Kvitová je ve Wuhanu v semifinále, Plíškovou i Strýcovou vyřadila Cibulková

29. 9. 2016, 08:19
Aktuality 589
Petra Kvitová si na turnaji v čínském Wuhanu zahraje o finále. Zdejší vítězka z roku 2014 dnes zdolala Britku Kontaovou a v dalším kole se utká se Simonou Halepovou. Naopak Karolína Plíšková a Barbora Strýcová skončily, když ztroskotaly na Slovence Dominice Cibulkové.
Petra Kvitová

Petra Kvitová už letos v červnu v Eastbourne s Johannou Kontaovou prohrála, tentokrát ale světovou třináctku bez větších obtíží vyřadila. V první sadě si obě hráčky držely podání až do osmé hry, kdy Kvitová za stavu 15:40 uhrála čtyři míčky v řadě a využila první brejkbol. Vzápětí sama dva brejkboly odvrátila a set získala.

Ve druhé sadě Kvitová znovu odvrátila dvě hrozby ztráty podání, sama naopak získala čistou hrou brejk na 3-2 a zkušeně doservírovala zápas k vítězství.

"Podávala jsem lépe než v předchozím utkání, to mi hodně pomohlo. Bez servisu se nedá vyhrát a zvláště v utkání, které v každém setu rozhodl jeden brejk," řekla Kvitová, která ve středu vyřadila světovou jedničku Angelique Kerberovou z Německa po bitvě trvající tři hodiny a devatenáct minut. "Bylo těžké dnes hrát a psychicky se srovnat na další zápas a určitě jsem nebyla stoprocentní," řekla Češka.

Česká dvojka je v semifinále turnaje WTA počtvrté v sezoně, předchozí tři vždy prohrála. Zlomit nepříznivou sérii se pokusí v duelu se Simonou Halepovou, s níž ale prohrála všechny tři dosavadní vzájemné souboje. "Teď přijde nový den a jiný zápas. Musím předvést to nejlepší a ještě něco navíc. Udělám, co bude v mých silách," řekla Kvitová.

Rumunka půjde do semifinále už se vstupenkou na letošní Turnaj mistryň v kapse; jistotu jí dala dnešní výhra nad Madison Keysovou.


Do hry dnes zasáhly i další dvě Češky, ale obě nestačily na Dominiku Cibulkovou. Slovenka nejprve v osmifinálové dohrávce porazila Karolínu Plíškovou a ve čtvrfinále pak zdolala i Barboru Strýcovou.

Cibulková vyhrála nad Plíškovou v obou předchozích vzájemných duelech a i ve třetím vzájemném měření sil měla navrch. Česká jednička nedokázala Slovence vzít jediné podání, v obou setech s ní držela krok jen do stavu 2-2 a za hodinu a čtvrt se s turnajem loučila porážkou 2-6 2-6.



Čtyřiadvacetiletá Plíšková si tak bude muset počkat na potvrzení pravděpodobného postupu na Turnaj mistryň. Šestá hráčka světa si mohla tento týden zajistit účast v Singapuru v případě postupu do finále.

Strýcová minulý týden vyhrála s Indkou Mirzaovou čtyřhru v Tokiu a tento týden se jí dařilo i ve dvouhře. Po třísetových výhrách nad Sarou Erraniovou, Japonkou Doiovou a Jelenou Jankovičovou postoupila po čtvrt roce do čtvrtfinále.

Třicetiletá Češka se s o rok starší Jankovičovou utkala po pěti letech podruhé v kariéře a poprvé ji porazila. Poté, co hladce ztratila první set, mířila suverénně k zisku druhé sady. Neudržela však vedení 5-1 a Jankovičová, která minulý týden hrála finále turnaje v Guangzhou, podávala na srovnání na 5-5. Česká tenistka však po třetím brejku v setu vyhrála 6-4.

Festival ztracených podání pokračoval i v rozhodující sadě, kdy si hráčky podržely servis jen v pěti gamech. Poté, co Strýcová nevyužila první mečbol za stavu 5-4, byla úspěšná při podání soupeřky ve dvanácté hře a zápas po dvou hodinách a 19 minutách vyhrála 1-6 6-4 7-5.

Po několika hodinách Strýcová nastoupila znovu, ale čtvrtou třísetovou bitvu už nezvládla. Cibulkové v prvním vzájemném duelu podlehla 3-6 6-3 4-6.

Výsledky - Wuhan (tvrdý povrch, dotace 2.589.000 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Strýcová (ČR) - Jankovičová (Srb.) 1:6, 6:4, 7:5
Cibulková (10-SR) - Karolína Plíšková (5-ČR) 6:2, 6:2
Dvouhra - čtvrtfinále:
Kvitová (14-ČR) - Kontaová (11-Brit.) 6:3, 6:4
Cibulková (10-SR) - Strýcová (ČR) 6-3 3-6 6-4
Kuzněcovová (9-Rus.) - A. Radwaňská (3-Pol.) 1:6, 7:6 (11:9), 6:4
Halepová (4-Rum.) - Keysová (8-USA) 6:4, 6:2
Čtyřhra - 2. kolo:
Kruničová/Siniaková (Srb./ČR) - Hingisová/Vandewegheová (4-Švýc./USA) 6:7 (4:7), 7:5, 10:7
Matteková-Sandsová/Šafářová (5-USA/ČR) - Chan/Zhu (Čína) 6:4, 7:6 (9:7)
Bondarenková/Chuang (Ukr./Tchaj-wan) - Hlaváčková/Hradecká (7-ČR) 6:4, 4:6, 10:8
Čtyřhra - čtvrtfinále:
Matteková-Sandsová/Šafářová (5-USA/ČR) - Kruničová/Siniaková (Srb./ČR) 6:3, 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

589
Přidat komentář
Ma3ek
Tyna to dnes nedá asi čo myslíte Hibino Allertova? Ta hibino hrala včera velmi dobre ale Tsurenko toho mala dost po minulom týždni
Reagovat
janek_da
je to těžký, ale myslím, že to dá
Reagovat
Frick
http://live-tennis.eu/en/wta-race

Nezdá se reálný, že by se na TM nedostala Angie, Serena, Simona, Kája, Aga a Mugu. Zítra budem trochu moudřejší. Pokud vyhraje Cibule, Singapuru se výrazně přiblíží i ona. Pokud vyhraje Světla, bude se rýsovat napínavý souboj mezi Dominikou, Carlou, Světlou a Madison o dvě letenky.
Reagovat
Haitik
Tak Maruška první set prohrála 5:7.. Škoda, měla výhodu breaku a vedla 5:3.. Myslím, že tam byl i SP.. Tak snad ještě zabojuje a nedá to Alison zadarmo.. :-) Pojd Maruš! :D
Reagovat
Frick
A druhý byla už jasná záležitost. :-(

Co se dá dělat. Možná cenná skutečnost, ale vypadávání v R16/ČF na ITF 50-75k jí aspoň to tý TOP 200 nevytáhne.
Reagovat
Frick
*4:3 ve třetim.

Jasně, náskok to je. Ale mrtvá Bára neni žádná servismanka, asi se spíše dalo čekat, že ten brek přijde. No a bohužel přišly hned dva.

Ten první set, to bylo velice špatné.

I tak samozřejmě tento obětavý výkon Báry, která dnes byla na kurtě bezmála 5 hodin, naprosto deklasuje to Kájino "MámToNaHáku" divadýlko.

Je to i nepříliš optimistické pro Lucku. Prohrát zápas s hráčkou, která je mimo a zápasy předtím odevzadala špatnými výkony bez zájmu. Zápas Lucky s KaroLÍNOU jsem neviděl, nemohla Lucka udělat něco jinak? Zkusit nějaký antitenis, který by jí byl poněkud cizí, ale hlavně naprosto by otrávil Karolínu?

Nelze nemyslet na to, že Lucka proti sobě neměla "tu" hráčku, co hrála finále na GS....
Reagovat
blixa
Kurwa co to furt meleš ? Dej si joint nebo něco, dyk si úplně nemocnej !
Reagovat
VlS
Prosímtě, dej se na burzu, nebo na politiku, sice blbě, ale předvídatelné jsou. Sport obecně a tenis zvlášť jsou takřka nepředvídatelné ( nebo jsi tipoval Stana na vítěze USO?). Neexistují dva stejné, nebo podobné zápasy, rozhodují maličkosti. Kdyby Kája Cibuli brejkla na 2:0 hned na začátku, místo aby to zazdila, viděl bys jinej zápas. Rozdíl byl pár cm u jednoho míče. Ale to ty nepochopíš, začni to hrát, co hrát, plácat na nejamatérštější úrovni a budeš raz dva vědět, jak málo otočí výsledek, ale ze sesle od compu to fakt nepochopíš.
Reagovat
Frick
Vlsy, kdyby nedala setball, tak neřeknu, ale průběh toho zápasu byl tak jasnej, že by to Domča asi zanedlouho rebrejkla.

Tak co. Má "kocovinu", Mugu jí měla loni po Wimblu i letos po Paříži, Angie jí měla po Melbourne (a někdo by řekl, že i po Wimblu), i Lucka loni po Paříži nebyla nic moc. Prohra 0:2 s Cibulí (tenkrát to byl první turnaj po operaci nohy, následně po výhře nad Luckou další 4 mače projela) + "skoroporážka" s Riske ve Wimbledonu.

Je to normální stav. Třeba může trochu hledat motivaci, třeba je utahaná, protože si pořádně po US Open nedáchla. Ale prostě nepřijde mi, že bych mohl říct, "Chudák Lucka, že měla těžký los v podobě Karolíny". Ty dvě porážky předtím a potom jsou pro mne příliš výmluvné.
Reagovat
VlS
To je právě to, že vůbec netušíš, co a jak může ovlivnit vývoj zápasu a divíš se věcem, kterejm se lidi s vlastní zkušeností, jak a proč někdy prohráli, vůbec nediví.
Reagovat
EllNino
podepisuji se :)
Reagovat
misa
Lucka "antitenis" neumí. Co měla udělat jinak? Třeba neodevzdat jeden gem v prvním setu čtyřmi dvojchybami nebo mít vyšší procento prvního podání.
Reagovat
Jabadu
Dej si lázeň. ... To tě uklidní.
:-)
Reagovat
EllNino
Fricku, holky spolu budou hrát v Pekingu v 1. kole, tak můžeš posoudit :) ;) to nejlepší odpověď na tvou otázku
Reagovat
Jabadu
Petra x Dominika
Už se to stalo. ... A stane se to znovu. ... Je to
jen otázka času!
:-)
Reagovat
COMEON
:)))))))))))))
Reagovat
VlS
Bacha, víš jak Martin Luther King dopadl, ne?
Reagovat
Jabadu
Ale toho zabili jeho vlastní, ne?
Tuším, že tam šlo o moc.
Kecům o vrahovi Earlovi věřím asi jako Křemílkovi s Vochomůrkou heterosexualismus.
:-)
Reagovat
VlS
Ale měl sen, a nepřežil ho, je úplně jedno, jaký konspirační teorie budeš rozvijet, pokud neumíš dělat zázraky, tak zůstane mrtvej. Ty jsi Fulnekův příbuznej?
Reagovat
Jabadu
Jsem hrdý moravský pagátl.
Nebýt nás, ukrajinských volyňských Čechů (Dukla ... a tak), tak byste dnes kradli a loupali perníček z Druhé německé říše. Ačkoliv ...
:-)
Reagovat
VlS
Tvoje myšlenkové pochody dnes večer prochází existencionální krizí. Někdo ti ukradl lopatičku a kyblíček?
Reagovat
smazaný uživatel
činky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petro celé to vyhraj .pokud nezradí hlava nemáš v ženském tenise konkurenci.d držím palce!
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě ...
Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte ...
:-)
Reagovat
Haitik
Streamy z Las Vegas asi letos nejsou co? :D hledám a nic.. Tak kdyby někdo přece jenom našel, budu vděčný :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jde ti asi o Marusku;) No taky bych bral...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece je akorat placeny...nebo se registrovat v nejake te priblble sazkovce...eh...
Reagovat
Haitik
Jj, jde mi o Marušku.. :D tak platit nebudu, takže bez streamu :D
Reagovat
Pavol
Velmi som prial Bare ale nedokazal som vsadit proti nej. Hrala dobre skoda ze prehrala. Aj ta zlost na konci sa mi pacila. Cibulka si myslela ze sa na nu bude usmievat. Liptak ju zachranil pred prehrou. Nech jej to vyjde v stvorhre.
Reagovat
tommr
dneska sehrála s Cibulí na rozdíl od Karolíny naprosto vyrovnanej zápas a měla dokonce blízko k výhře. Ve prospěch Cibule rozhodlo lepší proměnování šancí (proměnila všech 6 brejkbolů) a hlavně psychicky naprosto nezvládnutej závěr zápasu od Báry. S fyzičkou to nemělo co dělat - Cibule byla po zápase tak odrovnaná, že dokonce nebyla schopná poskytnout pozápasovej rozhovor ve stoje. Na důležitý míčky v závěru se ale dokázala koncentrovat mnohem líp než Bára, která se jako obvykle zbytečně rozptylovala vztekáním ...
Jedinej klad jejího dnešního vypadnutí vidím v tom, že se aspoň bude moct nerušeně věnovat deblu ve kterým jí zítra zřejmě čekají dva zápasy ...
Reagovat
Nola
Dominika mala na svojej strane vyhodu, ze podavala v 3.sete ako prva a zrejme to rozhodlo, vela zapasov ma podobny scenar, kde hraci, ktori dotahuju su pod obrovskym tlakom... Bara si az taky kartac nezasluzi
Reagovat
Lunej..
Naopak, Barča prohrála, takže si zaslouží pořádný kartáč, opět nesplnila co jí někteří uložili. Ráno byla hrdinka, teď je vyvrhel, co jiného. Klasika.
Reagovat
tommr
to tvoje neustálý pokrytecký moralizování už mi tady chybělo ...
Reagovat
Fandina
:-))) hlavně, když se máte rádi joooooooooooooooooo
Reagovat
Lunej..
co na mě reaguješ, ty mi taky vůbec nechybíš. Spíš se divím, jak jsem vůbec mohla mít k tobě nějaké pochopení, nemocných a zapšklých lidí jako ty jsou mraky tak proč je litovat, když si to vůbec nezaslouží.
Reagovat
tommr
když se cpeš do mýho vlákna s takovou snůškou vyčpělých frází tak musíš počítat s reakcí. A tvoje ubohý narážky na mojí nemoc jen ukazujou na tvoje pokrytectví a faleš ...
Reagovat
Lunej..
Za to si můžeš sám, já nikomu nepřeju nic zlého a tobě taky ne. Ale nevím, proč bych měla omlouvat tvoji zlobu, když ty sám k nikomu ohledy nemáš. Jsi opravdu zlý, jen jsem tomu nechtěla věřit, protože když si člověk něco špatného prožije, tak obvykle změní náhled a dovede víc chápat a být empatický. Ty jsi přesný opak. Pokrytecká bych byla, kdybych ti tu pochlebovala a za rohem tě pomlouvala. Proto ti to píšu tady a veřejně.
Reagovat
tommr
ty stará drbno já jsem ti ve slabý chvilce ve vzkazníku neprozřetelně sdělil pár důvěrných informací, který si ze mně rafinovaně vytáhla a který měly zůstat jen mezi náma a ty to ted tady při každý příležitosti zneužíváš proti mě. A ještě máš tu drzost ze sebe dělat trpící světici a mě označovat za zlýho a zapšklýho. Z toho by člověk blil ...
Reagovat
Lunej..
Co si to dovoluješ? O tvé nemoci vědí skoro všichni a ne mojí zásluhou, tak se laskavě uklidni, nejsem jediná, komu jsi to řekl, psal jsi to sem veřejně i ty sám. Takže si můžeš zvracet tak maximálně sám ze sebe. A kdy jsem to tu zneužívala? I jsem tě bránila proti narážkám slackera. A vůbec, co se tady obhajuju, nemám žádný důvod. Já vím nejlíp sama, co dělám a co ne. Končím s tebou, moje blbost, že se nechám vyprovokovat tvými blbými a stále stejnými komenty. A jsem na sebe pyšná, že i přesto jsem ti ani jednou nenapsala nadávku, jako ty mě. Hrdino.
Reagovat
tommr
všichni to vědí hlavně díky tobě, protože to tady při každý příležitosti vytahuješ. A nadávky možná nepoužíváš, ale přesto jsi v urážení velezkušená přebornice jaký tady na TP není rovno ...
Reagovat
Lunej..
Pěkně kecáš a víš to moc dobře. Jen je vidět, co v tobě je. Zášť a zloba. Tak se tím třeba udav, klidně si to na mě vybij, když se ti uleví, mně je to jedno. A najdi mi ty komenty, kde to tady pořád zdůrazňuju, pak se ti klidně omluvím. Sbohem.
Reagovat
tommr
a co je v tobě? Určitě jen samý dobro a láska a proto tu neustále do některých lidí a hlavně do mě reješ. Nevšímej si mě a já si tě taky nebudu všímat. Já tady komentuju výlučně tenis a s tím spojený věci a dohadování s lidma jako si ty je to poslední o co bych měl zájem ...
Reagovat
d@ve
Lidičky, vždyť to nemáte vůbec zapotřebí. ;) Není přeci důvod k nějakým osobním invektivám. Navrhuji smír nebo alespoň zachovat neutralitu, vzájemný neutrální přístup bez nenávistných projevů. :)
Reagovat
bIbec
https://media.giphy.com/media/AcxlbmBgg9kIg/200.gif

http://www.nuclear.pri.ee/image/Kontaveit-Vesnina.gif
Reagovat
d@ve
Jo a nebo tak. :D Smysl pro humor vyřeší ledacos...
Reagovat
Fanda67
tommre v těch pár příspěvcích výše jsi toho napsal víc o sobě než o Lunejce, kdybych to měl shrnout do jednoho slova, tak bych napsal HULVÁT
Reagovat
smazaný uživatel
+1
V reakci nahoře jsem si nemoc spojil s tím, že je pesimisticky nemocnej. A je pravda, že loni sám v diskuzi napsal, že nebude sledovat tenis, protože bude v nemocnici.
Proti slackerovi jsem ho taky bránil. Ale kolovrátkovité komentáře "ostudných" porážek a nepřející pohled mě občas točí. Na rozdíl od tommra jsem ho ale nikdy neoslovil vulgárně...
Reagovat
smazaný uživatel
vítej v klubu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele vy jste zalozili nejaky klub?;)
Reagovat
Fandina
Škoda, dva WTA turnaje a čtyři Češky v semi by se mi líbilo více. Ty dva poslední game byla lepší Domi. Moc nechybělo. Škoda.
Reagovat
bIbec
Líbilo by se mi finále Světa x Petra.
Reagovat
kada.tom
jojo a ideálně repete výsledku z loňskýho Madridu :-)
Reagovat
Hector21
pro mě pěkně prosím s opačným výsledkem ;)

ale ještě jeden krok pro Svetu i Petru
Reagovat
VlS
dneska sis to prohrála sama. Nechceš si sednout holým zadkem do kopřiv, aby ses vyvztekala a vynervačila dopředu? To jsem si myslel, že tě Krupa už trochu víc zpacifikoval.
Reagovat
EllNino
uvažoval vůbec někdy, že Bára hrála 4 tříseťák v řadě a byla ke konci skoro mrtvá ?
Reagovat
Nola
obe mali vypadky prameniace z unavy, Dominika lepsie zvladla 1.set, Bara 2., v 3.tom to bolo hore-dole, nakoniec zrejme menej unavena hracka dotiahla zapas do vitazneho konca
Reagovat
VlS
Ale tím to možná bylo taky, ale ty chyby byly ze ztráty koncentrace, vztekání, nervačení, to se na mě nezlob. Já mám Barču rád, mě dokonce i určitá emotivnost jejího projevu docela baví, ale třeba ten propad ráno s Jelenou z 5:1 na 5:4 tím, že se vynervačila? To nebylo únavou, ale zbytečně se přitom unavila. Úplně zbytečně.
Reagovat
tommr
a Cibule snad dneska předtím nehrála? Zase nedělej z Báry nějakou chudinku. Ten závěr zápasu prostě nezvládla a vymlouvat se na nějakou únavu je trapný ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě spíš štve ten 1.set Bára několikrát neudržela vedení 40-15 40-0 a není to poprvé to se jí děje velmi často v těch zápasech, Bára prostě nezvládá koncovky zápasů. Bára bohužel není dělaná na velké zápasy, proto také má jen 1 titul
Reagovat
tommr
s tím musím bohužel souhlasit. Bára je sice šikovná, ale ve vypjatých momentech jí selhává hlava a proto nikdy nic velkýho nevyhraje ...
Reagovat
EllNino
trapnej je tu někdo jinej a Bára to není
Reagovat
tommr
však já tím taky Báru nemyslel. Ta se určitě takhle hloupě vymlouvat nebude a má ted spíš oprávněnej vztek sama na sebe ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
wow, dnes druhá výhra!
Reagovat
d@ve
Pozor! Hvězdy prý občas padají. ;)
Reagovat
VlS
Zvlášť po nějaký tý flašce :-), to padajů aj na ric.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Báro, dnes to bylo rozhodně hratelné
Reagovat
EllNino
hratelný by to bylo, kdyby předtim ráno nehrála zápas ...už jí není 20
Reagovat
smazaný uživatel
myslím hlavně 1.set tam bylo šancí
Reagovat
smazaný uživatel
aj Domi dnes hrala
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Bára byla většinou lepší
Reagovat
Lunej..
Piš to chlapovi, co se vydává za ženskou... :D:D
Reagovat
EllNino
Dominika poslední dobou naše holky kosí :/ ... Asi rozhodly nevyužitý šance v 1. setu, pak se stice do toho bára dostala, ve 3. etu to bylo nahoru dolů, nakonec to už bylo za hranou fyzickýc sil, ale ty minuley za stavu 4:5 si mohla odpustit, šlo to vyřešit víc v klidu ...no ale onno se to kecá :) ...i čtvrtfinále je dobrý výsledek, tak odpočnout a hurá do Pekingu :D
Reagovat
Lunej..
Domča je bojovná a nechá tam duši... dneska měla asi více sil.
Reagovat
VlS
Ještě deblíky se Saniou
Reagovat
kada.tom
4-3 brejk ... a pak kolaps :-/
Reagovat
EllNino
no fyzickej ... zkus si hrát 5 hodin
Reagovat
Lunej..
to vůbec nemá cenu tohle někomu říkat, někteří nezvládají běžné věci, ale na ostatní mají nároky jak blázen. Barča škoda, ale je to taky jen člověk.
Reagovat
Fandina
Baruš tak teď znovu brejk a pak udržet. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
už tam mají hodinu po půlnoci
Reagovat
smazaný uživatel
už tam mají hodinu po půlnoci
Reagovat
smazaný uživatel
hm 4-4 :/
Reagovat
Fandina
a ve Wuhanu je 44 minut po půlnoci
Reagovat
Jabadu
Mno ... trochu si zanadáváme a ono to půjde a ne, že nééé ...
Jabadabadabadůůůů!
:-)
Reagovat
Frick
ta, kterou odnesou z kurtu lapiduši.

Tu méně štastnou si odnesou funebráci.
Reagovat
kada.tom
Báro, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
brejk 4-3 prosím Báro udržet!!!!
Reagovat
EllNino
"Jdi do pí*i vole" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Super na nadávky ještě síly jsou, come on Báro :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára sotva leze :/
Reagovat
Jabadu
Nevadí, Dominika je momentálně fyzicky a herně jinde, ale bojovala. To se musí ocenit.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm Bára teď vůbec netrefí kurt už je asi mrtvá :(
Reagovat
Jabadu
Barunko!
Víš, že jsem se byl na tebe podívat při kvalitním tréninku ve Znojmě.
Vopovaž se!
:-)
Reagovat
Frick
A dostal jsi tam účtenku?
Reagovat
Jabadu
To platil Andrej, wole.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára má brejk yeah
Reagovat
Fandina
Barča s Domčou se mi jeví podobné, výškou, vitalitou. Jsou to hezké holky. A dívala jsem se, šestkrát spolu hrály i debla během několika let mají to 3:3. Já si na ně pamatuji, jak spolu hrály na FO 2013 úroti Kuznetsova Penneta. Tenkrát jsem se specielně na ně šla podívat někam na zadní kurt. Nakonec prohrály.
Reagovat
Fandina
druhý set W/UE Barča 12/12 Domi 7/11
Reagovat
smazaný uživatel
první ale bude jiný
Reagovat
Fandina
první set W/UE Domi stejný 7/11 a Barča 10/12
Reagovat
smazaný uživatel
Bára až moc chybuje, snad ještě vydrží pojď Báro
Reagovat
smazaný uživatel
kdysi zkoušely i holky na GS na 3 vítězné a musely s tím skončit ,protože to v 5. setu bylo nechutné maso . Snad mají naše holky dobrou kondičku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden zápas na 5 setů by asi daly, ale více už ne. i kdyby třeba hráčka až do finále vyhrávala 3-0 tak by byla hotová, mě stačí jedno kolečko v Borskym Parku a jsem mrtvá. Prostě nemáme takovou kondičku a to jsem "velká sportovkyně"
Reagovat
Kozoroh
Ženy na grandslamech nikdy na tři vítězné nehrály. Pleteš si to s TM, kde finále v letech 1986-1998 bylo hráno na tři vítězné sety. Jedná se o vyjímku v historii ženského tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
asi ano ,Pamatuji si jen vítěznou Grafovou
Reagovat
smazaný uživatel
Ale hrávali, hrávali buď Wimbledon alebo US Open
Reagovat
smazaný uživatel
kolikrát to Baru asi zažila? Bude to na krev nebo to holky odchodí?
Reagovat
smazaný uživatel
Bára má slušnou fyzičku, hraje se o SF na turnaji Premier 5 tady se nic neodchodí
Reagovat
smazaný uživatel
už nejsou síly ani na nadávání
Reagovat
Fandina
Raději bych, kdyby zítra hrála Petra s Mad. Halep ještě neporazila. Ale třeba se to zítra povede. V každém případě držím palce Peti a pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou musíme Halep porazit :)
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo a proč ne ted, že.
Reagovat
kada.tom
Tak snad Bára ještě najde nějaký síly, zabojuje a Čobolku usadí na letadlo do Pekingu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf set je tam. Tak jedem Plzeňačko naše
Reagovat
Frick
Jo, to neni jako jistá slečna KaroLÍNÁ
Reagovat
smazaný uživatel
A sakra, dopodávání se komplikuje
Reagovat
smazaný uživatel
i u Domči
Reagovat
kada.tom
Báro, koukej podržet servis!
Reagovat
Fandina
5:3 tak Baruš dopodávej. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Cibule ukazovala o pauze Liptákovi oko, asi jí tam něco spadlo a teď si nechala přinést zrcátko. Tohle nechápu, jestli ji tam něco dře, tak proč si nezavolá odbornou pomoc, MTO, k tomu to tam je.
Reagovat
Lunej..
Tak ji to zatim asi moc nevadi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nespadlo jej tam nič, kontrolovala si šošovku
Reagovat
Frick
Taky nosí? Nikdy jsem si neviděl s brejlema.

Bára zřejmě je má taky. Tu jsem s brejlema viděl.
Reagovat
Fandina
aha, díky za vysvětlení
Reagovat
kodkar
To jsou minely co tam ta Bára vyvádí
Reagovat
Lunej..
Nech ji zit,ma za sebou trisetak a par hodin odpocinku, Cibulka taky i kdyz kratsi zapas. Bych chtela videt tebe, co bys tam predvadel.
Reagovat
janek_da
Teta! Do toho!
Reagovat
smazaný uživatel
Jedem Báro
Reagovat
historik
no konečně, snad to báru nabudí
Reagovat
smazaný uživatel
tipuji max 10 diváků
Reagovat
smazaný uživatel
No je to vůbec zklamání v Čině, jejich jako mravenců, ale na tenis je to evidentně netáhne
Reagovat
aligo
Je tam pozdě večer a cinani jdou ráno do práce
Reagovat
smazaný uživatel
Musí budovat lepší zítřky komunismu. Čest práci
Reagovat
smazaný uživatel
dobře báro hned na začátku setu si prohrát podání ze stavu 40:30 ach jo takhle to nepůjde
Reagovat
Ma3ek
Bara herne lepsia len nevyuziva sance
Reagovat
smazaný uživatel
Herne lepšia tak do 30:0...to nestaci..
Reagovat
Ma3ek
40:0
Reagovat
smazaný uživatel
To je stále málo, ten gem mal 8vymien..
Reagovat
smazaný uživatel
Hm v tohmle setu Bára nevyužila více šancí než Petra v 1.setu proti Angie :( to bude mrzet
Reagovat
Fandina
Bára ale celkem tříseťáky umí a je to dost vyrovnané, tak třeba to ještě zvládne, po tom ranním maratonu.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad jo, ale musí ty šance využívat zatím je lepší ale nedokáže proměnit ani stav 40:0
Reagovat
historik
bára neschopnost využít dobře rozehrané gemy, cibuli stačil k využití jediný BB. Bohužel, to je ten rozdíl:-(
Reagovat
Kozoroh
Cibula likviduje Češky jednu po druhé...
Reagovat
smazaný uživatel
Bára naprosto šíleně zneužívá všechny své šance
Reagovat
Ma3ek
Bara ten priebeh zapasu je strasne kruty nevyuzite stavy 15:40 a 0:40 strata servisu zo 40:0 cibula vyuzila jediny breakball... stav 5:2 ....
Reagovat
Frick
a všechno pros...

:-/
Reagovat
Jabadu
jsem šel na ryby.
Chytil jsem dva delfíny, tři žraloky a jednu lochnesku.
:-)
Reagovat
Fandina
tu lochnesku ti závidím ... úsměv
Reagovat
Jabadu
Když se daří, tak se daří.
:-)
Reagovat
historik
to je hrozný ta bára. ztratí ze 40:0, pak 0:40 nevyužije.
Reagovat
kodkar
40:0 na podání 40:0 na příjmu a ho..o
Reagovat
Ma3ek
Este ze na evysledky nie je pocut pome:(
Reagovat
kodkar
Bára pomstí tak starou bačkoru:-(
Reagovat
historik
ježkovy báro ze 40:0:-(
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Bára zase ztrací skvěle rozehraný gem na svém servisu :(
Reagovat
freeteepek
Petra předvedla další fantastický zápas. Už dva v řadě, což je pro ni neobkvyklé:-) Má neuvěřitelnou kondici!
Teď doufám, že Simonu porazí. Pokud ne. tak budu aspoň v balíku, protože jsem si před turnajem dobře vsadil. Ovšem ani menší sázka na Petru při kurzu 21 (na titul) nebyla špatná:-))
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že je Petra tučná slonice co celý dny prosedí u ordniačky s nutelou v hubě
Reagovat
Fandina
:-))
ten kdo ji vidděl, ví, že je štíhlá :-))
Reagovat
Andrew89
nestava se casto...ale souhlasim s Fandinou. mel jsem tu cest ji videt live...a zadna becka to fakt neni. podotykam ze jsem ji videl v dobe kdy se rikalo ze je tlusta:)))
Reagovat
PetaM
Taky jsem jí viděl, když se o ní říkala, že je fakt hodně tlustá a nestačil jsem se divit. Nechápu, co to s ní televize dělá ...

Na druhou stranu pokud Petra, která je ve skutečnosti hubená pomalu jako anorektička a v televizi vypadá jako machna, tak nechci vidět, jak vypadají ostatní holky, které v televizi vypadají jako skutečné anorektičky :D :D
Reagovat
PetaM
Zítra ve Wuhanu začínáme v 7 a hned zápasem Lucky v deblu :) Snad budou přenášet i deblíka ...

V 9:30 začne první SF mezi Světlanou a ... buď Barčou nebo Domi.

Petra opět začíná ve 13:00 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět že Číňani mají Petru rádi, pořád ji sunou na večer. Asi Petra dobře platí :)
Reagovat
kada.tom
Petra je v Číně nesmírně populární a do velké míry "za to může" asi Nalinka, s níž je Petra velká kamarádka :-)

A pak taky ... v Číně se Petře dost často daří :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to bylo slyšet: Petra go go go :) aby nám Petru za chvíli neukradli :)
Reagovat
Fandina
Jistý Asiat se jednou vyjádřil, že na Petře je pro ně zajímavé i to, že má velké oči :-)))
Reagovat
misa
Ano, Petra má velké i ... oči :)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě o očích se toho napovídá, ale tohle je myšleno skutečně o velikosti očí, kulatosti, zřejmě proto, že Asiati mají oči úzké, tak se jim líbí tenhle tvar.
Reagovat
misa
TennisTV má zatím v programu i debly, takže by přenosy být měly.
Reagovat
PetaM
Pěkně Peťa :) Po vyhraném prvním setu (6:3) bylo jasné, že neprohraješ ... :D Tradice je tradice prostě.

Zítra proti Simoně, to bude podobná šichta jako s Angi. Bojím bojím. Ale hraješ dobře a věříš si. Třeba to konečně klapne! :) Gratulace a zítra!!!!!! :)
Reagovat
George_Renel
Petra dnes podala velmi vyrovnaný výkon s minimem chyb. Takhle jistě jsem ji dlouho hrát neviděl. Dlouhé, výměny, krátké výměny - ve všech byla lepší.
Jestli se jí podaří porazit pro ni nepříjemnou Simonu, vyhraje to.
Reagovat
EllNino
tenhle zápas mi připomněl jejích vzájemný duel na US Open loni ve 4. kole ...Joe hrála moc dobře, ale Petra byla prostě nehratelná klidná síla :)
Reagovat
Nancy_z
Neuspokojilo jí jen vítězství na Angie, ale chce víc a dokáže to zúročit. V tomhle je skvělá. I když mám někdy chuť jí zabít, touhle schopností porážet nejlepší a vyhrávat turnaje je jedinečná. Zítra Halep, nic snadného. Ale rychlejší povrch třeba pomůže :-) Petro pojď!
Reagovat
bIbec
Dneska dobrý.. ale v semíčku asi nejhorší možná hráčka, na jakou Petra může v současné době narazit. Řekl bych to asi takhle. Podle mě je Simona pro Petru asi něco jako Aga pro Karolínu. Oříšek jako kráva. Pokud ho Petra rozlouskne, tak zasalutuju.
Reagovat
bIbec
i když ta Aga proti Karolíně je ještě větší extrém, to bych Kvítku asi křivdil. Hrály spolu vyrovnané mače. Ale fakt teda moc nevěřím.
Reagovat
misa
Bilance je zatím nepříznivá 0-3.
Reagovat
tommr
dneska příjemně překvapila. Nečekal jsem, že se po tom včerejším vyčerpávajícím zápase s Kerberkou dá tak rychle dohromady. Nebezpečnou Kontaovou dneska v podstatě k ničemu nepustila ... :)
Příští kolo s Halepkou už bude ale zase peklo. Myslím si, že Halepová je pro Petru o hodně těžší soupeřka než Kerberová ...
Reagovat
EllNino
taky si myslím, ale Petra má lepší formu než na začátku roku, snad to zvládne a připíše si první výhru nad ní :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Halep na rychlém hardu rozhodně není horší než Kerber, neměla náhodou Petra letět už v 1.kole s Ostapenko? :D
Reagovat
tommr
tak se podívej na jejich H2H. Kerberovou už Petra dokázala porazit pětkrát, Halepovou ani jednou. Kerberovou navíc v každým zápase přehrává a její prohry s ní jsou zaviněný jenom tím, že se Petra zbytečně vyhazuje. Proti Halepový ale Petra působí vždycky hodně bezradně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Teď ale Petra chytla slinu, ale mám trochu strach že už jeden jen na rezervy. Ve Wuhanu má rozhodně na to Simonu porazit
Reagovat
kada.tom
tak samozřejmě, že Petra radši hraje s Kerber, protože tu dokázala porazit už několikrát ... na Halep zatím ani jednou ze tří pokusů recept nenašla
Reagovat
Lunej..
Recept na Simonu je jedine umlatit, chodit na sit a rychle zakoncovat. Coz v pripade Petry je riziko velkeho mnozstvi chyb. Plus skvele podani. Tak se necham prekvapit.
Reagovat
Pavlis
Super, dnes pohoda. Konta je fakt dobrá hráčka, Petře podobná. Snad někdy něco pořádného vyhraje.
Reagovat
kada.tom
Juchů :-) Dneska to byla o něco lehčí práce jak včera - hlavní je, že to Petra zvládla ve 2 setech. Servis docela dobrý, dneska hrála agresivně, chyby jako vždy byly, ale dokázala zabrat, když potřebovala :-)

Zítra Halep v SF, to bude taky chuťovka ... Ostapenko, Svitolina, Kerber, Konta, Halep ... o moc horší los Petra mít nemohla :-D

A v Pekingu bude nasazená do 2. kola, to je rozhodně fajn, protože zítra to bude asi taky šichta, ale co - Petra hraje dobře, i Halep může dát :-)
Reagovat
EllNino
jak řekl komentátor, budeme potřebovat hodně dobrou hráčku, aby Petru v týhle formě zastavila ...navíc Petra závěrečnými koly dostává křídla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně že s Johankou "nepřipustila drama" (třetí set)
Reagovat
tommr
jj další tříseták by Petru stál příliš mnoho sil, který by pak určitě chyběly proti Halepce ...
Reagovat
misa
je výjimečná. Pojďme ještě zkusit kvalifikaci na TM :)
Reagovat
Jabadu
A ono to půjde a ne, že néééé ...!
:-)
Reagovat
Fandina
zkoušíme zkoušíme
Reagovat
smazaný uživatel
No to už asi nevyjde, Petra bude ráda když do Pekingu vůbec doletí, ale návrat do Top 10 je reálný a výkony od OH jsou obrovský příslib do příští sezony
Reagovat
EllNino
Petra bude mít v Pekingu volný los v 1. kole, to se určitě hodí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám že vítězka Brengle/Ostapenko půjde na Petru, Petra v poslední době hraje s těma samýma hráčkama Brengle, Ostapenko, Marakova, Svitolina, Kerber :D dnes konečně trochu změna
Reagovat
Nancy_z
Přesně na to jsem myslela, že postupem do SF si vydělá volný los v Pekingu :-) S tou porcí tenisu se jí to bude moc hodit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Super je to tam, ani jeden ztracený servis. Amazing Petra
Reagovat
Lunej..
A je to, velka gratulace, jsi dobra. A tos mela pry davno skoncit v 1. kole:)
Reagovat
Jabadu
"Máme roteiro!"
:-)
Reagovat
jirkomar
Jo, jo. Kdyby chtěl někdo nějaký technický data, tak to mám stažený v pédéefku.:-)
Reagovat
Andrew89
Petra skvěle....SF je doma..jupíííí...mám fakt radost! pěkně ...pěkně:)
Reagovat
Fandina
Ve dvou setech a supeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
kada.tom
člověk na chvíli odběhne a Petra servíruje na postup do SF
Reagovat
Fandina
Berďa ve dvou TB, ale 16 es dneska a je to tam!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Berďa to nakonec ukopal
Reagovat
smazaný uživatel
Je to přece "tajbrejkový Berďa"... Kukuškin je inteligentní a houževnatý hráč, jenom trochu málo vyrostl.
Reagovat
EllNino
Berdych 224 km/h !? :O
Reagovat
Lunej..
No jo, uz to ma kluk za sebou. Tak co to Kvitko, tipuju prohrany TB a treti set:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak jdeme podávat na vítěztví lvice
Reagovat
smazaný uživatel
to je prostě nádhera
Reagovat
smazaný uživatel
i love you Petra´s Forehand
Reagovat
Fandina
Berďulka jde do druhého TB. Berďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
4:2 ještě 2 gemy pojď
Reagovat
EllNino
Takovýhle pohled jsem od Petry viděl naposledy na Wimbledonu 2014 :)
Reagovat
Jabadu
Pohled lvice.
:-)
Reagovat
misa
Nechce nechat jistou hráčku moc dlouho v žebříčku před sebou.
Reagovat
makro99
tak to je myslím ta poslední věc, na kterou v tuhle chvíli myslela :)
Reagovat
Jabadu
Eheheheheheééééé ... tíííí vypadajííííí!
:-)
Reagovat
Dobry-den
Snad se zas nedíváte na Kvitovou? Copak nemáte nic lepšího na práci? Tenhle zoufale ztracený čas vám už nikdo nevrátí!!! Proberte se, lidi!!!

A nezapomeňte mi zas napsat dobrou noc apod...
Reagovat
PetaM
Ty zase komentuješ Kvitovou? Copak nemáš nic lepšího na práci? Tenhle zoufale ztracený čas ti už nikdo nevrátí!!! Prober se!!!
Reagovat
Dobry-den
Zkus si vymyslet něco vlastního.

Mimochodem...nekomentuju Kvitovou...a dále...je trochu rozdíl napsat za minutu komentář oproti dlouhým hodinám stráveným sebetryzněním u TV/na strýmu s Čecho-monačankou...
Reagovat
PetaM
Záleží, jak dlouho to ještě budeš komentovat. Klidně to může přesáhnout čas zápasu.
Reagovat
Dobry-den
To by byla katastrofa. To abych se rači už zdekoval -_-
Reagovat
PetaM
Nashledanou.
Reagovat
Dobry-den
Pa.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou noc
Reagovat
Lunej..
Tak se venuj necemu lepsimu nez se starat o nas, co se divat chteji.
Reagovat
Dobry-den
Vo mě nemusíš mít vůbec strah ;-)
Reagovat
Lunej..
Nemam vubec. Ale ty plytvas svym casem, ne ja:)
Reagovat
Dobry-den
No jo no, konec zápasu a já jsem ještě furt tady. Asi bych to tu měl trochu přehodnotit. Ale to pro vás Kvitovce platí dvojnásop!
Reagovat
Lunej..
Proc? Ty jsi tu denne jako ostatni, si fandi nebo nefandi komu chces. A ze mas potrebu psat porad o Petre je tvoje nemoc :)
Reagovat
Dobry-den
Neurážej
Reagovat
Lunej..
Nelzi
Reagovat
Dobry-den
Se mnou nudlovka nebude, tak se nesnaž. Máš smůlu, sorry.
Reagovat
Lunej..
To si delas srandu? Ja o zadnou nudlovku nestojim. A ze nemas smysl pro nadsazku neni moje vina. Sorry. Mej se.
Reagovat
Dobry-den
Na-shle.
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak víš co, pakuj se a táhni se dívat na ordinaci
Reagovat
Lunej..
Co jsi agresivni? Sam tu pises neskutecny zhovadilosti a jsi samy ban. Proti tobe je DD nevinatko.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou noc, good nigth, gute nacht, laku noc, bonne nuit, dobrú noc, dobranoc, buonanotte, lahko noč, lejl tajba
Reagovat
Fandina
:-))
buenas noches
Reagovat
Fandina
Nerýpej a starej se o sebe.
Reagovat
Lina
Jenom nedělej, určitě se nikdy nemůžeš, dočkat, až zase bude, hrát. :)
Reagovat
smazaný uživatel
odvracení BB nám dnes jde :)
Reagovat
Fandina
Berďa z 4:2 na 4:5 ach jo.
Reagovat
kada.tom
toho čarového by měla Petra trefit ...
snad jí to moc nepoznamená
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle mohl hlavní Petře uznat Konta by tam nebyla, ale pravidla jsou pravidla
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda v tohmle gemu byla obrovská šance na brejk 2 BP Petra vyhodila a o 3.BP ji připravil čároví
Reagovat
PetaM
Děkujeme čárovému, že nám sprostě vzal BB ...
Reagovat
Herbert_Hoover
Má oči všude :)) Pěkné gesto :)

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3811771/What-champ-Rafael-Nadal-stops-tennis-match-against-John-McEnroe-distraught-mother-looks-little-girl-lost-crowd.html?ito=social-facebook
Reagovat
janek_da
Jak bylo děcko v pohodě, a jak uvidělo maminku, tak se rozbrečelo :)

né, pěkné.
Reagovat
Fandina
Petruška má hezké náušnice a Berďulka oblečení.
Reagovat
Fandina
W/UE v prvním setu Petra 11/13 Konta 5/8
Reagovat
kada.tom
Že to ale zase byly nervy na servisu :-)
Nicméně i když ty chyby tam jsou, tak mi přijde, že Petra hraje fakt pěkně. Snad to zvládne ve dvou setech, aby mohla trochu odpočinout před SF ... pokud postoupí, samozřejmě :-)
Reagovat
janek_da
Hraje se pořád se zataženou střechou, ne? To je pak trochu jako by špičkový maratonec závodil na 400m se sprinterem z krajského přeboru.
Reagovat
rusedski
Opět návrat k osvědčenému skóre 6-3 :)))
Reagovat
Lunej..
1. set mas, tak jeste dva a je to :)
Reagovat
PetaM
Dva?! :D Ne, nechceme tři sety. Musíme to rychle utnout, zítra nás čeká zeď č. 2 :D
Reagovat
Lunej..
Co chces ty neni podstatny, Petre vyhovuji trisetaky:)
Reagovat
PetaM
Myslím, že je ráda za každou dvousetovou výhru :D
Reagovat
janek_da
třísetové výhry jsou cennější
Reagovat
PetaM
A jsou úplně k hovnu, když v SF už nebude mít žádnou sílu.
Reagovat
janek_da
bude
Reagovat
PetaM
Na odchození určitě. Ale zatím to na tři sety nevypadá.
Reagovat
Lunej..
Ma mentalni silu :D
Reagovat
PetaM
Ty vážně chceš, aby zítra Simona Petru porazila. To je pěkné :D
Reagovat
Lunej..
Co bude zitra neresim, ziju pritomnymi okamziky:D
Reagovat
Lina
Asi na tlačení Simony mít velkou pomoc, nebudeš? :)
Reagovat
PetaM
Pěkně, opět vyhraný první set 6:3. Kromě včerejška všechny vítězné zápasy začínaly takto. Tak Petro - to už je prostě osud, teď vyhrát musíš.
Reagovat
Andrew89
6:3 ..takže ted 6:1 :)))))
Reagovat
janek_da
čistá práce. první set
Reagovat
smazaný uživatel
Máme set come on!!!!!
Reagovat
janek_da
Konta se domluvila na spátce za toho jestřába
Reagovat
janek_da
jsem myslel, že zařvali "aut" a to bylo Petřino "pojď"
Reagovat
smazaný uživatel
tim strasi Johanu:)
Reagovat
janek_da
nemohlo by pár lidí přestat sledovat Petru pře ukrajince?
Reagovat
smazaný uživatel
A jeste jestli Johanka by mohla zabrat:)))
Reagovat
smazaný uživatel
40-40 ach tahle chyba hodně mrzí
Reagovat
kada.tom
Pojď Petro!
Potvrdit!
Reagovat
smazaný uživatel
5:3 pojď
Reagovat
Fandina
Berďa proměnil třetí setbol v TB super a Petra třetí GB v sedmé hře, na co se dřív dívat.

Berďo ještě jeden set. Pojďte!!!
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise nejdřív set s Berďou, teď tam dali Petru.
Reagovat
Fandina
Jinak Berďa s Kukuškinem jsou na O2.
Reagovat
smazaný uživatel
Uhaluzil 1. set v tie breaku
Reagovat
Lunej..
Ma set, tak jeste Petra:)
Reagovat
Andrew89
Když nevíš coby...flákni tam dvě esa:D
Reagovat
lilly
Ta Kvitova začala dělat hrozny chyby!!!
Reagovat
PetaM
Ježiš, jak nečekné! :O
Reagovat
Andrew89
bože..zas nějaký nový nick :D.. Trololo
Reagovat
kada.tom
Aga to nakonec projela, a to byla tak blízko výhry, no. Holt se potvrdilo, že se Světlanou to Aga prostě neumí.

No, ale Světlana si SF zaslouží, to každým pádem :-)
Reagovat
PetaM
Koukám, dneska 5 her za 15 minut, včera první hra trvala 15 minut :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na servisu super, teď ještě trochu přidat na returnu
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tam se?re s tím Kukuškinem??
Reagovat
misa
Co se rozešla s Čermákem, má mnohem lepší výsledky, vlastně od poloviny srpna má nejlepší období v letošním roce.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, hraje lépe, chytřeji. Více mixuje strany servisu i má více úderů po lajně
Reagovat
misa
Servis výrazně zlepšila, i celkový herní projev je oproti jaru a první půlce léta mnohem pozitivnější. Olympiáda zřejmě přinesla mnoho nadšení do tenisu.
Reagovat
bIbec
Můj stream chrčí jako kráva.. nemáte někdo nějaký solidní s čistým zvukem? Tohle je katastrofa.
Reagovat
lilly
http://www.sportingvideo.org/20160926/vv57e8c6f841e722.19519548-1440206.html
Zkus tohle
Reagovat
smazaný uživatel
ale tady je zase příšernej obraz. Proč v ČR není televize která by vysílala WTA tour, ČT si koupí 3 turnaje ze kterého dohromady odvysílaj 8 zápasů
Reagovat
bIbec
zvuk je lepší, ale obraz horší =) Tak teď nevím :-)) Každopádně díky :-)
Reagovat
PetaM
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnpofGF6aG9hdnBn&c=en&i=eWlxYXJjcGd0Yg%E2%84%96f%E2%84%96f&hc_location=ufi

Už si na Ukrajině všimli, že začal další zápas :)
Reagovat
bIbec
super!
Reagovat
lilly
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Reagovat
smazaný uživatel
..že kudlanka zase prohraje :-) Jsem expert a Dominika ví, jak se na kudlanky hraje :-))) Je to prosté, pohyb je jejich slabinou :-) Ciao !!!
Reagovat
Hector21
Světlanka, no prostě a jednodeše joooooo :)
Reagovat
Kuzzie
Na Agu prostě umí :)
Reagovat
Hector21
10:4 jestli se nemýlím...

neměl jsem nervy na to koukat, ale super, super, super

teď jsem viděl ten dropshot za stavu 5:3, nemám slov :)))))
Reagovat
dunphy
Ok, Aga mi teď fakt jako hodně zhoršila den :D
Reagovat
janek_da
si večer pustíš její hotšoty
Reagovat
dunphy
Těch už mám nakoukáno na sto let dopředu :D
Reagovat
George_Renel
Dnes to byly spíše hotšity.
Reagovat
dunphy
Mně se někdy stane, že přesně toto slovo zadám do vyhledávače :D íčko by nemělo být na klaávesnici hned vedle óčka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nech už tie 2 skončia a Petra sfúkne Kontovú, aby som videla Báru s Domi. Som na nich veľmi zvedavá. Dnes si to rozdajú dve veľké kamošky. Bára bola ako jediná z cz tenistiek na svadbe Dominiky. Mohla by jej pribaliť svadobný darček. :)
Reagovat
smazaný uživatel
** na ne...
Bára je bojovníčka a dokáže odohrať loptičku a vsede. Spoli htali iba raz a to ešte v roku 2007. Veľká neznáma.
Reagovat
smazaný uživatel
*hrali, dokelu
Reagovat
Frick
A co když tam přiletí strýček Fido?
Reagovat
majkl005
ty musíš mít hrozně nudnej život :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne;)
Reagovat
janek_da
skvěle
Reagovat
kada.tom
Aga nedoservírovala zápas a v bitvu v TB prohrála 9-11 ... takže než se Petra a pak Bára dostanou na kurt .... cháá, se bude hrát jako včera do večera (ale toho našeho) :-D
Reagovat
PetaM
Tak Aga Petře vrací i za včerejšek. Ztrácí druhý set a budeme na Petru čekat ještě další hodinu ... Minimálně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš Aga to zase zdržuje
Reagovat
PetaM
A to počkej, jestli prohraje TB.
Reagovat
smazaný uživatel
hm a pak že je Petra labilka
Reagovat
Fandina
Vypadá to, že po Wuhanu budou v osmičce debla pro TM jak Háčka, Šafi a Kája a pokud by vyhrály titul Barča s Mirzou, tak budou deváté. A pokud vyhrají titul Šafi s Beth, tak už mají kvaldu jistou.
Reagovat
tommr
Karolína s Goergesovou si nečekaně brzkým vypadnutím sice hodně zkomplikovaly situaci, ale jejich přemožitelky Atawo/Spears taky moc daleko nedošly a tak mají v Race pořád relativně slušnej náskok. Měly by si to ale ještě pojistit nějakým solidním výsledkem v Pekingu ...
U Báry s Mirzou šance na účast na TM záleží nejen na jejich dobrých výsledcích, ale i na tom jestli bude chtít Mirza hrát na TM s Hingiskou nebo jestli by dala přednost hře s Bárou ...
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že to záleží na Mirze, jestli bude hrát s Hingis, nebo jak to bude. Ale to deváté místo je dobré, protože kdyby to tak skončilo i před TM, tak si může Mirza vybrat.
Reagovat
tommr
to devátý místo je podmínka nutná, ale ne postačující k postupu na TM. Pokud se na něj dostanou tak se Mirza bude muset rozhodnout se kterou partnerkou bude TM hrát. Zpočátku se zdálo být jasný, že bude hrát s Hingiskou, ale ted se stále více objevují spekulace, že by mohla hrát spíš s Bárou. Každopádně by si Bára měla zahrát bud na TM nebo na ET ...
Reagovat
Frick
A ve Znojmě si před 14 dny zahrála EET :o)
Reagovat
PetaM
Pokud bude Mirza chytrá, vyhraje TM s Martinou a pak ET s Bárou :D To bude bodů ... :D :D
Reagovat
Fandina
Tak tak, je to na Mirze. A pokud opravdu s Barčou budou v dosahu TM, tak zajímavá je i situace, že Mirza může hrát jak na TM tak na ET. Pokaždé s jinou partnerkou.
Reagovat
bIbec
ježiš tak řekla, že bude hrát s Hingis, tak bude hrát s Hingis. Jestli ne, tak je to pěkná husa.
Reagovat
tommr
Mirza ale může vnímat Hingisku jako největší konkurentu v boji o pozici světový deblový jedničky. Z tohodle pohledu by pro ní asi bylo lepší Hingisku vyšachovat z účasti na TM. Navíc nevíme jak ten jejich rozchod opravdu proběh. Třeba je tam nějaká zlá krev ... :)
Reagovat
bIbec
já bych se do těchto špekulací vůbec nepouštěl. Myslím, že bylo jasně řečeno, že si s Hingis ten TM zahrají. Leda že by byla Hingis zraněná nebo tak něco. Pak může mít Mirza rezervu v té Báře.
Reagovat
Haitik
Nasťa bez trenéra..

https://twitter.com/DKindlmann/status/781400817970667520
Reagovat
Haitik
Škoda, Nasťa pod ním neměla nejhorší výsledky.. :D ale tak třeba se Fieter vrací k Marus :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, kamaradka Lucky, zeby ji prihrala Dietera?:)))
Reagovat
misa
Skromná Lucinka si vystačí s Čermákem.
Reagovat
smazaný uživatel
hm s cibulí 4 gemy, to nemohla už prohrát s Luckou, no ale dneska by asi Lucka dostala podobný výprask.
Reagovat
Krisboy
Tak dneska to kazí jenom KaroLíná, jinak super!
Reagovat
Pavol
Iba Carolína prehrala s Agnieškou ako mala. Ako Plíšková môže prehrávať s krátkou Cibuľkovou bez podania. To ju potom porazí každá snaživá tenistka.
Reagovat
freeteepek
Protože Cibulková je sice krátká, ale při svých 161cm překvapivě dobře podává a hraje tvrdě. Ne nadarmo je dvanáctá na světě. Dnes prakticky nechybovala.
Reagovat
smazaný uživatel
úspešnosť 1. servisu Domi 69 %, Karolína 52 %. Zdá sa, ak Karolíne prestane fungovať servis akoby si menej verila. Nevidím jej do hlavy, ale vidím to tak, že si povie: Nejde servis a v medzihre a na returne to neubehám. Tak to vnímam ja.
Reagovat
smazaný uživatel
No je to i tom že Karolína nemá tak dobrou mezihru, když si Karolína nevytvoří pozici 1.servisem nebo skvělým returnem tak je většinou bezradná, Karolína i v gemu kdy dá 3-4 esa nakonec musí třeba i přes shodu....
Reagovat
lars
kdyz s Cibuli letos prohrava i Aga
Reagovat
smazaný uživatel
V Taškentu to vidím nadějně. Při troše štěstí by mohlo být české finále...
Reagovat
VlS
Škoda Káji, ale Lucy s Beth jsou v semi, v Taškentu Kristýna i Denisa taky v semi, Maruška postupuje v Americe, Katka se Sašou Krunič v deblu postoupila na úkor Martiny a Coco a prohrály až s Bucií, Háčka prohrála, tak ještě Peťa a Barča to dotáhnout.
Reagovat
VlS
A teda Kájo, tatíka nechej doma krmit králíky a VAŇKA SI BER S SEBOU, ať nedopadneš jak Lucy s Robem :-((
Reagovat
Fanda67
Jen jestli jí víc nechybí ten Hrdlička, ty dva největší výsledky letos měla, když byl s ní ....
Reagovat
PetaM
Což není tak úplně pravda, protože po pár dnech musel z NY odjet ...
Reagovat
Fanda67
A na finále byl?
Reagovat
misa
ne
Reagovat
misa
dnes slaví dvě výhry, což znamená, že Šafářová se vrací na místo české deblové jedničky. Rob jí našel opravdu dobrou parťačku, a když dvouhra moc nejde, má i tak Lucka z tenisu radost.
Reagovat
VlS
Pojedou na titul, tím by se dostaly nad cut bez ohledu na Peking. Největší soupeřky jsou out, tak hodně štěstí holky.
Reagovat
horska.kraslice
A tým Betky je asi pro Lucku i náhradní oporou, hlavně psychicky.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska vyhrály ty,kterým jsem nejvíc fandil , které nejvíc mákly a které to nejvíc potřebovaly
Reagovat
kada.tom
Denisa taky v SF :-)

A Bucie též :-)
Aga už otáčí 2. set :-)
Reagovat
historik
paráda! Flipkens je velmi dobrý skalp:-)
Reagovat
horska.kraslice
Takhle hraje poslušná hráčka. Trenér za stavu 5:4 dal příkaz k uzavření, tak to uzavřela :-)
Reagovat
historik
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
k uzavření lajny na podání,které šlo tam,kam trenér předvídal..a byl z toho fiftýn na returnu
Reagovat
tommr
ten forhendovej prohoz po lajně kterým si Denisa vybojovala mečbol byla neskutečná paráda! :)
Reagovat
Ma3ek
Neskutočný rozdiel je medzi českými a slovenskými hráčkami na servise.
Hociktorú českú hráčku ktorú si pozriem či je to Kvitová, Plišková jedna druhá, Allertová, Safarová, aj Strýcová občas získavajú vela priamych bodov zo servisu alebo esa to slovenka žiadna
Reagovat
smazaný uživatel
nááhodou, Domi dnes dala 1 eso. super! :)
Od nej nemôžeš čakať, že bude strieľať esá. Nemá na to výšku. Kajka ju má, ale v hlave miš-maš.
Reagovat
Ma3ek
a dalšie naše čepelova schmiedlova ani nehovorím:D
Reagovat
Ma3ek
Malinké su ako japonky :)
Reagovat
EllNino
Reagovat
Ma3ek
tak tu moc nepoznám minulý rok som ju videl hrat v bratislave a tam som ju takto nevidel servovat tak snad sa presadí
Reagovat
Ma3ek
tohtoročna juniorka us open?
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport24.aktualne.atlas.sk/rio/tenis/slovensko-mohlo-mat-novu-grandslamovu-vitazku-kuzmova-vo-finale-us-open-neuspela.html
Reagovat
Ma3ek
myslíte že kvitova po včerajšku bude dnes schopná hrať normálne?
Reagovat
PetaM
Ne.
Reagovat
Fanda67
Co je hrát normálně ? :-))
Reagovat
smazaný uživatel
asi jako včera
Reagovat
janek_da
jako včera? normálně? :D
Reagovat
Fanda67
No letos je pro Petru normálně se vyházet, včera hrála nenormálně :-), takže já si přeju aby ještě párkrát hrála nenormálně, aby se to nenormální stalo postupně normální jestli mi rozumíte :-))
Reagovat
Ma3ek
tak dobre ako celý týžden
Reagovat
Fanda67
viz výš
Reagovat
smazaný uživatel
v nevýhodě bude
Reagovat
Frick
Bude chodit po rukách a hrát nohama.
Reagovat
Fandina
schopná je vždycky, otázkou je, jestli bude dnes
Reagovat
kada.tom
v programu už není, takže bude až zítra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem myslel,že singl
Reagovat
PetaM
To by si asi nedovolili ... Díky dnešním výsledkům se rozhodne, které 4 holky budou v Pekingu nasazené :)
Reagovat
mrafe
A není tam náhodou taky proto, že ještě neznání soupeřky?! A Světlana zatím hraje s Agou.
Reagovat
kada.tom
tak samozřejmě je to tím taky ovlivněno :-)
Reagovat
kada.tom
Denisa nakonec ten set dala, i když si zahrávala :-)
Kristýna překvapuje a i v SF bude mít velkou šanci, přeci jen Kozlova je Kozlova ...
Reagovat
smazaný uživatel
už ale vystrkuje růžky
Reagovat
PetaM
Denča zkušeně!!!!
Reagovat
kada.tom
Bára vydřela zápas, a to má hrát dneska ještě jeden s Cibulkovou a pak je v programu i debl, no ... buď se debl odloží na zítřek nebo ho asi Bára vzdá ...

Ke Karol no comment radši, s Cibulí uhrát 4 hry, achjo ...

Halep už je na TM, Aga zatím lepší v souboji se Světlanou, potěšil by mě postup obou dvou, ale přece jen víc fandím Aze :-)

debly ... nic mě netěší tak jako fakt, že Hingiska už je z turnaje venku :-D ... Háčka to teda nezvládla :-( ... a v aktuálně hraném QF snad vyhraje Bucie :-)
Reagovat
PetaM
Pochybuju, že by se debl Báry dneska hrál ... Singl má přednost a bude ho hrát až jako úplně poslední na centru. Klidně může skončit kolem půl noci ... Záleží, jak to teď bude Aga zdržovat a pak, jak to bude zdržovat Petra :D No a samozřejmě, jak dlouho bude hrát Bára s Domčou ...

A pokud by debl začal i po půl noci, tak by to prostě bylo nefér.
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas, myslím, že by se to klidně mohlo přesunout na zítřek, protože i bez deblu toho bude mít Bára dneska dost
Reagovat
tommr
když se ale ten debl přesune na zítřek tak bude Bára zase znevýhodněná zítra, protože by mohla teoreticky hrát tři zápasy: semifinále singla a čtvrtfinále a semifinále debla. Myslím si proto, že konečný rozhodnutí padne podle toho jak dopadne dnešní čtvrtfinále s Cibulí ... :)
Reagovat
Fandina
Odešla jsem věšet prádlo a mezitím Denča přišla o vedení 4:1 a je to 5:5. Škoda, ale jinak se mi líbí, jak do toho holky jdou, obě. Žádné zdržovačky, podání a hned útočí. A 6:5 Denčo pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulkovej chyba este jedna vyhra, aby si tie misky naklonila do pohodlnej pozície pred turnajom majstrov...

Apropos, o čo sa este hra?....Akej kategorie su turnaje China open a turnaj v Moskve?...To su uz posledne turnaje, kde sa este moze nieco zmenit, či?...dik
Reagovat
EllNino
China Open je Premier Mandatory :) poslední Premier je pak Moskva, ale hraje se ještě v Linzi, Lucemburku, Tanjinu a tak :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vdaka za info...
Reagovat
PetaM
Chine Open je turnaj kategorie Premier Mandatory - 1 000 bodů pro vítězku.

Moskva je Premier - 470 bodů pro vítězku ...

Jinak by se měl počítat ještě turnaj v Lucemburku (International - 280 bodů pro vítězku) a turnaj v Linzi, stejný jako v Lucemburku.
Reagovat
smazaný uživatel
Luxemburg se loni nepočítal
Reagovat
Fandina
Vloni ale končil až v den, kdy začínal TM. Letos končí v sobotu stejně jako vloni Moskva, která se počítala.
Reagovat
PetaM
Ano, proto jsem napsal, že by se MĚL počítat. Jak správně píše Fandina, loni končil v neděli (kdy začínal TM). Letos končí v sobotu - stejně jako Moskva - a v sobotu se body ještě počítají.
Reagovat
Frick
je to TV přenos, kterej Uzbekistánci dělaj 4:3...
Reagovat
r176
Tak Týna je v semi!!!!velká gratulace!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
možná ve finále s Denisou. Ta má dneska páru jako Tynda včera
Reagovat
PetaM
Pěkně Síma ;) Teď už jen, aby postoupila Petra ... To by byl hezký zápas ... :)
Reagovat
Fandina
Denča s Kirsten mají po game a zatím Denča vypadá při chuti. Pojď!
Reagovat
Fandina
a potvrdila brejk na 4:1 tak jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
HALEpko, tak priste. Doufam, ze nezklames.
Tyno gratulka
Reagovat
historik
Týna potěšila:-) Měla by se dostat někde k 80. místu a vylepšit si maximum:-)
Reagovat
Krisboy
81. New career high :)
Reagovat
Ma3ek
Hibino - Tsurenko velmi pekný zápas
Pliškova - Kromracheva hrozná kvalita hlavne kvoli Kromracheve ta je fakt hrozná
Reagovat
Frick
Karolína do toho nedala dnes srdíčko.
Reagovat
EllNino
tak už to nehroť ne ? ...prohrála s Cibulkovou, ne s Gajdošovou
Reagovat
Frick
Ale jak? Drtivě 2:6 2:6. Takhle prohrávaj hráčky ze 150. místa s hráčkama z TOP 5...
Reagovat
Grape
Každý zápas je jiný, ale to nemá cenu ti vysvětlovat, když jsi v životě tenis nehrál...
Reagovat
EllNino
jasně ...škatulkuj ...včera prohrála Venus se Svetou ve stejném poměru....taky to byla 150. ráčka světa proti hráčce top 5 ? ...deska Keys 4:6 2:6 proti Simoně, taky je to hráča top 50 a Simona top 5 ? ... říká ti něco pojem matchup ? ...Proč Lucka věčně poráží Stosur a s Petrou to má 0:9 ? ...když porazila smetla na AO Muguruzu, taky byla Mugu 150. hráčka a Bára top 5 ? ...Vzpamatuj se
Reagovat
Frick
Ale tak prostě asi je rozdíl prohrát jak včera Angie s Petrou nebo jak Kája s Cibulí.

Prostě Kája šla na kurt jako ne drtivá, ale celkem výrzaná favoritka a prohrála za 70 minut 2:6 2:6 po poněkud bezkrevném výkonu. Kritika je dnes na místě.
Reagovat
EllNino
Jako výrazná favoritka ? ...Prosímtě, možná tak pro tebe, nezapomeň, že po velkém úspěchu přichází většinou útlum, Angie, Petra by mohly vyprávět ;) A pokud má s Dominikou bilanci 0:2, tak zase tak výrazná favoritka nebude nemyslíš? :) Dělí je pár míst, zkušenosti na straně Dom, extrémně nevyhovující matchup, míče těsně nad sítí, což je pro Karolínu peklo ... třeba Báře proti Dominice věřím, ale Karolíně fakt ne ...stejně jako proti Aze, Halepce ...
Reagovat
misa
Teď jestli si tohle uvědomují ti, kteří Karolíně už předpověděli 4-5 gs. titulů :)
Reagovat
EllNino
no přesně :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
No dobre, ale jedna prohra jaro nedela...;)
...je tam bez trenera, takze celkem tvrda zkouska a dobry test, zkusenost atd., aspon pro ni...
Reagovat
freeteepek
Vaněk říkal, že Tokio nebylo důležitý, že se soustředí na Wuhan. Tak proč ji v tom nechal samotnou?
Reagovat
smazaný uživatel
Trebas nejaky test, vim ja?;))) Se musis zeptat jeho...
Reagovat
smazaný uživatel
Mas nekompatibilni system;) Takhle mu to nevysvetlis... je to system tribunar, papirovy tacek, burt a horcice.
Musis prepnout system. Takze mozna by pomohlo dat priklad Sparty a Slavie...Sparta je bohatsi a kvalitnejsi klub, ale obcas se stava, ze ji Slavia prekvapi svym pojetim hry...no a mozna to secvakne. Ikdyz nevim, pro me se tezko v tomhle systemu pohybovat. Ale trebas ti priklad pomuze k lepsimu prikladu.;)
Reagovat
PetaM
Pro mě teda Kája favoritkou rozhodně nebyla :D :D
Reagovat
Frick
Pro sázkovky jo.

http://www.vysledky.cz/zapas/na9rN8o6/#prehled-zapasu
Reagovat
EllNino
no jasně, sázkovky tomu tak rozumí ;)
Reagovat
PetaM
Sázkovky? To jsou ty bezcitné věci? Jo, to je pecka :D :D
Reagovat
Fanda67
Pro sázkovky měla Kája vyhrát necelé dva zápasy ze 3 - no a tohle byl ten třetí, takže nic tak překvapivého ... tedy pro ty, kteří rozumí, co ty kurzy říkají :-)))
Reagovat
Frick
A který byly ty první dva? :o)

Domča šla do obou zápasů jako lehký outsider a neztratila ani seta...

Tipáč by letošní bilanci 0:4 na sety ocenil kurzíkem 18,28...
Reagovat
Fanda67
Nikde není psáno že se napřed musí dva zápasy vyhrát o potom ten třetí prohrát, klidně se může začít tou prohrou ...
Ale to by jsi musel vědět něco s teorie pravděpodobnosti, což bych chtěl po tobě asi moc :-))
Reagovat
lars
A jak mohla Cibule prohrat Busicka - Cibule 6:2 6:0 ?
Reagovat
Frick
Samozřejmě, že mohla. Ale je legitimní to nazvat výsledkovým propadákem.
Reagovat
horska.kraslice
Sázkovky jen slepě papouškují žebříček. A kdyby zápasy dopadaly jen podle postavení v žebříčku, tak se ten žebříček nikdy nezmění :-))))
Reagovat
Frick
A to máš odkud? Že do zápasu dvou známých a vysoko postavených hráček na velkém turnaji jen zkopírují žebříček?

Na 10k dejme tomu...
Reagovat
smazaný uživatel
to by ses divila.Jsou to profíci,takže lepší přehled,než my
Reagovat
janek_da
Co s Petrou, ale s Mončou Niculescu to má Lucka drsné.
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Ovsem jeste horsi to ma s Petkovic...
jeste ze aspon ta Sara je pozitivni...
Reagovat
Frick
....stejně jako Charlie
Reagovat
Frick
...nebo Fredy Olovo a Arťa Popel...

..ale ti už jsou na pravdě boží...
Reagovat
janek_da
Mi jde o to kde Petra, Petko jsou v rankingu a kde je Moňa. Si myslím, že Lucka se zdalekoa nejvíc bojí Monči
Reagovat
janek_da
6:2, 6:0, 6:1, 6:0
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No jooo, ale Monika je tenisovy cimrman, proste nepochopeny genius...
...Lucy je chodici empatie, takze to citi ma jedina respekt...to se pak tezko hraje. Spis me mrzi ta Petkovic;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tyna byla na tom returnu tak nejak spatna, moc necitila souperku...ale pred tretim returnovacim gemem tam nabehl Martin Fassati, a vsechno bylo vyresene;) Ihned brejkuje.
No, ale jinak me prijde celko trochu rozhozena...tak snad to citim spatne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak k Taskentu....jako pekne domaci prostredi...a opravdu outdoor;)
Tribunka (a to jsem jeste prehnal) sestavena pro par nadsencu, na ktere sedi akorat ten Fasseti;) Takze komorni tenisove prostredi, ktere zdobi cvrlikani ptaku...nadhera, kam se hrabe Wuhan, to se neda srovnat;)
Prvni set je doma vLounech, ikdyz ta zaviracka trochu bolela...
Reagovat
janek_da
Taky se mi tam to prostředí líbí.
Tak mě napadá. Gigine nechceš udělat nějaký WTA Valašsko Open? Prostředí je tak nějak podobné. Problém by asi jenom byl najít ball boje do lesa ... nebo spíš bordelu
Reagovat
smazaný uživatel
No tak pozor...prostredi u Gigina ten Taskent jeste prevysuje;)
Spis to omezeni na jeden kurt, ale zase divaci by videli na beton vsechny zapasy!!!
Jak by na ten turnaj na blacklist dal Kvitovou nebo Mladenovic, tak si myslim, ze do toho lesa by se az tak casto nechodilo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm ve drume rebrejky. Ovsem Tyyyno, takhle se neodvraci BB...to nebyl volej, to byl mozna flip a jeste blbe zhrany;D)
Nastesti v dalsim gemu haze Irina raketou, dalsi momentum...a dalsi brejk. Tak aspon ju uz fakt citi na returnu;)
Ted jen neselhavat na servu....Fasseti opet na lavce, tak uvidime...
Pocet divaku na tribunce se ztrojnasobil...jako zacina tam byt tesno...
Reagovat
smazaný uživatel
*ve druhem
Reagovat
smazaný uživatel
Fasseti je machr, opet prichazi, a Tyna servis hned drzi.
Tahle spoluprace by mohla byt paradni...
Jen nevim, nebot tuhle Lounacku nemam az tak nactenou, jestli ma Nadalovsky ritual si neustale neco upravovat na outfitu, nebo jen dnes je nejaka rozvrkocena...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a je tu zavirak zapasu;) Tyna snedla banan jak za casu Edberga. Tak snad to bude mene bolestne nez zaviracka v prvnim setu;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pomohlo;)
Reagovat
freeteepek
V prvním gamu druhého setu dala 6 es. Přesto ho získala s odřenýma ušima přes shodu. Zatímco Kája dělala relativně hodně chyb, Dominika prakticky nechybovala. Kája by v tomhle zápase potřebovala o něco vyšší úspěšnost prvního podání, lepší return, ale zoufalá byla především při hře na síti. Přechod na síť dnes vůbec nezvládala, když ostatní statistiky měla dobré. Nevěřícně jsem kroutil hlavou, když jsem viděl, co Kája na síti provádí. Často hrála do míst, kde stála Dominika nebo se prostě nechala prohodit nedůrazným přechodem. Řekl bych, že Dominice její hra sedí. Ve výměnách křížných backhandů neměla problémy, takže Kája se pak snažila zakončit nekonečnou výměnu po lajně, což se jí moc nedařilo. Také překvapivě dobře Slovenka returnovala. Pokud vůbec dosáhla na míč. Jednou to Kája trefila parádně na téčko a Dom to ještě zvládla vrátit na čáru. Normálně by z toho mělo být eso. Na druhé straně, když Dominika trefila ten samý servis, Karolína se do kurtu trefit nedokázala. Prostě nebyla dost rychlá.
Reagovat
Fandina
Já to neviděla, ale když s ní Kája prohrála už potřetí, tak to na ni asi vůbec neumí. Domi je rychlá a ještě k tomu útočná. Když má svůj den, tak přejede kde koho.
Reagovat
freeteepek
Naprosto souhlasím. Na síti Kája 5/13 tuším...
Reagovat
Frick
Proč to ta Lucka musela s tutou lemrou projet?
Reagovat
PetaM
V úterý to tuším nikdo neviděl. Protože hrály v pondělí.
Reagovat
Frick
Tak v pondělí.
Reagovat
misa
Lucka je v současnosti hráčka páté desítky, navíc bez trenéra. V jednom gamu je schopná dát 4 df, return druhého podání Kar., který byl současně jejím setbolem, vyhodila do autu. Po většinu zápasu zbytečně chybovala z forhendu. Už není rok 2015, ani 2014.
Reagovat
Fandina
Zas bych Šafi hru tak nedramatizovala. Ty čtyři df v jedné hře je spíš smůla. Kája byla lepší, Šafi přehrála, jen škoda, že se spolu potkaly teď. Kdyby měla Šafi někoho jiného, mohla dojít dál a nějaké body nasbírat.
Reagovat
misa
Chtěl jsem Frickovi naznačit, že když hraje hráčka z top 10 proti tenistce ze 43. místa, tak se nejde prohře hráčky z páté desítky divit. Ta hůře postavená většinou v klíčových momentech zápasu selže. A 4 df v jednom gamu určitě není smůla.
Reagovat
Fandina
Je to smůla. A kdo někdy něco hrál, tak to pochopí.
Reagovat
smazaný uživatel
Vojin Fandina, co si predstavuje pod takym pojmom smula?
Reagovat
Fandina
Nestarej se.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je opravdu smula ;D)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
bIbec
no hrála by o jeden zápas víc.
Reagovat
bIbec
i když s Cibulkovou by svedla s největší pravděpodobností malinko vyrovnanější bitvu.
Reagovat
misa
No, hlavně by měla 45 bodů navíc, což je v její situaci dost podstatná věc.
Reagovat
bIbec
jo, asi jo. Pro ni je teď každý vyhraný zápas dobrý, to máš pravdu.
Reagovat
EllNino
v pondělí hrála Lucka přesně to, co Kája sedí
Reagovat
vendulkabendulka
Stats
https://pbs.twimg.com/media/CtgYgn5WcAAcF9r.jpg
Reagovat
Lunej..
nenech se rozstřílet :)
Reagovat
PetaM
Neboj, Madison to jen tak nenechá :D
Reagovat
Lunej..
Huš kšá pryč :)
Reagovat
PetaM
Já to myslel jakože v dobrém! :D Jakože nenechá Simonu, aby jí sama rozstřílela. Časem sama pomůže svými chybami. Ze začátku hraje vždycky skvěle :D
Reagovat
Lunej..
No jen aby. Moc ti nevěřím. :)
Reagovat
PetaM
Já bych upřímně rád viděl v SF zápas Kvitová - Halep ...
Reagovat
Lunej..
Uprimne jo? :)
Reagovat
PetaM
Upřímně bych ho moc rád viděl. Už dlouho se neutkaly. A s Madison Petra hraje pořád poslední dobou ... :D No, snad se tam obě dostanou ... O Petru mám větší strach, než o Simču :D
Reagovat
Lunej..
No tak 1. set je doma, aspon, ze u te Simony se da relativne klidne fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
No pro Kaju zatim zakleta hracka. Nejak si s ni nedokaze poradit. Zato Domi si na ni neskutecne veri...
Reagovat
Dobry-den
A jéje. Karolína po týdnu opět ostudná prohra. Začíná nám těmi brzkými prohrami chytat kvitovské manýry. To je asi úděl českých jedniček. Tak nevym, no, čau -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrou-noc
Reagovat
Dobry-den
To máš trochu popletené, ne?
Reagovat
makro99
má to velmi správně
Reagovat
Dobry-den
Tak to si nechám vysvětlit
Reagovat
Fandina
Na druhé straně zeměkoule to platí.
Reagovat
PetaM
To zase bylo ....

A Háčka :( :( :(
Reagovat
Fandina
jj Háčka v STB to naštve.
Reagovat
PetaM
Chce to body kruci ... :( TM ještě není jistý a já bych je tam rád viděl ...
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Chtělo to alespoň teď postoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
už na streamu. Snad napraví dojem sestry.
Reagovat
smazaný uživatel
nepotěšují
Reagovat
smazaný uživatel
doufám,že jsem to zakřiknul
Reagovat
smazaný uživatel
tak ne.otočka vypadala nadějně
Reagovat
d@ve
Chudáci diváci, takový představení si asi ani nepředstavovali.. A já taky ne :(
Reagovat
bIbec
Dominika výborná. Káje vůbec její styl nesedí.
Reagovat
smazaný uživatel
a bublina Plíškovej praskla.
Reagovat
lars
Co bylo hvezdnyho na Cibuli v zapase Osaka - Cibule 6:2 6:1 ?
Reagovat
smazaný uživatel
to hej, mnohí si pamätajú akurát to, kedy prehrala. Cibulková - Plíšková, H2H 3 - 0. To ti mám vyhľadávať všetky duely, v ktorých zahviezdila?
Reagovat
lars
to neni odpoved na uvedenou otazku
Reagovat
EllNino
nepředvedla nic tupane ...
Reagovat
lars
tebe jsem se na to neptal, drzoune :)
Reagovat
smazaný uživatel
je, trochu prevetraj mozgové závity a pochopíš.
Reagovat
lars
Co bylo hvezdnyho na Cibuli v zapase Busicka - Cibule 6:2 6:0 ?
Reagovat
smazaný uživatel
bože, čo to tu stále vyťahuješ.
Reagovat
lars
Spravne odpovez celou vetou na uvedenou otazku a muzeme to ukoncit :)
Reagovat
smazaný uživatel
nič. Stačí?
Reagovat
lars
neni to odpoved celou vetou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Čo sme na hodine slovenčiny?
Reagovat
lars
Ne.
Vas ve skole neucili odpovidat celou vetou ? :)
Reagovat
PetaM
Já si pamatuju, jak ve finále AO dostala kanára na cestu domů :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
a je to tu! Však vravím, že si mnohí pamätajú len potupné porážky.
Reagovat
PetaM
Když jsi s tím začal, tak si přisadím ;)

Na druhou stranu si i pamatuju, jak na tom samém AO porazila Mášenu, to jsem jí tehdy hodně přál. Celkově mi Domi neva (i když kdysi strašně ...), ale fascinuje mě její bojovnost a hraje pěkně. Takže pokud nehraje proti Češce, nemám důvod jí nepřát.
Reagovat
EllNino
přesně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si pamätám ako Berdych dostal 2 kanáre. :D
Reagovat
EllNino
a teď si tu budeme vyčítat jako malý děti, kterej Slovák co dokázal ? :) To tady byla před 30 lety
Reagovat
smazaný uživatel
óó, božechráň, žiadne vyčítanie! Ja fandím všetkým cz hráčom, ak nehrajú s našimi. Takže tentokrát Báre nebudem fandiť. :) Priznám sa, že mi je najmenej sympatická. Najviac mi je Lucka a vôbec mi nevadí, že momentálne ide dolu. Budem vždy stáť pri nej. Bohvie čo už nezahrá, ale ja verím, že ešte niečo pekné predvedie.
Reagovat
misa
To je od tebe pěkné :)
Reagovat
EllNino
já taky Slovákům fandím, hlavně jsem měl rád Danielu, Jarušku samozřejmě ;) Ikdyž emigrovala ...mám rád AKS, Janku, Domču i Majdu Rybárikovou :) z chlapů fandím Kližkovi a klidně i tomu Andrejvi Martinovi :)) ...já mám zase Báru rád hodně, stejně jako všechny naše holky :)
Reagovat
PetaM
Jo, to bylo super :D :D Nebo Petra letos na FO. Já teda u koho chci, pamatuju si jak prohry, tak výhry ... Prohry většinou zanechávají silnější vzpomínku, protože byly emotivnější.

To máš jako v životě. Taky si rychleji vzpomeneš, jak sis zlomil nohu, než jak ses smál u piva ...
Reagovat
smazaný uživatel
hej, súhlasím.
Reagovat
tmora
Ani jsem nepochopil co tam ta Karolina delala... hruza, nuda a nuda.. Absolutne bez pohybu.
Reagovat
Frick
Mezi dvěma debaklama se skví výhra nad Luckou.

To je pro Lucku hodně špatný vysvědčení.
Reagovat
patriks
prověřila kvality Karolíny!
Reagovat
A.R.R.
Bára to bude mít večer těžké, Domča se nenadřela,takový lehčí trénink....
Reagovat
historik
tohle není dobré ani pro večerní zápas s bárou. Zatímco ona se tahala kdovíjak dlouho:-(
Reagovat
smazaný uživatel
to bude mít večer Cibule asi lehké
Reagovat
Frick
Samozřejmě, na Lucku se vytáhnout musela. Černošku, to jsi nemohl poslat noty?
Reagovat
smazaný uživatel
Už druhý týden se tu opakuješ. Při vší úctě, Lucka nemá tak dobré výsledky a už vůbec ne auru neporazitelné hráčky, aby se na ni někdo chtěl vytahovat.
Reagovat
Frick
Dva zápasy Kája odflákla. Mezi nim jeden ne. Ten proti Lucce.
Reagovat
historik
strašlivá slabota od karolíny dneska
Reagovat
Ma3ek
karolina nechce dnes hrat
Reagovat
Andrew89
A to je její častej problém. Je poměrně dost líná...
Reagovat
Andrew89
To bylo schvály a špinění Petry..jak je tragická a tak...mám Káju rád a fandím jí, ale letos krom dvou turnajů nedávno...žádná sláva. A to už tací jí tady vynášeli přímo do nebes a ještě víc....česká jednička dlouho s tímhle dlouho nebude...
Reagovat
makro99
jasný, světová šestka, ale jinak nic moc..
Reagovat
Andrew89
To bylo schvály a špinění Petry..jak je tragická a tak...mám Káju rád a fandím jí, ale letos krom dvou turnajů nedávno...žádná sláva. A to už tací jí tady vynášeli přímo do nebes a ještě víc....česká jednička dlouho s tímhle dlouho nebude...
Reagovat
Andrew89
výborně...dá se to sem dvakrát a ještě blbě:D
Reagovat
historik
Kája tam nemá Vaňka?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvni set jasna akce Dominy pod krycim nazvem Blitzkrieg;)!
Vytrela si s Kajou doslovne kurt...se nestacila Kaja obcas ani ohlicet...neskutecny ultra agresivni styl, dnes predvadi Domi...
Tak normalne hraje utocne, ale dneska je to ultra...rezba.
...tohle nemuze vydrzet...podle me...
Reagovat
d@ve
To by se musela Karolína naštvat, probudit nebo aspoň vyměnit ty ponožky..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Kaja zacla vpohode normalne a probuzena byla dobre,
...oparena je az ted...trochu nevi co s ni...
Reagovat
d@ve
Proč už takhle nehrála s Luckou. To ji musela vyřadit? :(
Reagovat
smazaný uživatel
A je tu momentum. Domi hupsla zadkem na kurt...;)
Reagovat
smazaný uživatel
ať to má Bára večer jednodušší
Reagovat
PetaM
Proti Káje opět hraje někdo životní zápas ... :) No ale není se čemu divit. Teď jí chtějí všechny porazit a ona musí být ta, která odrazí jejich útok. Nevím nevím, jestli je zatím tak vyspělá. Nahoru to jde snadno, ale udržet se nahoře, to je mnohem těžší ...
Reagovat
Frick
Na to bychom se mohli zeptat Džený.
Reagovat
d@ve
Karolina nastoupila v režimu FUKMIJETO. A to ten začátek (do stavu 2:2) vypadal celkem slibně.. :/
Reagovat
historik
jj na začátku to bylo slibný, ale potom to byl bohužel fičák
Reagovat
Frick
Reagovat
historik
kája mimo
Reagovat
PetaM
Koukám, že Kája dostává od Domi celkem na fráček ...
Reagovat
bIbec
Pěkně Aleks a Katka. Coctina OUT.
Reagovat
bIbec
a prohrávaly 7-4 v super TB.. možná ještě víc, ale tohle skóre jsem zahlídl.
Reagovat
PetaM
Opavdu jen 7-4 :)
Reagovat
bIbec
ok :-)
Reagovat
Fanda67
přesně ze 4:7 na 10:7 , super :-)
Reagovat
George_Renel
Jj, od té doby, co se dala Hingisová dohromady s coco.tkou, tak jsou v háji obě. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
v QF ,Katka proti Hingis a Wv 2MP
Reagovat
Fandina
super
Reagovat
smazaný uživatel
cenný skalp nového Hvězdného páru.Gratulka Katko a Sašo!
Reagovat
smazaný uživatel
Srazí Cibulkovou auto a doživotně skončí paralyzovaná.
Reagovat
patriks
Asi bys měl dostat ban
Reagovat
patriks
pojď! Prověř Karolínu, jestli její účast ve finále US Open nebyla náhoda ?
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně bojuje o Singapore
Reagovat
A.R.R.
Domča to asi dá, Kája vypadá nějaká taková....
Reagovat
d@ve
...taková uondaná. Nějak se tam po tom kurtu (až na pár chvilek) plouží. :(
Reagovat
A.R.R.
Jo to je to správné slovo, mě napadlo chcíplá, ale to jsem nechtěl použít :-)
Reagovat
bIbec
ještě v tom kontrastu (věčně) "naspeedované" Cibulky :-)
Reagovat
A.R.R.
Asi tak, řekl bych, že Domču když vytáhneš rozespalou z postele, tak začne poskakovat jako jojo :-D
Reagovat
janek_da
super, Baruno
Reagovat
janek_da
... zápas jsem neviděl
Reagovat
Andrew89
Pěkné. Jsem rád, že postoupila:) Gratulace
Reagovat
George_Renel
Báro, to byl porod prdýlkou napřed .-).
Ale prohrát dnes se slabou Jelenou by byla fakt ostuda.
Reagovat
Lunej..
Skoda, ze Barcu netrenoval Krupa driv.
Reagovat
smazaný uživatel
a co by dělal manžel?
Reagovat
smazaný uživatel
pěstoval parohy
Reagovat
Lunej..
Proc hned ve vsem vidis to nejhorsi (nebo nejlepsi?):)
Reagovat
smazaný uživatel
úplně normálně reálná otázka
Reagovat
smazaný uživatel
a třeba by pak Béďa byl jen průměrný hráč a Ester by ho nechtěla
Reagovat
Fandina
Manžel by trénoval jiné.
Reagovat
Lunej..
Reaguju na tvou samoodpoved:)
Reagovat
smazaný uživatel
dobře ,ty parohy ne,ale co by dělal ,fakt nevím.
Reagovat
Fandina
Báry manžel teď trénuje jiné a Báru také netrénoval celou dobu než se rozvedli. Před Krupou ji trénoval Adamec.
Reagovat
smazaný uživatel
jo viděl jsem,jak se ve Stromovce s Adamcem pusinkovala
Reagovat
Fandina
Pamatuji si na celkem pikantní záležitost, když hrála Bára tuším proti Moně Barthel, kterou trénoval Báry manžel. Za nějakou dobu potom se rozvedli.
Reagovat
Lunej..
naštěstí tvoje starosti nemám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky ne ,jen zbytečně zabitý čas
Reagovat
PetaM
Nemanželoval.
Reagovat
George_Renel
Hodila by ho Za hlavu .-).
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist