Kvitová je nemocná, odhlásila se z Dubaje

20. 2. 2012, 10:31
Aktuality 70
Petra Kvitová tento týden nestáhne bodovou ztrátu na první dvě tenistky světa. Jak dnes česká hráčka oznámila, kvůli nemoci se odhlásila z turnaje v Dubaji. Wimbledonská vítězka, která měla plnit roli druhé nasazené, dostala o víkendu horečky a bere antibiotika.
Profily hráčů
Petra Kvitová

"O víkendu měla vysoké horečky, v neděli skončila na pohotovosti a ode dneška bere antibiotika," řekl Karel Tejkal, mluvčí České sportovní. Po uzdravení by měla Kvitová odletět do Ameriky na turnaje v Indian Wells a Miami.

Třetí hráčka světa vynechá druhý turnaj po sobě. Minulý týden neodjela do katarského Dauhá, protože léčila achilovku, která ji trápila od začátku roku.

Letos zatím Kvitová vyhrála s Tomášem Berdychem Hopmanův pohár, postoupila do semifinále v Sydney a na Australian Open a pomohla českého týmu k postupu do semifinále Fed Cupu přes Německo.

Odhlášení světové trojky je pro pořadatele turnaje s dotací dva miliony dolarů jen jednou z nepříjemných zpráv, které se na poslední chvíli dozvěděli. V Dubaji nenastoupí ani vítězka Roland Garros Na Li z Číny a Ruska Věra Zvonarevová, která minulý týden vzdala zápas v Dauhá kvůli bolestem v kyčli.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

70
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
freeteepek
Člověk jde spát a ráno jenom kouká, jak to tady nespavci mezitím rozjeli:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně jsi to napsal s tím úsudkem:-) Hezké chvilky si taky připomínám, ale nesmí to právě zastřít ten zdravý úsudek, jinak tě to zavede na nesprávný směr a ty potřebuješ mít "čistou hlavu", když sázíš:-)
No, Zakopalová je právě ve výrazu obličeje otrávená. To si moc nevybereš:-))
Reagovat
smazaný uživatel
neboj uz nezastre, ted ma Cetkovska u mne utrum dokud nezahraje nejaky dobry zapas nebo jeste lip, dokud neuvidim v jejich ocich jiskru a snahu..
Co se tyka Zakopalove... to je moje "usklebkova kralovna":))
Reagovat
smazaný uživatel
Nech toho, protože je pozdě a já se nemůžu smát na celý kolo jak blázen.."usklebkova kralovna":))
Cetkovská by asi potřebovala nějaký nový impuls, obávám se, že tam jinak tu jiskru neuvidíš..no ale kdo hledá, najde:-))
Reagovat
smazaný uživatel
puvodne v tom prizpevku byly i 4 odkazy na jeji (Zakopalky) top oblliceje co jsem narychlo vygooglil, ale nepovoluje to tu postnout ten goo[tecka]gl "zkratkovac" takze si to musis domyslet, i kdyz myslim ze pokud jsi ji nekdy videla, tak ti to neuniklo. S Cetkou mas pravdu. Tak se teda pomalu loucim - neznama Emo - a preju hezke sny o Petre Cetkovske:)
Reagovat
smazaný uživatel
Netrap mě, Cetkovskou néééé :-((
Tu si nech zdát ty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hm, dik za tip, to bych mohl zkusit ale s mym stestim bych v tom snu narazil maximalne tak na frustrovanou Monicu Niculescu jak mne honi s raketou a chrli ze sebe rumunsky ty jeji nadavky...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi vtipálek:-) děsná představa tý rozzuřený Rumunky, jak tě honí..:-))) Tak uvidíme, třeba se ti bude zdát o Cetkovský s jiskrou v oku, to ti přeju:-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je od tebe mile ze mi ji prejes. A co chces na oplatku ty?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Docela tenký led..takže nic ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobra tedy, jak chces, ale jedna rada.. na tenky led nechod s botama na podpatku pak se zarucene propadnes:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá rada..a co tím chtěl básník říci? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, ja nevim, radu do zivota? od starsiho a zkusenejsiho:))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jo, ty jeden starší a zkušenější:-)) a už jsi se loučil, ne? Nenech čekat Cetkovskou..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
loucil no, ja se nekdy loucim i hodiny ale o to nejde.., vsak az neodepises tak pujdu spat:)
Reagovat
smazaný uživatel
no, to byl bolehlav. Mohl to byt uspesny den, hezka vyhra z Pennetty, jeste krasnejsi s "Georgeous" a pak mou chorou mysl napadla jeste Cetkovska ze by rozsirila portfolio mych dnesnich uspechu. ehm.

Tato dama je beze sporu krasna, chtel bych ji mit doma. Ale tim jeji klady konci. Prijde mne ze hraje uplne bez zajmu a zapalu. Zapas odchodila, zmuchlala a zahodila.. podle mne tenis ji uz nebavi a hraje to jen kvuli penezum, ackoliv nevim nakolik je to rentabilni kdyz za 1st round vezme 10K$, z toho zaplati dan, letenku, ubytovani.. hruza des.
Co se tyka Jankovic, ta pristi kolo snad rupne s Pennettou, ta se nevzda pred zapasem jako Cetka..
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděla, ale asi jsem podle tvého popisu o nic nepřišla.
Reagovat
smazaný uživatel
naopak, tim ze jsi se nedivala jsi udelala nejmoudrejsi vec za dnesek a defakto jsi usetrila hodinu zivota:)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? To jsi mě potěšil, já měla výčitky, že jsem se nedívala:-)) a na Kuznetsovu jsem se nevydržela dívat celý zápas, nějak mi vadí to její řvaní tahaný až z paty..
Když jsem ušetřila hodinu života, tak když se jich sejde ještě pár, budu mít spoustu volného času:-))
Reagovat
smazaný uživatel
jsi vtipna, to se ceni:) No ale zapas kuznetsove byl nahodou super, protoze vyhrala goerge, a ja jsem ji mel ve vysokem kurzu vsazenou. Ale o to nejde Goerge kdyz se ji nedari, prohrava a tak, tak dela ksichty, odfukuje, odpaluje micky, tak vidim ze ji na tom aspon nejak zalezi atd, ale Cetka proste s tim svojim kamennym ksichtem a ledovym klidem mne vytaci do bela. Mel bych se jit asi lecit:(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Julii mám ráda, dobře se na ní jako na pěknou ženskou dívá, ale tenis je u ní jak den a noc, pamatuju na jeden její zápas s Caro, kde hrála skvěle, utočně, ale ted nějak tápe..hodně jsem zvědavá na zápas s Vikou, netroufám si tipovat, ale pokud bude hodně kazit, jako dnes, aspon co jsem viděla část zápasu, tak má Vika snadnou práci.

Jinak Cetkovskou sleduju vyjímečně, celkem mě nezajímá, z našich holek asi nejmín, proto mě ten tvůj barvitý popis dokonale dostal do toho zápasu a umím si ji otrávenou představit:-)
Takže s tím léčením ještě počkej:-)
Reagovat
smazaný uživatel
cti poradne co pisu... ja jsem nepsal ze byla Cetka otravena, ale kamenny ksicht... a to v momente kdy na ni mam vsazene penize mne proste vytaci neskutecne.... proste ji to bylo jedno!?:) Kdyby byla otravena tak ji to verim ze ji to stve, a jsem relativne v pohode.., ale ona nee, si tam pinka, pak si sedne na lavku, minutu si popravuje podprdu pod pazi ci co, pak si vstane a jde.. ani si nevyzada konzultaci od kouca, nic.. jeden oblicej od prvni minuty do posledni...

Co se tyka Goerges, jak rikas den a noc.., od te nic proti Aze necekej.., snad jen par vycitavych pohledu, vzteklych odpalu a otravenych obliceju - coz je mne mimochodem na ni stejne sympaticke.
Reagovat
VlS
Ty, a proč sázíš, když ti vadí, když prohraješ? Vsadit na Petru proti Jeleně, to je dost velká spekulace. Mě štve, že hrozně hrála, ať se tváří jak libo, ale ať hraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tak to tě chápu, mít vsazeno a ona má kamenný obličej, a je bez emocí? Jak je to možné, když na tom závisí tvůj tiket?
Měla tam bojovat jak lev, klidně se vztekat, ale mělo ji na tom záležet.. a ne to odchodit a zahodit. Pochopila jsem to TED už dobře? :-))
No, ale i s kamenným obličejem může být klidně uvnitř otrávená, i když to nedá najevo..a jak jsem psala, já ji v zápase fakt moc neznám, nedívám se na ni skoro vůbec.
Julia je jak knížka, v které si čteš, naprosto otevřená v emocích a proto ji mám taky ráda, nemusím studený chladný tenistky. Ještě uřvaný k tomu:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Julia, Julia...:-) (pardon)
Reagovat
smazaný uživatel
samozrejme, nejlepsi je kdyz vyhrava, a pak at se tvari jak chce, ale kdyz uz prohrava tak vypada ze ji to aspon stve:))
A ano, byla to cira spekulace, pac Jankovic imho hraje taky hrozne, zrovna dneska mela snad jen 39% 1st servis..., a taky jsem porusil nepsane pravidlo nesazet ihned po vyhre (Georges vs Kuznetsova), a Cetka hrala navic tak hrozne, ze to neslo ani v prubehu zapasu rozumne prodat.. proto nejevila zadnou snahu se vratit do zapasu.. 40-0 vede, lehky volej fail, fail, lehky mic fail, 40-40.. pak dvojchyba + dvojchyba, game Jankovic.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mne se Cetkovska libi jako zena, to nepopiram, ma charisma a mam pro ni trochu slabost a to je velice spatna kombinace protoze ztracim zdravy usudek kdyz pred zapasem hodnotim jeji sance. Na to spatne ma clovek tendenci zapominat a pripomina si ty "hezke chvilky":)) Jako tenistka uz se mne libi ale min no. To uz ta Zakopalova je vic emotivni..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva, blbne mi tlačítko reagovat, tak reakce je nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože ta Petra C hraje pod psa...
Reagovat
VlS
Zrovna jsem přemejšlel, jestli nejsem nějakej moc náročnej, protože se dívám a říkám si:
¨Krista pána, ta hraje strašně". Jelena žádnej zázrak, ale Petra zoufalá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem rada, ze nemam jen ja tento pocit. 3 dvojchyby v jednom gemu a celkem deset. Cekala jsemm kdy hodi rucnik. Opravdu hruza, urcite napisi, ze se ji obnovilo zraneni ramene, moc bych se nedivila.No proste zase jedna ztrata casu u tenisu, snad bude lip.
Reagovat
Fandina
Viděla jsem poslední dvě hry Petry C. v Dauhá a dnes a nevím, jestli je to rameno nebo je Petra nějak nešťastná ...... výkony i výraz. Snad se to zlepší. Tedy moc jí to přeji.
Reagovat
VlS
No, tak těch 14 předchozích gamů byl dobrej důvod k naštvanosti a nešťastnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Tuším, že v pátem gemu nasadila Petra opět 3 dvojchyby, pak odevzdaný výraz a pak bylo lepší jen poslouchat a nedívat se, k tomu se nedalo ani nic napsat ... http://tennisdale.blogspot.com/
Reagovat
VlS
Světlana je nějak z formy. Julie nehrála dobře, ale stačilo to. Světlana mi připadá, že nemá fyzičku a nevydrží uběhávat míče.
Reagovat
smazaný uživatel
a estě ke Světlaně... Příde mi taková macatější.Teda ubec jí nesleduju, ale ve finále FC se mi zdála hubenější....
Reagovat
smazaný uživatel
Děs, ta šílená Kuzna to ještě dokázala projet. Čím víc poslední roky řve, tím hůř hraje.
Reagovat
freeteepek
Nedávno měla Lisická po porážce s Petrou ve FED Cupu na krajíčku. Tak jí Petra dnes nadělila dárek, aby nebulela. V pavouku v Dubaji jí uvolnila misto a tím pádem má L. v prvním kole volný los. Výše nasazené hráčky jako např. Bartoli, Radwaňská si to 2. kolo musí narozdíl od ní vybojovat.
Reagovat
smazaný uživatel
po roce opět nemocná prakticky na den přesně. To už je k zamyšlení....
Reagovat
Fandina
že bychom jí nechali přeměřit teplotu?????????
Reagovat
VlS
Teda Hafane, co tam ta Julča zase vyvádí?
Reagovat
smazaný uživatel
Netuším, nestíhám, ale vidím, že nakonec to nějak umlátila :-).
Reagovat
VlS
No, Kuzna jí tedy velmi vydatně pomohla
Reagovat
Heather_Fedex
valim se smichi z te ankety, pry kto vyhra turnaj v dubaji? petra kvitova- odhlasila se
:DDDD :PPP
jinak petri preju skore uzdraveni
Reagovat
freeteepek
Dal jsem jí hlas. Už má 16%! Petra to zvládne i z postele:-))
Reagovat
Heather_Fedex
ale aspon mame jistotu, ze petula neklesne
vzdyt wozie musi dubaj obhajit a to bude mit extremne narocne
Reagovat
VlS
Prosímtě, podívej se do tabulky rankingu. Caro loňské vítězství už odepsala a teď obhajuje body za LOŇSKÉ DOHA (320 bodů za finále DOHA) Doha a Dubai jsou totiž prohozené jak termínově, tak úrovní (900 - 470). Caro tedy může získat maximálně 150 bodů, ztratit může 40 bodů - 17. zápas má za 280). Ani vítězství, ani prohra v 1. kole nemají žádný vliv na její postavení na žebříčku. S tím, jestli Petra startuje nebo ne to nemá žádnou souvislost.
Reagovat
pepin
Souhlasím, s Petrou to nemá nic společného
Reagovat
freeteepek
Někdo z WTA v tom dělá pořádnej binec. Nedostatečně vzdělaní tenisoví fanoušci jsou z toho zmatení. Naštěstí tu máme i odborníky:-)
Reagovat
freeteepek
Tak to vypadá, že Petra nakonec do Ameriky poletí pořádně odpočinutá:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria K dnes ukazala, ze sa da hrat i jinak, nez do mice flaknout, co to da a rvat pri uderu jak silena...
Urcite pozitivni zmena. Pravdepodobne by asi tak nemohla zahrat na Viktorii, ale neustale naruseni rytmu hry, ruznymi prechody na sit atd. by mohlo byt zajimavou variantou, nez se s ni pretahovat od zakladni.

Rozhodne dnes MariaK prekvapila, a mne osobne potesila, nejen tim, ze byla potichu, ale zpusobem, kterym vyradila Moniku.
Reagovat
smazaný uživatel
A dilo je dokonano:) MariaK pridala k prekvapive sokujici tichosti a aktivnimu chozeni na sit jeste slusneho kanarka:)
Reagovat
smazaný uživatel
Winners > 8/5
UE > 10/16
-------------
No Maria trosku zacina hucet-kricet, a hned to jde lepe, ale abych nebyl na ni zly...Je fakt, ze zacala chodit dost casto na sit pro body, zacla proste aktivne hrat, ale porad se nehohu zbavit dojmu, ze je dnes najaka moc ticha...

Mice, na siti MariaK
9/15

Mice, na siti MonikaN
2/3
Reagovat
smazaný uživatel
MaKiri je skutecne "potichu jako myska", ale ma set a potvrdila uvodni brejk ve druhem, mozna jen prave sledujeme revoluci - ustup revu pred rozumem... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Popravde - ja nemohu porad uverit jak je MariaK ticho - a ve druhem sete ji to jen prospiva vede 5:0. Totalne uz tichy zapas.
Co se deje??? Najednou to tzv. hekani a rev neni potrebne a prirozene?
Reagovat
smazaný uživatel
vsak to rikam... :-)) Ale hru pro jistotu propestrila a zpresnila. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No ty body na siti. Sami anglicani to komentuji jako neco, co se tolik nestava...obecne, natoz MariiK. Asi sledujeme revolucni zapas...a jeji nejen herni zmenu. Kdyz by ji ta tichost zustala, bylo by to fajn:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by bylo fajn, ale nevím proč se k řevu nějak "propracovala" v poslední době Kuznetsova:-( dříve to nedělala.
Reagovat
VlS
Aby Tarpiščev věděl, že existuje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel smutná zpráva, nemohla jsem se dočkat a ted tohle. Nedá se nic dělat a budeme si muset ještě počkat. Přeji Petře brzké uzdravení, mnoho sil do dalších bojů. A více štěstí do další části sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemohu si pomoci, ale v týdnu od Petry nepřišly žádné informace k aktuálnímu programu, jen ten olympijský mix s Radkem. A když Petra takhle mlčí, tak pak přichází nějaká ta jobovka.
Reagovat
freeteepek
Neboj, teď bude mít čas i na chat. Přejme jí brzské uzdravení a aby jí po těch antibiotikách nenaskočila osypka:-)
Reagovat
Fandina
tak to mě opravdu mrzí, nemoc je to poslední co je potřeba. Přeji Petře aby se co nejdřív uzdravila a zase bylo komu fandit ..... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zatim to vypada, ze MariaK se nemuze nejak najit, dokonce hned i mene rve, vlastne jsem v soku - skoro vubec ji neslysim...
Monika hraje velmi kreativne. Pokud Monika pojede tak dal a MariaK bude tak dal kazit, tak se MariaK neprorve ani do 2.kola.
Reagovat
petrulinka
Ach jo, já pořád sleduju, kdy začne hrát a teď se tady dočtu, že nám Petruška onemocněla. Tak jí přeju brzké uzdravení.
Reagovat
smazaný uživatel
Brzké uzdravení, Petro!
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo.... No, snad diky tomu, ze no. 1 je tim padem v nedohlednu, na ni nebude vyvijen ten tlak, co na prelomu roku, a bude hrat lepsi tenis. Hlavne aby se dala do toho 5.3. na IW radne do kupy.
Reagovat
freeteepek
No.1 je v nedohlednu už od prohranýho semifinále AO. Ale bylo to o fous!
Reagovat
pepin
On ten tenisový "Buh" to dobře vidí, že Péta potřebuje pořádně odpočinout, aby se jí vrátila ta pohoda z konce roku. Jinak i já přeji brzké uzdravení a ta první pozice jí stejně neuteče.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist