Kvitová je po dalším tříseťáku ve čtvrtfinále, uspěla i Plíšková

15. 3. 2016, 19:11
Aktuality 766
WTA INDIAN WELLS - Petra Kvitová letos v Indian Wells vyhrála i svůj třetí zápas ve třech setech. Po Koviničové a Larssonové zdolala také domácí Nicole Gibbsovou a postupem do čtvrtfinále vyrovnala své maximum z roku 2013. Mezi osmičkou nejlepších je také Karolína Plíšková, naopak Barbora Strýcová kvůli nemoci nedohrála duel s Halepovou.
Petra Kvitová

Petra Kvitová měla z pěti letošních akcí, na kterých se v průběhu dvou měsíců objevila, mizernou bilanci dvou výher a šesti porážek. K tomu po Australian Open ukončila spolupráci s trenérem Davidem Kotyzou a už několik týdnů se připravuje indivduálně. 

I do Indian Wells dorazila bez trenéra, nicméně s novým sparingpartnerem Františkem Čermákem. A byť nejsou výkony Kvitové ani zdaleka ideální, tak především zásluhou bojovnosti dosáhla na nejlepší výsledek sezony. 

Šestadvacetiletá Češka totiž v kalifornské poušti vyhrála už tři zápasy, což je více, než v předchozím průběhu sezony dohromady. Všechny tři soupeřky udolala ve třech setech a poprvé od loňského Turnaje mistryň, na němž prohrála ve finále, postoupila do čtvrtfinále. Tři výhry v řadě slavila naposledy dokonce již na US Open.

V prvních dvou duelech měla Kvitová namále, když se s Černohorkou Koviničovou i Švédkou Larssonovou ocitla jen pár míčků od porážky. Do problémů se dostala i dnes, protože poprvé na turnaji prohrála první set, ale také domácí 95. hráčku světa Nicole Gibbsovou nakonec udolala.

Kvitová nastoupila na úvod dnešního programu k zápasu na centrálním dvorci a po špatném začátku ho po více než dvou hodinách boje opouštěla jako vítězka. O dva roky mladší Američanku zdolala 4-6 6-3 6-4 a vyhrála tak i třetí vzájemný souboj.



Zatímco v předchozích dvou zápasech měla česká jednička slabší druhý set, dnes se jí nepovedlo hned úvodní dějství. Spáchala v něm 25 nevynucených chyb, trefila jen 9 winnerů a také vinou dvou ztracených servisů ho prohrála. V dalším průběhu ale méně chybovala, vývoj otočila a poprvé v sezoně vyhrála zápas po prohrané první sadě.

"Je těžké vracet se do zápasu po ztracené první sadě, ale bojovala jsem a nakonec jsem byla ta šťastnější," komentovala více než dvouhodinové utkání dvojnásobná wimbledonská šampionka.

Světová devítka Kvitová v Indian Wells startuje po loňské absenci zaviněné únavou a celkově posedmé v kariéře. Letošním postupem do čtvrtfinále vyrovnala svůj nejlepší výsledek z roku 2013.

O premiérové semifinále na BNP Paribas Open bude Kvitová usilovat proti Polce Agnieszce Radwaňské, s níž vede ve vzájemné bilanci 6-3. Naposledy s Polkou prohrála loni ve finále Turnaje mistryň.

"Na ten náš poslední zápas si moc dobře pamatuju. Byl těžký dlouhý a vyrovnaný. Každý game, každá výměna," řekla Radwaňská. "Ale tady je trochu jiný povrch, jiné podmínky... Ale  proti Petře je vždy důležité hrát dobrý tenis a být připravený, zejména na její servis."

Radwaňská dnes v utkání čtvrtého kola porazila 6-3 6-4 Srbku Jelenu Jankovičovou a vylepšila svou letošní bilanci na 16-2. Letos ještě nechyběla v semifinále.

Plíšková si zahraje o své největší semifinále
Karolína Plíšková po Australian Open bojovala s únavou a skoro dva měsíce nevyhrála zápas na turnajích WTA. Během pěti dnů v Indian Wells však zvítězila už třikrát. Po Rogersové a Ivanovičové si poradila i s Britkou Johannu Kontaovou.

Se semifinalistkou letošní Australian Open sice poprvé ztratila set, ale nakonec i čtvrtý vzájemný duel dovedla do vítězného konce. V prvním setu třiadvacetiletá Češka dvakrát dotáhla manko brejku, ve druhém dějství naopak přišla o vedení 2-0 a před svým trenérem Jiřím Vankěm si vybila zlost na své raketě. Pak už ale nečelila brejkbolu, sama svou jedinou šanci v rozhodujícím dějství využila a po dvou a čtvrt hodinách boje zvítězila 7-6 3-6 6-3.



Plíšková si čtvrtfinále na turnajích WTA Premier Mandatory zahrála dosud jen loni v Miami. O své největší semifinále se utká v prvním vzájemném střetnutí s osmnáctiletou Darjou Kasatkinovou. Ruská naděje potvrdila svou formu a stabilní výkonnost proti dvanácté nasazené Švýcarce Timee Bacsinszké, kterou porazila 6-4 6-2.

Strýcová kvůli nemoci vzdala
To Barbora Strýcová boj o své první čtvrtfinále na podniku WTA Premier Mandatory vzdala. Devětadvacetiletá Češka skrečovala za stavu 3-6 a 0-1 utkání se světovou pětkou Simonou Halepovou kvůli onemocnění dýchacích cest a související horečce, která ji trápila už několik dní. V úvodu zápasu přitom vedla 3-1, ale pak prohrála šest her v řadě, skrečovala a kurt opustila v doprovodu lékařky.

"Je mi líto, že je nemocná. Sama moc dobře vím, jak je těžké hrát, když se necítíte dobře," řekla Halepová. "Podmínky jsou tady dost náročné, protože dva zápasy jsem hrála v chladnu a naopak dnes bylo velké horko. Jsem ráda, že jsem ve čtvrtfinále, ale doufá, že v dalším zápase budu hrát lépe."



Rumunská obhájkyně titulu Halepová ve čtvrtfinále vyzve světovou jedničku Serenu Williamsovou (h2h 1-6), s níž se v Indian Wells měla utkat už loni. Američanka ale tehdy k zápasu kvůli zranění kolena nenastoupila.

"Se Serenou si zahraju ráda. Na zápas se moc těším, protože vím, že je to nejlepší hráčka na světě. Já nemám co ztratit, jen půjdu bojovat o svou šanci. Vím, že šanci mám," řekla Halepová. "Budu si věřit, budu pozitivní a budu bojovat."

Čtyřiatřicetiletá Williamsová, jež hraje na první akci od Australian Open, v osmifinále smetla 6-2 6-2 Ukrajinku Katerynu Bondarenkovou a svou neporazitelnost v Indian Wells prodloužila už na 12 utkání. Šampionka z let 1999 a 2001 turnaj v kalifornské poušti v letech 2002 až 2014 bojkotovala.

Rybáriková je v největším čtvrtfinále
Magdaléna Rybáriková od loňského července nevyhrála v hlavní soutěži víc jak jeden zápas. Na grandslamech či podnicích Premier Mandatory nebyla dál, než ve třetím kole. V Indian Wells však zažívá životní turnaj. Vyřadit dokázala už čtyři soupeřky a postoupila do svého nejcennějšího čtvrtfinále. 

Sedmadvacetiletá Slovenka po Robsonové, Gavrilovové a Bencicové porazila druhou hráčku Top 10 během dvou dnů. Postoupila i přes světovou desítku a finalistku loňského US Open Italku Robertu Vinciovou, nad kterou vedla 6-2 a 2-0 ve chvíli, kdy soupeřka kvůli zranění levého kotníku vzdala. 

O postup do semifinále si Rybáriková zahraje s bývalou světovou jedničkoua vítězkou turnaje z roku 2012 Viktorií Azarenkovou (h2h 0-2). Běloruska v osmifinále znovu potvrdila, že se jí proti Samantě Stosurové daří. V Indian Wells zdolala zkušenější Australanku 6-1 4-6 6-1 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšila už na 9-1.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
Spojené státy / Kalifornie, tv. povrch, 6.844.139 dolarů
úterní výsledky (15. 03. 2016)
• Dvouhra - osmifinále •
Kvitová (8-ČR) - Gibbsová (USA) 4-6 6-3 6-4
Kar. Plíšková (18-ČR) - Kontaová (25-Brit.) 7-6(2) 3-6 6-3
Halepová (4-Rum.) - Strýcová (ČR) 6-3 1-0 skreč S.
S. Williamsová (1-USA) - Bondarenková (Ukr.) 6-2 6-2
A. Radwaňská (3-Pol.) - Jankovičová (19-Srb.) 6-3 6-3
Rybáriková (SR) - Vinciová (9-It.) 6-2 2-0 skreč V.
Kasatkinová (Rus.) - Bacsinszká (12-Švýc.) 6-4 6-2
Azarenková (13-Běl.) - Stosurová (26-Austr.) 6-1 4-6 6-1
Čtvrtfinálové dvojice:
Williamsová - Halepová
Radwaňská - Kvitová
Plíšková - Kasatkinová
Azarenková - Rybáriková
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

766
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tjo, Aga jediné pochopila, kde má monačanka BH, kde tak neškodí...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga se mi vposledku líbí, chodí na sako a hraje psychotenis. Dnes monacké klikařce kvikařce nevěřím, byť smekám před jejím tenisem. No, s osobností monacké blbky je to jiné, snad už konečně naspoří rodičům na skromný domeček.
Reagovat
PetaM
Jasnééé, nech si dát eso od Radwanské. Však v poslední době servíruje jak Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to byl aut jako kráva.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, aut jak kráva:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, byl.
Reagovat
smazaný uživatel
Zas ti sudí!!! Vyměnit všechny!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
hrůza :/
Reagovat
janek_da
čekám na hlášení o lajnových
Reagovat
PetaM
Petra je tou lepší hráčkou na kurtu, ale lajnoví jí nepřejí, proto to skóre vypadá tak, jak vypadá :D :D :D
Reagovat
janek_da
díky, ale není to ono :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ten přehlídnutý aut Agy, když odvracela BB, byl vyloženě k smíchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Aut jak prase, to mělo jít za monackou hvězdou!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
celý kurt volný a ona tu smeč střelí do pr....
Reagovat
PetaM
Facepalm jeden za druhým ...
Reagovat
George_Renel
Raději půjdu na Tomáše a Petru nechám na laptopu jako kulisu. :-/
Reagovat
Jabadu
No, teď už vážně:
Dnes konečná, ale dobrý body za ČF.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělej gem, Petro. Jen tak dál -_-
Reagovat
Dobry-den
Začátek super :-)
Reagovat
PetaM
Zase hraje pizzu ... To je strašné :D
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se vám ten ukrajinskej stream seká? Mně se to vždycky na chvíli stopne, pak to jde zase hrozně rychle, jak groteska :D
Reagovat
EllNino
taky :D :D :D je to vtipný
Reagovat
Jabadu
Druhý game se mi nelíbí. Petra techničí a Aga se směje.
Reagovat
kada.tom
Petra hraje o úspěch na turnaji, který nemá zrovna ráda. Navíc určitě se chce pomstít za Singapur.

Aga hraje o návrat na pozici světové dvojky.
Reagovat
Dobry-den
Dneska jsem, co se týká šancí Agy, celkem skeptik. Monacká haluzářka se chytla a je schopná ten turnaj klidně i vyhrát :-(
Reagovat
Jabadu
Jako místopředseda "Kvitova ultras" vám i dnes rád připálím tiket, popřípadě zařídím kuřácký salónek, sire.
:-)
Reagovat
kada.tom
dobře Goffin, ale haluz ... co dneska promrhal za náskoky ... šílený, ale nakonec vyhrál :-) a paroháčl pěkně venku z turnaje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no ps! :-(
Reagovat
Jabadu
Vávra má slušný smeče. Skoro jako Magda.
:D:D:D
Reagovat
sprchon
No ty vole!
Reagovat
Jabadu
Tak co ta Petra? Že by ji klepla? :-)
Reagovat
PetaM
Spíše kleplo :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak doufam, ze se Stan vTB zveti.. :-) K jeho oblecku chovam jen tichy uzas, protoze tepla a zariva (pripadne) barva se velmi dobre registruje perifernim videnim (alespon ja to tak mam, modrou napr. vidim pomerne pozde).. zvlastni, ze si to neohlida (chlap?) :-)) Hvezdy turnaju (krome Sereny, ktera si vyjimky muze dovolit) mivaji naopak outfit sladeny s barvou povrchu, barier atp., coz povazuju za velmi proziravy bonus.. :-)
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že i Serena mívá oblečení v barvách turnaje. Tentokrát ne, ale mnohokrát ano.
Reagovat
sprchon
Ríša bohužel.
Ale Man teď jede. :)
Reagovat
sprchon
No to si děláš prdel? :O :((
Reagovat
smazaný uživatel
Ten gofin je normální máslo tolik šanci prosustrovat!!!!
Reagovat
Frick
Si založila Twitter. Asi.

https://twitter.com/Vitkova77

BTW: Ke komu se to tam lejsá?
Reagovat
Frick
Ale proč to píšu... :o)

https://twitter.com/BlueFlash87/status/697037373360771072
Reagovat
PetaM
Ti chlapi absolutně netuší, co je to kraťas ... Rogere, kde jsi?! :(
Reagovat
gigin
Reagovat
PetaM
Na antuce umí dát kraťas každý :D :D :D
Reagovat
sprchon
Ale takhle geinálně jedině genius. :D :D
Reagovat
gigin
Ale čtyři po sobě, cypi!! :D
Reagovat
PetaM
Ale však jo, prča! :D
Reagovat
gigin
Ale však tam mám smajl :DD Jasně, že prča :D
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to David dotáhne nevyhrat zápas 4:0,ve druhém a 4:1,ve třetím to by byl pekny labil.doufám že wawros prohraje u něj jsme zvyklí na jeho úlety!
Reagovat
sprchon
Snad to dají kluci jednorucí. ;)
Reagovat
Fandina
Ríšánku go go go!!!
U Wawroše je mi to jedno, přeju i Davidovi.
Reagovat
EllNino
Dasha nakonec udolala uřvanou Sakkari a postoupila do čtvrtfinále :) ...
Reagovat
PetaM
WTA hadr!!! Proti tomu, co teď předvádějí pánové :D :D
Reagovat
tommr
a Wawrinka je navíc nastrojenej jako páv ... :)
Reagovat
PetaM
Ále .. Já mu to přeju. Je celkem frája. A aspoň to Novak na GS nemá tak lehké :D
Reagovat
Fandina
páv ... smíchy nemohu
Reagovat
horska.kraslice
A já jsem si právě říkala, jak je do detailů sladěný.
Reagovat
Fandina
On od té doby, co vyhrál RG v těch kostkovaných kalhotech a všichni si o tom povídali chodí celkem dost nápadně oblíkaný.
Reagovat
horska.kraslice
Jé, kostkovaný kalhoty, dobrá vzpomínka :-))))))))))))
Reagovat
George_Renel
Pořád těm jeho španělským národním barvám nerozumím :-).
Reagovat
horska.kraslice
Třeba má doma takového papouška a ty barvy se mu zalíbily. :-)
Reagovat
gigin
Tak Berďa byl taky jednu dobu argentinská kopačka :)
Reagovat
Roger_Federer
Dobry mac...zitra znova.
Reagovat
gigin
Jj. Zítra by mohli. Buky je nějaký nervní :D
Reagovat
miguel23
Kluci jedou v WTA stylu :D
Reagovat
aligo
Po kom hraje Petra?
Reagovat
tommr
Petra hraje po skončení zápasu Gasquet-Cilic a Tomáš hraje po skončení zápasu Goffin-Wawrinka. Bohužel to vypadá, že oba zápasy půjdou do třetího setu ... :(
Reagovat
horska.kraslice
Tak to je horší a horší... Sice jsem od Petry dnes vůbec nečekala výhru, ale když bude hrát v top horku, tak to pro ni bude navíc velké trápení. :-(
Reagovat
PetaM
Třeba jí právě to horko vyhecuje k tomu, aby to tam všechno pozabíjela a po hodině šla do sprchy s výhrou a SF :D :D
Reagovat
horska.kraslice
:-)))))))))))
Reagovat
horska.kraslice
Začátek zápasu Petry se pořád posunuje, takže ho bude zřejmě hrát v době denního teplotního maxima. :-(
Reagovat
tommr
jj v neprospěch Petry dneska bude hrát nejen forma, ale i pomalej povrch a horko se kterým se Aga nejspíš vyrovná líp ... :(
Reagovat
babolat.cz
holas super....
Reagovat
gigin
Trošku haluz, ale budiž :D
Reagovat
babolat.cz
no a, ještě pár haluzí by neuškodil
Reagovat
vibbi
chvilku jsem koukala na gavrilovou se sakkari. jak je mi svým hopsáním a takovou hyperaktivitou nepříjemná, nelze jí proti nejuřvanější soupeřce ever nefandit.

zajímavý taky je, jak daria hraje. proti top hráčkám se div nepřetrne a tady už holčina dělá tu holčinu, vůči níž se zase div nepřetrne ta horší. prostě ženský tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Ana Konjuh porazila Magdu Linette 6:0 7:6(0) a v ČF se utká s přemožitelkou CiCi Bellis A.-L. Friedsam. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda. Už aby se ta CiCi dostala aspoň někam okolo 100. místa...

Jinak na tomhle turnaji mám pořád ve hře Donnu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chorvatský finále by bylo fajn. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To jo. :) Ale ještě je k tomu daleko...
Reagovat
sprchon
Super. :)
Reagovat
Fandina
Petra dneska bude muset být víc útočnější, agresivnější, chtělo by to víc es a risku. Ovšem, nevím, jestli to půjde na tomhle povrchu. Každopádně jsem zvědavá na taktiku, kterou zvolí. Jestli to bude jako dosud výměny výměny, nebo také ranařina. Každopádně bych Petře přála, aby navázala na ty úspěšné výhry, kterých má víc než na tu hlavně poslední na TM a držím palce Peti. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Jinak mě docela štve, že ve stejnou dobu bude hrát Berďa s Raonicem. Toho se dost bojím a jsem zvědavá, jak bude mač vypadat. Každopádně, šance žije takže držím palce a Berďulko pojď!!!
Reagovat
tommr
musíme doufat, že se zápasy který se hrajou před nima nebudou hrát stejně dlouho. Čím větší rozdíl tím líp pro nás ... :)
Reagovat
Jabadu
Dneska by to šlo ...
:-)
Reagovat
blixa
Ono to jde skoro pořád ;-)
Reagovat
Fandina
A seje to?
Reagovat
gigin
s místním Rogerem_Federerem, Dominikem dnes vyrazili. Už jsme před Prahú.

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-0/s480x480/995361_538643859653433_3271285505971344727_n.jpg?oh=b23b51764ec9f105d441b48b99a16297&oe=5758541C
Reagovat
Roger_Federer
Smrt Sparte...
Reagovat
BooOoo
jdete i zitra?
Reagovat
gigin
Ne zítra musíme tank vrátit.
Reagovat
BooOoo
škoda :D dneska to nestiham, jdeme zitra, nech mi ho pred o2, pak vratim
Reagovat
Roger_Federer
Nevim, gigin ma v planu tim tankem strilet na Spartany.
Reagovat
gigin
Nic konec, jedem dom.
Reagovat
Pani_Kostalova
Kurňa, ale nějak blbě fandíte, pořešte to tam. :)
Reagovat
gigin
https://cdn.streamable.com/video/mp4/d9sn_1.mp4
Reagovat
smazaný uživatel
Genie si zapomněla vzít sukni? :D
Reagovat
gigin
Ona jak se tehdy búchla do tej hlavy, tak zapomíná. Aj hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jenom myslí na nás dolňáky... :D
Reagovat
blixa
Ty rakety dneska prd vydrží :D
Reagovat
Frick
Bych jí dal přes zadek. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/5423387/title/indian-wells-wednesday-qf-classics

"...I just really need the matches. So probably two-and-a-half hours - it's great practice for me, too." :DDD
Reagovat
PetaM
Fakt se na ten zápas hodně těším :) Pokud budu vzhůru, možná zkouknu i Serenu se Simonou ...

Každopádně doufám, že Petra dnes nebude tropit hlouposti :D Nebude mi vadit, pokud prohraje, ale pokud prohraje, ať prohraje po skvělé hře. Ne, že se bude co druhý míček vyhazovat a nezůstane ve výměně jen o 3 úderech. Budu spokojen :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mně taky nebude vadit, když prohraje. I to čekávám, že se to asi stane. Na druhou stranu bych chtěla vidět, jak Petra smete Serenu, protože u Petry je možný všechno. :D
Reagovat
gigin
To spíš věřím, že by vystřílela Serenu, než že by rozmontovala Agu. Kdyby se jí teda chtělo.
Reagovat
PetaM
A tak Petra může Agu porazit, bude ale muset být strašně moc trpělivá. Mnohem více, než v prvním kole FC v Rumunsku :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě která si bude věřit víc, vyhraje. A osobně si myslím, že na Agu funguje víc bum bác tenis než dlouhé výměny. V těch si málokdo je schopen vůči Aze vynutit převahu..
Reagovat
gigin
Však já netvrdím, že jí nemůže klepnout. Jenom je to hrozně otravné Agněžku udolat :DDD
Reagovat
PetaM
No ... Nechtěl bych to ani zkoušet.
Reagovat
smazaný uživatel
V Miami bude, tak snad to s tím kolenem není tak vážné... :)
https://twitter.com/AnaIvanovic/status/710098834081390592
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném čtvrtém kole turnaje v Indian Wells ...
Hvězdička (*) znamená, že hráčka postoupila v Indian Wells do čtvrtfinále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9070 (+5372) *
2. Kerber 5700 (+2002)
3. Radwanska, A. 5600 (+1902) *
4. Muguruza 4776 (+1078)
5. Halep 3960 (+262) *
6. Suarez Navarro 3800 (+102)
--------------------------------------------
7. Kvitová 3698 *
--------------------------------------------
8. Vinci 3540 (-158)
9. Bencic 3450 (-248)
10. Sharapova 3442 (-256)
11. Pennetta 3153 (-545)
12. Williams, V. 3092 (-606)
13. Azarenka 2810 (-888) *
14. Šafářová 2768 (-930)
15. Svitolina 2695 (-1003)
16. Plíšková, Karolína 2620 (-1078) *
17. Ivanovic 2531 (-1167)
18. Errani 2530 (-1168)
19. Kuznetsova 2480 (-1218)
20. Bacsinszky 2345 (-1353)
21. Petkovic 2110 (-1588)
...

IW je trochu nečekaně prvním letošním turnajem na kterém se našim nejlepším zadařilo ...

Petra Kvitová se zatím posunula z 9. na 7.místo. Pokud by postoupila do semifinále dostane se na 6.místo před CSN. K posunu na 5.místo před Halepovou by musela bud postoupit do finále (pokud Halepová vypadne se Serenou) nebo získat titul (pokud Halepová porazí Serenu). Z hráček, které jsou za ní jí už žádná nemůže předstihnout ...

Lucka Šafářová zatím klesla na 14.místo. Ještě se ale před ní může dostat Karolína Plíšková pokud postoupí do semifinále ...

Karolína Plíšková se zatím posunula na 16.místo. Postup do semifinále by jí vynesl na 14.místo, zisk titulu by jí vynesl na 11.místo. Z hráček, které jsou za ní jí už žádná nemůže předstihnout ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku hlavně vzestup Azarenkový, která by se v případě zisku titulu dostala do první desítky těsně za Petru Kvitovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Podle tohoto zdroje stačí Vice na 10. místo postup do finále...
http://www.tennis4wta.com/Siralama/s1_50.html
Reagovat
blixa
Stačí, ale tam se slůně nedostane ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě bude finále Vika - Serena. A když ne, tak je jenom otázka času, kdy se tam Vika dostane. Herně patří do Top 10 už od začátku roku...
Reagovat
Fandina
Také si myslím, že se tam Vika časem dostane, teď jsem jí hrát neviděla, ale byla jednou nomber wan a tak se divit nebudu, když se do top zase vrátí.
Reagovat
smazaný uživatel
V Race je pátá, přičemž má odehrané jenom tři turnaje a to ještě z Acapulca po prvním zápase odstoupila...
Reagovat
Fandina
pěkné
Reagovat
VlS
Vika svou výkonností bude podle mého odhadu po wimbledonu v top 5. Moc bodů neobhajuje a bude se probojovávat daleko. Odhad finále IW Vika Serena určitě není z oblasti snů, to spíš ten můj Kája Vika. Slezte z toho lustru Donalde :-))
Reagovat
blixa
Kája - Vika může být jen semíčko, ne ?
Reagovat
VlS
Ale pro me za me, at vypadňe klidne v QF, ale kdybych mel tipnout vitezku dolni casti pavouka, tak je to Vika, i kdyz ji to nepreju a rad bych tam videl Kaju, kdyz uz Lucy vypadla.
Reagovat
VlS
Jo, uz jsem poskocil - Kaja Petra
Reagovat
tommr
do top-10 se Azarenka asi dostane, ale top-5 nemá ani zdaleka jistých. O tom, že půjde až úplně nahoru se mluví už skoro dva roky a zatím pořád nic ...
Reagovat
blixa
Honě záleží na tom, jak bude držet fyzicky pohromadě. Slůňátko je dost křehké ;-)
Reagovat
blixa
"Hodně"
Reagovat
smazaný uživatel
Viku brzdily hlavně časté zdravotní problémy a moc jí nepomohlo ani to, že loni na dvou GS dostala brzy Serenu. Nebýt toho, mohla tam mohla posbírat hodně bodů... Jinak herně má úplně s přehledem na to, aby byla druhá za Serenou.
Reagovat
blixa
Tak to zase hodně přeháníš. Možná teď, kdy třeba Garbine a Angie hrajou kulový, ale to nebude trvat dlouho.
Reagovat
tommr
no ted má Azarenka zase pro změnu kliku jak od blázince - Pennetta skončila, Sharapka asi skončí i když jen dočasně, Lucka Šafářová je po dlouhý nemoci úplně mimo. Takže nahoru určitě půjde ale jak vysoko to bude záležet jen na jejích výsledcích a ne na dojmech fanoušků z její hry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vysoko půjde a podle mě hodně vysoko. :) Ale zase musím dodat: Pokud bude zdravá.
Reagovat
EllNino
no ...to je trochu odvážný tvrzení :) má na to, ale zdravotně je na tom velmi chatrně, vždyť nedávno zase krečovala
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. Ale spolu s ní na to herně má s přehledem dalších minimálně pět nebo šest hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Jmenovitě? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, Aga, Angie, Mugu, Simona, v delším horizontu možná i Kája nebo BeBe..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra v současné formě asi těžko. Aga určitě, ta má jako jedna z mála stabilní výkonnost, ale větší konkurence pro Serenu je podle mě Vika. U Angie je otázka, kdy se zase zvedne, protože po AO zatím tápe. Garbine od začátku roku neuhrála pořádný výsledek. Simona letos taky nic moc, ale možná se pomalu zvedá.
Reagovat
EllNino
definuj u Petry pojem forma ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ono se dneska může stát, že se "zblázní" a porazí Agu. :D Ale prostě mě zatím nepřesvědčila. V Indian Wells sice vyhrává, ale má problémy s hráčkami, které by dřív (když na tu dvojku měla) snadno porážela.
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že o Petře nemáš vůbec žádný přehled. S takovými, rozuměj zdánlivými outsiderkami, hráčkami měla vždycky největší problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba proti Gibbs vyhrála dva předchozí vzájemné zápasy ve dvou setech. Z toho jeden na loňském US Open...
Reagovat
EllNino
jono, u Petry je pojem forma velice prchavý :D ...ale dneska jí nevěřím, 30-70 z jejího pohledu :) bych řekl
Reagovat
smazaný uživatel
50 na 50. To nejde tipovat. Petra může uhrát 5 gamů a taky může jen 5 gamů ztratit. Když najde svoje "ostré náboje", tak Aga nebude stíhat. A na druhé straně může Petra odpálit pár homerunů a Aga tam být taky nemusí. Ale tím zase neříkám, že ten zápas je jen o Petře. Když se Aze povede vnutit jí svojí hru a tlačit se do delších výměn, tak to Petra zvládne jen těžko.
Reagovat
smazaný uživatel
První kola u Petry nemusí nic znamenat, vzpomeň si na Madrid :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika měla stabilní výkonnost naposled v roce 2012, možná část roku 2013. Od té doby ne a letos taky zatím úplně nepřesvědčuje. Že je v Race letos pátá, to je sice hezké, ale po ani ne třech odehraných měsících nemá ten žebříček valnou vypovídací hodnotu.

Vika se bezpochyby časem na post dvojky dostat může, ale že by tam byla s přehledem, to je tvoje zbožné přání, které v současnosti realitě příliš neodpovídá.
Reagovat
smazaný uživatel
Dočkej času. :D Mně to letos zatím vychází takhle: 1. Serena, 2. Vika, 3. Aga, 4. Angie a pak úplně jiná jména, než jsi napsal... :D
Reagovat
bIbec
mně takto:

1.Angelika
2.Aga
3.Karlička
4.Serena
5.Viktorka

ale po tom IW už mi to asi bude vycházet jinak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A samozřejmě Maruš, ale ta má teď jiný starosti..
Reagovat
PetaM
Od začátku roku do Top 10 mimo jiné také patří Konta, Strýcová, Zhang.
Reagovat
Krisboy
Do Top 10 nepatří nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jenže ty nemají tolik bodů z loňska... :D
Reagovat
tommr
to je nějakej divnej zdroj. Proč tam má Sharapka tak málo bodů? To jí za něco penalizovali? Pokud ano tak mi to úplně uteklo ...
Reagovat
PetaM
Když si na ni klikneš a dáš záložku Ranking, tak hned uvidíš, za co ji penalizovali :) Takže si to budeš moci srovnat s tvými body :)
Reagovat
tommr
tak to je bomba! Sharapce už sebrali všechny letošní body. Ted je ale otázka nakolik je to oficiální ...
Reagovat
Fandina
to ano, v rankingu má 0, ale v race má 430 bodů
Reagovat
Fandina
ale teď koukám, že v celkovém přehledu race také není
Reagovat
PetaM
No jo :D :D Toho jsem si ani nevšiml :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oficiální to bude až po vynesení verdiktu, nicméně to je podle mě jenom formalita..
Reagovat
tommr
že příjde o letošní body je docela pravděpodobný, ale ten verdikt může padnout až za několik týdnů a navíc není ani jasný jak bude vypadat. Já se proto zatím radši budu držet svého žebříčku a Sharapce ty body zatím strhávat nebudu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se mě moc ptáš... :D
Reagovat
Krisboy
Nestraš! (reakce na poslední větu)
Reagovat
Fandina
Kája by se další výhrou zase trochu posunula na žebříčku, o dvě místa ze 16 na čtrnácté.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ani bookmakeři asi neví, co čekat. Venku vypsali většinou jako mírnou favoritku Darju, české sázkovky zase Karolínu (Tipsport dokonce původně 1,40), už se to začíná všude rovnat. Já myslím, že když Karolína zlepší úspěšnost 1. servisu, tak vyhraje. Ale bude to boj. Karolína by si měla vzít návod od Sereny, která jako jediná letos porazila Kasatkinu bez problémů. Nebo od Kláry, která jí porazila v Linci :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tady! Dřív než na tennisforu... :D
http://www.jtbopen.cz/cs/hracky

Takže Monča Puig v hlavní soutěži, Donna Vekic v kvalifikaci a Katka Siniaková dostane divokou kartu... Mám se na co těšit! :) Co vy?
Reagovat
Roger_Federer
Luxusni, stravim tam tyden na dovci; ).
Reagovat
horska.kraslice
Skvostná galerie, turnaj přitahuje.
Reagovat
Fandina
Já doufám, že nebudou Kája s Šafi ve stejné půlce. A kdyby ještě někdo vypadnul a do hlavní soutěže se dostala Hráďa, také by se mi to líbilo.
Jinak koukám, že je tam Cetka, tak bych jí přála, aby buď ještě dostala WC, nebo se chytla. A chybí mi tam Terka Smitkova. A doufám, že nějakou WC dostane i mládí, Markétka nebo někdo jiný.

Těším se i na Monicu Puig, od té doby co jsem jí v Praze před lety viděla se posunula, herně osobnostně, tak jsem zvědavá, jestli tak na mě zapůsobí i v reálu.
Reagovat
sprchon
Ana Konjuh a určitě i Hráďa se do MD dostanou. ;) I tak se mi tak kvalda ale líbí.
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, že tam chybí kus kvaldy, nevím, jestli je tam i Hlavajda. Třeba ano.
Reagovat
horska.kraslice
Kvalifikace je opravdu pěkně nadupaná. Letos se tam moc našich nadějí nedostane. Když tak to budou jen výjimky na divokou kartu.
Reagovat
bIbec
jenom upozorním, že ty jména pod čarou nejsou kvalifikantky, ale pouze alternativy pro hlavní soutěž. Hodně těch hráček si teda tu kvalifikaci zahraje, kdyby to třeba nevyšlo, to zřejmě jo.
Ale rozpis kvalifikantek se vždy uzavírá o několik týdnů později.
Reagovat
horska.kraslice
Ano, správné upřesnění, zapomněla jsem napsat "potenciální kvalifikace".
Reagovat
Roger_Federer
Musi supet zlosti..jak se Cernoskovi naplnil entry list.;)
Reagovat
Frick
Super. Naše holky budou mít omezené šance uhrát nějaký zajímavý výsledek.

TO JE OPRAVDU SUPER!
Reagovat
EllNino
tvoje chyba že fandíš jen našim :D
Reagovat
Grape
Tak to je velká paráda! :-)
Reagovat
EllNino
To je super obsazení ...nemůžu se dočkat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda mám v plánu zatím jeden den (jako vždycky) od pondělí do středy, protože tam je těch zápasů nejvíc... Doufám teda, že to vyjde nějak dobře, aby Katka a Monča (popř. Donna) hrály v jeden den a zároveň jejich zápasy nekolidovaly. Jinak se teda soustředím nejvíc na Monču, protože Katku už jsem viděl třikrát a ji jenom jednou (a Donnu ještě vůbec). :)
Reagovat
sprchon
Ty jo, dokonce i Jelena je tam napsaná. :) Pecka!
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa nikde :( Ale jinak spokojenost. Ana se pravděpodobně dostane i do hlavní bez kvaldy... :)
Reagovat
blixa
Hele, odborníci, vysvětlete mi někdo tu Kasatkinu ! O čem to je, na čem staví, jak vyhrává ? Já jsem ji viděl akorát včera s Timeou půlku prvního setu, možná trochu víc a byl to z obou stran dost nekoukatelnej tenis. Tak nevím. Asi nějaké přednosti mít musí.
Reagovat
lars
rychle beha :)
Reagovat
blixa
Pro rychlý běh použijte naše projímadlo Sprint !!!
Tvl. na tebe jsem čekal ...
Reagovat
aligo
ona si to všechno tvrdě uběhá, to je vše...
Reagovat
blixa
Jo , takže to že hraje dost nekoukatelně je u ní normální, jestli tomu dobře rozumím. Jen lítá jak čamrda.
Reagovat
VlS
Podívej se na její letošní záznam, porazila Venus, Domču, teď Pika, Timi - žádný zadara to bebude. Viděl jsem její zápas s Pikou a nebylo to jen o běhání, není to totální vracečka, je to poměrně vysoká holka ( tipuju nad 180), má docela ránu a je úderově poměrně konzistentní. Žádný ořezávátko, ale zas Joe je asi komplexně lepší hráčka a mělo by to jít.
Navíc je to pěkná holka.
Reagovat
blixa
OK, teď bohužel nemám čas to nakoukat, proto jsem chtěl jen nějaký komentář. I tak dík.
Reagovat
VlS
Jo, a trénuje v tenisový akademii v Trnavě, bratři Slováci by mohli vědět víc.
Reagovat
lars
Karol ji porazila v deblu s Vesnou, ale snadna porazka Baci je asi varovanim
Reagovat
lars
Vlk Ti ji mozna rozebere na kosti,
uz ji ma v drapech od Moskvy :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele nejsem odbornik;) Ale muzu ti nabidout svuj pohled...na tuhle hracku.

Daria nema zadnou nejakou velkou prednost, kterou by "obycejny" fanda asi docenil...lepe receno, tezko najdes prednos dle nejakych zazitych stereotypu.
Jeji nejvetsi silou je jeji vyrovnanost ve vsech ohledech. Vse rozviji velmi soumerne...nemuzes rict, ze na siti je slaba, ale nemuzes rict, ze to je jeji prednost...nemuzes rict, ze to je na servu jelito, ale nemuzes rict, ze to je jeji prednost...nemuzes rict, ze ma spatny povhyb, ale take ne, ze beha blbe...

Jenze ona rozviji vse...a proto ten potencial muze byt neskutecne obrovsky v budoucnu.

Jsou ale veci, na ktere bych rad upozornil...

1/ prace ze zapestim...tak na FH to dela velky dojem, a dokaze toho vyuzit tak, ze je schopna stvaret neskutecne uhly...insajd out FH je opravdu na top urovni. Mozna i proto jeji udery nejsou tak agresivni, ale spis ucelove.
Na BH je to ovsem jine, nebot hraje obouruc, coz si myslim, je u tehle hracky velka skoda, ale proste WTA moda, no...nikdo nechce byt trpelivy...

2/ Celodvorcove pojeti hry. Nema s tim problem...a je tu i nadeje, ze ho bude dale rozvijet.

3/ Servis...tam take brousi, ale uz ted je videt, ze smer je technicky serv...celkem jsem asi zvedavy jak to zvladne rozvinout...jinak ty hracky dobre na returnu ji vzdy dostanou pod tlak i z jejiho servisu...ale ja myslim, ze do dvou let muze na servisu predvade skvele veci..

4/ krokovani, cit pro mic, ten proste ma...jak to rict...skoro takovy Grafovsky;) Bez toho by ta soumernost nebyla...
Reagovat
smazaný uživatel
Timea vs. Daria
Ja ten zapas nevidel, ale asi se dalo cekat, ze to muze byt spis o nicem....nebot Timea se v predeslem zapase neprijemne rozsvacla na kurtu, do krve podrene koleno, loket, zapesti...fakt drsne...chvili to vypadalo jak ji osetruji, ze to nedohraje, ale ono vetsinou v ten sam den, to jeste jde, jak je clovek v napeti, tak i podreny jeste hraje celkem dobre...no a Evzenie se taky celkem vyhazovla, dost nezvladla tu situaci, bylo videt, ze ji to je lito...

Jenze neco jineho je jit jak se dodres do krve druhy den na kurt...jak rikam, nevidel jsem, ale predpokladam, ze Timea mela dost necistych uderu...a tim ti vznikne nekoukatelny zapas rychle...druhy den vetsinou tyhle veci dost boli a omezuji v lespim krokovani a tak.... Uz jak se rozsvacla, bylo ji me lito, ze musi dalsi den na kurt. Mela hola fakt smulu. Mozna by ten zapas byl i vic atraktivni...pokud by se nerozsvacla;)
Reagovat
blixa
Dík moc. No mě přišlo že hrály obě tak nějak nijak, Timea jako by měla ze začátku trochu vrch ale pak se začala vytrácet a kazit. A pak jsem unuděn šel spát ;-) Kasatkina mě přišla právě ve všem taková průměrná až podprůměrná, ale byl to začátek, asi se rozehrála. No na zápas s Kájou jsem zvědavej, bez prvního podání by to asi bylo těžký.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle nepujde jen o servis...pokud bude Karolina aspon trochu krokovat a nepredvede svuj styl drevo, tak ji porazi...
(dost tezko tipovatelne, ale zda se me, ze tu Kaja trochu ozila, tak spis predpokladam jeji vyhru...ale ruku do ohne bych za Pliskovou nikdy nedal;))))

Jinak, co dnes vypada prumerne muze byt do dvou let zabijak okruhu. Jde o to, ze holky se vetsinou vysmazi na te jedne veci, ktere jim jdou skvele...a tahle ma vsechny v potencialu a soumerne je rozviji...

Ale nechci hovorit co bude...ale jen to pripominam, proc nekteri odbornici v ni vidi budoucnost...to co je proste u ni dost nadprumerne dobre, ze se neopira o jeden agresivni uder, nebo o servis atd. Ale tim vic potrebuje cas na dozravani...ale i tak to uz neni spatne, tedy aspon podle me...;)
Krom toho diky te soumernosti, muze byt jedno dost dobre i konzistentni behem roku ve svych vykonech...atd..
Reagovat
vrabejka
NOO tak dnes hodně libový program: Milos - Tom, Sasa - Rafa, Dominik - Tsonga, Aga - Petra, Kája - Kasatkina.
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína hraje až zítra, stejně jako Vika.
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2016/609/OP.pdf
Reagovat
vrabejka
Nevadí aspoň bude hrát v normální čas :D
Reagovat
VlS
Kája dneska hraje jen debla
Reagovat
kada.tom
Karol ubojoval QF, Vika taktéž postoupila, jejich SF bych velmi rád viděl, tak snad obě svá QF vyhrají, nereálné to rozhodně není :-)

No, ale horní polovina je velmi našláplá - dneska si dáme nejprve QF Agy s Petrou, tam od toho asi raději neočekávám nic, jisté ale je, že jedna z mých oblíbenkyň v tom SF bude, takže já budu spokojen tak i tak :-D ... a duel Sereny s Halepovou - Serena zatím v IW drtí jednu soupeřku za druhou, byť to byly hráčky o několik levelů níže jak Halep. Každopádně věřím, že Serena s Halepkou nezaváhá a nějakým způsobem ji porazí :-)
Reagovat
George_Renel
Takže dvě naše děvčata ve čtvrtfinále, většina z první stovky posun žebříčkem nahoru - již teď lze probíhající IW hodnotit z našeho pohledu jako nejúspěšnější letošní turnaj.
Reagovat
gigin
https://twitter.com/yelnats_eel/status/709924939839705088
Reagovat
lars
v cem se to da prehrat ?? chce to nejake posled. verze www browseru?
Reagovat
gigin
Ježiš tak to nevím. Janekda ti poradí určitě.
Reagovat
lars
tobe to taky nejde prehrat?
Reagovat
gigin
Jde. Je to jen krátký gif furt dokola jak rozbíjí tu raketu. Víc tam není.
Reagovat
smazaný uživatel
jen byla naštvaná,že po dobrém začátku pustila 2.set. Vaněk jí říkal,že jí pak pomůže rozbít všechny další ,ale teď ať to vymlátí na kurtu.Zabralo to.Do 3. setu vlétla fakt nabuzená a nedala Johance šanci (až později)
Reagovat
gigin
Jako co to mělo být v tom Irvingu??!!

malá ukázka:

https://twitter.com/NickyLeonski/status/709970156101959680
Reagovat
smazaný uživatel
2 nase lvice, ikdyz u Petry to bude asi gejzir UE

Berdych vs Raonic
Nadal vs Zverev
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro Petru je to myslim dal jasna stopka. Uhrala prekvapive nad plan, ale na Agu to s touto hrou stacit proste nebude.

Karolina ma solidni sanci jit do semicka. Je dobre, ze ukazuje vice tenisovych tvari a nema hru postavenou jen na buch, bac bum
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vždyť teď Petra žádné bác bum nepředvádí, ba naopak....
Reagovat
George_Renel
Pavlásek dal ve dvou setech Gimena Tr. Slušný skalp.
Reagovat
smazaný uživatel
Nakonec jsem udělal dobře, že jsem na ten zápas nečekal. Začalo se hrát až ve 3:35... Takže hru hodnotit nemůžu. Každopádně Vika sice jeden set ztratila, ale ty ostatní dva vyhrála s přehledem...

Ve čtvrtfinále má Rybárikovou, hratelnější soupeřka už tam podle mě není. Konečně má Vika taky trochu štěstí na los, protože ta horní polovina je daleko silnější...
Reagovat
EllNino
:) Vika je v dolní půlce největší favortika na finále a na souboj s Karolínou bych se moc těšil, pokud k němu dojde :))
Reagovat
EllNino
Ani jeden zápas jsem neviděl, takž nemužu hodnotit tenis ...ale jedno vím jistě, tyhle výhry jsou sice hodně vydřené, ale nesmírně cenné, neboť Johanna předvádědí pořád lepší a lepší tenis a Nicole se zlepšuje zápas od zápasu a poctivě si budu svoje postavení ve stovce ...Petru teď čeká Aga, no moc si nedokážu představit, že by zde na ni našla recept, ale to nevadí, sice tady hraje tak nějak nahoru dolů, ale nedá se jí upřít bojovnost a vůle, zase je tam ten ohýnek v očích, tak snad se rozhoří v pořádnej oheň, v Petře bouchne a ještě 3 zápasy tu vyhraje :D :D
Kája se probudila z hybernačního můdu, který ji potkal na východě, a už zase používá hlavu, podle mě si odpočala, po Fed Cupu toho bylo až až a v Dubaji a Doha to na ni padlo, tady našlo svěží vítr do plachet a vyhrává opět zápasy hlavou ...další kolo Daria Kasatkina, no jsem na to zvědav, Daria je hodně dobrá, společně s Belindou, Jelenou Ostapenko možná jednou budou tenisu kralovat ...ale Kája má zatím víc zkušeností, tak snad jich na velkém kurtu využije a postoupí ještě dál :)

Je mi líto Báry, tu jedinou jsem viděl, ale radši bych neviděl, do stavu 3:1 hrála excelentní tenis, pak ale tedy Simona začala hrát fantasticky a Báru to semlelo ...nevadí i tak 4. kolo na Mandatory se počítá a do Miami už snad přijede svěžejší :)

Celkově 4. kolo rozhodně fajn, Serena jasně vyhrála, Sam sebrala Vice set, Magda je ve čtvrtfinále (ikdyž po skreči) ....:) těším se na čtvrtfinále :)
Reagovat
blixa
Bóže, to slůně už zase dupe. Kdyby ona nevěděla že není králík. Ale ona to ví ... ;-)
Reagovat
Frick
Sluně je Angie!
Reagovat
blixa
Ale houby. Angie má útlý pas a ňadra dmoucí, dědečku náš vševědoucí ;-) No ... moc sice ne :D, ale proti slůněti jo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Štefková
Reagovat
VlS
po noční šichtě
Reagovat
FulnekUltras
nápodobně ;)
Reagovat
Fandina
brou a sladké sny :-)))
Reagovat
freeteepek
Na to, že Káje nešel skoro celý zápas první servis odvedla slušnou práci. Hlavně mentálně to zvládla. Moc hezky se na ní kouká, jak s tím bojuje.
Reagovat
tommr
jj Karolína dneska názorně předvedla, že její hra nestojí jen na servisu. Dneska jí podání vůbec nešlo a soupeřka jí dokonce přestřílela v esech (Karolína 3, Konta 5) ... :)
Reagovat
FulnekUltras
hlavně větší vůlí, kterou však jako obvykle prakticky nedávala znát navenek, a vírou umně implantovanou trenérem ("zapomeň na všechno, teď bojujem a ona ti nakonec pomůže" plus významný plesk po sedínce ;). Potvrdilo se, i když soupeřka vzdorovala co mohla. Ani další kolo proti Bacsinski či Kasatkinové nemusí být vůbec konečná. Velmi příjemný tenisový zážitek, který vynahradil předchozí zdravotní smůlu Barči.
Reagovat
tommr
Karolína mě velice potěšila. Dnešní výhra nad nesmírně houževnatou soupeřkou je velice cenná. Jsem rád, že jsem neponocoval zbytečně ... :)
Reagovat
FulnekUltras
tak tak... ;)
Reagovat
VlS
boj víc sama se sebou, než se soupeřkou, skoro bez prvního servisu, ale je to tam. A klobouček panu Vaňkovi, to je motivátor a dodavatel sebedůvěry. Hrej klidně blbě, ale pojď to vyhrát - che che
Reagovat
FulnekUltras
výsledek se počítá... ;)
Reagovat
misa
Kája dobrý výkon, a když na mě šel spánek, tak mi stačilo se jí TAM podívat a hned to bylo lepší. Snad se neurazí :)
Reagovat
mikimaus321
Hrdlička jsi umí vybrat
Reagovat
Frick
S Hrdličkou to skončilo prý dřív než začalo.
Reagovat
blixa
Hrdlička akorát vypouštěl kouřovou clonu na kterou promítal svá zbožná přání. Ale jinak věřím, že by pro něj jako pro profesionálního gigolo-vyžírku bylo Kájino konto zajímavé.
Reagovat
Frick
Víš jak se to musí Lucky dotýkat? Co si ona se svejma lentilkama může počít. :-(
Reagovat
misa
Lucka je v pohodě.
Reagovat
Frick
Je, ale u ní bys asi usnul.
Reagovat
misa
Nikdy!
Reagovat
Frick
Dobře. Ale musel bys volit nějaký jiný anti-uspávací prvek. :-D
Reagovat
VlS
Fricku, "TAM" je do očí, to nevíš?
Reagovat
misa
U Lucky určitě, ta má oči překrásné.
Reagovat
vrabejka
Kajo super. Po výbuch ve 2.setu jsem ti nevěřil ale vydržela si to. Potvrdila tak nasazení a v dalších fázích může jen překvapit.....
Reagovat
smazaný uživatel
to eso si schovala na správný moment
Reagovat
Fandina
Je to táááááááááááááááááám. Jooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
Reagovat
Fandina
Kájo pojď to dopodávat!!!
Reagovat
Fandina
Ten řev po některých bodech od Káji je totožný s Petrou.
Reagovat
smazaný uživatel
taky tu chladnou hlavu v kritických situacích,jako všechny TOP hráčky
Reagovat
Fandina
to samozřejmě, bez toho by se asi vyhrát nedalo
Reagovat
misa
Snad už bude konec.
Reagovat
smazaný uživatel
snad má esová rekordmanka jěště nějaké v zásobě.Zatím to moc nestřílelo
Reagovat
vrabejka
3-1 toto nesmí pustit!
Reagovat
Fandina
také doufám Kájo pojď a pumpuj!
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/263099/prekazkar-petr-svoboda-a-nahe-fotky-zenam-pry-svuj-penis-posila-bezne.html

Taky vám ho poslal, dámy?
Reagovat
Fandina
Mně nic neposlal.
Reagovat
misa
to je škody, to je škody...
Reagovat
Fandina
ani ne, nemusím všechno
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
Frick
A Radek taky ne?
Reagovat
Fandina
Jaký Radek?
Reagovat
Frick
Radek Proutník.
Reagovat
Fandina
Mně svoje fotky neposílá nikdo, jsem už stará.
Reagovat
FulnekUltras
všechno je relativní ;)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Frick
A já to stejně nechápu. Monty, kdyby ti nějaká Dulcinea posílala svoje nahý fotky, tebe by to obtěžovalo? No řekni.
Reagovat
vrabejka
UFF to bude těžký.
Reagovat
misa
Rozmlácením rakety o přestávce si Karolína mé sympatie určitě nezíská, pár tisícovek ta její raketa přece jen stojí.
Reagovat
lars
trener ji to asi doporucil :)
Reagovat
blixa
Plíškoultras tě vylučují z kurzu plavání, protože zaostáváš ! O takové fanoušky nestojíme ! :D
Reagovat
misa
Stejně mám v srdci jinou, takže mě to moc netrápí :)
Reagovat
blixa
No právě :D
Reagovat
tommr
škoda toho druhýho setu - Karolína ho měla dobře rozehranej, ale pak bohužel odpadla ... :(
Reagovat
misa
Třetí set po třetí ranní :(
Reagovat
smazaný uživatel
teď je zase na řadě Kája
Reagovat
vrabejka
Kája výbuch z vedení 2-1 2-5 :(
Reagovat
smazaný uživatel
útlum je patrný ,ale pořád více smůly,takže má co brát zpět
Reagovat
vrabejka
Snad ve 3. Se Konta zhorší
Reagovat
misa
vedla dokonce 2-0
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise opakují Petru s Gibbs.
Reagovat
Fandina
To je škoda, přijít o brejk. Snad Kája zase nějaký vybojuje.

Kájo pumpuj.
Reagovat
lars
moc nefunguje, ale na BP nastesti zafungoval :)
Reagovat
tommr
Karolína sice celej první set dotahovala náskok Kontaový, ale TB zvládla na jedničku ... :)
Reagovat
lars
spis Konta v TB propadla
Reagovat
VlS
řek bych, že se Joe hodně potí a je unavená, tak jí hodně hoň.
Reagovat
tommr
já si teda ničeho takovýho nevšim, ale třeba to je jen díky špatnýmu streamu ... :)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
vrabejka
Snad se Konta zlomi
Reagovat
Fandina
TB v režii Káji. Super a ještě jeden set!!!
Reagovat
Fandina
TB Kájo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
vydrz Kájo ! ona nevydrží
Reagovat
lars
jj Konta nevydrzela :)
Reagovat
Fandina
Konta se jen tak nedá. 5:5
Reagovat
vrabejka
Výborně Jako a teď ju dorazit v 1.setu
Reagovat
Fandina
Jaka teď čistou hrou na 5:4, jen tak dál!!!
Reagovat
misa
Karolína zatím uhrála na příjmu jediný míček, takže pokud chce získat první set, musí přidat.
Reagovat
misa
a srovnala na 4-4
Reagovat
Fandina
už jich má pět, i když Konta pomohla, ale hlavně má zpět brejk. Super.
Reagovat
smazaný uživatel
To je borec Vaněk,že? Mít takového odborníka za české peníze,tomu říkám štěstí
Reagovat
FulnekUltras
teď hlavně aby to pomohlo ;)
Reagovat
lars
Pumpuj
Reagovat
smazaný uživatel
Teď koukám, že Bára skrečovala. Co se to stalo ? Jestli horko, tak je to v pytli. Nemaj rozum. Když prší, tak se přeruší, ale v horkách klidně tenistky nechaj uštvat. Když hrála Petra , bylo snad 31 stupňů.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď čtu, že to kvůli horku nebylo....škoda.
Reagovat
misa
Všech osm nasazených patří mezi světovou čtyřicítku, což je pro turnaj kategorie International skvělá vizitka. "Ukazuje se to, co jsem slýchala od mnoha hráček i ze strany WTA," prohlašuje Lucie Šafářová. "Na turnaj v Praze byly samé výborné ohlasy. Všichni byli překvapeni, jak skvěle vše proběhlo. A navíc ? kdo by neměl rád Prahu!"

Nikdo si ani nestěžoval na malý areál nebo tribuny :)
Reagovat
Frick
Míšo, snad jsi chtrý, ne? Nikde jsem se nezabýval tím kvalitou zázemí pro hráčky u ní nemám důvod neveřeit tomu, že je kvalitní, ale skutečně hráčky na tribunu nelezly.

Taková Cibuľa by si určitě pohled na hru z takové 10. řady vychutnala. :-D
Reagovat
misa
To bylo drobné popíchnutí :) Černoška a spol. zajímá hodnocení WTA a hráček, takže nemá potřebu něco měnit. Fotku z tribuny jsem viděl, a opravdu je to bída.
Reagovat
Frick
To je ovšem chyba WTA, že se nezajímá i o kvalitu prostředí pro diváky.
Reagovat
Frick
Co se tak dívám různě po stadionech, který navštěvuju, tak výška jednotlivejch stupňů bude vždy tak o 60-120% větší než bylo loni.

Ale třeba se to zlepší. Technicky to asi jde. Otázka je, za kolik by to bylo.

Stejně bych se někdy rád TEN PRAVÝ důvod toho, proč to neni na Štvanici rád dozvěděl. Veřejně se to může snadno vokecat, ale třeba to je trochu jinak.
Reagovat
lars
se zeptej na to Kaderky :)
Reagovat
Frick
Aspoň, že teď je jasný, že potencionální obhajoba hardu v podobě umožnění tam hrát DC je definitivně u ledu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten pravý důvod je ten, že takový turnaj Šavrda není schopnej zorganizovat. Jak prosté, milý Watsone.
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/CdoNyw9UEAA2OKz.jpg:large
Reagovat
vrabejka
Domco záběr!
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo to kvuli horku, ale Bara posledni dny mela teploty a s tim souvisejici nachlazení hornich cest dýchacích
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo to kvuli horku, ale Bara posledni dny mela teploty a s tim souvisejici nachlazení hornich cest dýchacích
Reagovat
smazaný uživatel
Nebylo to kvuli horku, ale Bara posledni dny mela teploty a s tim souvisejici nachlazení hornich cest dýchacích
Reagovat
freeteepek
Tohle Petra nemůže vyhrát. Kurs 1,66 na vítězství Agy je super:-)
Reagovat
Lunej..
Moc pěkný TB, Dome.zaber.
Reagovat
Lunej..
Hm pozdě, tak 3.set.
Reagovat
Tuttovka
To chtělo třetí set :).
Reagovat
Tuttovka
Na dva je to totiž moc hezký tenis :D.
Reagovat
tommr
škoda. Bára dneska vypadala po herní stránce docela dobře a kdyby jí nebylo zle tak by asi Halepku důkladně prověřila ... :(
Reagovat
Frick
Fucking weather!
Reagovat
misa
Takové počasí je na mnoha turnajích: Austrálie, jarní i letní Amerika...
Reagovat
smazaný uživatel
Což neznamená, že je to tak v pořádku..
Reagovat
Frick
Je to k vzteku. Kdyby si něco udělala s rukou/nohou, tak je to špatný, ale myšlenka, že by se ten zápas normálně odehrál kdyby byl v night session, to mne prostě sere.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď je otázka, jestli jí fakt bylo blbě kvůli počasí a není za tím něco jiného.
Reagovat
lars
Petra v tom vyhrala
Reagovat
smazaný uživatel
Řekl bych, že v době, kdy hrála Petra, až takový vedro nebylo, ale nevím.
Reagovat
lars
mozna
Reagovat
FulnekUltras
o dva tři stupně míň
Reagovat
Lunej..
Přece nemůžeš srovnávat co kdo má vydržet, když jsme každý jinak zdravotně vybavený?
Reagovat
lars
Srovnej si to v hlave :)

ty taky srovnavas , kdo vyhraje tenis. zapas , ikdyz maji hraci jinou kvalitu tenis. uderu, jiny talent , ....
Reagovat
Lunej..
Myslím, že to mám v hlavě srovnany.
Reagovat
aligo
skreč
................
............
........
...
.
Reagovat
Lunej..
To je mi Barci hodně lito...
Reagovat
tito
Nervydrásající tiebreak, skvělá hra proti setbolům Fernanda. Konečně pořádný výkon při bigpointech. Vamos Rafa!!!
Reagovat
tommr
Halepka otočila z 3:1 na 3:6. Bára nehraje špatně, ale na Halepku v top-formě prostě nemá. Ted si navíc Bára vyžádala MTO takže je asi po nadějích ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nezdá se mi, že by Halepka byla v top formě..
Reagovat
aligo
ani zdaleka
Reagovat
aligo
MTO
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa super, 6:0, 7:6 len tak ďalej
Reagovat
smazaný uživatel
What a tiebreak! :D
Reagovat
Fandina
Hm, tak Simona teď lepší. To bude těžké.
Reagovat
smazaný uživatel
5 gamů v řadě ,s Japonkou tolik nekazila ,hlavně 100% kraťasy ,teď 0%.
Reagovat
aligo
hlavně jí nebylo špatně
Reagovat
smazaný uživatel
Krupa radí ,aby vzdala,když se Báře udělá blbě !?
Reagovat
aligo
evidentně nějaký zdravotní problém...
Reagovat
Lunej..
To jsem nepostrehla, ze by ji tohle radil. Stěžovala si mu na horko, on rikal, aby nikam nespechala.
Reagovat
aligo
a že když jí bude blbě ať to típně
Reagovat
Lunej..
Musí to být hrozné v tomhle hrát.
Reagovat
aligo
a ještě prohrávat.. to taky moc nepřidá...
Reagovat
Lunej..
I tak bojuje :)
Reagovat
lars
a proc ma cerny ksilt a ne bily ?
Reagovat
smazaný uživatel
úplně nakonec
Reagovat
vrabejka
No Domco už ho dotaz.
Reagovat
aligo
zatím brejkovaná :D
Reagovat
Lunej..
Prý dychas jak parnik na uhlí :)
Reagovat
tommr
Bára začala ve velkým stylu, ale moc nevěřím, že jí to dlouho vydrží. Halepka tam lítá jako kdyby měla v prdeli tryskovej motor ... :(
Reagovat
Fandina
ale má brej, tak proč by nemohla vyhrát, zatím to vypadá dobře Barčo pojď!
Reagovat
aligo
to jeu teb nermíální že nikomu nevěříš, ale Simoně to moc nejde teda...
Reagovat
tommr
Halepka hraje dobře, ale Bára začala fantasticky a nutí jí k chybám. Tak vysokou úroven hry ale nemůže dlouho vydržet. Nikdo nemůže hrát na 150% celej zápas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ani Simona ne..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si vyměnili servy :D
Reagovat
Fandina
Barča s Halep na place a SuperTennise. Báro pojď!
Reagovat
tommr
a dávají to i na DigiSportu2 ...
Reagovat
Fandina
tak to je fajn, já ho nemám
Reagovat
dadaft
viděl jsem celý zápas a po pravdě pořád nevím, co jsem vlastně viděl.
a co si o tom myslet.

chvílemi se mi zdálo, že zápas má dobrou úroveň, chvílemi, že je to celé pomalé...

asi to rozsoudí až Aga.
Reagovat
Fandina
já viděla jen poslední set, ale také mi to připadalo pomalé
Reagovat
blixa
A tak co. Veškeré to spěchání toliko pro hovado dobré jest ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a teď Bára musí vyškolit Simonu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace. Tommr kritizuje, ale já po dnešku říkám - Petra je zpátky. A i když v prvním setu bych jí někdy...., tak krásné údery, zkrácení i lahůdky na síti....Mám daleko lepší pocit než předevčírem a i Agu by mohla dát.... Tož uvidíme a těším se....
Reagovat
vrabejka
Vamos RAFA!
Reagovat
Tuttovka
Já tedy nevím jak hraje, Nadal s Verdascem, ale Bautista Agut a Feliciano Lopez hrají neuvěřitelný tenis :).
Reagovat
Lunej..
Tak Nadal asi chce dát kanára, ale u Feli věřím, že je to pěkný tenis vzhledem k jeho stylu hry a i hry Aguta. :) Koukám na Dominika, ale Socka dám asi na vyvářku, aby se nám trochu srazil a nehonil Domču :D
Reagovat
Lunej..
Tak Feli pěkný závěr, i když se mi zdálo, že se mu nějak nechtělo skončit při soupeřově podání :)
Reagovat
Tuttovka
Bylo to vážně hodně koukatelné a to z obou stran :).
Reagovat
smazaný uživatel
tak tomu teda nerozumiem, Nova dá na jednotku záznam Berdycha a nie live Nadala. To sú fakt nenažranci.
Reagovat
FulnekUltras
vykrmovaní bohužel z ciziny - jinak už by ani neexistovali...
Reagovat
smazaný uživatel
ešteže existujú streamy :-)
Reagovat
Fandina
live je to na Nova Sport 2
Reagovat
FulnekUltras
přesně tak - perem to tam proudem pod tlakem... ;)
Reagovat
gigin
Dávají to na NS 2.
Reagovat
smazaný uživatel
ti ja viem, ale dvojku nemám :(
Reagovat
Fandina
neopič se
Reagovat
FulnekUltras
jak tohle mohlo projít filtrem... ;)
Reagovat
Fandina
nechápu co myslíš
Reagovat
gigin
Se podívej na časy, náno pitomá.
Reagovat
Fandina
kdyby tam byli sekundy, pochopil bys, odbouchla jsem to a ty ses objevil skoro minutu potom

Připadáš mi jak malý vzteklý pejsek, který stojí u plotu a štěká. Tak se chováš.
Reagovat
Fandina
byly
Reagovat
gigin
Aj setiny by tam mohli přidat, kdyby náhodou... mi je u prdele jak ti připadám demente. Mne ty tvoje kidy nezajímají.
Reagovat
Fandina
nemusíš je číst nic tě to nestojí
Reagovat
sprchon
Tady projde věcí. :D
Reagovat
FulnekUltras
a Petra se v IW lepší opravdu zápas od zápasu, jak dokládají ostatně i výsledky třetích setů - 7:6, 7:5, 6:4... ;)
Reagovat
A.R.R.
Tssssssssss Žabka pinkalka třetí set nedopustí :-D
Reagovat
FulnekUltras
Tak ve dvou, no ;) - to už bychom se vraceli ve vzájemných zápasech víc dozadu... ;)
Reagovat
tommr
protože otravní Španěláci podle očekávání zase zdržujou co jim síly stačí. Lopez s RBA potřebovali na první dva sety skoro dvě a půl hodiny a konec zápasu je v nedohlednu ... :(
Reagovat
sprchon
No to je v pr..li.

Jak to Saša rychle zvládl, tak jsem si říkal, že Feli s Robertem jsou chlapi, tak že snad taky budou mít rozum. Ne, po dvou a půl hodinách a dvou TB se bude hrát třetí set. :D Barčo a Kájo, buďte silnější než já. Tohle nedám.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to též balím , přeji jim hodně štěstí ale Bára nezačne dřív než o pulnoci.
Reagovat
FulnekUltras
budem tlačit i za vás... ;)
Reagovat
A.R.R.
i za mě prosím :-)
Reagovat
Fandina
co dáš?
Reagovat
sprchon
Dík ;)
Reagovat
freeteepek
Proč ta Petra nemůže hrát taky někdy hlavou? Je obdivuhodné, jak se dokáže na závěr zápasů zvednout. Zatím. Mohla by si to ale ušetřit. To byl pořád jen forehand křížem. A pak na druhou. A pak zpátky...Mohla by občas taky zahrát do protipohybu. A víc chodit na síť. Ale jinak, pro nezaujaté diváky, parádní podívaná:-)
Reagovat
smazaný uživatel
mám dojem, že teď vyhrává hlavně vůlí.
Reagovat
VlS
Tak na tý síti byla hodně často (25/18 winnerů). Ale ta mechanická hra cross je fakt hrozná, Simona by jí přitom zničila po lajnách.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Simona tam nebyla.
Reagovat
aligo
Simona jí zničila po lajnách :P
Reagovat
janek_da
Simona ani ne, spíš lajnoví :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že kdyby tady v IW nehrála hlavou, alespoň v některých pasážích, tak už je dávno v Miami..
Reagovat
Frick
Protože hraje raketou.
Reagovat
gigin
Hlavou rakety.
Reagovat
janek_da
Ta Jeca je ucho, kam v těch výměnách spěchala? Když byla trpělivá, tak fiftýn vyhrála.
Reagovat
sprchon
Zbrklost v jejích letech... Taky si říkám proč.
Reagovat
A.R.R.
Jelena je prostě taková, ona dovede hrát nádherný tenis, ale pak přijdou zápasy kde to neskutečně kur.í....
Reagovat
VlS
Maminka jí v jejích letech furt stojí za zadečkem, nemůže děvče proto dospět. :-))
Reagovat
aligo
už se těší do Prahy :D
Reagovat
sprchon
Hodně těsný. Aga mě dneska snad poprvé vytáčela tím svým vracením. :D To Bobiny styl se mi snad líbí víc. Ale Jelena si to pokazila sama, Aga prostě byla pár rozhodujících míčů lepší. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bobiny styl se mi také líbí víc je takový živější Agy hra je nudná , ale občas neskutečná .
Reagovat
sprchon
Většinou mi to nepřijde nuda. I dneska mě to bavilo, ale přál jsem si 3. set.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože v její hře je ta šikovná ruka , kde předvádí neskutečné věci , ale kdyby toto v té hře nebylo tak je ten tenis od ní nuda .
Reagovat
A.R.R.
ale dneska nebyl žádný hotshot, škoda.....
Reagovat
smazaný uživatel
Voni si ve WTA něco najdou, vo to strah nemám :-p
Reagovat
smazaný uživatel
:) Asi tak nějak .
Reagovat
A.R.R.
Tak to bych je jako Agovec kopl do pérdele, páč žádný nebyl, my si to schováváme pro Péťu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
janek_da
Šikovnou ruku má, předvídavost taky. Ale přesto musí hodně spoléhat na UE soupeřky. A trochu jsem u Agy škodolibý, když taky zkazí lehký míč, tak se hrozně diví. Přitom soupeřka jich zkazí xkrát víc.
Reagovat
COMEON
Nebudem fandiť ani jednej a užijem si krasny zapas :)
Reagovat
freeteepek
Tak to já budu fandit Petře. Sázet ovšem budu na Agu:-)
Reagovat
COMEON
to ja nie , ja si ten zapas užijem a snad viťazka narazí na Seeree v SF :)
Reagovat
kada.tom
Aga v QF, paráda :-) s Petrou
minimálně jedna semifinalistka bude dle mého gusta - na tohle QF se těším :-)
Reagovat
Fandina
Takže Aga. Bojím, bojím. Po prohře na TM mě ani netěší lepší bilance Petry jakou s ní má. A jsem zvědavá na Petry hru, jestli zase bude vyměňovat, tak jako tady hodně dělá a asi není divu, vzhledem k k rychlosti povrchu. A samozřejmě držím palce. Peti pojď!!!
Reagovat
horska.kraslice
S výhrou Petry nepočítám vůbec. Snad Petra přijme porážku realisticky a v pohodě se přesune na východní pobřeží :-)
Reagovat
Fandina
s porážkou se musí smířit vždycky, jen ať bojuje, za to nic nedá
Reagovat
horska.kraslice
Jasně, ať bojuje, takový trénink zadarmo není vůbec k zahození :-)
Reagovat
Fandina
A když slouží zdraví, tak proč ne ... úsměv
Reagovat
A.R.R.
ČF Petra vs. Aga, super :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No Petra by ji měla co vracet za prohraný nejdůležitější zápas minulé sezony .
Reagovat
A.R.R.
Já jsem zásadně proti vracení, budu tu sice v menšině, ale Aga je moje srdcovka :-)
Reagovat
vrabejka
Že by se z Petry znovu stala královna 3. Setu? :)
Reagovat
FulnekUltras
už bylo načase ;)
Reagovat
COMEON
pamätný rok 2013 :)
Reagovat
A.R.R.
Ago, to prase to byla sviňárna :-D
Reagovat
janek_da
Neřekla emapjrova "Kvitova calls HE"? :D
Reagovat
janek_da
Mě připadá Aga od 2.setu trochu nesvá. A Jeca to vycítila.
Reagovat
smazaný uživatel
Světlé chvilky střidají s naprosto nepochopitelnými... Aga a Jelena chytly Petroidozu.
Reagovat
smazaný uživatel
bych ocenil Jeleninu výhru.
Reagovat
smazaný uživatel
Co myslíte ta Barča, že by ji klepla? :-)
Reagovat
blixa
No doufám, ale bude to ukrutně těžký.
Reagovat
tommr
tomu moc nevěřím. Bára by mohla mít nějakou šanci jen pokud by byla Halepka úplně mimo a to ted bohužel není ...
Reagovat
sprchon
Já doufám, že to obě přežijou ve zdraví. :) Snad nikoho neklepne.
Reagovat
tommr
vím, že je to nesportovní, ale kdyby kleplo Halepku tak by mi to žíly netrhalo. Nějak jí v poslední době nemusím ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je spíš nelidské než nesportovní :D
Reagovat
blixa
A tak mohlo by .... Simča poběží za kraťasem, vybere ho ale hlavou už pude přes síť a Bára jak bude hrát ten volej ... no prostě smůla no ... ale nějak se vyhrát musí ! :D
Reagovat
sprchon
Jedině že by dostala klepec. ;) Výhru za každou cenu neschvaluju.
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla by, uvidíme. Vidím šance Báry tak na 40 %. A docela podobně to vidím i u Karolíny, přestože její soupeřka není tak "věhlasná", bude to první velký test v IW.
Reagovat
bIbec
no vidíte. Další pohodové vítězství pro Petru. Tak ještě jeden zápas a třeba na ni i juknu v tom semíčku :-)
Reagovat
kada.tom
Aga zatím dobře. Dle výsledku, snad postoupí :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to opět drama, které nemuselo být, kdyby si Petra nevybrala slabší chvilku po brejku v první sadě. Místo aby soupeřku dorazila, posadila ji na koně.

Naštěstí zachovala chladnou hlavu, zavčasu zatáhla za záchrannou brzdu a dotáhla zápas do vítězného konce. Líbí se mi, že se dovede udržet v delších výměnách a občas z nich vykouzlit finální úder, i když je zřejmé, že to není hra, která by jí byla vlastní. Zdá se mi, že u toho víc přemýšlí než v minulosti, což je jistě pozitivní věc. A ještě jedno plus - zvládá ty náročné tříseťáky fyzicky, neodpadá, čehož se bojím vždycky nejvíc.

Co se dalšího zápasu týče, asi nemá smysl mít přehnaná očekávání - Jeleně i Aguš tenhle povrch a tohle prostředí vyloženě sedí a v delších výměnách se přímo vyžívají, takže Petru nebude čekat nic snadného - o nějakém testování formy a výkonnosti nemá smysl moc mluvit.
Reagovat
tommr
má silně zafačovaný stehno, ale na pohybu jí to nijak viditelně nelimituje ...
To mi připomnělo, že jsem si v tom rozčílení z vývoje zápasu vůbec nevšim jestli měla Petra dneska taky zafačovaný stehno jako v předchozím zápase?
Reagovat
smazaný uživatel
Neměla.
Reagovat
tommr
tak aspoň jedna dobrá zpráva - zdá se, že je Petra zdravá a ten fáč v předchozích zápasech byl jen preventivní ... :)
Reagovat
lars
Aga ho mela zafac. i v predchozich zapasech
Reagovat
smazaný uživatel
Jankovic katastrofální, Aga jen o málo lepší. Strašnej tenis.
Reagovat
blixa
Trénujou, aby hrály s Petrou srovnatelně ;-)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to opravdu az neskutecne demonicke, co Petra predvadi v IW... a uprimne klobouk dolu,... bez trenera,,, na tom prisernem molitanu, v Americe...ty nejhorsi kombinace pro ni..., ale i tak jede dal...

Pripomina me to jizdu Iggyho Popa;)
https://www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw

Velka Gratulace vsem Kvitovcum...at vam ta Petra jede tak demonicky dale...jak to jen dlouho pude...

Kvitova Respect!
Reagovat
blixa
Ty a Iggy ???! Já myslel že jsi spíš milovník klasiky .....
Reagovat
smazaný uživatel
tsss...a to se nejak vylucuje?... mam prehled..:)P
A co rikas na tohle...znalce...:)
https://www.youtube.com/watch?v=ccVC5MjZEfs
Reagovat
Lunej..
díky za hezký koment o Petře, ač nejsi její fanda, tak máš objektivní názor a dokážeš ji ocenit, na rozdíl od některých jejích rádoby fandů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak, ja jsem hlavne milovnik tenisu:)
...jestli jde o IW, tak tady nikdy nic nepredvedla velkeho i s trenerem...
teprve po druhe v historii turnaje se tady dostala do QF!!!!.
To je take jeji nej. vysledek na tomhle turnaji...
jinak tady sbirala ty sve prvni, druhe kola a tak...
A to bych chtel jeste pripomenout, ze to jedine QF, ktere tady udelala, tak bylo v roce, kdy se snazili Petre predelat styl. Tak proste hrala vic na ty vymeny...

Takze ikdyz to mozna pro nekoho nevypada, tak je to uspech jako hrom....ano vypada to zvlastne, ale jen na prvni pohled.

Pokud se ji podari jeste jedna vyhra, tak by zde dosahla nejvetsiho uspechu v kariere...
Reagovat
FulnekUltras
to už by byl téměř překročený vlastní stín... ;)
Reagovat
blixa
Tom ? No lahůdka, samozřejmě. Ty mě překvapuješ, já myslel že tu je hudebně příčetnej jen "blbec" ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hle blixa...
...ne nahodou mam nick Vlk...

Tohle byl teprv demon...tenhlete ten Wolf;)
https://www.youtube.com/watch?v=QZS-Z7eSC9A

Najdes na YT i jeho cely alba...doporucuji. Je to neskutecna supa.
Reagovat
blixa
Já ho znám ;-) Podle něj jseš "Vlk" ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ne:)
jen shoda...
Reagovat
rib
teda moc hezké výběry jste tu dali... takže 9.4. v Jazzdocku Ondřej Pivec!!!
Reagovat
lars
nejlepsi byl ten micek , co poskocil na pasce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice zase ve třech setech, ale výhra a to se počítá :-) Gratulace Petře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vidím,že Voráčová se probrala ze zimního spánku(Gonesse)
Reagovat
smazaný uživatel
Ago neblbni :/
Reagovat
A.R.R.
To byla taktika, nechat Jelču čuchnout a teď už to pojede :-D
Reagovat
kada.tom
snad máš pravdu :-)
Reagovat
A.R.R.
No ale přes druhý servis to fakt nepůjde :-(
Reagovat
janek_da
Kdo komu dal čuchnout?
Reagovat
A.R.R.
To byla předzápasová taktika, ale znáš baby labilní, není na ně spoleh :-D
Reagovat
janek_da
no jo, Radwa zná jediný taktický manévr, obětovat první servis.
Reagovat
sprchon
Doufám, že Sock nedá čuchnout Thiemovi. :D A když už, tak až po zápase.
Reagovat
blixa
No to doufám nemyslíš vážně !!!! Thiem ho romázne jako malinu ;-)
Reagovat
sprchon
Ono to v tomhle případě bude asi jinak. :D Jak ten zápas plyne, tak účinek čuchnutí roste.
Reagovat
smazaný uživatel
Zase v suchým, zatím turnaj na pohodu. Kolik je rekord v nejdelším čase stráveném na kurtu během 1 turnaje? Jestli už je Petra aspoň v půlce. Protože jestli jo, tak by se o překonání mohla pokusit (a třeba schválně pustit set i příště Aze nebo Jeleně).
Reagovat
Dobry-den
Gratuluji Kvitofcům, ale pro mě je to nepříjemné překvapení :-(
Reagovat
Lunej..
Já mám radost i bez tvé gratulace. Ale díky.
Reagovat
lars
hater napsal Kvitofcům misto Kvitovcům
Reagovat
Jabadu
"Mám připravit salónek, nebo si tiket vykouříte u kávy, sire?"
:-)
Reagovat
A.R.R.
Nashledanou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, vsadils boty a teď nemáš v čem chodit? :-))
Reagovat
Fandina
gratulka. Viděla jsem třetí set a líbilo se mi jak hrála. Výměny, výměny, výměny, dřív to bylo spíš na dvě tři rány a pak buď winer, nebo UE. Teď vyměňuje a boduje i na síti. Třeba je to tím, že párkrát hrála teď debla, to dřív nebývalo. Takže chyby byly, ale vítězství je tu třikrát za sebou. A držím palce dál. Peti pojď!
Reagovat
FulnekUltras
ať si říká kdo chce co chce - Američanka byla na domácím turnaji v laufu, což ukazují všechny její výsledky...a moc dobře, že to Petra i přes nepříjemné polední vedro dokázala zatrhnout - možná i s tím štěstím ;), že ztratila úvodní set a stoupavou vlnu chytila v pravou chvíli, zatímco Gibbs psychicky postupně víc a víc odcházela.
Čtvrtfinále už bude zkouškou se vším všudy, ale Petra letos u indiánov působí víc než odhodlaně. Takže...

Pooooooooooojď si za tím až do konce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
gigin
No jsem na to zvědavý, Dáma nebo Aga už budou měřítkem, jak na tom Kvítí je.
Reagovat
sprchon
Jo, jejich zápasu jsem se ve fantasy hezky vyhnul a v příštím kole jednu z nich nasadím. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já v příštím kole začnu taktizovat, už jde do tuhýho :D
Reagovat
Lunej..
Já taktizuju pořád, jen ti mí hráči to nějak nechápou a hrajou blbě :D
Reagovat
sprchon
Asi špatná komunikace. :D
Reagovat
Lunej..
Nevím, s Petrou se mi komunikuje dobře :D
Reagovat
gigin
Já už jsem začal taktiizovat v prvním kole s Gulbisem a pak jsem to potvrdil z Venus.
Reagovat
gigin
*s
Reagovat
Lunej..
Já dala nejprve svého Šmatláka, to bylo první Goodbye, pak z lásky Mahuta, to bylo druhé mávání rukou, takže už fakt nevím. :) Zlaté WTA :D
Reagovat
Lunej..
Při současné formě Agy to bude asi pro Petru konečná, Jelenu nesleduju, takže nevím. :)
Reagovat
PetaM
Petra s Agou prohrává jen na TM, já bych byl v klidu :D
Reagovat
Lunej..
Ty a v klidu? Žes cpal Petře hlavu mezi výtah teda. :)
Reagovat
PetaM
No, po tom míčku si to zasloužila :D :D
Reagovat
gigin
Já tipuju i si přeju aby to byla Jeca, kdo se utká s Petrou.
Reagovat
Lunej..
S tou Petra taky prohrává? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Loňský Wimbledon už jsi zapomněla? :D
Reagovat
sprchon
Vždyť neví ani co bylo včera. ;)
Reagovat
Lunej..
:D tos opět zabil. :D

gigin - to byla jen nadsázka.
Reagovat
sprchon
Mám jediný štěstí, žes to napsala taky, co? :d
Reagovat
Lunej..
Jenže jsi to napsal dříve než já, čili jsi mě urazil. Howgh. :)
Reagovat
sprchon
To je rozdíl možná pár vteřin. :D Hlavně, že se shodneme. ;)
Reagovat
Lunej..
anonym alias sprchon = delete. ::)
Reagovat
sprchon
To do zítra zapomeneš. :P
Reagovat
Lunej..
:P:P:P:P nikdy.
Reagovat
sprchon
A moje číslo si ulož jako "nezvedat". ;)
Reagovat
Lunej..
Pravda, diky za upozornění:)
Reagovat
Lunej..
Já zapomínám už včerejší zápasy, natož co bylo vloni :)
Reagovat
gigin
??? Nechápu... já jen, že by to byl podle mne hezčí tenis a určitě Petře víc vyhovuje styl Dámy než Radwy.
Reagovat
FulnekUltras
Obě jsou v poslední době pro Petru stylově dost nepříjemné, ale v optimální vnitřní pohodě na ně Peťa s přehledem má - hlavně aby se hrálo pokud možno při trochu nižší teplotě.
Reagovat
lars
co na ne ma ? :)
Reagovat
gigin
S přehledem? To nevím no.
Reagovat
FulnekUltras
na rychlejším povrchu určitě...tady bude záležet na vývoji... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak nakonec to zvládla , ale ta holka sakra riskuje a ten její výsledek zní spíše podle výsledků jako jedna velká náhoda navíc měla i celkem lehké soupeřky.
V dalším kole Radwa nebo Janko s oběma hráčka má pozitivní bilanci i když poslední zápas s nimi prohrála.
Doufám , že ji spíše bude čekat Jankovič kterou vidím i jako favoritku proti Radwanske .
Reagovat
Pavlis
Mě to dnes přestalo bavit, jak neudržela servis za stavu 2:1 ve třetím. Ale má, holka, pořádnou kliku :)
Reagovat
FulnekUltras
jednou to zase přijít muselo... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Každej chvilku tahá pilku :-)
Reagovat
Mac
vona si nas nakonec udobri!
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že to nejde!Těm co fandili Petře přeji příjemný zbytek večera a těm co jí přáli prohru at nejsou smutní a nebrečí,však ona určitě zase někdy prohraje!!
Reagovat
tommr
další výhra - další haluz. Gibbsová v tý poslední hře totálně vytekla a Petře výhru doslova darovala ... :)
Sice se říká konec dobrej všechno dobrý, ale s výjimkou postupu do čtvrtfinále na Petřině hře opravdu marně hledám cokoli pozitivního. Děsím se toho co příjde až ve čtvrtfinále narazí na první těžší soupeřku z užší špičky ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
nebud nasranej že vyhrála!!!
Reagovat
Lunej..
Ty nevidíš na Petřině hře nic pozitivního? No comment.
Reagovat
smazaný uživatel
tak třeba servis nebyl vůbec špatnej!
Reagovat
Lunej..
tommrovi nelze nic vysvětlovat, on vidí jen co chce. Když prohraje, tak by měla skončit s tenisem, když vyhraje, tak to uhaluzí. Ale aby si všímal, jak se zlepšila v mezihře, je trpělivá, zkracuje, chodí k síti, to se po něm nemůže chtít. Prostě Černobílé vidění. Asi se tommre zase naštveš, jako vždy, ale někdy si dej tu práci a přečti si své komenty. :)
Reagovat
Mac
byla 25x na siti...
Reagovat
tommr
to je sice hezký, ale ty náběhy k síti byly většinou hodně naivní a každá lepší hráčka jako třeba Aga nebo Jankovicová by jí za to trestaly ... :)
Reagovat
lars
Maximalne ho muze prohrat

Ale cim lepsi souperka tak tim vetsinou hraje lepe
Reagovat
Grape
Já se toho neděsím, když prohraje tak prohraje, už teď je to úspěch. Ale s lepší soupeřkou obvykle hra Petry stoupá.
Reagovat
tommr
to už dávno neplatí. Od lepších hráček dostává v poslední době Petra pravidelně nařezáno a s tou hrou co zatím v IW předvádí tomu asi nebude jinak ani tentokrát ... :)
Reagovat
FulnekUltras
je otázka, jestli čf soupeřka bude v tom zápase opravdu lepší... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To vykládej Marii, která asi doteď nechápe, jak mohla v semifinále TM projet vedení 5:1 v druhém setu. ;-)
Reagovat
tommr
to byla klasická výjimka potvrzující pravidlo. Sharapka má v poslední době navíc problémy se zraněníma a jak se ted ukazuje i s braním nedovolených prostředků ...
Reagovat
PetaM
A to více je zarážející, jak mohla nadrogovaná blbka prohrát ze stavu 5:1 :D
Reagovat
tommr
třeba už tou dobou vysadila a projevilo se to na její psychice ... :)
Reagovat
Fandina
ježiš :-)))))))))
Reagovat
George_Renel
Zapomněla se přikrmit .-).
Reagovat
FulnekUltras
klasika... ;)))))
Reagovat
blixa
S Petrou je to na IW zajímavý. Hraje howno ale vyhrává :D Třeba to vyhraje celé ;-)
Reagovat
Jabadu
"Jsme ve finále! ... Jsme ve finále! ..."
:-)
Reagovat
Fandina
zapne v závěru a dá to, to je super
Reagovat
horska.kraslice
Co by Kristýna P. za takové koncovky dala...
Reagovat
Fandina
Tady mám opravdu dojem, že v koncovkách Petra vždycky zabere, hraje přesněji a vyplácí se jí to.

Týna k tomu třeba také dospěje, posledně jsem ji viděla hrát nevím kdy to bylo, ale dopodávala v pohodě.
Reagovat
sprchon
No, já jsem spokojenej. :D Poprvé jsem vyzkoušel tu taktiku "flaška" při utkání Petry a funguje to dobře. Vydržel jsem se dívat a mám dobrou náladu. A Macieira je pryč. :)
Reagovat
sprchon
A ani ten tenis nebyl až tak hroznej. ;) Dobrý úhly i razance. A celkem v klidu.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD Jak se stát alkoholikem aneb začněte fandit Petře
Reagovat
sprchon
Ale jaksi jsem zapomněl nastudovat druhej a třetí svazek: "Přečkejte býčí zápas" a "Vydržte do Barči, popř. Káji". :)
Reagovat
A.R.R.
Zápas Petry bez flašky nikdy :-D
Reagovat
horska.kraslice
Třetí porod zase o něco snadnější :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
A tatínek zase na áru :-))
Reagovat
gigin
nevím, co furt remcáte. Jsem viděl třetí set a hraje super. Jako sem tam nějaké minela jas, ale žádné drámo. Balón drží ve výměně, úhly suprovní, útok si připraví.... Mi se to líbilo moc.
Reagovat
lars
Tak se podivej na 1. set :)
Reagovat
gigin
Co? :DDD Raději ne, nebudu si kazit dojem :DD
Reagovat
mendrit
Naštěstí zkouknuto až od 2. setu a naprostá spokojenost :-)
Reagovat
Grape
Já to viděl zhruba od půlky třetího setu a taky se mi to líbilo. Ale vzhledem k tomu, že jsem viděl tak málo, se do nějakého většího hodnocení pouštět nebudu. Čtvrtfinále z IW je ale každopádně úspěch. :-)
Reagovat
VlS
Gigine, za první set 27 UE, za tři sety 47. Stačí? Moc se mi líbí, že chodí na sako ( 18 winerů z 27 od saka). Občas si blbě nadhazuje, dopředu a nízko - jako to nepichopím. Je líná udělat si půlkrok, spoustu míčů vyhodí, protože je půl kroku blbě - a jako ne takovejch, kde by na to nebyl čas. Hraje mechanicky, Nicole už ani neměla potřebu někam běhat, stála a čekala na místě, až jí to přijde na raketu. Ale jinak dobrý.
Reagovat
gigin
Říkám, viděl jsem poslední sadu. Ale věřím vám borci to zase jo, vo to strah nemam, to bude peklo :DD
Reagovat
FulnekUltras
Podstatný je celkový poměr UE 46:26 - a ten nakonec ušačku poslal do kolen... ;)
Reagovat
FulnekUltras
47:26
Reagovat
FulnekUltras
Pokud dá Petra míň než dvojnásobek UE soupeřky, bývá to většinou cajk... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
P3tra je zpět ;-)
Reagovat
sprchon
Q2A? :D
Reagovat
George_Renel
Gratulace. Sice si to zbytečně komplikovala, ale body jsou to cenné.
Jirka tady pořád argumentoval nějakými auty a pod. Já myslím, že když už jí pořadatelé moc nepřejí, tak tím, že ji nechávají hrát přes poledne. (I když našim časům to vyhovuje .-) )
Reagovat
Empe
18/25 bodů na síti - a pak, že tam nechodí...
Reagovat
PetaM
Dobrý, tentokrát dopodáváno, nestála proti MB, super :D Navíc poměry ve třetích setech už stahuje, začala na 7:6, předevčírem 7:5 a teď 6:4 ... :D Pohoda :D Gratulka :) Po tom prvním setu opět velká změna :)
Reagovat
kada.tom
Juchůůů, čtvrtfinále v IW. To zní jako slušná haluz, ale ... proč ne :-)
Reagovat
A.R.R.
Hororový konec se nekonal :-)
Reagovat
Lunej..
Jak jsem psala v 19.47, dá to ve třech a dala. :D A všichni pesimisté běžte do..... háje zeleného :D
Reagovat
Fandina
Konec dobrý, všechno dobré. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Peti!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Doservírovat!
Reagovat
FulnekUltras
teď Petře nezbývá než to dorazit na servu.

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
ted Petra trestuhodně promarnila velkou příležitost na ukončení zápasu při servisu soupeřky. S dopodáváním bude mít určitě velký problémy a není ani vyloučeno, že to nezvládne ... :(
Reagovat
aligo
Hele
Reagovat
janek_da
ty bys jenom trestal, hodně
Reagovat
smazaný uživatel
strašný problémy s dopodáváním,měls pravdu ty chytrolíne!
Reagovat
smazaný uživatel
Čistou hrou :-p
Reagovat
kada.tom
vypadá to, že Petra se na konci zápasu našla - snad to už brzo ukončí :-)
Reagovat
PetaM
Jo .. V poslední době se často najde až na konci zápasu :D :D :D
Reagovat
aligo
buďme rádi že ne až po zápasu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pozdě, ale přece ;)
Reagovat
gedzitka
Já bych s tím počkala až po proměněným mečbolu :-)
Reagovat
tommr
ted by to chtělo další brejk. Na dopodávání zápasu bych rozhodně nespoléhal ... :)
Reagovat
janek_da
ajéje, má trenera. Tak to bude 5:3 pro Nicol
Reagovat
janek_da
jasan 5:4
Reagovat
Lunej..
Janekdova deka :-):-)
Reagovat
FulnekUltras
Peťa tam teď ke konci před pauzou už fyzicky moc nebyla - ale přesto famózně vydřené...

Pooooooooooooooojď ještě až na doraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
Petra uhaluzila další brejk a Gibbsový trochu tečou nervy. Pokud chce Petra opravdu vyhrát tak by toho měla využít ... :)
Reagovat
janek_da
Škoda, že Nicole netrefila lajnového. Mohl být konec.
Reagovat
Fandina
Je to boj.
Reagovat
aligo
Petry s Petrou
Reagovat
Fandina
Ta druhá tam není na parádu. Kdyby byla, je dávno konec.
Reagovat
PetaM
Ale no tak :) Někdo na té druhé straně přece jenom je, běhá a vrací. Navíc je teplo, přímé sluníčko a pomalý povrch :D
Reagovat
FulnekUltras
Petry s vedrem
Reagovat
FulnekUltras
ale pořád se hraje i na psycho Gibbs...

Poooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
Když aut - tak desetimetrovej.
Když jde míč soupeřky do autu - tak to musí vzít a zk ...!
Milane, to bys blil!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nikolka jak kopie Mary Joe Fernandez:))) Zase drámo, opět zvítězí klikařka kvikařka? -vlastně dneska tam jedno čuně nepřešlo:))) -
Reagovat
Empe
Druhé čuně proti Nicole. :)
Reagovat
smazaný uživatel
zase čuně:)))
Reagovat
tommr
a další školácká chyba Petry při gamebolu Gibbsový, která otáčí skóre ve třetím setu. S Petrou to je velice nahnutý ... :(
Reagovat
tommr
to si snad už Petra dělá z fanoušků srandu. To co předvedla při brejkbolu Gibbsový se jen tak nevidí ... :(
Reagovat
FulnekUltras
to už vypadalo na prostorovou dezorientaci z vedra...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že spíš ztratila pojem o tom, kde zrovna stojí.
Reagovat
PetaM
Strč hlavu mezi výtahové dveře, to není možné!!!! :D
Reagovat
A.R.R.
Ty vole Petro, to snad nééééééééé
Reagovat
aligo
chyba školačky s plínkama
Reagovat
Lunej..
Jste jak malé děti, co vidí hrát Petru poprvé:)
Reagovat
PetaM
Ať si takové chyby klidně dělá. ALE NE NA BREAKBALLY!!! :D :D
Reagovat
Fanda67
Třeba se těší až bude zase otáčet stav 5:3 :-)
Reagovat
Lunej..
Petra potřebuje vyhrocene situace a Gibbs ne pekne vztekla, ještě že nikoho netrefila.
Reagovat
Fanda67
Taky si říkám zda by nebylo pro ni lepší prohrávat 5:3, než vést :-)
Reagovat
sprchon
No, už to tak vypadá. :D
Reagovat
tommr
ted předvedla Petra první skutečně vydařenou hru od začátku zápasu a soupeřku brejkla čistou hrou. Snad se jí podaří brejk taky potvrdit ... :)
Reagovat
George_Renel
Tak teď první gem co dnes hrál Petra Kvitová. :-)
Reagovat
COMEON
:)
Reagovat
Jabadu
Ale jako ty její kraťásky mají něco do sebe.
:-)
Reagovat
PetaM
To jo ... Poslední dobou skvělé provedení ... Navíc teď po masakrové výměně .. To se nedalo čekat :D Málokdo umí v jedné výměně dávat rány jako z děla a pak tak citlivý kraťas ... :)
Reagovat
COMEON
neskutočne dobre odohraný gem zo strany Petry :) len tak ďalej.
Reagovat
A.R.R.
Tak se hádej dál, ať to Peťa vyhraje :-D
Reagovat
A.R.R.
Pro Fandinu :-D
Reagovat
Fandina
gigin už nedává příspěvky o tom, jak jsem blbá a tak, takže to asi nepůjde :-)

ale samozřejmě, že kdyby to ovlivnilo Petru hru, tak budu, to je jasné ... úsměv
Reagovat
A.R.R.
To je ale velká škoda, každá pomoc dobrá :-D
Reagovat
Fandina
Koukám, že to je výměna na výměnu, tak snad Petra neodejde, chtělo by to brejk teď.

Třeba nebude potřeba ani, abych se hádala ... úsměv
Reagovat
A.R.R.
Zatím to vypadá dobře, ale jestli přijde krize, tak musíš probudit Gigina a pořádně to rozjet :-D
Reagovat
Fandina
vůbec o dobře nevypadá s Petrou a já rozhodně nemám náladu se hádat, takže nic
Reagovat
A.R.R.
Teď už to vypadá hůř....
Reagovat
Fandina
naděje umírá poslední
Reagovat
Fanda67
Fandino jestli je to opravdu tak jednoduchý, tak on by někdo jistě rád gigina zastoupil, někteří by tím dokonce zabili dvě mouchy jednou ranou :-)
Reagovat
Fandina
gigin je nemocný člověk
Reagovat
gigin
Jsem chytl od tebe nějakou hrůzu.
Reagovat
Fandina
Je to možné. Zlobu. A jak známo, s tím se nehraje. Takže pokud se chceš vyléčit, tak si zloby nevšímej, ani do ní nerej, ani o ní nemluv s jinými. Protože když se zlý člověk, jako jsem já rozčílí, tak je zle.

Takže nepokoušej druhé a nebudeš mít šanci, aby ses nakazil.
Reagovat
gigin
A sakra.
Reagovat
tommr
tak Petra ten druhej set nakonec přece jen uhaluzila. Ted nezbývá než doufat, že jí zase něco nepřeletí přes nos a že ten poslední set zvládne. Slabší soupeřku než je Gibbsová už na týhle úrovni mít nemůže ...
Reagovat
PetaM
No, ještě tam mohla mít Lucku :D :D :D
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
FulnekUltras
ve třetím budeme muset brejknout hned na začátku... ;)

Pojď si za tím, lvice naše !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Krásně dokončen set. Teď to chce v nastalém trendu setrvat a pěkně postoupit do QF :-)
Reagovat
Empe
Hurá, Petra výjimečně vyhrála druhý set! Škoda, že pro změna projela ten první... experimentů už bylo dost, třetí se vy-hrá-vá! :D
Reagovat
FulnekUltras
jooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
George_Renel
A už mohl být konec.
Takhle je to ještě pořád ve hvězdách.
Reagovat
Fandina
Díky tradičnímu záchvatu gigina, jak jsem zlá a všem tu ubližuji jsem přišla o Peti vyhraný set.

Tak snad bude i třetí vítězný. Peti pojď!!!
Reagovat
Lunej..
vidíš, jak nám to spolu zatim jde. :)
Reagovat
sprchon
Jak spolu? :D
Reagovat
A.R.R.
No to nevíš, Lunejka začla Petru koučovat :-D
Reagovat
Lunej..
Já jsem Petřina psycholožka již delší dobu, což je ostatně vidět, máme spolu hodně podobných rysů. :) A konečně začíná naše spolupráce přinášet ovoce :)
Reagovat
sprchon
A koukám, že jsi nakonec vyměnila Jacka za Doma. :D Mazaná to lest. ;)
Reagovat
Lunej..
Já si to spletla s druhým kolem :D A abych se nedivila a nakonec Thiema nevypráskal, to by mě naštval :) A Samičku jsem nedala, abych to možné kouzlo vítězství nezakřikla. :D
Reagovat
sprchon
Já taky doufám, že to Thiem dá. ;) A Samičku jsi dala minule, ne? Takže teď už bys ji dát nemohla.
Reagovat
Lunej..
Já vím, ale nechtěla jsem dát Viku i když si myslím, že vyhraje.:)
Reagovat
sprchon
Je tam spousta hráček, o kterých si myslím, že vyhrajou. :D Ale takticky si je nechávám na další kola.
Reagovat
blixa
Jo, já dávám jen tutovky. A už jsem dvě prosral. Díky Venus, díky Bel ! :D
Reagovat
Lunej..
No Venus zklamala.
Reagovat
A.R.R.
Jo psycholožka, já to zase poplet, jsem to ale kus vola :-D Tak makejte holky dál, ale před ČF se žádné sezení konat nebude, to zakazuji :-D
Reagovat
FulnekUltras
a jen tak dál, abychom třetí set začínali servisem... ;) Je to pořád lepší, než první set vyhrát a pak to zkur.it. Ať se radši psychicky postupně skládá Američanka.
Reagovat
janek_da
dyk je to úplně jedno, za nitky tahají lajnoví
Reagovat
FulnekUltras
jako všude pro domácí...
Reagovat
kada.tom
krásně otočeno, 5-2 ... to vypadá dobře :-)
Reagovat
aligo
z 0:40 5 her v řadě... snad jí to aspoň maliko pomůže ...
Reagovat
aligo
fiftýnů samozřejmně...
Reagovat
PetaM
Už jsem myslel, že mi něco uniklo :D :D Ale těch 5 her v řadě ... Tím by Petra určitě nepohrdla :D :D
Reagovat
aligo
lepší by bylo 5 turnajů v řadě :D
Reagovat
PetaM
Takže Petra šampionka IW, Miami, Stuttgartu, Madridu a Říma? Bezva :D :D
Reagovat
aligo
Tak šest aby jsme byly kompletní :D
Reagovat
PetaM
Taaaaak se mi to moc líbí! :D
Reagovat
aligo
:D ale spíš by tu šňůru měla začít v Londýně :D tam jsou hodnotnější turnaje potom :DD
Reagovat
PetaM
Do hajzlu ze šňůrou, až do konce roku vyhrávat vše!! :D :D
Reagovat
PetaM
*se
Reagovat
Fanda67
Spíš 5 GS v řadě a je to vyřešené né ?
Reagovat
aligo
Vraťme se zpět na zem a slevme aspoň na pět zápasu :D
Reagovat
PetaM
Já slavím skoro každý fiftýn :D :D Člověk u Petry nikdy neví, který bude poslední :D
Reagovat
aligo
přesně :D :D
Reagovat
aligo
přesně :D :D
Reagovat
aligo
přesně :D :D
Reagovat
sprchon
Předtím 0:30, pak 4 fiftýny v řadě. :D Pak zas 0:40 a 5.
Reagovat
janek_da
zatím jenom fiftýnů :)
Reagovat
PetaM
Nevěřím vlastním očím, ona fakt otočila z 0:40 :D
Reagovat
FulnekUltras
a dále po poledni stoupá. To jen tak pro úplnost... ;)

A teď už by mohl americký řev z hlediště pomalu ustávat.

Pojď Peti do ní co to ještě dá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Serpens
Nevzrušujte se, proč by to mělo být 5:2, když to může být 4:4.
Reagovat
lars
sak to je 5:2
Reagovat
Serpens
no, jen tak tak :)
Reagovat
VlS
A už je to tady zas, prostě tam ten půlkrok neudělá a neudělá. A k tomu ublíženej otrávenej výraz, hrůza
Reagovat
sprchon
Cože? :D
Reagovat
tommr
Petře po nevydařeným smeči na začátku čtvrtý hry opět ruplo v hlavě a je nejspíš po zápase. Bilance z posledních dvou her je 1:8 ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Rupe tady v hlavě akorát tobě.
Reagovat
PetaM
Aspoň dobře vidí :D :D
Reagovat
PetaM
No ... Přišel trenér a Petra si za tu dobu vyhrála jen jeden míček :D Fakt super :D
Reagovat
smazaný uživatel
To nebude trenérem to bude tím skore :))
Reagovat
PetaM
Zase hraje jak pi*a no :D
Reagovat
Lunej..
si Petra nemůže pozva místo trenéra třeba Čermáka? Když si někdo pozve sestru, proč nemůže sparinga, když je v jejím týmu? Možná hloupá otázka, ale já to nevím.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi může. Ale nechce..
Reagovat
PetaM
Dle mého názoru prostě nechce. Chce si o všem rozhodovat sama :) Jen potřebuje nějakou živou zeď při trénování - na to má Frantu :D
Reagovat
Lunej..
Aha, díky, já myslela, že je to nějak striktně určené. :)
Reagovat
PetaM
To si nemyslím. V Dubaji si myslím kdysi zavolala i Radka Štěpánka, když spolu ještě chodili :D
Reagovat
smazaný uživatel
To si asi s něčím pleteš. Štěpánek tehdy v Dubaji neměl čas, bo na tabletu sledoval hokej. :-p
Reagovat
A.R.R.
Ju může. Ale tak Petra se koučuje sama, tak třeba si pokecá sama se sebou :-D
Reagovat
Lunej..
Myslím, že je to stejne jestli kecá sama se sebou nebo s trenérem.:-):-)
Reagovat
A.R.R.
Asi tak, známe své lidi, že :-)
Reagovat
tommr
že by se Petra konečně probudila?
Reagovat
Serpens
Právě si to zakřikl, zachvíli je to 3:3.
Reagovat
kada.tom
3-0 ... takhle by to i šlo, jen je třeba v tom vytrvat :-)
Reagovat
aligo
masakr za první set :D :D
Reagovat
Serpens
Kolik je vlastně rekord Petry za zápas? 70? 80?
Reagovat
aligo
asi 96? :D
Reagovat
George_Renel
Kdyby soupeřka něco hrála, neřeknu ani půl slova. Ale ta hraje pendrek a Petra dva. Nechápu proč do těch soupeřčiných 2. servisů tak mlátí, když jí to lítá 3 metry do autů.
Přitom byla soupeřka zkraje rozklepaná jak prvnička.
Reagovat
tommr
přesně tak. Zatím to vypadá jako souboj dvou podprůměrných hráček na nějakým poutáku ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Gibbs je zatím horší hráčkou a kdyby ji tak netlačili lajnoví, což potvrzujou i ti jestřábi, co si Petra brala, tak v životě nemohla vyhrát první set.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD

Jestli mě ještě někdo bude srovnávat s Kvěšem, tak se fakt urazím... :D
Reagovat
sprchon
:D
Reagovat
PetaM
No, zaslepení jste +- stejně. Jen každý na něco trochu jiného. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale nelžu a nemám vidiny...
Reagovat
PetaM
No vidiny nemáš, protože jsi zaslepený :D
Reagovat
smazaný uživatel
A jak to, že je Jirka má? :D
Reagovat
PetaM
Protože ten má na jedno oko vidiny a na druhém je zaslepený. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi hlava, Péťo...
Reagovat
PetaM
Tak co ti na to mám říct :D :D
Reagovat
A.R.R.
Jirko nech toho :-D
Reagovat
Lunej..
Petra si tu asi přečetla Jirkovu rozhodcovskou obscesi a raději si bere jestřáby sama, ale evidentně to k odbourání jeho nemoci nepomáhá:-):-)
Reagovat
A.R.R.
Jo už i jestřáb je proti Petře, to je hrozné spiknutí :-D
Reagovat
A.R.R.
A já vím jak to bude, druhý set nechají ti spiklenci Petru vyhrát a ve třetím jí neskutečně zaříznou :-D
Reagovat
janek_da
Proč tady píšeš závěry s Bildebergu?
Reagovat
A.R.R.
O pardon, ono to bylo asi tajemství, že :-D
Reagovat
Lunej..
Iqe je zakladatel? :D
Reagovat
A.R.R.
Si na to kápla :-D
Reagovat
George_Renel
Jako jediný komentuješ jiný zápas.....
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. A ten obří aut Gibbsové, kdy se lajnový opravil na lajnu a Petra si musela vzít jestřába, to bylo jako co?
Reagovat
Lunej..
To byl out, ze kterého out nebyl, protože si vzala jestřába. Ale to není argument k tomu, ze ji lajnovi stále poškozují.
Reagovat
PetaM
Je fakt, že tam byly 3 chyby od lajnových. Ale všechny 3 Petra opravila, od toho to Oko existuje že ...
Reagovat
sprchon
Na streamu taky Tamira s Marií Sakkari. :)
Reagovat
sprchon
Na Štvanici Sakkari takhle neječela, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak ječí teď. :D Ale tam neječela podle mě vůbec...
Reagovat
VlS
lajdácký údery, lajdáckej pohyb. Špatný, špatný
Reagovat
tommr
Gibbsová otočila z 3:1 40:15 na 4:6. Petra předvádí příšernej tenis nehodnej hráčky první stovky ... :(
Reagovat
PetaM
NEPOCHOPÍM zkrat 3:1, 40:15 ... To je skoro jako včera Ana 2:2, 40:0 ... Akorát za to jsme byli rádi :D :D
Reagovat
kada.tom
hmm ... no, tak holt zas ve 3. setech, no :-) snad ..
Reagovat
Dobry-den
Nicole s přehledem. Tak ještě jeden a budu nadmíru spokojen ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
chjo :(((
Reagovat
kada.tom
4-5 ... no, kéž by Petra ještě srovnala na 5-5 a zkusila vyhrát tenhle set
Reagovat
tommr
Petru už to ale zase nebaví ... :(
Reagovat
PetaM
To bych neřekl, když se vzteká :D
Reagovat
PetaM
Noooo, zkusila jako stará dobrá Petra :D
Reagovat
Lunej..
to dáš, sice zase ve 3, ale dáš. :)
Reagovat
Lunej..
Ovšem ten český komentátor na Digi2 to je taky něco. Zlatý slovenský koment... :)
Reagovat
Fandina
Co říká, já mám SuperTennis.
Reagovat
A.R.R.
No musíme hooodně tlačit a pak Agu, chci obě ve ČF :-) Dneska holt musí jít Jelča stranou :-D
Reagovat
kada.tom
z 3-1 na 3-4 ... :-/
Reagovat
PetaM
"Surprise" :D :D
Reagovat
PetaM
Dnes konečná. A opět na dívce, která je malá, běhavá a dává rány. Hrůza :D
Reagovat
Pedronegro
nemůžu se na to dívat ...
Reagovat
George_Renel
A opět místo co by ji dorazila jí dá čuchnout.:-(
Reagovat
miledus
Hrozná hra :(
Reagovat
mahycek
Ptám se, proč uvádí tady v portále na pravé straně, v aktuálních turnajích, že Djokovič hraje kolem 3 ráno našeho času, když na webu I. Wells je psáno v 7 hod. u nich večer, to znamená ve 4 hod. ráno našeho času. Je to rozdíl 9 hodin ne ? Takže ten Djoko, by měl být ve 4 ráno našeho času. Nebo se pletu ? Děkuji za odpověď.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím,že tam letní čas přišel už tuto neděli,takže asi 8 hod.
Reagovat
PetaM
Pokud se nepletu, tak v Americe už přecházeli na letní čas. Zrovna před 2 dny. Ze soboty na neděli. Takže by se rozdíl měl o jednu hodinu snížit :)
Reagovat
kada.tom
Áááá, brejk :-)
jen tak dál :-)
Reagovat
PetaM
Očekávám velké problémy se servis na straně, kde jí přímo při nadhozu svítí do obličeje ... :(
Reagovat
Fandina
ale to platí i pro tu druhou, ne
Reagovat
PetaM
Tak Nicole je pravačka, ta má slunce jinde :)
Reagovat
Fandina
aha
Reagovat
aligo
Petra se nějak roztechničila... Nic moc
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist