleš Bože moj
Reagovat
slacker
nejsem. jsem alergicky na urcite argumentacni zvratky, takze sem alergicky plosne na jejich puvodce
Reagovat
Fandina
slacker ... takže jsi na Fandinu alergický a jsi netolerantní, víš o tom?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže svojí reakcí je vytváříš taky, tak nejsi o moc lepší ne? :) Jsi děsná palice dubová :)
Reagovat
slacker
Tolerovat zlo a hloupost je slabost kterou si nehodlam doprat
Reagovat
Fandina
slacker ... víš kdo je zlý člověk? Ten kdo na druhé útočí, posmívá se jim a nemá rád druhé. Jsi to ty, co to tady na TP dělá. Ty jsi zlý.
Reagovat
J.M.
Zlý člověk je ten, který toleruje zlo. Které se tak kvůli tomu bez zábran šíří dál a škodí. Ten, kdo podporuje hajzly nebo se jich zastává, je sám hajzl. Dobrý člověk je ten, kdo dokáže svini poslat tam, kam si zaslouží. Pokud to nedělá, škodí společnosti. Být zlý ke svini není zlo, ale morální povinnost. Pokud je společnost k darebákům apatická, dostává se tam, kam se dostává. To jsou mimochodem ta strejcovská pseudomoudra "běžte si to vyříkat v hospodě, a nás tím neotravujte". Hlavně ať mám klid.
Reagovat
Fandina
A jak vypadá hodný člověk, to by mě zajímalo také.
Reagovat
slacker
No v zrcadle ho neuvidis :-)
Reagovat
Fandina
slacker :-))))))))) ... a co myslíš, že tam uvidím, čerta s kopyty ???????????? potom už si vezmi pohádky a promítni si filmy s nimi. Nebo si přečti dole psychologický rozbor Fandiny od J.M. také hezké čtení ... úsměv
Reagovat
a.magerova
Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu!!!!
Reagovat
tommr
za stavu 1:3 ve druhým setu jsem už ale myslel, že zápas půjde do třetího a tam by se pak mohlo stát cokoli. Naštěstí se ale Petra dneska zřejmě dívala na zápas Lucky a rozhodla se českejm fanouškům ušetřit nervy ... :)
V dalším kole čeká Petru Kuznetsovová což bude mnohem těžší oříšek než byla dneska Erakovicová. Kuznetsovová je na antuce velice nebezpečná což dokládají i její výsledky na FO - už šestkrát tady došla aspon do čtvrtfinále a v roce 2009 tady dokonce získala titul. Škoda, že si Petra nemůže prohodit soupeřku s Luckou. Proti Ivanovicový bych Petře věřil mnohem víc (a Lucce proti Kuznetsovový taky) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
no tak já bych teda Petře proti Aně určitě víc nevěřil. Každopádně těžké to bude určitě :-)
Reagovat
tommr
no třeba ještě na ten zápas Petry s Ivanovicovou dojde a pak to budeme moct objektivně porovnat ... :)
Reagovat
dadaft
Erakovičová naštěstí Petře ve druhém setu pomohla vrátit se do hry, ale myslím, že proti Kuzněcovové může jít s čistým štítem - odehrála dobrý zápas a chce to jen zopakovat.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě ty to dneska dej a budu spokojená :) Hodně štěstí.
Reagovat
Fandina
Gratulka. První set byl dobrý a ve druhém nakonec také. Tak držím palce do třetího kola. Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
až po tobě až po tobě až po tobě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
a co kdybys z TP zmizel ty? Ty tvoje věčný útoky na Fandinu - většinou ničím nevyprovokovaný - mě už začínají pěkně štvát ... :(
Reagovat
slacker
Tebe stvou moje rypance na tvuj ucet a ne muj spolupodil na valce proti Fandine
Reagovat
a.magerova
To doufám nemyslíš vážně?!
Reagovat
tommr
mě hlavně vadí, že se tady vede nějaká nesmyslná válka a v tvým případě je ještě navíc vedená velice nevybíravým způsobem ... :(
Reagovat
Fandina
Díky za zastání, ale předem tě lituji, rozmetou tě, že jse zastáváš Fandiny ... úsměv
Reagovat
tommr
myslím to vážně. Nevím proč se tady každá diskuse musí zahnojovat věčnejma sporama s Fandinou - zvlášt když ona k nim žádnej podnět nedala. Nebo snad vidíš v jejím příspěvku něco nepatřičnýho? A pokud ano, to je opravdu takovej problém jí prostě ignorovat?
Reagovat
slacker
Mylis se v tom hlavnim,, ze Fandina nedala zadny podnet. Zmiz zmiz zmiz je parodie na jeji naustale a nesmyslne pojd pojd pojd
Reagovat
smazaný uživatel
V tadytom zde podmet nedal, bohuzel nejaci jsou uz tak alergicti a ty spory maji radi, ze automaticky utoci. V jinych diskusich uz ty podmety dotycna umi nadhazovat hodne. Ja jsem zastancem toho ignorovani...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tě tak vytáčí to její "pojď", tak doporučuju vyměnit prášky nebo jiného doktora.
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi na veřejném webu. Píši pojď pojď pojď, protože je to povzbuzování a já tu fandím. Pokud ti to vadí, jsi netolerantní a nesnášenlivý člověk, protože je každého právo tu psát podle svého.
Reagovat
slacker
Tolerovat tvoji zlou povahu za falesnou fasadou udajne positivniho smysleni opravdu nehodlam
Reagovat
Fandina
Nikdy jsem tu podnět k žádným sporům nedávala a nedávám. To, že se pořád někdo o mě stará, je mi záhadou. Nejřív mi vyčítali, že píši na konci úsměv, teď, že píši pojď. Já ale nejsem ten, kdo má zájem kohokoli provokovat. Jsi na omylu.
Reagovat
Fandina
slacker ... piš si co chceš, ale ne o mě. Nestojím ti o to. Doufám, že tomu rozumíš.
Reagovat
Fandina
oprava ... dvakrát špatně o mně, v každém mém příspěvku výše ... 6. pád
Reagovat
a.magerova
Tady se diskuze zahnojuje furt, je to veřejně přístupný web, kde k registraci potřebuješ jen zadat nějaký nick a nějaký mail, takže je jasné, že se to tu různými individui jen hemží.
Kdo nechce, tak to přece nemusí číst, nemyslím, že máš u spánku revolver, který Tě nutí vše přečíst. Je tu plno dementů, kteří si své frustrace z reálného života vybíjí na TP a já jejich žvásty taky přeskakuju, totéž radím i Tobě.
Navíc nechápu, proč jsi měl potřebu to toho jejich hovoru skočit, ať si vyřídí co potřebují (třeba i nevyřízené účty z jiné doby) a je to. Nesnáším moralisty, kteří tu taky nejsou zrovna moc oblíbení, ale mají potřebu ostatní umravňovat a nemyslím tímto jen Tebe.
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že je to veřejný web. A nevím, proč ses do toho sporu pletla ty, když to vyčítáš tommrovi. Jinak pokud je tu někdo nesplňující kriteria, stačí mu zablokovat účet. Nemusíš se v tom angažovat takovým způsobem ty.
Reagovat
slacker
Je mi fuk o co stojis nebo nestojis. Za prve lzes v tom ze nikoho umyslne neprovokujes a za druhe nedelas vubec nic pro to aby byl vubec nejaky duvod druhymi respektovat tvoje rady nebo prosby nebo co to vlastne je.
Reagovat
tommr
vstoupil jsem do toho - zcela výjímečně - protože se mi toho zdá v poslední době už opravdu příliš. Člověk čeká nějaký komentáře k zápasům našich holek a místo toho je tu další pokračování nesmyslnýho seriálu ...
A označovat zrovna mě za moralistu - to doufám zase nemyslíš vážně ty? Vždyt já jsem většinou ten kdo je tady umravnován bud za to, že kritizuju Petru nebo za to, že všechno přepočítávám na body ... :)
Reagovat
Fandina
Nikdo tě nenutí, abys respektoval mé rady a nikdo tě nenutí, abys četl, co tu píši, ale uvědom si, že ty nic jiného nepíšeš, než útoky, shazování druhých, nejen mě. Ty jsi ten netolerantní a špatný. Doufám, že tomu rozumíš.
Reagovat
gigin
Je to veřejný web, a ty Fandino, ty osobně, si odsud vyhazovala lidi bez jakéhokoliv ostychu... Magerku, Sonju. Natvrdo. Ty tu tak můžeš něco kázat, smrade.
Reagovat
Fandina
Já nic nekážu, ale koukám, že ty jsi na tom nějak hodně špatně, když se snižujek k výrazům šmejde a ostatní. To je tvůj problém, ne můj. A i kdybych tady kohokoli vyhazovala, co má být? Nikdy jsem to nedělala, stejně to nemá smysl, je to veřejný web. Zklidni se, jestli máš nějaký problém, tak já to tedy rozhodně nejsem. Nebo snad chceš říct, že ti vadí nějaký nick Fandina o kterém nic nevíš, neznáš toho člověka a vadí ti jen proto, že píše na veřejném webu?
Reagovat
slacker
Jsem netoleratni a ty jsi proste zla
Reagovat
Fandina
slacer ... nejsem zlá, zlí lidé se chovají a píší jinak než já. Ale tvůj problém je v tom, že ty jsi zlý, protože o druhých to říkáš. Hodný člověk to totiž nedělá.
Reagovat
a.magerova
Zastal ses nicku, který tady neustále a v poslední době víc a víc, lidi uráží a nadává jim, naposledy to bylo směrem k J.M., který tady jako jeden z mála píše smysluplné a zajímavé komentáře, a takových tu bylo mraky, než kvůli Fandině znechuceně odešli, takže hnojí to tu ona a ti její přisluhovači. Nesmíš se divit, že se ozvou ti, kteří jsou na druhé straně barikády a že je nás tam teda rozhodně víc, nevím proč by zde měla neustále většina ustupovat menšině :-/
Reagovat
slacker
Fajn ti kdo rikaji ze Hitler a Stalin byli zli jsou tedy zli :-)) .. ja jsem brutalne uprimny
Reagovat
slacker
ted Magerka prastila na hlavicku, proc se stavis do roviny obrance Fandiny a jejich prisluhovacu ? To je Otazka ;-)
Reagovat
Fandina
J.M. není jediný člověk, který začal na mě útočit. Pokud to nebude dělat on, nebudu mu odpovídat ani já. Je to veřejný web. Nikdo nemůže čekat, že sám bude na někoho útočit a bude to bez odezvy.
Reagovat
Fandina
slacker ... když o někom říkáš, že je zlý, tak k tomu musíš mít důvod. Pokud nemáš, jsi zlý sám.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš docela sebevědomí sebe, slackera a pár podobných exotů považovat za většinu. Nerad to říkám, ale tommr má tentokrát pravdu.
Reagovat
a.magerova
J.M. jen napsal pravdu o ruských jménech a pokud rusky neumíš, tak nechápu proč si na něj začla útočit, když on jen podal vysvětlení, které mohlo jiné zajímat. Nazvala jsi ho povrchním žvanilem a hloupým člověkem a já nevím čím ještě, neustále tu nadáváš lidem do hlupáků, zameť si nejdřív před svým prahem!!!!!
Reagovat
slacker
To si pis ze mam duvody a zatracene dobre :-).
Reagovat
a.magerova
Co taky čekat od přisluhovače.....
Reagovat
slacker
Queshi nejak to prisluhovani fandine flakas, to ona se za tebe pere vic :-)
Reagovat
slacker
Musim se uz fakt smat nahlas, jak nas to oba bleskove napadlo s tim prisluhovacem :-)
Reagovat
Fandina
Až se bude J.M. chovat slušně a nikoho nenazývat lhářem, nikdo mu neřekne ani popel.
Reagovat
smazaný uživatel
Tebe považuju za celkem normálního člověka, i když se vzájemně moc nemusíme. O to smutnější je, že ses nechala vtáhnout do té hry, kterou tu slacker a spol. rozehrávají. To sis nevšimla, že on se v tom rozeštvávání lidí vyloženě vyžívá?
Reagovat
Fandina
Měl si pravdu s těmi exoty a a.magerovou. Ona a slacker, to je dvojka k pohledání.
Reagovat
a.magerova
J.M. napsal pravdu, Ty lhářka jsi a nejen to!!!!!
Reagovat
Fandina
Vážně jsem lhářka? Ale to není tvůj problém, jestli tomu rozumíš, tak ti musí být úplně jedno, kdo jsem. Je to veřejný web. Každý se má chovat slušně. Když mi někdo napíše, že jsem lhářka, tak on se nechová slušně, navíc jí nejsem. Rozumíš tomu rozdílu? Je to urážka.
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se, nemas pravdu, nick Fandina je problemovy clovek, sere se temer do vsech diskuzi, casto nesmyslne rozdava rady, tematum nerozumi, je arogantni a neni vubec tvipna ; ), problem ma s velkym poctem zdejsich uzivatelu, takze problem bude asi na druhe strane. Argument ze je to verejny server je mimo misu..kaze vodu, pije vino.
Reagovat
Fandina
a.magerova ... jinak se nemusíš tak angažovat, v tom jestli jsem lhářka. Nejsem, nemáš ani ponětí kdo jsem. Jen se ztrapňuješ, to je tvůj problém.
Reagovat
Fandina
Já jsem problémový člověk? Tak na mě nereaguj. Zajímalo by mě, do jakých diskusí se pletu? Všiml sis vůbec, co tu píši? Do ničeho se nepletu. Jestli myslíš povzbuzování mých tenistů, na které většinou nezapomenu, tak se do diskusí nemíchám. Udělej si pořádek, abys věděl, co tu píši.
Reagovat
Fandina
A také, zklidni vášně. Já nejsem žádný tvůj problém. Nemusíš číst co píši, nemusíš odpovídat, nejmenuj mě a nevykládej o tom, že někdo je problematický. Kdybys neustále o mě nepsal, nebudu odpovídat.
Reagovat
slacker
Tak tahle serie 3 komentu je opet prehlidka te nejvetsi ubohosti made by fandina
Reagovat
J.M.
gigin to napsal moc dobře.

V angličtině mají úsloví "to call a spade a spade", tedy nazývat věci (i lidi) pravými jmény. To, že je Fandina šmejd, není žádná nadávka. To je věc, která je objektivně prokazatelná. Já vím, že lidem, kteří třeba čtou diskuse povrchně, může připadat, že se proti ní útočí bezdůvodně. Když jsem tu před lety byl nový, i mně to tak připadalo, dokonce jsem měl jednu chvíli nutkání se jí zastat. Protože to člověk musí číst trochu dlouhodoběji a hlavně nad tím aspoň trochu přemýšlet, aby pochopil, co to je za zrůdnost ten její myšlenkový svět. Kdo má povrchní pohled na věci, ten nepochopí. Ale po letech už v tom mám jasno a je to prostě zaprotokolované, jasně prokazatelné, mnohokrát, černé na bílém.

gigin to napsal dobře. Já tedy, stejně jako on, lidem nenadávám a nemám ve zvyku používat takové výrazy, ale po několikaletém vstřebávání a uvažování mohu s čistým svědomím napsat, že Fandina je bezcharakterní prolhaný šmejd, jeden z největších zmetků, jaké jsem kdy v diskusích viděl. A viděl jsem toho hodně. Lidi jako jsou ona ve slušné společnosti tolerovatelní nejsou. slacker na to jde hodně blbě, ale to neznamená, že v zásadě nemá pravdu. Není nic slušného na tolerování šmejdů, a už vůbec ne na jejich obhajování.
Reagovat
Fandina
Zajímavý výklad, že by také něco pozitivního se na Fandině našlo, to ne? Jen negativa? Zajímavý přístup k charakteristice druhého. Jenže jsi úplně mimo. Já znám svům profil, jak mentální, tak inteligentní, ale tohle co tu píšeš tedy neobsahuje. Sorry.
Reagovat
Fandina
A teď si z toho čtu, cituji, nejdřív myslí na druhé, teprve potom na sebe, například. A jistě chápeš, pro má pro mě váhu test u odborníka než názor nějakého nicka na veřejném webu, který navíc je negativista.
Reagovat
slacker
Tohle podepisuji, hlavne tu cast ze to fakt chce dost casu a nebyt povrchni pri cteni. Me tohle trvalo pres rok si to uvedomit
Reagovat
a.magerova
Já blbec se jí zastávala i po tom, co mě odsud před třemi roky nevybíravě vyhazovala a nadávala mi, říkala jsem si, že přece žádný člověk nemůže být jen zlý.....
Ale ještě víc mi vadí, že se tu najdou tací, kteří ji znají, pak mi napíšou vzkaz jaká je to neskutečná krá...., ale pak tu veřejně napíšou mravokárné kecy o tom, že ji máme nechat na pokoji, protože je taková jaká je, ale my se máme nad sebou zamyslet, opravdu hnusní pokrytci!!! :-/
Reagovat
slacker
Neskutecna kraSA, co? :-)) Dusevni miss universe
Reagovat
Fandina
Chudinko malá, ta zlá Fandina tě odsud vyháněla, tak hlavně, že jsi zůstala můžeš tady o ní psát, jaká je zlá. Mám dojem, že ty nic jiného, než zlo neznáš.
Reagovat
dadaft
ale ta Petřina angličtina, jako když se jabka vysypou na schodech. ))
Reagovat
pepin
Tak to jsi neslyšel ještě moji.
Reagovat
Denis92
:D tak toto ma pobavilo :)
Reagovat
BooOoo
:D:D no jo, ale slysel jsi Simonu ? to je teprve něco
Reagovat
smazaný uživatel
milé překvapení, mé nervy ušetřeny, rychlá hra, žádné zdržování, jen tak dál :)
Reagovat
pepin
Tak jsem již hodně dlouho neviděl hrát Petru takhle nadupanou a s takovou vehemencí jako dneska. Konečně jsme si to trošku užili a byli chvíle, že jsem měl dojem, že pokud by se Petra dostala na druhou stranu, že ji snad zašlape. Jen tak dál s takovým příjemným nasazením.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přesně, po dlouhé době byla vidět v pohodě. Máš taky radost ze Sloane ne? Krásně zase na kurtu svítila :) Doufám, že Petra bude chtít zadupat do země i Světlanu, i když ta se jen tak nedá :)
Reagovat
slacker
Dobry vyhra ve dvou ale ja trpel skoro porad. Litalo to jak sterk od kola
Reagovat
dadaft
mně se moc líbilo, jak bylo v jedné zpomalovačce vidět, jak Petra zaškobrtla, ale vůbec to neřešila a okamžitě jak nabrala balanc, tak se vracela do hry,,,,,,, - chtěla hrát.
měl jsem z toho dobrý pocit. ))
Reagovat
smazaný uživatel
spíš mě zajímá, kdy ty netrpíš. Připadáš mi úplně skvělej adept na ukřižování :D a když máš tolik monitorů, tak se nediv, že ti to všude lítá :D:D
Reagovat
slacker
tsss 2 monitory je nutnost :-))
Reagovat
slacker
Jak jednou poznas komfort 2 monitoru uz nikdy se nespokojis jen s jednim. To je jak mys s koleckem a bez kolecka :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No číst na dvou monitorech ty tvoje plky s Fandinou nemusím, díky :)
Reagovat
pepin
Opravdu na ní bylo vidět, myslím evidentně, že chce a že si nepřipouští neúspěch. Oproti jindy hrála s velkým zájmem a zaujetím, až mě to překvapilo po těch utrápených vystoupeních. Jen aby ji to vydržela a ještě aby srovnala měřidla, někdy jí to lítá jak u verdunu. Tak doufejme, že se našla a pomalinku se začne vracet tam kam patří. Včera když jsem viděl ten ubohý výkon šarapatice, tak si člověk říká, že i ta Lucina by ji včera musela vymést.
Reagovat
tommr
já bych z toho dnešního zápasu žádný závěry o Petřině psychice ještě nedělal. Erakovicová patří mezi pár vybranejch soupeřek proti kterejm si Petra věří a líp se jí proto proti nim hraje (podobně si třeba věří i proti Lucce). Jak na tom Petra opravdu je uvidíme až ve třetím kole proti Kuznetsovový, která jí určitě bude dělat velký problémy ... :)
Reagovat
slacker
Ty ten prinos nechapes spravne. Takhle ctes moje plky s fandinou na vsech monitorech. Pak je budes cist jen pulce :-))
Reagovat
pepin
Já nic nepřecenuji ani jsem o psychice nic nepsal. Byl jsem jen spokojený s jakou vervou tam stála a hrála. Dlouho jsem ji prostě takhle neviděl.
Lunej - tak "Vlčí očička", to je prostě kus baby a pokud je ještě kontrastně oblečena, tak to nemá konkurenci. Ještě kdyby tak ty výkony byly na úrovni jako je ona, pak by ji nic nescházelo.
Reagovat
tommr
já jí v takovým rozpoložení viděl nedávno v Madridu proti Lucce a předtím při FC proti Italkám. I dneska jsem tak trochu čekal, že Petra bude v pohodě, protože jí hra Erakovicový prostě z nějakýho důvodu vyhovuje ... :)
Reagovat
kada.tom
Já si nemůžu pomoct, ale vidím zlepšení, nevím jestli je to tím, že si Petra vzala do Paříže psychologa, ale mně přijde vyrovnanější a jsem moc rád, že je ve 3. kole (obhájil asi loňskej rok) a taky, že neztratila ještě set.

Proti Světlaně to bude mnohem těžší, ale já mám pocit, že by to mohlo vyjít :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Petro gratulace
Reagovat
Fredy
Velká gratulace! Hodně štěstí ve 3.kole. Petro pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Pěknej brejk a hezky otočeno ve 2. setu a teď dopodávat!! :-)
Reagovat
dadaft
tak jo, nakonec by to mohlo dobře dopadnout. ))
((( davaj )))
4 esa.
Reagovat
slacker
Krize zkrocena. Huraaaaaaaa. Je to doma
Reagovat
dadaft
no, ale momentálně se na to moc nedá dívat,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
díky Marino za dáreček, snad se Petra díky tomu rychle sebere. ))
Reagovat
slacker
a druhy darecek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
mno darecek dal hlavne Petre rozhodci ale nato se nikdo ptat nebude. Podle me tam mela se spise opakovat vymena. Ale nevadi, Petra hned ziskala break a ma to v kapse. :-)
Reagovat
ludolf
Soupeřka přestala hrát a reklamovala aut, takže rozhodčí, který vyhodnotil míč v kurtu, to pak rozhodl správně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, prestala hrat kvuli tomu, ze byl hlaseny aut. Rozhodci opravil vyrok a dal bod Petre. Souperka ale u mice byla. Ale to je jedno. Jsem rad ze vyhrala ale zrovna tadyto si myslim, ze by se melo opakovat. Je to ale na posouzeni rozhodciho...
Reagovat
slacker
Hlaseny out? Nic takoveho sem nevidel. Ja videl zastaveni a urgovani outu, ktery nebyl uznan
Reagovat
tommr
Erakovicová už byla v takový pozici, že by míček stejně nevrátila do kurtu. Navíc není nikde psáno, že by opakování míčku Erakovicový pomohlo k brejku ...
Dárečkem byla jednoznačně ta DF, kterou Erakovicová darovala Petře brejk na 2:3 ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to si taky nemel videt ale slyset :-) Hlavni rozhodci opravil...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja taky nerikam, ze by Petra ten gem jinak nedala. Jen rikam, ze se vymena mela opakovat. Do hry by to i vratit mohla ale zalezi zase jak. Petra byla na siti a vpohode mohla jen klepnout zpet na uzemi souperky. Spise si myslim, ze Petra ten drop nemusela hrat az takhle riskantne k lajne .
Reagovat
tommr
už si to přesně nevybavuju, ale myslím si, že ten DS Petra zahrávala v tísni a moc velkej manévrovací prostor při něm neměla ... :)
Reagovat
ludolf
Tak nepostřehl jsem, zda byl aut zahlášen dřív než přestala hrát, ale při opakování bylo vidět, že zvedla ruku pro relamaci autu - to by asi neudělala, kdyby slyšela, že rozhodčí aut zahlásil a přestala hrát až kvůli tomu zahlášení.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl zahlasen, behem desetinyvteriny hlavni rozhodci opravil a ona pak ukazala na stopu. Rozhodci sestoupil a ukazal ji, ze stopa lizla lajnu. Neresme ale, kazdej mame jiny nazor na to jestli se mela vymena opakovat ci ne...
Reagovat
tmora
Tak Petra momentálně jako Lucka za stavu 5:2. Uffff
Reagovat
slacker
ach joo, musime zase trpet
Reagovat
smazaný uživatel
a sakra, typickej druhej Petry set :-/
Reagovat
dadaft
konec konců
proč by vlastně Petra nemohla vyhrát Roland Garros?
Reagovat
Roger_Federer
Musel bych jet kopat studny do Afryky..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v dalším kole určitě o penízky nepřijdeš. Kurzy na Světlanu budou nezajímavé, řekl bych hodně vyrovnané.. takže předpokládám, že proti Petře nevsadíš :-)
Reagovat
slacker
set doma
Reagovat
PetaM
Petra vypadá pěkně naspeedovaná :) Tak se mi to líbí. Krása :)
Reagovat
slacker
Na returnu je to zatim horror
Reagovat
PetaM
No jo, ale Erakovic servíruje celkem dobře :) A když už jde přes druhý, tak to buď Peťa pokazí, nebo si dá bod. :D Ale zatím dobrý. Jeden break stačil :) Skvěle odservírován celý set :)
Reagovat
pepin
A mám dojem, že ji chce sestřelit těma pumelenicema. V určitých chvílích je to až zbytečné a přestal jí jít navíc první servis.
Reagovat
slacker
To jsou tak desne uspechany udery
Reagovat
slacker
Ted jeji prvni servis odjel na vylet do Afriky
Reagovat
slacker
Kolikaty homerun na druhy servis?
Reagovat
dadaft
gratulace Lucko.
Reagovat
dadaft
já myslím, že to pude.
Reagovat
smazaný uživatel
Je 1. set, ten vždycky jde. Pak nastane 2. a tam začíná krize :D
Reagovat
dadaft
už je to tady?
Reagovat
smazaný uživatel
jj, jsem přece Kvitovka ne? :) Ale třeba se pletu a dá to ve dvou.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko proč nám to děláš:) Lucka v poslední době nějak často prohrává gamy ze stavu 30:00, stalo se jí to s Marií a od té doby se to s ní veze. Ale snad si slabší chvilku už vybrala a s Anou(nejspíš) to bude ta skvělá Lucka jako v 1. setu. Psychická výhoda by měla být na její straně...
Reagovat
mac.hall
Dohromady jsem viděl cca 15 minut z celého zápasu. Mezi prací jsem vždy přepnul na 5 minut a asi jsem měl nehoráznou smůlu , protože Lucka v těch okamžicích hrála vždy děsivě.Byla jak Petra vzatá přes kopírák. To, jak dokázala zazdít situace při stavech 5:2 a 5:4 a vždy 30:0 při svých servisech , bylo až neuvěřitelné. V těch chvílích nebyla schopná zahrát vítězné údery a měla obrovské štěstí , že jí nakonec velmi pomohla soupeřka svými chybami. Jinak by snad nemohla zápas dotáhnout do vítězného konce.Vítěství ji samozřejmě přeji , ale pokud se výrazně nezlepší, dostane od Anny pořádnou nakládačku.
Reagovat
tommr
ale byly to zase jednou šílený nervy. Ani nevím jestli ted budu schopnej sledovat zápas Petry, kterej slibuje podobnou nervydrásající podívanou ... :)
Jinak Lucka si díky postupu do třetího kola zase trochu polepšila v žebříčku a už jí dělí jen jednu výhra od posunu do první dvacítky! Myslím si, že Ivanovicovou/Svitolinovou by porazit mohla i když to samozřejmě nebude lehký ... :)
Reagovat
PetaM
Lucka nás zodpovědně připravila na zápas Petry :D :D
Reagovat
Fandina
Gratulka. První set super. Tak přeji ve třetím kole pokračovat, jako tomu bylo v prvním setu a moc držím palce. Šafi ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Připiš tam, jak ten článek vznikal :)
Reagovat
smazaný uživatel
;)
No rodilo se to tezko;)
Reagovat
Grape
Lucka si to naprosto zbytečně zkomplikovala, ale nakonec výhru vybojovala a to se počítá. V dalším kole nejspíš Ana - no Lucka bude muset hrát jak dnes prvních 1 a půl setu a pak bude mít šanci, jinak to půjde těžko...
Reagovat
smazaný uživatel
a byla to velmi klikata cesta do toho 3.kola ;)
tak prosim Lucko, uz bez tech samodestrukcnich systemu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Samodestrukční systém zlikvidován.

Pomocí falešného poplachu se spustil, po polití vodou(Acqua) byl zničen. Pravděpodobnost znovuspuštění, 0%. Konec.
Reagovat
tommr
já si myslím, že ten samodestrukční systém co má Lucka zabudovanej se tak lehko zničit nedá a velmi brzo se zase zotaví ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobre Lucko...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist