Kvitová nestačila na Keninovou a poprvé ve finále Roland Garros si nezahraje

8. 10. 2020, 16:30
Aktuality 318
FRENCH OPEN - Petra Kvitová své čtvrté grandslamové finále a první na French Open nevybojovala. V semifinále česká tenistka podlehla 4-6 5-7 Sofii Keninové, která si po lednovém triumfu v Melbourne zahraje o druhý grandslamový titul. O ten se 21letá Američanka utká v sobotu s o dva roky mladší Polkou Igou Šwiatekovou.
Petra Kvitová (© AFP)

Petře Kvitové v silném větru chyběla jiskra z předešlých zápasů a nevyužívala šance. Z dvanácti brejkbolů proměnila jen dva. V prvním setu kvůli tomu přišla o šanci srovnat z 1-4 na 4-4 a sedm šancí nedotáhla ve druhé sadě, tu poslední za stavu 5-6. Místo posunutí zápasu do tie-breaku udělala při mečbolu svoji jednatřicátou chybu a duel skončil.

Jednadvacetiletá Sofia Keninová se výborně pohybovala a četla hru Kvitové. Hrála odvážně a měla i štěstí. Trefovala lajny a párkrát Američance pomohla k bodu páska. Naopak míče od Kvitové často dopadaly těsně za lajny.

"Byly to rozhodně abnormální podmínky, hrozně větrno, a vážně těžké. Pro můj tenis to není zrovna dokonalé. Ale Sofia hrála skvěle, byla lepší hráčkou. Snažila jsem se bojovat o každý bod, čekat na šance, které v malé míře přišly, ale ona se pohybovala velmi dobře, zasloužila si vyhrát," řekla Kvitová.

Třicetiletá Kvitová vyrovnala účastí v semifinále French Open své pařížské maximum z roku 2012. Jedinou českou vítězkou turnaje je od roku 1981 dál Hana Mandlíkovová. Martina Navrátilová při triumfech v letech 1982 a 1984 reprezentovala USA.

"Být tady znovu v semifinále je pro mě velký úspěch. Hrát o postup do finále grandslamu je výjimečné, i když porážka bolí, což je logické, ale jinak jsem z turnaje šťastná," řekla Kvitová.

Grandslamový titul ve dvouhře získal český tenis naposledy před šesti lety, kdy Kvitová vyhrála podruhé Wimbledon.

Keninová má šanci na druhý grandslamový titul v sezoně. To naposledy dokázala Němka Angelique Kerberová, šampionka Australian a US Open z roku 2016.

V cestě jí stojí devatenáctiletá Iga Šwiateková, jež ve čtvrtfinále vyřadila největší favoritku pařížského turnaje Rumunku Simonu Halepovou a v dnešním semifinále smetlaargentinskou kvalifikantku Nadiu Podoroskou. Je druhou polskou tenistkou ve finále Roland Garros, navázala na Jadwigu Jedrzejowskou, která si zahrála o titul v roce 1939.

• FRENCH OPEN 2020 •
Paříž, Francie, antuka, 38.000.000 eur
čtvrteční výsledky (08. 10. 2020)
• Dvouhra žen - semifinále •
Keninová (4-USA) - Kvitová (7-ČR) 6-4 7-5
Šwiateková (Pol.) - Podoroská (Arg.) 6-2 6-1
• Dvouhra juniorek - čtvrtfinále •
Ealaová (2-Fil.) - Nosková (ČR) 4-6 6-3 6-2
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

318
Přidat komentář
Fandina
Jsem zklamaná, že Petra nevyhrála. Přiznám se, že jsem Kenin trochu podcenila. A doufám, že ji nepodcenila i Petra. Možná to chtělo na ni víc vystartovat hned ze začátku, jak to udělala proti Lauře. Tentokrát ale Petra byla ze začátku nějak zpomalená a pořád se mi zdálo, že dotahuje, nestíhá. A když už se do toho jak ona to umí opřela, tak to mnohdy byly těsné auty. UE nebyly tentokrát ty metrové, jak se jí to občas stává, ale rána a pak out, těsně u čáry. Petra nehrála tak přesně s důrazem, jak jsem ji viděla ve QF. Kenin dvakrát porazila, tak jsem si myslela, že tentokrát to také vyjde. Škoda, nevyšlo to. Ale jinak to s ní doposud moc pěkný turnaj a radost se na to dívat. Držím palce do Ovy, jestli tam pojede, i když samozřejmě, GS to není. Peti pojď!!!
Reagovat
pepin
Ahoj. Zklamán je určitě každý kdo Petře fandí, protože ať je to jak je, tak Kenin určitě nebyla hráčka přes kterou se nedalo jít dál do finále. Jenže Petra neměla včera určitě svůj den a již tomu nahrávalo to, že předešlá utkání hrozně prožívala a byla nervozní což sama napsala se vzpomínkou na předešlé události, které se ji vracely a vehnaly ji až slzičky do očí. Včera velice špatný servis a ani na forhendu to nebyla prostě ona a stálo ji to spoustu bodíků. Ale život jde dál a když se podíváme co se dnes a denně děje vedle tak se svět kvůli tomu určitě nezhroutí. Péťa je svá a již určitě jiná nebude ať již sportovně či v normálním životě.
Reagovat
Fandina
tak samozřejmě, že se nic neděje. Jen mi prohrála moje oblíbená tenistka. Ale jinak jak jsem psala, dosud to byly s ní na tomhle turnaji samé příjemné věci. A souhlasím s tím, že Petra neměla svůj den, protože od začátku nehrála dobře, jak už ji tak člověk sleduje, tak to pozná. Sice tam byly záchvěvy, ale ty pak zase zmizely. Ty nevyužité BB její den blbec jen posvěcovaly. Jinak ale Petra super, naše nejlepší tenistka v současné době, i když je Kája na žebříčku před ní a byla světovou jedničkou, tak Peťa má těch úspěchů na kontě mnohem více a k SF na GS je potřeba ji pogratulovat. smile Měj se fajn. :-) smile (*_*)
Reagovat
Blondie
Prohra mě mrzí, ale i tak může být Peti s turnajem zcela spokojená smile dokázala si, že i na stará tenisová kolena může na GS dojít velmi daleko, a to i na neoblíbeném povrchu, maximálně využila příznivý los a vrátila se do TOP 10. Takže gratulace, fajn výkon - a jak říká Vorlik, je třeba být pokorný, mít na paměti všechny okolnosti a být vděčný už jen za to, že Petru vidíme zdravou :D fajny GS ;)
Reagovat
.vorlik.
Petry je mi hrozně líto. Mám nejradši evropské GS, takže by se mi titul z RG v její sbírce hrozně líbil, navíc by vyhrála titul na kurtu, na kterém zahájila comeback. Byl by to mimořádně silný příběh.
Nicméně i semifinále je krásný výsledek, obzvlášť v těch brutálních podmínkách. Věřím, že jednou na to bude vzpomínat v dobrém, stejně tak její fanoušci.
Petra je pro mě největší šampionkou. Hraje krásný útočný tenis, přináší nám drama, z kterého nejeden dostává infarkt, krásnější a pokornější bytost byste na okruhu hledali těžko. A je mi úplně jedno, že nemá 5, 10, ani 20 GS. Její odkaz je pro v mých očích mnohem víc než jen to, kolik má titulů.
V roce 2017 se řikalo, jak nemá šanci se vrátit mezi top hráčky. Klidně to mohla být pravda. A na to je potřeba myslet a být vděčný za každý její zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
smile
Reagovat
FulnekUltras
smilesmilesmile
Reagovat
brixner
Nic proti tvým predikcím a souhlasím! Ale dovoluji si podotknout, že "krásný útočný tenis" hrály Navrátilová, Shriverová nebo Novotná, Petra rozhodně ne! Petra hraje krásný nátlakový tenis, podobně, jako svého času Šarapka, možná třeba i Sabine a kdysi Kim. Ano, voleje umí, ale vyloženě útočná hráčka to rozhodně nikdy nebyla...A po pravdě - raději bych po letech vzpomínal na titul z FO, než semíčko, sice úspěch, ale...Ach josmile
Reagovat
.vorlik.
Já to vidim tak, že Petra umí pálit z naprosto šílenejch pozic, bez pořádného nápřahu a přípravy, kolikrát zatlačená. Jiné hráčky by bránily a sotva tam něco vyškrábly. Prostě mě fascinuje Petry schopnost zabít prakticky úplně všechno. I když mi přijde že s Vaňkem z toho trochu slevila, ale stejně. Samozřejmě to má i své nevýhody.
A s hráčkami, které hrály před více než 20 lety bych Petru nesrovnával, byla to úplně jiná doba, okruh vypadal úplně jinak, hrál se jiný tenis, povrchy byly zpravidla rychlejší...

PS: Kdo by nerad vzpomínal na titul z FO.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
Blondie
Krásné, podepisuji smile
Reagovat
Holahej
Petra
?Být tady v semifinále je pro mě velký úspěch. Jsem vděčná a šťastná, to rozhodně ano,? neváhala. ?I když porážka bolí. Což je přirozené.?

Komu ve finále věříte víc?
Bude to vzrušující zápas. Sofia hrála vážně skvěle, pro mě je jako nasazená čtyřka velká favoritka, Iga (Šwiateková) ale taky hraje neuvěřitelný turnaj, smetla i Simonu (Halepovou). Jsem zvědavá. A příští rok jsem zpátky ? a budu připravená i na tyhle holky. Nechci jim dávat nic zadarmo, to žádná z nás. Nekončím kariéru! (úsměv)

Zdroj: https://www.idnes.cz/sport/tenis/petra-kvitova-rozhovor-po-semifinale-roland-garros.A201008_201003_tenis_ald
Reagovat
FulnekUltras
tak to má být ;-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile a děkujeme za krásný výsledek a za odvahu se pořád rvát!
Reagovat
Holahej
TOTAL POINTS WON KENIN75, PETRA 71,
BREAK POINTS WON SK 4/5 X PETRA2/12

..to značí, že šance byla.., ale ty těsné porážky na GS se opakují, AO,US, Petra odevzdává příliš mnoho bodů sama, bez hry, zadarmo, bez boje, z prvních, druhých úderů, kdy má na výběr, co zahraje a není v nouzi, má 30/0 na příjmu, BB, sama srovná.., málo se snaží body vystavit, připravit, nerozlišuje kdy co jak, stav, vývoj, zlomové body, ..agresivně ano, ale s větší kontrolou a variabilitou, jinak proti top soupeřkám, to v součtu nemůže stačit na vítězství. Petra má skvělé základní údery, ale poskládat je, rozvinout, chce i hlavu a hra na jeden, dva údery.., takové hráčky, hráči dnes GS nevyhrávají.
Reagovat
Holahej
..a hra na jeden, dva údery, takové hráčky, hráči dnes GS nevyhrávají.., jednou to vyjde, třikrát ne..
Reagovat
FulnekUltras
i když jsem zápas neviděl ;-), tak souhlas - dnes už chyběla nejspíš hlavně mentální síla, a když se nepovedlo chytit začátek, Kenin už pak byla příliš nahoře
Reagovat
LukasH
Neřekl bych, že Petra dneska hraje na jeden nebo dva údery. Ve spoustě zápasech už dokázala, že fakt ne. Souhlasím, že špatně odhaduje situaci, kdy ubrat a dostává se do problémů. Ovšem dneska byla zpomalená. Nešly nohy, míče neprocházela a švih ruky nic moc. Dalo se poznat, že udělá chybu už jen, jak si stoupala k míči.
Reagovat
Holahej
..takhle demagogicky to samozřejmě není psáno, myšleno, PETRA vylepšila hru, to je jasné, ..i musela, aby byla a je v top10, tenis, hráčky, vše se v čase vyvíjí, aby byly konkurenceschopné zlepšují aspekty své hry, snaží se, ...píšu příliš mnoho bodů,..zlomové body, atd..., Sophie měla uhrané v zápase jen o 4 míče víc..a byla šťastná, za ty centimetrové auty, bez "boje"..
Reagovat
LukasH
dobrý...já s tím jinak souhlasím. Často si říkám, že je soupeřka dole a Petra začne zbytečně kazit a tím jí dostane zas na koně. Přitom ona fakt už umí nekazit, když chce. :-) A dneska se celou dobu netvářila..nebylo tam odhodlání v očích.:-)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Omlouvám se, ze to tu tak naplno a nemyslím to ani pejorativně, ale Petra zkrátka podobně jako Berďa prostě nemá tenisovou inteligenci na té nejvyšší úrovni. Hraje špičkový tenis, je to bojovnice, ale zkrátka chybí to, co se nedá naučit. Kvůli tomu a troše smůly přišla o no1 a pak o nějaký ten GS vavřín. Tomáš musel bojovat s big4, měl to těžší, ale i tak jsem mu kvůli té hlavě předpovídal, že to do top3 nebo k vítězství na GS nedotáhne. Ale zas nám pomohl ke dvěma DCsmilesmile
Reagovat
misa
Pro mě to byl divný zápas. Na jedné straně naše sentimentální favoritka na sklonku kariéry a na té druhé jedna z mých dvou v současnosti nejmilejších. Takže jsem to ani moc neprožíval.

Petra by k úspěchu dnes potřebovala lepší podání. Čas běží a už moc nevěřím, že se ještě dočká nějakého gs. titulu. Tlak mladých je už obrovský.

Sofia zahrála skvěle, po dlouhé době porazila hráčku ze třicítky. Na ČT před chvíli říkali, že na turnaji zahrála už 100 winnerů bekhendem. To je její velká zbraň. Při odvrácení brejkbolů opět výborná. Občas mám pocit, že ji při těch velkých gs. zápasech provází i velké štěstí. Ale za svou pracovitost a oddanost tenisu si to možná zaslouží...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Po Lucce Keninsmilesmile
To už bych víc chápal Igu, i když se snaží tvářit sebevědomě, je taková milá.
Reagovat
misa
Ještě tam mám Marušku, ta to vyvažuje :)
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Tak to má s vyvažováním co dělatsmile
Reagovat
blixa
Tak těžká asi není ...smilesmile
Reagovat
lvicek
No jednoznacne mela z prdele kliku, alespon to, co jsem videla ja. A zrovna teda proti Petre - rekla bych, ze Petra si podle toho tveho popisu zaslouzi vsechno tenisove stesti sveta, ale vubec ho nema.
Reagovat
FulnekUltras
Tak tímhle jsi u mě skončil, náčelníku.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile No, názory ANOsoudruha na covid a boj proti němu se někdy od března hodně změnily. Jsou to jen politické šachy. Pěšáka obětovali a střelec teď vládne na diagonále. Však on ho někdo vykopne, ale nejdřív si musí něco nahrabat a zahrát si na spasitele.
Reagovat
FulnekUltras
jak už jsem tady jednou napsal - smrt testovací a vakcínové diktatuře smile

což rozhodně neznamená, že podporuju rádoby revoluční bezohlednost čecháčkovských prasat k disciplinovaným občanům
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Takže disciplína znamená nechat se očkovatsmile?
Reagovat
FulnekUltras
chovat se normálně zodpovědně (odstupy, roušky uvnitř) - to úplně stačí
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Souhlas
Reagovat
FulnekUltras
Němci, Italové nebo Slováci to běžně zvládají. Jenom ten Pražák umí povstat sotva na týden, to ještě když má osvoboditele za humny - a dýl nevydrží. ;-)))
Reagovat
brixner
Furt sem si myslel, že tydle testy se dělaj jehlama...Jenže já vidim jehlu a vomdlim a seknu sebou a ztuhne mi krev, takže by ze mě stejně nic nevypíchaly...smile Ale prej se strkaj ňáký špejle do frňáků - to jako fakt? Takže jako přídu, sestra mi strčí špejli do klofáku, ta mi vyjede uchem ven a je hotovo? TVL, já tam fakt nepudu račismilesmile
Reagovat
FulnekUltras
třeba v Rakousku už se dávno běžně testuje ze slin - čili ne, dloubání do hlavy opravdu v plánu nemám smile
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
spaniel
Lidi jako ty bych nechal zit v paralelnim vesmíru, kde neexistuji vakciny. Ale to uz bys sem nepsal smile
Reagovat
FulnekUltras
víš co to je funkční, kvalitní a opravdu dlouhodobě prověřená vakcína?

i ta na běžnou chřipku má vzhledem k mutacím viru účinnost cca 60%

kvalitních, dostatečně odzkoušených a opravdu účinných očkování mám z dětství plnou prdel i ramena - ale tohle kšeftařské rychlosvinstvo ANI OMYLEM - ANI OMYLEM !!!!!!!!!!
Reagovat
spaniel
Taky te nikdo nenuti. Ja si to taky dobre promyslim, zda to za to stoji. Na chripku jsem se nikdy neockoval. Ale nebudu mluvit za rizikove skupiny.
Reagovat
Jan
Západní vakcíny ( co se unás používají od revoluce)-používají jako nosič proteinů covidu buňky z krys, prasat, paviánů, z ptáků ... Jsou sice bezpříznakové, ale zvířecí buňky v těle zůstanou a mohou po způsobovat rakovinu, alzheimera, obrny, žloutenky ... zvířecí buňka se může připojit na nějaký orgán a začíst se množit (kopíruje RNA), pro trvanlivost vakcíny tam jsou přidané toxické oxidy hliníku, rtuť, aby zvířecí buňky jako živé nezanikly. proto západní vakcína vyžaduje dlouhé testování, ruská ne. covid mutuje za 6 měsíců. Ruské vakcíny používají přímou imunizaci, z covidu laboratorně odstraní proteiny (ta tykadla) a vloží ho do jiného viru, který se množí, způsobí to mírnou nemoc.
Reagovat
peggy
Sofie hrála velice dobre,vyprovodila slečnu Kvitovou jako v roce 2012 Sarapovova.Ze Sofie roste velká hračka.Sofii velke blahopřání a preji i úspěch ve finále.smilesmile
Reagovat
d@ve
Slečna peggy oslavuje slečny z Ruska? smile
Reagovat
tommr
Organizátoři tenisového J&T Banka Ostrava Open 2020 žádají o výjimku ze zákazu sportu, aby se mohl turnaj okruhu WTA od 19. do 25. října uskutečnit.

žádat můžou, ale nevěřím, že šílenýho lampasáka obměkčí. Ledaže by mu nasypali dostatek dolárků ... smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
EL už výjimku dostala, ale to je fotbal, no...
Reagovat
lvicek
tak v tom pripade nevidim duvod, proc by tenis nemel dostat vyjimku - tam je po jednom cloveku na kazde strane fakt velkeho kurtu + par rozhodcich a podavacu v rouskach. Temer zadny kontakt. Mohou se vsichni od sebe drzet daleko. To opravdu nema s fotbalovym utkanim srovnani. Takze doufam, ze to projde... Snad budou ve vlade rozumni a uslysi na to, jakou reklamu po svete to muze prinest.
Reagovat
EllNino
Smifinále bych před turnajem bral, nečekal jsem to ... ale po těch poměrně jistých výkonech v 5 zápasech tohle mrzí ... Sonya byla k poražení, stejně jako byla k poražení letos Ash na AO a Shelby na USO ... prostě blbé prohry ...

Čtvrtfinále a výš už teď Petře svazuje ruce ... moc chce ... předtím dostala křídla a letěla ... teď působí zaraženě a těžkopádně, i když se mi její hra líbí víc než dřívě ... ale asi je rozumější a někdy jí to škodí, dříve prostě zavřela oči a párkrát to bouchlo a byl velký titul :) ... ale já věřím, že se ještě jednoho snad někdy dočkáme ... a když ne, tak prostě hraj co nejdýl :)

Asi by mě víc bolela druhá GS finálová porážka ... tohle je snesitelnější
Reagovat
com
tak se vybrec do kapesnicku a dobrou noc smile
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ty musíš mít doma sklad kapesníčků, mohl bys nám nějaké donéstsmile?
Reagovat
d@ve
Comic zase nezklamal.. smile
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat
lvicek
Skoda Peti, osobne mi neprislo, ze od stavu 1:4 hrala hur, spis naopak, ale prokladala to spatnymi rozhodnutimi a taky mela celkem smulu. A ten bambilion breakballu, ani nevim, kolik jich proboha nevyuzila... :/ no, tak vyher 5 je peknych, ale chtelo to uz dotlacit...
Reagovat
makro99
No....
Reagovat
tommr
dnešní prohra Petry mě sice mrzí, ale neberu to už tak tragicky jako dřív. Petra už má prostě vrchol kariéry za sebou a lepší už to nebude. Na vrchol se derou mladší a herně i mentálně silnější hráčky ... smile
Mnohem závažnější událostí je dnešní vládní vyhlášení tzv. protikovidových opatření, kterýma se fakticky likviduje v Česku profesionální sport. Oficiálně je to sice jen na čtrnáct dní ale je jasný že to bude trvat do tý doby dokud bude u moci šílenej lampasák což může být dlouhý léta ... smile
Reagovat
FulnekUltras
Ostrava jako mezinárodní akce by pořád být měla.
Reagovat
LukasH
Mě to právě naopak mrzí. Nemrzelo mě to třeba v Dauhá, kde jí totálně přejela Sabalenka. Nešlo nic dělat. Finále AO - sice děs, ale Osaka když hraje top, tak se v podstatě porazit nedá (Azarenka to poznala). Jenže tohle si Petra prohrála sama. Když tam byly záblesky lepší hry, tak Kenin dost válcovala. Mohla jí sebrat skoro každý podání. Ale možná máš pravdu, že jak je starší, opotřebovanější, tak už je unavená po těch zápasech...
Reagovat
Ela-fon-isi
prohrála ta, která se víc strachovala. Petra se vždycky vyhrazuje, když má trému. Kenin se díky prvnímu breaku uklidnila dřív a...smile
Mrzí mě to, chtěla jsem Peťu vidět s Igou, ale
co už. Je to milá holka a fandit ji budu i kdyby vypadla z první stovky. ( Komentáře jsem četla jen první,smile takže pokud píšu co bylo vyřceno, omlouv?m se.)
Reagovat
Grape
Jo tak že to bude trvat dýl než dva týdny, to je jasný. Ale dlouhá léta... zas to nedramatizuj.
Reagovat
slacker
Dokud nebudou ti co nekoho dalsiho nakazili trestne stihani nic se nezmneni, Hlupaci si mysli ze to maji na haku a bojkotuju opatreni.
Reagovat
misa
Napiš to Prymulovi. Třeba otevře nějaký pěkný koncentráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Klávesnici máš vydezinfikovanou?
Reagovat
Grape
Ty jsi teď 8 měsíců prospal, že nevíš, že ten vir přenáší i lidi, co vůbec netuší, že jej v sobě mají?
Reagovat
slacker
Kdyz nevis zda to mas neznamena to ze nemusis dodrzovat zakladni opatreni a k tem krome rousky patri dezinfekce rukou a dodrzovani rozestupu. Takze je mi jedno zda o sve nakaze vis, pokud bys dodrzoval opatreni tak nikoho dalsiho nenakazis.
Reagovat
LukasH
Dneska se mi vůbec nelíbila už od začátku...zaražená, zpomalená, párkrát se sice povzbudila, ale celkově blbý. Dokonce mě i napadlo, jestli jí něco není. Kenin hrála dobře, ale vůbec nebyla nehratelná. Petra byla u míčů pozdě, nešly jí nohy a spoustu toho vyhodila. Tohle mrzí hodně. Kdysi sice měla spoustu výbuchů s no name hráčkama, ale od semifinále se dostávala do ráže. Teď je to naopak. Už je téměř jistota, že slabší hráčku porazí, ale v závěrečných kolech vyteče.
Reagovat
Jan
smile
Reagovat
misa
Nevím, možná je to už věkem... Nakonec každého čeká pokles výkonnosti. Servis měl být dnes rozhodně lepší.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Ať je to jakkoli, odolnější vůči podmínkám na kurtu byla soupeřka. Petra potřebuje na perfektní hru perfektní podmínky. Navíc už Vaněk říkal, že to tam Petře nesedí. Uhrát finale proti podmínkám na kurtu není tak snadné, jak si představujeme.
Reagovat
Jan
Keninová po zásluze vyhrála. Petra nedokázala využít to množství brejkbolů, Keninová ano. I když Petra zahrála dobré míče, Keninová často zahrála ještě jeden lepší a vítězný, v tom Petra už víc dělat nemohla. Možná byla unavená, věk už hraje roli. A potom často vyhazovala do outu nebo do sítě. Dnes jsem ani Petře nedokázal tolik fandit, pro svoje nervy, nechával jsem tomu volný průběh a projevilo se to. smile Jsem zvědavý na finále. Divil jsem se už od deblu s Krejčíkovou a Siniakovou, že je Keninová v té zimě málo oblečená. Našel jsem si odkud pochází a bylo to jasné - z Moskvy smile -Už jsem to zapomněl.
Reagovat
tommr
letošní pandemie nabídla Petře nečekanou a nejspíš i poslední velkou šanci na zisk třetího GS. Jak s ní Petra naložila jsme mohli dneska všichni vidět v přímým přenosu: Petra jí doslova zahodila do koše. Bilance na brejkbolech mluví za všechny komentáře ... smile
Keninová dneska sice Petru předčila ve všem, ale na Swiatekovou to nebude stačit ani náhodou. Ta ve finále nebude tak šíleně chybovat a nebude ani zahazovat šance jako Petra. Vůbec bych se nedivil kdyby Keninová schytala ve finále dva kanáry jako nedávno v zápase s Azarenkovou ... smile
Reagovat
FulnekUltras
podle mého právě finále kamónovku semele
Reagovat
brixner
Myslíš jako, že jí semele atmosféra? No muhehehehehe...smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
diváci mi tam nijak nechyběli - a nemyslím, že by prostředí bez nich vnitřní pocity nějak zvlášť ovlivnilo - je to prostě finále GS a já tvrdím, že Iga se z toho posere smile
Reagovat
brixner
No, ve prospěch Kenin může hrát Melbourne, tam si to odbyla se vší parádou. Ale vezmi si třeba Biancu nebo Ostapku - první finále a bušily do toho, až si to vybušily! Mě příjde Ida v pohodě, třeba to bude naopak a Kenin sváže představa, že může mít druhý GS během sezóny. Uvidíme. Ale není to tak dlouho, co dostala ve FedCupu Kenin na boudu od obou našich, né? Takže posun veliký, to zas jó. Ale fandit budu Idě, nechci googlit, ale Jedrzejewska má GS? Nebo by mohla být Ida první?
Reagovat
FulnekUltras
to je hérečka ;-) jo, Iga by byla první - když se nepodělá a vezme si příklad mj. i z Petry 2011 - ale mám tucha, že prostě jak přijdou první problémy, tak se rozsype
Reagovat
brixner
Dá si Kourose a pojede jak pila, vo to strah nemamsmile Fulnek - vo co?smile
Reagovat
FulnekUltras
nejsem svlečenej ;-)))
Reagovat
brixner
Nekulturní hovado...Teda prej, něco vo tom už vim, no...smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
nebudem se radši pouštět do žádnejch větších akcí ;-)))
Reagovat
blixa
Já zase doufám, že se z toho posereš ty ... smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
řeknem si v sobotu ;-)
Reagovat
Dobry-den
Petra se mistrně vyhla kruté finálové porážce. smile

Dnes odehrála většinu klíčových míčů jako žačka. smile

Finále si užiju, jak Iga, tak Soňa jsou mi celkem sympatické. Soňa už ale GS má, tak možná o maličkou více budu tlačit Igu. smile
Reagovat
Dobry-den
*o maličko...
Reagovat
FulnekUltras
v hlavě už dnes došlo

finále by bylo zas o něčem úplně jiném
Reagovat
slacker
To bylo nechutny jak te keninove nepiskali lajnovy 10 centrimetrove auty.
Reagovat
mahycek
Vůbec nic proti Petře, je to naše
nejúspěšnější tenistka a s Luckou
Šafářovou i nejsypatičnější tenistka.
Velká škoda, ale tušil jsem to, že
nevyhrá a asi nikdy už Roland Garros.
Přesto jsem ve skrytu duše doufal.
První set napověděl, pak už se necítila
konfortně. Záblesky geniality tam byly, ale to nestačí, alespoň dneska. No, co?
Co by zato dala taková Karolína P.
Takže Petře přeji hlavně zdraví a ještě jeden Wimbledon, aby si mohla
zatančit s Rogerem Federerem. A to jsem
vyslovil dost na 2021. Tak Pojďme za tím!!!!!
Reagovat
FulnekUltras
všichni proti Gatesovi smile
Reagovat
Nenela
Semifinale je KRASNY vysledek. Nikdo jsme v neco takoveho pred turnajem nedoufali, takze za me velka gratulace. Tsim se na dalsi zapasy!
Reagovat
FulnekUltras
souhlas smilesmile
Reagovat
Jan
pomohl příznivý los nenasazených hráček. jinak by to měla těžší, dostat se tak daleko.
Reagovat
lvicek
To jako ze ji vylosovali nenasazene hracky nebo jak to myslis? :D Vis, ze tak to uplne nebylo, ze jo...?
Reagovat
baggik
Promenene brejkbally Kenin 4 z 5ti, Petra 2 z 12ti. Uspesnost 1 podani PK 52%. Projela si to sama. Skoda.
Reagovat
FulnekUltras
za celou letošní teplákovou Paříž. Jen Ty sama víš nejlíp, co bylo nutné udělat pro to, aby ses tady po osmi letech - a ve zcela jiné situaci - dostala znovu takhle daleko.
Dneska to asi na víc nebylo. Holátku na vlně je třeba se dostat do hlavy hned od začátku mnohem hlouběji. Budou další šance, WTA je v tomto naštěstí štědrá. Hlavně ať drží zdraví a chuť do hry.

Jsme pořád s Tebou, holčičko NAŠE...

smilesmilesmile
Reagovat
George_Renel
Vyhrálo lepší proměňování BB. Kenin jich proměnila 80%, Petra pouze 17%. (4 /5 vs 2/12).
Jinak to bylo hodně vyrovnané.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
na BB u Petry 30% smůla, 30%chyby, max 40% uhrála Kenin
Reagovat
Alien
Přesně a ve druhým odevzdanej servis z 5 : 5! Místo aby jí valila, tak se opět sesypala!
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Stačilo dotáhnout na tiebreak...
Reagovat
tommr
to si nemyslím. Od samýho začátku bylo jasný, že Keninová vyhraje. Otázka byla jen jakým to bude rozdílem. Vždyt si tam chvílema Petru vodila jak slepýho koně ... smile
To tragická bilance Petry na brejkbolech je její dlouhodobá bolest a stálo jí to už mnoho porážek proti silnějším soupeřkám ... smile
Reagovat
smazaný uživatel
I ty tragédesmile
Reagovat
slacker
Blbe je ze vetsina BB se hrala jen na jeden strane ze to nebylo rozdelene 50:50
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle finále s Igou to zamrzí že je pryč.
Reagovat
FulnekUltras
nedá se nic dělat - gratulka Míšovi

ve finále budu fandit Soničce, Iga je na mě až příliš uměle kamónová
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Té prospěchářské emigrantce s raketou v amerických barváchsmile?
Reagovat
FulnekUltras
za rodiče nemůže - to už se zas opakuju ;-)
Reagovat
blixa
Takže radši budeš fandit ušáckému spratkovi, než bratrské polské Slovance ? Není ti ze sebe na blití ? smilesmilesmile
Reagovat
FulnekUltras
afektované slovanské kamóny mě odrazují smile
Reagovat
blixa
No dobře, tak mě je z tebe na blití ... smilesmile
Reagovat
FulnekUltras
to není žádná novinka ;-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze s Davorom sme mali polemiku o tom, ci je Kenin prehypovaná, alebo je to top 10 hracka.

Osobne som ju videl ako top 10 hracku. Hrá smart tennis, posobi vyspelo, robi dobre rozhodnutia, vie reagovat na vývoj a silna na big pointoch.

Ale uznavam, ze som ju tiez podcenil, uz ju vidim niekde v top 5-7, uplne s prehladom.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jak píšu - nevím, co si o tom myslet. S Collins se mi vůbec nelíbila, celkově i ten zápas - žádné tempo, spousta chyb z obou stran a dneska jiná hráčka. Druhý set urvala se štěstím, být třetí, těžko říct...
Reagovat
misa
Mentalita šampionky. Sofia je většinou podceňovaná, což platilo už při zápasech s Ferro nebo Collins. Ale ráda pak tenisovému světu ukazuje, co v ní je.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zatím tak downgrade Radwaňské
Reagovat
misa
Abys nedostal v sobotu další lekci :)
Reagovat
lars
A kdo ji podcenoval v zapase s nenasazenou Ferro ??
Reagovat
misa
Dementi na Tennisforum.com :)
Reagovat
lars
komentare dementu nejsou hodnotne
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zklamání, protože tam šance byly. Dneska hořela na servu a na BP, a s tím se do SF GS postupuje těžko...
Kenin byla v zápase s Collins poloviční - mraky chyb, DF, kopce... Dneska, jak to tak pro Petru bohužel bývá, se začala trefovat k lajnám a těch UE moc nenasekala.
Nechápu těch snad 5 nebo 6 outů (něco bylo na BB) do Keninina BH, které většinou označovala Kenin. Možná se aspoň při jednom dvou mohla Petra ozvat a nechat je zkontrolovat. Jestli to byly všechno outy, tak měla i kus smůly, protože vzápětí tam po výměně stran Kenin trefila lajnu(?), co vypadala ještě víc ven, než ty Petřiny pokusy. Ale nic, už je to za námi, škoda velká, teď jen zbývá doufat, že Iga Kenin spráská ve dvou.
Reagovat
Nenela
Petra tohle proste nedela. Na to je moc nad veci a k podobnym prostredkum se nesnizuje. Mne se to libi.
Reagovat
Nenela
I kdyz mas pravdu, ja jsem si tech tesnych outu/neoutu taky vsimla.
Reagovat
tommr
dneska to chvílema vypadalo, že tam byli lajnoví jen pro parádu a o autech rozhodovala sama Keninová. Je to ovšem i chyba Petry že se nedokáže za celej zápas ani jednou ozvat ... smile
Reagovat
misa
Auty byly zahlášené, rozhodčí na empajru nic nenamítala. Petra to zřejmě taky viděla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí. Důležité je vědět, že kdyby chtěla tak by i mohla. Měla na to.
Na finále se těšímsmilesmile
Reagovat
Fransoas
Petře začátek zápasu nevyšel.Od té doby byla méně aktivní.Sofie si šla za vítězstvím.Její pohyb byl výraznější.Dnes neměla Petra svůj den a nechala se zaskočit aktivnější hráčkou.Musíme sportovně gratulovat Sofii k postupu do finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Sofie jako vždy a Petra také. Škoda. Mohly by to dát s Plíškovou dohromady a hrát debla. Vaněk by je trénoval.
Reagovat
Mantra
nemýlil jsem sesmile
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že Petru posíláš domů každý zápas, tak to není nic těžkého...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smile
Reagovat
aape
A?
Reagovat
Andrew89
ted jsem zklamanej, zítra už nebudu. SF jsem nečekal ani ve srandě. Semíčko je pořád víc než třeba druhý kolo.

Petra dneska chybovala, ale né klasicky, že měla většinu outů na druhým kurtu, ale minioutíčky, který v podstatě hlásila Kenin. Měla méně štěstí a na můj vkus hrála opatrně, mělo to tam sázet, možná by to bylo lepší. Nicméně jsem spoko, příští rok nám ještě snad hrát bude, vidí, že to jde.

Finále - Iga jednoznačně budu fandit jí, hraje agresivně, věřím, že to v sobotu nebude jinak.
Reagovat
Fransoas
Jsem na Vaší straně a budu též fandit Polce.
Reagovat
aape
Dnes na to Petra nestačila hlavně mentálně, škoda
Zítra bude zajímavý, jestli se Iga sesype, pokud jí třeba všechno nebude vycházet jako doteď jako Petra nebo jestli se dokáže kousnout a dojít si pro vítězství ..
Reagovat
Jimbo
Zítra hraje Iga semifinále ve čtyřhře. Finále žen je v sobotu. Doufám, že se jí zítra a hlavně v sobotu povede.
Reagovat
smazaný uživatel
Povede.smile
Reagovat
aape
smile
Tak snad..
Reagovat
Blondie
škoda velká, ale SF je prostě super výsledek, navíc spojený s návratem do TOP10 smile tento zápas přebolí, jinak jsem spokojena smile

V sobotu fandím Polce smile
Reagovat
paddy
objektivní oči viděly postup do SF díky lehčímu losu, a pak náraz na nasazenou hráčku smile
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Sofii.
Pro Petru super turnaj, ale prosazovat se proti nastupující generaci bude těžší.

Ve finále fandím Ize. Sofie je ale zkušenější. Podobně jako Ash hraje takový šachový tenis, má velký přehled o hře.
Iga zatím dominovala, nemá zkušenosti s otáčením. Sofie letos na GS 6 vítězných tříseťáků.
Reagovat
misa
Je to tak. V současném tenisu se výrazně prosazují díky chytrosti i nevysoké hráčky.
Reagovat
Cico93
Ona dostane dva kanáre a na ďalšom turnaji (RG) si zahraje finále akoby nič.
No Zbohom zdravý rozum menom ženský tenis.
Reagovat
lars
Vsak ty 2 kanari ji asi pomohly " litat " po kurtu :)
Mela dobry los.
Reagovat
FulnekUltras
experti jako Niňo jí nevěřili už proti Vondroušové smile smilesmile
Reagovat
EllNino
proti Vondroušové vůbec Kenin nehrála
Reagovat
FulnekUltras
myslím Igu přece
Reagovat
EllNino
O Ize se vůbec nebavíme, ta kanáry neschytala
Reagovat
FulnekUltras
v podstatě jde o totéž
Reagovat
Mac
Jak to bylo s breakbolama ? asi jako se sarapkou v Austrálii 2012?
Reagovat
misa
Ale je to hráčka top 10 a vítězka Australian Open. Dostala Viku, která byla tehdy nabuzená z US Open.
Reagovat
Mac
Myslel jsem semi AO,hrálo se 27 bbolu a Petra vyhrála zhruba jenom 4....
Kolik jich dnes měla nevím, ale proti sobě spasila jen jeden...
Reagovat
misa
No jo, píšu níže že mi ten komentář ujel jinam než bych chtěl, takže s tvou původní otázkou nemá žádnou souvislost.
Reagovat
misa
4/5 Kenin, 2/12 Kvitová. Ten předchozí komentář měl být jinde :)
Reagovat
Mac
takže ze 17 uhrála 3.... to podle me nejlépe reflektuje jakou kdo ma sebedůvěru. ...
Reagovat
Pavlis
Určitě fajn turnaj, ale v rozhodující chvíli to prostě nešlo. Míčky Kenin mají nejspíše nižší odskoky, vyšší Petra to tak hůř vrací, jsou z toho pomalé a kontrolované údery, které soupeřka bez problémů vrátí, ale mnohem agresivněji. A Petra dnes posílala na střed. Opět hodně neproměněných brejkbolů. Pro ni tak typické.
Reagovat
Fandina
Petra byla horší než Kenin. Ta byla od začátku suverénní. A Petra pořád jen dotahovala. Škoda.
Reagovat
iamtgc
Kenin je retardovana nebo co to je ty její excesy na kurtu?
Reagovat
smazaný uživatel
Kenin má na kurtu obrovský přehled. Víc v tom nehledej.
A nesázej :-)
Reagovat
raron
go,go IGA!!
Reagovat
misa
Sofii gratulace, Petře uznání za povedený turnaj.
Reagovat
dadaft
ach jo, tolik promarněných šancí ...........

no nic, aspoň mám ve finále jasno, komu fandit...
Reagovat
farr
Ač mě to trhá srdce, musím uznat, že Rusomuričanka byla o kousek lepší, Petra nenašla recept a na ty BB hrála Kenin fakt světově a párkrát ji Petra pomohla školáckou chybou to je fakt, Petra zahrála na BB na svém servisu velký kulový a soupeřka nekazila to rozhodlo tenhle těsný zápas... That's all. Díky za hezkej turnaj Peťo!smile FO poslední roky vždy z Češek někdo dojde daleko, ale bohužel ten poslední krok nebo dva už nevyjde smile
Reagovat
brixner
Seru na tenis! Dam se na kerlingsmilesmilesmile
Reagovat
Jan
smile Počkej až tě zklame i kerling smile
Reagovat
com
lidi já su tak šťastné smilesmilesmile
Reagovat
Fandina
já také, narozdíl od tebe nepotřebuji ke štěstí prohru druhého smile
Reagovat
com
ale ja budu fandit Sofijce i ve finale smilesmile
Reagovat
Fandina
není mi sympatická, hraje rychle i se pohybuje, to se mi líbí, ale jinak se mi nelíbí
Reagovat
misa
Jedna z nejhezčích tenistek smile
Reagovat
Fandina
Nemá špatný obličej, ale tak trochu primitivní, postava se mi nelíbí vůbec. Jinak ale je docela skromná, nicméně, hezkou bych ji nenazvala. To si představuji jinak.
Reagovat
misa
Obličej má výrazně ruský. Ale primitivní? Chápu, že média na západě nebo i u nás neustále vypouštějí zprávy o ruských primitivech z východu. Takže někteří to mají už v hlavě :)
Reagovat
Fandina
Nemel nesmysly. Nejsem ty, abych sledovala co říkají kde média o Rusech.

Připadá mi primitivní ve výrazu. A je mi jedno, jestli je to Ruska nebo kdokoli jiný.
Reagovat
FulnekUltras
nestoudně vulgární
Reagovat
Tomas_Smid_fan
no, hlavně, že má raketu v amerických barvách. Asi, když si není jistá odkud je, tak se na ni podívásmile
Reagovat
misa
Však je taky občanka USA :)
Reagovat
aape
Nic proti ní nemám, ale co je na ní nejhezčí?
Ale láska je slepá, jak víme smile
Reagovat
misa
Má hezké oči, i postavu. Na kurtu se často chová divně, ale zřejmě tak vyrovnává tlak, který na ni ve dvouhře působí. Ve čtyřhře už je většinou klidná. V týmových soutěžích jako je Fed Cup nebo World Team Tennis už je vysloveně v pohodě a je ráda v týmu. Na tiskovkách a rozhovorech sice skoro nic konkrétního neřekne, ale vystupuje sympaticky a s úsměvem.

Souhrnem se mi líbí její energie, je mi sympatická a zaujala mě i po vzhledové stránce. Taky se mi líbí, že není nějak "přerostlá" Těch jejích 170 cm je fajn.
Reagovat
misa
Ten Fed Cup myslím, když se účastní různých týmových tiskovek nebo sedí na lavičce. Ne při zápasech :)
Reagovat
Nenela
Cooze? Mas zvlastni vkus, clovece. Ale krasa je subjektivni pojem, tak proc ne.
Reagovat
annah
To je fakt subjektivní. V mých očích má Sofie k jakékoliv pohlednosti kilometry daleko. Takový ten ruský obličej - malé oči v poměru k velkým širokým tvářím. Ale sympatická mi celkem je.
Reagovat
George_Renel
Ty jsi přesně ten týpek co odhání Karolíně příznivce.smile
Reagovat
com
vsak ja se o ni s nikym delit nechci.. je jen moje smilesmile
Reagovat
zfloyd
Petra buď nedělá chyby a vyhraje nebo je dělá a prohraje s kýmkolivsmile
Reagovat
Mac
tak nakonec je lepší, kdyz se pokakala ted než ve finále, tam by to mrzelo víc. ...
Reagovat
Tomas_Smid_fan
zklamání, protože tam šance byly. Dneska hořela na servu a na BP, a s tím se do SF GS postupuje těžko...
Kenin byla v zápase s Collins poloviční - mraky chyb, DF, kopce... Dneska, jak to tak pro Petru bohužel bývá, se začala trefovat k lajnám a těch UE moc nenasekala.
Nechápu těch snad 5 nebo 6 outů (něco bylo na BB) do Keninina BH, které většinou označovala Kenin. Možná se aspoň při jednom dvou mohla Petra ozvat a nechat je zkontrolovat. Jestli to byly všechno outy, tak měla i kus smůly, protože vzápětí tam po výměně stran Kenin trefila lajnu(?), co vypadala ještě víc ven, než ty Petřiny pokusy. Ale nic, už je to za námi, škoda velká, teď jen zbývá doufat, že Iga Kenin spráská ve dvou.
Reagovat
marsden
Neco tak odpornyho jsem dlouho nesledoval. Dlouho vedla Ostapenko, ale tenhle ruskej spratek je hustej.
Reagovat
mahycek
Dneska Petře asi nebude přáno. škoda.
Rád bych se mýlil...
Reagovat
com
tak ted uz konec smile
Reagovat
tmora
Peti vzala mikču a ted to bude tóčo!smile
Reagovat
petrulinka
No to je teda tóčo, brejkne ji, a pak si ani neumí podržet podání.
Reagovat
Andrew89
byla nalomená....kéž by to ted znova nedopodávala...ale nemyslim si to:/
Reagovat
dadaft
bez servisu a ještě ji to cpe do bekhendu smile
Reagovat
tmora
Teď to přijde..
Reagovat
Fandina
Tak doufám, že to nebyla labutí píseň a Petruška teď už nebude tak chybovat, jako dosud. 5:5
Reagovat
com
bude smile
Reagovat
zfloyd
ta Kenin má nějakej zrychlenej metabolismus , ta až půjde se svým přítelem na procházku tak bude muset vedle ní utíkat
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
petrulinka
Já co ji tak občas sleduju, tak mi leze na nervy, jak po tom kurtu běhá, jako lev v kleci. Je asi nějaká hyperaktivní nebo co.
Reagovat
paddy
Pěší tenis už nefrčí smile
Reagovat
tmora
to je ADHD..
Reagovat
Jon61
Je jako natažený Zajíček Duracell.
Reagovat
paddy
to je králíček, ty kanče smile
Reagovat
zfloyd
je to samá chyba tolik chyb snad neudělala za celý turnaj dohromadysmile
Reagovat
petrulinka
přesně tak, nerozumím tomu, proč je tak mimo. Měla by přece využít svých zkušeností
Reagovat
com
tak este gemík smilesmilesmile
Reagovat
petrulinka
Jako nechápu, co to tady předvádíš. Petra došla do semifinále GS, pokud dnes vypadne, tak s 6. hráčkou světa, která letos vyhrála AO. Na rozdíl od Karolíny, která vypadla ve druhém kole s Ostapenko, která je momentálně na nějakém 49. místě žebříčku. To, že vyhrála v minulosti GS se snad ani nedá počítat, s její aktuální formou. Takže být tebou, tak zalezu do díry, ale předtím doporučuju návštěvu psychiatra.
Reagovat
com
vsak dosla do SF, ja ji to neberu smile ..ale tady bude konecna, je ti to jasny smilesmile
Reagovat
petrulinka
A co jako? Myslím, že Sf GS je úspěch, tak nechápu, o co jde.
Reagovat
Mantra
Sofie is hot, tilko a sukni smile
Reagovat
Mantra
To vypadá že je ko, bez překvapení smile
Reagovat
misa
v těžké situaci, už jen dvakrát se může pokoušet o brejk. Sama samozřejmě musí hlídat svůj servis.
Reagovat
petrulinka
Já myslím, že bude i lepší, když nepostoupí, protože ve finále by od Igy schytala 2x 6:0
Reagovat
annah
Tak nějak.
Reagovat
raron
..prostě tyhle mlady holky to už budou válcovat..prostě nová éra tenistek
Reagovat
petrulinka
Taky si myslím, éra mladých začíná.
Reagovat
spaniel
Kvitová je děsný jelito smile
Reagovat
Blondie
A ty seš co? :D asi... nic? :D
Reagovat
com
di koukat do zdi a neotravuj tady smile
Reagovat
Blondie
Hele, kde roznášíš? V rámci charity bych zašla :D
Reagovat
Andrew89
dneska to nejde, ona neudělá chybu a ještě má kliku jako prase...
Reagovat
Andrew89
normálěn jsem klidnej...ale tohle nemůže trva věčně samá lajna z venku
Reagovat
Blondie
Petruša má dneska snad od Vaňka zadání neproměňovat BB. Tohle už není možný.
Reagovat
Andrew89
já nevim jestli na ten zápas koukáš...ale většinou s těma BB nemůže nic dělat..
Reagovat
PetaM
Stačilo by si stoupnout trošku dozadu. Nemusí pořád stát u servis lajny. :D
Reagovat
Blondie
Nervy mám jen jedny, koukám na bílou zeď, abych se uklidnila smile
Reagovat
Andrew89
ted se láme set bych řek....pojd
Reagovat
com
prubeh zatim idealni.. jediny co mi na tom zapasu vadi je to, ze neukaazuji skore smilesmile
Reagovat
farr
Leváckej servis do BH Kenin absolutelně nefunkční. Rusce to vyloženě svědčí , teď to říkal i Sváča, že prohrála s levačkama jen 3 zápasy v kariéře ( 2 s Petrou). Ale dneska to chce to rvát fakt všechno na téčko do FH.
Reagovat
misa
Psal jsem o tom před zápasem...
Reagovat
PetaM
Hodně trapný výkon v SF GS ... Kde jsou ty časy, kdy právě v závěrečných kolech hrála své maximum ... Teď Petra hrává pravidelně maximum v prvních kolech a pak už je to trága.
Reagovat
petrulinka
Taky bych řekla. Dnes je to tragické od samého počátku a myslím, že obrat se dnes nekoná. Přitom Kenin nepředvádí nic světoborného. A když ani Petra není schopná proměnit BB, tak je to o ničem.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
outy hlásí Kenin nebo lajnovísmile? Mám jen obraz...
Reagovat
Alien
Nic jiného se snad ani nedalo očekávat! S tímhle servisem?
Reagovat
pepin
Jenže to je dlouhodobé, servis je opravdu bída.
Reagovat
FulnekUltras
dosud celkem fungoval - spolu s hlavou smile
Reagovat
Alien
Nic jiného se snad ani nedalo očekávat! S tímhle servisem?
Reagovat
Alien
Nic jiného se snad ani nedalo očekávat! S tímhle servisem?
Reagovat
raron
...vys..t se na to
Reagovat
com
je to tam smilesmile
Reagovat
Andrew89
nejde jí vůbec podání..:/
Reagovat
Andrew89
mohlo by prosím to štěstí nachvíli přesedlat na Petru? ona jen nastaví raketu a jde jí vše přes sít...bože
Reagovat
aape
Je to opravdu škoda,ale asi Petra dojede na tu haldu nevyužitých šancí na brejk..
Reagovat
Blondie
Klasika...
Reagovat
Alien
Všechny brejky narve z první do autu!
Reagovat
Blondie
Kolik těch BB Peti nevyužila? :(
Reagovat
Andrew89
ted byl jeden, ale trefila druhej servis těsně na lajnu
Reagovat
Andrew89
to je strašný jaká má štěstí....
Reagovat
com
to je diky me smile
Reagovat
brixner
Přece nenecháš tudletu Kenánovou vyhrát dva GS v sezóně! Posílam ti pusu, to pomůžesmilesmile
Reagovat
Fandina
Jj, kraťasy to chce Peti. Kenin tak v prvním nejednou zabojovala.
Reagovat
Andrew89
jak je nas*raná :D:D:D:D jako zlehka teda..ale chce to, bojuje
Reagovat
raron
...Petřina hra na síti..žalostný
Reagovat
com
ale hlavne ze tam zase rve jak kdyby uz vyhrala smile
Reagovat
smazaný uživatel
Zatímco Kenin ani nepípne. smile
Reagovat
Blondie
Mno, Káje to mlčení nepomohlo, tak asi Petra zkouší něco jinýho smile
Reagovat
dadaft
když vidím ty statistiky prvního setu -- stačí, aby Keninové přestal chodit tak často první servis a je namydlená a Petra ji požene svinským krokem...
Reagovat
Andrew89
a ještě trošku ubrat toho štěstíčka..ty prasátka pořád
Reagovat
Fandina
Obávám se, že jí první podání nepřestane chodit a Petruška sice hraje líp než na začátku, ale Kenin má stejčka s prvním setem a pokud Petře něco nevyjde, tak to bude těžké.
Reagovat
misa
sice vyhrála první set, ale Petra se už rozehrála a zle zatápí Američance při každém jejím servisu. Ještě může v pohodě zápas otočit.
Reagovat
misa
Těch 14 % vyhraných bodů po druhém sevisu Sofie je šílené číslo.
Reagovat
paddy
1 ze 7 je malý vzorek
Reagovat
Elip13
Sofie je hratelná, sice to nebude ve dvou, ale tohle Petra zvládne!
Reagovat
Blondie
Snad půjdeme do třetího :)
Reagovat
Andrew89
zlepšení od začátku je markantní, Sofia začíná její level ze začátku pouštět...chce to chytit začátek druhého setu, jinak by mohl být problém.

Ještě to bude velmi zajimavé
Reagovat
com
smile tak jeste jeden smile
Reagovat
dadaft
uff, tak Petra se přece jen chytla a i když možná první set nedopadne, zdaleka nemá Kenin hotovo ...
Reagovat
Fandina
také doufám, ze začátku to byla od Petry bída, teď jde nahoru, klepu na dřevo
Reagovat
Fandina
4:5, Škoda, že se Petře nepodařilo srovnat na 4:4 a bylo to 3:5 moc nechybělo, tak doufám, že se Petruška pokusí teď o brejk. Peti pojĎ!!!
Reagovat
jirkaS
smilesmile
Reagovat
jirkaS
ten byl smile
Reagovat
Andrew89
Sofie můžu klidně už znervoznět...chtělo by to maličko nervozity na její raketu...stačí 2-3 lehké chyby:))):D
Reagovat
Blondie
Aj víc jich může být!
Reagovat
Andrew89
no zatim jich přilso minimum :D
Reagovat
Blondie
Už Petra hraje líp? Zastřílela se trochu?
Reagovat
Andrew89
oproti začátku o 100%
Reagovat
Andrew89
Kenin ale hodně dobře podává zatím
Reagovat
com
snad ji to vydrzi no smilesmile
Reagovat
Andrew89
prosim tě trapáčku..se zas třepeš támhle někdo v koutě. Jen koukej dál, přinášíš štěstí
Reagovat
Blondie
Že na něj vůbec reagujeme smile
Reagovat
com
ste oba blby no, co na to rict smilesmile
Reagovat
Andrew89
tak on nemá čím urazit :D je k smíchu pokaždé když něco napíše:D
Reagovat
Blondie
To je pravda :D
Reagovat
Andrew89
a jen taková poznámka ještě SF je víc než ušmudlané druhé kolo :)smilesmile
Reagovat
ttopi
Jak už se radovala smile
Reagovat
jirkaS
tak ten byl smile
Reagovat
Andrew89
a jedem! už víš, že jí můžeš brejknout..tak ted podržet

Ted to může být zlomový mič! JEDEM
Reagovat
Andrew89
4:3, ještě jeden.
Reagovat
jirkaS
čelenka pomohla smile
Reagovat
Andrew89
díky bohu!
Reagovat
Blondie
Pomohlo, že jsem se přestala dívat :D z pověrčivosti XD
Reagovat
jirkaS
ty výhozy smile
Reagovat
smazaný uživatel
nebojuje, hází to do autu.
Reagovat
paddy
smile
Reagovat
petrulinka
Petra je dnes naprosto mimo. Vypadá nějak nervózně a zataženě. Jako by ještě ani nebyla na kurtu
Reagovat
misa
Sofii dnes mimořádně funguje return, to jsem už dlouho neviděl.
Reagovat
jirkaS
čelenka smile
Reagovat
dadaft
ach jo, bál jsem se, že přesně takhle to bude vypadat smile
Reagovat
aligo
smilesmilesmile
Reagovat
com
brejk čislo 2 smilesmile jo hned je to znat, kdyz se jednou divam zive a fandim smile
Reagovat
farr
Spíš Petra konečně narazila na konkurenceschopnou soupeřku. Chce to vymyslet něco jinýho nebo takhle bude do hodinky finito. Pojď !smile
Reagovat
aligo
Potřebuje seštelovat mířidla
Reagovat
Andrew89
je to jen začátek, žádný drámo...jedem
Reagovat
Blondie
Jsi tu? Dobrý.
Ale dneska nevím. Včera jsem se vyklidnila, přišlo dobré znamení hned ráno, tak jsem nenervila. Ale dneska... to nevidím dobře.
Reagovat
Andrew89
zastřílí se a půjde to..uvidíš
Reagovat
Andrew89
navíc mi přijde celkem nervozni, ještě zatažená
Reagovat
dadaft
a jejej, nemám z toho dobrý pocit smile
Reagovat
com
breeeejk smile jedem Sofijko smile
Reagovat
Blondie
Kája prý byla v zoo smile v pražské zoo :)
Reagovat
Krisboy
Podívat se na coma? smile
Reagovat
com
podivat se na kravicky - takze na blondie smile
Reagovat
Blondie
To bylo zase jak z učňáku, comiku :D
Reagovat
Blondie
Nevidím to dobře. Myslím, že to bude Kenin ve dvou, Peti ani nejde první servis. Ale i tak pěkný turnaj! smile
Reagovat
misa
Vždyť se hraje 10 minut.
Reagovat
Fransoas
Duel bude o servisu a o vytvooření situací k vítěznému úderu.
Reagovat
Fandina
Petruško, moc držím palce. Spíš než že bych se bála, že na to Petra nemá, bojím se, aby neměla den blbec. Protože to jak známo Petře nemusí nic jít, padat to mimo kurt. Tak doufám, že to dneska nebude a moc bych si přála, aby to byla podobná demolice, jako před chvílí předvedla Iga. Pojď!!!
Reagovat
Blondie
Zatím to tak vypadá :/ :( :( :(
Reagovat
petrulinka
Zatím to teda vypadá na demolici od Kenin. Už od prvního balonu mi přijde Petra taková stažená, nervózní.
Reagovat
Holahej
Petro nový zápas, nový příběh, fandím, ať ti to vyjde radostně, škoda, že nebude podpora fanoušků, to jediné Sofii rozhazuje.

Sofia Kenin - Vím, že ji neporazím silou, tam šanci mít nebudu. Ona má skvělý servis, silné rány. Ale, letos jsem dokázala vyhrát v Austrálii a vím, že mohu porazit i ty nejlepší. Abych Petru porazila, musím svou hru mixovat, znám ji, takže vím, jak hrát. Každopádně, ona je veliká hráčka a já jsem opravdu ráda, že si semifinále zahraju právě proti Petře.

15:1 ! Sofia Kenin má na letošních GS skvělé výsledky

Jiří Vaněk o Sofii Kenin
Nedá balon zadarmo, Peťa musí atakovat její servis, který není nejrychlejší.

Na kurtu se ovšem Sofia Keninová rve do padnutí. A nenávidí porážky. Sofii Keninovou, jíž její nejbližší říkají Soňa, popohání za úspěchem vroucí touha. Po lednovém triumfu na Australian Open už sice není přehlíženou děvenkou, nicméně její šílená chuť vítězit neochabuje.Petru Kvitovou čeká v semifinále Roland Garros tuze krušná šichta. Keninovou jen tak něco nezlomí./Idnes/
Reagovat
Andrew89
Bere Gs...uvidite ;)
Reagovat
Fransoas
Vítězka GS - je to otevřené.
Reagovat
Mantra
dneska, počasí, a soupeřka, která jí udrží ve výměně - podle mě
Reagovat
tommr
výsledek dnešního prvního semifinále mě teda vůbec nepotěšil. Pokud by se Petře podařilo nad Keninovou vyhrát tak jí ve finále bude čekat podobně těžká soupeřka jako byla Osakaová na AO 2019 ... smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist